Loma-asunnot Jyväskylässä, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  125 Jyväskylässä, [1,place:'genitive']

Jyväskylä, Suomi
29. syyskuu — 30. syyskuu2
la 30/9
ke 4/10

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Jyväskylä

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Jyväskylä
Hinta
€34
€250
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Jyväskylä

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Jyväskylä
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimarraskuukallein aika yöpyä
62 %odotettu hintojen lasku
53 %odotettu hinnannousu

Hinta

55 € - 309 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
73 €
183 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jyväskylä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jyväskylä

Loma-asunnot kaupungissa Jyväskylä, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Jyväskylä loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Jyväskylä loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Jyväskylä

Alin loma-asunnon hinta

30 €
Halvin hinta huoneelle Jyväskylässä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 30 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Local Nordic Apartments - Brown Bear.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Jyväskylä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Jyväskylä

Mitkä Jyväskylän kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Jyväskylän selkeästi vilkkain yöelämän keskus on kaupungin ydinkeskusta, vaikka toki pieniä kulmakuppiloita ja illanviettopaikkoja löytyy myös ympäri kaupunkia. Näin ollen kaupunkiin bussilla tai junalla saapuessa on erittäin helppo valita majoitukseksi keskustan välittömästä läheisyydestä Kirkkopuiston kupeesta City Pearl tai muu vastaava loma-asunto. Keskustan Kauppakadun varrelta löytyy useita käymisen arvoisia illanviettopaikkoja, kuten cocktail-baari DeLorean, oluen ystävien Harry’s, Teerenpeli sekä useampaan eri teemaiseen osaan jaettu Club Escape. Samalta kadulta löytyy myös uhkapeleistä ja pokerista kiinnostuneille pieni, mutta toimiva Feel Vegas Jyväskylä. Parin sadan metrin päässä Puistokadulla sijaitsee myös reippaampaa yökerhoilua ja livemusiikkia tarjoava London. Rock-musiikista ja laadukkaista keikoista maanlaajuisesti tunnettu Tanssisali Lutakko, joka sijaitsee keskustan läheisyydessä Lutakko -alueella, on loistava paikka hyville live-keikoilla. Tiettyä keikkaa varten paikalle matkustava voi saada isommallekin porukalle laatumajoituksen The Harbour Apartments -loma-asunnoista.

Missä Jyväskylässä on paras loma-asunto perheille?

Jyväskylässä ja sen ympäristössä on koko perheen kanssa matkaileville mukavasti tekemistä. Loma-asunto Jyväskylästä löytyy helpoiten läheltä keskustaa tai hieman sivummalta keskustan vilskeestä, esimerkiksi Green Door Apartments -huoneistohotellista. Jonkin matkaa Jyväskylästä luoteeseen sijaitseva Laajavuori on ilman muuta perheille hyvä kohde. Talvisin alueella lasketellaan ja hiihdetään, ja kesällä hiihtokeskuksen alueella toimii seikkailupuisto, joka soveltuu kaikenikäisille tasapainoa koettelevien köysiratojensa kanssa. Alueelta löytyy myös hyvät frisbeegolf-radat, maastopyöräilijöille Bikepark ja perheen pienimmille pomppulinnoja. Läheisessä Vuorilammessa voi käydä uimassa ja ennakkoon varaamalla käyttää myös lammen rannalla sijaitsevaa savusaunaa. Laajavuoressa sijaitsee myös kylpylähotelli Scandic Laajavuori, joka on luonnollisesti myös kaikenikäisten polskijoiden mieleen. Toinen järkevän etäisyyden päässä Jyväskylästä löytyvä kylpylähotelli on Laukaassa. Kylpylähotelli Peurunka tarjoaakin esimerkiksi pitkän vesiliukumäen, jokialtaan ja lapsille omat altaat. Peurungassa on myös Hilarius Hiiri -kylä, jossa perheen pienimmät pääsevät leikkimään tutun satuhahmon kanssa. Lievestuoreella parikymmentä kilometriä Jyväskylän keskustasta pääsee silittelemään suloisia eläimiä, sillä Tarhalehdon eläinpihalta löytyy esimerkiksi pupuja, kanoja, marsuja, poroja, kissoja ja koiria. Shetlanninponeilla ratsastaminen on myös tilalla mahdollista. Jyväskylän keskustasta löytyy kaksi lapset erityisesti huomioivaa museota, Suomen Käsityön museo ja Keski-Suomen Luontomuseo. Myös Tikkakoskella sijaitseva Keski-Suomen Ilmailumuseo on monien perheiden suosittu kohde. Teatterien ja useiden Jyväskylän alueelta löytyvien toimintapuistojen lisäksi Jyväskylän Kangaslammelta löytyy Suomen ensimmäinen parkour-alue. Alueelta löytyvien kaiteiden, kivien ja telineiden kanssa on hyvä harjoitella parkouria, sillä koko alueella on kumialusta harjoittelun turvaamiseksi. Hieman pienempiä lapsia sisältävän perheen iloksi Jyväskylän keskustan tuntumasta löytyy Mäki-Matin perhepuisto, joka soveltuu rauhallisen ilmapiirinsä vuoksi koko perheen leppoisaan ulkoiluun. Lomaa on mukava viettää kesäisillä risteilyillä Päijänteellä. Lutakon alueelta löytyvästä satamasta pääsee risteilyille kohtuulliseen hintaan esimerkiksi m/s Suomen Suvella ja höyrylaiva s/s Suomella.

Mitkä ovat Jyväskylän loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Erityisesti isommalle seurueelle - oli sitten kyseessä iso kaveriporukka keikkamatkalla Tanssisali Lutakkoon tai lapsiperhe Keski-Suomen reissussa - on loma-asunto mainio vaihtoehto. Varsinkin hieman pidempään lomaillessa loma-asunto on yleisesti ottaen hieman edullisempi vaihtoehto ja mahdollistaa kotoisamman oleskelun päiväretkien lomassa. Omaa rauhaa saa enemmän, ruuanvalmistuksen voi halutessaan hoitaa itse ja säästää syömiskuluissa, ja tilaa rentoutumiseen on yleensä loma-asunnossa enemmän. Elintarvikehankinnat hoituvat Jyväskylässä mukavasti kaupoissa ja marketeissa sekä useammassa paikassa toimivilta torikauppiailta, joilta löytyy tuoreet kasvikset, lihat, kalat, leivonnaiset ja marjat. Harmooni Suites on hyvä esimerkki loma-asunnoksi Jyväskylässä. Vaihtoehtoja loma-asuntojen varusteluun löytyy myös mukavasti. Mahdollisuus vaikkapa omaan saunaan on yllättävän monessa loma-asunnossa. Lähes poikkeuksetta loma-asunnoista löytyy myös modernin talouden perustarvikkeet kuten tiskikone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, televisio ja mikro.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Jyväskylä?

Keskimääräinen loma-asunnon varauksen pituus kohteessa Jyväskylä on 1 yö.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Jyväskylä?

Loma-asunto kohteessa Jyväskylä maksaa yleensä noin 81 € per yö. Tämä luku on otettu keskimääräisistä kohteessa Jyväskylä tehdyistä asuntovuokrausta koskevista hauista, ja hinnat vaihtelevat tarvittavan koon, mukavuuksien ja vuokrapaikan sijainnin mukaan.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Jyväskylä?

Jos varauspäivissäsi on joustoa kohteessa Jyväskylä sijaitsevat loma-asunnot ja vuokrakohteet voivat olla jopa 63 % halvempia kuun toukokuu aikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Jyväskylä?

152 toimijaa on valittavissa hotellia Jyväskylä syyskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Jyväskylä hinnat?

hotellia Jyväskylä hinnat päivitetään joka päivä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jyväskylä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.