Halvat lennot Hiroshima

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Hiroshima?

Valitettavasti Suomesta ei pääse suorilla lennoilla lentämään Hiroshimaan. Lennot kohteeseen Hiroshima lennetään aina välilaskun kautta. Helsingistä perille pääsee kuitenkin kätevästi vain yhdellä välilaskulla. Matka-aikakaan ei päätä huimaa, sillä nopeimmillaan välimatkan taittaa noin 13 tunnissa. Yhdellä välilaskulla matkustaa helposti Tokion kautta, kahdella välilaskulla vaihtoehtoja on jo useampia. Matka-aika on tällöin yleensä pidempi, mutta lennot mahdollisesti halvempia. On oma valintasi, haluatko perille helposti ja nopeasti vai edullisesti. Oulusta lennettäessä joutuu tekemään yhden ylimääräisen pysähdyksen Helsingissä. Tämä lisää matka-aikaa jonkin verran ja nopein reitti kestää noin 18 tuntia. Tampereelta tai Turusta lähdettäessä matkaat ensin maateitse Helsinki-Vantaalle, mistä pääsee jatkamaan matkaa lentäen.

Suomesta ei valitettavasti pääse lentämään suoraan Hiroshimaan. Lennot kohteeseen Hiroshima, Japani, kulkevat aina vähintään yhden välilaskun kautta. Helsingistä perille pääsee helposti nopeimmillaan noin 13 tunnissa, muualta Suomesta lähdettäessä joutuu ensin kulkemaan Helsinki-Vantaalle joko lentäen tai maateitse. Matka sujuu yhdellä vaihdolla mukavasti Tokion Hanedan lentokentän kautta, jossa on usein muutaman tunnin välilasku. Kahdella välilaskulla pääsee kulkemaan Euroopan isojen kenttien kautta. Onneksi pidemmillä vaihdoilla saa aikaa mukavasti kulumaan lentokentällä. Voit nauttia ravintola- ja kahvilatarjonnasta, piipahtaa kirjakaupassa tai käydä vaikkapa hieronnassa. Oikein pitkällä vaihdolla kannattaa käydä kaupungilla kääntymässä.

Hiroshima kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hiroshima lentokenttä (43 km kaupungin Hiroshima keskustasta), Matsuyama lentokenttä (68 km kaupungin Hiroshima keskustasta), Masuda Iwami lentokenttä (68 km kaupungin Hiroshima keskustasta), Izumo lentokenttä (120 km kaupungin Hiroshima keskustasta) tai Ube lentokenttä (120 km kaupungin Hiroshima keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.Hiroshima ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hiroshima lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Hiroshiman lentokentältä?

Hiroshiman lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan kätevästi joko bussilla, junalla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Bussit lähtevät terminaalin edustalta ja kulkevat keskustassa sijaitsevalle bussiasemalle. Matka kestää noin tunnin verran ja on edullisin tapa kulkea lentokentältä kaupunkiin. Voit kulkea myös junalla, mutta tällöin joudut matkaamaan ensin tovin bussilla ja tämän jälkeen on edessä vaihto junaan. Matka kestää myös noin tunnin verran. Taksilla taas pääsee hieman nopeammin keskustaan ja kätevästi suoraan valitsemaansa osoitteeseen. Tällöin välttyy kävelymatkalta bussiaseman ja lopullisen määränpään välillä. Taksit lähtevät bussien lailla terminaalin edustalta ja niillä matka keskustaan kestää vain puolisen tuntia. Hinta on tietenkin bussimatkaa korkeampi. Lentokentältä voi myös vuokrata itselleen auton ja kulkea sillä kaupungin keskustaan. Matka-aika on sama kuin taksilla ja perille pääsee suoraan haluamaansa osoitteeseen. Lentokentän autovuokraamot löytyvät ensimmäisestä kerroksesta saapuvien aulasta. Auto on erittäin kätevä kulkuneuvo etenkin silloin, jos aikoo jatkaa matkaa muualle kaupungin ulkopuolelle. Muista hankkia ennen matkaa kansainvälinen ajokortti. Japanissa vallitsee myös hieman erilainen ajokulttuuri kuin Euroopassa, mutta liikenne on pääosin rauhallista. Maassa ajetaan vasemmalla puolella tietä.


Kohteen Hiroshima viisumivaatimukset

Hiroshima sijaitsee eteläisessä Japanissa Honshun saarella. Suomen kansalainen voi matkustaa viisumivapaasti maahan loma- tai työmatkalle. Maassa saa tällöin viipyä korkeintaan 90 vuorokautta – pidemmälle oleskelulle vaaditaan viisumi sekä pätevä syy. Matkalle täytyy lisäksi ottaa mukaan voimassa oleva passi, sillä henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi. Passin pitää myös olla voimassa vähintäänkin kolme kuukautta maahan saapumisesta. Lisäksi on suositeltavaa täyttää matkustusilmoitus Suomen Ulkoministeriön verkkosivuilla ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Hiroshima


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hiroshima

Hiroshima sijaitsee eteläisessä Japanissa. Alueella on miellyttävä ilmasto. Kesät ovat kuumia ja talvet melko lauhoja. Paras aika vierailla on keväällä ja syksyisin, koska näinä vuodenaikoina sataa vähemmän eikä ole liian lämmintä. Kaupunki on täynnä historiaa ja kenties on parhaiten tunnettu sinne pudotetusta ydinpommista toisen maailmansodan lopulla. Keskustassa sijaitseekin tämän tapahtuman muistoksi perustettu Hiroshiman rauhanpuisto. Sen alueella sijaitsevat Hiroshima Peace Memorial -museo ja Hiroshiman rauhanmuistomerkki. Jälkimmäinen näistä on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Museossa kannattaa ehdottomasti vierailla, jos on kiinnostunut historiasta, sillä kohde on ainutlaatuinen. Paikalliseen ruokakulttuuriin on myös ehdottoman suositeltavaa tutustua. Japani on sushin kotimaa, minkä lisäksi ravintola- ja kahvilatarjonta maassa on muutoinkin monipuolista. Kokeilun arvoisia ovat muun muassa paikalliset osterit ja kaupungin erikoisuus Hiroshiman okonomiyaki – suolainen, kaalilla, lihalla ja kananmunalla täytetty lettu. Lähiluonto on myös kokemisen arvoinen. Japani on erittäin vuoristoinen maa ja heti Hiroshiman kaupungin laitamilta alkavat ensimmäiset vuorijonot. Vaeltajalle alue on unelmakohde, sillä reittejä löytyy monen pituisia ja haastavuudeltaan eri tasoisia. Vuoristossa voi viettää viikkokausia niin halutessaan ja koluta läpi kaikista syrjäisimmätkin kohteet. Hieman kauempana kaupungista voi myös lasketella talvisin. Jos matkustusinto heräsi, varaa lennot kohteeseen Hiroshiman lentokenttä jo tänään. Hiroshiman lentotarjoukset löydät helposti momondon verkkosivujen kautta. Samalla voit valita itsellesi mieluisimmat lennot.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Hiroshima. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Hiroshima tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Hiroshima, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hiroshima niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Hiroshima lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.