Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Okinawa

Etsi halvat lennot Okinawa

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Di 23/4
Di 30/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

momondosta löytyneet halvat lennot: Okinawa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Okinawa
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
35t 45m
OKAOkinawa Naha

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Okinawa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Okinawa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
35t 45m
OKAOkinawa Naha

Okinawa lentotiedot ja trendit

Tutustu Okinawa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Okinawa?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Okinawa kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1271 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Okinawa keskiviikko aikana on 1400 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Okinawa?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Okinawa. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 977 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Lennot kaupunkiin Okinawa ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1352 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Okinawa?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Okinawa vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Okinawa Naha (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 35t 45m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Okinawa on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Okinawa Naha lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Okinawa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Okinawa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Okinawa

HALVIN REITTI Helsinki - Okinawa

Helsinki (HEL) - Okinawa (OKA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Okinawa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Okinawa Naha, jolloin hinta on keskimääräinen 1440 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OKINAWAtammikuu19% halvempitammikuu aikana Helsinki - Okinawa lennot maksavat keskimäärin vain 1080 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OKINAWA KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu57% kalliimpimaaliskuu aikana Helsinki - Okinawa lentojen keskimääräinen hinta on 2084 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OKINAWA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu1 140% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Okinawa kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Okinawa

Miten kauan kestää lentää Okinawaan?

Okinawa sijaitsee Okinawan saarella Japanissa. Lennot Okinawaan kestävät Suomesta lähdettäessä noin 17 tuntia ja pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Yhden välilaskun sisältävä lento onnistuu, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä matkataan ensin hieman alle 10 tunnin lento Tokion kansainväliselle lentoasemalle, josta matka jatkuu kahden ja puolen tunnin lennolla Okinawan Nahan lentoasemalle. Lentokoneessa vietät matkan aikana siis pyöreästi 12 tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä matka-aika pidentyy, sillä lentäen matka alkaa Helsinki-Vantaalta ja jatkuu sieltä eteenpäin. Suurimmasta osasta Suomen kaupunkeja matka kannattaa aloittaa esimerkiksi junalla, jolloin ensimmäisenä määränpäänä on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Esimerkiksi Lahdesta lähdettäessä matka alkaa noin reilun tunnin junamatkalla pääkaupunkiseudulle ennen lentomatkoja.

Mistä voi lentää suoraan Okinawaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmillaan lennot Japanin Okinawaan sisältävät ainakin yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja lentää ensin Japanin pääkaupunkiin Tokioon. Sieltä pääsee kätevästi lennolla Okinawan saarelle ja perille määränpäähän. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Matka alkaa tällöin lennolla Helsinki-Vantaalle, josta koneen vaihdon jälkeen reissu jatkuu kohti Tokiota ja Okinawaa. Etsi itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut kätevästi momondon kautta.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Okinawa?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Okinawa kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 1080 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Okinawa kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 1118 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Okinawa Naha lentokenttä hinnat?

lentoa Okinawa Naha lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Okinawa Naha lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Okinawa Naha lentokenttä osiossa on 5 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Okinawa Naha lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Okinawa Naha lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Okinawa Naha lentokenttä?

Okinawa Naha lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Okinawa Naha lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Okinawa?

Lentojen löytäminen kohteeseen Okinawa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Okinawa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Okinawa joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Okinawa, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Okinawa?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Okinawa. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Okinawa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Okinawa lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Okinawa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Di 23/4
Di 30/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Okinawa

Suositut lennot Okinawa
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella