Lennot Afrikka Egypti Sharm el-Sheikh

Halvat lennot Sharm el-Sheikh

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Sharm el-Sheikh (SSH)
ke 21.10.
ke 28.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sharm el-Sheikh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sharm el-Sheikh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Sharm el-Sheikhiin?

Siinain niemimaan kärjessä sijaitsevaan Sharm el-Sheikhiin, Egyptiin, kannattaa matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä kesäisin rantakohteessa lomailu voi käydä tukalan kuumaksi. Talvikin on otollinen ajankohta matkalle, sillä lämpötilat ovat jopa vuoden kylmimpänä ajankohtana 15–20 °C tienoilla. Sharm el-Sheikhin sää elokuussa on vuoden helteisin lämpötilojen noustessa toisinaan 35 °C. Kohde on erityisen suosittu sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa, sillä Punaisenmeren värikkääseen vedenalaiseen maailmaan voi sukeltaa ympäri vuoden säästä riippumatta.

Milloin kannattaa ostaa lennot Sharm el-Sheikiin? Jotta buukkaisit halvat lennot Sharm el-Sheikhiin, lennot kannattaa varata yleensä 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat alkuvuodesta hiljaisimmilta matkustuskuukausilta. Lentolippujen hinnat Suomesta Sharm el-Sheikhiin sen sijaan ovat edullisimmillaan alkukeväällä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Sharm el-Sheikh hintaan 102 €/henkilö, mikä on 57 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Sharm el-Sheikh. Löydät halvimmat hinnat alueelle Sharm el-Sheikh valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Sharm el-Sheikh maaliskuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Sharm el-Sheikh reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 401 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Sharm el-Sheikh reitille 45 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh hintaan 449 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 413 €. Lennot reitille Suomi - Sharm el-Sheikh sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 452 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 425 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Sharm el-Sheikh on aamulla, kun lennot maksavat noin 533 €.

Löytyykö kaupungin Sharm el-Sheikh lähettyviltä muita lentokenttiä?

Sharm el-Sheikh kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hurghada lentokenttä (96 km kaupungin Sharm el-Sheikh keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Sharm el-Sheikh lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Sharm el-Sheikh on tyypillisesti Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 236 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sharm el-Sheikh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sharm el-Sheikh
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
16. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
23. marraskuuta
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
25t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
30. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
1. helmikuuta
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
8t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 50m
3 välilaskua
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
22. marraskuuta
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
35t 50m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
3 välilaskua
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
23. marraskuuta
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
29t 20m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh Ophira

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
2 välilaskua
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
1 välilasku
SSH
Sharm el-Sheikh Ophira

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sharm el-Sheikhiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh

Suomesta ei toistaiseksi tehdä suoria lentoja Sharm el-Sheikhiin, mutta perille voit lentää esimerkiksi Turkish Airlinesilla. Lentoyhtiön lennot Sharm el-Sheikhiin liikennöivät kohteeseen Helsinki-Vantaalta yhdellä välilaskulla Istanbulin kautta. Turkish Airlinesin lentoaika Helsingistä Istanbuliin on noin 3 h 25 min ja Istanbulista Sharm el-Sheikhiin 2 h 40 min. Välilaskulliset Sharm el-Sheikhin lennot voit bongata myös muilta lentoyhtiöiltä, mutta lennot ovat yleensä useamman lentoyhtiön toteuttamia. Turkish Airlinesin lentoliput Sharm el-Sheikhiin sisältävät ruumaan menevät matkatavarat, mutta muiden yhtiöiden kohdalla matkatavaramääräykset kannattaa tarkistaa ennen matkaa.


Miten pääsen lentokentältä Sharm el-Sheikhiin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sharm el-Sheikh lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Sharm el-Sheikhin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päästä kaupungista. Pääset Sharm el-Sheikhin keskustaan yksityisillä kuljetuksilla, esimerkiksi minibusseilla tai takseilla. Minibussiin voit hypätä lentoaseman terminaalin 1:n vierestä, josta kyydit lähtevät eteenpäin vasta niiden täytyttyä. Reitillä ei ole virallisia bussipysäkkejä, joten kuskille pitää ilmoittaa, kun haluat jäädä pois kyydistä. Voit myös varata kyytisi etukäteen kuljetusyritysten verkkosivuilta. Matka keskustaan maksaa noin 190-480 EGP (noin 10–25 EUR) riippuen auton tyypistä ja matkan tarkasta pituudesta. Väärinkäsitysten välttämiseksi sekä minibusseissa että takseissa hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen.


Liikkuminen Sharm el-Sheikhissä?

Sharm el-Sheikhin rannikolla voit liikkua paikallisilla takseilla ja minibusseilla, jotka on helppo tunnistaa, sillä molemmat ovat väriltään sinivalkoisia. Etäisyydet kaupungissa taitat hyppäämällä minibussin eli pakettiauton kyytiin, jonka hinnat vaihtelevat matkan pituuden mukaan 1–5 EGP (noin 0,05–0,25 EUR). Kun haluat hypätä bussiin tai jäädä pois sen kyydistä, heiluta kättäsi tai vinkkaa kuskille reippaasti, sillä kaupungissa ei ole varsinaisia bussipysäkkejä. Jos sen sijaan kuljet taksilla, luotettavimpia kyytejä Sharm el-Sheikhissä ovat viralliset sinivalkoiset taksit, sillä tarjolla on lisäksi esimerkiksi lava-autoja. Taksilla kulkeminen on Sharm el-Sheikhissä todella edullista ja matka rannikon toisesta päästä Hadabasta Na’ama Bayn alueelle maksaa noin 15–20 EGP (noin 0,80–1,05 EUR). Muista kuitenkin, että tapoihin kuuluu tinkiä, sillä kuljettajat saattavat pyytää kyydistä tuplahinnan. Sovi kyydin hinnasta aina etukäteen ja maksa tasarahalla käteisellä, koska taksi- ja bussikuljettajilla ei yleensä ole vaihtorahaa.


Tarvitaanko Sharm el-Sheikhiin passi tai viisumi?

Suomen kansalainen tarvitsee Egyptin matkalle sekä passin että viisumin. Virallisen matkustusasiakirjan eli passin on oltava voimassa kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Suomi kuuluu osana Euroopan unionia maihin, joiden kansalaisten ei tarvitse kuitenkaan hakea viisumia etukäteen, sillä 18 EUR (25 USD) maksava matkustuslupa myönnetään 30 päiväksi maahan saapuessa. Viisumin voi maksaa lentokentällä yleensä useammalla valuutalla kuten Yhdysvaltain dollareilla (USD), Englannin punnilla (GBP) tai euroilla (EUR). Voit myös halutessasi anoa viisumia vähintään seitsemän päivää ennen matkaasi maan sisäasianministeriön virallisilta e-Visa-verkkosivuilta. Jos haet elektronista matkustuslupaa etukäteen, ole tarkkana sivustojen kanssa, sillä useampi epävirallinen sivusto myy viisumeja korkeammalla hinnalla. Jos matkasi pituus sen sijaan ylittää kuukauden, on viisumia anottava hyvissä ajoin ennen matkaa Egyptin suurlähetystä. Jos et ole Suomen kansalainen, passi- ja viisumimääräykset voivat olla kohdallasi erilaiset. Tarkistathan kansalaisuuttasi koskevat määräykset ennen matkaasi.


Lentolippu varattuna kohteeseen Sharm el-Sheikh? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Sharm el-Sheikhiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Sharm el-Sheikhiin?

Halvat lennot Sharm el-Sheikhiin löydät parhaiten alkuvuodelle tai keväälle. Lentoja Suomesta Sharm el-Sheikhiin kannattaa hakea esimerkiksi maaliskuulle, jolloin hinnat ovat edullisimmillaan. Myös huhti- ja toukokuu ovat hintojen puolesta varteenotettavia vaihtoehtoja. Otathan huomioon, että lentoja Sharm el-Sheikhiin on rajoitetusti, sillä kohteeseen tehdään enimmäkseen pakettimatkoja ja lomalentoja. Kun vertailet eri lentoyhtiöiden tarjouksia ja pidät matkustusajankohtasi joustavina, buukkaat helpoiten halvat lennot Sharm el-Sheikhiin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sharm el-Sheikhissä?

Vaikka juomaraha saattaa usein sisältyä laskun hintaan, tippiä kuuluu silti jättää lisäksi noin 5–10 %. Maassa annetaan tippiä yleensä pienimmästäkin palvelusta, sillä juomaraha on tärkeä osa työntekijöiden palkkaa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Sharm el-Sheikh?

Etäisyys Helsingin ja Sharm el-Sheikhin välillä on linnuntietä noin 4 402 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Sharm el-Sheikhissä?

Rahaa ei kannata vaihtaa ennen matkaa Suomessa, sillä perillä Sharm el-Sheikhissä vaihdat valuutan yleensä edullisemmin. Vaihda Egyptin puntia (EGP) esimerkiksi paikallisissa rahanvaihtopisteissä, joissa vaihto on yleensä kannattavampaa kuin lentokentällä. Voit nostaa paikallisista valuuttaa myös automaateista, mutta otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla normaalia korkeampi. (Hinnat tarkistettu 06/05/2019).

Lennot Afrikka Egypti Sharm el-Sheikh
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka