Etsi halvat lennot Ōita

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Ōita lentotiedot ja trendit

Tutustu Ōita lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ōita?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ōita?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ōita kestää yleensä 18t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Fukuoka kentälle (Ōita suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Fukuoka, lentoaika on silloin noin .

Halvimmat lennot kaupungin Ōita lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ōita lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Fukuoka

HALVIN REITTI Helsinki - Ōita

Helsinki (HEL) - Fukuoka (FUK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ōita kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Fukuoka, jolloin hinta on keskimääräinen 1049 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ōita

Löytyykö kaupungin Ōita lähettyviltä muita lentokenttiä?

Ōita kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kumamoto lentokenttä (82 km Ōita keskustasta), Ube lentokenttä (83 km Ōita keskustasta), Kitakyūshū Kokura lentokenttä (86 km Ōita keskustasta), Fukuoka lentokenttä (114 km Ōita keskustasta) tai MCAS Iwakuni lentokenttä (117 km Ōita keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oita lentokenttä hinnat?

lentoa Oita lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Oita lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oita lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Oita lentokenttä?

Oita lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Oita lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ōita?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ōita

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ōita?


Aloita matkan suunnittelu - Ōita


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Ōita?

Lentojen löytäminen kohteeseen Ōita on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Ōita.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Ōita joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Ōita momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Ōita?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ōita. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Ōita juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Ōita, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Ōita lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ōita

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.