Lennot Etelä-Afrikka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot Etelä-Afrikka kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Etelä-Afrikka
Kapkaupunki
Kapkaupunki

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Etelä-Afrikka

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Etelä-Afrikka
  • Mitkä ovat maan Etelä-Afrikka suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Etelä-Afrikka. Maan Etelä-Afrikka suosituin matkailukaupunki on Kapkaupunki, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 709 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Etelä-Afrikka ovat Johannesburg ja Durban.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Etelä-Afrikka?

    Jos haluat lentää kohteeseen Etelä-Afrikka halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten South African, Kulula ja British Airways, joiden tarjoamat hinnat alkavat 71 €, 82 € sekä 91 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Etelä-Afrikka? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Etelä-Afrikka kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Etelä-Afrikka kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Etelä-Afrikka: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Afrikka, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiJohannesburg360 €
HelsinkiKapkaupunki398 €
HelsinkiDurban529 €

Afrikan mantereen eteläisessä kärjessä sijaitseva Etelä-Afrikka tarjoaa matkailijoille niin upeita kaupunkeja, unohtumattomia luontokohteita kuin rantaelämääkin. Esimerkiksi Kapkaupungissa, Johannesburgissa tai Durbanissa voit tuntea eteläafrikkalaisen kaupungin sykkeen. Port Elizabeth kutsuu upeille rannoilleen, George vehreiden maisemien äärelle ja Phalaborwa patikoimaan luonnonpuistoon. Etelä-Afrikan kohteet tarjoavat valtavasti valinnanvaraa, eli Etelä-Afrikassa matkailija viihtyy helposti pidemmänkin loman. Vaikka Suomesta ei liikennöidä suoria lentoja Etelä-Afrikkaan, ovat lentoyhteydet maahan Helsinki-Vantaan lentoasemalta vilkkaat. Eniten lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta on maan suurimpiin kaupunkeihin kuuluviin Kapkaupunkiin ja Johannesburgiin. Näistä kaupungeista on kuitenkin jatkoyhteyksiä Etelä-Afrikan eri osiin. Mikäli reissaat Etelä-Afrikan alueella, maan kätevät kotimaan lennot kannattaa käyttää hyväksi. Isossa maassa välimatkat ovat varsin pitkiä. Halvat lennot Etelä-Afrikkaan kannattaa käyttää hyväksi minä vuodenaikana tahansa, sillä maalla on matkailijoille paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Ilmasto vaihtelee jonkin verran alueittain, mutta pääsääntöisesti maassa on kuiva ja kuuma kesä, joka sijoittuu noin marras- ja helmikuun välille. Kun Suomessa on talvi, Etelä-Afrikassa nautitaan siis kesän lämmöstä. Etelä-Afrikka onkin erinomainen talvilomakohde lämpöä etsiville. Edulliset lentoliput Etelä-Afrikkaan on helpointa napata esimeriksi syksylle ja keväälle. Korkeimmillaan lentolippujen hinnat ovat maan lämpimimpinä kuukausina joulu-tammikuussa sekä myös Euroopan suosittujen kesälomakuukausien aikaan. Lennot Suomesta Etelä-Afrikkaan ovat kaukolentoja, ja polkuhintaan lentolippuja on saatavilla harvoin. Jos suunnittelet budjettiluokan matkaa, hintojen seuraaminen ja vertaaminen kannattaa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Etelä-Afrikkaan?

Suomesta Etelä-Afrikkaan ei ole tarjolla suoria lentoja. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi kuitenkin lentää Kapkaupunkiin ja Johannesburgiin kätevästi yhden vaihtokentän kautta. Edulliset lennot kumpaankin kaupunkiin on mahdollista napata esimerkiksi suomalaiselta Finnairilta, joka liikennöi Etelä-Afrikkaan yhteistyölentoyhtiöidensä avustuksella. Lentoreitteihin sisältyy yksi välilasku. Kapkaupunkiin helpot yhden vaihdon lennot voi saada myös saksalaiselta Lufthansalta, alankomaalaisen KLM:n tarjonnasta tai turkkilaiselta Turkish Airlinesilta. Helsinki-Vantaan lentokentältä Johannesburgiin liikennöivät puolestaan yhden vaihtokentän kautta muun muassa Turkish Airlines, KLM, eteläafrikkalainen South African Airways ja ranskalainen Air France. Lentoyhtiövaihtoehtoja on monia, ja mikäli toiveissasi on löytää halvat lennot Etelä-Afrikkaan, vertaa reittejä ja lentoja tarkkaan. Johannesburgin ja Kapkaupungin lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää moniin muihinkin Etelä-Afrikan kohteisiin, mutta lentoreitit kulkevat vähintään kahden vaihtokentän kautta. Esimerkiksi Durbaniin liikennöivät edullisin yhteyksin muun muassa South African Airways ja brittiläinen British Airways. Vaihtoja lentoihin sisältyy kaksi tai kolme.

Milloin on paras aika matkustaa Etelä-Afrikkaan?

Etelä-Afrikkaa hellii Suomen synkimpinä talvikuukausina kesä. Säiden puolesta parasta aikaa matkustaa Etelä-Afrikkaan onkin marraskuun ja maaliskuun välinen aika, jolloin maassa nautiskellaan reippaasti yli 25 asteen lämpötiloista. Mikäli haluat nauttia eteläafrikkalaisesta rantaelämästä, suuntaa maahan Suomen talvella. Suomen kesäkuukausina, kesä-syyskuussa, Etelä-Afrikassa eletään viileintä ja sateista aikaa, mutta liian kylmistä säistä maassa ei tarvitse näinäkään kuukausina kärsiä. Jos toiveissasi on nauttia Etelä-Afrikan luonnosta eri muodoissaan, kesän alle 20 asteen lämpötiloissa luonnosta nauttiminen onnistuu hyvin. Sateet eivät häiritse maassa matkailua. Mikäli haluat nähdä vilauksen Etelä-Afrikan rantavesissä uivista valaista, kannattaa maahan suunnata noin heinä- ja marraskuun välissä. Halvat lennot Etelä-Afrikkaan on yleensä helpointa napata esimerkiksi keväälle ja syksylle. Budjettimatkailijan kannattaa välttää maassa matkustamista suosituimpina kesälomakuukausina sekä joulu-tammikuussa, jolloin lennot ja hotellit ovat yleensä kalleimmillaan.

Kuinka kauan kestää lento Etelä-Afrikkaan?

Etelä-Afrikan lentojen tarkka pituus riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Esimerkiksi yhden vaihdon lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kapkaupunkiin kestävät lyhimmillään vain reilut 15 tuntia. Mikäli valitset kahden tai kolmen vaihdon lennot kaupunkiin, lentoaika venyy helposti 20–25 tuntiin. Johannesburgiin lentoaika voi olla hieman Kapkaupungin lentoja lyhyempi, alkaen noin 14 tuntia ja 30 minuuttia. Edulliset lennot kaupunkiin ovat kuitenkin usein noin 16–17 tunnin mittaisia. Lennot Etelä-Afrikkaan voi varata myös muihin kaupunkeihin. Esimerkiksi Durbanin lennoilla on varauduttava vähintään noin 17–18 tunnin matka-aikaan.

Tarvitaanko Etelä-Afrikkaan passi tai viisumi?

Matkat Etelä-Afrikkaan ovat vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Suomalaisturistit voivat oleskella maassa ilman viisumia enintään kolme kuukautta (90 päivää). Mikäli suunnitteilla on tätä pidempi matka, viisumeista kannattaa kysyä lisätietoa hyvissä ajoin Helsingissä sijaitsevasta Etelä-Afrikan suurlähetystöstä. Etelä-Afrikan matkalle on aina otettava mukaan passi. Passissa on oltava ainakin kaksi tyhjää sivua maahantuloon liittyviä leimoja varten.


Etelä-Afrikka: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Kapkaupunki reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 20m
Halvin hinta398 €
Helsinki - Durban reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 45m
Halvin hinta529 €

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Afrikka