Autonvuokraukset Kalifornia

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Kalifornia autonvuokraustiedot

Suuri osa Yhdysvaltojen ja Kalifornian osavaltion teistä on päällystetty asfaltilla tai betonilla. Tämän lisäksi tieverkosto on kattava, mutta osa osavaltion tiestöstä ja silloista on päässyt hieman huonoon kuntoon. Erittäin kattavasta tieverkostosta löytyy kolmella eri nimellä kulkevia moottoriteitä: Highway, Expressway ja Freeway. Esimerkiksi suomalaiseen ja eurooppalaiseen liikenteeseen tottuneella ei yleensä ole suuria vaikeuksia sopeutua Kalifornian liikenteeseen. Sääolosuhteet ovat ajamiseen ympäri vuoden melko hyvät. Ylivoimaisesti vilkkaimpien kesän matkustuskuukausien aikaan on tosin melkoisen kuuma ja tämä kannattaa huomioida matkaa suunnitellessa. Kevät ja syksy saattavatkin siten olla automatkoihin mukavampia, sillä silloinkin lämpöä riittää, mutta kaikista kovimpia paahteita ei tarvitse kokea. Yleensä Kaliforniassa autoksi kannattaa valita suhteellisen tilava menopeli, sillä pitkillä välimatkoilla autossa tulee vietettyä suhteellisen pitkiäkin aikoja.

Suomalaiseen ja Pohjoismaiseen autoiluun tottuneelle ei Kalifornian liikennelaeissa suuria yllätyksiä tule. Liikenne on oikeanpuoleista. Liikenneopasteissa ei juurikaan käytetä paikkakuntien nimiä, vaan niiden tilalla löytyy tie- ja liittymänumeroita sekä ilmansuuntia. Kannattaa siis tutkia hieman ajettavaa reittiä etukäteen, ellei käytössä ole navigaattoria. Eurooppalaisiin moottoriteihin verrattavat tiet ovat Yhdysvalloissa opasteissa merkitty I-kirjaimella tai tekstillä Interstate sekä tien numerolla. Kalifornian sisäiset pikatiet taasen on merkitty mustavalkoisilla opasteilla. Parittomat numerot kyseisissä merkeissä tarkoittavat pohjois-eteläsuuntaisia teitä, kun taas itä-länsisuuntaiset tiet on merkitty parillisilla luvuilla. Kaliforniassa on myös joissain paikoissa käytössä useampia henkilöitä kuljettavien autojen kaista. Nopeusrajoitukset vaihtelevat taajama-alueiden, maanteiden ja moottoriteiden välillä samaan tyyliin kuin esimerkiksi Suomessa. Yksittäisinä ohjeina Kaliforniassa autonvuokraus mielessään matkustaville vinkattakoon, että pysäkillä seisovia koulubusseja ei saa ohittaa missään tapauksessa ja tankatessa tulee maksu tai luottokortin rekisteröinti tehdä jo ennen tankkaamista. Kaliforniassa monet tunnelit, sillat ja tiet ovat myös maksullisia, joten pieniin tietulleihin kannattaa varautua. Paikallisiin ohjeisiin ja uusimpiin lakimuutoksiin kannattaa tutustua ennen matkaa esimerkiksi osavaltion nettisivujen kautta.

Autonvuokraus Kalifornian matkalle kannattaa tehdä jo ennen paikalle menemistä, erityisesti mikäli ajokilometrejä on tiedossa runsaasti. Vuokraamoilla on hieman vaihtelevia ikärajoja, mutta useimmiten vaadittu vähimmäisikä on 21 tai 25 vuotta ja monesti nuorilta kuskeilta veloitetaan hieman enemmän. Joillakin vuokraamoilla on käytössään myös enimmäisikäraja. Mukana tulee olla kansainvälisesti hyväksytty ajokortti ja vuokraajalla tulee olla ollut se vähintään vuoden. Maksut suoritetaan lähes poikkeuksetta luottokortilla, vaikka toki poikkeuksiakin löytyy. Ennen autonvuokrausta kannattaa tarkistaa polttoaineen määrä ja minkä tyyppistä polttoainetta vuokrattava auto käyttää. Vuokrasopimus on myös hyvä pyytää kirjallisena, jotta esimerkiksi vuokran yhteydessä sovitut vakuutukset löytyvät helposti. Auton kunnosta kannattaa pitää lisäkulujen välttämiseksi luonnollisesti huolta ja ottaa autosta esimerkiksi kuvat ennen ja jälkeen vuokrauksen.


Autonvuokraustarjoukset Kalifornia

Löydä kohteesta Kalifornia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

40 € - 76 €

Kaikki autotyypit

57 € - 84 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 55 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kalifornia on tammikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 62 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kalifornia on joulukuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 74 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kalifornia on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 65 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kalifornia on marraskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kalifornia on joulukuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 64 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Kalifornia on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kalifornia on 87 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Kalifornia on maaliskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kalifornia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kalifornia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kalifornia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kalifornia

Alamo

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,6

Value

8,4

National

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,2

Value

7,9

Enterprise

105 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,8

Value

7,8

Sixt

7,5
Hyvä
1 arvostelu14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,4

Value

7,4

Dollar

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

7,1

Thrifty

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,6

Value

6,9

Budget

56 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Hertz

88 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,6

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Kalifornia autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Venice Beach7,4 km
Levi's Stadium501,0 km
Union Square558,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Union Square18,7 km
Levi's Stadium43,6 km
Venice Beach536,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Venice Beach182,4 km
Levi's Stadium676,2 km
Union Square733,9 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto alueelta Kalifornia?

Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitseva Kalifornian osavaltio on melkein kuin tehty autoilu ja autonvuokraus mielessään saapuville matkustajille. Golden State -nimelläkin tunnetussa osavaltiossa on roppakaupalla mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu niin mielenkiintoisia kaupunkikohteita kuin luonnon hienouksiakin. Autonvuokraus Kaliforniassa auttaa matkustajaa ottamaan kaiken irti yhdestä maan mielenkiintoisimmista osavaltioista. Mainioita ja käymisen arvoisia kohteita on lukuisia, kuten paljon nähtävää sisältävät kaupungit Los Angeles, San Francisco ja San Diego. Esimerkiksi Highway 1-, California State Route 1- ja Pacific Coast Highway -nimillä tunnettu Kalifornian automatkaajien legendaarinen reitti kulkee osavaltion halki rannikkoa pitkin San Franciscosta Los Angelesiin. Automatkoille soveltuvat sekä edulliset että ylelliset vuokra-autot ja polttoaine on edelleen Yhdysvalloissa hyvin edullista. Näin ollen autonvuokraus on hyvinkin suositeltavaa Kaliforniassa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kalifornia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kalifornia

Autonvuokraus Kalifornia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kalifornia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Alueen Kalifornia paras autovuokraamo on Enterprise, joka on saanut 7,9/10 arviopisteet 1 267 momondo käyttäjien arvostelujen perusteella. Vuokraamolla Enterprise on 105 toimipistettä kohteessa Kalifornia mukaan lukien kaupunki San Diego.

momondon käyttäjien suoosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Kalifornia on 7 päivää. 7-päivienvuokrauksessa keskimääräinen päivittäinen hinta on 42 €, vaikka hinnat voivat muuttua autotyypin ja sen mukaan, missä kaupungissa yövyt. Auton vuokraaminen viikoksi maksaa yleensä 292 € ja viikonlopuksi noin 101 €. Kuukauden mittaiset Kalifornia autonvuokraukset ovat yleensä yhteensä 1707 € riippuen valituista päivistä.


Autonvuokraukset kaupungin Kalifornia suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Kalifornia lentokentistä