Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Hurghada

Etsi halpoja lentoja Hurghada alk. 156 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/3
la 9/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Hurghada

Yhteenveto Hurghada lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

156 €

Halvin meno-paluulennon hinta

302 €

Nopein lentoaika

9t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hurghada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 156 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hurghada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 302 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Hurghada kohteesta Suomi kestää 9t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Hurghada mukaan lukien Pegasus Airlines.

Hurghada lentotiedot ja trendit

Tutustu Hurghada lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hurghada?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hurghada kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 336 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Hurghada tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 447 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hurghada?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Hurghada kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 405 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Hurghada maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 532 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hurghada?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Hurghada on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Hurghada voi maksaa jopa niin vähän kuin 396 €. Lennot kaupunkiin Hurghada ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 622 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hurghada?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Hurghada (Hurghadan kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 8t 40m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hurghada?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 42 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Hurghada. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 506 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Hurghada kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 194 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Hurghada lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hurghada lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hurghada

HALVIN REITTI Helsinki - Hurghada

Helsinki (HEL) - Hurghada (HRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hurghada kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hurghadan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 506 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HURGHADAtammikuu34% halvempitammikuu aikana Helsinki - Hurghada lennot maksavat keskimäärin vain 336 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HURGHADA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu50% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Hurghada lentojen keskimääräinen hinta on 763 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HURGHADA KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu378% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hurghada kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hurghada

Rantaparatiisi Hurghada on aurinkoisten rantalomien ystävien suosikkikohde Egyptissä vuoden ympäri. Aluetta kutsutaan myös Egyptin Rivieraksi. Vaikka lämpötilat viilenevät hieman talvikausiksi, riittää Punaisenmeren rannalla sijaitsevassa kaupungissa rantasäitä kaikille vuodenajoille. Edulliset hinnat, kauniit maisemat, herkullinen ruoka ja lukuisat aktiviteettimahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin. Erityisen suosittu kohde kirkkaista vesistään tunnettu Hurghada on sukellusharrastajien keskuudessa. Mikäli rannalla lojuminen ei kiinnosta, myös retkikohteita ja tekemistä löytyy alueelta yllin kyllin.

Halvat lennot Hurghadaan on mahdollista napata vuoden ympäri, sillä lentohinnat alueelle ovat kohtuulliset kaikkina vuodenaikoina. Piikkejä lentojen hinnoissa voi olla kesäisin Euroopan vilkkaimmalla kesälomakaudella. Tuolloin egyptiläinen rantakohde on kuitenkin oikea paikka ainoastaan kuumien ja kuivien säiden ystäville. Lämpötilat saattavat nimittäin nousta reippaasti yli 30 asteen lukemiin.

Matkat Hurghadaan kannattaa niin säiden kuin hintojenkin puolesta hankkia etenkin talvikaudelle, kuten alkuvuodelle tai marraskuulle. Tuolloin hotellit ja lennot ovat hinnoiltaan melko edulliset ja säätilat kesäkuukausia raikkaammat. Marraskuusta huhtikuulle kaupungin keskilämpötilat pyörivät noin 17–22 lämpöasteen tuntumassa. Uuvuttavaa auringonpaahdetta ei tarvitse pelätä. Joulun aika on myös Hurghadassa vuoden keskiarvoa kalliimpaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hurghada?

36 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Hurghada. Tämän lennon lähtölentokenttä on Kairo, ja se on 78 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Hurghada. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Hurghada omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Hurghada lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hurghada on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hurghada harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä (98 km Hurghada keskustasta).

Voiko kaupunkiin Hurghada lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä keskimääräiseen hintaan 161 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa on 3 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hurghada

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hurghada
Useita lentoyhtiöitä
10. maaliskuuta
HEL21:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
2 välilaskua
HRG01:00Hurghadan kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
HRG02:50Hurghadan kansainvälinen lentoasema
10t 05m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. maaliskuuta
HEL18:05Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
2 välilaskua
HRG01:00Hurghadan kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
HRG02:50Hurghadan kansainvälinen lentoasema
10t 05m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 50m
2 välilaskua
HRG00:35Hurghadan kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
HRG02:50Hurghadan kansainvälinen lentoasema
10t 05m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Pegasus Airlines
15. toukokuuta
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
1 välilasku
HRG00:45Hurghadan kansainvälinen lentoasema
21. toukokuuta
HRG01:50Hurghadan kansainvälinen lentoasema
11t 40m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
HRG00:35Hurghadan kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
HRG02:50Hurghadan kansainvälinen lentoasema
10t 05m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Pegasus Airlines
10. maaliskuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
HRG02:05Hurghadan kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
HRG01:55Hurghadan kansainvälinen lentoasema
12t 05m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hurghada

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hurghada, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
16. toukokuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
HRG01:30Hurghadan kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
2 välilaskua
HRG01:35Hurghadan kansainvälinen lentoasema
Pegasus Airlines
14. huhtikuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HRG00:45Hurghadan kansainvälinen lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hurghada

Hurghada sopii rantakohteena hyvin kävelyn ystäville. Kauniit ja tasaiset ranta-alueet kutsuvat kävelyretkille, eivätkä välimatkat ole keskustan alueella kovin pitkiä. Pakkaa mukaan hyvät kävelykengät siitäkin syytä, että kaupungissa ei ole varsinaista joukkoliikennejärjestelmää. Useimmat matkailijat liikkuvat takseilla, jotka ovatkin Egyptissä halpoja kulkuvälineitä. Sovi kuitenkin taksimatkan hinta aina kuskin kanssa etukäteen. Kaupungin sisäisten matkojen hinnat harvemmin nousevat 10–25 Egyptin punnan yli. Hotelleista ja lomakeskuksista rannoille ja keskusta-alueelle liikennöi lisäksi valkoisia minibusseja, joita paikallisetkin suosivat. Minibussimatkat maksavat normaalisti 1–2 puntaa, mutta tarkka hinta on sovittava bussissa. Naiset kulkevat minibusseissa harvemmin yksin.

Mikäli suuntaat retkille Hurghadan ulkopuolelle, hyppää bussin kyytiin. Esimerkiksi suosittuun päiväretkikohteeseen Luxoriin pääsee kätevästi ja edullisesti bussilla. Muun muassa Superjetin bussit liikennöivät Hurghadan lähikaupunkeihin, mutta yksityisiä bussiyhtiöitä on lukuisia. Auton vuokraus ei ole alueella suositeltavaa, sillä liikenne on kaoottista ja liikennekulttuuri poikkeaa eurooppalaisesta. Egyptissä autoilevilla on oltava kansainvälinen ajokortti.


Kohteen Hurghada viisumivaatimukset

Egyptiin matkustavat Suomen kansalaiset tarvitsevat niin passin kuin viisuminkin. Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaa passisi voimassaoloaika. Egyptiläiskohteisiin reissatessa passin on oltava voimassa paitsi matkan ajan, vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin. Matkailijoille myönnettävä viisumi on voimassa 30 vuorokautta. Jos suunnittelet pidempää matkaa Hurghadaan, lisätietoja viisumiasioista saat Helsingissä sijaitsevasta Egyptin suurlähetystöstä. Alle 30 päivän matkoille maksullisen viisumin voi hankkia Egyptiin saavuttaessa lentokentältä. Viisumia voi anoa myös etukäteen Egyptin suurlähetystöstä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hurghada

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Hurghadaan voi saada vuoden ympäri, eikä suuria hintaeroja sesonkien välillä ole. Seuraa lentoyhtiöiden tarjouskampanjoita, näin voit napata pelkät lennot hyvinkin halvalla. Varaamalla lennot viimeistään noin 55 päivää ennen lähtöä voit taata edullisimmat lentohinnat.

Kiinnostavatko Hurghadan nähtävyydet?

Hurghadan suurimpia vetonauloja ovat sen rannat. Jos merenalainen maailma kiinnostaa, alueella kannattaa lähteä sukellus- tai snorklausretkelle. Hurghada Grand Aquarium -akvaario sopii kohteeksi lapsiperheille. Päiväretken voit tehdä esimerkiksi läheisessä Luxorissa ja Kuninkaiden laaksossa.

Mitä mukaan matkalle Hurghadaan?

Lämpötila Hurghadassa vaihtelee lämpimästä kuumaan, ja keskilämpötila on vuoden ympäri noin 16–30 astetta. Pakkaa mukaan ilmavia, mutta peittäviä hellevaatteita. Muslimimaassa on hyvä kunnioittaa paikallista pukeutumiskulttuuria. Mereen voit toki pulahtaa uima-asussa.

Onko Hurghadassa turvallista?

Hurghada on suhteellisen rauhallinen matkakohde. Kuitenkin esimerkiksi arvotavaroista, kukkarosta ja passista on pidettävä hyvä huoli. Jätä nämä mieluiten turvaan hotellin tallelokeroon. Jos aiot matkustaa muualla Egyptissä, tutustu ulkoasianministeriön matkustustiedotteisiin eri alueilta.

Voiko Hurghadassa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista, joten juo aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Hurghadassa?

Vaikka monissa egyptiläisravintoloissa laskuun on sisällytetty palvelumaksu, pieni juomaraha on silti hyvä jättää (noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta). Pieni tippi jätetään lähes kaikkialla, myös esimerkiksi takseissa, kauneussalongeissa ja hotelleissa.

Millainen on Hurghadan hintataso?

Hurghadan ja koko Egyptin hintataso on edullinen Suomeen verrattuna.

Mikä on aikaero Suomi-Egypti?

Suomen ja Egyptin välillä ei ole aikaeroa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hurghada?

Välimatka on noin 3730 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Hurghada?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Hurghada joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Hurghada momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Hurghada?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Hurghada.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hurghada juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Hurghada lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hurghada

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Hurghada

Suositut lennot Hurghada
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Hurghada
1 aikuinen
la 2/3
la 9/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.