Halvat lennot Okinawa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Okinawa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Okinawa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Okinawa

HALVIN REITTI Helsinki - Okinawa

Helsinki (HEL) - Okinawa (OKA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Okinawa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Okinawa Naha, jolloin hinta on keskimääräinen 702 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OKINAWAsyyskuu29% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Okinawa lennot maksavat keskimäärin vain 497 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OKINAWA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu22% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Okinawa lentojen keskimääräinen hinta on 855 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OKINAWA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu370% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Okinawa kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Okinawa?

Okinawa sijaitsee Okinawan saarella Japanissa. Lennot Okinawaan kestävät Suomesta lähdettäessä noin 17 tuntia ja pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Yhden välilaskun sisältävä lento onnistuu, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä matkataan ensin hieman alle 10 tunnin lento Tokion kansainväliselle lentoasemalle, josta matka jatkuu kahden ja puolen tunnin lennolla Okinawan Nahan lentoasemalle. Lentokoneessa vietät matkan aikana siis pyöreästi 12 tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä matka-aika pidentyy, sillä lentäen matka alkaa Helsinki-Vantaalta ja jatkuu sieltä eteenpäin. Suurimmasta osasta Suomen kaupunkeja matka kannattaa aloittaa esimerkiksi junalla, jolloin ensimmäisenä määränpäänä on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Esimerkiksi Lahdesta lähdettäessä matka alkaa noin reilun tunnin junamatkalla pääkaupunkiseudulle ennen lentomatkoja.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmillaan lennot Japanin Okinawaan sisältävät ainakin yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja lentää ensin Japanin pääkaupunkiin Tokioon. Sieltä pääsee kätevästi lennolla Okinawan saarelle ja perille määränpäähän. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Matka alkaa tällöin lennolla Helsinki-Vantaalle, josta koneen vaihdon jälkeen reissu jatkuu kohti Tokiota ja Okinawaa. Etsi itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut kätevästi momondon kautta.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Okinawa kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 497 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Okinawa kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 559 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Okinawa reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Okinawa hintaan 702 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Okinawa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Okinawa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Yoronjima lentokenttä (97 km kaupungin Okinawa keskustasta), Kumejima lentokenttä (109 km kaupungin Okinawa keskustasta) tai Wadomari Okino Erabu lentokenttä (149 km kaupungin Okinawa keskustasta).momondosta löytyneet halvat lennot: Okinawa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Okinawa
Cathay Pacific
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
OKAOkinawa Naha

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Okinawa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Okinawa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Cathay Pacific
Cathay Pacific
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
OKAOkinawa Naha

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Okinawa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Okinawa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Okinawa?

Kohteeseen Okinawa kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Juneyao Airlines, Japan Airlines ja Cathay Pacific. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Okinawa rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Japan Airlines lennot kohteeseen Okinawa

Kohteeseen Okinawa on 104 Japan Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Tokio Kaikki lentokentät kohteeseen Okinawa, suosituin reitti, jota Japan Airlines liikennöi kohteeseen Okinawa.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Japan Airlines lento kohteeseen Okinawa maksoi 797 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Japan Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 101 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,8/10.


Okinawa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Okinawa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Okinawan lentokentältä?

Okinawan kaupunkiin saapuvat lennot laskeutuvat Naha Airport -lentoasemalle, joka sijaitsee Okinawan saaren isoimmassa kaupungissa, Nahassa. Kyseessä on saaren eteläisin osa, joka sijaitsee jonkin verran Okinawan kaupungista lounaaseen. Yksinkertaisin tapa päästä lentokentältä Okinawan kaupunkiin on varata kuljetus valmiiksi esimerkiksi majoitusliikkeen kautta. Terminaalin edestä voi myös hypätä suoraan taksin kyytiin, ja taksit ovatkin Okinawalla varsin pätevä kulkumuoto. Terminaalin edessä on kuitenkin erikseen alue lyhyen ja pitkän matkan takseille, joista Okinawan kaupunkiin menijöiden tulee valita pitkän matkan taksit. Myös linja-autolla voi kulkea lentokentältä Okinawan keskustaan. Bussit lähtevät Nahan lentoaseman kotimaan lentojen terminaalin edestä. Kaikki linjat eivät vie Okinawan kaupunkiin, joten kannattaa tarkistaa reitti ennen kyytiin lähtöä. Nahan lentoasemalta voi myös vuokrata auton, mikäli matkaa haluaa taittaa omaan tahtiin, tai jos loman aikana on tarkoitus tehdä useita retkiä lähialueille. Vuokrausta suunnitellessa kannattaa tutustua Nahan lentoasemalla toimivien vuokrayritysten palveluehtoihin ja tarjouksiin. Yleisesti järkevintä lienee vuokrata auto majoitusliikkeen kautta tai lentoa varatessa. Huomioon kannattaa myös ottaa, että Japanissa liikenne on vasemmanpuoleista. Vuokraajalla tulee passin lisäksi olla mukanaan voimassaoleva ajokortti.


Okinawa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Okinawa
Helsinki - Okinawa reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 10m
Halvin hinta1067 €

Kohteen Okinawa viisumivaatimukset

Okinawa sijaitsee Japanissa. Suomen ja Japanin välillä vallitsee viisumivapaussopimus, joten Suomen kansalaisena voit matkustaa lyhytaikaisesti – esimerkiksi lomamatkalle – Japaniin ilman viisumia. Lyhytaikaisella matkalla tarkoitetaan alle 90 vuorokautta kestävää matkaa, joten jos matka kestää yli 90 vuorokautta, tulee viisumiasioita tiedustella Japanin Suomen suurlähetystöstä. Matkalla mukana tulee joka tapauksessa olla voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi.


Aloita matkan suunnittelu - Okinawa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Okinawa

Kun lentosi Okinawaan on onnellisesti laskeutunut ja olet kaupungin keskustassa, voit nauttia kaupungista ja sen ympäristöstä kunnolla. Hieman kaupungista etelään sijaitsevaan Nakagusukun linnaan kannattaa tehdä retki. Linnan tyylikkäistä raunioista on paljon jäljellä ja sen lisäksi linnalta on hienot näköalat ympäröivään maastoon. Toinen lähiseudun hienoista linnaraunioista, Katsuren Castle, sijaitsee Okinawasta hieman itään. Upeista puista, eläimistä ja kukista pääsee nauttimaan myös suuressa kasvitieteellisessä puutarhassa hieman Okinawan keskustasta pohjoiseen. Puutarhan läheisyydessä toimii myös useita golf-ratoja, kuten laadukas Chibana Golf, joka varmasti houkuttelee lajin harrastajia. Ostoksia varten kaupungilla on tarjota sen lukemattomien pienten erikoisliikkeiden lisäksi suuri Aeon Mall -ostoskeskus, jonka useammasta kerroksesta löytyvistä valikoimista löytynee nirsommillekin matkaajille mieluista hankittavaa. Koko perheelle loistava kohde on Okinawan eläintarha, johon sisäänpääsy on edullinen ja eläinten lisäksi alueella on lapsille hyvin soveltuva museo. Erikoinen, Okinawan länsirannalla sijaitseva American Village on taasen amerikkalaisteemalla varustettu huvitteluun soveltuva alue, josta löytyy muun muassa maailmanpyörä. Liikunnan ystäville kaupungin itärannalta löytyvät urheilupuisto ja liikuntakeskus tarjonnevat paljon iloa. Kaupungin itäiseltä puolella sijaitsevilla rannoilla voi auringonoton ja uimisen lisäksi myös vuokrata vesiaktiviteetteihin soveltuvia välineitä kuten sukellustarvikkeita, vesisuksia ja vesiskoottereita.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Okinawa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Okinawa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Okinawa, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Okinawa. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Okinawa lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.