Etsi halpoja lentoja Okinawa alk. 1375 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Okinawa

Yhteenveto Okinawa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1375 €

Nopein lentoaika

16t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Okinawa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1375 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Okinawa Naha).
Nopein lento kohteeseen Okinawa kohteesta Suomi kestää 16t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Okinawa Naha).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Okinawa mukaan lukien Japan Airlines.

Okinawa lentotiedot ja trendit

Tutustu Okinawa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Okinawa?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Okinawa kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 912 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Okinawa kuukauden lokakuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 948 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Okinawa?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Okinawa kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 974 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Okinawa perjantai aikana on 1310 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Okinawa?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Okinawa?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Okinawa vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Okinawa Naha (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 36t 10m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Okinawa on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Okinawa Naha lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Okinawa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Okinawa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Okinawa

HALVIN REITTI Helsinki - Okinawa

Helsinki (HEL) - Okinawa (OKA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Okinawa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Okinawa Naha, jolloin hinta on keskimääräinen 1328 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OKINAWAlokakuu31% halvempilokakuu aikana Helsinki - Okinawa lennot maksavat keskimäärin vain 912 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OKINAWA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu75% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Okinawa lentojen keskimääräinen hinta on 2330 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OKINAWA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu414% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Okinawa kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Okinawa

Okinawa sijaitsee Okinawan saarella Japanissa. Lennot Okinawaan kestävät Suomesta lähdettäessä noin 17 tuntia ja pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Yhden välilaskun sisältävä lento onnistuu, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä matkataan ensin hieman alle 10 tunnin lento Tokion kansainväliselle lentoasemalle, josta matka jatkuu kahden ja puolen tunnin lennolla Okinawan Nahan lentoasemalle. Lentokoneessa vietät matkan aikana siis pyöreästi 12 tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä matka-aika pidentyy, sillä lentäen matka alkaa Helsinki-Vantaalta ja jatkuu sieltä eteenpäin. Suurimmasta osasta Suomen kaupunkeja matka kannattaa aloittaa esimerkiksi junalla, jolloin ensimmäisenä määränpäänä on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Esimerkiksi Lahdesta lähdettäessä matka alkaa noin reilun tunnin junamatkalla pääkaupunkiseudulle ennen lentomatkoja.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmillaan lennot Japanin Okinawaan sisältävät ainakin yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja lentää ensin Japanin pääkaupunkiin Tokioon. Sieltä pääsee kätevästi lennolla Okinawan saarelle ja perille määränpäähän. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Matka alkaa tällöin lennolla Helsinki-Vantaalle, josta koneen vaihdon jälkeen reissu jatkuu kohti Tokiota ja Okinawaa. Etsi itsellesi sopivimmat reitit ja aikataulut kätevästi momondon kautta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Okinawa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Okinawa
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
OKA08:35Okinawa Naha
8. heinäkuuta
OKA13:25Okinawa Naha
18t 05m
1 välilasku
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1375 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
OKA09:25Okinawa Naha
20. elokuuta
OKA11:30Okinawa Naha
19t 10m
1 välilasku
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1390 €
Etsi vastaava
Japan Airlines
21. heinäkuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 45m
2 välilaskua
OKA05:15Okinawa Naha
18. elokuuta
OKA09:50Okinawa Naha
20t 50m
1 välilasku
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1414 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 45m
1 välilasku
OKA08:55Okinawa Naha
21. elokuuta
OKA13:20Okinawa Naha
18t 10m
1 välilasku
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1422 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
2 välilaskua
OKA12:25Okinawa Naha
8. heinäkuuta
OKA08:35Okinawa Naha
22t 05m
1 välilasku
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1433 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 35m
2 välilaskua
OKA09:15Okinawa Naha
8. heinäkuuta
OKA07:55Okinawa Naha
22t 45m
2 välilaskua
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1437 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Okinawa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Okinawa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
36t 10m
OKAOkinawa Naha

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Okinawa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Okinawa

Kohteeseen Okinawa on 14 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Tokio Haneda kohteeseen Okinawa, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Okinawa.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Okinawa maksoi 1143 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 341 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.


Okinawa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Okinawa
Helsinki - Okinawa reitin lennot
Nopein lentoaika36t 10m
Halvin hinta1398 €

Kohteen Okinawa viisumivaatimukset

Okinawa sijaitsee Japanissa. Suomen ja Japanin välillä vallitsee viisumivapaussopimus, joten Suomen kansalaisena voit matkustaa lyhytaikaisesti – esimerkiksi lomamatkalle – Japaniin ilman viisumia. Lyhytaikaisella matkalla tarkoitetaan alle 90 vuorokautta kestävää matkaa, joten jos matka kestää yli 90 vuorokautta, tulee viisumiasioita tiedustella Japanin Suomen suurlähetystöstä. Matkalla mukana tulee joka tapauksessa olla voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi.


Aloita matkan suunnittelu - Okinawa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Okinawa

Kun lentosi Okinawaan on onnellisesti laskeutunut ja olet kaupungin keskustassa, voit nauttia kaupungista ja sen ympäristöstä kunnolla. Hieman kaupungista etelään sijaitsevaan Nakagusukun linnaan kannattaa tehdä retki. Linnan tyylikkäistä raunioista on paljon jäljellä ja sen lisäksi linnalta on hienot näköalat ympäröivään maastoon. Toinen lähiseudun hienoista linnaraunioista, Katsuren Castle, sijaitsee Okinawasta hieman itään. Upeista puista, eläimistä ja kukista pääsee nauttimaan myös suuressa kasvitieteellisessä puutarhassa hieman Okinawan keskustasta pohjoiseen. Puutarhan läheisyydessä toimii myös useita golf-ratoja, kuten laadukas Chibana Golf, joka varmasti houkuttelee lajin harrastajia. Ostoksia varten kaupungilla on tarjota sen lukemattomien pienten erikoisliikkeiden lisäksi suuri Aeon Mall -ostoskeskus, jonka useammasta kerroksesta löytyvistä valikoimista löytynee nirsommillekin matkaajille mieluista hankittavaa. Koko perheelle loistava kohde on Okinawan eläintarha, johon sisäänpääsy on edullinen ja eläinten lisäksi alueella on lapsille hyvin soveltuva museo. Erikoinen, Okinawan länsirannalla sijaitseva American Village on taasen amerikkalaisteemalla varustettu huvitteluun soveltuva alue, josta löytyy muun muassa maailmanpyörä. Liikunnan ystäville kaupungin itärannalta löytyvät urheilupuisto ja liikuntakeskus tarjonnevat paljon iloa. Kaupungin itäiseltä puolella sijaitsevilla rannoilla voi auringonoton ja uimisen lisäksi myös vuokrata vesiaktiviteetteihin soveltuvia välineitä kuten sukellustarvikkeita, vesisuksia ja vesiskoottereita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Japani

Eikö sittenkään Okinawa? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Japani

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Okinawa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Okinawa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Okinawa, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.