Halvat lennot Fort Lauderdale

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Fort Lauderdale (FLL)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Fort Lauderdale lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Fort Lauderdale lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Fort Lauderdale

HALVIN REITTI Helsinki - Fort Lauderdale

Helsinki (HEL) - Fort Lauderdale (FLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Fort Lauderdale kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Fort Lauderdale, jolloin hinta on keskimääräinen 576 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FORT LAUDERDALEtammikuu28% halvempitammikuu aikana Helsinki - Fort Lauderdale lennot maksavat keskimäärin vain 416 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FORT LAUDERDALE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu68% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Fort Lauderdale lentojen keskimääräinen hinta on 967 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FORT LAUDERDALE KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu666% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Fort Lauderdale kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Fort Lauderdaleen?

Vehreä Fort Lauderdale kutsuu rauhallisista lomakohteista pitäviä perheitä ja pariskuntia ympäri vuoden. Säät Floridan seudulla ovat lämpimät vuodenajasta riippumatta. Kaupunki kuuluu Yhdysvaltojen kauneimpiin ja rauhallisimpiin rantakohteisiin. Jos haluat yhdistää lomallasi rannoilla rentoutumisen ja jännittävät päiväretket, varaa lentoliput Fort Lauderdaleen. Kiihkeärytminen Miami sijaitsee vain noin puolen tunnin automatkan päässä kaupungista.

Halvat lennot Fort Lauderdaleen voit napata helpoiten alkuvuoden helmi-maaliskuulle tai loppuvuoteen marraskuulle. Etenkin jos matkustat pienellä budjetilla, yhdysvaltalaiskaupunki on hyvä kohde nimenomaan talviaikaan. Tuolloin lennot ja hotellit ovat halpoja, eikä suosituimmissa turistipaikoissa ole tungosta. Talvi on myös alueen vähäsateisin vuodenaika, ja lämpötila on miellyttävän pehmeä. Talvikuukausina lämpöasteita on keskimäärin noin 20.

Kalleimmillaan lennot ja majoitukset rantakohteeseen ovat kesäaikaan ja joulukuisin. Heinäkuu on matkakuukausista selkeästi kallein. Mikäli haluat matkustaa juuri kesällä, varaa matkat ajoissa edullisten hintojen takaamiseksi. Kesäisin Fort Lauderdalessa on takuulämmintä, jopa kuumaa, sillä keskilämpötilat pyörivät noin 30 asteen tuntumassa. Sateetkin ovat kesäkaudella tavallisia.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Fort Lauderdale?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Fort Lauderdale kaupungista Chicago oli 64 €. Tämä on 89 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Fort Lauderdale. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Fort Lauderdale omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Fort Lauderdale?

syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Fort Lauderdale, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 417 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Fort Lauderdale?

Paras aika varata lento kohteeseen Fort Lauderdale kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 576 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Fort Lauderdale?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Fort Lauderdale on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Fort Lauderdale keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 449 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 615 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Fort Lauderdale?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Fort Lauderdale lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 395 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Fort Lauderdale, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Fort Lauderdale, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 746 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Fort Lauderdale lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Fort Lauderdale on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Fort Lauderdale harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Miami lentokenttä (39 km kaupungin Fort Lauderdale keskustasta) tai Palm Beach Intl lentokenttä (63 km kaupungin Fort Lauderdale keskustasta).

Voiko kaupunkiin Fort Lauderdale lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Miami lentokenttä ovat keskimäärin 516 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Fort Lauderdale. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Fort Lauderdale

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Fort Lauderdale
Useita lentoyhtiöitä
8. heinäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 28m
2 välilaskua
FLL11:08Fort Lauderdale
24. heinäkuuta
FLL05:15Fort Lauderdale
25t 20m
3 välilaskua
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
7. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 47m
2 välilaskua
FLL15:17Fort Lauderdale
22. syyskuuta
FLL09:15Fort Lauderdale
16t 30m
2 välilaskua
HEL01:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
8. heinäkuuta
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 20m
1 välilasku
FLL00:25Fort Lauderdale
24. heinäkuuta
FLL09:08Fort Lauderdale
18t 32m
2 välilaskua
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. lokakuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 48m
2 välilaskua
FLL23:18Fort Lauderdale
18. lokakuuta
FLL09:38Fort Lauderdale
16t 07m
2 välilaskua
HEL01:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
8. heinäkuuta
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 20m
1 välilasku
FLL00:25Fort Lauderdale
24. heinäkuuta
FLL07:55Fort Lauderdale
19t 45m
1 välilasku
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
8. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 36m
2 välilaskua
FLL15:06Fort Lauderdale
24. heinäkuuta
FLL10:35Fort Lauderdale
20t 00m
2 välilaskua
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Fort Lauderdale

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Fort Lauderdale, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Useita lentoyhtiöitä
26. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
2 välilaskua
FLL02:30Fort Lauderdale
American Airlines
26. heinäkuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 48m
1 välilasku
FLL17:03Fort Lauderdale
1687 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
9. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 51m
2 välilaskua
FLL11:51Fort Lauderdale

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Fort Lauderdaleen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Fort Lauderdale

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja yhdysvaltalaiskaupunkiin. Halvat lennot Fort Lauderdaleen voi kuitenkin löytää suunnittelemalla reittinsä sopivien vaihtokenttien kautta. Lentoihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, usein kaksikin. Reiteillä Fort Lauderdaleen liikennöivät esimerkiksi yhdysvaltalainen United Airlines, saksalainen Lufthansa, kanadalainen Air Canada, suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS. Valinnanvaraa on, ja lennot kaupunkiin voi saada yllättävänkin edullisesti verrattuna moniin muihin Yhdysvaltojen itärannikon kohteisiin. Suomesta kohti Yhdysvaltoja lähtevät lennot käynnistyvät aina Helsinki-Vantaalta. Lentoaika Helsingistä Fort Lauderdaleen on alkaen noin 12 tuntia. Toki matka-aika vaihtelee valitusta reitistä riippuen. Vertaa lentoja ja kiinnitä huomiota paitsi hintaan ja lentoaikaan myös matkatavararajoituksiin. Niissä voi olla suuria eroja lentoyhtiöiden välillä.


Miten pääsen lentokentältä Fort Lauderdalen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Fort Lauderdale lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Yhdysvaltalaiskaupunkiin saapuvaa reittilentoliikennettä palvelee Fort Lauderdale–Hollywood International Airport -lentokenttä. Kenttä tunnetaan myös lyhenteellä FLL. Kaikki kansainväliset halvat lennot Fort Lauderdaleen laskeutuvat tälle lentoasemalle. Kaupungin toinen lentokenttä Fort Lauderdale Executive Airport ei ota vastaan reittiliikenteen lentoja. Fort Lauderdalen kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 5 km kaupungista lounaaseen. Välimatka lentoasemalta keskustaan on siis melko lyhyt. Edullisen kuljetuksen kentältä keskustaan tarjoaa seutuliikenteen bussi, jota operoi Broward County Transit (BCT). BCT:n bussilinja 1 kulkee lentoasemalta ydinkeskustaan (Downtown Fort Lauderdale). Linjan päätepiste keskustassa on Broward Central Terminal -bussiasema, jonne matka-on noin 20 minuuttia. Saman yhtiön bussit liikennöivät myös muille alueille Floridan seudulla. Tarkista aina määränpää ennen bussiin nousemista. Bussilipun hinta on bussissa käteisellä maksettuna noin 2 dollaria tai enemmän. Korttimaksuja tai suuria seteleitä ei hyväksytä. Muista siis pitää mukana dollareita jo kentältä lähtiessäsi. Monet alueen isoimmat hotellit järjestävät asiakkailleen ilmaisia shuttle-kuljetuksia lentoasemalta hotellille. Tiedustele suoraan majoituspaikastasi maksutonta shuttle-kuljetusmahdollisuutta.


Liikkuminen Fort Lauderdalessa?

Fort Lauderdalen kauniit rantakadut kutsuvat kävelemään, pyöräilemään tai vaikkapa rullaluistelemaan. Kaupungissa on useita pyörävuokraamoita ja lukemattomia erilaisia pyöräreittejä. Jos suunnittelet päiväretkiä lähikaupunkeihin tai kaupungin ulkopuolisille rannoille, hyvä vaihtoehto on vuokrata auto. Autovuokrat vaihtelevat sesonkien mukaan, mutta ovat yleensä kohtuullisia. Myös polttoaine on edullista. Auton voit vuokrata halutessasi jo kaupungin lentokentältä.

Floridan seudulla paikalliset liikkuvat tyypillisimmin omalla autolla, mutta toki Fort Lauderdalessa on tarjolla myös joukkoliikenneyhteyksiä. Kätevä väline liikkua keskustassa ja ranta-alueilla on Sun Trolley -bussi. Sillä pääset helposti esimerkiksi Fort Lauderdale Beachille. Sun Trolley liikennöi kuutta eri linjaa, joista lähes kaikki ovat ilmaisia. Ainoa maksullinen linja on Beach and Las Olas, jonka matkalippu maksaa noin dollarin ja päiväpassi kolme dollaria. Trolley-bussin aikataulut vaihtelevat linjasta riippuen. Paikallisliikenteen busseja liikennöi Fort Lauderdalen alueella Broward County Transit (BCT). Bussilla voi liikkua halvalla, sillä normaalin kertalipun hinta on noin kaksi dollaria. Kolmen päivän bussipassi maksaa noin 12 dollaria ja viikkopassi noin 20 dollaria.


Tarvitaanko Fort Lauderdaleen passi tai viisumi?

Suomalaiset saavat matkustaa lomailemaan Fort Lauderdaleen ilman viisumia. Viisumin sijaan he tarvitsevat aina Yhdysvaltoihin ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Fort Lauderdalessa kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupaa haetaan sähköisesti netin kautta. Sen hinta on noin 14 dollaria. Mukana Yhdysvaltojen matkalla on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on oltava voimassa vielä kolme kuukautta paluupäivän jälkeen.


Vinkkejä Fort Lauderdaleen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Fort Lauderdaleen saat helpoimmin talvikuukausille suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesä on kalleinta matkustusaikaa, mutta pelkät lennot voit saada halvalla esimerkiksi lentotarjouksen kautta. Pidä siis silmäsi auki tarjousten varalta. Alkuviikon lennot maanantaista keskiviikkoon ovat yleensä selvästi edullisempia kuin loppuviikon lennot. Jos mahdollista, varaa lennot illaksi, sillä aamulennot ovat yleensä iltalentoja kalliimpia.

Kiinnostavatko Fort Lauderdalen nähtävyydet?

Kaupungin suurimpia vetonauloja ovat kauniit rannat. Rantapäivää esimerkiksi Fort Lauderdale Beachillä et voi jättää välistä. Tyylikäs Miami sijaitsee vain kivenheiton päässä, joten piipahda päiväretkellä kaupungissa. Alligaattoreita pääset ihmettelemään läheisessä Everglades National Park -kansallispuistossa.

Mitä mukaan matkalle Fort Lauderdaleen?

Fort Lauderdalessa on lämmintä ympäri vuoden. Pakkaa siis rantatarvikkeet mukaan matkaan. Älä unohda aurinkosuojavoidetta. Kesäisin on hyvä varautua myös sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Fort Lauderdalessa

Ilmaisia wifi-yhteyksiä on Fort Lauderdalessa tarjolla lähes kaikkialla hotelleista ostoskeskuksiin. Voit myös kysyä operaattoriltasi oman liittymäsi matkapuhelinpalveluiden hinnoista Yhdysvalloissa.

Onko Fort Lauderdalessa turvallista?

Fort Lauderdale on turvallinen kohde. Miamin metropolialueella on kuitenkin alueita, joille matkailijan ei kannata lähteä omin päin varsinkaan iltaisin tai öisin.

Voiko Fort Lauderdalessa juoda kraanavettä?

Fort Lauderdalen kraanavesi on juomakelpoista, vaikka matkailijat usein suosivatkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Fort Lauderdalessa?

Juomarahan jättäminen on tärkeää niin Fort Lauderdalessa kuin muuallakin Yhdysvalloissa. Ravintolatippi on noin 10–15 prosenttia. Myös esimerkiksi taksissa ja hotellissa jätetään tippiä.

Millainen on Fort Lauderdalen hintataso?

Hintataso on Fort Lauderdalen alueella samankaltainen kuin Suomessa esimerkiksi ruuan ja majoitusten suhteen. Ostoksia voi usein tehdä Suomen hintoja edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen alueella on useampia aikavyöhykkeitä. Floridan aika on Suomen aikaa jäljessä kesällä 6 tuntia ja talvella 7 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Fort Lauderdale?

Välimatka on suorinta reittiä noin 8300 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka