Hotellit Jyväskylässä, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  23 Jyväskylässä, Suomen

Jyväskylä, Suomi
8. joulukuu — 9. joulukuu2
pe 9/12
ti 13/12

Suositut Jyväskylä hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Jyväskylä
Hinta
€36
€140
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Jyväskylä

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Jyväskylä
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
30 %odotettu hintojen lasku
41 %odotettu hinnannousu

Hinta

88 € - 213 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
219 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
112 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Jyväskylä on: 1-2 tähteä, 21 päivää ennen. 4-5 tähteä, 43 päivää ennen.

1-2 tähteä

58 € - 118 €

3 tähteä

84 € - 167 €

4-5 tähteä

123 € - 188 €


Hyödyllisiä tärppejä Jyväskylä hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Jyväskylä

Halvin hotellihinta

30 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Feels Like Home Laajalahti

Hotellit lähellä lentokenttää

273

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Jyväskylässä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 30 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Local Nordic Apartments - Brown Bear.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Feels Like Home Laajalahti, suosituimmasta viiden tähden hotellista Jyväskylässä.
Jyväskylässä löytyy 273 hotellia lähellä Tampere-Pirkkala. Kiviranta Meetings & Events Centre on lähin 6,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan hotelleihin Jyväskylässä. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Jyväskylässä viime viikolla on 131 €.

Jyväskylä matkavinkit

Hotellit Jyväskylässä ovat pääosin tasokkaita, eli hyvän hotellin löytäminen kaupungista ei ole vaikeaa. Jos lomasi sijoittuu suosittuun matkailusesonkiin, esimerkiksi kesäloma-aikaan, on tärkeää olla ajoissa asialla ja tehdä hotellivaraus hyvissä ajoin ennen lomaa. Näin valinnanvaraa on niin alueiden kuin hotellienkin suhteen. Hotellien sijainnit hahmottaa helpoiten netistä löytyvien karttojen avulla. Hintataso Jyväskylän hotelleissa on vaihteleva, ja niin keskustasta kuin keskustan ulkopuoleltakin on mahdollista napata myös edullinen hotelli tai muu budjettimatkailijan kukkarolle sopiva majapaikka, kuten kesähotelli tai hostelli. Hotellien hinnat ovat kuitenkin yleisesti ottaen aina hieman korkeammat sesonkiaikoina, esimerkiksi joulu-, talvi- ja kesälomien aikaan, eli halvinta keskisuomalaisessa kaupungissa on matkustaa suosituimpien loma-aikojen ulkopuolella.

Mikäli haluat majoittua Jyväskylässä edullisesti, omaan budjettiin sopivaa hotellitarjontaa on paras ryhtyä selvittämään ajoissa. Hotellivarausta ei tässä tilanteessa kannata jättää viime hetkelle. Vaikka myös keskusta-alue tarjoaa kohtuuhintaista hotellimajoitusta, yleensä budjettiystävällisimmät majoituspaikat sijaitsevat keskustan tai kaupunkialueen ulkopuolella. Ota kuitenkin huomioon, että myös Jyväskylässä liikkuminen maksaa. Esimerkiksi lähikuntien lomakohteisiin paras kulkuneuvo voi olla henkilöauto. Edullisimmin matkailijoitakin kuljettaa Jyväskylän seudun joukkoliikenne. Ilmaisia vierailukohteita on etenkin kesäisin tarjolla runsaasti. Muista nauttia etenkin Jyväskylän seudun luonnosta. Jyväsjärveä kiertää kävely- ja pyöräilyreitti, ja Jyväskylän Harjulle on mukava kiivetä ihailemaan sieltä avautuvia maisemia. Kaupungista löytyvään Alvar Aallon arkkitehtuuriin voi myös tutustua maksutta.

Jyväskylän keskustassa ja myös monilla lähialueilla liikkuminen on helpointa kävellen tai pyörällä. Kaupungissa on paljon pyöräreittejä, mutta pitkille matkoille avuksi voi ottaa toki myös kaupunki- ja seutuliikenteen edulliset bussit. Lähikuntiin kaupungista pääsee myös junalla. Päijänteen saaristoon on mahdollista päästä Jyväskylästä laivalla.

Käytännössä kaikkiin Jyväskylän hotelleihin tarvitaan luottokortti varauksen tekemiseksi, mutta esimerkiksi joistakin lähiseudun lomakylistä majoitus on mahdollista varata ilman korttia.

Jyväskylä on lapsiperheiden keskuudessa suosittu kohde, sillä tekeminen ei lopu kaupungissa kesken. Kesäisin lapsia houkuttelevat kaupunkiin esimerkiksi Laajavuoren seikkailupuisto ja Nokkakiven huvipuisto. Ympäri vuoden, huonossakin säässä, päivä vierähtää mukavasti SuperPark-sisäaktiviteettipuistossa tai Peurungan kylpylä-hotellin uima-altaissa. Myös vesiliikuntakeskus AaltoAlvar kutsuu polskimaan. Kesäaikaan koko perhe nauttii risteilystä Päijänteellä ja talviaikaan taas toiminnan täyteisestä päivästä Laajavuoren hiihtokeskuksessa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Jyväskylä per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Jyväskylä hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 49 €

Keskinkertainen 72 €

Kallein 124 €

Etsi 2-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jyväskylä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jyväskylä
Etsi hostelleja - Jyväskylä

Hotellit kaupungissa Jyväskylä, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Jyväskylä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Jyväskylä

Jyväskylä on yksi Suomen suosituimmista kesäkohteista, mutta Keski-Suomen kaupungilla on paljon tarjottavaa matkailijoille talvellakin. Kaupungin suosituimmat kohteet sijoittuvat paitsi keskustan tuntumaan myös ympäri Jyväskylän maalaiskuntaa. Hotellit Jyväskylässä sijaitsevat yleisimmin kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa lähellä rautatieasemaa ja muita tärkeimpiä palveluja. Matkalijoiden onneksi Jyväskylän keskustastakin voi napata majoituksen kohtuullisen edulliseen hintaan myös lomasesonkien aikana, mutta budjettiluokan hotellimajoitukseen varaus kannattaa tehdä ajoissa. Kesäaikaan esimerkiksi reppureissaajien kannattaa kartoittaa keskustan seudun kesähotellitarjontaa. Toisaalta keskustassa voi yöpyä myös täyden palvelun laatuhotellissa kylpyammeineen ja kattavine aamupaloineen, ja esimerkiksi perheille on tarjolla myös yksilöllisiä huoneistomajoituspalveluja.

Jos haluat yöpyä lähellä rantaa, kannattaa hotelli etsiä Jyväsjärven tuntumassa sijaitsevista kaupunginosista. Järveä ympäröivät hyvät ulkoilureitit, joten alue onkin paras alue majoittua esimerkiksi lapsiperheelle. Alueella on kaikin puolin hyvä sijanti, sillä Jyväsjärvi on lähellä keskustaa ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kesäaikaan Jyväskylän satamasta voi jopa vuokrata majoituspaikaksi asuntoveneen – tämän lähemmäksi Järvi-Suomea ei matkailija pääse.

Se, miltä alueelta hotelli lopulta kannattaa varata, riippuu matkailijan tarpeista. Jos haluat nauttia Jyväskylän kulttuuritarjonnasta, shoppailusta ja yöelämästä, suositus on etsiä majoituspaikka keskustan tuntumasta. Keski-Suomen luonnon reiteistä ja aktiviteeteista kiinnostuneet voivat hyvin majoittua kaupungin ulkopuolelle. Mikäli et välttämättä kaipaa kaupunkialueelle ja pidät maaseudun rauhasta, Jyväskylän ympäristössä – noin puolen tunnin säteellä kaupungista – on tarjolla halpoja ja monipuolisia majoituspaikkoja esimerkiksi maatilamatkailukohteissa, keskisuomalaisissa kartanoissa ja luonnon keskellä sijaitsevissa lomamökeissä. Esimerkiksi Peurunkajärven rannalla on mahdollista majoittua tasokkaasti kylpylähotelliin pore- ja uima-altaineen. Aivan Jyväskylän lentokentän lähellä hotelleja ei ole tarjolla.


Lue lisää nähtävyyksistä: Jyväskylä

Keski-Suomessa sijaitseva Jyväskylä on suosittu opiskelijakaupunki ja siksi eläväinen ympäri vuoden. Vaikka Jyväskylä on esimerkiksi Päijänteen kauniiden järvimaisemien ansiosta viihtyisä kesäkaupunki, ei paikkakunta uinu talvisinkaan. Jyväskylässä voi shoppailla, nauttia kulttuurista, harrastaa ja juhlia kaikkina vuodenaikoina.

Jyväskylä tunnetaan myös yhtenä arkkitehtuurista kiinnostuneiden matkailijoiden suosikkikohteista Suomessa, sillä kaupungissa voi ihailla kaikkiaan 28:a arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemaa rakennusta. Aallon kohteita onkin Jyväskylässä kokonaisuudessaan enemmän kuin missään toisessa kaupungissa Suomessa tai maailmalla. Mikäli arkkitehtuuri kiinnostaa, vieraile esimerkiksi Muuramen kirkossa ja Säynätsalon kunnantalolla. Tarkemmin arkkitehtimestari Aallon työhön voi tutustua hänelle omistetussa museossa.

Etenkin kesäisin Jyväskylä on tapahtumien täyteinen kaupunki. Moottoriurheiluharrastajat matkaavat kaupunkiin seuratakseen normaalisti heinäkuun lopussa kisattavaa rallin MM-sarjan osakilpailua, Neste Rally Finlandia. Hotellit Jyväskylässä ovat tapahtuman aikana äärimmilleen varattuja, eli muista varata oma majoituspaikkasi ajoissa. Jyväskylän Kesä -kaupunkifestivaali puolestaan hellii heinäkuisin kulttuuriharrastajia ja musiikin ystäviä.

Jyväskylä ei merkitse pelkästään Jyväskylän kaupunkialuetta, vaan koko maalaiskuntaa. Alueelta voi löytää upeaa suomalaista luontoa ja jopa kaksin kappalein Unescon maailmanperintökohteita. Unescon listoille on nostettu Petäjäveden vanha puukirkko, jonka pohjoismainen puuarkkitehtuuri on vertaansa vailla, sekä Korpilahdella sijaitseva Struven kolmiomittausketju.

Talvisin Jyväskylän seudulla voi harrastaa talviurheilua jopa kolmessa eri hiihtokeskuksessa. Niistä tunnetuin on Laajavuoressa sijaitseva Laajis. Vauhdikkaan kokemuksen kaupungin talvessa voi saada myös Viitaniemeen rakennettavalla retkiluisteluradalla. Yli kahden kilometrin pituinen rata on talvisin auki aina, kun säät sen mahdollistavat.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Jyväskylä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Jyväskylä

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Jyväskylä on 1 yö.

Hotellihuoneen hinta kohteessa Jyväskylä vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 117 € yöltä.

elokuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Jyväskylä. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 31 % halvempia kuin sesonkina.

lauantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Jyväskylä ja perjantai on kallein.

Hostellit kohteessa Jyväskylä (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 47 € per henkilö, per yö. Tämä on 70 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Jyväskylä.

Yes, Jyväskylä does have vacation rentals. Of the 103 vacation rentals in Jyväskylä, The Harbour Apartments is the most popular among our users. Find vacation rentals in Jyväskylä.

Kyllä, voit varata hostellin kohteessa Jyväskylä. Alueelta löytyy tällä hetkellä 26 hostellia ja Time Hostel & Apartments on kaikkein suosituin momondon käyttäjien keskuudessa. Vertaile hostellitarjouksia kohteessa Jyväskylä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Jyväskylä

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Jyväskylä
Time Apartments Ylistönmäki

Time Apartments Ylistönmäki

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

8,9
50 €

Soolo 6th floor lake view

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

8,7
85 €

4 km to the Jyväskylä city center, cute apartment with free parking

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

8,9
63 €

Local Nordic Apartments - Snow Weasel

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,0
74 €
Little Finland

Little Finland

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

366 €

Studio 7, Air-conditioned, 1 free parking, calm own entrance

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,2
74 €

Laajavuoren majapaikka — Condo in Laajavuori

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

8,3
63 €

Anne's Laajavuori Apartment

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

8,8
79 €

Mökki Jyväskylä

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

7,8
155 €

Luksusteltta omalla uimarannalla

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,2
186 €

Apartment Lumikontupa

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,5
89 €

Helppo Hotelli Apartments Jyvaskyla

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

71 €

Apartment Kivistö

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,3
79 €

Lake view Helmi

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,5
117 €

Scandic Nest

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

6,1
64 €

Hotel Pension Kampus

Kauppakatu 11 A 4, Jyväskylä, Central Finland, Finland

92 €

The Local Culture Hostel & Cafe

32 Seminaarinkatu, Jyväskylä, Central Finland, Finland

33 €

Huvila Uurainen, Tapsanmökit

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

9,7
281 €

Time Apartments Tapionkatu

8 Tapionkatu, Jyväskylä, Central Finland, Finland

106 €

Säynätsalo Town Hall Apartment Nemo

Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi

93 €

Aloita matkan suunnittelu - Jyväskylä


Miksi käyttää momondo?

momondo hakee sadoilta matkailusivustoilta, joten voit verrata kohteen hotellit hintoja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jyväskylä. momondo kerää kaikki vaihtoehdot yhteen paikkaan ja on vapaasti käytettävissä ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Jyväskylä. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.