Autonvuokraus Miami - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa edullinen vuokra-auto kohteessa Miamissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

ke 20.3.
12:00
to 21.3.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset Miami

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin Miamissa
C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
5 2 4-5
16 EUR
19. lokakuuta - 1. marraskuuta
Miami
4050 Nw 28th Street
16 EUR
19. lokakuuta - 1. marraskuuta
2 Series Active Tourer
tai vastaava Perusmalli
5 2 4-5
18 EUR
19. lokakuuta - 31. lokakuuta
Miami
4050 Nw 28th Street
18 EUR
19. lokakuuta - 31. lokakuuta
Escape
tai vastaava Keskikokoinen
5 2 4-5
29 EUR
1. huhtikuuta - 8. huhtikuuta
Miami
600 Terminal Drive,4th Floor
29 EUR
1. huhtikuuta - 8. huhtikuuta

Autonvuokraus Miamissa : parhaat vuokra-autotarjoukset

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat vuokra-autoille kohteessa {0} viimeisen 24 tunnin ajalta.
Edullinen auto: Miami zigzagrentacar
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Miami surpricecarrental
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Miami corpusa
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Miami corpusa
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Miami sixt
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Miami sixt
Maasturi
5 aikuista, 3 laukkua

Suosituimmat autovuokraamot Miamissa

Haussa hyvä autovuokraamo? Näistä vuokraamoista käyttäjämme varaavat usein vuokra-auton kohteessa {0}
sixtrentacar
Halvin
Sixt
Sixt tarjoaa sinulle halvimpia tarjouksia 7 toimipisteissä ympäri kaupunkia
flvanrental
Suosittu
Florida Van Rentals
Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Florida Van Rentals vuokraamoon, jolla on 1 toimipiste kaupungissa
enterprise
Eniten toimipaikkoja
Enterprise
Enterprise tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 25 toimipisteessä

Autovuokraamo Miami: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miamissa
$self.agencySymbol
SixRentals
Erinomainen - 9,2 (1 arvostelu)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (7 156 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Right Cars
Erinomainen - 8,3 (6 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Erinomainen - 8,1 (92 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,0 (890 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Avis
Hyvä - 7,6 (2 360 arvostelua)
7 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Sunnycars
Hyvä - 7,6 (1 arvostelu)
4 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Europcar
Hyvä - 7,6 (353 arvostelua)
1 vuokraamo

Autonvuokraus lentokentältä: Miami

Löydä vuokra-auto näiltä lentokentiltä
AUTOT:
Miami lentokenttä
MIA
AUTOT:
Miami Seaplane Base lentokenttä
MPB

Auton vuokraus Miamissa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Miamissa?

Auton vuokraus Miamissa onnistuu helposti etenkin 21 vuotta täyttäneiltä kuskeilta. Vaikka Yhdysvalloissa ajokortin voi suorittaa jo 16-vuotiaana, eivät autovuokraamot yleensä vuokraa autoja alle 21-vuotiaille. Osalla vuokraamoista ikäraja on jopa 25. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla tätä löyhempi. Jos et siis ensisilmäyksellä löydä ikääsi sopivaa autovuokraamoa, kannattaa etsintöjä jatkaa. Suurista autovuokraamoketjuista esimerkiksi Hertz vuokraa Miamissa autoja alle 21-vuotiaille, mutta tietyillä ehdoilla. Asiakkaalla on oltava ajokokemusta ainakin vuoden verran, eli vuokraajalla on täytynyt vuokraushetkellä olla ajokortti vähintään 12 kuukauden ajan. Lisäksi alle 21-vuotiailta asiakkailta peritään nuoren kuljettajan lisämaksu, joka on maksettava jokaiselta vuokrauspäivältä. Auton vuokraus voi siis tulla nuorelle vuokraajalle hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Kolmas ehto on, ettei nuori kuski voi valita autoaan vapaasti. Hänen käytössään ovat tietyt, vuokraamon sanelemat merkit ja mallit. Autovuokraamolle on aina ilmoitettava kaikkien vuokra-autoa ajavien ikä. Vuokraaja katsotaan pääkuskiksi ja muut kuskit lisäkuskeiksi.

Tärkeää tietoa Miamin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes puolen miljoonan asukkaan Miami on suurkaupunki, jossa ruuhkat ovat arkipäivää. Kaupunki on kulttuurien sulatusuuni, ja myös liikenteessä on lukemattomia kansalaisuuksia. Vaikka liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, on suomalaiskuskin melko helppoa selvitä myös Miamin seudun liikenteessä. Auton vuokraus Miamissa ja siellä ajaminen on täysin mahdollista, sillä tärkeimmät liikennesäännöt vastaavat suomalaisia. Esimerkiksi liikenne kulkee oikealla puolella tietä, kuten Suomessakin. Miamissa tärkeintä on edetä rauhallisesti, varata tarpeeksi aikaa liikkumiseen, ja pysyä tarkkaavaisena esimerkiksi risteyksissä ja kaistaa vaihtaessa. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Miamissa ja muualla Yhdysvalloissa maileissa. Miamin kaupunkialueella nopeusrajoitukset ovat 20–55 mailia tunnissa (noin 32–88 kilometriä tunnissa) ja kaupungin ulkopuolisilla valtateillä tyypillinen rajoitus on 70 mailia tunnissa (noin 112 kilometriä tunnissa). Liian hitaasti ajamisestakin voi saada sakot, ja esimerkiksi 70 mailin nopeusrajoitusalueella miniminopeus on 50 mailia tunnissa. Mikäli pysähdyt liikennevaloihin, voit kääntyä oikealle myös silloin, kun valo on punainen. Lisäksi Miamin seudulla voi törmätä all way -risteyksiin, jossa jokaisella risteykseen johtavalla tiellä on stop-merkki. Ensimmäisenä risteykseen pysähtynyt saa myös jatkaa matkaa ensimmäisenä.

Nähtävyyksiä Miamissa ja sen lähellä

Monet Miamiin matkustavat suuntaavat heti tilaisuuden tullen naapurikaupungin Miami Beachin rannoille. Miami Beach on sykkivä kaupunki täynnä yöelämää, ravintoloita, rantoja ja shoppailumahdollisuuksia. Kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle, joten siellä on helppoa liikkua autolla, vaikka parkkeeraaminen ottaakin oman aikansa. Toinen vaihtoehto on turvautua kaupungin julkiseen liikenteeseen. Tee retki myös Everglades National Park -kansallispuistoon, jossa voit ihailla Miamin seudun luontoa parhaimmillaan. Auton vuokraus Miamissa kannattaa ehdottomasti, jos suunnitelmissasi on tutkia Floridan osavaltiota laajemmalti. Polttoaine on Yhdysvalloissa Suomeen verrattuna edullista, joten autoilu on mukava tapa nähdä Miamin lähiseutua. Esimerkiksi Floridan kaupunkiin on Miamista noin kolmen tunnin ja 30 minuutin automatka. Lapsiperheille Florida on Walt Disney World Resort -teemapuiston ansiosta yksi Yhdysvaltojen suosituimmista matkakohteista. Vuokraa auto ja suuntaa automatkalle koko perheen kera. Autovuokraamoista on yleensä mahdollista saada lisävarusteena lasten turvaistuin, mutta muista varata istuimet perheen pienimmille ajoissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Miamissa vaatii tarkkaa tutustumista vakuutuksiin. Vuokra-autojen hintaan kuuluu yleensä vakuutus, joka kattaa esimerkiksi kolarit, ilkivallan ja varkaudet, mutta vakuutusten omavastuuosuudet voivat olla korkeita. Jos Yhdysvaltojen tiet eivät ole sinulle ennestään tuttuja, on vuokra-autolle hyvä ottaa lisävakuutus, joka joko poistaa omavastuuosuuden tai pienentää sitä. Kolmannen osapuolen vahingot kattava liability insurance -vakuutus on Yhdysvalloissa usein ostettava erikseen, sillä auton hintaan kuuluva vakuutus ei yleensä sisällä sitä.

Voiko Miamissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailijan on suositeltavaa hankkia Yhdysvaltojen automatkaa varten Autoliitosta kansainvälinen ajokortti. Yleensä myös suomalainen ajokortti käy Yhdysvaltojen teillä, mutta sen seuraksi on haettava niin kutsuttu USA-käännösliite. Ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on parempi vaihtoehto. Myös USA-liite haetaan Autoliitosta.

Mistä auton nouto ja palautus Miamissa onnistuu?

Yhdysvaltalaiset ovat innokasta autoilukansaa, joten Miamissa on valtava määrä autovuokraamoja. Helpoin tapa vuokrata ja noutaa auto on valita autovuokraamo Miamin kansainväliseltä lentokentältä (Miami International Airport). Lentoaseman autovuokraamot palvelevat asiakkaita 24h, vuorokauden ympäri, eli vaikka saapuisit kentälle aamuyöllä, voit saada vuokra-auton saman tien käyttöösi. Vuokraamoja ja vuokraehtoja kannattaa kuitenkin vertailla ja varaus tehdä mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen. Autovuokraamoja on myös eri puolilla kaupunkia ja etenkin keskustassa, Miami Downtownissa. Tyypillisimmin vuokra-auto noudetaan Yhdysvalloissa vuokraamon asiakaspalvelupisteestä, jossa hoidetaan ennen auton luovutusta vuokraukseen liittyvä paperityö. Myös palautus tehdään samaan paikkaan. Lisämaksusta voit kuitenkin sopia, että vuokraamo toimittaa auton sinulle esimerkiksi suoraan hotellille. Useimmat suuret autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen toimituspalvelun.


Aloita matkan suunnittelu: Miamissa