Halvat lennot Hurghada

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Halvimmat lennot kaupungin Hurghada lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hurghada lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hurghada

HALVIN REITTI Helsinki - Hurghada

Helsinki (HEL) - Hurghada (HRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hurghada kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hurghada, jolloin hinta on keskimääräinen 376 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HURGHADAtammikuu58% halvempitammikuu aikana Helsinki - Hurghada lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HURGHADA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu14% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Hurghada lentojen keskimääräinen hinta on 427 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HURGHADA KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hurghada kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Hurghada?

Rantaparatiisi Hurghada on aurinkoisten rantalomien ystävien suosikkikohde Egyptissä vuoden ympäri. Aluetta kutsutaan myös Egyptin Rivieraksi. Vaikka lämpötilat viilenevät hieman talvikausiksi, riittää Punaisenmeren rannalla sijaitsevassa kaupungissa rantasäitä kaikille vuodenajoille. Edulliset hinnat, kauniit maisemat, herkullinen ruoka ja lukuisat aktiviteettimahdollisuudet houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin. Erityisen suosittu kohde kirkkaista vesistään tunnettu Hurghada on sukellusharrastajien keskuudessa. Mikäli rannalla lojuminen ei kiinnosta, myös retkikohteita ja tekemistä löytyy alueelta yllin kyllin.

Halvat lennot Hurghadaan on mahdollista napata vuoden ympäri, sillä lentohinnat alueelle ovat kohtuulliset kaikkina vuodenaikoina. Piikkejä lentojen hinnoissa voi olla kesäisin Euroopan vilkkaimmalla kesälomakaudella. Tuolloin egyptiläinen rantakohde on kuitenkin oikea paikka ainoastaan kuumien ja kuivien säiden ystäville. Lämpötilat saattavat nimittäin nousta reippaasti yli 30 asteen lukemiin.

Matkat Hurghadaan kannattaa niin säiden kuin hintojenkin puolesta hankkia etenkin talvikaudelle, kuten alkuvuodelle tai marraskuulle. Tuolloin hotellit ja lennot ovat hinnoiltaan melko edulliset ja säätilat kesäkuukausia raikkaammat. Marraskuusta huhtikuulle kaupungin keskilämpötilat pyörivät noin 17–22 lämpöasteen tuntumassa. Uuvuttavaa auringonpaahdetta ei tarvitse pelätä. Joulun aika on myös Hurghadassa vuoden keskiarvoa kalliimpaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hurghada?

  93 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Hurghada. Tämän lennon lähtölentokenttä on Kairo, ja se on 65 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Hurghada. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Hurghada omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hurghada?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Hurghada kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 156 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Hurghada tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 366 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hurghada?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 0 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Hurghada. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 376 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Hurghada kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 251 € momondossa.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hurghada?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Hurghada kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 358 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Hurghada sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 433 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Löytyykö kaupungin Hurghada lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hurghada on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hurghada harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä (98 km kaupungin Hurghada keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Hurghada lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Sharm el-Sheikh Ophira lentokenttä keskimääräiseen hintaan 270 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hurghada

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hurghada
Useita lentoyhtiöitä
10. tammikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
HRG14:45Hurghada
23. tammikuuta
HRG23:00Hurghada
17t 00m
2 välilaskua
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
2 välilaskua
HRG19:40Hurghada
27. marraskuuta
HRG21:25Hurghada
13t 40m
2 välilaskua
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. helmikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HRG12:20Hurghada
6. maaliskuuta
HRG12:50Hurghada
21t 25m
1 välilasku
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. joulukuuta
HEL02:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
HRG14:55Hurghada
11. joulukuuta
HRG15:50Hurghada
19t 15m
2 välilaskua
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
2 välilaskua
HRG19:40Hurghada
27. marraskuuta
HRG23:20Hurghada
19t 55m
3 välilaskua
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. joulukuuta
HEL02:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
HRG14:55Hurghada
12. joulukuuta
HRG12:50Hurghada
26t 40m
2 välilaskua
HEL15:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hurghada

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hurghada, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä easyJet
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL02:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
2 välilaskua
HRG19:40Hurghada
easyJet
7. tammikuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
HRG12:05Hurghada
easyJet
7. tammikuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
1 välilasku
HRG12:10Hurghada

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hurghada?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hurghada
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hurghada?

  Turkish Airlines, Czech Airlines, Sunclass Airlines ja Smartwings ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Hurghada rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Hurghada näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Hurghada ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hurghada lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Hurghadan kansainvälinen lentokenttä, Hurghada Airport, sijaitsee noin 5 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Kaikki Suomesta alkaneet halvat lennot Hurghadaan laskeutuvat tälle lentoasemalle. Säännöllisiä joukkoliikenneyhteyksiä lentoasemalta keskustaan ei ole tarjolla. Lentokentältä kulkee lentokenttäbusseja Hurghadan kaupungin keskustaan, joihinkin alueen suosituimpiin lomakeskuksiin sekä lähikaupunkeihin, esimerkiksi Safagaan, Al Quseiriin, El Gounaan ja Sharm El Nagaan. Busseilla ei ole tarkkoja aikatauluja. Linja-autot lähtevät kentältä, kun matkustajia on tarpeeksi. Kysy bussikuskilta hintaa kohteeseesi ennen liikkeelle lähtöä. Yksityisillä bussiyhtiöillä on lisäksi minibussikuljetuksia kaupungin keskustaan. Minibusseilla ei ole vakituista reittiliikennettä, vaan ne liikennöivät kaupunkialueelle kysynnän mukaan. Lentokentän bussipysäkki sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin vieressä. Matka kaupungin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Jos otat taksin, muista sopia hinta kuskin kanssa etukäteen.


Hurghada: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hurghada
Helsinki - Hurghada reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 15m
Halvin hinta251 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hurghada

Hurghada sopii rantakohteena hyvin kävelyn ystäville. Kauniit ja tasaiset ranta-alueet kutsuvat kävelyretkille, eivätkä välimatkat ole keskustan alueella kovin pitkiä. Pakkaa mukaan hyvät kävelykengät siitäkin syytä, että kaupungissa ei ole varsinaista joukkoliikennejärjestelmää. Useimmat matkailijat liikkuvat takseilla, jotka ovatkin Egyptissä halpoja kulkuvälineitä. Sovi kuitenkin taksimatkan hinta aina kuskin kanssa etukäteen. Kaupungin sisäisten matkojen hinnat harvemmin nousevat 10–25 Egyptin punnan yli. Hotelleista ja lomakeskuksista rannoille ja keskusta-alueelle liikennöi lisäksi valkoisia minibusseja, joita paikallisetkin suosivat. Minibussimatkat maksavat normaalisti 1–2 puntaa, mutta tarkka hinta on sovittava bussissa. Naiset kulkevat minibusseissa harvemmin yksin.

Mikäli suuntaat retkille Hurghadan ulkopuolelle, hyppää bussin kyytiin. Esimerkiksi suosittuun päiväretkikohteeseen Luxoriin pääsee kätevästi ja edullisesti bussilla. Muun muassa Superjetin bussit liikennöivät Hurghadan lähikaupunkeihin, mutta yksityisiä bussiyhtiöitä on lukuisia. Auton vuokraus ei ole alueella suositeltavaa, sillä liikenne on kaoottista ja liikennekulttuuri poikkeaa eurooppalaisesta. Egyptissä autoilevilla on oltava kansainvälinen ajokortti.


Kohteen Hurghada viisumivaatimukset

Egyptiin matkustavat Suomen kansalaiset tarvitsevat niin passin kuin viisuminkin. Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaa passisi voimassaoloaika. Egyptiläiskohteisiin reissatessa passin on oltava voimassa paitsi matkan ajan, vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin. Matkailijoille myönnettävä viisumi on voimassa 30 vuorokautta. Jos suunnittelet pidempää matkaa Hurghadaan, lisätietoja viisumiasioista saat Helsingissä sijaitsevasta Egyptin suurlähetystöstä. Alle 30 päivän matkoille maksullisen viisumin voi hankkia Egyptiin saavuttaessa lentokentältä. Viisumia voi anoa myös etukäteen Egyptin suurlähetystöstä.


Aloita matkan suunnittelu - Hurghada


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Hurghada

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Hurghadaan voi saada vuoden ympäri, eikä suuria hintaeroja sesonkien välillä ole. Seuraa lentoyhtiöiden tarjouskampanjoita, näin voit napata pelkät lennot hyvinkin halvalla. Varaamalla lennot viimeistään noin 55 päivää ennen lähtöä voit taata edullisimmat lentohinnat.

Kiinnostavatko Hurghadan nähtävyydet?

Hurghadan suurimpia vetonauloja ovat sen rannat. Jos merenalainen maailma kiinnostaa, alueella kannattaa lähteä sukellus- tai snorklausretkelle. Hurghada Grand Aquarium -akvaario sopii kohteeksi lapsiperheille. Päiväretken voit tehdä esimerkiksi läheisessä Luxorissa ja Kuninkaiden laaksossa.

Mitä mukaan matkalle Hurghadaan?

Lämpötila Hurghadassa vaihtelee lämpimästä kuumaan, ja keskilämpötila on vuoden ympäri noin 16–30 astetta. Pakkaa mukaan ilmavia, mutta peittäviä hellevaatteita. Muslimimaassa on hyvä kunnioittaa paikallista pukeutumiskulttuuria. Mereen voit toki pulahtaa uima-asussa.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Hurghadassa

Tarkista matkapuhelinoperaattoriltasi palveluiden hinnat Egyptissä. Isoissa hotelleissa on usein ilmainen wifi-liittymä asiakkaiden käytössä.

Onko Hurghadassa turvallista?

Hurghada on suhteellisen rauhallinen matkakohde. Kuitenkin esimerkiksi arvotavaroista, kukkarosta ja passista on pidettävä hyvä huoli. Jätä nämä mieluiten turvaan hotellin tallelokeroon. Jos aiot matkustaa muualla Egyptissä, tutustu ulkoasianministeriön matkustustiedotteisiin eri alueilta.

Voiko Hurghadassa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista, joten juo aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Hurghadassa?

Vaikka monissa egyptiläisravintoloissa laskuun on sisällytetty palvelumaksu, pieni juomaraha on silti hyvä jättää (noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta). Pieni tippi jätetään lähes kaikkialla, myös esimerkiksi takseissa, kauneussalongeissa ja hotelleissa.

Millainen on Hurghadan hintataso?

Hurghadan ja koko Egyptin hintataso on edullinen Suomeen verrattuna.

Mikä on aikaero Suomi-Egypti?

Suomen ja Egyptin välillä ei ole aikaeroa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hurghada?

Välimatka on noin 3730 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Hurghada? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti