Halvat lennot Vancouver

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Vancouver (YVR)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Vancouver lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vancouver lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vancouver Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Vancouver

Helsinki (HEL) - Vancouver Intl lentokenttä (YVR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vancouver kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Vancouver Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 824 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VANCOUVERhelmikuu34% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Vancouver lennot maksavat keskimäärin vain 542 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VANCOUVER KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu35% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Vancouver lentojen keskimääräinen hinta on 1113 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VANCOUVER KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu573% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vancouver kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Vancouveriin?

Kanadan länsiosissa sijaitseva 631 000 asukkaan Vancouver houkuttelee leppoisan ilmastonsa ansiosta matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Vaikka Kanadassa ollaankin, Vancouverissa eivät pakkaset pauku. Ilmasto on Tyynen valtameren vaikutuksen vuoksi leuto talvisinkin. Keskilämpötilat eivät putoa pakkasen puolelle edes talvella.

Jos haluat säästää matkakuluissa, halvat lennot Vancouveriin voi löytää etenkin syksylle. Syyskuusta marraskuuhun lentojen ja majoitusten hinnat ovat usein edulliset. Toinen edullinen kausi on alkuvuosi helmikuusta kesäkuun puoliväliin asti; poislukien pääsiäisen aika. Talven halvimpina reissukuukausina keskilämpötila pysyttelee noin 3–10 asteen tienoilla. Tuolloin matkailijat pääsevät nauttimaan kaupungin talviurheilumahdollisuuksista. Vieraile esimerkiksi Grouse Mountain -laskettelukeskuksessa tai katso jääkiekkopeli kanadalaiseen tyyliin. Myös kulttuuria, shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita on tarjolla joka makuun.

Kesä on Vancouverin alueen suosituinta matkustuskautta, eikä ihme, hemmotteleehan kaupunki kesälomalaisia yli 20 asteen lämpötiloilla. Hotellit ja lennot ovat kesäkaudella kalleimmillaan, mutta lentotarjouksen kautta voit saada pelkät lennot edullisestikin. Kesäisin matkailijoita kutsuvat muun muassa seudun lukuisat luontokohteet. Muista siis pakata mukaan vaelluskengät!

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vancouver?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 542 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Vancouver helmikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Vancouver reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 612 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Vancouver?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Vancouver noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 824 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Vancouver tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Vancouver hintaan 704 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vancouver?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Vancouver kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 783 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Vancouver maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 896 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Vancouver?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Vancouver on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Vancouver aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 752 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Vancouver, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 922 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Vancouver lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Vancouver on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Vancouver harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vancouver Intl lentokenttä (11 km kaupungin Vancouver keskustasta), Galiano Island Montagne Harbor lentokenttä (48 km kaupungin Vancouver keskustasta), Village Bay Miners Bay lentokenttä (48 km kaupungin Vancouver keskustasta), Saturna Island Lyall Harbour lentokenttä (54 km kaupungin Vancouver keskustasta) tai Ganges SPB lentokenttä (56 km kaupungin Vancouver keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Vancouver

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vancouver
KLM
24. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
YVR18:05Vancouver Intl
12. huhtikuuta
YVR13:40Vancouver Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
5. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
YVR01:10Vancouver Intl
9. marraskuuta
YVR16:10Vancouver Intl
14t 00m
1 välilasku
HEL06:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
5. marraskuuta
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
YVR17:20Vancouver Intl
9. marraskuuta
YVR08:30Vancouver Intl
16t 55m
1 välilasku
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
YVR20:35Vancouver Intl
28. elokuuta
YVR15:00Vancouver Intl
14t 50m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. marraskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 03m
2 välilaskua
YVR22:03Vancouver Intl
9. marraskuuta
YVR07:00Vancouver Intl
15t 15m
2 välilaskua
HEL22:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. marraskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 03m
2 välilaskua
YVR22:03Vancouver Intl
9. marraskuuta
YVR07:00Vancouver Intl
15t 15m
2 välilaskua
HEL22:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vancouver

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Vancouver, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
16. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 58m
2 välilaskua
YVR21:58Vancouver Intl
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
49t 15m
3 välilaskua
YVR17:25Vancouver Intl
Useita lentoyhtiöitä
17. elokuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
51t 55m
3 välilaskua
YVR20:00Vancouver Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Vancouveriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vancouver

Suoria lentoja Vancouveriin ei ole tarjolla Suomesta liikennöivien lentoyhtiöiden siivin. Yhden tai useamman vaihtokentän kautta kanadalaiskaupunkiin pääsee kuitenkin kätevästi. Osta halvat lennot Vancouveriin esimerkiksi Air Francen tai KLM:n lentovalikoimasta. Näiden lentoyhtiöiden lennoilla vaihtoja on yleensä kaksi. Yhden vaihdon lennot voi puolestaan napata esimerkiksi Icelandairilta, Air Canadalta ja Lufthansalta. Lentoaika Helsingistä Vancouveriin on alkaen noin 12 tuntia. Matkat useamman vaihtokentän kautta kestävät pidempään, usein jopa 18–20 tuntia. Suomessa lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mieti, haluatko lentää Vancouveriin nopeasti vai edullisesti. Pidemmän lentoreitin saa yleensä aina yhden vaihdon lentoja halvemmalla. Lentomatkustajan onneksi valinnanvaraa lentojen suhteen on reilusti.


Miten pääsen lentokentältä Vancouverin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Vancouver lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Vancouverin lentokenttä, Vancouver International Airport (YVR), sijaitsee Sea Islandin saarella noin 12 km:n päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä ottaa vastaan kaikki Helsinki-Vantaalta käynnistyneet halvat lennot Vancouveriin. Nopeimmin pääset lentokentältä keskustaan Canada Line -junalla. Sen matka-aika ydinkeskustaan on noin 20 minuuttia. Juna-asema sijaitsee kotimaan lentojen (Domestic Terminal) ja kansainvälisten lentojen terminaalin (International Terminal) välissä. Kaikki lentokentältä junaan hyppäävät maksavat normaalin matkalipun hinnan lisäksi noin 5 dollarin lentokenttälisän (Canada Line YVR AddFare), joka ynnätään lipun hintaan automaattisesti. Junamatkan kokonaishinnaksi keskustaan tulee noin 9 dollaria. Junia lähtee lentoasemalta 7–15 minuutin välein. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, hyppää junasta jollain seuraavista asemista: Yaletown-Roundhouse, Vancouver City Centre tai Waterfront. Linjan päätepiste Vancouverin keskustassa on Waterfront Station -asema. Junaliput voit ostaa lentokentän juna-asemalta. Jos saavut lentokentälle yöaikaan, junayhteyttä keskustaan ei välttämättä ole tarjolla. Keskustaan (Downtown Vancouver) pääsee kuitenkin öisin bussilinjalla numero N10. Sen liikennöinnistä vastaa Coast Mountain Bus Company.


Liikkuminen Vancouverissa?

Useimmat Vancouverin hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Pyöräilykin on suosittu liikkumismuoto kanadalaiskaupungissa. Pyöräteitä on tarjolla laaja verkosto. Kaikkiaan niitä on rakennettu noin 300 km:n pituudelta. Kaupungin joukkoliikennejärjestelmän nimi on TransLink, ja sen piirissä toimivat niin metrot, bussit kuin lautatkin. Matkat TransLink-kulkuvälineissä maksetaan ensisijaisesti Compass Card -matkakortilla. Kortille voi ladata esimerkiksi päiväpassin, jonka hinta on 10–15 dollaria. Toinen vaihtoehto on ostaa yksittäiselle matkalle Compass Ticket -kertalippu. Matkaliput voi maksaa käteisellä ainoastaan Vancouverin busseissa, mutta mukana on tässä tapauksessa oltava tasaraha. Yksittäisen matkan hinta on joukkoliikenteessä käytetyistä vyöhykkeistä (zone) riippuen noin 2,85–5,60 dollaria.

Paikallisbusseja kulkee lähes kaikkiin kaupunginosiin päivittäin kello 05–01. Öisin monille alueille kulkee yöbusseja. SkyTrain-metroverkostossa on kolme linjaa: Expo Line, Canada Line (joka kulkee mm. lentokentälle) ja Millenium Line. Keskustan lisäksi metrolinjat kulkevat keskustaa ympäröiville alueille, kuten Burnabyyn, New Westminsteriin ja Coquitlamiin. Junat kulkevat päivittäin yleensä noin kello 5.30–01. Vesiliikennettä kaupungissa liikennöi SeaBus.


Tarvitaanko Vancouveriin passi tai viisumi?

Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia viisumia alle puoli vuotta kestävälle Vancouverin matkalle. Sen sijaan suomalaistenkin matkailijoiden on hankittava Kanadaan elektroninen matkustuslupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Lupa haetaan kätevästi netin kautta viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Se maksaa noin 7 Kanadan dollaria (hieman alle 5 euroa). Suomalaisten on pidettävä Vancouverin matkoillaan mukanaan myös passi. Passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeenkin. Jos matkasi Kanadassa kestää yli puoli vuotta, saat lisätietoja viisumeista Kanadan suurlähetystöstä Helsingissä.


Vinkkejä Vancouveriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Syys-marraskuu ja helmi-kesäkuu ovat edullisimpia matkustuskuukausia, kunhan vältät yleisiä juhlapyhiä kuten pääsiäisen aikaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi kuukausittain myös eri viikonpäivien välillä. Tavallisesti tiistait ovat halvimpia päiviä lentää, lauantait kalleimpia. Edullisimmillaan liput ovat noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Vancouverin nähtävyydet?

Piipahda vehreässä Stanley Park -puistossa. Jos tiede kiinnostaa, Science World -tiedemuseo on pakollinen vierailukohde. Vancouver Lookout -tornista voit ihailla näkymiä yli kaupungin.

Mitä mukaan matkalle Vancouveriin?

Talvimatkailija tarvitsee Kanadaan lämmintä vaatetta. Kesällä kaupungissa selviää kevyemmilläkin varusteilla. Vancouver on ostosparatiisi, josta voi myös ostaa kaiken tarvittavan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Vancouverissa

Varmista operaattoriltasi, mitä matkapuhelinpalveluiden käyttö Kanadassa maksaa. Voit myös hankkia Vancouverista paikallisen prepaid-liittymän tai hyödyntää ilmaisia wifi-yhteyksiä vaikkapa hotelleissa.

Onko Vancouverissa turvallista?

Vancouver on turvallinen kaupunkikohde.

Voiko Vancouverissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi Kanadassa juoda, vaikka monet matkailijat valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Vancouverissa?

Kanadassa on kohteliasta jättää juomarahaa. Ravintolassa tippiä jätetään noin 10–15 prosenttia, ja muista palveluista voi tipata parhaana näkemänsä summan.

Millainen on Vancouverin hintataso?

Kanadan hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, mutta esimerkiksi ravintoloissa on mahdollista ruokailla hieman Suomea edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Kanadassa aikavyöhykkeitä on kaikkiaan kuusi. Vancouverin aika on 10 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Vancouver?

Välimatka on noin 7520 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka