Lennot Eurooppa Tanska Billund Helsinki lento kohteeseen Billund

Halvat lennot Helsinki - Billund

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Billund (BLL)
la 28.11.
la 5.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Billund

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Billund

Paras löydetty hinta 136 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Billund viimeisen 72 tunnin aikana on 136 €
Lyhyin lentoaika 24h 40m Lyhyin lentoaika Helsinki Billund on 24h 40m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Billund ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Billund.
Lentokentät kohteessa Billund 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Billund: Billund (BLL)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Billund

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Billund?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Billund on tammikuu ja kallein kesäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Billund?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein maanantai
Milloin on halvin aika lentää Billund?
iltapäivällä
Helsinki - Billund lennot ovat noin 15 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Billund?
airBaltic
airBaltic, Finnair ja Air France ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Billund reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Billund
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Billund ja saat parhaat Helsinki - Billund lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
BLL
Billund
Milloin on halvinta varata lennot Billund?
52 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Billund on noin 52 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Billund: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Billund lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
airBaltic
31. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
1 välilasku
BLL
Billund
4. tammikuuta
BLL
Billund
22t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
BLL
Billund
4. huhtikuuta
BLL
Billund
6t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
31. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
1 välilasku
BLL
Billund
4. tammikuuta
BLL
Billund
22t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Billund

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Billund, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
3. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 00m
2 välilaskua
BLL
Billund
KLM
30. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
BLL
Billund
Useita lentoyhtiöitä
3. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 30m
3 välilaskua
BLL
Billund

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Billund reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Billund reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on airBaltic. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten airBaltic, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Billund?

Tanskan Billundiin on Helsingistä hyvät lentoyhteydet. Suorat lennot Helsingistä Billundiin tarjoaa suomalainen Finnair, joka lentää kaupunkien välillä yleensä kaikkina viikonpäivinä. Billundiin on tarjolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta myös useita päivittäisiä lentoja yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Edulliset Helsinki–Billund-lennot yhdellä välilaskulla voit napata esimerkiksi skandinaavisen SAS-lentoyhtiön tai halpalentoyhtiö airBalticin tarjonnasta. Billundiin liikennöivät siis sekä perinteiset että low cost -lentoyhtiöt. Lentoreittien vertaaminen kannattaa, sillä suora lento Billundiin on todella nopea ja kätevä vaihtoehto. Yhden tai useamman vaihdon lennoilla kokonaismatka-aika on selvästi pidempi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Billundiin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suomen suurin lentokenttä sijaitsee noin 18 km päässä Helsingin keskustasta. Matka lentoasemalle taittuu kätevimmin joko bussilla tai seutuliikenteen junalla. Junalla lentokentälle matkustavat välttävät keskustan ruuhkat, joten lähijunat I ja P ovat varmoja vaihtoehtoja lentoasemalle suunnatessa. Junien matka-aika on noin 30 min. Voit nousta junien kyytiin paitsi rautatieasemalta, myös esimerkiksi Myyrmäestä ja Tikkurilasta. Jos valitset bussikyydin, nopein vaihtoehto lentokentälle on Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Myös HSL:n seutuliikenteen busseja liikennöi lentoasemalle eri puolilta Helsinkiä. Junien ja seutuliikenteen bussien matkalipun hinta kentälle on noin 4,20–5,50 EUR. Finnair City Bus on hieman kalliimpi, noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Billundssa?

Lennot Helsingistä Billundiin saapuvat Billundin lentokentälle (Billund Lufthavn), joka sijaitsee alle 2 km päässä kaupungin keskustasta. Pienten kantamusten kanssa matkustavat pääsevät siis halutessaan kaupungin keskustaan kävelemällä. Lentoasemalta Billundin keskustaan voit suunnata halutessasi myös bussilla tai taksilla. Bussilipun hinta keskustaan on noin 22 DKK (noin 3 EUR). Pääset Billundin keskustaan kätevästi myös taksilla, mutta taksi tulee selvästi bussia kalliimmaksi. Taksimatkan hinta on noin 150 DKK (noin 20 EUR). Billundin lentokentällä matkailijoita odottavat myös monien kansainvälisten autovuokraamoiden vuokrauspisteet. Jos haluat tutustua Legolandin ja Billundin keskustan lisäksi myös Billundin lähialueisiin, auton vuokraus on alueella hyvä vaihtoehto.

Kuinka kauan Helsinki–Billund-lento kestää?

Lennot Helsingistä Billundiin ovat parhaimmillaan varsin nopeita, sillä suorilla lennoilla lentoaika on vain noin 1 h 50 min. Jos hankit lentoliput Helsingistä Billundiin yhden vaihtokentän kautta, matka-aika on alkaen noin 3 h 15 min. Selvästi pidempiäkin lentoreittejä on kuitenkin tarjolla.

Milloin on paras aika matkustaa Billundiin?

Billund on yksi Tanskan suosituimmista kesäkohteista. Kaupungin suosion kesäkaupunkina takaa Legoland-teemapuisto, joka avaa ovensa yleensä huhti- ja lokakuun välillä. Helsingin ja Billundin väliset lennot ovat erityisen suosittuja toukokuun lopusta elokuuhun, ja näinä kuukausina lentojen hinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Jos haluat napata halvat lennot Helsingistä Billundiin Legolandin vierailua varten, etsi lentoja etenkin huhti-toukokuulle ja syyskuulle. Näinä kuukausina Billundin lennot ja hotellit ovat selvästi keskikesän kuukausia edullisempia. Mikäli matkustat Billundiin tutustuaksesi Legolandin sijaan vaikkapa Jyllannin niemimaahan, erityisen edulliset lentoliput kaupunkiin voi napata talvikuukausille, esimerkiksi tammi-helmikuulle.

Tarvitaanko Billundiin passia/viisumia?

Tanskan Billund sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueella. Billundiin matkustavat suomalaiset eivät siis tarvitse viisumia matkaansa varten. Myös passin voit halutessasi jättää kotiin. Suomen kansalaiset voivat matkustaa Pohjoismaissa, kuten Tanskassa, vapaasti ilman passia. Mukaan kannattaa kuitenkin ottaa virallinen henkilökortti. Finnairin kotimaan lennoilla henkilöllisyyden voi todistaa Kela-kortilla tai ajokortilla. Muiden lentoyhtiöiden lennoilla ja Billundin lentokentällä virallinen henkilökortti voi olla tarpeen.


Vinkkejä Billundiin

 • Legoland-teemapuisto on yksi Tanskan suosituimmista kesäkohteista. Kesäkuukausina teemapuistossa on hyvä varautua ihmisvilinään ja jonoihin. Joustavimmin siirtyminen huvipuistoalueelle onnistuu, jos ostat pääsyliput ennakkoon netistä. Näin vältät huvipuistoalueella jonottamisen. Mikäli haluat yöpyä huvipuistojen kupeessa, kannattaa majoitus varata hyvissä ajoin. Aikainen varaaja nappaa kesäkaudeksi yleensä edullisimmat majoitushinnat.
 • Legolandin alueella ja muualla Billundissa ruokapaikat ovat melko kalliita. Alueen ravintoloiden hintataso on vähintään Suomen tasolla ja usein korkeampikin. Huvipuistoalueelle saa kuitenkin viedä omia ruokia, ja sen tuntumassa on monia hyviä piknikpaikkoja. Voit siis pihistää ruokabudjetissa viemällä omat eväät huvipuistoon. Alueella on huoneistomajoitusvaihtoja niille perheille, jotka kokkaavat lomaruoat mieluiten omassa huoneistoissaan.
 • Vaikka Billund tunnetaan legokaupunkina, on paikkakunnalla toki muutakin nähtävää. Kesällä alueella vierailevia kutsuvat esimerkiksi Aquadome-vesipuisto ja Skulpturpark Billund -veistospuisto. Bindeballe Købmandsgård -museokaupassa voit tehdä ostoksia ja nauttia menneiden vuosikymmenten tunnelmasta.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Billund

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Turku - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 10m
Halvin hinta
202 €
Tampere - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 50m
Halvin hinta
202 €
Vaasa - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 50m
Halvin hinta
247 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Billund:


Lennot muihin kaupunkeihin Billund

Eikö Billund houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Billund

Lennot Eurooppa Tanska Billund Helsinki lento kohteeseen Billund
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka