Halvat lennot Tokio

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Tokio (TYO)
ma 12.4.
ma 19.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Tokio lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tokio lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tokion kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tokio

Helsinki (HEL) - Tokio (TYO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tokio kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tokio, jolloin hinta on keskimääräinen 673 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TOKIOtammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Tokio lennot maksavat keskimäärin vain 550 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TOKIO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu18% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tokio lentojen keskimääräinen hinta on 797 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TOKIO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu346% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tokio kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Tokioon?

Tokio lukeutuu maailman ainutlaatuisimpiin kaupunkikohteisiin. Sää on Tokiossa lauhkea koko vuoden, joten matkat Tokioon kutsuvat matkailijoita ympäri vuoden. Ainoastaan kesä-heinäkuussa sadekausi voi hieman häiritä kaupunkiin tutustumista. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa tähän japanilaiskaupunkiin, voi edulliset lentoliput Tokioon napata melkeinpä mille kuukaudelle tahansa.

Budjettimatkailijan kannattaa suunnata kaupunkiin esimerkiksi loppukeväällä, sillä toukokuussa ja kesäkuussa halvat lennot Tokioon ovat hyvin saatavilla. Heinäkuussa, kesälomasesongin aikana, hotellit ja lennot ovat hinnaltaan kalliimpia sateista huolimatta, ja myös joulukuu on suosittua matkailuaikaa Tokiossa. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa.

Milloin lennot Tokioon kannattaa ostaa? Yleensä halvat lennot Tokioon saa noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Myös muut matkailupalvelut ja majoituksen saa edullisimmin ajoissa varattuna.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tokio?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Tokio kaupungista Sydney oli 395 €. Tämä on 44 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Tokio. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Tokio omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tokio?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Tokio kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 550 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Tokio tammikuu aikana, on kesäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Tokio reitillä kesäkuu aikana maksavat keskimäärin 551 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tokio?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 47 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tokio. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 673 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Tokio milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 519 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tokio?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tokio on tiistai hintojen ollessa 696 €. Lennot reitille Suomi - Tokio keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 719 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tokio?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tokio. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 550 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 717 €.

Löytyykö kaupungin Tokio lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tokio on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tokio harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (56 km kaupungin Tokio keskustasta).

Voiko kaupunkiin Tokio lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 701 € henkilöä kohti ja Tokion kansainvälinen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Tokio. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tokio

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tokio
Air France
10. heinäkuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
22:30Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
17. heinäkuuta
06:20Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
18t 35m
2 välilaskua
00:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
12. heinäkuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
08:30Tokion kansainvälinen lentoasema
25. heinäkuuta
18:55Tokion kansainvälinen lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. heinäkuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
22:30Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
17. heinäkuuta
06:20Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
19t 55m
1 välilasku
02:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
12. heinäkuuta
12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
1 välilasku
08:30Tokion kansainvälinen lentoasema
25. heinäkuuta
18:55Tokion kansainvälinen lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
1 välilasku
22:25Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
03:05Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema
23t 10m
2 välilaskua
02:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
12. heinäkuuta
12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
1 välilasku
08:30Tokion kansainvälinen lentoasema
25. heinäkuuta
18:55Tokion kansainvälinen lentoasema
21t 55m
1 välilasku
16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tokioon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tokio

Helsingistä Tokioon on tavallisesti tarjolla ainakin kaksi suoraa lentoa päivässä. Suorat lennot kaupunkien välillä liikennöi suomalainen Finnair ja japanilainen JAL eli Japan Airlines. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Tokioon on noin 9 tuntia 30 minuuttia. Halvat lennot Tokioon voi toki saada myös vaihtoyhteyksiä hyödyntämällä. Vaihdollisia lentoja kaupunkiin tarjoavat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, japanilainen All Nippon Airways ja erilaisten lentoyhtiöallianssien kautta myös monet muut lentoyhtiöt. Lentoaika kiertoreiteillä venyy kuitenkin väistämättä vähintään 12 tuntiin. Helsingistä Tokioon lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka tarkalleen ottaen sijaitsee Vantaan kaupungin puolella. Koska Tokion-lento on kaukolento, siihen sisältyy yleensä ilmaista juomatarjoilua ja lämmin ateria. Jos yhdistelet useamman lentoyhtiön lentoja, pidä huoli, että lentoyhtiöiden matkatavarasäännöt ovat keskenään yhteensopivat.


Miten pääsen lentokentältä Tokion keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Tokio lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Tokion kaupunkia palvelee kaksi lentokenttää: Naritan kansainvälinen lentoasema ja Hanedan lentoasema. Kummaltakin kentältä on hyvät lentoyhteydet keskustaan, mutta tärkeintä on tarkistaa ensin, missä päin suurta kaupunkia majapaikka sijaitsee. Kulkuvälineen voi valita kaupunginosan perusteella.


Liikkuminen Tokiossa?

Lähes 9 miljoonan asukkaan Tokio on valtava metropoli, ja kaupunkilaisia palveleva joukkoliikennejärjestelmä on matkailijoista ehkä monimutkainen. Monilla alueilla on hyvä liikkua kävellen, joten hyvät kävelykengät kuuluvat Tokion-matkoilla vakiovarustukseen. Jos kuitenkin matkustajan toiveena on saada laajempi kuva kaupungista, kannattaa hänen hypätä junan, metron tai bussin kyytiin. Taksilla matkustaminen on kaupungissa lähes saman hintaista kuin Suomessa, julkinen liikenne taas on edullisempaa kuin Helsingissä.

Tokion tunnetuin ja matkailijan kannalta hyödyllisin junalinja on kehämäinen JR Yamanote, joka liikennöi lähes kaikkien kiinnostavimpien kaupunginosien läpi. JR-junalla on kaupungissa monia muitakin linjoja, joilla pääsee Tokion eri osiin. Tokyo Metro -linjasto on järjestelmältään kohtuullisen helppokäyttöinen. Kaupungin toinen metrojärjestelmä on nimeltään Toei Subway, ja yhdessä nämä kaksi metroyhtiötä kattavat Yamanote-junan kehäradan sisälle jäävän keskusta-alueen sekä esimerkiksi Ginzan ja Shitamachin alueet.


Tarvitaanko Tokioon passi tai viisumi?

Suomen kansalainen ei tarvitse Japaniin matkustaessaan viisumia, mutta viisumivapaa oleskelu saa kestää maassa enintään 90 päivää. Lisätietoja viisumiasioista antaa Japanin Helsingin-suurlähetystö. Kaikilla Japaniin matkustavilla on oltava mukanaan voimassa oleva passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluupäivän jälkeenkin. Japanin maahantuloviranomaiset keräävät biometriset tunnisteet (sormenjäljet ja kasvokuvan) kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta matkustajilta. Passista ja muista tärkeistä matkustusasiakirjoista kannattaa ottaa kopio esimerkiksi skannaamalla ne ja lähettämällä dokumentit talteen omaan sähköpostiin. Japaniin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Japanin-suurlähetystö sijaitsee Tokiossa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.or.jp.


Vinkkejä Tokioon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Tokioon?

Halvat lennot Tokioon voi löytää etenkin lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa hintoja ja etsi lentoja etenkin sesonkiaikojen ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Tokion nähtävyydet?

Kaupungin upeat temppelit, Tsukijin kalatori ja Harajukun alue ovat Tokion tunnetuimpien kohteiden joukossa.

Mitä mukaan matkalle Tokioon?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Tokiossa

Julkisissa paikoissa on usein ilmaisia WiFi-yhteyksiä. Matkailijan on helppo hankkia kaupungista myös prepaid-liittymä.

Onko Tokiossa turvallista?

Tokio on turvallinen matkakohde. Matkavakuutus on silti hyvä olla voimassa, kuten muillakin matkoilla.

Voiko Tokiossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tokiossa?

Juomarahan antaminen ei kuulu japanilaiseen kulttuuriin ja se voidaan kokea jopa loukkaavana.

Millainen on Tokion hintataso?

Tokio on Helsinkiä edullisempi kaupunki, vaikka matkailupalvelujen hintaskaala onkin laaja.

Mikä on aikaero Suomi-Japani?

Kello on Japanissa 7 tuntia enemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tokio?

Välimatka on noin 7 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Tokiossa?

Japanin valuutta on jeni, ja jenejä on helppo vaihtaa paikan päällä Tokiossa, mutta rahan vaihtaminen voi olla kannattavampaa Suomessa. Tokiossa voi maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka