Halvat lennot Ioannina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin Ioannina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ioannina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Korfu

HALVIN REITTI Helsinki - Ioannina

Helsinki (HEL) - Korfu (CFU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ioannina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Korfun kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 309 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Ioannina?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ioannina?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Ioannina paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 51 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Ioannina. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Ioannina alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Ioannina lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ioannina on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ioannina harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä (81 km kaupungin Ioannina keskustasta) tai Préveza Aktion lentokenttä (82 km kaupungin Ioannina keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Ioannina lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Ioannina keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Préveza Aktion lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 182 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ioannina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ioannina
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ioannina?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Ioannina suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Aegean Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Aloita matkan suunnittelu - Ioannina