Halvat lennot Udon Thani

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Udon Thani?

Suomesta lennot Thaimaan Udon Thaniin kestävät keskimäärin 18–20 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä, kuinka monta välilaskua reitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä pääsee Udon Thaniin jo yhden välilaskun kautta, mutta useimmiten välilaskuja on kaksi tai kolme. Mitä enemmän välilaskuja, sitä pidempi lentoaika myös on. Muilta Suomen lentokentiltä ei ole lentoreittejä Udon Thaniin, joten matka on suunniteltava aina Helsingin kautta. Turusta, Jyväskylästä tai Tampereelta matkustaessa voi matkan Helsinkiin taittaa myös lentäen, mutta useimmiten bussi tai juna on edullisempi vaihtoehto. momondosta voit etsiä kätevästi lennot Udon Thanin kansainväliselle lentokentälle. momondosta näet myös Udon Thanin lentotarjoukset. Vertaile hintoja ja löydä itsellesi sopivimmat lentoliput.

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Udon Thaniin. Lentoon sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta usein enemmän. Mikäli haluat lentää Udon Thaniin mahdollisimman vähillä välilaskuilla, kannattaa Helsinki-Vantaan lentokentältä ottaa lento Bangkokiin, josta pääsee suoralla jatkolennolla Udon Thaniin. Mikäli pitempi lentoaika ei haittaa, voit löytää myös edullisempia lentolippuja, jolloin matkaan sisältyy kaksi tai kolme välilaskua. Voit esimerkiksi ottaa Helsinki-Vantaan lentokentältä lennon Moskovaan, josta on jatkolento Bangkokiin. Voit ottaa Helsinki-Vantaalta lennon myös Istanbulin kautta Bangkokiin. Bangkokista pääset suoralla jatkolennolla Udon Thaniin. Muualta Suomesta matkustettaessa on alkumatka Helsinkiin hyvä taittaa bussilla tai junalla. Vaikka Udon Thanin lentokenttä onkin kansainvälinen, on jatkolento otettava useimmiten Thaimaan sisällä. Suomesta matkustettaessa on suositeltavaa lentää Bangkokiin ja sieltä Udon Thaniin. Vertaile momondossa eri lentoreittejä ja lentoaikoja kätevästi. momondosta löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Udon Thani on 87 € per henkilö kaupungista Phuket, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Udon Thani. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Udon Thani omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Udon Thani on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Udon Thani harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Khon Kaen lentokenttä (105 km kaupungin Udon Thani keskustasta), Loei lentokenttä (113 km kaupungin Udon Thani keskustasta) tai Sakon Nakhon lentokenttä (146 km kaupungin Udon Thani keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Sakon Nakhon lentokenttä keskimääräiseen hintaan 59 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Udon Thani ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Udon Thani lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Udon Thanin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Udon Thanin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee sekä taksilla että bussilla. Taksilla pääset lentokentältä nopeasti Udon Thanin keskustaan ja matka on melko edullinen. Lentokentältä keskustaan kulkevat kuitenkin vain viralliset taksit. Voit kysyä taksia lentokentän taksipisteistä tai sellaisilta henkilökunnan edustajilta, jotka pitävät taksikylttejä. Lentokentän ja keskustan väliä kulkee myös neljä eri bussilinjaa. Bussin voit ottaa heti saapuvien lentojen terminaalista. Matka lentokentältä Udon Thanin kaupungin keskustaan kestää vajaat puoli tuntia. Monet hotellit järjestävät myös kyytejä lentokentältä hotelliin. Kannattaa tarkistaa hotellilta, mikäli se voisi järjestää kyydin. Monet hotellit järjestävät kuljetuksen lentokentältä majoitukseen.


Kohteen Udon Thani viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Udan Thaniin, mikäli matka kestää alle 30 päivää. Matkalle tarvitset kuitenkin voimassa olevan passin. Passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin. Lisäksi passissa on oltava yksi tyhjä sivu. Tarvitset myös matkustusasiakirja, joka todistaa matkan tarkoituksen sekä todistuksen jatko- tai paluulennosta. Mikäli matkustat Thaimaahan Venäjän kautta, vaativat Venäjän viranomaiset, että ilmoitat tässä tapauksessa matkustustiedot. Useat lennot Thaimaahan Suomesta kulkevat Venäjän kautta, joten on hyvä varmistaa etukäteen, mitä matkalla vaaditaan. Suosittelemme, että vahvistat vielä lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia. Joissakin tapauksissa käytännöt saattavat vaihdella. On parasta ottaa asiasta selvää kuitenkin hyvissä ajoin ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Udon Thani


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Udon Thani

Udon Thani on upea matkakohde Koillis-Thaimaassa. Udon Thani yhdistää Koillis-Thaimaan muun maan ja naapurimaa Laosin kanssa. Kaupunki vetää matkailijoita puoleensa erityisesti arkeologisten ihmeidensä ansiosta. Yksi tärkeä vierailukohde on Ban Chiangin kylä. Ban Chiangissa on arkeologisten tietojen mukaan kukoistanut yksi maailman vanhimmista sivilisaatioista. Ban Chiangista on löydetty arkeologisia todisteita, kuten keramiikkaa ja pronssikappaleita, jotka viittaavat esihistoriallisiin asutuksiin. Muita muinaisia rakenteita ja esineitä löytyy myös Phu Phra Bahtin historiallisesta puistosta.  Alueella on kauniita maisemia hiekkakiviluolilla ja erikoisia kalliomuodostumia. Puistossa voit myös nähdä dinosaurusten jalanjälkiä, luolamaalauksia ja buddhalaisia muodostelmia.Udin Thanin maakunta sijaitsee tasangolla. Alueen pinta-alasta suurin osa on riisipeltojen, metsien ja kukkuloiden peitossa. Alueen kaunis luonto vetääkin matkailijoita puoleensa. Phu Pan -vuoristo ja Songkhram-joki ovat maakuntien kaksi tärkeintä luonnollista nähtävyyttä. Kauniiden luonnonmaisemien, historian ja arkeologian lisäksi Udon Thani tarjoaa myös kulttuuria ja yöelämää. Udon Thanin maakuntamuseo on kiinnostava kulttuurikohde, joka sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, kuningatar Rampai Pannin muinaisessa asuinpaikassa. Rakennus on arkkitehtonisesti ainutlaatuinen vierailukohde kaupungissa.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Udon Thani on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Udon Thani nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Udon Thani ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Udon Thani lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Udon Thani, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Udon Thani lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.