Etsi ja löydä halvat lennot Kazakstaniin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 14/12
ke 21/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kazakstaniin

Yhteenveto Kazakstanin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

417 €

Nopein lentoaika

10t 50m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kazakstan kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 417 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl).
Nopein lento kohteeseen Kazakstan kohteesta Suomi kestää 10t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kazakstan mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Kazakstanin lentotiedot ja trendit

Tutustu Kazakstanin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Kazakstan?

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Kazakstan oli 251 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 1020 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Kazakstan. 1037 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Kazakstan, kun taas 2548 € on kallein.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Kazakstan suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Kazakstan on Almaty, jossa he vierailevat 756 % useammin kuin missään muussa maan Kazakstan kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Nur-Sultan ja Šymkent.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kazakstan?

Keskimääräinen Suomi–Kazakstan lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Alma Ata kestää keskimäärin 11t, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Alma Ata kestää keskimäärin . Alma Ata on alueen Kazakstan suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kazakstan?

6 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Kazakstan, mutta Turkish Airlines, Aeroflot ja Finnair ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 52 % lentoja kohteeseen Kazakstan hakeneista halusi matkustaa Turkish Airlines yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kazakstan? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kazakstan kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kazakstan
Almaty
Almaty

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kazakstan

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kazakstan

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Kazakstan ovat:
83 € per henkilö SCAT Airlines-lennolle
108 € per henkilö Air Astana-lennolle
220 € per henkilö Finnair-lennolle

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Kazakstan tiistaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että torstaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Kazakstan lauantaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kazakstan kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kazakstan kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Kazakstan lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kazakstan lennollasi

Halvat lennot Kazakstan: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kazakstan, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiAlmaty11t 00m570 €
HelsinkiNur-Sultan13t 35m676 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kazakstan

Suomesta Kazakstaniin ei liikennöidä suoria lentoja. Halvat lennot Kazakstaniin on kuitenkin helppo saada yhden välilaskun kautta. Kohdekaupunkeja Kazakstanissa on useita ja lentoyhteydet maiden välillä ovat tiiviit, eli suomalaisten on helppo suunnata Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kazakstaniin lomalle. Helsinki-Vantaalta on erityisen vilkkaat lentoyhteydet maan suurimpaan kaupunkiin Almatyn kansainväliselle lentoasemalle (Almaty International Airport). Lentokenttä on Kazakstanin suurin. Helsinki-Vantaan lentokentältä Almatyyn liikennöivät kätevin yhden vaihdon lennoin esimerkiksi venäläinen Aeroflot, latvialainen airBaltic, valkovenäläinen Belavia ja ukrainainalainen Ukraine International Airlines. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääkaupunkiin Astanaan liikennöivät puolestaan vilkkain yhteyksin muun muassa Belavia ja Aeroflot. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Astanan kansainvälinen lentokenttä (Astana International Airport). Lennot Kazakstaniin voi ottaa myös esimerkiksi Pavlodariin ja Oralin seudulle. Näihin kaupunkeihin lentoihin sisältyy vähintään kaksi välilaskua.

Matkat Kazakstaniin ovat suosittuja etenkin kesäkuukausina, jolloin maa tarjoaa matkailijoille eniten vaihtoehtoja. Keskimäärin noin 20 lämpöasteen tuntumassa pyörivät kesälämpötilat mahdollistavat auringosta nauttimisen vaikkapa Kaspianmeren aaltojen äärellä tai arojen halki kulkevilla patikkapoluilla. Sateet ovat kesäkuukausina vähäisiä, eli voit halutessasi hypätä vaikkapa maastopyörän selkään maan maisemiin tutustuaksesi. Kesäkauden miinuspuolena ovat hieman keskimääräistä kalliimmat lentojen hinnat. Halvat lennot Kazakstaniin on mahdollista saada niin keväälle, syksylle kuin talvellekin. Kazakstanin leuto kevät on tutustumisen arvoinen, mutta syksyllä lämpötilat tippuvat nopeasti noin nollan asteen tienoille. Talvella Kazakstan sopii kohteeksi vain pakkassäiden ystäville, sillä maassa on varsinkin marraskuusta helmikuuhun kipakoita pakkasia. Talvella alueen luontoon tutustuminen on kesäkautta hankalampaa, mutta kaupunkikohteissa reissaaminen onnistuu mainiosti kovillakin pakkasilla. Etenkin suurimmissa kaupungeissa Almatyssa ja Astanassa riittää näkemistä ja kokemista vuoden ympäri. Talvikuukausina Kazakstan tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös talviurheilulajien harrastamiseen.

Suomen ja Kazakstanin välisten lentojen kesto vaihtelee kohdekaupungin ja valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmat lennot liikennöidään Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääkaupunkiin Astanaan, jonne lentoaika on alkaen noin kuusi tuntia. Reitistä riippuen matka-aika voi olla yhden vaihdon lennoillakin noin kahdeksan tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Almatyyn lentoaika on puolestaan alkaen noin seitsemän tuntia, tosin monilla reiteillä matka-aika on noin 9–10 tuntia. Muihin Kazakstanin kohteisiin lennettäessä lentoreitit sisältävät yleensä vähintään kaksi välilaskua, mikä pidentää lentoaikaa. Esimerkiksi Pavlodariin ja Oraliin on mahdollista saada alkaen noin yhdeksän tunnin lentoja, mutta yleensä lentoaika on yli 10 tuntia. Kazakstan on laaja maa, joten sen rajojen sisällä on kätevintä liikkua lentäen. Mikäli haluat tutustua Kazakstaniin laajemmalti, käytä siis hyväksesi maan käteviä kotimaan lentoja.

Matkat Kazakstaniin ovat Suomen kansalaisille helppoja, sillä suomalaiset eivät tarvitse maahan matkustaessaan viisumia. Viisumivapaus koskee alla kuukauden (30 vuorokauden) pituisia turistimatkoja. Viisumivapaus on voimassa toistaiseksi ja tilanne voi muuttua, eli mikäli suunnittelet matkaa Kazakstaniin, tarkista viisumisäännökset vielä ennen lomaasi. Mikäli matkustat Kazakstaniin kuukautta pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Kazakstanin Helsingin suurlähetystöltä. Mukaan matkalle on aina otettava myös passi.


Kazakstan: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Almaty reitin lennot
Nopein lentoaika11t 00m
Halvin hinta570 €
Helsinki - Nur-Sultan reitin lennot
Nopein lentoaika13t 35m
Halvin hinta676 €

Aloita matkan suunnittelu - Kazakstan


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kazakstan.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kazakstan, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kazakstan. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kazakstan on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.