Etsi ja löydä halvat lennot Taiwaniin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Taiwaniin

Yhteenveto Taiwanin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

430 €

Halvin meno-paluulennon hinta

922 €

Nopein lentoaika

15t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Taiwan kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 430 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taipei Taiwan Taoyuan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Taiwan kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 922 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taipei Taiwan Taoyuan).
Nopein lento kohteeseen Taiwan kohteesta Suomi kestää 15t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taipei Taiwan Taoyuan).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Taiwan mukaan lukien Japan Airlines, Cathay Pacific ja Turkish Airlines.

Taiwanin lentotiedot ja trendit

Tutustu Taiwanin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Taiwan?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 632 € lennosta kohteeseen Taiwan. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Taiwan hintaan 571 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 3490 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Taiwan, kun taas 621 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Taiwan suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Taiwan. Maan Taiwan suosituin matkailukaupunki on Taipei, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 652 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Taiwan ovat Kaohsiung ja Taichung.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Taiwan?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Taiwan riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Taipei Taiwan Taoyuan (suosituin lentokenttä alueella Taiwan) niin lentoaika on keskimäärin 17t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Taipei Taiwan Taoyuan, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Taiwan?

Datamme mukaan Turkish Airlines, Juneyao Airlines ja Cathay Pacific ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Taiwan. Turkish Airlines on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 34 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Taiwan. Huomioithan, että 11 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Taiwan säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Halvimmat lennot Taiwan kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Taiwan
Taipei
Taipei

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Taiwan

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Taiwan

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Taiwan ovat lentoyhtiön VietJet Air tarjoama 102 €, lentoyhtiön Juneyao Airlines tarjoama 107 € sekä lentoyhtiön China Airlines tarjoama 119 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Taiwan kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Taiwan kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Taiwan lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Taiwan lennollasi

Halvat lennot Taiwan: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Taiwan, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTaipei17t 35m922 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Taiwan

Suomesta Taiwaniin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Voit ostaa halvat lennot Taiwaniin kuitenkin helposti yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Taipeihin vaivattomia yhden vaihdon lentoreittejä operoi etenkin kiinalainen Air China. Myös esimerkiksi suomalainen Finnair ja hongkongilaiset lentoyhtiöt Cathay Pacific ja Cathay Dragon liikennöivät käteviä reittejä Suomesta Taiwaniin. Kahden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Taipeihin operoi puolestaan qatarilainen Qatar Airways. Taipein lisäksi Suomesta voi lentää myös esimerkiksi Taiwanin etelärannikolla sijaitsevaan Taitungiin, jossa lennot ottaa vastaan Taitungin lentokenttä (Taitung Airport). Lennot kaupunkiin ovat kuitenkin yleensä pitkiä kolmen välilaskun lentoja. Taitungin reiteillä liikennöivät esimerkiksi Air China, taiwanilaiset UNI Air ja EVA Air sekä Finnair. Taiwanin sisällä paljon liikkuvien on helppo taittaa matkoja Taiwanin kotimaan lennoilla.

Taiwaniin on mahdollista matkustaa kaikkina vuodenaikoina, sillä trooppisessa maassa lämpöä riittää kaikille vuodenajoille. Kevät ja kesä ovat Taiwanissa vilkkainta matkailuaikaa, vaikka sää onkin etenkin keskikesällä todella kuuma ja kostea. Lämpötila nousee saarella kesällä noin 30 asteen tuntumaan ja sateet ovat yleisiä. Mikäli hankit lentoliput Taiwaniin vasta syksylle, pääset nauttimaan kesäkautta miellyttävimmistä ja pehmeämmistä lämpötiloista. Esimerkiksi lokakuussa sateita on selvästi vähemmän kuin kesäkuukausina. Syksy on sopivaa matkustusaikaa myös budjettireissaajille, sillä loka-marraskuussa Taiwaniin on tarjolla runsaasti halpoja lentoja. Taiwanin talvi on kuiva ja kesäkuukausiin verrattuna viileä, tosin talvellakaan lämpötilat eivät yleensä putoa alle 17 asteen. Vähäisten sateiden vuoksi talvi on erinomaista matkustusaikaa etenkin Taiwanin patikkapoluille suuntaaville. Jos matkustat talvella, pyri lähtemään matkaan alkutalvesta, jolloin lennot ovat edullisimmillaan. Joulu-tammikuussa lentojen hinnat nousevat selvästi.

Lennot Taiwaniin vaihtelevat kestoltaan kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Valtaosa Suomesta starttaavista lentoreiteistä laskeutuu Taiwanin pääkaupunkiin Taipeihin. Yhden välilaskun lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Taipeihin lentoaika on alkaen noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli löydät edulliset lentoyhteydet Taipeihin kahden vaihtokentän kautta, matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on usein jopa 20 tuntia. Lentoreittien ja hintojen vertaaminen kannattaa, sillä toisinaan lennot Taiwaniin voi saada edullisimmin juuri pidemmän kahden vaihdon lentoreitin kautta. Toisaalta esimerkiksi lasten kanssa matkustavien kannattaa valita saarelle mahdollisimman nopeat lentoyhteydet, sillä yli 20 tunnin lennot voivat olla matkustajille raskaita. Mikäli lennät Taiwanissa Taipein sijaan esimerkiksi Taitungiin, lentoreitteihin sisältyy usein kolmekin välilaskua, mikä tarkoittaa pisimmillään yli vuorokauden lentoaikaa.

Matkat Taiwaniin ovat vaivattomia, sillä suomalaisturistit eivät tarvitse maahan viisumia. Viisumivapaa oleskelu Taiwanissa koskee ainoastaan alle 90 päivän pituisia turistimatkoja. Jos suunnittelet oleskelevasi Taiwanissa tätä pitempään, tarvitset matkallesi viisumin. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta Taiwaniin saapumisen jälkeen. Maahan pääsyn edellytyksenä on myös se, että Taiwaniin tulevilla turisteilla on oltava hankittuna joko paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan.


Taiwan: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Taipei reitin lennot
Nopein lentoaika17t 35m
Halvin hinta922 €

Lentoja Taiwan eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Taiwan


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Taiwan.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Taiwan tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Taiwan, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Taiwan niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Taiwan lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.