Etsi halvat lennot Hurghada

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Hurghada

Yhteenveto Hurghada lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

97 €

Halvin meno-paluulennon hinta

264 €

Nopein lentoaika

9t 55m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hurghada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 97 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hurghada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 264 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Hurghada kohteesta Suomi kestää 9t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hurghada mukaan lukien Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Hurghada lentotiedot ja trendit

Tutustu Hurghada lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hurghada?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hurghada kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 403 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Hurghada syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa kesäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 452 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hurghada?

46 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Hurghada. Tämän lennon lähtölentokenttä on Rooma, ja se on 85 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Hurghada. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Hurghada omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hurghada?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Hurghada kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 448 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Hurghada perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 500 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hurghada?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Hurghada on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Hurghada voi maksaa jopa niin vähän kuin 385 €. Lennot kaupunkiin Hurghada ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 487 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hurghada?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Hurghada (Hurghadan kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 9t 55m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hurghada?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Hurghada. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 487 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Hurghada kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 450 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Hurghada lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hurghada lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hurghada

HALVIN REITTI Helsinki - Hurghada

Helsinki (HEL) - Hurghada (HRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hurghada kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hurghadan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 487 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HURGHADAsyyskuu17% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Hurghada lennot maksavat keskimäärin vain 403 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HURGHADA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu18% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Hurghada lentojen keskimääräinen hinta on 575 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HURGHADA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu173% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hurghada kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hurghada

Rantaparatiisi Hurghada on aurinkoisten rantalomien ystävien suosikkikohde Egyptissä vuoden ympäri. Aluetta kutsutaan myös Egyptin Rivieraksi. Vaikka lämpötilat viilenevät hieman talvikausiksi, riittää Punaisenmeren rannalla sijaitsevassa kaupungissa rantasäitä kaikille vuodenajoille. Edulliset hinnat, kauniit maisemat, herkullinen ruoka ja lukuisat aktiviteettimahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin. Erityisen suosittu kohde kirkkaista vesistään tunnettu Hurghada on sukellusharrastajien keskuudessa. Mikäli rannalla lojuminen ei kiinnosta, myös retkikohteita ja tekemistä löytyy alueelta yllin kyllin.

Halvat lennot Hurghadaan on mahdollista napata vuoden ympäri, sillä lentohinnat alueelle ovat kohtuulliset kaikkina vuodenaikoina. Piikkejä lentojen hinnoissa voi olla kesäisin Euroopan vilkkaimmalla kesälomakaudella. Tuolloin egyptiläinen rantakohde on kuitenkin oikea paikka ainoastaan kuumien ja kuivien säiden ystäville. Lämpötilat saattavat nimittäin nousta reippaasti yli 30 asteen lukemiin.

Matkat Hurghadaan kannattaa niin säiden kuin hintojenkin puolesta hankkia etenkin talvikaudelle, kuten alkuvuodelle tai marraskuulle. Tuolloin hotellit ja lennot ovat hinnoiltaan melko edulliset ja säätilat kesäkuukausia raikkaammat. Marraskuusta huhtikuulle kaupungin keskilämpötilat pyörivät noin 17–22 lämpöasteen tuntumassa. Uuvuttavaa auringonpaahdetta ei tarvitse pelätä. Joulun aika on myös Hurghadassa vuoden keskiarvoa kalliimpaa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hurghada on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hurghada harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä (98 km Hurghada keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä keskimääräiseen hintaan 304 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hurghada

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hurghada

Muut matkustamoluokat Hurghada lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Hurghada lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hurghada?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hurghada

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hurghada?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Sunclass Airlines ja Royal Wings ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Hurghada rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Hurghada näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Hurghada

Turkish Airlines lentää kohteeseen Hurghada noin 6 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 415 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghada reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,0/10 pistettä.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Hurghada

Pegasus Airlines (7,1/10, 110 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Hurghada tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 290 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Hurghada on keskimäärin viikossa 5 Pegasus Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Hurghada ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hurghada lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Hurghadan kansainvälinen lentokenttä, Hurghada Airport, sijaitsee noin 5 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Kaikki Suomesta alkaneet halvat lennot Hurghadaan laskeutuvat tälle lentoasemalle. Säännöllisiä joukkoliikenneyhteyksiä lentoasemalta keskustaan ei ole tarjolla. Lentokentältä kulkee lentokenttäbusseja Hurghadan kaupungin keskustaan, joihinkin alueen suosituimpiin lomakeskuksiin sekä lähikaupunkeihin, esimerkiksi Safagaan, Al Quseiriin, El Gounaan ja Sharm El Nagaan. Busseilla ei ole tarkkoja aikatauluja. Linja-autot lähtevät kentältä, kun matkustajia on tarpeeksi. Kysy bussikuskilta hintaa kohteeseesi ennen liikkeelle lähtöä. Yksityisillä bussiyhtiöillä on lisäksi minibussikuljetuksia kaupungin keskustaan. Minibusseilla ei ole vakituista reittiliikennettä, vaan ne liikennöivät kaupunkialueelle kysynnän mukaan. Lentokentän bussipysäkki sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin vieressä. Matka kaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Jos otat taksin, muista sopia hinta kuskin kanssa etukäteen.


Hurghada: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hurghada
Helsinki - Hurghada reitin lennot
Nopein lentoaika9t 55m
Halvin hinta309 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hurghada

Hurghada sopii rantakohteena hyvin kävelyn ystäville. Kauniit ja tasaiset ranta-alueet kutsuvat kävelyretkille, eivätkä välimatkat ole keskustan alueella kovin pitkiä. Pakkaa mukaan hyvät kävelykengät siitäkin syytä, että kaupungissa ei ole varsinaista joukkoliikennejärjestelmää. Useimmat matkailijat liikkuvat takseilla, jotka ovatkin Egyptissä halpoja kulkuvälineitä. Sovi kuitenkin taksimatkan hinta aina kuskin kanssa etukäteen. Kaupungin sisäisten matkojen hinnat harvemmin nousevat 10–25 Egyptin punnan yli. Hotelleista ja lomakeskuksista rannoille ja keskusta-alueelle liikennöi lisäksi valkoisia minibusseja, joita paikallisetkin suosivat. Minibussimatkat maksavat normaalisti 1–2 puntaa, mutta tarkka hinta on sovittava bussissa. Naiset kulkevat minibusseissa harvemmin yksin.

Mikäli suuntaat retkille Hurghadan ulkopuolelle, hyppää bussin kyytiin. Esimerkiksi suosittuun päiväretkikohteeseen Luxoriin pääsee kätevästi ja edullisesti bussilla. Muun muassa Superjetin bussit liikennöivät Hurghadan lähikaupunkeihin, mutta yksityisiä bussiyhtiöitä on lukuisia. Auton vuokraus ei ole alueella suositeltavaa, sillä liikenne on kaoottista ja liikennekulttuuri poikkeaa eurooppalaisesta. Egyptissä autoilevilla on oltava kansainvälinen ajokortti.


Kohteen Hurghada viisumivaatimukset

Egyptiin matkustavat Suomen kansalaiset tarvitsevat niin passin kuin viisuminkin. Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaa passisi voimassaoloaika. Egyptiläiskohteisiin reissatessa passin on oltava voimassa paitsi matkan ajan, vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin. Matkailijoille myönnettävä viisumi on voimassa 30 vuorokautta. Jos suunnittelet pidempää matkaa Hurghadaan, lisätietoja viisumiasioista saat Helsingissä sijaitsevasta Egyptin suurlähetystöstä. Alle 30 päivän matkoille maksullisen viisumin voi hankkia Egyptiin saavuttaessa lentokentältä. Viisumia voi anoa myös etukäteen Egyptin suurlähetystöstä.


Aloita matkan suunnittelu - Hurghada


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hurghada

Halvat lennot Hurghadaan voi saada vuoden ympäri, eikä suuria hintaeroja sesonkien välillä ole. Seuraa lentoyhtiöiden tarjouskampanjoita, näin voit napata pelkät lennot hyvinkin halvalla. Varaamalla lennot viimeistään noin 55 päivää ennen lähtöä voit taata edullisimmat lentohinnat.

Hurghadan suurimpia vetonauloja ovat sen rannat. Jos merenalainen maailma kiinnostaa, alueella kannattaa lähteä sukellus- tai snorklausretkelle. Hurghada Grand Aquarium -akvaario sopii kohteeksi lapsiperheille. Päiväretken voit tehdä esimerkiksi läheisessä Luxorissa ja Kuninkaiden laaksossa.

Lämpötila Hurghadassa vaihtelee lämpimästä kuumaan, ja keskilämpötila on vuoden ympäri noin 16–30 astetta. Pakkaa mukaan ilmavia, mutta peittäviä hellevaatteita. Muslimimaassa on hyvä kunnioittaa paikallista pukeutumiskulttuuria. Mereen voit toki pulahtaa uima-asussa.

Hurghada on suhteellisen rauhallinen matkakohde. Kuitenkin esimerkiksi arvotavaroista, kukkarosta ja passista on pidettävä hyvä huoli. Jätä nämä mieluiten turvaan hotellin tallelokeroon. Jos aiot matkustaa muualla Egyptissä, tutustu ulkoasianministeriön matkustustiedotteisiin eri alueilta.

Hanavesi ei ole juomakelpoista, joten juo aina pullotettua vettä.

Vaikka monissa egyptiläisravintoloissa laskuun on sisällytetty palvelumaksu, pieni juomaraha on silti hyvä jättää (noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta). Pieni tippi jätetään lähes kaikkialla, myös esimerkiksi takseissa, kauneussalongeissa ja hotelleissa.

Hurghadan ja koko Egyptin hintataso on edullinen Suomeen verrattuna.

Suomen ja Egyptin välillä ei ole aikaeroa.

Välimatka on noin 3730 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Hurghada? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Hurghada momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Hurghada.

Totta kai.momondo seuraa Hurghada lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.