Etsi halvat lennot Sharm el-Sheikh

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sharm el-Sheikh

Yhteenveto Sharm el-Sheikh lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

173 €

Halvin meno-paluulennon hinta

299 €

Nopein lentoaika

8t 10m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sharm el-Sheikh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 173 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sharm el-Sheikh Ophira).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sharm el-Sheikh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 299 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sharm el-Sheikh Ophira).
Nopein lento kohteeseen Sharm el-Sheikh kohteesta Suomi kestää 8t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sharm el-Sheikh Ophira).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh mukaan lukien Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Sharm el-Sheikh lentotiedot ja trendit

Tutustu Sharm el-Sheikh lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Sharm el-Sheikh kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 497 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Sharm el-Sheikh hintaan 49 €/henkilö, mikä on 86 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Sharm el-Sheikh. Löydät halvimmat hinnat alueelle Sharm el-Sheikh valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 507 €. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sharm el-Sheikh torstai aikana on 541 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 499 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 672 €. Lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Sharm el-Sheikh (Hurghadan kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 9t 55m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh kohteesta Suomi, kun varaat 33 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh hintaan, joka on noin 537 €, kun etsit 33 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Sharm el-Sheikh jopa niin halpaan hintaan kuin 505 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sharm el-Sheikh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sharm el-Sheikh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sharm el-Sheikh

HALVIN REITTI Helsinki - Sharm el-Sheikh

Helsinki (HEL) - Hurghada (HRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hurghadan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 527 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SHARM EL-SHEIKHhelmikuu12% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Sharm el-Sheikh lennot maksavat keskimäärin vain 474 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SHARM EL-SHEIKH KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu15% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Sharm el-Sheikh lentojen keskimääräinen hinta on 615 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SHARM EL-SHEIKH KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu732% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sharm el-Sheikh

Siinain niemimaan kärjessä sijaitsevaan Sharm el-Sheikhiin, Egyptiin, kannattaa matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä kesäisin rantakohteessa lomailu voi käydä tukalan kuumaksi. Talvikin on otollinen ajankohta matkalle, sillä lämpötilat ovat jopa vuoden kylmimpänä ajankohtana 15–20 °C tienoilla. Sharm el-Sheikhin sää elokuussa on vuoden helteisin lämpötilojen noustessa toisinaan 35 °C. Kohde on erityisen suosittu sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa, sillä Punaisenmeren värikkääseen vedenalaiseen maailmaan voi sukeltaa ympäri vuoden säästä riippumatta.

Milloin kannattaa ostaa lennot Sharm el-Sheikiin? Jotta buukkaisit halvat lennot Sharm el-Sheikhiin, lennot kannattaa varata yleensä 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat alkuvuodesta hiljaisimmilta matkustuskuukausilta. Lentolippujen hinnat Suomesta Sharm el-Sheikhiin sen sijaan ovat edullisimmillaan alkukeväällä.

Sharm el-Sheikh kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (96 km Sharm el-Sheikh keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Sharm el-Sheikh on tyypillisesti Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 347 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Sharm el-Sheikh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sharm el-Sheikh

Muut matkustamoluokat Sharm el-Sheikh lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Sharm el-Sheikh lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Sunclass Airlines ja Lufthansa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh

Turkish Airlines liikennöi noin 7 lentoa kohteeseen Sharm el-Sheikh normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 447 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sharm el-Sheikh). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,0/10 147 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh

Pegasus Airlines (7,0/10, 101 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Sharm el-Sheikh tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 311 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Sharm el-Sheikh on keskimäärin viikossa 6 Pegasus Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Sharm el-Sheikh ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sharm el-Sheikh lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Sharm el-Sheikhin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päästä kaupungista. Pääset Sharm el-Sheikhin keskustaan yksityisillä kuljetuksilla, esimerkiksi minibusseilla tai takseilla. Minibussiin voit hypätä lentoaseman terminaalin 1:n vierestä, josta kyydit lähtevät eteenpäin vasta niiden täytyttyä. Reitillä ei ole virallisia bussipysäkkejä, joten kuskille pitää ilmoittaa, kun haluat jäädä pois kyydistä. Voit myös varata kyytisi etukäteen kuljetusyritysten verkkosivuilta. Matka keskustaan maksaa noin 190-480 EGP (noin 10–25 EUR) riippuen auton tyypistä ja matkan tarkasta pituudesta. Väärinkäsitysten välttämiseksi sekä minibusseissa että takseissa hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen.


Sharm el-Sheikh: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh
Helsinki - Sharm el-Sheikh reitin lennot
Nopein lentoaika11t 30m
Halvin hinta299 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikhin rannikolla voit liikkua paikallisilla takseilla ja minibusseilla, jotka on helppo tunnistaa, sillä molemmat ovat väriltään sinivalkoisia. Etäisyydet kaupungissa taitat hyppäämällä minibussin eli pakettiauton kyytiin, jonka hinnat vaihtelevat matkan pituuden mukaan 1–5 EGP (noin 0,05–0,25 EUR). Kun haluat hypätä bussiin tai jäädä pois sen kyydistä, heiluta kättäsi tai vinkkaa kuskille reippaasti, sillä kaupungissa ei ole varsinaisia bussipysäkkejä. Jos sen sijaan kuljet taksilla, luotettavimpia kyytejä Sharm el-Sheikhissä ovat viralliset sinivalkoiset taksit, sillä tarjolla on lisäksi esimerkiksi lava-autoja. Taksilla kulkeminen on Sharm el-Sheikhissä todella edullista ja matka rannikon toisesta päästä Hadabasta Na’ama Bayn alueelle maksaa noin 15–20 EGP (noin 0,80–1,05 EUR). Muista kuitenkin, että tapoihin kuuluu tinkiä, sillä kuljettajat saattavat pyytää kyydistä tuplahinnan. Sovi kyydin hinnasta aina etukäteen ja maksa tasarahalla käteisellä, koska taksi- ja bussikuljettajilla ei yleensä ole vaihtorahaa.


Kohteen Sharm el-Sheikh viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee Egyptin matkalle sekä passin että viisumin. Virallisen matkustusasiakirjan eli passin on oltava voimassa kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Suomi kuuluu osana Euroopan unionia maihin, joiden kansalaisten ei tarvitse kuitenkaan hakea viisumia etukäteen, sillä 18 EUR (25 USD) maksava matkustuslupa myönnetään 30 päiväksi maahan saapuessa. Viisumin voi maksaa lentokentällä yleensä useammalla valuutalla kuten Yhdysvaltain dollareilla (USD), Englannin punnilla (GBP) tai euroilla (EUR). Voit myös halutessasi anoa viisumia vähintään seitsemän päivää ennen matkaasi maan sisäasianministeriön virallisilta e-Visa-verkkosivuilta. Jos haet elektronista matkustuslupaa etukäteen, ole tarkkana sivustojen kanssa, sillä useampi epävirallinen sivusto myy viisumeja korkeammalla hinnalla. Jos matkasi pituus sen sijaan ylittää kuukauden, on viisumia anottava hyvissä ajoin ennen matkaa Egyptin suurlähetystä. Jos et ole Suomen kansalainen, passi- ja viisumimääräykset voivat olla kohdallasi erilaiset. Tarkistathan kansalaisuuttasi koskevat määräykset ennen matkaasi.


Aloita matkan suunnittelu - Sharm el-Sheikh


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sharm el-Sheikh

Miten löydän halvimmat lennot Sharm el-Sheikhiin?

Halvat lennot Sharm el-Sheikhiin löydät parhaiten alkuvuodelle tai keväälle. Lentoja Suomesta Sharm el-Sheikhiin kannattaa hakea esimerkiksi maaliskuulle, jolloin hinnat ovat edullisimmillaan. Myös huhti- ja toukokuu ovat hintojen puolesta varteenotettavia vaihtoehtoja. Otathan huomioon, että lentoja Sharm el-Sheikhiin on rajoitetusti, sillä kohteeseen tehdään enimmäkseen pakettimatkoja ja lomalentoja. Kun vertailet eri lentoyhtiöiden tarjouksia ja pidät matkustusajankohtasi joustavina, buukkaat helpoiten halvat lennot Sharm el-Sheikhiin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sharm el-Sheikhissä?

Vaikka juomaraha saattaa usein sisältyä laskun hintaan, tippiä kuuluu silti jättää lisäksi noin 5–10 %. Maassa annetaan tippiä yleensä pienimmästäkin palvelusta, sillä juomaraha on tärkeä osa työntekijöiden palkkaa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Sharm el-Sheikh?

Etäisyys Helsingin ja Sharm el-Sheikhin välillä on linnuntietä noin 4 402 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Sharm el-Sheikhissä?

Rahaa ei kannata vaihtaa ennen matkaa Suomessa, sillä perillä Sharm el-Sheikhissä vaihdat valuutan yleensä edullisemmin. Vaihda Egyptin puntia (EGP) esimerkiksi paikallisissa rahanvaihtopisteissä, joissa vaihto on yleensä kannattavampaa kuin lentokentällä. Voit nostaa paikallisista valuuttaa myös automaateista, mutta otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla normaalia korkeampi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Sharm el-Sheikh? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Sharm el-Sheikh ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Sharm el-Sheikh. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Sharm el-Sheikh lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.