Etsi halpoja lentoja Vancouveriin alk. 489 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Vancouveriin

Yhteenveto Vancouverin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

489 €

Nopein lentoaika

12t 55m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 489 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl).
Nopein lento kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi kestää 12t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Vancouver mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Air Canada.

Vancouverin lentotiedot ja trendit

Tutustu Vancouverin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vancouver?

lokakuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 763 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Vancouver lokakuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Vancouver reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 765 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Vancouver?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Vancouver (Vancouver Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 19t 52m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Vancouver?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Vancouver noin 34 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 909 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Vancouver tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Vancouver hintaan 703 €.

Halvimmat lennot kaupungin Vancouver lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vancouver lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vancouver Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Vancouver

Helsinki (HEL) - Vancouver Intl lentokenttä (YVR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vancouver kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Vancouver Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 909 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VANCOUVERlokakuu17% halvempilokakuu aikana Helsinki - Vancouver lennot maksavat keskimäärin vain 763 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VANCOUVER KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Vancouver lentojen keskimääräinen hinta on 1165 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VANCOUVER KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu402% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vancouver kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vancouveriin

Kanadan länsiosissa sijaitseva 631 000 asukkaan Vancouver houkuttelee leppoisan ilmastonsa ansiosta matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Vaikka Kanadassa ollaankin, Vancouverissa eivät pakkaset pauku. Ilmasto on Tyynen valtameren vaikutuksen vuoksi leuto talvisinkin. Keskilämpötilat eivät putoa pakkasen puolelle edes talvella.

Jos haluat säästää matkakuluissa, halvat lennot Vancouveriin voi löytää etenkin syksylle. Syyskuusta marraskuuhun lentojen ja majoitusten hinnat ovat usein edulliset. Toinen edullinen kausi on alkuvuosi helmikuusta kesäkuun puoliväliin asti; poislukien pääsiäisen aika. Talven halvimpina reissukuukausina keskilämpötila pysyttelee noin 3–10 asteen tienoilla. Tuolloin matkailijat pääsevät nauttimaan kaupungin talviurheilumahdollisuuksista. Vieraile esimerkiksi Grouse Mountain -laskettelukeskuksessa tai katso jääkiekkopeli kanadalaiseen tyyliin. Myös kulttuuria, shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita on tarjolla joka makuun.

Kesä on Vancouverin alueen suosituinta matkustuskautta, eikä ihme, hemmotteleehan kaupunki kesälomalaisia yli 20 asteen lämpötiloilla. Hotellit ja lennot ovat kesäkaudella kalleimmillaan, mutta lentotarjouksen kautta voit saada pelkät lennot edullisestikin. Kesäisin matkailijoita kutsuvat muun muassa seudun lukuisat luontokohteet. Muista siis pakata mukaan vaelluskengät!

Löytyykö kaupungin Vancouver lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Vancouver on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Vancouver harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vancouver Intl lentokenttä (11 km Vancouver keskustasta), Galiano Island Montagne Harbor lentokenttä (48 km Vancouver keskustasta), Village Bay Miners Bay lentokenttä (48 km Vancouver keskustasta), Saturna Island Lyall Harbour lentokenttä (54 km Vancouver keskustasta) tai Ganges SPB lentokenttä (56 km Vancouver keskustasta).

Onko naapurustoon West End saatavilla lentoja?

Kyllä, pääset West End naapurustoon lentämällä kaupungin Vancouver Vancouver Intl lentokentälle, mikä sijaitsee 10,8 km päässä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Vancouver hinnat?

lentoa Vancouver hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Vancouver?

9 toimijaa on valittavissa lentoa Vancouver marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Vancouver?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Vancouver matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Vancouver?

Vancouver matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Vancouver. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Vancouver

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vancouver
Air Canada
15. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 15m
2 välilaskua
YVR10:00Vancouver Intl
31. tammikuuta
YVR11:30Vancouver Intl
21t 15m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. tammikuuta
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 59m
2 välilaskua
YVR20:39Vancouver Intl
31. tammikuuta
YVR15:35Vancouver Intl
15t 50m
1 välilasku
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
27. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 27m
2 välilaskua
YVR22:27Vancouver Intl
1. helmikuuta
YVR15:35Vancouver Intl
15t 50m
1 välilasku
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
2 välilaskua
YVR16:15Vancouver Intl
27. tammikuuta
YVR11:15Vancouver Intl
20t 25m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 27m
2 välilaskua
YVR22:27Vancouver Intl
1. helmikuuta
YVR07:00Vancouver Intl
23t 40m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
27. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 50m
1 välilasku
YVR13:50Vancouver Intl
1. helmikuuta
YVR15:35Vancouver Intl
22t 30m
1 välilasku
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vancouver

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Vancouver, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
19t 52m
YVRVancouver Intl

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vancouver

Useimmat Vancouverin hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Pyöräilykin on suosittu liikkumismuoto kanadalaiskaupungissa. Pyöräteitä on tarjolla laaja verkosto. Kaikkiaan niitä on rakennettu noin 300 km:n pituudelta. Kaupungin joukkoliikennejärjestelmän nimi on TransLink, ja sen piirissä toimivat niin metrot, bussit kuin lautatkin. Matkat TransLink-kulkuvälineissä maksetaan ensisijaisesti Compass Card -matkakortilla. Kortille voi ladata esimerkiksi päiväpassin, jonka hinta on 10–15 dollaria. Toinen vaihtoehto on ostaa yksittäiselle matkalle Compass Ticket -kertalippu. Matkaliput voi maksaa käteisellä ainoastaan Vancouverin busseissa, mutta mukana on tässä tapauksessa oltava tasaraha. Yksittäisen matkan hinta on joukkoliikenteessä käytetyistä vyöhykkeistä (zone) riippuen noin 2,85–5,60 dollaria.

Paikallisbusseja kulkee lähes kaikkiin kaupunginosiin päivittäin kello 05–01. Öisin monille alueille kulkee yöbusseja. SkyTrain-metroverkostossa on kolme linjaa: Expo Line, Canada Line (joka kulkee mm. lentokentälle) ja Millenium Line. Keskustan lisäksi metrolinjat kulkevat keskustaa ympäröiville alueille, kuten Burnabyyn, New Westminsteriin ja Coquitlamiin. Junat kulkevat päivittäin yleensä noin kello 5.30–01. Vesiliikennettä kaupungissa liikennöi SeaBus.


Kohteen Vancouver viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia viisumia alle puoli vuotta kestävälle Vancouverin matkalle. Sen sijaan suomalaistenkin matkailijoiden on hankittava Kanadaan elektroninen matkustuslupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Lupa haetaan kätevästi netin kautta viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Se maksaa noin 7 Kanadan dollaria (hieman alle 5 euroa). Suomalaisten on pidettävä Vancouverin matkoillaan mukanaan myös passi. Passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeenkin. Jos matkasi Kanadassa kestää yli puoli vuotta, saat lisätietoja viisumeista Kanadan suurlähetystöstä Helsingissä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vancouver

Miten löydän halvimmat lennot?

Syys-marraskuu ja helmi-kesäkuu ovat edullisimpia matkustuskuukausia, kunhan vältät yleisiä juhlapyhiä kuten pääsiäisen aikaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi kuukausittain myös eri viikonpäivien välillä. Tavallisesti tiistait ovat halvimpia päiviä lentää, lauantait kalleimpia. Edullisimmillaan liput ovat noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Vancouverin nähtävyydet?

Piipahda vehreässä Stanley Park -puistossa. Jos tiede kiinnostaa, Science World -tiedemuseo on pakollinen vierailukohde. Vancouver Lookout -tornista voit ihailla näkymiä yli kaupungin.

Mitä mukaan matkalle Vancouveriin?

Talvimatkailija tarvitsee Kanadaan lämmintä vaatetta. Kesällä kaupungissa selviää kevyemmilläkin varusteilla. Vancouver on ostosparatiisi, josta voi myös ostaa kaiken tarvittavan.

Onko Vancouverissa turvallista?

Vancouver on turvallinen kaupunkikohde.

Voiko Vancouverissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi Kanadassa juoda, vaikka monet matkailijat valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Vancouverissa?

Kanadassa on kohteliasta jättää juomarahaa. Ravintolassa tippiä jätetään noin 10–15 prosenttia, ja muista palveluista voi tipata parhaana näkemänsä summan.

Millainen on Vancouverin hintataso?

Kanadan hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, mutta esimerkiksi ravintoloissa on mahdollista ruokailla hieman Suomea edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Kanadassa aikavyöhykkeitä on kaikkiaan kuusi. Vancouverin aika on 10 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Vancouver?

Välimatka on noin 7520 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Vancouver?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Vancouver.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Vancouver joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Vancouver tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Vancouver?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Vancouver.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vancouver juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Vancouver. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vancouver

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.