Lennot Uruguay

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Uruguay kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Uruguay
Montevideo
Montevideo

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Uruguay

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Uruguay

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Uruguay ovat:
126 € per henkilö Aerolineas Argentinas-lennolle
543 € per henkilö Air Europa-lennolle
872 € per henkilö Iberia-lennolle

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Uruguay kestää yleensä 35t 45m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Montevideo Carrasco kentälle (Uruguay suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Montevideo Carrasco, lentoaika on noin .

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 1394 € lennosta kohteeseen Uruguay. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Uruguay hintaan 543 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 2200 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Uruguay, kun taas 1271 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Paras päivä lentää kohteeseen Uruguay on perjantaina ja sen jälkeen torstaina. perjantaina ja torstaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Uruguay. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle lauantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Uruguay.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Uruguay? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Uruguay kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Uruguay kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Uruguay: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Uruguay, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMontevideo35t 45m1338 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Uruguay

Suomesta Uruguayhin ei ole tarjolla suoria lentoja. Halvat lennot Uruguayhin voi kuitenkin saada kätevästi vaihtokenttien kautta, ja lennot sisältävätkin aina yhden tai useamman välilaskun. Parhaat lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Uruguayn pääkaupunkiin Montevideoon. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaalta Montevideoon liikennöi muun muassa espanjalainen Iberia. Reiteillä Montevideoon operoivat Iberian lisäksi myös suomalainen Finnair ja chileläinen LATAM Airlines. Määränpäässä lennot laskeutuvat Carrascon kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto de Carrasco). Kahden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Montevideoon operoi vilkkain yhteyksin esimerkiksi yhdysvaltalainen American Airlines ja ranskalainen Air France. Vertaa reittejä tarkkaan, sillä lentoajoissa ja lentojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Uruguayssa vuodenajat kulkevat päinvastoin kuin Suomessa. Suomen talvella Uruguayssa on siis kesä, ja Suomen kesäkuukausina Uruguayssa eletään vuoden viileintä aikaa. Mikäli suuntaat Uruguayhin rantalomalle, parasta matkustusaikaa on maan keskikesä, joka ajoittuu noin joulu-tammikuulle. Näille kuukausille sijoittuu kuitenkin myös Uruguayn vilkkain matkailusesonki. Tämä merkitsee, että lentoliput Uruguayhin tulevat maan lämpimimpinä kuukausina selvästi keskivertoa kalliimmiksi. Mikäli haluat nauttia hyvistä säistä ja hieman kiireisintä matkailukautta edullisimmista hinnoista, suunnittele matkoja Uruguayhin esimerkiksi loka-marraskuulle tai maalis-huhtikuulle. Halvat lennot Uruguayhin on saa yleensä helposti näille kuukausille. Kevät ja syksy ovat pääsääntöisesti edullista matkustusaikaa, eikä esimerkiksi aktiivilomailijaa haittaa, vaikka tarjolla ei olekaan varsinaisia rantasäitä. Suomen kesäkuukausina sää Uruguayssa on viileä, mutta esimerkiksi kaupunkilomailija voi mainiosti nauttia maassa matkailusta myös talvisina kuukausina. Keskilämpötilat pyörivät Uruguayssa kesä-elokuussa noin 15 asteen tuntumassa ja myös sateet ovat yleisiä. Euroopasta matkustetaan Etelä-Amerikkaan paljon myös kesälomakuukausina, eli Uruguayn viileistä säistä huolimatta kesä ei ole erityisen halpaa matkustusaikaa suomalaismatkailijoille. Hotellin ja muut matkailupalvelut voi tosin näinä kuukausina saada hyvinkin edullisesti.

Lennot Uruguayhin vaihtelevat kestoltaan riippuen valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Montevideoon on alkaen noin 18 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika on kuitenkin kätevimmilläkin lentoreiteillä hieman pidempi, noin 20 tuntia. Jos valitset Uruguayhin kahden tai kolmen vaihdon lennot, matka-aika on selvästi pidempi. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä Montevideoon voi helposti venyä yli vuorokauden mittaiseksi. Lentoreittejä verratessasi ota huomioon lennon hinnan lisäksi myös matkustusmukavuus. Monimutkaiset lentoreitit ja pitkät odotusajat lentokentillä haukkaavat helposti kokonaisen päivän loma-ajasta, mutta budjettimatkailijalle ne voivat toisinaan olla paras valinta. Ota myös selville, mitä palveluita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, lentolippujen hintaan sisältyy.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Uruguayhin matkustaessaan viisumia. Suomalaiset saavat oleskella maassa ilman viisumia kolme kuukautta (90 päivää), jos kyseessä on tavallinen lomamatka. Mikäli aiot oleskella maassa pidempään, kysy viisumiasioista hyvissä ajoin lisätietoa Uruguayn Helsingin suurlähetystöstä. Uruguayn matkalle on otettava mukaan myös passi. Tarkista passistasi sen voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Uruguayhin reissatessa sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Mikäli lentosi Etelä-Amerikkaan kulkee Yhdysvaltojen kautta, tarvitset välilaskua varten ESTA-matkustusluvan. Netin kautta hankittava ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltoihin matkustaville tai maassa välilaskun tekeville suomalaisturisteille.


Uruguay: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Montevideo reitin lennot
Lyhyin lentoaika35t 45m
Halvin hinta1338 €

Etsi lentoja kohteeseen Uruguay

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Uruguay


Suosittuja lentokohteita mantereella Etelä-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Uruguay, harkitse myös näitä muita suosittuja Etelä-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Uruguay on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Uruguay nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Uruguay momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Uruguay.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Uruguay on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.