Hotellit Japanissa

Etsi hotellitarjoukset 33222 Japanissa

Japani
2. helmikuu — 3. helmikuu2
pe 3/2
ti 7/2

Suositut Japani hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Japani
Hinta
€40
€157
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Japani

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Japani

Hinta

52 € - 204 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA JAPANINagoya43 % halvempiHotellit kohteessa Nagoya ovat halvimpia alueella Japani hinnan ollessa keskimäärin vain 52 € per yö
ALUEEN JAPANI KALLEIN KAUPUNKIHakone55 % kalliimpiJapani kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Hakone, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 204 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: JAPANITokio81 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Tokio kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Japani

Tekemistä naapurustossa Japani


Hotellit suosituissa kaupungeissa Japani alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Japani alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Japani

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Japani
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
56 %odotettu hintojen lasku
32 %odotettu hinnannousu

Hinta

57 € - 190 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
218 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
95 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Japani hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Japani

Halvin hotellihinta

27 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

206

Keskimääräinen oleskelun kesto

15 päivää
Halvin hinta huoneelle Japanissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 27 €/yö. Tämä hinta on saatavilla The global hotel Tokyo, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Japanissa(8,8/10 luokitus - perustuu 706 arvosteluun).
Japanissa löytyy 206 hotellia lähellä Tokio Narita. Narita Airport Rest House on lähin 0,4 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 15 päivää majoittuessaan hotelleihin Japanissa. Keskimääräinen majoitushinta 15 päiväksi Japanissa viime viikolla on 1888 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Japani

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Japani

Japanin kaupungit, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla, mikäli maahan matkustaa, ovat Tokio, Kioto, Yokohama, Osaka, Hiroshima, Nagoya ja Sapporo. Japanissa on toki monia muitakin kaupunkeja, jotka tarjoavat matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa. Hotellit Japanissa voivat olla edullisia, mikäli matkustat esimerkiksi helmikuun aikana. Halpoja hotelleja Japanista löytyy eniten Nagoyasta. Esimerkiksi Apa Hotel Nagoya Sakae Higashi on suosittu ja edullinen hotelli Nagoyassa hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin keskustassa. Japanissa on erinomaisesti toimiva julkinen liikenne. Matkustitpa junalla, bussilla tai metrolla, on Japanin kaikissa kaupungeissa erinomaiset yhteydet. Japanissa on kymmeniä junayhtiöitä, jotka liikennöivät suurten kaupunkien välillä yhdistäen ne toisiinsa. Pikajunalinja eli Shinkansen kulkee Tokion Aomoriin, Niigataan, Kanazawaan, Hakodateen ja Osakan Fukuokaan ja Kagoshimaan. Uusia linjoja myös rakennetaan Tsurugaan, Sapporoon ja Nagasakiin. Fukuokan, Koben, Kioton, Nagoyan, Osakan, Sapporon, Sendain, Tokion ja Yokohaman kaupungeissa on metroliikenne. Niiden Japanissa matkustavien, jotka haluavat vierailla useammassa kohteessa, kannattaa ostaa Japan Rail Pass, joka tarjoaa rajoittamattoman, valtakunnallisen matkustusoikeuden melkein kaikilla Japan Railwaysin liikennöimillä junilla, mukaan lukien useimmat shinkansenit. Passit voidaan ostaa kattamaan joko viikon, kahden viikon tai pidemmänkin ajan. Japan Rail Pass on myös edullisempi kuin mitä normaalit paikalliset junaliput.

Japanissa on paljon nähtävää, eikä useampikaan reissu riitä kattamaan kaikkea, mitä Japani voi tarjota. Japani vetää monenlaisia turisteja puoleensa ja maa tarjoaakin jokaiselle jotakin. Japanin vetonaula on maan rikas kulttuuri. Japanissa yhdistyvät uskomattomalla tavalla moderni maailma ja perinteet. Japanin pääkaupunki Tokio on yksi maan suosituimmista matkakohteista. Tokio tarjoaa matkailijoille kokemuksen modernista Japanista. Tokio on myös maailman suurin kaupunki ja sen väkiluku on huimat 38 miljoonaa. Tokiossa sijaitsevat muun muassa keisarillinen palatsi, Kōkyo ja Sensō-ji-temppeli. Japanin kuuluisa luonnonnähtävyys on Fuji-vuori, jonne pääsee helposti Tokiosta. Monet Japanin suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat Kiotossa. Kioto toimi aikoinaan keisarillisena pääkaupunkina ja se vetääkin matkailijoita puoleensa erityisesti historiansa ansiosta. Kioto on Japanin kauneimpien temppeleiden ja puutarhojen kotikaupunki. Kioton upeat geishakorttelit vetävät myös matkailijoita puoleensa. Monet Japaniin matkustavat viettävätkin koko lomansa pelkästään Kiotossa, koska kaupunki tarjoaa niin paljon nähtävää, koettavaa ja ihasteltavaa. Kiotossa erinomainen hotelli on Hotel Resol Trinity Kyoto, joka on hintaansa nähden todella laadukas ja hyvien kulkuyhteyksien päässä nähtävyyksistä. Myös samuraiajan Japanin kokeminen houkuttelee matkailijoita ja tämä on läsnä monissa Japanin kaupungeissa. Esimerkiksi Osakasta pääsee helposti Himejin linnaan. Monet matkustavat Japaniin kirsikkapuiden kukinta-aikaan eli Hanami-aikaan. Kirsikkapuiden kukintaa pääsee ihailemaan Japanissa lähes kaikkialla, mutta suosituin paikka on Narassa Yoshinoyama -vuori. Täällä voit ihastella lukuisia kirsikkapuita ja tunnelma on taivaallinen.

Japanin yöelämä on eloisaa ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Japanin yöelämän keskukseksi voi nimetä Tokion. Tokio on nimetty jopa yhdeksi maailman kiehtovimmaksi ja monipuolisimmaksi yöelämän kaupungiksi. Alueet kuten Shinjuku, Shibuya, Ginza ja Roppongi ovat tunnettuja vilkkaasta yöelämästään. Myös Osakan yöelämä on tunnettu upeista juhlistaan ja monipuolisuudestaan. Mikäli etsii siis parhaita juhlia ja kiehtovaa yöelämää, on Japanin hotelli varattava ehdottomasti Tokiosta tai Osakasta. Japanin hotellit suurkaupungeissa tarjoavat jokaiseen makuun jotakin. Tokiossa erinomainen hotelli on Conrad Tokyo, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Osaka on tunnettu yöelämänsä lisäksi myös rikkaasta ruokakulttuurista. Osaka tunnetaankin Japanin kulinaarisena pääkaupunkina. Japanin yöelämäkulttuuriin kuuluu vahvasti Izakaya. Izakayat ovat baareja/ravintoloita, joissa tarjoillaan alkoholijuomia ja erilaisia japanilaisia ruokia. Izakayan konsepti eroaa kuitenkin länsimaisesta baarista siinä, että ruoka on siinä erityisen tärkeää. Izakayassa tarjoiltava ruoka on yleensä suolaista, mausteista ja maukasta naposteltavaa, joka sopii yhteen alkoholin kanssa. Ruoka-annokset ovat izakayoissa pieniä ja tarkoitettu jaettaviksi. Ruokajuomana juodaan usein sakea ja olutta. Alkoholi ei kuitenkaan ole pääasia, vaan sitä nautitaan pieniä annoksia eri ruokalajien välissä. Izakaya-illallinen on rento ja joskus jopa meluisa tapahtuma, joka kannattaa ehdottomasti kokea Japanin reissulla.

Japani tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa taiteen ja historian ystäville. Monet Japaniin matkustavat haluavatkin tutustua maan pitkälle ulottuvaan historiaan. Samuraiajan Japanista pääsee nauttimaan monissa paikoissa. Yksi suosittu kohde sijaitsee Kanazawassa, jonka vanhakaupunki säästyi toisen maailmansodan pommituksilta. Kanazawassa pääsee näkemään, miltä samuraiajan Japani näytti. Kumamoton linna on myös kuuluisa historiallinen nähtävyys, joka sijaitsee Kyushun saarella. Nakasendon kävelyreitti on myös upea katsaus Japanin historiaan. Matkan varrella on vanhoja kyliä, kuumia lähteitä ja perinteisiä ryokan-majataloja. Myös Hiroshima on kuuluisa historiallinen kohde. Tokio tarjoaa myös paljon historiaa ja kulttuuria, ja muun muassa kuuluisa keisarillinen palatsi Imperial Palace sijaitsee Tokiossa. Kioto toimi pitkään Japanin tärkeimpänä kulttuurikeskuksena. Kaupunki tarjoaa tänäkin päivänä lukuisia museoita ja taidegallerioita. Museoita löytyy todella paljon Japanin suurista kaupungeista. Japanissa voi ihastella monia nähtävyyksiä maksutta. Museot, temppelit ja linnat vaativat kuitenkin useimmiten pääsymaksun.

Jos haluat maksaa hotelliyöpymisestä kohteessa Japani vähemmän, matkusta lokakuu, koska silloin huoneet maksavat vain 58 € per yö. Vältä hotellihuoneen varaamista kesäkuu, jos etsit hyvää tarjousta, koska se on kallein kuukausi.

Datamme osoittaa, että kaikista kohteen Japani turistikohteista matkailijat vierailevat yleensä paikalla Tokio useammin kuin missään muussa kaupungissa.

Kaupungissa Hakone keskimääräinen hinta hotellihuoneelle on 187 € per yö. Tämä on noin 153 % kalliimpaa kuin missään muussa kaupungissa kohteessa Japani.

Jos etsit parasta hinta-laatusuhdetta yöpymispaikalle vieraillessasi kohteessa Japani, harkitse yöpymistä kaupungissa Tokio. Datamme mukaaan Tokio on halvin kaupunki yöpymiseen kohteessa Japani keskimääräisen yöhinnan ollessa 16 €, mikä on 72 % alle maan keskiarvon.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Japani

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Japani
Best Western Hotel Fino Osaka Shinsaibashi

Best Western Hotel Fino Osaka Shinsaibashi

1-2-19 Higashi-Shinsaibashi, Osaka, Japan

7,9
45 €
Grand Nikko Tokyo Bay Maihama

Grand Nikko Tokyo Bay Maihama

1-7 Maihama, Urayasu, Japan

8,6
119 €
Canal City Fukuoka Washington Hotel

Canal City Fukuoka Washington Hotel

1-2-20 Sumiyoshi, Fukuoka, Japan

7,4
53 €
Nest Hotel Hakata Station

Nest Hotel Hakata Station

2-11-27, Hakataekimae, Hakataku, Fukuoka, Japan

8,1
58 €
Dormy Inn Premium Namba Natural Hot Spring

Dormy Inn Premium Namba Natural Hot Spring

2-14-23 Shimanouchi Chuo-ku, Osaka, Japan

8,4
64 €
Hiyori Hotel Osaka Namba Station

Hiyori Hotel Osaka Namba Station

3-1-2 Nanbanaka, Osaka, Japan

9,0
88 €
Onsen Ryokan Yuen Shinjuku

Onsen Ryokan Yuen Shinjuku

5-3-18 Shinjuku, Tokyo, Japan

8,6
59 €
Jr Kyushu Hotel Blossom Shinjuku

Jr Kyushu Hotel Blossom Shinjuku

2-6-2 Yoyogi, Tokyo, Japan

8,7
147 €
The Breakfast Hotel Fukuoka Nakasu

The Breakfast Hotel Fukuoka Nakasu

3-6-19, Nakasu, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

8,0
52 €
Grand Hyatt Fukuoka

Grand Hyatt Fukuoka

1- 2- 82 Sumiyoshi, Hakata- Ku, Fukuoka, Japan

8,5
154 €
La'gent Stay Sapporo Odori

La'gent Stay Sapporo Odori

5-26-5 Minami 2 Jonishi, Sapporo, Japan

8,7
86 €
Apa Hotel & Resort Tokyo Bay Makuhari

Apa Hotel & Resort Tokyo Bay Makuhari

2-3 Hibino, Mihama-ku, Chiba, Japan

8,0
47 €
Comfort Hotel Hakata

Comfort Hotel Hakata

2-1-1 Hakata-Ekimae, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

7,4
49 €

Kadensho, Arashiyama Onsen, Kyoto - Kyoritsu Resort

5-4 Arashiyama Nishiishikawacho Nishikyo-ku, Kyoto, Japan

8,6
210 €
Hotel Mystays Fukuoka Tenjin

Hotel Mystays Fukuoka Tenjin

3-5-7 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka, Japan

8,1
41 €
Musouen

Musouen

1243 Kawaminami Yufuin-cho, Ōita, Japan

9,4
267 €
Kannawaen

Kannawaen

345, Kannawa, Beppu, Japan

8,9
358 €

Hotellit maan Japani muilla alueilla

Löydä upeita hotellitarjouksia näillä suosituilla Japani alueilla