Halvat lennot Vancouver

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Vancouver

Yhteenveto Vancouver lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

363 €

Halvin meno-paluulennon hinta

759 €

Nopein lentoaika

12t 50m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 363 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 759 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl).
Nopein lento kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi kestää 12t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Vancouver mukaan lukien American Airlines, Lufthansa ja Delta.

Halvimmat lennot kaupungin Vancouver lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vancouver lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vancouver Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Vancouver

Helsinki (HEL) - Vancouver Intl lentokenttä (YVR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vancouver kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Vancouver Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 923 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VANCOUVERhelmikuu34% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Vancouver lennot maksavat keskimäärin vain 608 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VANCOUVER KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu35% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Vancouver lentojen keskimääräinen hinta on 1248 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VANCOUVER KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu574% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vancouver kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Vancouver?

Kanadan länsiosissa sijaitseva 631 000 asukkaan Vancouver houkuttelee leppoisan ilmastonsa ansiosta matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Vaikka Kanadassa ollaankin, Vancouverissa eivät pakkaset pauku. Ilmasto on Tyynen valtameren vaikutuksen vuoksi leuto talvisinkin. Keskilämpötilat eivät putoa pakkasen puolelle edes talvella.

Jos haluat säästää matkakuluissa, halvat lennot Vancouveriin voi löytää etenkin syksylle. Syyskuusta marraskuuhun lentojen ja majoitusten hinnat ovat usein edulliset. Toinen edullinen kausi on alkuvuosi helmikuusta kesäkuun puoliväliin asti; poislukien pääsiäisen aika. Talven halvimpina reissukuukausina keskilämpötila pysyttelee noin 3–10 asteen tienoilla. Tuolloin matkailijat pääsevät nauttimaan kaupungin talviurheilumahdollisuuksista. Vieraile esimerkiksi Grouse Mountain -laskettelukeskuksessa tai katso jääkiekkopeli kanadalaiseen tyyliin. Myös kulttuuria, shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita on tarjolla joka makuun.

Kesä on Vancouverin alueen suosituinta matkustuskautta, eikä ihme, hemmotteleehan kaupunki kesälomalaisia yli 20 asteen lämpötiloilla. Hotellit ja lennot ovat kesäkaudella kalleimmillaan, mutta lentotarjouksen kautta voit saada pelkät lennot edullisestikin. Kesäisin matkailijoita kutsuvat muun muassa seudun lukuisat luontokohteet. Muista siis pakata mukaan vaelluskengät!

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Vancouver kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 608 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Vancouver helmikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Vancouver reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 687 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Vancouver noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 923 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Vancouver tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Vancouver hintaan 759 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Vancouver on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Vancouver harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vancouver Intl lentokenttä (11 km kaupungin Vancouver keskustasta), Galiano Island Montagne Harbor lentokenttä (48 km kaupungin Vancouver keskustasta), Village Bay Miners Bay lentokenttä (48 km kaupungin Vancouver keskustasta), Saturna Island Lyall Harbour lentokenttä (54 km kaupungin Vancouver keskustasta) tai Ganges SPB lentokenttä (56 km kaupungin Vancouver keskustasta).

Kyllä, pääset Kensington-Cedar Cottage naapurustoon lentämällä kaupungin Vancouver Vancouver Coal Harbour lentokentälle, mikä sijaitsee 5,8 km päässä.momondosta löytyneet halvat lennot: Vancouver

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vancouver
KLM
2. marraskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 45m
1 välilasku
YVR19:55Vancouver Intl
13. tammikuuta
YVR07:00Vancouver Intl
19t 25m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
15. syyskuuta
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
YVR21:50Vancouver Intl
7. lokakuuta
YVR08:00Vancouver Intl
15t 10m
2 välilaskua
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
15. syyskuuta
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 01m
2 välilaskua
YVR23:51Vancouver Intl
7. lokakuuta
YVR08:00Vancouver Intl
15t 10m
2 välilaskua
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. marraskuuta
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
YVR17:55Vancouver Intl
13. tammikuuta
YVR08:30Vancouver Intl
13t 40m
1 välilasku
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
6. kesäkuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 36m
2 välilaskua
YVR00:46Vancouver Intl
13. kesäkuuta
YVR13:40Vancouver Intl
33t 30m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
31. elokuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 29m
2 välilaskua
YVR20:39Vancouver Intl
30. marraskuuta
YVR07:00Vancouver Intl
19t 25m
2 välilaskua
HEL02:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vancouver

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Vancouver, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
22. syyskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 30m
3 välilaskua
YVR00:45Vancouver Intl
Useita lentoyhtiöitä
22. syyskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 30m
3 välilaskua
YVR00:45Vancouver Intl
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 15m
2 välilaskua
YVR04:50Vancouver Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vancouver?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vancouver

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vancouver?

Lufthansa, KLM, Air Canada ja Air France ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Vancouver rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Vancouver näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Vancouver ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vancouver lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Vancouver keskustaan

Vancouverin lentokenttä, Vancouver International Airport (YVR), sijaitsee Sea Islandin saarella noin 12 km:n päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä ottaa vastaan kaikki Helsinki-Vantaalta käynnistyneet halvat lennot Vancouveriin. Nopeimmin pääset lentokentältä keskustaan Canada Line -junalla. Sen matka-aika ydinkeskustaan on noin 20 minuuttia. Juna-asema sijaitsee kotimaan lentojen (Domestic Terminal) ja kansainvälisten lentojen terminaalin (International Terminal) välissä. Kaikki lentokentältä junaan hyppäävät maksavat normaalin matkalipun hinnan lisäksi noin 5 dollarin lentokenttälisän (Canada Line YVR AddFare), joka ynnätään lipun hintaan automaattisesti. Junamatkan kokonaishinnaksi keskustaan tulee noin 9 dollaria. Junia lähtee lentoasemalta 7–15 minuutin välein. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, hyppää junasta jollain seuraavista asemista: Yaletown-Roundhouse, Vancouver City Centre tai Waterfront. Linjan päätepiste Vancouverin keskustassa on Waterfront Station -asema. Junaliput voit ostaa lentokentän juna-asemalta. Jos saavut lentokentälle yöaikaan, junayhteyttä keskustaan ei välttämättä ole tarjolla. Keskustaan (Downtown Vancouver) pääsee kuitenkin öisin bussilinjalla numero N10. Sen liikennöinnistä vastaa Coast Mountain Bus Company.


Vancouver: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Vancouver
Helsinki - Vancouver reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 00m
Halvin hinta759 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vancouver

Useimmat Vancouverin hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Pyöräilykin on suosittu liikkumismuoto kanadalaiskaupungissa. Pyöräteitä on tarjolla laaja verkosto. Kaikkiaan niitä on rakennettu noin 300 km:n pituudelta. Kaupungin joukkoliikennejärjestelmän nimi on TransLink, ja sen piirissä toimivat niin metrot, bussit kuin lautatkin. Matkat TransLink-kulkuvälineissä maksetaan ensisijaisesti Compass Card -matkakortilla. Kortille voi ladata esimerkiksi päiväpassin, jonka hinta on 10–15 dollaria. Toinen vaihtoehto on ostaa yksittäiselle matkalle Compass Ticket -kertalippu. Matkaliput voi maksaa käteisellä ainoastaan Vancouverin busseissa, mutta mukana on tässä tapauksessa oltava tasaraha. Yksittäisen matkan hinta on joukkoliikenteessä käytetyistä vyöhykkeistä (zone) riippuen noin 2,85–5,60 dollaria.

Paikallisbusseja kulkee lähes kaikkiin kaupunginosiin päivittäin kello 05–01. Öisin monille alueille kulkee yöbusseja. SkyTrain-metroverkostossa on kolme linjaa: Expo Line, Canada Line (joka kulkee mm. lentokentälle) ja Millenium Line. Keskustan lisäksi metrolinjat kulkevat keskustaa ympäröiville alueille, kuten Burnabyyn, New Westminsteriin ja Coquitlamiin. Junat kulkevat päivittäin yleensä noin kello 5.30–01. Vesiliikennettä kaupungissa liikennöi SeaBus.


Kohteen Vancouver viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia viisumia alle puoli vuotta kestävälle Vancouverin matkalle. Sen sijaan suomalaistenkin matkailijoiden on hankittava Kanadaan elektroninen matkustuslupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Lupa haetaan kätevästi netin kautta viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Se maksaa noin 7 Kanadan dollaria (hieman alle 5 euroa). Suomalaisten on pidettävä Vancouverin matkoillaan mukanaan myös passi. Passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeenkin. Jos matkasi Kanadassa kestää yli puoli vuotta, saat lisätietoja viisumeista Kanadan suurlähetystöstä Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Vancouver


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vancouver

Syys-marraskuu ja helmi-kesäkuu ovat edullisimpia matkustuskuukausia, kunhan vältät yleisiä juhlapyhiä kuten pääsiäisen aikaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi kuukausittain myös eri viikonpäivien välillä. Tavallisesti tiistait ovat halvimpia päiviä lentää, lauantait kalleimpia. Edullisimmillaan liput ovat noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa.

Piipahda vehreässä Stanley Park -puistossa. Jos tiede kiinnostaa, Science World -tiedemuseo on pakollinen vierailukohde. Vancouver Lookout -tornista voit ihailla näkymiä yli kaupungin.

Talvimatkailija tarvitsee Kanadaan lämmintä vaatetta. Kesällä kaupungissa selviää kevyemmilläkin varusteilla. Vancouver on ostosparatiisi, josta voi myös ostaa kaiken tarvittavan.

Vancouver on turvallinen kaupunkikohde.

Kraanavettä voi Kanadassa juoda, vaikka monet matkailijat valitsevatkin pulloveden.

Kanadassa on kohteliasta jättää juomarahaa. Ravintolassa tippiä jätetään noin 10–15 prosenttia, ja muista palveluista voi tipata parhaana näkemänsä summan.

Kanadan hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, mutta esimerkiksi ravintoloissa on mahdollista ruokailla hieman Suomea edullisemmin.

Kanadassa aikavyöhykkeitä on kaikkiaan kuusi. Vancouverin aika on 10 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on noin 7520 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Vancouver.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Vancouver tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Vancouver.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Vancouver. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.