Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Miami, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Miami, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 24/5
Fri 31/5

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Miami, Florida autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Miami, Florida
Edullinen12 €/pvä
Pienikokoinen12 €/pvä
Keskikokoinen10 €/pvä
Standardi11 €/pvä
Suuri17 €/pvä
Pieni tila-auto39 €/pvä
Suuri maasturi35 €/pvä
Luksus45 €/pvä
Avoauto56 €/pvä
Keskikokoinen maasturi19 €/pvä
Standard-maasturi20 €/pvä
Pienikokoinen maasturi26 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Miami

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Miami

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Miami?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Miami löytyvät yleensä Ok Mobility kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaOk Mobility, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Miami on 8 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Miami?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Miami 26 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Miami?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Mustang Convertible kaupungista Miami, ja datamme mukaan Toyota RAV4 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Mustang Convertible, hinnat ovat 84 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Mustang Convertible autonvuokraustarjousta kaupungista Miami niinkin alhaiseen hintaan kuin 29 € per päivä. Toyota RAV4 autonvuokraukset kaupungista Miami ovat yleensä keskimäärin 45 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Miami, Florida

Löydä kohteesta Miami juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

13 € - 46 €

Kaikki autotyypit

38 € - 64 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 31 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 46 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on toukokuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 64 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 49 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 57 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 11 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 65 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 70 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

12 €/pvä

8 Jun - 22 Jun
Opel Corsa
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

22 May - 24 May
Ford Focus

Miami autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami, Florida

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,6

Value

8,4

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,1

Value

6,9

Enterprise Rent-A-Car

26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,3

Value

6,3

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Hertz

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,1

Value

6,3

Avis

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,8

Value

6,1

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,8

Value

5,7

ACO Rent A Car

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Miami

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Miami

Suosituin vuokraamo

Fox

Suositut autotyypit

Intermediate, SUV, Standard

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Ford Mustang Convertible
Suosituin Miami autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Fox. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat AbbyCar Car Rentals ja Ok Mobility.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Miami viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, SUV, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Miami on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 39 €/pvä.
Kohteen Miami suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Mustang Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota RAV4.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Miami - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Miami, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Miami, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Dollar ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami kesäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 29 °C ja sademäärä yleensä 165 mm cm kesäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Miami. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut kesäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Miami. Standardi vuokraaminen kaupungissa Miami maksaa keskimäärin 46 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Miami, Florida?

Kun ajat Miami kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Miami kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Expedition vuokra-autoja kaupungissa Miami?

Millainen sää on kohteessa Miami, FL kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Miami sademäärä on 135 mm ja keskilämpötila 27 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Miami parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Miami samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Ilmasto alueella Florida kuukauden toukokuu aikana on yleensä 25 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 95,2 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Miami lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Miami hinnat?

autoa Miami hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Miami?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Miami osiossa on 232 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Miami?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Miami. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Miami?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Miami. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Miami?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Miami. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Miami?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Miami, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Miami, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Miami, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Miami momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Miami momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Miami autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Miami autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Miami vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Miami vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 24/5
Keskipäivä
Fri 31/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Miami

Suositut vuokra-autotyypit Miamissa