Lennot Taiwan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot Taiwan kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Taiwan
Taipei
Taipei

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Taiwan

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Taiwan
  • Mitkä ovat maan Taiwan suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Taiwan on Taipei, jossa he vierailevat 458 % useammin kuin missään muussa maan Taiwan kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Kaohsiung ja Taichung.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Taiwan?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Taiwan ovat lentoyhtiön VietJet Air tarjoama 92 €, lentoyhtiön Juneyao Airlines tarjoama 96 € sekä lentoyhtiön China Airlines tarjoama 107 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Taiwan kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Taiwan kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Taiwan: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Taiwan, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiTaipei705 €

Itä-Aasiassa sijaitseva Taiwan kutsuu sekä seikkailuhenkisiä reppureissaajia että rentoa rantalomakohdetta etsiviä. Saarella riittää paratiisimaisia rantoja tutkittaviksi, mutta toisaalta myös sen laaksoalueiden vehreät sademetsät kutsuvat patikoimaan. Luonnon ystävälle Taiwan on aarre, sillä maassa voi liikkua vuorilta laaksoon ja meren äärelle. Muista vierailla ainakin Sun Moon Lake -järvellä, jossa voit pulahtaa uimaan kristallinsiniseen veteen. Taiwanin pääkaupunki, miljoonametropoli Taipei, tarjoaa kaupunkilomien ystäville viihdettä, huimia suurkaupunkinäkymiä sekä erinomaista ruokaa halpaan hintaan. Taiwan tarjoaa siis jokaiselle jotakin. Suomesta Taiwaniin ei liikennöidä suoria lentoja, mutta lentoyhteydet saarelle ovat kuitenkin kohtuullisen hyvät. Vaikka maassa on useita suuria lentokenttiä, parhaat yhteydet Euroopasta ja Suomesta on Taipeihin, Taoyuanin kansainväliselle lentoasemalle (Taoyuan International Airport). Matkat Taiwaniin ovat suosittuja etenkin keväisin ja kesäisin, ja etenkin keskikesällä lennot ja hotellit ovat Taiwanissa keskimääräistä kalliimpia. Taiwanin kevät ovat kuumia ja kosteita, sateet ovat tavallisia. Mikäli haluat matkustaa maahan kuivalla kaudella, halvat lennot Taiwaniin kannattaa hankkia syksylle. Syksylle on tarjolla paljon edullisia lentoja, ja etenkin loka-marraskuulle lennot saarelle voi saada todella halvalla. Lämmöstä trooppisessa Taiwanissa saa nauttia kaikkina vuodenaikoina, sillä keskilämpötilat saarella vaihtelevat noin 16–30 asteen välillä. Viileintä saarella on talvella, joulu-helmikuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Taiwaniin?

Suomesta Taiwaniin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Voit ostaa halvat lennot Taiwaniin kuitenkin helposti yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Taipeihin vaivattomia yhden vaihdon lentoreittejä operoi etenkin kiinalainen Air China. Myös esimerkiksi suomalainen Finnair ja hongkongilaiset lentoyhtiöt Cathay Pacific ja Cathay Dragon liikennöivät käteviä reittejä Suomesta Taiwaniin. Kahden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Taipeihin operoi puolestaan qatarilainen Qatar Airways. Taipein lisäksi Suomesta voi lentää myös esimerkiksi Taiwanin etelärannikolla sijaitsevaan Taitungiin, jossa lennot ottaa vastaan Taitungin lentokenttä (Taitung Airport). Lennot kaupunkiin ovat kuitenkin yleensä pitkiä kolmen välilaskun lentoja. Taitungin reiteillä liikennöivät esimerkiksi Air China, taiwanilaiset UNI Air ja EVA Air sekä Finnair. Taiwanin sisällä paljon liikkuvien on helppo taittaa matkoja Taiwanin kotimaan lennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Taiwaniin?

Taiwaniin on mahdollista matkustaa kaikkina vuodenaikoina, sillä trooppisessa maassa lämpöä riittää kaikille vuodenajoille. Kevät ja kesä ovat Taiwanissa vilkkainta matkailuaikaa, vaikka sää onkin etenkin keskikesällä todella kuuma ja kostea. Lämpötila nousee saarella kesällä noin 30 asteen tuntumaan ja sateet ovat yleisiä. Mikäli hankit lentoliput Taiwaniin vasta syksylle, pääset nauttimaan kesäkautta miellyttävimmistä ja pehmeämmistä lämpötiloista. Esimerkiksi lokakuussa sateita on selvästi vähemmän kuin kesäkuukausina. Syksy on sopivaa matkustusaikaa myös budjettireissaajille, sillä loka-marraskuussa Taiwaniin on tarjolla runsaasti halpoja lentoja. Taiwanin talvi on kuiva ja kesäkuukausiin verrattuna viileä, tosin talvellakaan lämpötilat eivät yleensä putoa alle 17 asteen. Vähäisten sateiden vuoksi talvi on erinomaista matkustusaikaa etenkin Taiwanin patikkapoluille suuntaaville. Jos matkustat talvella, pyri lähtemään matkaan alkutalvesta, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Joulu-tammikuussa lentojen hinnat nousevat selvästi.

Kuinka kauan kestää lento Taiwaniin?

Lennot Taiwaniin vaihtelevat kestoltaan kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Valtaosa Suomesta starttaavista lentoreiteistä laskeutuu Taiwanin pääkaupunkiin Taipeihin. Yhden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Taipeihin lentoaika on alkaen noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli löydät edulliset lentoyhteydet Taipeihin kahden vaihtokentän kautta, matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on usein jopa 20 tuntia. Lentoreittien ja hintojen vertaaminen kannattaa, sillä toisinaan lennot Taiwaniin voi saada edullisimmin juuri pidemmän kahden vaihdon lentoreitin kautta. Toisaalta esimerkiksi lasten kanssa matkustavien kannattaa valita saarelle mahdollisimman nopeat lentoyhteydet, sillä yli 20 tunnin lennot voivat olla matkustajille raskaita. Mikäli lennät Taiwanissa Taipein sijaan esimerkiksi Taitungiin, lentoreitteihin sisältyy usein kolmekin välilaskua, mikä tarkoittaa pisimmillään yli vuorokauden lentoaikaa.

Tarvitaanko Taiwaniin passi tai viisumi?

Matkat Taiwaniin ovat vaivattomia, sillä suomalaisturistit eivät tarvitse maahan viisumia. Viisumivapaa oleskelu Taiwanissa koskee ainoastaan alle 90 päivän pituisia turistimatkoja. Jos suunnittelet oleskelevasi Taiwanissa tätä pitempään, tarvitset matkallesi viisumin. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta Taiwaniin saapumisen jälkeen. Maahan pääsyn edellytyksenä on myös se, että Taiwaniin tulevilla turisteilla on oltava hankittuna joko paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan.


Taiwan: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Taipei reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 05m
Halvin hinta705 €

Etsi lentoja kohteeseen Taiwan

Valitse lentosi kohde alla

Lentoja Taiwan eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Taiwan