Halvat lennot Osaka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Osaka

Yhteenveto Osaka lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

606 €

Halvin meno-paluulennon hinta

783 €

Nopein lentoaika

21t 15m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Osaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 606 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Osaka Kansai Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Osaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 783 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Osaka Kansai Intl).
Nopein lento kohteeseen Osaka kohteesta Suomi kestää 21t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Osaka Kansai Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Osaka mukaan lukien Air France, Japan Airlines ja Scandinavian Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Osaka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Osaka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Osaka Kansai Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Osaka

Helsinki (HEL) - Nagoya Chubu Centrair lentokenttä (NGO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Osaka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nagoya Chubu Centrair, jolloin hinta on keskimääräinen 723 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OSAKAtammikuu20% halvempitammikuu aikana Helsinki - Osaka lennot maksavat keskimäärin vain 608 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OSAKA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu19% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Osaka lentojen keskimääräinen hinta on 906 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OSAKA KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu730% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Osaka kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Osaka?

Osakaan, Japanin kaupalliseen keskukseen ja yhteen maan isoimmista suurkaupungeista, voi matkustaa minä vuodenaikana tahansa. Japanin pääsaarella Honshūlla sijaitseva miljoonakaupunki sykkii ympäri vuoden, ja talvikin on mainio ajankohta Osakan matkalle. Osakan sää tammikuussa on viileimmillään lämpöasteiden vaihdellessa yleensä 5–10 °C välillä.

Milloin kannattaa ostaa lentoliput Osakaan? Lentolippujen hinnat ovat usein edullisimpia suosittujen matkustusajankohtien ulkopuolella, joten liput kannattaa ostaa Suomesta juuri talvea vasten. Suosituimmat ajankohdat matkalle Osakaan ovat kevät, kesä ja syksy. Keväällä kaupungin kirsikkakukat ovat upeimmillaan ja kesällä kaupungissa on aurinkoista, lämmintä ja kosteaa. Syksyllä kaupunki loistaa upeissa ruskaväreissä. Halvimmat lennot ja hotellit voit bongata esimerkiksi marraskuulle, jolloin Osakan sää on miellyttävä ja syksy kauneimmillaan.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Osaka hintaan 510 €/henkilö, mikä on 59 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Osaka. Löydät halvimmat hinnat alueelle Osaka valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Osaka kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 608 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Osaka tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 635 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Osaka on 59 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 761 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Osaka kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 807 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Osaka on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1028 €.

Kobe lentokenttä tai Osaka Kansai Intl lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Osaka.

Lentojen hinnat kentälle Osaka Itami lentokenttä ovat keskimäärin 1253 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Osaka. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Kyllä. Jotta voit matkustaa Minato naapurustoon varaa lento kentälle Osaka Itami, joka sijaitsee kaupungissa Osaka ja sijaitsee noin 14,0 km päässä Minato naapurustosta.momondosta löytyneet halvat lennot: Osaka

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Osaka
Air France
16. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
KIX22:50Osaka Kansai Intl
1. lokakuuta
KIX06:35Osaka Kansai Intl
36t 15m
1 välilasku
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
15. syyskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 10m
1 välilasku
KIX22:50Osaka Kansai Intl
3. lokakuuta
KIX06:35Osaka Kansai Intl
36t 15m
1 välilasku
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
KIX22:50Osaka Kansai Intl
2. lokakuuta
KIX08:40Osaka Kansai Intl
40t 50m
2 välilaskua
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
2 välilaskua
ITM22:35Osaka Itami
2. lokakuuta
ITM10:35Osaka Itami
38t 55m
2 välilaskua
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 10m
3 välilaskua
ITM01:05Osaka Itami
2. lokakuuta
ITM16:20Osaka Itami
34t 00m
3 välilaskua
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 50m
2 välilaskua
KIX22:30Osaka Kansai Intl
2. lokakuuta
KIX08:40Osaka Kansai Intl
40t 50m
2 välilaskua
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Osaka

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Osaka, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL06:10Helsinki-Vantaan lentoasema
49t 45m
3 välilaskua
KIX07:55Osaka Kansai Intl
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
59t 10m
3 välilaskua
KIX00:50Osaka Kansai Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 50m
3 välilaskua
KIX00:50Osaka Kansai Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Osaka?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Osaka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Osaka?

Juneyao Airlines, Japan Airlines, Finnair ja Cathay Pacific ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Osaka rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Osaka näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Osaka

Cathay Pacific liikennöi noin 42 lentoa kohteeseen Osaka normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Hongkong Hong Kong Intl parhaan meno-paluumatkan Cathay Pacific tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 617 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Osaka). Käyttäjät ovat arvioineet Cathay Pacific 8,1/10 34 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Japan Airlines lennot kohteeseen Osaka

Japan Airlines (7,8/10, 98 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Osaka tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 836 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Osaka on keskimäärin viikossa 157 Japan Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Osaka

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Osaka
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
Japan AirlinesHintaalk. 836 €1. luokkaArvostelut
7,8
Etsi Japan Airlines lentoja
 • Riippuen siitä, mistä lennät ja minä päivinä haluat matkustaa, Bisnes luokan lentolipun keskihinta Osaka on noin 2288 €. Jos lennät kohteesta Helsinki, voit ehkä saada Bisnes luokan istuinpaikan vain 2288 € hintaan - edellisen kerran 27. lokakuuta löydetty hinta.

 • Haluatko vaihtaa Economy-luokasta ylempään matkustusluokkaan? Suosituimmalla lentoyhtiöllä, jonka lennot suuntautuvat kohteeseen Osaka, Juneyao Airlines on Premium-luokan seuraavat vaihtoehdot: Bisnes. Lähtö toiselta kentältä tai toisen lentoyhtiön valitseminen voi avata lisää matkavaihtoehtoja, jos olet vielä epävarma.


  Osaka ja lähiympäristö: lentokentät

  Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Osaka lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

  Miten päästä lentokentälle Osaka keskustaan

  Osakassa on kolme lentokenttää, joista kahdelle liikennöidään maan sisäisiä lentoja ja yhdelle kansainvälisiä lentoja. Kansainvälinen lentoasema sijaitsee Osakasta noin 50 kilometrin päässä ja sieltä voit matkustaa ydinkeskustaan kätevästi junalla. Kansailta kulkee kaksi junaa esimerkiksi keskustassa sijaitsevalle Namban asemalle: Airport Express -juna noin 45 minuutissa ja Limited Express rapi:t -juna noin 35 minuutissa. Junat liikennöivät Nankai ja JR -linjoilla päivittäin klo 05:45–23:55. Limited Express rapi:t -juna kulkee noin puolen tunnin välein ja Airport Express -juna parhaimmillaan 15 minuutin välein. Matkalippu pikajunassa maksaa 1 270 JPY (noin 11,05 EUR) ja hitaammassa junassa 920 JPY (noin 8 EUR). Lentokentältä kulkee lisäksi useampi bussi eri puolille Osakaa. Namban asemalle pääset esimerkiksi klo 05:10–22:55 välillä terminaali 1:stä OCAT-bussin kyydissä 1 100 JPY (noin 9,60 EUR) hintaan. Voit myös hypätä lentokentältä taksiin, joka vie keskustaan noin tunnissa noin 18 220 JPY (noin 158,85 EUR) hinnalla.


  Osaka: lennot muista kaupungeista

  Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Osaka
  Helsinki - Osaka reitin lennot
  Lyhyin lentoaika20t 20m
  Halvin hinta794 €

  Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Osaka

  Osakassa kannattaa turvautua kattavaan julkiseen liikenteeseen, sillä etäisyydet valtavassa miljoonakaupungissa ovat pitkiä. Turistit suosivat metroa ja junia, joilla on helpoin liikkua vilkkaassa Osakassa. Metro on ehkä juniakin helppokäyttöisempi, koska kaupungissa liikennöi useamman yksityisen yhtiön junia. Metrossa sen sijaan on kahdeksan linjaa, joita pitkin pääset keskustassa kätevästi nähtävyydeltä toiselle. Metrolippujen hinnat vaihtelevat vyöhykkeiden mukaan välillä 180–370 JPY (noin 1,55–3,25 EUR), ja liput saat ostettua myyntiautomaateista metroasemilla. Metro-, juna- ja bussiasemilta voit myös ostaa erilaisia lippuvaihtoehtoja kuten Osaka Amazing Pass -passin, joka metroissa, busseissa ja määrätyissä junissa rajattomasti vuorokauden ajan 2 700 JPY (noin 23,55 EUR) hinnalla. Passilla pääset ilmaiseksi myös lukuisiin nähtävyyksiin tai saat pääsymaksuista alennuksia.

  Sopiva vaihtoehto matkustaa kohteesta toiseen on lisäksi JR WEST -rautatieverkoston H-ympyrälinja (ei sisälly Osaka Amazing Pass -passiin), jolla kierrät Osakan tärpit esimerkiksi useamman päivän aikana jälleenladattavalla Icoca-kortilla. Kortti maksaa 2 000 JPY (noin 17,45 EUR), ja hintaan sisältyy 500 JPY (noin 4,35 EUR) pantti, jonka saa takaisin kortin palauttaessaan.


  Kohteen Osaka viisumivaatimukset

  Osakassa, Japanissa, Suomen kansalainen tarvitsee passin, muttei viisumia, jos kyse on alle 90 päivää kestävästä turistimatkasta. Jos suunnittelet oleskelevasi Osakassa pidempään, viisumia tulee hakea etukäteen Japanin suurlähetystöstä Suomessa. Matkustusasiakirjan eli passin on oltava hyväkuntoinen ja voimassa vähintään oleskelun ajan. Jos olet jonkun muun kansalainen, muistathan tarkistaa maatasi koskevat passi- ja viisumimääräykset ennen matkaasi.


  Aloita matkan suunnittelu - Osaka


  Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Osaka

  Löydät parhaiten halvat lennot Osakaan vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja olemalla joustava matkustuspäivämääriesi suhteen. Varmimmin nappaat halvat lennot Osakaan jos varaat liput 1–2 kuukautta ennen matkaa. Suomesta lennot ovat edullisimmillaan marraskuussa, mutta halvat lennot Osakaan voit bongata myös tammikuulle.

  Osakassa suositellaan pullovettä kaiken varalta, vaikka suurkaupunkialueen ulkopuolella kraanavesi on juotavaa.

  Japanissa ja Osakassa ei kuulu jättää tippiä ja se voidaan jopa kokea loukkaavana.

  Aikaero Suomen ja Japanin välillä on kuusi tuntia. Japanissa kello on kuusi tuntia enemmän kuin Suomessa.

  Etäisyys Helsingistä Osakaan on noin 7 724 kilometriä.

  Japanin valuuttaa eli jenejä (JPY) voit halutessasi vaihtaa jo Suomessa, mutta kurssi saattaa olla paikan päällä parempi. Ota kuitenkin huomioon, että jenien nostaminen automaatista voi tulla kalliiksi, sillä nostopalkkio on yleensä suurempi kuin kotimaassa.


  Miksi käyttää momondo?

  Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Osaka.

  Löydät lennot kohteeseen Osaka joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

  momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Osaka.

  Kyllä. momondo voi seurata Osaka lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


  Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
  Joustava matkustaminen
  momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
  Eksperttinäkemykset
  Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
  Hintavahdit
  Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.