Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Miami, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Miami, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Miami, FL, Yhdysvallat
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Miami, FL, Yhdysvallat
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Miami

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Miami

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Miami?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Miami löytyvät yleensä Horspower Car Rental kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaHorspower Car Rental, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Miami on 9 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Miami?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Miami 26 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Miami?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Toyota RAV4 kaupungista Miami, ja datamme mukaan Ford Mustang Convertible on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Toyota RAV4, hinnat ovat 43 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Toyota RAV4 autonvuokraustarjousta kaupungista Miami niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 € per päivä. Ford Mustang Convertible autonvuokraukset kaupungista Miami ovat yleensä keskimäärin 90 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 29 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Miami, Florida autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Miami, Florida
Edullinen11 €/pvä
Pienikokoinen14 €/pvä
Keskikokoinen6 €/pvä
Suuri14 €/pvä
Pieni tila-auto31 €/pvä
Suuri maasturi49 €/pvä
Tila-auto67 €/pvä
Luksus29 €/pvä
Avoauto47 €/pvä
Keskikokoinen maasturi19 €/pvä
Pienikokoinen maasturi22 €/pvä
Standard-maasturi24 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Miami autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Miamissa?

Auton vuokraus Miamissa onnistuu helposti etenkin 21 vuotta täyttäneiltä kuskeilta. Vaikka Yhdysvalloissa ajokortin voi suorittaa jo 16-vuotiaana, eivät autovuokraamot yleensä vuokraa autoja alle 21-vuotiaille. Osalla vuokraamoista ikäraja on jopa 25. Joillakin harvoilla vuokraamoilla ikäraja voi olla tätä löyhempi. Jos et siis ensisilmäyksellä löydä ikääsi sopivaa autovuokraamoa, kannattaa etsintöjä jatkaa. Suurista autovuokraamoketjuista esimerkiksi Hertz vuokraa Miamissa autoja alle 21-vuotiaille, mutta tietyillä ehdoilla. Asiakkaalla on oltava ajokokemusta ainakin vuoden verran, eli vuokraajalla on täytynyt vuokraushetkellä olla ajokortti vähintään 12 kuukauden ajan. Lisäksi alle 21-vuotiailta asiakkailta peritään nuoren kuljettajan lisämaksu, joka on maksettava jokaiselta vuokrauspäivältä. Auton vuokraus voi siis tulla nuorelle vuokraajalle hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Kolmas ehto on, ettei nuori kuski voi valita autoaan vapaasti. Hänen käytössään ovat tietyt, vuokraamon sanelemat merkit ja mallit. Autovuokraamolle on aina ilmoitettava kaikkien vuokra-autoa ajavien ikä. Vuokraaja katsotaan pääkuskiksi ja muut kuskit lisäkuskeiksi.

Tärkeää tietoa Miamin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Lähes puolen miljoonan asukkaan Miami on suurkaupunki, jossa ruuhkat ovat arkipäivää. Kaupunki on kulttuurien sulatusuuni, ja myös liikenteessä on lukemattomia kansalaisuuksia. Vaikka liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta, on suomalaiskuskin melko helppoa selvitä myös Miamin seudun liikenteessä. Auton vuokraus Miamissa ja siellä ajaminen on täysin mahdollista, sillä tärkeimmät liikennesäännöt vastaavat suomalaisia. Esimerkiksi liikenne kulkee oikealla puolella tietä, kuten Suomessakin. Miamissa tärkeintä on edetä rauhallisesti, varata tarpeeksi aikaa liikkumiseen, ja pysyä tarkkaavaisena esimerkiksi risteyksissä ja kaistaa vaihtaessa. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Miamissa ja muualla Yhdysvalloissa maileissa. Miamin kaupunkialueella nopeusrajoitukset ovat 20–55 mailia tunnissa (noin 32–88 kilometriä tunnissa) ja kaupungin ulkopuolisilla valtateillä tyypillinen rajoitus on 70 mailia tunnissa (noin 112 kilometriä tunnissa). Liian hitaasti ajamisestakin voi saada sakot, ja esimerkiksi 70 mailin nopeusrajoitusalueella miniminopeus on 50 mailia tunnissa. Mikäli pysähdyt liikennevaloihin, voit kääntyä oikealle myös silloin, kun valo on punainen. Lisäksi Miamin seudulla voi törmätä all way -risteyksiin, jossa jokaisella risteykseen johtavalla tiellä on stop-merkki. Ensimmäisenä risteykseen pysähtynyt saa myös jatkaa matkaa ensimmäisenä.

Nähtävyyksiä Miamissa ja sen lähellä

Monet Miamiin matkustavat suuntaavat heti tilaisuuden tullen naapurikaupungin Miami Beachin rannoille. Miami Beach on sykkivä kaupunki täynnä yöelämää, ravintoloita, rantoja ja shoppailumahdollisuuksia. Kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle, joten siellä on helppoa liikkua autolla, vaikka parkkeeraaminen ottaakin oman aikansa. Toinen vaihtoehto on turvautua kaupungin julkiseen liikenteeseen. Tee retki myös Everglades National Park -kansallispuistoon, jossa voit ihailla Miamin seudun luontoa parhaimmillaan. Auton vuokraus Miamissa kannattaa ehdottomasti, jos suunnitelmissasi on tutkia Floridan osavaltiota laajemmalti. Polttoaine on Yhdysvalloissa Suomeen verrattuna edullista, joten autoilu on mukava tapa nähdä Miamin lähiseutua. Esimerkiksi Floridan kaupunkiin on Miamista noin kolmen tunnin ja 30 minuutin automatka. Lapsiperheille Florida on Walt Disney World Resort -teemapuiston ansiosta yksi Yhdysvaltojen suosituimmista matkakohteista. Vuokraa auto ja suuntaa automatkalle koko perheen kera. Autovuokraamoista on yleensä mahdollista saada lisävarusteena lasten turvaistuin, mutta muista varata istuimet perheen pienimmille ajoissa.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen Miamissa vaatii tarkkaa tutustumista vakuutuksiin. Vuokra-autojen hintaan kuuluu yleensä vakuutus, joka kattaa esimerkiksi kolarit, ilkivallan ja varkaudet, mutta vakuutusten omavastuuosuudet voivat olla korkeita. Jos Yhdysvaltojen tiet eivät ole sinulle ennestään tuttuja, on vuokra-autolle hyvä ottaa lisävakuutus, joka joko poistaa omavastuuosuuden tai pienentää sitä. Kolmannen osapuolen vahingot kattava liability insurance -vakuutus on Yhdysvalloissa usein ostettava erikseen, sillä auton hintaan kuuluva vakuutus ei yleensä sisällä sitä.

Voiko Miamissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Suomalaismatkailijan on suositeltavaa hankkia Yhdysvaltojen automatkaa varten Autoliitosta kansainvälinen ajokortti. Yleensä myös suomalainen ajokortti käy Yhdysvaltojen teillä, mutta sen seuraksi on haettava niin kutsuttu USA-käännösliite. Ota huomioon, etteivät kaikki autovuokraamot välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on parempi vaihtoehto. Myös USA-liite haetaan Autoliitosta.

Mistä auton nouto ja palautus Miamissa onnistuu?

Yhdysvaltalaiset ovat innokasta autoilukansaa, joten Miamissa on valtava määrä autovuokraamoja. Helpoin tapa vuokrata ja noutaa auto on valita autovuokraamo Miamin kansainväliseltä lentokentältä (Miami International Airport). Lentoaseman autovuokraamot palvelevat asiakkaita 24h, vuorokauden ympäri, eli vaikka saapuisit kentälle aamuyöllä, voit saada vuokra-auton saman tien käyttöösi. Vuokraamoja ja vuokraehtoja kannattaa kuitenkin vertailla ja varaus tehdä mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen. Autovuokraamoja on myös eri puolilla kaupunkia ja etenkin keskustassa, Miami Downtownissa. Tyypillisimmin vuokra-auto noudetaan Yhdysvalloissa vuokraamon asiakaspalvelupisteestä, jossa hoidetaan ennen auton luovutusta vuokraukseen liittyvä paperityö. Myös palautus tehdään samaan paikkaan. Lisämaksusta voit kuitenkin sopia, että vuokraamo toimittaa auton sinulle esimerkiksi suoraan hotellille. Useimmat suuret autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen toimituspalvelun.


Autonvuokraustarjoukset Miami, Florida

Löydä kohteesta Miami juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

12 € - 63 €

Kaikki autotyypit

41 € - 74 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 34 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 49 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 67 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami suuri auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 51 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 62 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 65 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami luksus auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on 66 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Miami, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Miami avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

20 huhti - 1 Touko
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

20 huhti - 1 Touko
Toyota Corolla

Miami autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami, Florida

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,7

Value

8,5

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,2

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,3

Value

6,2

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,6

Value

6,5

Hertz

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,2

Value

6,4

Avis

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,9

Value

6,1

Budget

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,8

Value

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,1

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

3,6

Nouto/palautus

3,7

Value

3,7

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Miami

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Miami

Suosituin vuokraamo

Fox

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Standard

Halvin vuokra-auto

26 €

Suosituin malli

Toyota RAV4
Suosituin Miami autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Fox. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Budget ja Avis.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Miami viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Miami on 26 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Miami suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota RAV4. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Mustang Convertible.

Vuokraa auto läheltä kohteen Miami suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Miami
Novotel Miami Brickell

Novotel Miami Brickell

1500 Southwest 1st Avenue, Miami, FL, United States

1,4 km kaupungin keskustasta

Kimpton EPIC Hotel

Kimpton EPIC Hotel

270 Biscayne Boulevard Way, Miami, FL, United States

0,4 km kaupungin keskustasta

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

100 Chopin Plaza, Miami, FL, United States

0,7 km kaupungin keskustasta

citizenM Miami Worldcenter

citizenM Miami Worldcenter

700 Northeast 2nd Avenue, Miami, FL, United States

1,0 km kaupungin keskustasta

Yotel Miami

Yotel Miami

227 Northeast 2nd Street, Miami, FL, United States

0,6 km kaupungin keskustasta

Hilton Miami Downtown

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

2,1 km kaupungin keskustasta

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

5101 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

8,7 km kaupungin keskustasta

citizenM Miami Brickell

citizenM Miami Brickell

11 SE 10th Street, Miami, FL, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

Miami International Airport Hotel

Miami International Airport Hotel

Le Jeune Rd, Concourse E - 2nd Floor, NW 20th St., Miami, FL, United States

8,9 km kaupungin keskustasta

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

1695 Northwest 111th Avenue, Miami, FL, United States

18,4 km kaupungin keskustasta

Eurostars Langford

Eurostars Langford

121 SE 1st Street, Miami, FL, United States

0,2 km kaupungin keskustasta

East Miami

East Miami

788 Brickell Plaza, Miami, FL, United States

0,6 km kaupungin keskustasta

Mandarin Oriental, Miami

Mandarin Oriental, Miami

500 Brickell Key Drive, Miami, FL, United States

1,1 km kaupungin keskustasta

Hyatt Place Miami Airport East

Hyatt Place Miami Airport East

3549 Northwest Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km kaupungin keskustasta

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

3501 N.W. Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km kaupungin keskustasta

Pullman Miami Airport

Pullman Miami Airport

5800 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

9,9 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Miami West - Airport Area

Holiday Inn Miami West - Airport Area

7707 Northwest 103rd Street, Miami, FL, United States

16,9 km kaupungin keskustasta

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

340 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

0,7 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Miami - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Miami, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Miami, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise Rent-A-Car, Dollar ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami huhtikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 27 °C ja sademäärä yleensä 135 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Miami. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Miami. Standardi vuokraaminen kaupungissa Miami maksaa keskimäärin 37 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Miami, Florida?

Kun ajat Miami kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Miami kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Toyota Highlander vuokra-autoja kaupungissa Miami?

Millainen sää on kohteessa Miami, FL kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Miami sademäärä on 76 mm ja keskilämpötila 23 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Miami parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Miami samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Ilmasto alueella Florida kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 19 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 91,6 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Miami lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Miami hinnat?

autoa Miami hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Miami?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Miami osiossa on 232 maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Miami?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Miami. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Miami?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Miami. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Miami?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Miami. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Miami?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Miami, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Miami, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Miami, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Miami momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Miami momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Miami autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Miami autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Miami vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Miami vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Miami


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.