Hotellit Jyväskylä: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 122 hotellille kohteessa Jyväskylä, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Jyväskylä

Löydä hyvä ja halpa hotelli Jyväskylä työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Jyväskylä

Jyväskylän jäähalli
Alvar Aalto -museo
Jyväskylän taidemuseo

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Jyväskylän jäähalli?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Jyväskylä alueella, jotka ovat lähinnä Jyväskylän jäähalli voit olettaa maksavasi noin 67 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 67 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Jyväskylän jäähalli. Hotellit lähellä Jyväskylän jäähalli ovat tyypillisesti 36 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Jyväskylä, missä keskihinta on 106 €.

Hotellit lähellä Jyväskylän jäähalli

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Alvar Aalto -museo?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Alvar Aalto -museo on 83 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Alvar Aalto -museo on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Alvar Aalto -museo ovat tyypillisesti 21 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Jyväskylä, missä keskihinta on 106 €.

Hotellit lähellä Alvar Aalto -museo

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Jyväskylän taidemuseo?

momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Jyväskylän taidemuseo. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 87 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Jyväskylän taidemuseo ovat tyypillisesti 17 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Jyväskylä, missä keskihinta on 106 €.

Hotellit lähellä Jyväskylän taidemuseo

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Jyväskylä?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Jyväskylä
Matalasesonki
marraskuu
Huippusesonki
maaliskuu

edullisin kuukausi yöpyä

54 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

30 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
49 € - 150 €
Kallein viikonpäivä
keskiviikko
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

132 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

98 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Jyväskylä on: 1-2 tähteä, 73 päivää ennen. 3 tähteä, 70 päivää ennen. 4-5 tähteä, 46 päivää ennen.
1-2 tähteä
47 € - 65 €
3 tähteä
102 € - 118 €
4-5 tähteä
110 € - 142 €

Jyväskylä matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Jyväskylä

Miten löytää hyvä hotelli Jyväskylässä?

Hotellit Jyväskylässä ovat pääosin tasokkaita, eli hyvän hotellin löytäminen kaupungista ei ole vaikeaa. Jos lomasi sijoittuu suosittuun matkailusesonkiin, esimerkiksi kesäloma-aikaan, on tärkeää olla ajoissa asialla ja tehdä hotellivaraus hyvissä ajoin ennen lomaa. Näin valinnanvaraa on niin alueiden kuin hotellienkin suhteen. Hotellien sijainnit hahmottaa helpoiten netistä löytyvien karttojen avulla. Hintataso Jyväskylän hotelleissa on vaihteleva, ja niin keskustasta kuin keskustan ulkopuoleltakin on mahdollista napata myös edullinen hotelli tai muu budjettimatkailijan kukkarolle sopiva majapaikka, kuten kesähotelli tai hostelli. Hotellien hinnat ovat kuitenkin yleisesti ottaen aina hieman korkeammat sesonkiaikoina, esimerkiksi joulu-, talvi- ja kesälomien aikaan, eli halvinta keskisuomalaisessa kaupungissa on matkustaa suosituimpien loma-aikojen ulkopuolella.

Miten viettää edullinen loma Jyväskylässä?

Mikäli haluat majoittua Jyväskylässä edullisesti, omaan budjettiin sopivaa hotellitarjontaa on paras ryhtyä selvittämään ajoissa. Hotellivarausta ei tässä tilanteessa kannata jättää viime hetkelle. Vaikka myös keskusta-alue tarjoaa kohtuuhintaista hotellimajoitusta, yleensä budjettiystävällisimmät majoituspaikat sijaitsevat keskustan tai kaupunkialueen ulkopuolella. Ota kuitenkin huomioon, että myös Jyväskylässä liikkuminen maksaa. Esimerkiksi lähikuntien lomakohteisiin paras kulkuneuvo voi olla henkilöauto. Edullisimmin matkailijoitakin kuljettaa Jyväskylän seudun joukkoliikenne. Ilmaisia vierailukohteita on etenkin kesäisin tarjolla runsaasti. Muista nauttia etenkin Jyväskylän seudun luonnosta. Jyväsjärveä kiertää kävely- ja pyöräilyreitti, ja Jyväskylän Harjulle on mukava kiivetä ihailemaan sieltä avautuvia maisemia. Kaupungista löytyvään Alvar Aallon arkkitehtuuriin voi myös tutustua maksutta.

Liikkuminen Jyväskylässä?

Jyväskylän keskustassa ja myös monilla lähialueilla liikkuminen on helpointa kävellen tai pyörällä. Kaupungissa on paljon pyöräreittejä, mutta pitkille matkoille avuksi voi ottaa toki myös kaupunki- ja seutuliikenteen edulliset bussit. Lähikuntiin kaupungista pääsee myös junalla. Päijänteen saaristoon on mahdollista päästä Jyväskylästä laivalla.

Voiko hotellin varata Jyväskylässä ilman luottokorttia?

Käytännössä kaikkiin Jyväskylän hotelleihin tarvitaan luottokortti varauksen tekemiseksi, mutta esimerkiksi joistakin lähiseudun lomakylistä majoitus on mahdollista varata ilman korttia.

Mitä tehdä Jyväskylässä lasten kanssa?

Jyväskylä on lapsiperheiden keskuudessa suosittu kohde, sillä tekeminen ei lopu kaupungissa kesken. Kesäisin lapsia houkuttelevat kaupunkiin esimerkiksi Laajavuoren seikkailupuisto ja Nokkakiven huvipuisto. Ympäri vuoden, huonossakin säässä, päivä vierähtää mukavasti SuperPark-sisäaktiviteettipuistossa tai Peurungan kylpylä-hotellin uima-altaissa. Myös vesiliikuntakeskus AaltoAlvar kutsuu polskimaan. Kesäaikaan koko perhe nauttii risteilystä Päijänteellä ja talviaikaan taas toiminnan täyteisestä päivästä Laajavuoren hiihtokeskuksessa.

Pysäköinti Jyväskylässä

Jyväskylän keskustassa pysäköinti on yleensä maksullista, ja keskustan alue on jaettu kahteen erihintaiseen vyöhykkeeseen. Parkkeerasitpa siis keskustan kaduille tai parkkihalleihin, tarkista aina taksa erikseen. Hotelliyön hintaan sisältyy usein myös parkkipaikka, eli kysy hotellistasi, kuuluuko majoitukseesi parkkipaikka ja missä se sijaitsee. Toisinaan paikka on varattava etukäteen. Keskustan ulkopuolelta ilmaisia parkkipaikkoja löytyy yleensä ongelmitta, mutta tarkista liikennemerkeistä eri alueiden parkkeerausrajoitteet.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Jyväskylä per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Jyväskylä hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
Omena Hotel Jyväskylä
Osuvin

Omena Hotel Jyväskylä

7,7

56 €

Katso hotellitarjouksia
3 tähteä
Hotelli Verso
Osuvin

Hotelli Verso

9,0

106 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Original Sokos Hotel Alexandra
Nro 1 suosio

Original Sokos Hotel Alexandra

8,4

132 €

Katso hotellitarjouksia
Solo Sokos Hotel Paviljonki
Osuvin

Solo Sokos Hotel Paviljonki

9,0

150 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jyväskylä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jyväskylä

Hotellit kaupungissa Jyväskylä, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Jyväskylä

Jyväskylä on yksi Suomen suosituimmista kesäkohteista, mutta Keski-Suomen kaupungilla on paljon tarjottavaa matkailijoille talvellakin. Kaupungin suosituimmat kohteet sijoittuvat paitsi keskustan tuntumaan myös ympäri Jyväskylän maalaiskuntaa. Hotellit Jyväskylässä sijaitsevat yleisimmin kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa lähellä rautatieasemaa ja muita tärkeimpiä palveluja. Matkalijoiden onneksi Jyväskylän keskustastakin voi napata majoituksen kohtuullisen edulliseen hintaan myös lomasesonkien aikana, mutta budjettiluokan hotellimajoitukseen varaus kannattaa tehdä ajoissa. Kesäaikaan esimerkiksi reppureissaajien kannattaa kartoittaa keskustan seudun kesähotellitarjontaa. Toisaalta keskustassa voi yöpyä myös täyden palvelun laatuhotellissa kylpyammeineen ja kattavine aamupaloineen, ja esimerkiksi perheille on tarjolla myös yksilöllisiä huoneistomajoituspalveluja.

Jos haluat yöpyä lähellä rantaa, kannattaa hotelli etsiä Jyväsjärven tuntumassa sijaitsevista kaupunginosista. Järveä ympäröivät hyvät ulkoilureitit, joten alue onkin paras alue majoittua esimerkiksi lapsiperheelle. Alueella on kaikin puolin hyvä sijanti, sillä Jyväsjärvi on lähellä keskustaa ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kesäaikaan Jyväskylän satamasta voi jopa vuokrata majoituspaikaksi asuntoveneen – tämän lähemmäksi Järvi-Suomea ei matkailija pääse.

Se, miltä alueelta hotelli lopulta kannattaa varata, riippuu matkailijan tarpeista. Jos haluat nauttia Jyväskylän kulttuuritarjonnasta, shoppailusta ja yöelämästä, suositus on etsiä majoituspaikka keskustan tuntumasta. Keski-Suomen luonnon reiteistä ja aktiviteeteista kiinnostuneet voivat hyvin majoittua kaupungin ulkopuolelle. Mikäli et välttämättä kaipaa kaupunkialueelle ja pidät maaseudun rauhasta, Jyväskylän ympäristössä – noin puolen tunnin säteellä kaupungista – on tarjolla halpoja ja monipuolisia majoituspaikkoja esimerkiksi maatilamatkailukohteissa, keskisuomalaisissa kartanoissa ja luonnon keskellä sijaitsevissa lomamökeissä. Esimerkiksi Peurunkajärven rannalla on mahdollista majoittua tasokkaasti kylpylähotelliin pore- ja uima-altaineen. Aivan Jyväskylän lentokentän lähellä hotelleja ei ole tarjolla.


Lue lisää nähtävyyksistä: Jyväskylä

Keski-Suomessa sijaitseva Jyväskylä on suosittu opiskelijakaupunki ja siksi eläväinen ympäri vuoden. Vaikka Jyväskylä on esimerkiksi Päijänteen kauniiden järvimaisemien ansiosta viihtyisä kesäkaupunki, ei paikkakunta uinu talvisinkaan. Jyväskylässä voi shoppailla, nauttia kulttuurista, harrastaa ja juhlia kaikkina vuodenaikoina.

Jyväskylä tunnetaan myös yhtenä arkkitehtuurista kiinnostuneiden matkailijoiden suosikkikohteista Suomessa, sillä kaupungissa voi ihailla kaikkiaan 28:a arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemaa rakennusta. Aallon kohteita onkin Jyväskylässä kokonaisuudessaan enemmän kuin missään toisessa kaupungissa Suomessa tai maailmalla. Mikäli arkkitehtuuri kiinnostaa, vieraile esimerkiksi Muuramen kirkossa ja Säynätsalon kunnantalolla. Tarkemmin arkkitehtimestari Aallon työhön voi tutustua hänelle omistetussa museossa.

Etenkin kesäisin Jyväskylä on tapahtumien täyteinen kaupunki. Moottoriurheiluharrastajat matkaavat kaupunkiin seuratakseen normaalisti heinäkuun lopussa kisattavaa rallin MM-sarjan osakilpailua, Neste Rally Finlandia. Hotellit Jyväskylässä ovat tapahtuman aikana äärimmilleen varattuja, eli muista varata oma majoituspaikkasi ajoissa. Jyväskylän Kesä -kaupunkifestivaali puolestaan hellii heinäkuisin kulttuuriharrastajia ja musiikin ystäviä.

Jyväskylä ei merkitse pelkästään Jyväskylän kaupunkialuetta, vaan koko maalaiskuntaa. Alueelta voi löytää upeaa suomalaista luontoa ja jopa kaksin kappalein Unescon maailmanperintökohteita. Unescon listoille on nostettu Petäjäveden vanha puukirkko, jonka pohjoismainen puuarkkitehtuuri on vertaansa vailla, sekä Korpilahdella sijaitseva Struven kolmiomittausketju.

Talvisin Jyväskylän seudulla voi harrastaa talviurheilua jopa kolmessa eri hiihtokeskuksessa. Niistä tunnetuin on Laajavuoressa sijaitseva Laajis. Vauhdikkaan kokemuksen kaupungin talvessa voi saada myös Viitaniemeen rakennettavalla retkiluisteluradalla. Yli kahden kilometrin pituinen rata on talvisin auki aina, kun säät sen mahdollistavat.


Jyväskylä matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Jyväskylä?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Jyväskylä on 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Jyväskylä?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Jyväskylä vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 108 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Jyväskylä?

marraskuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Jyväskylä. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 55 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Jyväskylä?

lauantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Jyväskylä ja tiistai on kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Jyväskylä?

Hostellit kohteessa Jyväskylä (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 40 € per henkilö, per yö. Tämä on 69 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Jyväskylä.