Etsi halpoja lentoja Etelä-Afrikkaan alk. 683 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/12
su 10/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Etelä-Afrikkaan

Yhteenveto Etelä-Afrikan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

683 €

Nopein lentoaika

15t 15m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Etelä-Afrikka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 683 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Etelä-Afrikka kohteesta Suomi kestää 15t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Etelä-Afrikka mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Etelä-Afrikan lentotiedot ja trendit

Tutustu Etelä-Afrikan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Etelä-Afrikka suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Etelä-Afrikka. Maan Etelä-Afrikka suosituin matkailukaupunki on Kapkaupunki, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 55 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Etelä-Afrikka ovat Johannesburg ja George.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Etelä-Afrikka?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Etelä-Afrikka vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 15t 15m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Etelä-Afrikka on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Etelä-Afrikka?

Turkish Airlines on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Etelä-Afrikka, ja 30 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Etelä-Afrikka alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Qatar Airways ja Finnair. Kohteeseen Etelä-Afrikka lentää yhteensä Etelä-Afrikka eri lentoyhtiötä.

Halvimmat lennot Etelä-Afrikka kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Etelä-Afrikka
Kapkaupunki
Kapkaupunki

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Etelä-Afrikka

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Etelä-Afrikka

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Nelson Mandela Square?

Lentäminen kentälle Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä on tyypillisesti paras tapa nähdä Nelson Mandela Square, koska lähin lentokenttä alueella.

Mikä lento on halvin kohteeseen Etelä-Afrikka?

Jos haluat lentää kohteeseen Etelä-Afrikka halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten FlySafair, Finnair ja Iberia, joiden tarjoamat hinnat alkavat 88 €, 389 € sekä 392 €.

Mikä on alueen Etelä-Afrikka suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Afrikka?

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Etelä-Afrikka lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Afrikka, yritä välttää lentämistä perjantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Etelä-Afrikka hinnat?

lentoa Etelä-Afrikka hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Etelä-Afrikka?

marraskuuta 2023 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Etelä-Afrikka osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Etelä-Afrikka?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Etelä-Afrikka matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Etelä-Afrikka?

Etelä-Afrikka matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Etelä-Afrikka. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Etelä-Afrikka kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Etelä-Afrikka kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Etelä-Afrikka: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Afrikka, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiJohannesburg15t 10m472 €
HelsinkiKapkaupunki15t 55m739 €
HelsinkiDurban42t 35m988 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Etelä-Afrikka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Etelä-Afrikkaan?

Suomesta Etelä-Afrikkaan ei ole tarjolla suoria lentoja. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi kuitenkin lentää Kapkaupunkiin ja Johannesburgiin kätevästi yhden vaihtokentän kautta. Edulliset lennot kumpaankin kaupunkiin on mahdollista napata esimerkiksi suomalaiselta Finnairilta, joka liikennöi Etelä-Afrikkaan yhteistyölentoyhtiöidensä avustuksella. Lentoreitteihin sisältyy yksi välilasku. Kapkaupunkiin helpot yhden vaihdon lennot voi saada myös saksalaiselta Lufthansalta, alankomaalaisen KLM:n tarjonnasta tai turkkilaiselta Turkish Airlinesilta. Helsinki-Vantaan lentokentältä Johannesburgiin liikennöivät puolestaan yhden vaihtokentän kautta muun muassa Turkish Airlines, KLM, eteläafrikkalainen South African Airways ja ranskalainen Air France. Lentoyhtiövaihtoehtoja on monia, ja mikäli toiveissasi on löytää halvat lennot Etelä-Afrikkaan, vertaa reittejä ja lentoja tarkkaan. Johannesburgin ja Kapkaupungin lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää moniin muihinkin Etelä-Afrikan kohteisiin, mutta lentoreitit kulkevat vähintään kahden vaihtokentän kautta. Esimerkiksi Durbaniin liikennöivät edullisin yhteyksin muun muassa South African Airways ja brittiläinen British Airways. Vaihtoja lentoihin sisältyy kaksi tai kolme.

Milloin on paras aika matkustaa Etelä-Afrikkaan?

Etelä-Afrikkaa hellii Suomen synkimpinä talvikuukausina kesä. Säiden puolesta parasta aikaa matkustaa Etelä-Afrikkaan onkin marraskuun ja maaliskuun välinen aika, jolloin maassa nautiskellaan reippaasti yli 25 asteen lämpötiloista. Mikäli haluat nauttia eteläafrikkalaisesta rantaelämästä, suuntaa maahan Suomen talvella. Suomen kesäkuukausina, kesä-syyskuussa, Etelä-Afrikassa eletään viileintä ja sateista aikaa, mutta liian kylmistä säistä maassa ei tarvitse näinäkään kuukausina kärsiä. Jos toiveissasi on nauttia Etelä-Afrikan luonnosta eri muodoissaan, kesän alle 20 asteen lämpötiloissa luonnosta nauttiminen onnistuu hyvin. Sateet eivät häiritse maassa matkailua. Mikäli haluat nähdä vilauksen Etelä-Afrikan rantavesissä uivista valaista, kannattaa maahan suunnata noin heinä- ja marraskuun välissä. Halvat lennot Etelä-Afrikkaan on yleensä helpointa napata esimerkiksi keväälle ja syksylle. Budjettimatkailijan kannattaa välttää maassa matkustamista suosituimpina kesälomakuukausina sekä joulu-tammikuussa, jolloin lennot ja hotellit ovat yleensä kalleimmillaan.

Kuinka kauan kestää lento Etelä-Afrikkaan?

Etelä-Afrikan lentojen tarkka pituus riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Esimerkiksi yhden vaihdon lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kapkaupunkiin kestävät lyhimmillään vain reilut 15 tuntia. Mikäli valitset kahden tai kolmen vaihdon lennot kaupunkiin, lentoaika venyy helposti 20–25 tuntiin. Johannesburgiin lentoaika voi olla hieman Kapkaupungin lentoja lyhyempi, alkaen noin 14 tuntia ja 30 minuuttia. Edulliset lennot kaupunkiin ovat kuitenkin usein noin 16–17 tunnin mittaisia. Lennot Etelä-Afrikkaan voi varata myös muihin kaupunkeihin. Esimerkiksi Durbanin lennoilla on varauduttava vähintään noin 17–18 tunnin matka-aikaan.

Tarvitaanko Etelä-Afrikkaan passi tai viisumi?

Matkat Etelä-Afrikkaan ovat vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Suomalaisturistit voivat oleskella maassa ilman viisumia enintään kolme kuukautta (90 päivää). Mikäli suunnitteilla on tätä pidempi matka, viisumeista kannattaa kysyä lisätietoa hyvissä ajoin Helsingissä sijaitsevasta Etelä-Afrikan suurlähetystöstä. Etelä-Afrikan matkalle on aina otettava mukaan passi. Passissa on oltava ainakin kaksi tyhjää sivua maahantuloon liittyviä leimoja varten.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Etelä-Afrikka

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Etelä-Afrikka?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Etelä-Afrikka. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Etelä-Afrikka momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Etelä-Afrikka?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Etelä-Afrikka on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Etelä-Afrikka nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Etelä-Afrikka joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Etelä-Afrikka ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Etelä-Afrikka?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Etelä-Afrikka.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Etelä-Afrikka juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Etelä-Afrikka lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Etelä-Afrikka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.