Halvat lennot Tokio

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Tokio

Yhteenveto Tokio lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

467 €

Halvin meno-paluulennon hinta

548 €

Nopein lentoaika

16t 05m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tokio kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 467 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Narita).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tokio kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 548 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Haneda).
Nopein lento kohteeseen Tokio kohteesta Suomi kestää 16t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tokio Narita).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tokio mukaan lukien Air France, KLM ja Scandinavian Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Tokio lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tokio lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tokio Narita lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tokio

Helsinki (HEL) - Tokio (TYO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tokio kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tokio, jolloin hinta on keskimääräinen 762 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TOKIOtammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Tokio lennot maksavat keskimäärin vain 623 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TOKIO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu18% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tokio lentojen keskimääräinen hinta on 903 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TOKIO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu346% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tokio kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Tokio?

Tokio lukeutuu maailman ainutlaatuisimpiin kaupunkikohteisiin. Sää on Tokiossa lauhkea koko vuoden, joten matkat Tokioon kutsuvat matkailijoita ympäri vuoden. Ainoastaan kesä-heinäkuussa sadekausi voi hieman häiritä kaupunkiin tutustumista. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa tähän japanilaiskaupunkiin, voi edulliset lentoliput Tokioon napata melkeinpä mille kuukaudelle tahansa.

Budjettimatkailijan kannattaa suunnata kaupunkiin esimerkiksi loppukeväällä, sillä toukokuussa ja kesäkuussa halvat lennot Tokioon ovat hyvin saatavilla. Heinäkuussa, kesälomasesongin aikana, hotellit ja lennot ovat hinnaltaan kalliimpia sateista huolimatta, ja myös joulukuu on suosittua matkailuaikaa Tokiossa. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa.

Milloin lennot Tokioon kannattaa ostaa? Yleensä halvat lennot Tokioon saa noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Myös muut matkailupalvelut ja majoituksen saa edullisimmin ajoissa varattuna.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Tokio kaupungista Soul oli 100 €. Tämä on 92 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Tokio. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Tokio omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Tokio kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 623 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Tokio tammikuu aikana, on kesäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Tokio reitillä kesäkuu aikana maksavat keskimäärin 624 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 47 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tokio. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 762 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 548 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tokio on keskiviikko hintojen ollessa 800 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 850 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Tokio.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Tokio on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 726 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Tokio on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 988 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tokio on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tokio harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tokio Narita lentokenttä (56 km kaupungin Tokio keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 1250 € henkilöä kohti ja Tokio Haneda lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Tokio. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä, voit lentää kentälle Tokio Haneda kaupungissa Tokio (19,0 km naapurustosta Bunkyo).momondosta löytyneet halvat lennot: Tokio

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tokio
Turkish Airlines
2. marraskuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
HND08:45Tokio Haneda
16. marraskuuta
HND17:55Tokio Haneda
19t 40m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
3. lokakuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
1 välilasku
HND09:20Tokio Haneda
10. lokakuuta
HND18:05Tokio Haneda
19t 50m
1 välilasku
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. lokakuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
1 välilasku
HND09:20Tokio Haneda
13. lokakuuta
HND18:05Tokio Haneda
26t 30m
1 välilasku
HEL20:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
25. lokakuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HND09:20Tokio Haneda
31. lokakuuta
HND18:55Tokio Haneda
25t 40m
1 välilasku
HEL20:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
4. marraskuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
HND08:45Tokio Haneda
11. marraskuuta
HND17:55Tokio Haneda
25t 40m
1 välilasku
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
3 välilaskua
HND09:20Tokio Haneda
13. lokakuuta
HND18:05Tokio Haneda
32t 15m
3 välilaskua
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tokio

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tokio, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
3 välilaskua
NRT01:35Tokio Narita
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
3 välilaskua
NRT01:35Tokio Narita
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 20m
3 välilaskua
NRT01:35Tokio Narita

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tokio?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tokio

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tokio?

Aeroflot, Japan Airlines, Finnair ja British Airways ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tokio rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Tokio näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Tokio

Kohteeseen Tokio on 7 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Istanbul kohteeseen Tokio, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Tokio.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Tokio maksoi 573 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 120 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,2/10.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Tokio

Cathay Pacific lentotarjoukset kohteeseen Tokio ovat alkaen 607 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Cathay Pacific lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Hongkong Hong Kong Intl on suosituin Cathay Pacific lähtöpiste kohteen Tokio lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Cathay Pacific on saanut pistemäärän 8,1/10 34 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Tokio

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Tokio
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
Japan AirlinesHintaalk. 764 €1. luokkaArvostelut
7,8
Etsi Japan Airlines lentoja
FinnairHintaalk. 643 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
British AirwaysHintaalk. 697 €1. luokkaArvostelut
6,7
Etsi British Airways lentoja
  • Luokan 1. luokka lentojen lähtöhinta kohteeseen Tokio on noin 20979 €, mutta hinnat voivat vaihdella lähtöpaikan, matkustuspäivien ja haluamasi lentoyhtiön mukaan. Jotkut 1. luokka luokassa matkustavat ovat raportoineet lipuista, jotka ovat olleet niinkin edullisia kuin 20979 € (viimeksi löydetty 15. toukokuuta), kun lento on kohteesta Helsinki.

  • Noin 86 % halvemmat kuin 1. luokka liput, Bisnes luokan lennot kohteeseen Tokio maksavat noin 3135 € euroa per lippu. Tämän vaihtoehdon ansiosta matkustajat voivat silti nauttia ensiluokkaisesta ja mukavasta lentokokemuksesta kohtuuhintaan.

  • Aeroflot,joka on suosituin lentoyhtiö lennoilla kohteeseen Tokio, on muita vaihtoehtoja Economy-matkustusluokan paikoille: 1. luokka, Bisnes, Premium economy. Jos haluat lisää matkustusvaihtoehtoja, kokeile toista lentoyhtiötä tai kenttää.


Tokio ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tokio lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Tokio keskustaan

Tokion kaupunkia palvelee kaksi lentokenttää: Naritan kansainvälinen lentoasema ja Hanedan lentoasema. Kummaltakin kentältä on hyvät lentoyhteydet keskustaan, mutta tärkeintä on tarkistaa ensin, missä päin suurta kaupunkia majapaikka sijaitsee. Kulkuvälineen voi valita kaupunginosan perusteella.


Tokio: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tokio
Helsinki - Tokio reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 30m
Halvin hinta521 €
Tukholma - Tokio reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 40m
Halvin hinta619 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tokio

Lähes 9 miljoonan asukkaan Tokio on valtava metropoli, ja kaupunkilaisia palveleva joukkoliikennejärjestelmä on matkailijoista ehkä monimutkainen. Monilla alueilla on hyvä liikkua kävellen, joten hyvät kävelykengät kuuluvat Tokion-matkoilla vakiovarustukseen. Jos kuitenkin matkustajan toiveena on saada laajempi kuva kaupungista, kannattaa hänen hypätä junan, metron tai bussin kyytiin. Taksilla matkustaminen on kaupungissa lähes saman hintaista kuin Suomessa, julkinen liikenne taas on edullisempaa kuin Helsingissä.

Tokion tunnetuin ja matkailijan kannalta hyödyllisin junalinja on kehämäinen JR Yamanote, joka liikennöi lähes kaikkien kiinnostavimpien kaupunginosien läpi. JR-junalla on kaupungissa monia muitakin linjoja, joilla pääsee Tokion eri osiin. Tokyo Metro -linjasto on järjestelmältään kohtuullisen helppokäyttöinen. Kaupungin toinen metrojärjestelmä on nimeltään Toei Subway, ja yhdessä nämä kaksi metroyhtiötä kattavat Yamanote-junan kehäradan sisälle jäävän keskusta-alueen sekä esimerkiksi Ginzan ja Shitamachin alueet.


Kohteen Tokio viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse Japaniin matkustaessaan viisumia, mutta viisumivapaa oleskelu saa kestää maassa enintään 90 päivää. Lisätietoja viisumiasioista antaa Japanin Helsingin-suurlähetystö. Kaikilla Japaniin matkustavilla on oltava mukanaan voimassa oleva passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluupäivän jälkeenkin. Japanin maahantuloviranomaiset keräävät biometriset tunnisteet (sormenjäljet ja kasvokuvan) kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta matkustajilta. Passista ja muista tärkeistä matkustusasiakirjoista kannattaa ottaa kopio esimerkiksi skannaamalla ne ja lähettämällä dokumentit talteen omaan sähköpostiin. Japaniin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Japanin-suurlähetystö sijaitsee Tokiossa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.or.jp.


Aloita matkan suunnittelu - Tokio


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tokio

Halvat lennot Tokioon voi löytää etenkin lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa hintoja ja etsi lentoja etenkin sesonkiaikojen ulkopuolelle.

Kaupungin upeat temppelit, Tsukijin kalatori ja Harajukun alue ovat Tokion tunnetuimpien kohteiden joukossa.

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Tokio on turvallinen matkakohde. Matkavakuutus on silti hyvä olla voimassa, kuten muillakin matkoilla.

Hanavettä voi juoda.

Juomarahan antaminen ei kuulu japanilaiseen kulttuuriin ja se voidaan kokea jopa loukkaavana.

Tokio on Helsinkiä edullisempi kaupunki, vaikka matkailupalvelujen hintaskaala onkin laaja.

Kello on Japanissa 7 tuntia enemmän kuin Suomessa.

Välimatka on noin 7 800 kilometriä.

Japanin valuutta on jeni, ja jenejä on helppo vaihtaa paikan päällä Tokiossa, mutta rahan vaihtaminen voi olla kannattavampaa Suomessa. Tokiossa voi maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Tokio on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Tokio nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Tokio ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Tokio.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tokio niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Tokio lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.