Etsi halpoja lentoja Burgas alk. 59 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Burgas

Yhteenveto Burgas lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

59 €

Halvin meno-paluulennon hinta

284 €

Nopein lentoaika

10t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Burgas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 59 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Burgas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 284 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Burgas kohteesta Suomi kestää 10t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Burgasin kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Burgas mukaan lukien Ryanair.

Burgas lentotiedot ja trendit

Tutustu Burgas lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Burgas?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Burgas kaupungista Helsinki oli 255 €. Tämä on 23 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Burgas. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Burgas omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Burgas?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Burgas on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 331 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Burgas keskiviikko aikana on 389 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Burgas?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Burgas on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Burgas voi maksaa jopa niin vähän kuin 310 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Burgas, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 429 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Burgas?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Burgas kestää yleensä 5t 50m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Varnan lentoasema kentälle (Burgas suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Varnan lentoasema, lentoaika on silloin noin .


Halvimmat lennot kaupungin Burgas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Burgas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Varna

HALVIN REITTI Helsinki - Burgas

Helsinki (HEL) - Varna (VAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Burgas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Varnan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 310 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Burgas

Bulgariassa Mustanmeren rannalla sijaitseva Burgas on suosittu rantakohde. Kaupungissa voikin nauttia eurooppalaisittain erityisen pitkästä kesäkaudesta. Kesä alkaa toukokuussa ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti. Hotellit ja lennot nousevat hinnoiltaan vilkkaimman kesäsesongin aikaan, mutta Burgasissa voi lomailla kesäisinkin edullisesti, kun varaa matkan ajoissa. Lämpötila pysyttelee kesäkuukausina yleensä hieman 30 asteen alapuolella. Tukahduttavan kuumista kesäkeleistä Bulgarian rantakohteessa ei tarvitse kärsiä.

Hintojen ja säiden puolesta parasta aikaa rantakaupungissa matkailuun ovat kevät ja alkusyksy. Näihin ajankohtiin lennon ja majoituksen voi napata todella edullisesti ja rannoilla on tilaa. Pehmeät säät antavat mahdollisuuden tutkiskella nähtävyyksiä ja alueen luontokohteita. Halvat lennot Burgasiin on täysin mahdollista saada yhtälailla keväälle kuin syksyllekin. Myös talvella alueella voi reissata halvalla, mutta ilmat viilenevät ja sateita esiintyy enemmän. Aurinkoa ja lämpöä kaipaavalle se ei ole siis paras matkustusaika.

Halvimmillaan lentoliput ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Pidä siis silmäsi auki hyvien tarjousten varalta.

Löytyykö kaupungin Burgas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Burgas on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Burgas harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Varnan lentoasema lentokenttä (86 km Burgas keskustasta).

Voiko kaupunkiin Burgas lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Burgas keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 331 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Burgas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Burgas
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
BOJ02:15Burgasin kansainvälinen lentoasema
10. marraskuuta
BOJ07:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
21t 50m
3 välilaskua
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
3 välilaskua
BOJ02:15Burgasin kansainvälinen lentoasema
10. marraskuuta
BOJ07:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
21t 50m
3 välilaskua
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
BOJ02:15Burgasin kansainvälinen lentoasema
10. marraskuuta
BOJ07:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
21t 50m
2 välilaskua
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Burgas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Burgas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
7. lokakuuta
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
BOJ12:40Burgasin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
2 välilaskua
BOJ23:55Burgasin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 15m
3 välilaskua
BOJ11:05Burgasin kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Burgas lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Burgas lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Burgas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Burgas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Burgas?


Burgas: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Burgas
Helsinki - Burgas reitin lennot
Nopein lentoaika10t 20m
Halvin hinta127 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Burgas

Koska Burgasin suurin valttikortti ovat kaupungin hienot merimaisemat, kannattaa näkymistä ottaa kaikki irti jalkautumalla kaupungin kaduille ja rannoille. Burgasissa on noin 211 000 asukasta, ja ydinkeskusta on kooltaan melko pieni. Keskeisimpien paikkojen välillä on helppo liikkua kävellen. Kaupungin hyväkuntoiset rantaraitit kutsuvat myös pyöräilemään. Monet matkailijat vuokraavat kaupungista tai lentokentältä edullisen vuokra-auton, jonka avulla etenkin syrjäisempiä rantoja ja kaupungin ulkopuolisia nähtävyyksiä pääsee tutkimaan helposti. Bulgarian liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varovainen, eikä autoon kannata jättää näkyville arvokasta tavaraa.

Julkisia liikenneyhteyksiä kaipaaville parhaan avun tarjoavat Burgasin paikallisbussit, sillä muita joukkoliikennevälineitä kaupungissa ei liiku. Paikallisbussiliikennettä pyörittää yhtiö nimeltä Burgasbus. Yhtiö liikennöi kaupungin sisältä myös lähikaupunkeihin, esimerkiksi Varnaan, Yamboliin, Ruseen ja Elhovoon. Bussimatkat ovat todella halpoja, sillä kertalipun lähtöhinta on noin yhden levan. Matkan voi maksaa suoraan bussikuskille käteisellä. Bussien aikatauluista saa lisätietoa kaupungin kahdelta bussiasemalta. Toinen sijaitsee kaupungin länsiosissa toinen taas etelässä rautatieaseman tuntumassa.


Aloita matkan suunnittelu - Burgas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Burgas

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Burgasiin saa napattua parhaiten kesäsesongin ulkopuolelle. Edullista on keväällä, syksyllä ja talvella, joista viimeinen on kuitenkin säältään kylmempää ja sateisempaa aikaa. Vertaa eri lentoyhtiöiden ja reittien valikoimaa käyttämällä hakuamme. Parhaat tarjoukset löydät olemalla aktiivinen. Muista, että tavallisesti lentoliput ovat halvimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Burgasin nähtävyydet?

Burgasiin matkustetaan etenkin rantojen ja merimaisemien perässä, mutta vieraile myös vehreässä Sea Garden -puistossa. Podan luonnonsuojelualue kutsuu seikkailulle luontoon.

Mitä mukaan matkalle Burgasiin?

Burgasin sää on lauha vuoden ympäri, mutta talvisin on hyvä varautua sateisiin. Kesälomamatkoille mukaan kannattaa pakata ranta-asut ja -varusteet tehokasta aurinkosuojavoidetta unohtamatta.

Onko Burgasissa turvallista?

Burgas on kohtuullisen turvallinen matkakohde, mutta passin, kukkaron ja arvotavaroiden kanssa on oltava varovainen. Erilaiset huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia Bulgarian turistikohteissa.

Voiko Burgasissa juoda kraanavettä?

Käytä mieluiten pullovettä, sillä Burgasissa hanavettä ei ole suositeltavaa juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Burgasissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu bulgarialaiseen kulttuuriin. Tyypillinen tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta, oli kyseessä sitten ravintola tai kauneussalonki.

Millainen on Burgasin hintataso?

Burgasissa ja kaikkialla Bulgariassa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Bulgaria?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Burgas?

Välimatka on suoraa reittiä 1980 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Burgas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Burgas?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Burgas on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Burgas nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Burgas joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Burgas ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Burgas?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Burgas tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Burgas juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Burgas lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Burgas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.