Hotellit Japanissa

Hotellit Japanissa

Etsi  38362 hotellitarjousta Japanissa

Japani
1. maaliskuu — 2. maaliskuu2
su 25/2
to 29/2
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut Japani hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Japani
Hinta
€56
€315
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Japani

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Japani

Hinta

53 € - 224 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA JAPANIOkinawa47 % halvempiHotellit kohteessa Okinawa ovat halvimpia alueella Japani hinnan ollessa keskimäärin vain 53 € per yö
ALUEEN JAPANI KALLEIN KAUPUNKIHakone55 % kalliimpiJapani kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Hakone, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 224 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: JAPANITokio73 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Tokio kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Japani

Tekemistä naapurustossa Japani


Hotellit suosituissa kaupungeissa Japani alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Japani alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Japani

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Japani
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
45 %odotettu hintojen lasku
47 %odotettu hinnannousu

Hinta

83 € - 287 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
112 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
316 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Japani hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Japani

Halvin hotellihinta

14 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Intercontinental Tokyo Bay, An IHG Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

348

Keskimääräinen oleskelun kesto

10 päivää
Halvin hinta huoneelle Japanissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 14 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Capsule Hotel Block Room, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Intercontinental Tokyo Bay, An IHG Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Japanissa(8,5/10 luokitus - perustuu 421 arvosteluun).
Japanissa löytyy 348 hotellia lähellä Osaka Kansai Intl. Hotel Nikko Kansai Airport on lähin 1,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 10 päivää majoittuessaan hotelleihin Japanissa. Keskimääräinen majoitushinta 10 päiväksi Japanissa viime viikolla on 1507 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Japani

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Japani

Mihin kaupunkeihin Japanissa kannattaa matkustaa?

Japanin kaupungit, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla, mikäli maahan matkustaa, ovat Tokio, Kioto, Yokohama, Osaka, Hiroshima, Nagoya ja Sapporo. Japanissa on toki monia muitakin kaupunkeja, jotka tarjoavat matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa. Hotellit Japanissa voivat olla edullisia, mikäli matkustat esimerkiksi helmikuun aikana. Halpoja hotelleja Japanista löytyy eniten Nagoyasta. Esimerkiksi Apa Hotel Nagoya Sakae Higashi on suosittu ja edullinen hotelli Nagoyassa hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin keskustassa. Japanissa on erinomaisesti toimiva julkinen liikenne. Matkustitpa junalla, bussilla tai metrolla, on Japanin kaikissa kaupungeissa erinomaiset yhteydet. Japanissa on kymmeniä junayhtiöitä, jotka liikennöivät suurten kaupunkien välillä yhdistäen ne toisiinsa. Pikajunalinja eli Shinkansen kulkee Tokion Aomoriin, Niigataan, Kanazawaan, Hakodateen ja Osakan Fukuokaan ja Kagoshimaan. Uusia linjoja myös rakennetaan Tsurugaan, Sapporoon ja Nagasakiin. Fukuokan, Koben, Kioton, Nagoyan, Osakan, Sapporon, Sendain, Tokion ja Yokohaman kaupungeissa on metroliikenne. Niiden Japanissa matkustavien, jotka haluavat vierailla useammassa kohteessa, kannattaa ostaa Japan Rail Pass, joka tarjoaa rajoittamattoman, valtakunnallisen matkustusoikeuden melkein kaikilla Japan Railwaysin liikennöimillä junilla, mukaan lukien useimmat shinkansenit. Passit voidaan ostaa kattamaan joko viikon, kahden viikon tai pidemmänkin ajan. Japan Rail Pass on myös edullisempi kuin mitä normaalit paikalliset junaliput.

Mitkä ovat Japanin kuuluisat nähtävyydet?

Japanissa on paljon nähtävää, eikä useampikaan reissu riitä kattamaan kaikkea, mitä Japani voi tarjota. Japani vetää monenlaisia turisteja puoleensa ja maa tarjoaakin jokaiselle jotakin. Japanin vetonaula on maan rikas kulttuuri. Japanissa yhdistyvät uskomattomalla tavalla moderni maailma ja perinteet. Japanin pääkaupunki Tokio on yksi maan suosituimmista matkakohteista. Tokio tarjoaa matkailijoille kokemuksen modernista Japanista. Tokio on myös maailman suurin kaupunki ja sen väkiluku on huimat 38 miljoonaa. Tokiossa sijaitsevat muun muassa keisarillinen palatsi, Kōkyo ja Sensō-ji-temppeli. Japanin kuuluisa luonnonnähtävyys on Fuji-vuori, jonne pääsee helposti Tokiosta. Monet Japanin suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat Kiotossa. Kioto toimi aikoinaan keisarillisena pääkaupunkina ja se vetääkin matkailijoita puoleensa erityisesti historiansa ansiosta. Kioto on Japanin kauneimpien temppeleiden ja puutarhojen kotikaupunki. Kioton upeat geishakorttelit vetävät myös matkailijoita puoleensa. Monet Japaniin matkustavat viettävätkin koko lomansa pelkästään Kiotossa, koska kaupunki tarjoaa niin paljon nähtävää, koettavaa ja ihasteltavaa. Kiotossa erinomainen hotelli on Hotel Resol Trinity Kyoto, joka on hintaansa nähden todella laadukas ja hyvien kulkuyhteyksien päässä nähtävyyksistä. Myös samuraiajan Japanin kokeminen houkuttelee matkailijoita ja tämä on läsnä monissa Japanin kaupungeissa. Esimerkiksi Osakasta pääsee helposti Himejin linnaan. Monet matkustavat Japaniin kirsikkapuiden kukinta-aikaan eli Hanami-aikaan. Kirsikkapuiden kukintaa pääsee ihailemaan Japanissa lähes kaikkialla, mutta suosituin paikka on Narassa Yoshinoyama -vuori. Täällä voit ihastella lukuisia kirsikkapuita ja tunnelma on taivaallinen.

Missä kaupungeissa Japanissa on paras yöelämä?

Japanin yöelämä on eloisaa ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Japanin yöelämän keskukseksi voi nimetä Tokion. Tokio on nimetty jopa yhdeksi maailman kiehtovimmaksi ja monipuolisimmaksi yöelämän kaupungiksi. Alueet kuten Shinjuku, Shibuya, Ginza ja Roppongi ovat tunnettuja vilkkaasta yöelämästään. Myös Osakan yöelämä on tunnettu upeista juhlistaan ja monipuolisuudestaan. Mikäli etsii siis parhaita juhlia ja kiehtovaa yöelämää, on Japanin hotelli varattava ehdottomasti Tokiosta tai Osakasta. Japanin hotellit suurkaupungeissa tarjoavat jokaiseen makuun jotakin. Tokiossa erinomainen hotelli on Conrad Tokyo, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Osaka on tunnettu yöelämänsä lisäksi myös rikkaasta ruokakulttuurista. Osaka tunnetaankin Japanin kulinaarisena pääkaupunkina. Japanin yöelämäkulttuuriin kuuluu vahvasti Izakaya. Izakayat ovat baareja/ravintoloita, joissa tarjoillaan alkoholijuomia ja erilaisia japanilaisia ruokia. Izakayan konsepti eroaa kuitenkin länsimaisesta baarista siinä, että ruoka on siinä erityisen tärkeää. Izakayassa tarjoiltava ruoka on yleensä suolaista, mausteista ja maukasta naposteltavaa, joka sopii yhteen alkoholin kanssa. Ruoka-annokset ovat izakayoissa pieniä ja tarkoitettu jaettaviksi. Ruokajuomana juodaan usein sakea ja olutta. Alkoholi ei kuitenkaan ole pääasia, vaan sitä nautitaan pieniä annoksia eri ruokalajien välissä. Izakaya-illallinen on rento ja joskus jopa meluisa tapahtuma, joka kannattaa ehdottomasti kokea Japanin reissulla.

Mitkä kaupungit Japanissa tarjoavat eniten historiaa ja taidetta?

Japani tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa taiteen ja historian ystäville. Monet Japaniin matkustavat haluavatkin tutustua maan pitkälle ulottuvaan historiaan. Samuraiajan Japanista pääsee nauttimaan monissa paikoissa. Yksi suosittu kohde sijaitsee Kanazawassa, jonka vanhakaupunki säästyi toisen maailmansodan pommituksilta. Kanazawassa pääsee näkemään, miltä samuraiajan Japani näytti. Kumamoton linna on myös kuuluisa historiallinen nähtävyys, joka sijaitsee Kyushun saarella. Nakasendon kävelyreitti on myös upea katsaus Japanin historiaan. Matkan varrella on vanhoja kyliä, kuumia lähteitä ja perinteisiä ryokan-majataloja. Myös Hiroshima on kuuluisa historiallinen kohde. Tokio tarjoaa myös paljon historiaa ja kulttuuria, ja muun muassa kuuluisa keisarillinen palatsi Imperial Palace sijaitsee Tokiossa. Kioto toimi pitkään Japanin tärkeimpänä kulttuurikeskuksena. Kaupunki tarjoaa tänäkin päivänä lukuisia museoita ja taidegallerioita. Museoita löytyy todella paljon Japanin suurista kaupungeista. Japanissa voi ihastella monia nähtävyyksiä maksutta. Museot, temppelit ja linnat vaativat kuitenkin useimmiten pääsymaksun.

Milloin on halvinta yöpyä kohteessa Japani?

Jos haluat maksaa hotelliyöpymisestä kohteessa Japani vähemmän, matkusta syyskuu, koska silloin huoneet maksavat vain 78 € per yö. Vältä hotellihuoneen varaamista huhtikuu, jos etsit hyvää tarjousta, koska se on kallein kuukausi.

Missä enemmistö matkustajista yöpyy kohteessa Japani?

Datamme osoittaa, että kaikista kohteen Japani turistikohteista matkailijat vierailevat yleensä paikalla Tokio useammin kuin missään muussa kaupungissa.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Japani?

Keskimääräinen hinta 491 € per yö on odotettavissa, kun suunnittelet yöpymistä luksushotellihuoneessa kohteessa Japani. Tämä hinta on keskimäärin 533 % enemmän kuin maan keskiarvo 78 € yöltä.

Missä kohteen Japani kaupungissa on kalleimmat hotellihuoneet?

Kaupungissa Hakone keskimääräinen hinta hotellihuoneelle on 238 € per yö. Tämä on noin 144 % kalliimpaa kuin missään muussa kaupungissa kohteessa Japani.

Missä kohteen Japani kaupungissa on halvimmat hotellihuoneet?

Jos etsit parasta hinta-laatusuhdetta yöpymispaikalle vieraillessasi kohteessa Japani, harkitse yöpymistä kaupungissa Tokio. Datamme mukaaan Tokio on halvin kaupunki yöpymiseen kohteessa Japani keskimääräisen yöhinnan ollessa 13 €, mikä on 83 % alle maan keskiarvon.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Japani?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Japani osiossa on 87 717 helmikuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Japani hinnat?

hotellia Japani hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Japani

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Japani

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Japani momondon kautta?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Japani on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Japani hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Japani?

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Japani, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Japani

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat hotelleja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Japani


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Majoitukset Japanissa
su 25/2
to 29/2
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.