0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Taiwan

Etsi halpoja lentoja Taiwaniin alk. 452 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/3
la 9/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Taiwaniin

Yhteenveto Taiwanin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

452 €

Halvin meno-paluulennon hinta

580 €

Nopein lentoaika

13t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Taiwan kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 452 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taipei Taiwan Taoyuan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Taiwan kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 580 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taipei Taiwan Taoyuan).
Nopein lento kohteeseen Taiwan kohteesta Suomi kestää 13t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taipei Taiwan Taoyuan).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Taiwan mukaan lukien Juneyao Airlines ja XiamenAir.

Taiwanin lentotiedot ja trendit

Tutustu Taiwanin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Taiwan suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Taiwan. Maan Taiwan suosituin matkailukaupunki on Taipei, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 95 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Taiwan ovat Kaohsiung ja Tainan.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Taiwan?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Taiwan riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Taipei Taiwan Taoyuan (suosituin lentokenttä alueella Taiwan) niin lentoaika on keskimäärin 22t 40m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Taipei Taiwan Taoyuan, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Taiwan?

Datamme mukaan China Southern, Cathay Pacific ja Turkish Airlines ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Taiwan. China Southern on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 53 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Taiwan. Huomioithan, että 4 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Taiwan säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Taiwan? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Taipei

Taipei

Taipei

Taipei 101

Taipei Story House

Shilin Night Market

Beitou Public Hotspring

National Palace Museum

Kaohsiung

Kaohsiung

Kaohsiung

Ruifeng Night Market

Spring and Autumn Pavilions

Kaohsiung City Music Hall

The British Consulate at Takow

Holy Rosary Basilica Cathedral

Tainan

Tainan

Chihkan Tower

Focus Square

Anping Fort

Confucius Temple

Eternal Golden Castle

Taoyuan City

Taoyuan City

Taipei

Taoyuan Arena

New Taipei City Yingge Ceramics Museum

Jinhu Township

Jinhu Township

Kinmen

Kinmen National Park

Taichung

Taichung

Fengle Sculpture Park

Lihpao Land

Wen Chang Temple

Taichung Park

National Taichung Theater

Taitung City

Taitung City

National Museum of Prehistory

Magong City

Magong City

Peskadorit

Ocean Resource Museum

Guanyin Pavilion

Penghu Martyrs' Shrine


Halvimmat lennot Taiwan kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Taiwan
Taipei
Taipei

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Taiwan

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Taiwan

Mikä lento on halvin kohteeseen Taiwan?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Taiwan ovat lentoyhtiön UNI AIR tarjoama 101 €, lentoyhtiön China Southern tarjoama 491 € sekä lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 592 €.

Mikä on alueen Taiwan suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Taiwan?

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Taiwan on keskiviikkona, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen tiistaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta lauantaina on kallein päivä lentää kohteeseen Taiwan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Taiwan hinnat?

lentoa Taiwan hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Taiwan?

5 toimijaa on valittavissa lentoa Taiwan helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Taiwan?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Taiwan matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Taiwan?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Taiwan matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Taiwan. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Taiwan kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Taiwan kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Taiwan: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Taiwan, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTaipei22t 40m620 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Taiwan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Taiwaniin?

Suomesta Taiwaniin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Voit ostaa halvat lennot Taiwaniin kuitenkin helposti yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Taipeihin vaivattomia yhden vaihdon lentoreittejä operoi etenkin kiinalainen Air China. Myös esimerkiksi suomalainen Finnair ja hongkongilaiset lentoyhtiöt Cathay Pacific ja Cathay Dragon liikennöivät käteviä reittejä Suomesta Taiwaniin. Kahden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Taipeihin operoi puolestaan qatarilainen Qatar Airways. Taipein lisäksi Suomesta voi lentää myös esimerkiksi Taiwanin etelärannikolla sijaitsevaan Taitungiin, jossa lennot ottaa vastaan Taitungin lentokenttä (Taitung Airport). Lennot kaupunkiin ovat kuitenkin yleensä pitkiä kolmen välilaskun lentoja. Taitungin reiteillä liikennöivät esimerkiksi Air China, taiwanilaiset UNI Air ja EVA Air sekä Finnair. Taiwanin sisällä paljon liikkuvien on helppo taittaa matkoja Taiwanin kotimaan lennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Taiwaniin?

Taiwaniin on mahdollista matkustaa kaikkina vuodenaikoina, sillä trooppisessa maassa lämpöä riittää kaikille vuodenajoille. Kevät ja kesä ovat Taiwanissa vilkkainta matkailuaikaa, vaikka sää onkin etenkin keskikesällä todella kuuma ja kostea. Lämpötila nousee saarella kesällä noin 30 asteen tuntumaan ja sateet ovat yleisiä. Mikäli hankit lentoliput Taiwaniin vasta syksylle, pääset nauttimaan kesäkautta miellyttävimmistä ja pehmeämmistä lämpötiloista. Esimerkiksi lokakuussa sateita on selvästi vähemmän kuin kesäkuukausina. Syksy on sopivaa matkustusaikaa myös budjettireissaajille, sillä loka-marraskuussa Taiwaniin on tarjolla runsaasti halpoja lentoja. Taiwanin talvi on kuiva ja kesäkuukausiin verrattuna viileä, tosin talvellakaan lämpötilat eivät yleensä putoa alle 17 asteen. Vähäisten sateiden vuoksi talvi on erinomaista matkustusaikaa etenkin Taiwanin patikkapoluille suuntaaville. Jos matkustat talvella, pyri lähtemään matkaan alkutalvesta, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Joulu-tammikuussa lentojen hinnat nousevat selvästi.

Kuinka kauan kestää lento Taiwaniin?

Lennot Taiwaniin vaihtelevat kestoltaan kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Valtaosa Suomesta starttaavista lentoreiteistä laskeutuu Taiwanin pääkaupunkiin Taipeihin. Yhden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Taipeihin lentoaika on alkaen noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli löydät edulliset lentoyhteydet Taipeihin kahden vaihtokentän kautta, matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on usein jopa 20 tuntia. Lentoreittien ja hintojen vertaaminen kannattaa, sillä toisinaan lennot Taiwaniin voi saada edullisimmin juuri pidemmän kahden vaihdon lentoreitin kautta. Toisaalta esimerkiksi lasten kanssa matkustavien kannattaa valita saarelle mahdollisimman nopeat lentoyhteydet, sillä yli 20 tunnin lennot voivat olla matkustajille raskaita. Mikäli lennät Taiwanissa Taipein sijaan esimerkiksi Taitungiin, lentoreitteihin sisältyy usein kolmekin välilaskua, mikä tarkoittaa pisimmillään yli vuorokauden lentoaikaa.

Tarvitaanko Taiwaniin passi tai viisumi?

Matkat Taiwaniin ovat vaivattomia, sillä suomalaisturistit eivät tarvitse maahan viisumia. Viisumivapaa oleskelu Taiwanissa koskee ainoastaan alle 90 päivän pituisia turistimatkoja. Jos suunnittelet oleskelevasi Taiwanissa tätä pitempään, tarvitset matkallesi viisumin. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta Taiwaniin saapumisen jälkeen. Maahan pääsyn edellytyksenä on myös se, että Taiwaniin tulevilla turisteilla on oltava hankittuna joko paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Taiwan

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Taiwan?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Taiwan. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Taiwan momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Taiwan?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Taiwan.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Taiwan joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Taiwan tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Taiwan?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Taiwan, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Taiwan juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Taiwan niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Taiwan lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taiwan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Taiwanissa

Suositut lennot Taiwaniin
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Taiwaniin
1 aikuinen
la 2/3
la 9/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.