Etsi halvat lennot Hakodate

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hakodate

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Hakodate hintaan 51 €/henkilö, mikä on 64 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Hakodate. Löydät halvimmat hinnat alueelle Hakodate valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hakodate on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hakodate harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Aomori lentokenttä (115 km Hakodate keskustasta), Misawa lentokenttä (131 km Hakodate keskustasta) tai Sapporo Chitose lentokenttä (138 km Hakodate keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Aomori lentokenttä ovat keskimäärin 139 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Hakodate. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hakodate?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hakodate

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hakodate?

Kohteeseen Hakodate kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa on Japan Airlines. Sen lentoyhtiön pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Hakodate rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Hakodate


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Hakodate. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Hakodate momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Hakodate tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Hakodate lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.