Etsi halvat lennot Hiroshima

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Hiroshima lentotiedot ja trendit

Tutustu Hiroshima lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hiroshima?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hiroshima

Miten kauan kestää lentää Hiroshimaan?

Valitettavasti Suomesta ei pääse suorilla lennoilla lentämään Hiroshimaan. Lennot kohteeseen Hiroshima lennetään aina välilaskun kautta. Helsingistä perille pääsee kuitenkin kätevästi vain yhdellä välilaskulla. Matka-aikakaan ei päätä huimaa, sillä nopeimmillaan välimatkan taittaa noin 13 tunnissa. Yhdellä välilaskulla matkustaa helposti Tokion kautta, kahdella välilaskulla vaihtoehtoja on jo useampia. Matka-aika on tällöin yleensä pidempi, mutta lennot mahdollisesti halvempia. On oma valintasi, haluatko perille helposti ja nopeasti vai edullisesti. Oulusta lennettäessä joutuu tekemään yhden ylimääräisen pysähdyksen Helsingissä. Tämä lisää matka-aikaa jonkin verran ja nopein reitti kestää noin 18 tuntia. Tampereelta tai Turusta lähdettäessä matkaat ensin maateitse Helsinki-Vantaalle, mistä pääsee jatkamaan matkaa lentäen.

Mistä voit lentää suoraan Hiroshimaan?

Suomesta ei valitettavasti pääse lentämään suoraan Hiroshimaan. Lennot kohteeseen Hiroshima, Japani, kulkevat aina vähintään yhden välilaskun kautta. Helsingistä perille pääsee helposti nopeimmillaan noin 13 tunnissa, muualta Suomesta lähdettäessä joutuu ensin kulkemaan Helsinki-Vantaalle joko lentäen tai maateitse. Matka sujuu yhdellä vaihdolla mukavasti Tokion Hanedan lentokentän kautta, jossa on usein muutaman tunnin välilasku. Kahdella välilaskulla pääsee kulkemaan Euroopan isojen kenttien kautta. Onneksi pidemmillä vaihdoilla saa aikaa mukavasti kulumaan lentokentällä. Voit nauttia ravintola- ja kahvilatarjonnasta, piipahtaa kirjakaupassa tai käydä vaikkapa hieronnassa. Oikein pitkällä vaihdolla kannattaa käydä kaupungilla kääntymässä.

Löytyykö kaupungin Hiroshima lähettyviltä muita lentokenttiä?

Hiroshima kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hiroshima lentokenttä (43 km Hiroshima keskustasta), Matsuyama lentokenttä (68 km Hiroshima keskustasta), Masuda Iwami lentokenttä (68 km Hiroshima keskustasta), Izumo lentokenttä (120 km Hiroshima keskustasta) tai Ube lentokenttä (120 km Hiroshima keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Hiroshima lentokenttä hinnat?

lentoa Hiroshima lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Hiroshima lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Hiroshima lentokenttä osiossa on 1 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Hiroshima lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Hiroshima lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Hiroshima lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Hiroshima lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hiroshima?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hiroshima

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hiroshima?

Japan Airlines lennot kohteeseen Hiroshima

Japan Airlines liikennöi noin 56 lentoa kohteeseen Hiroshima normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Tokio Haneda parhaan meno-paluumatkan Japan Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 1155 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hiroshima). Käyttäjät ovat arvioineet Japan Airlines 8,0/10 348 arvostelun perusteella momondon sivuilla.


Kohteen Hiroshima viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Hiroshimassa?

Hiroshima sijaitsee eteläisessä Japanissa Honshun saarella. Suomen kansalainen voi matkustaa viisumivapaasti maahan loma- tai työmatkalle. Maassa saa tällöin viipyä korkeintaan 90 vuorokautta – pidemmälle oleskelulle vaaditaan viisumi sekä pätevä syy. Matkalle täytyy lisäksi ottaa mukaan voimassa oleva passi, sillä henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi. Passin pitää myös olla voimassa vähintäänkin kolme kuukautta maahan saapumisesta. Lisäksi on suositeltavaa täyttää matkustusilmoitus Suomen Ulkoministeriön verkkosivuilla ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Hiroshima


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hiroshima

Mitä voit nähdä ja tehdä Hiroshimassa?

Hiroshima sijaitsee eteläisessä Japanissa. Alueella on miellyttävä ilmasto. Kesät ovat kuumia ja talvet melko lauhoja. Paras aika vierailla on keväällä ja syksyisin, koska näinä vuodenaikoina sataa vähemmän eikä ole liian lämmintä. Kaupunki on täynnä historiaa ja kenties on parhaiten tunnettu sinne pudotetusta ydinpommista toisen maailmansodan lopulla. Keskustassa sijaitseekin tämän tapahtuman muistoksi perustettu Hiroshiman rauhanpuisto. Sen alueella sijaitsevat Hiroshima Peace Memorial -museo ja Hiroshiman rauhanmuistomerkki. Jälkimmäinen näistä on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Museossa kannattaa ehdottomasti vierailla, jos on kiinnostunut historiasta, sillä kohde on ainutlaatuinen. Paikalliseen ruokakulttuuriin on myös ehdottoman suositeltavaa tutustua. Japani on sushin kotimaa, minkä lisäksi ravintola- ja kahvilatarjonta maassa on muutoinkin monipuolista. Kokeilun arvoisia ovat muun muassa paikalliset osterit ja kaupungin erikoisuus Hiroshiman okonomiyaki – suolainen, kaalilla, lihalla ja kananmunalla täytetty lettu. Lähiluonto on myös kokemisen arvoinen. Japani on erittäin vuoristoinen maa ja heti Hiroshiman kaupungin laitamilta alkavat ensimmäiset vuorijonot. Vaeltajalle alue on unelmakohde, sillä reittejä löytyy monen pituisia ja haastavuudeltaan eri tasoisia. Vuoristossa voi viettää viikkokausia niin halutessaan ja koluta läpi kaikista syrjäisimmätkin kohteet. Hieman kauempana kaupungista voi myös lasketella talvisin. Jos matkustusinto heräsi, varaa lennot kohteeseen Hiroshiman lentokenttä jo tänään. Hiroshiman lentotarjoukset löydät helposti momondon verkkosivujen kautta. Samalla voit valita itsellesi mieluisimmat lennot.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Japani

Eikö sittenkään Hiroshima? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Japani

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Hiroshima?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Hiroshima. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Hiroshima joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Hiroshima tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Hiroshima?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Hiroshima, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hiroshima juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hiroshima niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Hiroshima lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hiroshima

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.