Etsi halvat lennot Key West

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Key West lentotiedot ja trendit

Tutustu Key West lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Key West

Key West on Floridan osavaltion saarikaupunki, joka sijaitsee Yhdysvaltojen eteläisimmässä osassa, lähellä Kuubaa. Lennot Yhdysvaltojen Key Westiin kestävät Suomesta lähtiessä nopeimmillaan noin 16 tuntia ja pitävät sisällään vähintään kaksi välilaskua. Kahden välilaskun lennot määränpäähän onnistuvat, jos lähtö tapahtuu Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, josta ensimmäisen välilaskun kohteeksi kannattaa ottaa noin kahden ja puolen tunnin lennolla Amsterdam ja Schipholin kansainvälinen lentoasema. Amsterdamista lähtee matkan pisin lento, noin yhdeksän tunnin pituinen Atlantin ylitys Yhdysvaltoihin ja Atlantan kansainväliselle Hartsfield-Jacksonin lentoasemalle. Sieltä tulee ottaa viimeisenä etappina noin kahden tunnin lento perille Key Westiin. Lentokoneessa kokonaismatkustusajasta tulisi tuolla reitillä vietettyä hieman alle 14 tuntia. Muualta Suomesta lentäen lähtiessä välilaskuja tulisi yksi lisää, sillä ensimmäinen välilasku on esimerkiksi Oulusta lentäessä Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta jatkat matkaa kohti seuraavaa välilaskua. Monesta Suomen kaupungista matka tulee aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Kouvolasta lähtiessä matka alkaisi alle kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lentäen eteenpäin ensimmäistä välilaskua kohti.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole ja suorimmatkin lennot Key Westiin vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla selviää, mikäli lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suorimpiin ja nopeimpiin reitteihin lukeutuvat lennot Helsinki-Vantaalta Amsterdamiin, Hollantiin, Schipholin lentoasemalle ja sieltä Atlantaan, Yhdysvaltoihin. Atlantasta pääsee Yhdysvaltojen sisäisellä lennolla kätevästi perille määränpäähän Key Westiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Rovaniemeltä ja Vaasasta, lentomatkaan tulisi yksi välilasku lisää. Matka alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkuisi välilaskuille Amsterdamin kautta Atlantaan, ja sieltä perille Floridan Key Westiin.Tutustu eri lentovaihtoehtoihin momondon sivustolla ja varaa itsellesi sopivimmat reitit.


Muut matkustamoluokat Key West lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Key West lennollasi

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Key West

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Key West?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Key West. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Key West momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Key West?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Key West

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Key West?

American Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Key West. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Key West, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Key West ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Key West lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Key Westin lentokentältä?

Floridan pohjoisimpaan saaristoon saapuvat lennot laskeutuvat Key Westin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Key Westin keskustasta. Läheiseen keskustaan pääsee lentokentältä useammallakin tavalla. Mikäli kantamuksia on vain vähän, voi lyhyen matkan taittaa jopa kävellen, riippuen toki missä esimerkiksi oma majoitus sijaitsee. Saapuvien lentojen terminaalin edestä pääsee kätevästi myös taksin kyytiin, sillä alueella operoi useita taksiyrityksiä. Myös limusiinikyydit onnistuvat helposti, kunhan ne tulee varattua etukäteen. Useimmilla majoitusliikkeillä on myös tarjolla edulliset kuljetukset kentältä hotelliin, joten niihin kannattaa tutustua jo ennen matkaa ja varata kyyti, mikäli se tuntuu järkevimmältä vaihtoehdolta. Lentoasemalta pääsee liikkumaan myös Uber- ja Lyft -kyydeillä. Mikäli matkan määränpäänä on jokin tietty paikka lähialueista, kulkee lentokentältä poistuessa löytyvältä Faraldon ympyrältä myös linja-autoja. Saapuvien lentojen terminaalissa ja matkalaukkujen vastaanottoalueelta löytyy myös useiden autonvuokrausyritysten palvelupisteitä, mikäli vuokra-auto kiinnostaa. Vuokrayritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin ja kenties hoitaa jo mieluisan ajoneuvon varaus ennen saapumista perille. Mukana autoa vuokratessa tulee luonnollisesti olla voimassaoleva ajokortti. Löydät itsellesi sopivan menopelin momondon sivustolta.


Kohteen Key West viisumivaatimukset

Key West sijaitsee Yhdysvalloissa. Suomi kuuluu Visa Waiver -ohjelmaan, joka oikeuttaa Suomen kansalaisen matkustamisen Yhdysvaltoihin ilman viisumia, kunhan matka kestää enintään 90 päivää ja matkustajalla on voimassaoleva passi sekä vahvistettu paluulippu tai lippu jatkolennolle johonkin muuhun maahan. Yhdysvaltoihin matkustettaessa Suomen kansalaisen tulee kuitenkin hakea ESTA-matkustuslupa, joka maksetaan Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen nettisivuilla. Hakemus tulee tehdä 72 tuntia ennen matkaan lähtöä, jotta se ehditään käsittelemään. Hyväksytty ESTA-hakemus on voimassa kaksi vuotta, mikäli matkustajan passi on voimassa vähintään niin kauan.


Aloita matkan suunnittelu - Key West


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Key West

Key Westiin on suosittu matkakohde, jossa voi nauttia rennosta karibiatyyppisestä ilmapiiristä, rantalomailusta sekä komeista auringonlaskuista Tähän Key West soveltuukin loistavasti. Hienohiekkaisella Smathers-rannalla auringonottamisen ja uimisen lisäksi alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet muihinkin vesiaktiviteetteihin kuten risteilyihin, snorklaukseen, vesihiihtoon, vesiskoottereilla ajeluun ja kajakille melomiseen. Historiasta kiinnostuneille kaupungista löytyy myös entisen Yhdysvaltain presidentin, Harry S. Trumanin talvimajapaikka, Little White House, sekä tunnetun kirjailijan Ernest Hemingwayn koti ja museo. Muita kaupungin käymisen arvoisia museoita ovat esimerkiksi Key West Shipwreck Museum ja sisällissodan aikaisesta linnoituksesta löytyvä Fort East Martello Museum.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Key West on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Key West.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Key West tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Key West.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Key West on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.