Halvat lennot Burgas

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Burgas (BOJ)
ke 23.6.
ke 30.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Burgas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Burgas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Burgas

HALVIN REITTI Helsinki - Burgas

Helsinki (HEL) - Varna (VAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Burgas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Varna, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BURGASlokakuu47% halvempilokakuu aikana Helsinki - Burgas lennot maksavat keskimäärin vain 111 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BURGAS KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu134% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Burgas lentojen keskimääräinen hinta on 493 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BURGAS KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu391% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Burgas kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Burgasiin?

Bulgariassa Mustanmeren rannalla sijaitseva Burgas on suosittu rantakohde. Kaupungissa voikin nauttia eurooppalaisittain erityisen pitkästä kesäkaudesta. Kesä alkaa toukokuussa ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti. Hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan vilkkaimman kesäsesongin aikaan, mutta Burgasissa voi lomailla kesäisinkin edullisesti, kun varaa matkan ajoissa. Lämpötila pysyttelee kesäkuukausina yleensä hieman 30 asteen alapuolella. Tukahduttavan kuumista kesäkeleistä Bulgarian rantakohteessa ei tarvitse kärsiä.

Hintojen ja säiden puolesta parasta aikaa rantakaupungissa matkailuun ovat kevät ja alkusyksy. Näihin ajankohtiin lennon ja majoituksen voi napata todella edullisesti ja rannoilla on tilaa. Pehmeät säät antavat mahdollisuuden tutkiskella nähtävyyksiä ja alueen luontokohteita. Halvat lennot Burgasiin on täysin mahdollista saada yhtälailla keväälle kuin syksyllekin. Myös talvella alueella voi reissata halvalla, mutta ilmat viilenevät ja sateita esiintyy enemmän. Aurinkoa ja lämpöä kaipaavalle se ei ole siis paras matkustusaika.

Halvimmillaan lentoliput ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Pidä siis silmäsi auki hyvien tarjousten varalta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Burgas?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Burgas kaupungista Sofia oli 50 €. Tämä on 88 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Burgas. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Burgas omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Burgas?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Burgas noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 230 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 99 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Burgas?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Burgas on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 179 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Burgas maanantai aikana on 276 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Burgas?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Burgas on illalla. Lennot reitille Suomi - Burgas voi maksaa jopa niin vähän kuin 195 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Burgas, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 264 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Burgas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Burgas on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Burgas harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Varna lentokenttä (86 km kaupungin Burgas keskustasta).

Voiko kaupunkiin Burgas lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Burgas keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 416 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Burgasin kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Burgasin kansainvälinen lentoasema
Norwegian
17. elokuuta
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BOJ09:20Burgasin kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
BOJ10:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
3. syyskuuta
HEL18:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BOJ21:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
7. syyskuuta
BOJ10:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
17. elokuuta
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
2 välilaskua
BOJ00:10Burgasin kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
BOJ10:05Burgasin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
1 välilasku
BOJ13:35Burgasin kansainvälinen lentoasema
22. elokuuta
BOJ06:30Burgasin kansainvälinen lentoasema
14t 15m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
8. heinäkuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
1 välilasku
BOJ07:40Burgasin kansainvälinen lentoasema
21. heinäkuuta
BOJ20:35Burgasin kansainvälinen lentoasema
12t 00m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
2 välilaskua
BOJ20:20Burgasin kansainvälinen lentoasema
11. heinäkuuta
BOJ12:20Burgasin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Burgasin kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Burgas, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
1 välilasku
BOJ19:50Burgasin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. elokuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
1 välilasku
BOJ10:50Burgasin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
3 välilaskua
BOJ08:35Burgasin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Burgasiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Burgas

Helsingistä Burgasiin ei ole tarjolla suoria reittilentoja, mutta yhden tai kahden vaihtokentän kautta matkat voi saada kätevin yhteyksin. Lentoreittejä Burgasiin liikennöivät muun muassa Finnair ja S7 Airlines, Norwegian ja Ryanair sekä airBaltic ja Wizz Air monien muiden yhtiöiden lisäksi. Halvat lennot Burgasiin liikennöidään yleensä useamman kuin yhden lentoyhtiön toimesta. Koska reitit ja vaihtoyhteydet vaihtelevat, myös matka-ajat ovat vaihtelevia. Yleensä lentoaika Helsingistä Burgasiin on alkaen noin 8 tuntia, mutta sopivin yhteyksin matkan voi taittaa myös selvästi nopeammin. Lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan aina Helsinki-Vantaan lentokentältä. Koska matkan eri etappeja liikennöivät yleensä eri lentoyhtiöt, muista selvittää kunkin lentoyhtiön matkatavararajoitukset.


Miten pääsen lentokentältä Burgasin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Burgas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Burgasin kansainvälinen lentokenttä, Burgas Airport, sijaitsee noin 10 km:n päässä kaupungin ydinkeskustasta. Lennot Burgasiin laskeutuvat aina tälle lentoasemalle, joka palvelee monia muitakin Bulgarian etelärannikon rantakohteita. Lentokentältä Burgasin keskustaan pääsee parhaiten lentokenttäbussilla. Bussi numero 15 lähtee liikkeelle lentokentän bussipysäkiltä, joka sijaitsee lähtevien lentojen (Departures) terminaalin ulkopuolella. Bussi kuljettaa matkustajat Burgasin keskusbussiasemalle. Sieltä matkaa on mahdollista jatkaa esimerkiksi minibussilla eri puolille rannikkoseutua. Bussiasema sijaitsee Burgasin keskustan eteläosissa lähellä kaupungin rautatieasemaa. Matka-aika kentältä keskustaan on bussilla noin puoli tuntia, ja matkan hinta on noin yhden Bulgarian levan. Lippu ostetaan suoraan kuskilta. Linja-autoja lähtee lentokentältä noin 30 minuutin välein. Liikennöintiaika on päivittäin noin kello 6–23.


Suositut lentoreitit Burgas

Etsityimmät lennot Burgas sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Burgas reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
121 €

Liikkuminen Burgasissa?

Koska Burgasin suurin valttikortti ovat kaupungin hienot merimaisemat, kannattaa näkymistä ottaa kaikki irti jalkautumalla kaupungin kaduille ja rannoille. Burgasissa on noin 211 000 asukasta, ja ydinkeskusta on kooltaan melko pieni. Keskeisimpien paikkojen välillä on helppo liikkua kävellen. Kaupungin hyväkuntoiset rantaraitit kutsuvat myös pyöräilemään. Monet matkailijat vuokraavat kaupungista tai lentokentältä edullisen vuokra-auton, jonka avulla etenkin syrjäisempiä rantoja ja kaupungin ulkopuolisia nähtävyyksiä pääsee tutkimaan helposti. Bulgarian liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varovainen, eikä autoon kannata jättää näkyville arvokasta tavaraa.

Julkisia liikenneyhteyksiä kaipaaville parhaan avun tarjoavat Burgasin paikallisbussit, sillä muita joukkoliikennevälineitä kaupungissa ei liiku. Paikallisbussiliikennettä pyörittää yhtiö nimeltä Burgasbus. Yhtiö liikennöi kaupungin sisältä myös lähikaupunkeihin, esimerkiksi Varnaan, Yamboliin, Ruseen ja Elhovoon. Bussimatkat ovat todella halpoja, sillä kertalipun lähtöhinta on noin yhden levan. Matkan voi maksaa suoraan bussikuskille käteisellä. Bussien aikatauluista saa lisätietoa kaupungin kahdelta bussiasemalta. Toinen sijaitsee kaupungin länsiosissa toinen taas etelässä rautatieaseman tuntumassa.


Tarvitaanko Burgasiin passi?

Bulgaria kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen. Tämä tarkoittaa, että Suomesta Bulgariaan matkustavan on varauduttava myös rajatarkastuksiin. Passia ei ole välttämätöntä pakata mukaan Bulgarian reissulle, sillä rajatarkastuksessa matkustusasiakirjaksi sopii myös virallinen henkilökortti. Koko matkan ajan voimassa oleva passi on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana. Mikäli et aio autoilla Bulgariassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusasiakirjaksi ajokortti ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Burgasissa ollessasi. Paikalliset viranomaiset saattavat pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Jos siis haluat olla varma, ota passi mukaasi.


Vinkkejä Burgasiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Burgasiin saa napattua parhaiten kesäsesongin ulkopuolelle. Edullista on keväällä, syksyllä ja talvella, joista viimeinen on kuitenkin säältään kylmempää ja sateisempaa aikaa. Vertaa eri lentoyhtiöiden ja reittien valikoimaa käyttämällä hakuamme. Parhaat tarjoukset löydät olemalla aktiivinen. Muista, että tavallisesti lentoliput ovat halvimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Burgasin nähtävyydet?

Burgasiin matkustetaan etenkin rantojen ja merimaisemien perässä, mutta vieraile myös vehreässä Sea Garden -puistossa. Podan luonnonsuojelualue kutsuu seikkailulle luontoon.

Mitä mukaan matkalle Burgasiin?

Burgasin sää on lauha vuoden ympäri, mutta talvisin on hyvä varautua sateisiin. Kesälomamatkoille mukaan kannattaa pakata ranta-asut ja -varusteet tehokasta aurinkosuojavoidetta unohtamatta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Burgasissa

Bulgaria on EU-jäsenmaa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti Burgasissa Suomen hinnoilla. Tarkista kuitenkin roaming-rajoitukset ja matkapuhelinpalveluiden tarkat hinnat operaattoriltasi ennen matkaa. Hotelleissa kannattaa hyödyntää ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Burgasissa turvallista?

Burgas on kohtuullisen turvallinen matkakohde, mutta passin, kukkaron ja arvotavaroiden kanssa on oltava varovainen. Erilaiset huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia Bulgarian turistikohteissa.

Voiko Burgasissa juoda kraanavettä?

Käytä mieluiten pullovettä, sillä Burgasissa hanavettä ei ole suositeltavaa juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Burgasissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu bulgarialaiseen kulttuuriin. Tyypillinen tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta, oli kyseessä sitten ravintola tai kauneussalonki.

Millainen on Burgasin hintataso?

Burgasissa ja kaikkialla Bulgariassa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Bulgaria?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Burgas?

Välimatka on suoraa reittiä 1980 km.Lennot muihin kaupunkeihin Bulgaria

Sittenkin jotain muuta, kuin Burgas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Bulgaria
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka