Etsi halvat lennot Uruguayhin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 29/11
ke 6/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Uruguay lentotiedot ja trendit

Tutustu Uruguay lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Uruguay?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Uruguay kestää yleensä 24t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Montevideo Carrasco kentälle (Uruguay suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Montevideo Carrasco, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Uruguay?

Kohteeseen Uruguay lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 3, joista Iberia on suosituin vaihtoehto.Arviolta 75 % paikkaan Uruguay lentävistä päättää lentää yhtiön Iberia koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Iberia, myös LATAM Airlines ja KLM ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Uruguay? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Uruguay kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Uruguay
Montevideo
Montevideo

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Uruguay

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Uruguay

Mikä lento on halvin kohteeseen Uruguay?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Uruguay ovat:
995 € per henkilö LATAM Airlines-lennolle
1019 € per henkilö Iberia-lennolle
1026 € per henkilö KLM-lennolle

Mikä on alueen Uruguay suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Uruguay?

Paras päivä lentää kohteeseen Uruguay on maanantaina ja sen jälkeen perjantaina. maanantaina ja perjantaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Uruguay. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle lauantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Uruguay.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Uruguay hinnat?

lentoa Uruguay hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Uruguay?

3 toimijaa on valittavissa lentoa Uruguay marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Uruguay?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Uruguay matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Uruguay?

Matkalla kohteeseen Uruguay tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Uruguay saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Uruguay kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Uruguay kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Uruguay: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Uruguay, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMontevideo24t 25m1062 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Uruguay

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Uruguayhin?

Suomesta Uruguayhin ei ole tarjolla suoria lentoja. Halvat lennot Uruguayhin voi kuitenkin saada kätevästi vaihtokenttien kautta, ja lennot sisältävätkin aina yhden tai useamman välilaskun. Parhaat lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Uruguayn pääkaupunkiin Montevideoon. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaalta Montevideoon liikennöi muun muassa espanjalainen Iberia. Reiteillä Montevideoon operoivat Iberian lisäksi myös suomalainen Finnair ja chileläinen LATAM Airlines. Määränpäässä lennot laskeutuvat Carrascon kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto de Carrasco). Kahden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Montevideoon operoi vilkkain yhteyksin esimerkiksi yhdysvaltalainen American Airlines ja ranskalainen Air France. Vertaa reittejä tarkkaan, sillä lentoajoissa ja lentojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Uruguayhin?

Uruguayssa vuodenajat kulkevat päinvastoin kuin Suomessa. Suomen talvella Uruguayssa on siis kesä, ja Suomen kesäkuukausina Uruguayssa eletään vuoden viileintä aikaa. Mikäli suuntaat Uruguayhin rantalomalle, parasta matkustusaikaa on maan keskikesä, joka ajoittuu noin joulu-tammikuulle. Näille kuukausille sijoittuu kuitenkin myös Uruguayn vilkkain matkailusesonki. Tämä merkitsee, että lentoliput Uruguayhin tulevat maan lämpimimpinä kuukausina selvästi keskivertoa kalliimmiksi. Mikäli haluat nauttia hyvistä säistä ja hieman kiireisintä matkailukautta edullisimmista hinnoista, suunnittele matkoja Uruguayhin esimerkiksi loka-marraskuulle tai maalis-huhtikuulle. Halvat lennot Uruguayhin on saa yleensä helposti näille kuukausille. Kevät ja syksy ovat pääsääntöisesti edullista matkustusaikaa, eikä esimerkiksi aktiivilomailijaa haittaa, vaikka tarjolla ei olekaan varsinaisia rantasäitä. Suomen kesäkuukausina sää Uruguayssa on viileä, mutta esimerkiksi kaupunkilomailija voi mainiosti nauttia maassa matkailusta myös talvisina kuukausina. Keskilämpötilat pyörivät Uruguayssa kesä-elokuussa noin 15 asteen tuntumassa ja myös sateet ovat yleisiä. Euroopasta matkustetaan Etelä-Amerikkaan paljon myös kesälomakuukausina, eli Uruguayn viileistä säistä huolimatta kesä ei ole erityisen halpaa matkustusaikaa suomalaismatkailijoille. Hotellin ja muut matkailupalvelut voi tosin näinä kuukausina saada hyvinkin edullisesti.

Kuinka kauan kestää lento Uruguayhin?

Lennot Uruguayhin vaihtelevat kestoltaan riippuen valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Montevideoon on alkaen noin 18 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika on kuitenkin kätevimmilläkin lentoreiteillä hieman pidempi, noin 20 tuntia. Jos valitset Uruguayhin kahden tai kolmen vaihdon lennot, matka-aika on selvästi pidempi. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä Montevideoon voi helposti venyä yli vuorokauden mittaiseksi. Lentoreittejä verratessasi ota huomioon lennon hinnan lisäksi myös matkustusmukavuus. Monimutkaiset lentoreitit ja pitkät odotusajat lentokentillä haukkaavat helposti kokonaisen päivän loma-ajasta, mutta budjettimatkailijalle ne voivat toisinaan olla paras valinta. Ota myös selville, mitä palveluita, esimerkiksi ruokaa ja juomaa, lentolippujen hintaan sisältyy.

Tarvitaanko Uruguayhin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Uruguayhin matkustaessaan viisumia. Suomalaiset saavat oleskella maassa ilman viisumia kolme kuukautta (90 päivää), jos kyseessä on tavallinen lomamatka. Mikäli aiot oleskella maassa pidempään, kysy viisumiasioista hyvissä ajoin lisätietoa Uruguayn Helsingin suurlähetystöstä. Uruguayn matkalle on otettava mukaan myös passi. Tarkista passistasi sen voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Uruguayhin reissatessa sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Mikäli lentosi Etelä-Amerikkaan kulkee Yhdysvaltojen kautta, tarvitset välilaskua varten ESTA-matkustusluvan. Netin kautta hankittava ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltoihin matkustaville tai maassa välilaskun tekeville suomalaisturisteille.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Uruguay

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Uruguay?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Uruguay momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Uruguay?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Uruguay on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Uruguay nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Uruguay joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Uruguay momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Uruguay?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Uruguay.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Uruguay juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Uruguay on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Uruguay

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.