Halvat lennot Suomesta Los Angeles alk. 276 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Suomi-Los Angeles lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Suomi-Los Angeles

Paras löydetty hinta

276 €

Lyhyin lentoaika

11t 05m

Suora lento

ma, ke, pe ja su

Lentokentät kohteessa Los Angeles

1 lentokenttä
Paras Los Angeles - Suomi yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 276 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles on 489 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles on 11t 05m.
Suoria lentoja Suomi - Los Angeles reitille lennetään maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on American Airlines.
1 lentokenttä lähellä Los Angeles: Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Suomi - Los Angeles

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Los Angeles?

Norwegian. Delta, Iberia ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Suomi - Los Angeles reitillä

Mikä on halvin Suomi - Los Angeles reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Suomi - Los Angeles lentohinnat

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Suomi - Los Angeles

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Suomi-Los Angeles momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Air FranceHintaalk. 328 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
Etsi Air France lentoja
DeltaHintaalk. 332 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,8
Etsi Delta lentoja
KLMHintaalk. 336 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
7,5

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

6,7

Viihde

7,0

Ateriat

Arvostelut

1 / 2

Easiness

Etsi KLM lentoja
NorwegianHintaalk. 381 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,6
Etsi Norwegian lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 402 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
7,4

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,8

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

Etsi Scandinavian Airlines lentoja
IberiaHintaalk. 499 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
Etsi Iberia lentoja
LufthansaHintaalk. 531 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,2

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,7

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Kaksi lentoa lufthansalla, molemmat myöhässä. Ensimmäisen myöhästymisen takia jatkolento siirtyi seuraavalle päivälle.

Etsi Lufthansa lentoja
Brussels AirlinesHintaalk. 533 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,3
Etsi Brussels Airlines lentoja
Turkish AirlinesHintaalk. 547 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,0
7,9

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

7,8

Viihde

8,0

Ateriat

Arvostelut

1 / 2

Lentojen peruuttaminen ja siirto aiheutti ylimääräistä tressiä ja lisäsi matkakustannuksia mm. Ylimääräisten hotellikulujen muodossa. Momondon käyttämä Tripmonster on nimensä mukainen hirviösysteemi, jonka tiedoittaminen ja etenkin tavoitettavuus on aivan luokatonta tasoa. En enää suostu ikinä ostamaan matkaa Momondon kautta jos he käyttävät Tripmonsteria.

Etsi Turkish Airlines lentoja
United AirlinesHintaalk. 556 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi United Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Suomi - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Suomi - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, kuten Finnair, Scandinavian Airlines ja Norwegian ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lennot Suomesta Los Angelesiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on useaan otteeseen valittu oman kokoluokkansa parhaisiin eurooppalaisiin lentoasemiin. Kiitosta Helsinki-Vantaan lentoasema on saanut etenkin palveluistaan, toiminallisuudestaan ja hygieniastaan. Moniin muihin lentoasemiin verrattuna odotusajat Helsinki-Vantaan lentoasemalla ovat vilkkaimmankin sesongin aikaan varsin kohtuulliset, ja matkatunnelmaan voi vierittäytyä hyödyntämällä lentoaseman monipuolisia palveluita, kuten ilmaista WiFiä, VIP-loungeja, ravintolapalveluita ja tax-free-myymälöiden tarjouksia. Lensitpä millä yhtiöllä tahansa, lennot Suomesta Los Angelesiin saapuvat aina Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle. Tämä kaupungin ainoa lentoasema on matkustajamäärältään yksi maailman vilkkaimpia ja koostuu lukuisista terminaaleista. Lentoasema sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja sille liikennöivät kaikki tunnetuimmat amerikkalaiset ja myös monet kansainväliset lentoyhtiöt. Suuren kokonsa takia Los Angelesin lentoasemalla on monipuoliset palvelut, mutta aikaa lentoaseman turvatarkastusmuodollisuuksiin on syytä varata riittävästi.


Useimmat lennot Suomesta Los Angelesiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne pääsee helposti sekä Helsingin keskustasta että muualta pääkaupunkiseudulta. Lähiliikenteen junat I ja P liikennöivät Helsinki-Vantaan lentoasemalle Helsingin rautatieasemalta sekä Tikkurilan asemalta, ja lentoasemalle pääsee myös seutuliikenteen busseilla, joista 615 lähtee Rautatietorilta, 561 Itäkeskuksesta ja 570 Mellunmäestä. Omalla autolla saapuvat voivat pysäköidä terminaalin pysäköintihalliin tai lyhyen matkan päässä sijaitsevaan kaukoparkkiin, josta on kuljetus lentoasemalle. Muualta Suomesta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle näppärästi joko liittymälennolla, omalla autolla, junalla tai kaukoliikenteen busseilla. Ennen matkaa lentoaseman lähellä yöpyvät voivat hyödyntää lentokenttähotellien kuljetuspalveluita. Los Angelesiin saavuttuasi voi matkustaa lentoasemalta kaupunkiin taksilla tai vuokra-autolla. Perinteisen taksin sijaan voit tilata kyydin myös käyttämällä taksisovellusta, kuten Uberia, Lyftia tai Opolia. Taksisovellusta käytettäessä kuljettaja odottaa LAX-it-pysäköintialueella, joka sijaitsee terminaalin 1 vieressä. Los Angelesin kansainväliseltä lentoasemalta pääsee keskustaan myös FlyAway-bussiyhtiön säännöllisesti liikennöivillä vuoroilla, joiden päätepiste on Union Stationin tai Van Nuysin pysäkki.

Lennolla Suomesta Los Angelesiin saavut suoraan Kalifornian sydämeen. Los Angelesissa ja sen läheisyydessä on paljon nähtävää, ja yksisuuntainen lento Suomesta Los Angelesiin antaa paljon mahdollisuuksia tutustua Kalifornian eri kasvoihin. Voit vuokrata auton Los Angelesin lentoasemalta ja ajaa Kalifornian maalauksellista rannikkoa pitkin kohti pohjoista, vaikka San Franciscoon saakka. Matkan varrella on viehättäviä rannikkokaupunkeja, kuten Santa Barbara. Los Angelesista etelään ajettaessa saavut San Diegoon, joka on rento, eläintarhastaan tunnettu rannikkokaupunki. Los Angeleista on myös junayhteys sekä Santa Barbaraan että San Diegoon. Matka rannikkoa pitkin liikennöivillä AmTrakin junilla taittuu muutamassa tunnissa, joten Los Angelesin lähiympäristöön on helppo tutustua myös ilman autoa. Kalifornian eri kohteiden lisäksi kaupungista pääsee helposti myös Las Vegasiin. Tämä kasinoistaan tunnettu kaupunki sijaitsee Nevadan osavaltiossa, ja ajomatka valtatie 15:ta pitkin kestää vain noin neljä tuntia. Los Angelesista pääsee Las Vegasiin myös bussilla, ja matka kestää reitistä ja yhtiöstä riippuen enintään kahdeksan tuntia. Jos kaipaat luonnonrauhaa, voit suunnata Los Angelesin itäpuolella sijaitsevaan Joshua Treen kansallispuistoon. Puisto on vain muutaman tunnin ajomatkan päässä, ja helpointen perille pääsee vuokra-autolla, sillä julkiset liikenneyhteydet ovat varsin rajalliset.


Vaihtoehtoiset lennot Suomi-Los Angeles -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta424 €
Helsinki - San Francisco reitin lennot
Nopein lentoaika18t 35m
Halvin hinta525 €
Helsinki - Ontario reitin lennot
Nopein lentoaika19t 16m
Halvin hinta605 €
Helsinki - Oakland, Kalifornia reitin lennot
Nopein lentoaika14t 39m
Halvin hinta976 €
Helsinki - Santa Ana reitin lennot
Nopein lentoaika16t 18m
Halvin hinta730 €
Helsinki - San Jose reitin lennot
Nopein lentoaika15t 34m
Halvin hinta672 €
Helsinki - Burbank reitin lennot
Nopein lentoaika14t 34m
Halvin hinta847 €
Tampere - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika31t 41m
Halvin hinta2789 €
Helsinki - San Diego reitin lennot
Nopein lentoaika19t 25m
Halvin hinta676 €
Helsinki - Monterey reitin lennot
Nopein lentoaika23t 10m
Halvin hinta992 €
Helsinki - Santa Rosa reitin lennot
Nopein lentoaika29t 44m
Halvin hinta1344 €
Helsinki - Palm Springs reitin lennot
Nopein lentoaika36t 24m
Halvin hinta1002 €

Vastaavia ​​Suomi - Los Angeles lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Suomi - Los Angeles vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Suomi - Los Angeles on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Los Angeles nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lentoja reitille Suomi - Los Angeles joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Suomi - Los Angeles.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Suomi - Los Angeles niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Los Angeles lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.