Lennot Eurooppa Liettua Vilna Helsinki lento kohteeseen Vilna

Halvat lennot Helsinki - Vilna

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Vilna (VNO)
ma 23.11.
ma 30.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Vilna

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Vilna

Paras löydetty hinta 127 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Vilna viimeisen 72 tunnin aikana on 127 €
Lyhyin lentoaika 8h 10m Lyhyin lentoaika Helsinki Vilna on 8h 10m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Vilna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna.
Lentokentät kohteessa Vilna 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Vilna: Vilna (VNO)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Vilna

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Vilna?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Vilna on helmikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Vilna?
maanantai
Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Vilna?
keskipäivällä
Helsinki - Vilna lennot ovat noin 15 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Vilna?
SAS
SAS, airBaltic ja Ukraine International Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Vilna reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna ja saat parhaat Helsinki - Vilna lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
VNO
Vilna
Milloin on halvinta varata lennot Vilna?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Vilna on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Vilna: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Vilna lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
airBaltic
20. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
1 välilasku
VNO
Vilna
24. marraskuuta
VNO
Vilna
17t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 24m
2 välilaskua
VNO
Vilna
24. marraskuuta
VNO
Vilna
8t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
VNO
Vilna
24. marraskuuta
VNO
Vilna
27t 45m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Vilna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Vilna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 40m
2 välilaskua
VNO
Vilna
Norwegian
14. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
VNO
Vilna
airBaltic
11. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
1 välilasku
VNO
Vilna

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna, kuten airBaltic ja Norwegian Air International ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Vilna?

Lennot Helsingistä Vilnaan ovat kätevä vaihtoehto, kun haluat tavoittaa Liettuan kulttuuria täynnä olevan pääkaupungin vaivattomasti ja nopeasti. Helsinki–Vilna-lennot löydät suorina muun muassa Finnairin tarjonnasta ja kestoltaan vähän yli tunnin lentoja on reititetty jokaiselle päivälle. Kun tavoitteenasi on hankkia mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Vilnaan, ota seurantaan useamman eri palvelutarjoajan valikoima verkossa, erityisesti esimerkiksi seuraavien lentoyhtiöiden lennot: Ukraine Intl Air, Norwegian Air International ja airBaltic. Välilaskuilla Pohjoismaiden kautta (Tukholma, Kööpenhamina, Oslo) sinut perille Vilnaan vie muun muassa SAS. Lentotarjontaa mielenkiintoiseen Vilnan lähikohteeseen löytyy siis mukavasti, varsinkin kun tutkit tarjontaa tarpeeksi ajoissa, vähintään noin muutamaa kuukautta ennen lähtöäsi.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Kun haet edullisinta kuljetusvaihtoehtoa Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Tavoitat Helsinki-Vantaan lentoaseman kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka molemmat lähtevät Helsingin keskustasta. Matka keskustasta lentokentälle on noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaan vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä suuremmilta ruuhkilta, hyödynnä Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle asti sinut vievät kirjaimilla I sekä P merkityt junat. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 tuo sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset astumaan bussin numero 615 kyytiin. Seutulipun hinta bussista ostettuna on 5,50 EUR. Näet tarkat reitit ja aikataulut esimerkiksi netistä. Hyvänä lentokenttäkuljetusten vaihtoehtona toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukion pysäkiltä. Aikuisten lippu yhteen suuntaan verkosta ostettuna maksaa 6,80 EUR. Pääset kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentälle pääkaupunkiseudun alueelta myös erilaisia lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata kuljetuksen suoraan palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään yleensä lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat usein jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajastasi. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi, joten parhaimmillaan veloitus kentälle on alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Vilnassa?

Toks-minibussit kuljettavat matkustajia välillä Vilnan linja-autoasema–Vilnan lentokenttä. Yhden lipun hinta on 2 EUR. Bussipysäkki sijaitsee lentokentän terminaalin vieressä, saapumishalli C:n lähellä. Tavoitat keskustan myös julkisen liikenteen eli kaupunkibussien avulla. Vilnan lentokentän ja kaupungin väliä kulkevat muun muassa seuraavat reitit: 1 (Linja-autoasema–Vikingų St.– lentokenttä), 2 (Linja-autoasema–Liepkalnio St–Vikingų St.–lentokenttä), 3G (Fabijoniškės–keskusta–lentokenttä), 88 (Lentokenttä–Linja-autoasema–Vanhakaupunki–Nepriklausomybės). Yhden lipun hinta kuljettajalta ostettaessa on 1 EUR.

Vilnan rautatieaseman ja lentokentän väliä kulkee säännöllisesti myös erikoisjuna, “Vilna–lentokenttä”. Juna kulkee reittiä 16 kertaa päivässä ja matka kestää vain 7 minuuttia. Lippu maksaa 0,70 EUR ja voit ostaa sen verkosta, junasta tai rautatieasemalta. Vilnan lentoaseman virallinen taksiasema löytyy saapuvien lentojen terminaalin edestä. Taksit noudattavat ohjeistuksia hintojen suhteen, joten hinnoissa ei tulisi olla suuria eroja. Taksimatka Vilnan lentoasemalta vanhaankaupunkiin maksaa noin 10 EUR.

Kuinka kauan Helsinki–Vilna-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Vilnaan kestävät vain 1 t 15 min. Välilaskullisten lentojen kesto saattaa olla maltillisesti vain 2 t 30 min tai jopa 8 t 05 min, riippuen siitä, kuinka kaukaisella kentällä välilasku tehdään.

Milloin on paras aika matkustaa Vilnaan

Vilna tunnetaan iloisena ja tapahtumarikkaana kesäkaupunkina, joten lentoliput Helsingistä Vilnaan kannattaa hankkia kesäaikaan. Kesäisin Vilnassa tapahtuu jotakin lähes jokaisella viikolla, joten festivaaleja ja eläväistä tapahtumakulttuuria kaipaavan kannattaa ostaa lennot Helsingistä Vilnaan juuri toukokuun ja syyskuun välille. Talvisin kaupungissa on rauhallisempaa. Historiaa täynnä oleva kaupunki tarjoaa myös talvisin viihtyisän kaupunkikohteen matkustajalle, joka arvostaa hyvää ruokaa, arkkitehtuuria ja viihdyttävää iltaelämää.

Tarvitaanko Vilnaan passia/viisumia?

Suomalainen ei tarvitse Liettuaan matkustaessaan viisumia. Kun liikut Schengen-alueella, esimerkiksi Suomesta Liettuaan, ei matkustusasiakirjaa, eivät viranomaiset tarkista asiakirjoja säännöllisesti. Maiden välillä liikkujan tulisi kuitenkin pitää mukanaan passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti ei ole henkilökortti. Huomioithan, että maan sisäisessä liikenteessä myös kuljetusyhtiöt saattavat tarkastaa matkustajien henkilöllisyyden.


Vinkkejä Vilnaan

 • Vilnan lentokentällä sijaitseva AirInn Vilna on hotelli, joka sijaitsee noin 50 metrin päässä matkustajaterminaalista. Hotelli on suosittu erityisesti ulkomaisten yrittäjien, poliitikkojen ja urheilijoiden keskuudessa. Se tarjoaa peräti 115 tilavaa, viihtyisää, modernia tai klassista huonetta. Ota hotellivaihtoehto huomioon, kun haluat lisätä matkustusmukavuuttasi myöhään tai aikaisin lähtevien lentojen takia. Tästä hotellista ei tule kiire lentokentälle, sillä useimmista huoneista on jopa näkymät kiitotielle.
 • Yksi vanhankaupungin läheisyydessä sijaitsevista alueista kuuluu ehdottomasti Vilnan erikoisimpiin seutuihin. Užupisin tasavallaksi julistautunut alue tunnetaan boheemien taiteilijoiden tyyssijana ja sitä usein verrataankin Pariisin Montmartreen. Joskus epämääräisenä pidetty alue kuuluu nykyään Vilnan trendikkäimpiin kulmiin, ja sinne on perustettu useita kahviloita, taidegallerioita sekä taiteilijoiden työhuoneita.
 • Halès-kauppahalli sijaitsee Vilnan rautatieaseman läheisyydessä ja kun haluat ostaa erinomaisia ruokatuliaisia, on se käymisen arvoinen kohde. Kauppahallin historia kantaa aina 1900-luvun alkuun saakka. Tuliaisia kannattaa etsiä myös esimerkiksi vanhankaupungin käsityöläispuodeista. Niissä valmistuu matkailijoiden ihailtavaksi muun muassa perinteisiä liettualaisia pellavaliinoja sekä puu- ja lasitöitä.

(Hinnat tarkistettu 22/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Vilna

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Palanga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 10m
Halvin hinta
164 €
Tampere - Vilna reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 10m
Halvin hinta
311 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Vilna:


Lennot muihin kaupunkeihin Vilna

Eikö Vilna houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Vilna

Lennot Eurooppa Liettua Vilna Helsinki lento kohteeseen Vilna
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka