Halvat lennot Fort Lauderdale

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Fort Lauderdale (FLL)
pe 26.2.
pe 5.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Fort Lauderdale lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Fort Lauderdale lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Fort Lauderdale

HALVIN REITTI Helsinki - Fort Lauderdale

Helsinki (HEL) - Fort Lauderdale (FLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Fort Lauderdale kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Fort Lauderdale, jolloin hinta on keskimääräinen 566 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FORT LAUDERDALEtammikuu28% halvempitammikuu aikana Helsinki - Fort Lauderdale lennot maksavat keskimäärin vain 408 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FORT LAUDERDALE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu68% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Fort Lauderdale lentojen keskimääräinen hinta on 950 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FORT LAUDERDALE KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu666% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Fort Lauderdale kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Fort Lauderdaleen?

Vehreä Fort Lauderdale kutsuu rauhallisista lomakohteista pitäviä perheitä ja pariskuntia ympäri vuoden. Säät Floridan seudulla ovat lämpimät vuodenajasta riippumatta. Kaupunki kuuluu Yhdysvaltojen kauneimpiin ja rauhallisimpiin rantakohteisiin. Jos haluat yhdistää lomallasi rannoilla rentoutumisen ja jännittävät päiväretket, varaa lentoliput Fort Lauderdaleen. Kiihkeärytminen Miami sijaitsee vain noin puolen tunnin automatkan päässä kaupungista.

Halvat lennot Fort Lauderdaleen voit napata helpoiten alkuvuoden helmi-maaliskuulle tai loppuvuoteen marraskuulle. Etenkin jos matkustat pienellä budjetilla, yhdysvaltalaiskaupunki on hyvä kohde nimenomaan talviaikaan. Tuolloin lennot ja hotellit ovat halpoja, eikä suosituimmissa turistipaikoissa ole tungosta. Talvi on myös alueen vähäsateisin vuodenaika, ja lämpötila on miellyttävän pehmeä. Talvikuukausina lämpöasteita on keskimäärin noin 20.

Kalleimmillaan lennot ja majoitukset rantakohteeseen ovat kesäaikaan ja joulukuisin. Heinäkuu on matkakuukausista selkeästi kallein. Mikäli haluat matkustaa juuri kesällä, varaa matkat ajoissa edullisten hintojen takaamiseksi. Kesäisin Fort Lauderdalessa on takuulämmintä, jopa kuumaa, sillä keskilämpötilat pyörivät noin 30 asteen tuntumassa. Sateetkin ovat kesäkaudella tavallisia.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Fort Lauderdale?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Fort Lauderdale kaupungista Atlanta oli 29 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Fort Lauderdale. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Fort Lauderdale omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Fort Lauderdale?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Fort Lauderdale. Lennot maksavat noin 408 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Fort Lauderdale tammikuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Fort Lauderdale reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 410 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Fort Lauderdale?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Fort Lauderdale reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Fort Lauderdale hintaan 566 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort Lauderdale?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort Lauderdale. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 441 €. Lennot reitille Suomi - Fort Lauderdale sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 617 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Fort Lauderdale?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Fort Lauderdale lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 396 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Fort Lauderdale, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Fort Lauderdale, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 633 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Fort Lauderdale lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Fort Lauderdale on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Fort Lauderdale harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Miami lentokenttä (39 km kaupungin Fort Lauderdale keskustasta) tai Palm Beach Intl lentokenttä (63 km kaupungin Fort Lauderdale keskustasta).

Voiko kaupunkiin Fort Lauderdale lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Palm Beach Intl lentokenttä ovat keskimäärin 463 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Fort Lauderdale. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Fort Lauderdale

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Fort Lauderdale
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
09:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 08m
1 välilasku
00:18
Fort Lauderdale
20. elokuuta
09:45
Fort Lauderdale
13t 10m
1 välilasku
22:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
02:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 48m
2 välilaskua
22:18
Fort Lauderdale
20. elokuuta
09:40
Fort Lauderdale
22t 15m
2 välilaskua
07:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
06:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 13m
3 välilaskua
11:53
Fort Lauderdale
20. elokuuta
11:25
Fort Lauderdale
20t 30m
3 välilaskua
07:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
14. elokuuta
09:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 08m
1 välilasku
14:03
Fort Lauderdale
20. elokuuta
15:29
Fort Lauderdale
36t 51m
2 välilaskua
04:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
13:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 51m
3 välilaskua
20:56
Fort Lauderdale
20. elokuuta
17:22
Fort Lauderdale
34t 33m
2 välilaskua
03:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Fort Lauderdaleen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Fort Lauderdale

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja yhdysvaltalaiskaupunkiin. Halvat lennot Fort Lauderdaleen voi kuitenkin löytää suunnittelemalla reittinsä sopivien vaihtokenttien kautta. Lentoihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, usein kaksikin. Reiteillä Fort Lauderdaleen liikennöivät esimerkiksi yhdysvaltalainen United Airlines, saksalainen Lufthansa, kanadalainen Air Canada, suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS. Valinnanvaraa on, ja lennot kaupunkiin voi saada yllättävänkin edullisesti verrattuna moniin muihin Yhdysvaltojen itärannikon kohteisiin. Suomesta kohti Yhdysvaltoja lähtevät lennot käynnistyvät aina Helsinki-Vantaalta. Lentoaika Helsingistä Fort Lauderdaleen on alkaen noin 12 tuntia. Toki matka-aika vaihtelee valitusta reitistä riippuen. Vertaa lentoja ja kiinnitä huomiota paitsi hintaan ja lentoaikaan myös matkatavararajoituksiin. Niissä voi olla suuria eroja lentoyhtiöiden välillä.


Miten pääsen lentokentältä Fort Lauderdalen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Fort Lauderdale lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Yhdysvaltalaiskaupunkiin saapuvaa reittilentoliikennettä palvelee Fort Lauderdale–Hollywood International Airport -lentokenttä. Kenttä tunnetaan myös lyhenteellä FLL. Kaikki kansainväliset halvat lennot Fort Lauderdaleen laskeutuvat tälle lentoasemalle. Kaupungin toinen lentokenttä Fort Lauderdale Executive Airport ei ota vastaan reittiliikenteen lentoja. Fort Lauderdalen kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 5 km kaupungista lounaaseen. Välimatka lentoasemalta keskustaan on siis melko lyhyt. Edullisen kuljetuksen kentältä keskustaan tarjoaa seutuliikenteen bussi, jota operoi Broward County Transit (BCT). BCT:n bussilinja 1 kulkee lentoasemalta ydinkeskustaan (Downtown Fort Lauderdale). Linjan päätepiste keskustassa on Broward Central Terminal -bussiasema, jonne matka-on noin 20 minuuttia. Saman yhtiön bussit liikennöivät myös muille alueille Floridan seudulla. Tarkista aina määränpää ennen bussiin nousemista. Bussilipun hinta on bussissa käteisellä maksettuna noin 2 dollaria tai enemmän. Korttimaksuja tai suuria seteleitä ei hyväksytä. Muista siis pitää mukana dollareita jo kentältä lähtiessäsi. Monet alueen isoimmat hotellit järjestävät asiakkailleen ilmaisia shuttle-kuljetuksia lentoasemalta hotellille. Tiedustele suoraan majoituspaikastasi maksutonta shuttle-kuljetusmahdollisuutta.


Liikkuminen Fort Lauderdalessa?

Fort Lauderdalen kauniit rantakadut kutsuvat kävelemään, pyöräilemään tai vaikkapa rullaluistelemaan. Kaupungissa on useita pyörävuokraamoita ja lukemattomia erilaisia pyöräreittejä. Jos suunnittelet päiväretkiä lähikaupunkeihin tai kaupungin ulkopuolisille rannoille, hyvä vaihtoehto on vuokrata auto. Autovuokrat vaihtelevat sesonkien mukaan, mutta ovat yleensä kohtuullisia. Myös polttoaine on edullista. Auton voit vuokrata halutessasi jo kaupungin lentokentältä.

Floridan seudulla paikalliset liikkuvat tyypillisimmin omalla autolla, mutta toki Fort Lauderdalessa on tarjolla myös joukkoliikenneyhteyksiä. Kätevä väline liikkua keskustassa ja ranta-alueilla on Sun Trolley -bussi. Sillä pääset helposti esimerkiksi Fort Lauderdale Beachille. Sun Trolley liikennöi kuutta eri linjaa, joista lähes kaikki ovat ilmaisia. Ainoa maksullinen linja on Beach and Las Olas, jonka matkalippu maksaa noin dollarin ja päiväpassi kolme dollaria. Trolley-bussin aikataulut vaihtelevat linjasta riippuen. Paikallisliikenteen busseja liikennöi Fort Lauderdalen alueella Broward County Transit (BCT). Bussilla voi liikkua halvalla, sillä normaalin kertalipun hinta on noin kaksi dollaria. Kolmen päivän bussipassi maksaa noin 12 dollaria ja viikkopassi noin 20 dollaria.


Tarvitaanko Fort Lauderdaleen passi tai viisumi?

Suomalaiset saavat matkustaa lomailemaan Fort Lauderdaleen ilman viisumia. Viisumin sijaan he tarvitsevat aina Yhdysvaltoihin ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Fort Lauderdalessa kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupaa haetaan sähköisesti netin kautta. Sen hinta on noin 14 dollaria. Mukana Yhdysvaltojen matkalla on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on oltava voimassa vielä kolme kuukautta paluupäivän jälkeen.


Vinkkejä Fort Lauderdaleen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Fort Lauderdaleen saat helpoimmin talvikuukausille suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesä on kalleinta matkustusaikaa, mutta pelkät lennot voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksen kautta. Pidä siis silmäsi auki tarjousten varalta. Alkuviikon lennot maanantaista keskiviikkoon ovat yleensä selvästi edullisempia kuin loppuviikon lennot. Jos mahdollista, varaa lennot illaksi, sillä aamulennot ovat yleensä iltalentoja kalliimpia.

Kiinnostavatko Fort Lauderdalen nähtävyydet?

Kaupungin suurimpia vetonauloja ovat kauniit rannat. Rantapäivää esimerkiksi Fort Lauderdale Beachillä et voi jättää välistä. Tyylikäs Miami sijaitsee vain kivenheiton päässä, joten piipahda päiväretkellä kaupungissa. Alligaattoreita pääset ihmettelemään läheisessä Everglades National Park -kansallispuistossa.

Mitä mukaan matkalle Fort Lauderdaleen?

Fort Lauderdalessa on lämmintä ympäri vuoden. Pakkaa siis rantatarvikkeet mukaan matkaan. Älä unohda aurinkosuojavoidetta. Kesäisin on hyvä varautua myös sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Fort Lauderdalessa

Ilmaisia wifi-yhteyksiä on Fort Lauderdalessa tarjolla lähes kaikkialla hotelleista ostoskeskuksiin. Voit myös kysyä operaattoriltasi oman liittymäsi matkapuhelinpalveluiden hinnoista Yhdysvalloissa.

Onko Fort Lauderdalessa turvallista?

Fort Lauderdale on turvallinen kohde. Miamin metropolialueella on kuitenkin alueita, joille matkailijan ei kannata lähteä omin päin varsinkaan iltaisin tai öisin.

Voiko Fort Lauderdalessa juoda kraanavettä?

Fort Lauderdalen kraanavesi on juomakelpoista, vaikka matkailijat usein suosivatkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Fort Lauderdalessa?

Juomarahan jättäminen on tärkeää niin Fort Lauderdalessa kuin muuallakin Yhdysvalloissa. Ravintolatippi on noin 10–15 prosenttia. Myös esimerkiksi taksissa ja hotellissa jätetään tippiä.

Millainen on Fort Lauderdalen hintataso?

Hintataso on Fort Lauderdalen alueella samankaltainen kuin Suomessa esimerkiksi ruuan ja majoitusten suhteen. Ostoksia voi usein tehdä Suomen hintoja edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen alueella on useampia aikavyöhykkeitä. Floridan aika on Suomen aikaa jäljessä kesällä 6 tuntia ja talvella 7 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Fort Lauderdale?

Välimatka on suorinta reittiä noin 8300 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka