Autonvuokraukset kohteessa Miami, Florida

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Miami, Florida

Miami, FL, Yhdysvallat
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Miami, FL, Yhdysvallat
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Miami, Florida autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Miami, Florida
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Toyota Corolla
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

17 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Volvo V40
Mercedes-Benz C-Class
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

20 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Mercedes-Benz C-Class
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

29 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Nissan Qashqai
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

33 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Opel Crossland X
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

35 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
BMW X1
Volkswagen Passat
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

36 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Volkswagen Passat
Audi A5 Sportback
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa

38 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Audi A5 Sportback

Tärkeää tietoa Miami autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Miamissa onnistuu helposti etenkin 21 vuotta täyttäneiltä kuskeilta. Vaikka Yhdysvalloissa ajokortin voi suorittaa jo 16-vuotiaana, eivät autovuokraamot yleensä vuokraa autoja alle 21-vuotiaille. Osalla vuokraamoista ikäraja on jopa 25. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla tätä löyhempi. Jos et siis ensisilmäyksellä löydä ikääsi sopivaa autovuokraamoa, kannattaa etsintöjä jatkaa. Suurista autovuokraamoketjuista esimerkiksi Hertz vuokraa Miamissa autoja alle 21-vuotiaille, mutta tietyillä ehdoilla. Asiakkaalla on oltava ajokokemusta ainakin vuoden verran, eli vuokraajalla on täytynyt vuokraushetkellä olla ajokortti vähintään 12 kuukauden ajan. Lisäksi alle 21-vuotiailta asiakkailta peritään nuoren kuljettajan lisämaksu, joka on maksettava jokaiselta vuokrauspäivältä. Auton vuokraus voi siis tulla nuorelle vuokraajalle hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Kolmas ehto on, ettei nuori kuski voi valita autoaan vapaasti. Hänen käytössään ovat tietyt, vuokraamon sanelemat merkit ja mallit. Autovuokraamolle on aina ilmoitettava kaikkien vuokra-autoa ajavien ikä. Vuokraaja katsotaan pääkuskiksi ja muut kuskit lisäkuskeiksi.

Lähes puolen miljoonan asukkaan Miami on suurkaupunki, jossa ruuhkat ovat arkipäivää. Kaupunki on kulttuurien sulatusuuni, ja myös liikenteessä on lukemattomia kansalaisuuksia. Vaikka liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, on suomalaiskuskin melko helppoa selvitä myös Miamin seudun liikenteessä. Auton vuokraus Miamissa ja siellä ajaminen on täysin mahdollista, sillä tärkeimmät liikennesäännöt vastaavat suomalaisia. Esimerkiksi liikenne kulkee oikealla puolella tietä, kuten Suomessakin. Miamissa tärkeintä on edetä rauhallisesti, varata tarpeeksi aikaa liikkumiseen, ja pysyä tarkkaavaisena esimerkiksi risteyksissä ja kaistaa vaihtaessa. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Miamissa ja muualla Yhdysvalloissa maileissa. Miamin kaupunkialueella nopeusrajoitukset ovat 20–55 mailia tunnissa (noin 32–88 kilometriä tunnissa) ja kaupungin ulkopuolisilla valtateillä tyypillinen rajoitus on 70 mailia tunnissa (noin 112 kilometriä tunnissa). Liian hitaasti ajamisestakin voi saada sakot, ja esimerkiksi 70 mailin nopeusrajoitusalueella miniminopeus on 50 mailia tunnissa. Mikäli pysähdyt liikennevaloihin, voit kääntyä oikealle myös silloin, kun valo on punainen. Lisäksi Miamin seudulla voi törmätä all way -risteyksiin, jossa jokaisella risteykseen johtavalla tiellä on stop-merkki. Ensimmäisenä risteykseen pysähtynyt saa myös jatkaa matkaa ensimmäisenä.

Monet Miamiin matkustavat suuntaavat heti tilaisuuden tullen naapurikaupungin Miami Beachin rannoille. Miami Beach on sykkivä kaupunki täynnä yöelämää, ravintoloita, rantoja ja shoppailumahdollisuuksia. Kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle, joten siellä on helppoa liikkua autolla, vaikka parkkeeraaminen ottaakin oman aikansa. Toinen vaihtoehto on turvautua kaupungin julkiseen liikenteeseen. Tee retki myös Everglades National Park -kansallispuistoon, jossa voit ihailla Miamin seudun luontoa parhaimmillaan. Auton vuokraus Miamissa kannattaa ehdottomasti, jos suunnitelmissasi on tutkia Floridan osavaltiota laajemmalti. Polttoaine on Yhdysvalloissa Suomeen verrattuna edullista, joten autoilu on mukava tapa nähdä Miamin lähiseutua. Esimerkiksi Floridan kaupunkiin on Miamista noin kolmen tunnin ja 30 minuutin automatka. Lapsiperheille Florida on Walt Disney World Resort -teemapuiston ansiosta yksi Yhdysvaltojen suosituimmista matkakohteista. Vuokraa auto ja suuntaa automatkalle koko perheen kera. Autovuokraamoista on yleensä mahdollista saada lisävarusteena lasten turvaistuin, mutta muista varata istuimet perheen pienimmille ajoissa.


Autonvuokraustarjoukset Miami, Florida

Löydä kohteesta Miami juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 67 €

Kaikki autotyypit

49 € - 75 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 42 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 55 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 63 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 61 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 56 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 54 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 74 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Toyota Corolla
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

10 huhti - 17 huhti
Toyota Yaris

Miami autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami, Florida

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,6

Value

8,0

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,2

Enterprise

26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

6,6

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

7,0

Value

6,7

Hertz

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,1

Value

6,3

Avis

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,7

Value

5,8

ACO Rent A Car

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Miami

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Miami

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

SUV, Standard, Intermediate

Halvin vuokra-auto

32 €

Suosituin malli

Nissan Sentra
Suosituin Miami autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Hertz.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Miami viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Standard, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Miami on 32 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 53 €/pvä.
Kohteen Miami suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Nissan Sentra. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Chevrolet Sonic Sedan.

Vuokraa auto läheltä kohteen Miami suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Miami

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Miami - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Miami, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Miami löytyvät yleensä Horspower Car Rental kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaHorspower Car Rental, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Miami on 9 €/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Dollar ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Miami

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Miami

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Miami

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Miami

Autonvuokraus Miami naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Miami alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Aloita matkan suunnittelu - Miami


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Miami. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Miami, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.