Halvat lennot Osaka

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Osaka (OSA)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Osaka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Osaka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kōbe

HALVIN REITTI Helsinki - Osaka

Helsinki (HEL) - Nagoya Chubu Centrair lentokenttä (NGO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Osaka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nagoya Chubu Centrair, jolloin hinta on keskimääräinen 640 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OSAKAtammikuu20% halvempitammikuu aikana Helsinki - Osaka lennot maksavat keskimäärin vain 538 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OSAKA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu19% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Osaka lentojen keskimääräinen hinta on 801 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OSAKA KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu730% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Osaka kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Osakaan?

Osakaan, Japanin kaupalliseen keskukseen ja yhteen maan isoimmista suurkaupungeista, voi matkustaa minä vuodenaikana tahansa. Japanin pääsaarella Honshūlla sijaitseva miljoonakaupunki sykkii ympäri vuoden, ja talvikin on mainio ajankohta Osakan matkalle. Osakan sää tammikuussa on viileimmillään lämpöasteiden vaihdellessa yleensä 5–10 °C välillä.

Milloin kannattaa ostaa lentoliput Osakaan? Lentolippujen hinnat ovat usein edullisimpia suosittujen matkustusajankohtien ulkopuolella, joten liput kannattaa ostaa Suomesta juuri talvea vasten. Suosituimmat ajankohdat matkalle Osakaan ovat kevät, kesä ja syksy. Keväällä kaupungin kirsikkakukat ovat upeimmillaan ja kesällä kaupungissa on aurinkoista, lämmintä ja kosteaa. Syksyllä kaupunki loistaa upeissa ruskaväreissä. Halvimmat lennot ja hotellit voit bongata esimerkiksi marraskuulle, jolloin Osakan sää on miellyttävä ja syksy kauneimmillaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Osaka?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Osaka hintaan 66 €/henkilö, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Osaka. Löydät halvimmat hinnat alueelle Osaka valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Osaka?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Osaka. Lennot maksavat noin 538 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Osaka tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 562 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Osaka?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Osaka on 59 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 673 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Osaka?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Osaka. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 682 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Osaka lauantai aikana on 763 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Osaka?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Osaka on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Osaka keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 548 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Osaka ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 776 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Osaka lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kōbe lentokenttä tai Osaka Kansai Intl lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Osaka.

Voiko kaupunkiin Osaka lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Kōbe lentokenttä ovat keskimäärin 454 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Osaka. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Osaka

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Osaka
Japan Airlines
16. syyskuuta
13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
22:55Osaka Kansai Intl
19. syyskuuta
06:45Osaka Kansai Intl
9t 55m
16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
16. syyskuuta
13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
22:55Osaka Kansai Intl
19. syyskuuta
06:45Osaka Kansai Intl
9t 55m
16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
16. syyskuuta
13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
22:55Osaka Kansai Intl
19. syyskuuta
02:40Osaka Kansai Intl
13t 50m
2 välilaskua
16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1017 €
Etsi vastaava
Japan Airlines
16. syyskuuta
13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
22:55Osaka Kansai Intl
19. syyskuuta
17:10Osaka Kansai Intl
14t 20m
1 välilasku
07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
16. syyskuuta
13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
22:55Osaka Kansai Intl
19. syyskuuta
17:10Osaka Kansai Intl
14t 20m
1 välilasku
07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
6. syyskuuta
19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
09:05Osaka Itami
8. syyskuuta
16:15Osaka Itami
15t 15m
1 välilasku
07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1760 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Osakaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Osaka

Osakaan Suomesta lentää välilaskuilla useampi lentoyhtiö, mutta Helsinki-Vantaalta voit matkustaa kohteeseen myös suoralla lennolla. Lennot Osakaan Suomesta liikennöi Finnair, joka lentää kaupunkiin päivittäin. Finnairin lentojen lentoaika Osakaan kestää noin 9 h 30 min. Osakan lennot voit buukata lisäksi esimerkiksi Lufthansalta, KLM:ltä tai Air Francelta, jotka lentävät kohteeseen yhdellä välilaskulla. Eri lentoyhtiöiden lennoilla matkatavarat eivät välttämättä kuulu lentolipun hintaan, mutta Finnairin lentoliput Osakaan sisältävät matkatavarat.


Miten pääsen lentokentältä Osakan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Osaka lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Osakassa on kolme lentokenttää, joista kahdelle liikennöidään maan sisäisiä lentoja ja yhdelle kansainvälisiä lentoja. Kansainvälinen lentoasema sijaitsee Osakasta noin 50 kilometrin päässä ja sieltä voit matkustaa ydinkeskustaan kätevästi junalla. Kansailta kulkee kaksi junaa esimerkiksi keskustassa sijaitsevalle Namban asemalle: Airport Express -juna noin 45 minuutissa ja Limited Express rapi:t -juna noin 35 minuutissa. Junat liikennöivät Nankai ja JR -linjoilla päivittäin klo 05:45–23:55. Limited Express rapi:t -juna kulkee noin puolen tunnin välein ja Airport Express -juna parhaimmillaan 15 minuutin välein. Matkalippu pikajunassa maksaa 1 270 JPY (noin 11,05 EUR) ja hitaammassa junassa 920 JPY (noin 8 EUR). Lentokentältä kulkee lisäksi useampi bussi eri puolille Osakaa. Namban asemalle pääset esimerkiksi klo 05:10–22:55 välillä terminaali 1:stä OCAT-bussin kyydissä 1 100 JPY (noin 9,60 EUR) hintaan. Voit myös hypätä lentokentältä taksiin, joka vie keskustaan noin tunnissa noin 18 220 JPY (noin 158,85 EUR) hinnalla.


Liikkuminen Osakassa?

Osakassa kannattaa turvautua kattavaan julkiseen liikenteeseen, sillä etäisyydet valtavassa miljoonakaupungissa ovat pitkiä. Turistit suosivat metroa ja junia, joilla on helpoin liikkua vilkkaassa Osakassa. Metro on ehkä juniakin helppokäyttöisempi, koska kaupungissa liikennöi useamman yksityisen yhtiön junia. Metrossa sen sijaan on kahdeksan linjaa, joita pitkin pääset keskustassa kätevästi nähtävyydeltä toiselle. Metrolippujen hinnat vaihtelevat vyöhykkeiden mukaan välillä 180–370 JPY (noin 1,55–3,25 EUR), ja liput saat ostettua myyntiautomaateista metroasemilla. Metro-, juna- ja bussiasemilta voit myös ostaa erilaisia lippuvaihtoehtoja kuten Osaka Amazing Pass -passin, joka metroissa, busseissa ja määrätyissä junissa rajattomasti vuorokauden ajan 2 700 JPY (noin 23,55 EUR) hinnalla. Passilla pääset ilmaiseksi myös lukuisiin nähtävyyksiin tai saat pääsymaksuista alennuksia.

Sopiva vaihtoehto matkustaa kohteesta toiseen on lisäksi JR WEST -rautatieverkoston H-ympyrälinja (ei sisälly Osaka Amazing Pass -passiin), jolla kierrät Osakan tärpit esimerkiksi useamman päivän aikana jälleenladattavalla Icoca-kortilla. Kortti maksaa 2 000 JPY (noin 17,45 EUR), ja hintaan sisältyy 500 JPY (noin 4,35 EUR) pantti, jonka saa takaisin kortin palauttaessaan.


Tarvitaanko Osakassa passi tai viisumi?

Osakassa, Japanissa, Suomen kansalainen tarvitsee passin, muttei viisumia, jos kyse on alle 90 päivää kestävästä turistimatkasta. Jos suunnittelet oleskelevasi Osakassa pidempään, viisumia tulee hakea etukäteen Japanin suurlähetystöstä Suomessa. Matkustusasiakirjan eli passin on oltava hyväkuntoinen ja voimassa vähintään oleskelun ajan. Jos olet jonkun muun kansalainen, muistathan tarkistaa maatasi koskevat passi- ja viisumimääräykset ennen matkaasi.


Vinkkejä Osakaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Osakaan?

Löydät parhaiten halvat lennot Osakaan vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja olemalla joustava matkustuspäivämääriesi suhteen. Varmimmin nappaat halvat lennot Osakaan jos varaat liput 1–2 kuukautta ennen matkaa. Suomesta lennot ovat edullisimmillaan marraskuussa, mutta halvat lennot Osakaan voit bongata myös tammikuulle.

Voiko Osakassa juoda kraanavettä?

Osakassa suositellaan pullovettä kaiken varalta, vaikka suurkaupunkialueen ulkopuolella kraanavesi on juotavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Osakassa?

Japanissa ja Osakassa ei kuulu jättää tippiä ja se voidaan jopa kokea loukkaavana.

Mikä on aikaero Suomi–Japani?

Aikaero Suomen ja Japanin välillä on kuusi tuntia. Japanissa kello on kuusi tuntia enemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Osaka?

Etäisyys Helsingistä Osakaan on noin 7 724 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Osakassa?

Japanin valuuttaa eli jenejä (JPY) voit halutessasi vaihtaa jo Suomessa, mutta kurssi saattaa olla paikan päällä parempi. Ota kuitenkin huomioon, että jenien nostaminen automaatista voi tulla kalliiksi, sillä nostopalkkio on yleensä suurempi kuin kotimaassa. (Hinnat tarkistettu 03/05/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka