Halvat lennot Sharm el-Sheikh

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Sharm el-Sheikh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sharm el-Sheikh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sharm el-Sheikh

HALVIN REITTI Helsinki - Sharm el-Sheikh

Helsinki (HEL) - Hurghada (HRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hurghada, jolloin hinta on keskimääräinen 377 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SHARM EL-SHEIKHelokuu23% halvempielokuu aikana Helsinki - Sharm el-Sheikh lennot maksavat keskimäärin vain 336 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SHARM EL-SHEIKH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sharm el-Sheikh lentojen keskimääräinen hinta on 603 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SHARM EL-SHEIKH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu439% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Siinain niemimaan kärjessä sijaitsevaan Sharm el-Sheikhiin, Egyptiin, kannattaa matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä kesäisin rantakohteessa lomailu voi käydä tukalan kuumaksi. Talvikin on otollinen ajankohta matkalle, sillä lämpötilat ovat jopa vuoden kylmimpänä ajankohtana 15–20 °C tienoilla. Sharm el-Sheikhin sää elokuussa on vuoden helteisin lämpötilojen noustessa toisinaan 35 °C. Kohde on erityisen suosittu sukeltajien ja snorklaajien keskuudessa, sillä Punaisenmeren värikkääseen vedenalaiseen maailmaan voi sukeltaa ympäri vuoden säästä riippumatta.

Milloin kannattaa ostaa lennot Sharm el-Sheikiin? Jotta buukkaisit halvat lennot Sharm el-Sheikhiin, lennot kannattaa varata yleensä 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat alkuvuodesta hiljaisimmilta matkustuskuukausilta. Lentolippujen hinnat Suomesta Sharm el-Sheikhiin sen sijaan ovat edullisimmillaan alkukeväällä.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Sharm el-Sheikh hintaan 94 €/henkilö, mikä on 65 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Sharm el-Sheikh. Löydät halvimmat hinnat alueelle Sharm el-Sheikh valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

  Jos et voi matkustaa kaupunkiin Sharm el-Sheikh kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen syyskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 407 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sharm el-Sheikh?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh kohteesta Suomi, kun varaat 48 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Sharm el-Sheikh hintaan, joka on noin 434 €, kun etsit 48 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Sharm el-Sheikh jopa niin halpaan hintaan kuin 188 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sharm el-Sheikh?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 421 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sharm el-Sheikh sunnuntai aikana on 459 €.

 • Löytyykö kaupungin Sharm el-Sheikh lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Sharm el-Sheikh kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hurghada lentokenttä (96 km kaupungin Sharm el-Sheikh keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Sharm el-Sheikh lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Sharm el-Sheikh on tyypillisesti Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 271 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sharm el-Sheikh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sharm el-Sheikh
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
SSH12:15Sharm el-Sheikh Ophira
2. helmikuuta
SSH13:30Sharm el-Sheikh Ophira
26t 55m
1 välilasku
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
SSH12:15Sharm el-Sheikh Ophira
2. helmikuuta
SSH13:30Sharm el-Sheikh Ophira
26t 55m
1 välilasku
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
SSH12:15Sharm el-Sheikh Ophira
10. tammikuuta
SSH13:00Sharm el-Sheikh Ophira
27t 40m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
SSH12:15Sharm el-Sheikh Ophira
10. tammikuuta
SSH13:00Sharm el-Sheikh Ophira
27t 40m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 45m
3 välilaskua
SSH12:15Sharm el-Sheikh Ophira
2. helmikuuta
SSH13:30Sharm el-Sheikh Ophira
26t 55m
1 välilasku
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 45m
3 välilaskua
SSH12:15Sharm el-Sheikh Ophira
10. tammikuuta
SSH13:00Sharm el-Sheikh Ophira
27t 40m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sharm el-Sheikh, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
SSHSharm el-Sheikh Ophira

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sharm el-Sheikh?

  Turkish Airlines on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Sharm el-Sheikh rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Sharm el-Sheikh ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sharm el-Sheikh lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Sharm el-Sheikhin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päästä kaupungista. Pääset Sharm el-Sheikhin keskustaan yksityisillä kuljetuksilla, esimerkiksi minibusseilla tai takseilla. Minibussiin voit hypätä lentoaseman terminaalin 1:n vierestä, josta kyydit lähtevät eteenpäin vasta niiden täytyttyä. Reitillä ei ole virallisia bussipysäkkejä, joten kuskille pitää ilmoittaa, kun haluat jäädä pois kyydistä. Voit myös varata kyytisi etukäteen kuljetusyritysten verkkosivuilta. Matka keskustaan maksaa noin 190-480 EGP (noin 10–25 EUR) riippuen auton tyypistä ja matkan tarkasta pituudesta. Väärinkäsitysten välttämiseksi sekä minibusseissa että takseissa hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen.


Sharm el-Sheikh: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sharm el-Sheikh
Helsinki - Sharm el-Sheikh reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 40m
Halvin hinta461 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikhin rannikolla voit liikkua paikallisilla takseilla ja minibusseilla, jotka on helppo tunnistaa, sillä molemmat ovat väriltään sinivalkoisia. Etäisyydet kaupungissa taitat hyppäämällä minibussin eli pakettiauton kyytiin, jonka hinnat vaihtelevat matkan pituuden mukaan 1–5 EGP (noin 0,05–0,25 EUR). Kun haluat hypätä bussiin tai jäädä pois sen kyydistä, heiluta kättäsi tai vinkkaa kuskille reippaasti, sillä kaupungissa ei ole varsinaisia bussipysäkkejä. Jos sen sijaan kuljet taksilla, luotettavimpia kyytejä Sharm el-Sheikhissä ovat viralliset sinivalkoiset taksit, sillä tarjolla on lisäksi esimerkiksi lava-autoja. Taksilla kulkeminen on Sharm el-Sheikhissä todella edullista ja matka rannikon toisesta päästä Hadabasta Na’ama Bayn alueelle maksaa noin 15–20 EGP (noin 0,80–1,05 EUR). Muista kuitenkin, että tapoihin kuuluu tinkiä, sillä kuljettajat saattavat pyytää kyydistä tuplahinnan. Sovi kyydin hinnasta aina etukäteen ja maksa tasarahalla käteisellä, koska taksi- ja bussikuljettajilla ei yleensä ole vaihtorahaa.


Kohteen Sharm el-Sheikh viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee Egyptin matkalle sekä passin että viisumin. Virallisen matkustusasiakirjan eli passin on oltava voimassa kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Suomi kuuluu osana Euroopan unionia maihin, joiden kansalaisten ei tarvitse kuitenkaan hakea viisumia etukäteen, sillä 18 EUR (25 USD) maksava matkustuslupa myönnetään 30 päiväksi maahan saapuessa. Viisumin voi maksaa lentokentällä yleensä useammalla valuutalla kuten Yhdysvaltain dollareilla (USD), Englannin punnilla (GBP) tai euroilla (EUR). Voit myös halutessasi anoa viisumia vähintään seitsemän päivää ennen matkaasi maan sisäasianministeriön virallisilta e-Visa-verkkosivuilta. Jos haet elektronista matkustuslupaa etukäteen, ole tarkkana sivustojen kanssa, sillä useampi epävirallinen sivusto myy viisumeja korkeammalla hinnalla. Jos matkasi pituus sen sijaan ylittää kuukauden, on viisumia anottava hyvissä ajoin ennen matkaa Egyptin suurlähetystä. Jos et ole Suomen kansalainen, passi- ja viisumimääräykset voivat olla kohdallasi erilaiset. Tarkistathan kansalaisuuttasi koskevat määräykset ennen matkaasi.


Aloita matkan suunnittelu - Sharm el-Sheikh


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Sharm el-Sheikh

Miten löydän halvimmat lennot Sharm el-Sheikhiin?

Halvat lennot Sharm el-Sheikhiin löydät parhaiten alkuvuodelle tai keväälle. Lentoja Suomesta Sharm el-Sheikhiin kannattaa hakea esimerkiksi maaliskuulle, jolloin hinnat ovat edullisimmillaan. Myös huhti- ja toukokuu ovat hintojen puolesta varteenotettavia vaihtoehtoja. Otathan huomioon, että lentoja Sharm el-Sheikhiin on rajoitetusti, sillä kohteeseen tehdään enimmäkseen pakettimatkoja ja lomalentoja. Kun vertailet eri lentoyhtiöiden tarjouksia ja pidät matkustusajankohtasi joustavina, buukkaat helpoiten halvat lennot Sharm el-Sheikhiin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sharm el-Sheikhissä?

Vaikka juomaraha saattaa usein sisältyä laskun hintaan, tippiä kuuluu silti jättää lisäksi noin 5–10 %. Maassa annetaan tippiä yleensä pienimmästäkin palvelusta, sillä juomaraha on tärkeä osa työntekijöiden palkkaa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Sharm el-Sheikh?

Etäisyys Helsingin ja Sharm el-Sheikhin välillä on linnuntietä noin 4 402 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Sharm el-Sheikhissä?

Rahaa ei kannata vaihtaa ennen matkaa Suomessa, sillä perillä Sharm el-Sheikhissä vaihdat valuutan yleensä edullisemmin. Vaihda Egyptin puntia (EGP) esimerkiksi paikallisissa rahanvaihtopisteissä, joissa vaihto on yleensä kannattavampaa kuin lentokentällä. Voit nostaa paikallisista valuuttaa myös automaateista, mutta otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla normaalia korkeampi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Sharm el-Sheikh? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti