Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Japanissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Japanissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tokio, Japani
1. maaliskuu — 8. maaliskuu
Tokio, Japani
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Japani

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Japani

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Japani?

Tällä hetkellä Japani halvin autovuokraamo on Europcar, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 36 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Europcar auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 57 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Japani?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Japani on Europcar. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 2 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 9,8 / 10. 56 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Europcar kohteessa Japani vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Japani?

Yhteensä 1 487 toimipisteillä ympäri Japani, Toyota Rent a Car on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Tokio on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Japani käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Toyota Rent a Car 66 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Japani?

Edullinen on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Japani matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 44 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Edullinen kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Edullinen auton kohteessa Japani voit odottaa maksavan keskimäärin 43 € per päivä.

Japani autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Japanin ainutlaatuiset liikennelait?

Autoilu ja auton vuokraaminen Japanissa on helppoa. Kieli ei ole autoilijalle ongelma, sillä kaupunkien nimet ovat viitoissa yleensä myös länsimaalaisin kirjaimin. Myös matkailunähtävyydet on yleensä merkitty länsimaalaisin kirjaimin. Koska Japanissa on pulaa liikkumistilasta, parkkipaikat ovat ahtaita ja tiet kapeita. Kannattaa siis vuokrata mahdollisimman kompaktin kokoinen menopeli. Japanilaisissa autoissa vaihdekeppi on vasemman käden puolella, mikä voi olla hankalaa oikeakätisille. Jos mahdollista, valitse automaattivaihteisto. Japanilaiset ovat kohteliaita autoilijoita, erityisesti jos he huomaavat ratissa länsimaalaisen. Paikalliset käyttävät hätävilkkuja usein kiittääkseen perässä tulevaa, joka on antanut tietä sivusta tulevalle. Maassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Liikenteen logiikan oppii nopeasti, mutta aluksi vasemmanpuoleinen liikenne vaatii varovaisuutta. Kun varaat autoa, muista pyytää joko monikielinen tai englanninkielinen GSP-navigaattori. Kuitenkin osa näppäimistä ja valikoista on aina vain japaniksi. Yleensä autovuokraamo voi antaa mukaan myös ohjekirjasen, josta löytyvät englanninkieliset neuvot navigaattorin käyttöön. Paikanhaku kannattaa navigaattorissa asettaa kohteen puhelinnumeron avulla. Navigaattorin lisäksi automatkoille on hyvä ottaa mukaan jokin autoilijan karttakirja. Muista, että Japanissa on sakon uhalla kiellettyä ajaa bussikaistoilla. Pääkadut on yleensä nimetty suurissa kaupungeissa, mutta ei pienemmissä. Moottoritie on merkitty vihreillä opasteilla ja moottoritien sisäänkäynti sinisellä tekstillä "Interchange" tai "IC". Moottoriteiden risteykset on merkitty JCT-kirjaimilla. Yleensä muut tiet on merkitty sinisillä merkeillä. Jos haluat säästää rahaa, niin aja mahdollisuuksien mukaan pienillä teillä, sillä moottoritiemaksut ovat korkeita. Pienillä teillä joudut maksamaan ainoastaan, kun ylität joitakin siltoja tai ajat Skyline-maisemateillä. Pienet tiet ovat kuitenkin kapeita, mikä tekee ohittamisesta vaikeaa. Rautateiden tasoristeyksissä on pakko pysähtyä, ja Japanissa on kaupunkien tuntumassa paljon rautatieristeyksiä. Voit nopeuttaa matkaa ohittamalla pikkukaupungit ohitusteitse.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Japanissa?

Autonvuokraus Japanissa onnistuu, kun sinulla on mukanasi kansainvälinen ajokortti, suomalainen ajokortti, passi ja luottokortti. Saat kansainvälisen ajokortin Suomessa Autoliitosta, ja sen tulee olla vuoden 1949 (Geneva convention) tyyppinen. Japanissa ei kelpaa vuoden 1968 (Vienna convention) tyyppinen ajokortti. Kansainvälinen ajokortti on voimassa vuoden ajan. Alaikäraja auton vuokraamiseen on Japanissa 18 vuotta. Autonvuokraus Japanissa onnistuu helpoiten jo etukäteen Suomesta käsin, kun tutustut kansainvälisiin autovuokraamoihin momondon kautta. Näillä vuokrafirmoilla ei aina tosin ole yleensä Japanissa omaa toimipisteitä, vaan monissa tapauksissa noudat vuokratun auton niiden japanilaisten yhteistyökumppaneiden vuokraamoista.

Millä Japanin alueilla on eniten liikennettä?

Japanissa on yleensä miellyttävintä ajaa kauniilla maaseudulla tai pittoreskeissa pikkukaupungeissa. Japanin suurissa kaupungeissa autolla ajaminen ei ole yleensä tarpeellista, koska ruuhkat ovat tavallisia ja toisaalta julkinen liikenne toimii hyvin. Talvisin Japanin pohjoisosissa voi sataa runsaasti lunta, mikä aiheuttaa kaaosta liikenteessä. Erilaiset juhlapyhät aiheuttavat ruuhkaa, kuten uusi vuosi (samaan aikaan kuin meillä Suomessa) ja lomaviikko Golden Week, joka alkaa huhtikuun lopussa. Kesäisin on useita ilotulitusfestivaaleja, jotka tukkivat kaupunkien keskustat. Suurkaupunkien ulkopuolella Japani on ehdottomasti tutustumisen arvoinen matkailumaa. Löydät halvat vuokra-autot jo kotimaassa, kun vertailet hintoja momondon avulla. Sivustolle on listattu kätevästi tarpeidesi mukaisten vuokra-autojen ominaisuudet ja hinnat.

Mitkä ovat Japanin parhaat luonnonkauniit tiet?

Hokkaido on epäilemättä yksi parhaista automatkailukohteista Japanissa. Siellä on paljon luonnonkauniita ajoreittejä. Vuoristoratatie sijaitsee Hokkaidon saaren keskellä, Furanon kaupungissa. Tällä suoralla tiellä on toistuvia korkeita rinteitä, ja korkeuserot saavat automatkan tuntumaan vuoristorata-ajelulta. Toinen upea ajoreitti on Fukushimassa sijaitseva Bandai-Azuma Skyline. Tie kulkee korkealla Azuma-vuorijonon kautta ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät. Monet ihmiset ajavat tätä Skyline-tietä päästäkseen suosituille retkeilyreiteille Mt. Azuma-Kofujille. Kyseessä on aktiivinen tulivuori, joka näyttää pienikokoiselta Fuji-vuorelta. Pääset ylittämään valtavia siltoja, jotka kohoavat syvien laaksojen yli. Huomaa kuitenkin, että tie on suljettu marraskuun puolivälistä huhtikuun alkuun asti rankkojen lumisateiden vuoksi. Tsunoshiman silta Yamaguchissa on myös yksi upeimmista näkymistä Japanissa. Silta yhdistää mantereen ja pienen syrjäisen saaren Yamaguchin prefektuurissa. Pitkän sillan ylittäminen on kuin ajaisi meren päällä. Saavuttuasi saarelle voit nauttia kauniista rannoista, joissa on kirkkaan sinistä vettä ja valkoista hiekkaa.


Autonvuokraustarjoukset Japani

Löydä kohteesta Japani juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

33 € - 82 €

Kaikki autotyypit

39 € - 93 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Japani on 32 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Japani on kesäkuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Japani, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Japani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Japani autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Japani

Toyota Rent a Car

1487 sijaintia

ORIX Rent a Car

883 sijaintia

Nippon Rent-A-Car

802 sijaintia

Nissan Rent-A-Car

521 sijaintia

Times

498 sijaintia

Europcar

321 sijaintia

keddy by Europcar

319 sijaintia

Hertz

229 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Japani suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Japani
Hotel Gracery Shinjuku

Hotel Gracery Shinjuku

1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo, Japan

6,2 km kaupungin keskustasta

The Royal Park Hotel Tokyo Haneda Airport Terminal 3

The Royal Park Hotel Tokyo Haneda Airport Terminal 3

2-6-5 Haneda International Airport, Tokyo, Japan

15,2 km kaupungin keskustasta

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

2-3-1 Yoyogi, Tokyo, Japan

6,3 km kaupungin keskustasta

Keio Plaza Hotel Tokyo

Keio Plaza Hotel Tokyo

2-2-1 Nishi-Shinjuku, Tokyo, Japan

6,8 km kaupungin keskustasta

Shinagawa Prince Hotel

Shinagawa Prince Hotel

4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo, Japan

6,6 km kaupungin keskustasta

Intercontinental - Ana Tokyo

Intercontinental - Ana Tokyo

1-12-33 Akasaka Minato, Tokyo, Japan

2,9 km kaupungin keskustasta

Shibuya Excel Hotel Tokyu

Shibuya Excel Hotel Tokyu

1-12-2, Dogenzaka, Tokyo, Japan

6,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Villa Fontaine Grand Haneda Airport

Hotel Villa Fontaine Grand Haneda Airport

2-7-1 Hanedakuko, Oota, Tokyo, Japan

15,3 km kaupungin keskustasta

Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel

Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel

26-1 Sakuragaoka-Cho, Shibuya-ku, Tokyo, Japan

6,9 km kaupungin keskustasta

The Prince Park Tower Tokyo

The Prince Park Tower Tokyo

4-8-1 Shibakoen Minato-ku, Tokyo, Japan

3,5 km kaupungin keskustasta

Tobu Hotel Levant Tokyo

Tobu Hotel Levant Tokyo

1-2-2 Kinshi, Sumida-ku, Tokyo, Japan

4,2 km kaupungin keskustasta

Hilton Tokyo

Hilton Tokyo

6-6-2, Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo, Japan

7,1 km kaupungin keskustasta

Hilton Tokyo Odaiba

Hilton Tokyo Odaiba

1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan

6,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Nikko Narita

Hotel Nikko Narita

500 Tokko, Narita, Japan

5,7 km kaupungin keskustasta

Shinjuku Granbell Hotel

Shinjuku Granbell Hotel

2-14-5 Kabuki-Cho, Tokyo, Japan

6,0 km kaupungin keskustasta

Royal Park Hotel The Shiodome, Tokyo

Royal Park Hotel The Shiodome, Tokyo

1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo, Japan

2,1 km kaupungin keskustasta

Park Hotel Tokyo

Park Hotel Tokyo

1-7-1 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo, Japan

2,2 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Tokyo Bay, An IHG Hotel

Intercontinental Tokyo Bay, An IHG Hotel

1-16-2 Kaigan, Tokyo, Japan

3,2 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Japani

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Japani, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Japani?

Maassa Japani autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Japani?

Yhteensä 137 maasta Japani on sijoittunut sijalle 8 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Japani sai pisteeksi 6 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Japani?

Maan Japani laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,30‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Japani sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Huomioithan, että sinun on oltava vähintään 20-vuotias, jotta voit nauttia alkoholijuomia ja moottoriajoneuvoa ei suositella käytettävän alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kuinka paljon maassa Japani maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Japani maksoi 1,08 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Japani muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Kuwait hinnalla 0,32 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,89 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Japani hinnat?

autoa Japani hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Japani?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Japani osiossa on 6 166 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Japani?

Eri maissa, myös kohteessa Japani, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Japani?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Japani. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Japani?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Japani momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Japani?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Japani suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Japani, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Japani, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Japani momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Japani.

Löytyykö kohteesta Japani autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Japani löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Japani vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Japani vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Japani

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Japani


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Japanissa
pe 1/3
Keskipäivä
pe 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.