Halvat lennot Burgas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Burgas

Yhteenveto Burgas lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

55 €

Halvin meno-paluulennon hinta

147 €

Nopein lentoaika

3t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Burgas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 55 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Burgas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 147 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Burgas kohteesta Suomi kestää 3t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Burgas mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Burgas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Burgas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Burgas

HALVIN REITTI Helsinki - Burgas

Helsinki (HEL) - Varna (VAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Burgas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Varnan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 232 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BURGASlokakuu47% halvempilokakuu aikana Helsinki - Burgas lennot maksavat keskimäärin vain 124 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BURGAS KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu134% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Burgas lentojen keskimääräinen hinta on 550 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BURGAS KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu391% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Burgas kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Burgas?

Bulgariassa Mustanmeren rannalla sijaitseva Burgas on suosittu rantakohde. Kaupungissa voikin nauttia eurooppalaisittain erityisen pitkästä kesäkaudesta. Kesä alkaa toukokuussa ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti. Hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan vilkkaimman kesäsesongin aikaan, mutta Burgasissa voi lomailla kesäisinkin edullisesti, kun varaa matkan ajoissa. Lämpötila pysyttelee kesäkuukausina yleensä hieman 30 asteen alapuolella. Tukahduttavan kuumista kesäkeleistä Bulgarian rantakohteessa ei tarvitse kärsiä.

Hintojen ja säiden puolesta parasta aikaa rantakaupungissa matkailuun ovat kevät ja alkusyksy. Näihin ajankohtiin lennon ja majoituksen voi napata todella edullisesti ja rannoilla on tilaa. Pehmeät säät antavat mahdollisuuden tutkiskella nähtävyyksiä ja alueen luontokohteita. Halvat lennot Burgasiin on täysin mahdollista saada yhtälailla keväälle kuin syksyllekin. Myös talvella alueella voi reissata halvalla, mutta ilmat viilenevät ja sateita esiintyy enemmän. Aurinkoa ja lämpöä kaipaavalle se ei ole siis paras matkustusaika.

Halvimmillaan lentoliput ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Pidä siis silmäsi auki hyvien tarjousten varalta.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Burgas kaupungista Sofia oli 36 €. Tämä on 74 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Burgas. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Burgas omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Burgas kuukauden lokakuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 125 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Burgas noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 257 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 147 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Burgas on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 134 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Burgas torstai aikana on 390 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Burgas on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Burgas harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Varnan lentoasema lentokenttä (86 km kaupungin Burgas keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Burgas keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 138 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Burgas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Burgas
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
2 välilaskua
BOJ14:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
28. kesäkuuta
BOJ00:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
34t 15m
2 välilaskua
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
BOJ08:15Burgasin kansainvälinen lentoasema
20. kesäkuuta
BOJ05:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
13t 15m
2 välilaskua
HEL19:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 20m
2 välilaskua
BOJ11:35Burgasin kansainvälinen lentoasema
28. kesäkuuta
BOJ00:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
BOJ11:25Burgasin kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
BOJ07:40Burgasin kansainvälinen lentoasema
35t 00m
2 välilaskua
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
2 välilaskua
BOJ16:50Burgasin kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
BOJ07:40Burgasin kansainvälinen lentoasema
35t 00m
2 välilaskua
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. syyskuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
BOJ18:25Burgasin kansainvälinen lentoasema
19. syyskuuta
BOJ05:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
13t 05m
1 välilasku
HEL19:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Burgas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Burgas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
BOJ10:30Burgasin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
49t 30m
3 välilaskua
BOJ06:00Burgasin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
BOJ10:30Burgasin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Burgas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Burgas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Burgas?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Burgas suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian Air International, Norwegian, Czech Airlines ja Royal Wings. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Ryanair lennot kohteeseen Burgas

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Burgas on Ryanair, ja se liikennöi 3 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Varsova Modlin, ja paras tarjous Ryanair lennolle kohteeseen Burgas on 38 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgas, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 689 Ryanair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,1.


Burgas ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Burgas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Burgasin kansainvälinen lentokenttä, Burgas Airport, sijaitsee noin 10 km:n päässä kaupungin ydinkeskustasta. Lennot Burgasiin laskeutuvat aina tälle lentoasemalle, joka palvelee monia muitakin Bulgarian etelärannikon rantakohteita. Lentokentältä Burgasin keskustaan pääsee parhaiten lentokenttäbussilla. Bussi numero 15 lähtee liikkeelle lentokentän bussipysäkiltä, joka sijaitsee lähtevien lentojen (Departures) terminaalin ulkopuolella. Bussi kuljettaa matkustajat Burgasin keskusbussiasemalle. Sieltä matkaa on mahdollista jatkaa esimerkiksi minibussilla eri puolille rannikkoseutua. Bussiasema sijaitsee Burgasin keskustan eteläosissa lähellä kaupungin rautatieasemaa. Matka-aika kentältä keskustaan on bussilla noin puoli tuntia, ja matkan hinta on noin yhden Bulgarian levan. Lippu ostetaan suoraan kuskilta. Linja-autoja lähtee lentokentältä noin 30 minuutin välein. Liikennöintiaika on päivittäin noin kello 6–23.


Burgas: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Burgas
Helsinki - Burgas reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 05m
Halvin hinta153 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Burgas

Koska Burgasin suurin valttikortti ovat kaupungin hienot merimaisemat, kannattaa näkymistä ottaa kaikki irti jalkautumalla kaupungin kaduille ja rannoille. Burgasissa on noin 211 000 asukasta, ja ydinkeskusta on kooltaan melko pieni. Keskeisimpien paikkojen välillä on helppo liikkua kävellen. Kaupungin hyväkuntoiset rantaraitit kutsuvat myös pyöräilemään. Monet matkailijat vuokraavat kaupungista tai lentokentältä edullisen vuokra-auton, jonka avulla etenkin syrjäisempiä rantoja ja kaupungin ulkopuolisia nähtävyyksiä pääsee tutkimaan helposti. Bulgarian liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varovainen, eikä autoon kannata jättää näkyville arvokasta tavaraa.

Julkisia liikenneyhteyksiä kaipaaville parhaan avun tarjoavat Burgasin paikallisbussit, sillä muita joukkoliikennevälineitä kaupungissa ei liiku. Paikallisbussiliikennettä pyörittää yhtiö nimeltä Burgasbus. Yhtiö liikennöi kaupungin sisältä myös lähikaupunkeihin, esimerkiksi Varnaan, Yamboliin, Ruseen ja Elhovoon. Bussimatkat ovat todella halpoja, sillä kertalipun lähtöhinta on noin yhden levan. Matkan voi maksaa suoraan bussikuskille käteisellä. Bussien aikatauluista saa lisätietoa kaupungin kahdelta bussiasemalta. Toinen sijaitsee kaupungin länsiosissa toinen taas etelässä rautatieaseman tuntumassa.


Aloita matkan suunnittelu - Burgas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Burgas

Halvat lennot Burgasiin saa napattua parhaiten kesäsesongin ulkopuolelle. Edullista on keväällä, syksyllä ja talvella, joista viimeinen on kuitenkin säältään kylmempää ja sateisempaa aikaa. Vertaa eri lentoyhtiöiden ja reittien valikoimaa käyttämällä hakuamme. Parhaat tarjoukset löydät olemalla aktiivinen. Muista, että tavallisesti lentoliput ovat halvimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa.

Burgasiin matkustetaan etenkin rantojen ja merimaisemien perässä, mutta vieraile myös vehreässä Sea Garden -puistossa. Podan luonnonsuojelualue kutsuu seikkailulle luontoon.

Burgasin sää on lauha vuoden ympäri, mutta talvisin on hyvä varautua sateisiin. Kesälomamatkoille mukaan kannattaa pakata ranta-asut ja -varusteet tehokasta aurinkosuojavoidetta unohtamatta.

Burgas on kohtuullisen turvallinen matkakohde, mutta passin, kukkaron ja arvotavaroiden kanssa on oltava varovainen. Erilaiset huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia Bulgarian turistikohteissa.

Käytä mieluiten pullovettä, sillä Burgasissa hanavettä ei ole suositeltavaa juoda.

Juomarahan jättäminen kuuluu bulgarialaiseen kulttuuriin. Tyypillinen tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta, oli kyseessä sitten ravintola tai kauneussalonki.

Burgasissa ja kaikkialla Bulgariassa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on suoraa reittiä 1980 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Burgas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Burgas on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Burgas nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Burgas ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Burgas tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Burgas lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.