Autonvuokraukset Japanissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Japanissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tokio, Japani
4. helmikuu — 11. helmikuu
Sama palautus
Tokio, Japani
la 4/2
Keskipäivä
la 11/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Japani autonvuokraustiedot

Autoilu ja auton vuokraaminen Japanissa on helppoa. Kieli ei ole autoilijalle ongelma, sillä kaupunkien nimet ovat viitoissa yleensä myös länsimaalaisin kirjaimin. Myös matkailunähtävyydet on yleensä merkitty länsimaalaisin kirjaimin. Koska Japanissa on pulaa liikkumistilasta, parkkipaikat ovat ahtaita ja tiet kapeita. Kannattaa siis vuokrata mahdollisimman kompaktin kokoinen menopeli. Japanilaisissa autoissa vaihdekeppi on vasemman käden puolella, mikä voi olla hankalaa oikeakätisille. Jos mahdollista, valitse automaattivaihteisto. Japanilaiset ovat kohteliaita autoilijoita, erityisesti jos he huomaavat ratissa länsimaalaisen. Paikalliset käyttävät hätävilkkuja usein kiittääkseen perässä tulevaa, joka on antanut tietä sivusta tulevalle. Maassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Liikenteen logiikan oppii nopeasti, mutta aluksi vasemmanpuoleinen liikenne vaatii varovaisuutta. Kun varaat autoa, muista pyytää joko monikielinen tai englanninkielinen GSP-navigaattori. Kuitenkin osa näppäimistä ja valikoista on aina vain japaniksi. Yleensä autovuokraamo voi antaa mukaan myös ohjekirjasen, josta löytyvät englanninkieliset neuvot navigaattorin käyttöön. Paikanhaku kannattaa navigaattorissa asettaa kohteen puhelinnumeron avulla. Navigaattorin lisäksi automatkoille on hyvä ottaa mukaan jokin autoilijan karttakirja. Muista, että Japanissa on sakon uhalla kiellettyä ajaa bussikaistoilla. Pääkadut on yleensä nimetty suurissa kaupungeissa, mutta ei pienemmissä. Moottoritie on merkitty vihreillä opasteilla ja moottoritien sisäänkäynti sinisellä tekstillä "Interchange" tai "IC". Moottoriteiden risteykset on merkitty JCT-kirjaimilla. Yleensä muut tiet on merkitty sinisillä merkeillä. Jos haluat säästää rahaa, niin aja mahdollisuuksien mukaan pienillä teillä, sillä moottoritiemaksut ovat korkeita. Pienillä teillä joudut maksamaan ainoastaan, kun ylität joitakin siltoja tai ajat Skyline-maisemateillä. Pienet tiet ovat kuitenkin kapeita, mikä tekee ohittamisesta vaikeaa. Rautateiden tasoristeyksissä on pakko pysähtyä, ja Japanissa on kaupunkien tuntumassa paljon rautatieristeyksiä. Voit nopeuttaa matkaa ohittamalla pikkukaupungit ohitusteitse.

Autonvuokraus Japanissa onnistuu, kun sinulla on mukanasi kansainvälinen ajokortti, suomalainen ajokortti, passi ja luottokortti. Saat kansainvälisen ajokortin Suomessa Autoliitosta, ja sen tulee olla vuoden 1949 (Geneva convention) tyyppinen. Japanissa ei kelpaa vuoden 1968 (Vienna convention) tyyppinen ajokortti. Kansainvälinen ajokortti on voimassa vuoden ajan. Alaikäraja auton vuokraamiseen on Japanissa 18 vuotta. Autonvuokraus Japanissa onnistuu helpoiten jo etukäteen Suomesta käsin, kun tutustut kansainvälisiin autovuokraamoihin momondon kautta. Näillä vuokrafirmoilla ei aina tosin ole yleensä Japanissa omaa toimipisteitä, vaan monissa tapauksissa noudat vuokratun auton niiden japanilaisten yhteistyökumppaneiden vuokraamoista.

Japanissa on yleensä miellyttävintä ajaa kauniilla maaseudulla tai pittoreskeissa pikkukaupungeissa. Japanin suurissa kaupungeissa autolla ajaminen ei ole yleensä tarpeellista, koska ruuhkat ovat tavallisia ja toisaalta julkinen liikenne toimii hyvin. Talvisin Japanin pohjoisosissa voi sataa runsaasti lunta, mikä aiheuttaa kaaosta liikenteessä. Erilaiset juhlapyhät aiheuttavat ruuhkaa, kuten uusi vuosi (samaan aikaan kuin meillä Suomessa) ja lomaviikko Golden Week, joka alkaa huhtikuun lopussa. Kesäisin on useita ilotulitusfestivaaleja, jotka tukkivat kaupunkien keskustat. Suurkaupunkien ulkopuolella Japani on ehdottomasti tutustumisen arvoinen matkailumaa. Löydät halvat vuokra-autot jo kotimaassa, kun vertailet hintoja momondon avulla. Sivustolle on listattu kätevästi tarpeidesi mukaisten vuokra-autojen ominaisuudet ja hinnat.

Hokkaido on epäilemättä yksi parhaista automatkailukohteista Japanissa. Siellä on paljon luonnonkauniita ajoreittejä. Vuoristoratatie sijaitsee Hokkaidon saaren keskellä, Furanon kaupungissa. Tällä suoralla tiellä on toistuvia korkeita rinteitä, ja korkeuserot saavat automatkan tuntumaan vuoristorata-ajelulta. Toinen upea ajoreitti on Fukushimassa sijaitseva Bandai-Azuma Skyline. Tie kulkee korkealla Azuma-vuorijonon kautta ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät. Monet ihmiset ajavat tätä Skyline-tietä päästäkseen suosituille retkeilyreiteille Mt. Azuma-Kofujille. Kyseessä on aktiivinen tulivuori, joka näyttää pienikokoiselta Fuji-vuorelta. Pääset ylittämään valtavia siltoja, jotka kohoavat syvien laaksojen yli. Huomaa kuitenkin, että tie on suljettu marraskuun puolivälistä huhtikuun alkuun asti rankkojen lumisateiden vuoksi. Tsunoshiman silta Yamaguchissa on myös yksi upeimmista näkymistä Japanissa. Silta yhdistää mantereen ja pienen syrjäisen saaren Yamaguchin prefektuurissa. Pitkän sillan ylittäminen on kuin ajaisi meren päällä. Saavuttuasi saarelle voit nauttia kauniista rannoista, joissa on kirkkaan sinistä vettä ja valkoista hiekkaa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Japani suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Japani

Autonvuokraus Japani

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Japani, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Japani halvin autovuokraamo on Hertz, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 48 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Hertz auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 48 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Suosituin autovuokraamo kohteessa Japani on Hertz. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 6 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 6,6 / 10. 100 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Hertz kohteessa Japani vietetyn loman ajaksi.

Yhteensä 791 toimipisteillä ympäri Japani, Toyota Rent a Car on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Okinawa on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Japani käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Toyota Rent a Car 1 toimipaikasta ympäri kaupunkia.

Maassa Japani autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Yhteensä 137 maasta Japani on sijoittunut sijalle 8 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Japani sai pisteeksi 6 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Maan Japani laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,30‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Japani sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 20-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Economy on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Japani matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 27 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Economy kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Economy auton kohteessa Japani voit odottaa maksavan keskimäärin 45 € per päivä.

Bensiini maassa Japani maksoi 1,18 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Japani muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset kaupungin Japani suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Japani lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Japani


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Japani momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Japani suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Japani, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Japani.

Kyllä, kohteesta Japani löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Japani vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.