Halvat lennot Rostock

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Halvimmat lennot kaupungin Rostock lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rostock lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hampuri

HALVIN REITTI Helsinki - Rostock

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rostock kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 200 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Rostock?

Rostock sijaitsee Itämeren rannalla Saksan pohjoisosassa. Lennot Rostock-Laageen sisältävät Suomesta lähtiessä vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla pääsee, jos lentää Helsinki-Vantaalta Berliiniin noin kahden tunnin lennon ja sieltä Rostockiin noin puolitoista tuntia. Näin lentoaikaa kertyy Helsingistä Rostockiin alle neljä tuntia. Itse matkustusaika saattaa tosin olla hyvinkin paljon pidempi, riippuen täysin välilaskujen aikatauluista. Oulusta lähtiessä matka-aikaa tulee lisää lennon Helsinki-Vantaalle verran, ja esimerkiksi Lahdesta lähtiessä matka alkaa noin tunnin kestävällä linja-auto- tai junamatkalla Helsinki-Vantaalle.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Rostockiin ei tällä hetkellä ole saatavilla, sillä Rostock toimii pääasiallisesti Saksan sisäisessä lentoliikenteessä. Lentomatka sisältääkin täten vähintään yhden välilaskun. Suorin lentoreitti on Helsinki-Vantaalta ensin Berliiniin ja sieltä Rostockiin. Huomattavasti edullisemmalla pääsee lentämällä ensin Berliiniin ja jatkamalla sieltä junalla tai bussilla Rostockiin. Matka-aikakaan ei monella tunnilla kasva. Mikäli välilaskut ja matkustusajan venyminen eivät haittaa, tai jos Rostockin lentotarjouksia etsii tarkemmin, saa lentoliput myös monesti hieman edullisemmalla lentämällä Berliiniin esimerkiksi Riikan kautta. Yksi vaihtoehto on myös lentää ensin Hampuriin ja jatkaa sieltä mieluisalla kulkuvälineellä Rostockiin. Varteenotettava vaihtoehto saattaa olla lentää selkeästi alle kahden tunnin lento Tanskan Kööpenhaminaan ja matkustaa sieltä junalla Rostockiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta, Rovaniemeltä ja Tampereelta lähdettäessä, välilaskuja tulee ainakin yksi aina lisää. Monesti helpoin ja jopa nopeinkin tapa on aloittaa matka ensin junalla tai linja-autolla, matkustaa sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkaa sieltä lähemmäksi kohdetta.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Rostock hintaan 35 €/henkilö, mikä on 90 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Rostock. Löydät halvimmat hinnat alueelle Rostock valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Rostock kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (96 km kaupungin Rostock keskustasta), Heringsdorf lentokenttä (136 km kaupungin Rostock keskustasta) tai Hamburg lentokenttä (148 km kaupungin Rostock keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä keskimääräiseen hintaan 68 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Rostock ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rostock lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Rostockin lentokentältä?

Rostock-Laagen lentokenttä sijaitsee suhteellisen lyhyen matkan päässä Rostockin keskustasta. Linja-auto numero 127 kulkee tasaisesti kaupungin linja-autoaseman ja lentoaseman väliä. Mikäli on valmis maksamaan moninkertaisen summan matkasta, pääsee keskustaan lentokentältä kätevästi myös luotettavan taksin kyydillä. Oikein reippaalle kävelijälle, tai lyhyemmällä taksimatkalla keskustaanmenon aloittamalla, toimiva vaihtoehto on myös mennä lentoasemalta Kronskampin juna-asemalle ja ottaa sieltä edullinen juna keskustaan. Varsin pätevä liikkumisen muoto lentokentältä Rostockin keskustaan on myös auton vuokraaminen. Lentokentällä operoi useita järkevänhintaisia autonvuokrauspalveluita ja A19/A20-moottoritietä pitkin pääsee melkoisen vaivattomasti kaupungin keskustaan. Autonvuokrausta suunnitellessa kannattaa vertailla paikallisten palveluntarjoajien tarjouksia ja hintoja, ja luonnollisesti muistaa, että mukana tulee olla voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Rostock viisumivaatimukset

Rostock on Saksan pohjoisosassa sijaitseva kaupunki. Sekä Suomi että Saksa ovat Schengen-maita ja Euroopan Unionin jäsenmaita. Schengen-alueella matkustaessa ei ole rajatarkastuksia, mutta kannattaa muistaa, että voimassaoleva matkustusasiakirja, eli passi tai virallinen henkilökortti, tulee olla matkassa mukana. Sen saattaa joutua esittämään viranomaiselle maahan saapumisen jälkeen. Viisumia ei Suomen kansalaisena Saksaan ja Rostockiin matkatessa tarvitse.


Aloita matkan suunnittelu - Rostock


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rostock

Kun sopivat lennot Rostockiin ovat löytyneet ja päämäärään päästy, onkin aika nauttia kaupungin monipuolisesta nähtävyystarjonnasta. Saksan pohjoisella rannikolla sijaitseva Rostock tunnetaan erityisesti sen 1400-luvulla perustetusta yliopistostaan. Yliopiston päärakennus löytyykin tyylikkäältä Yliopistoaukiolta, jolta löytyy myös hieno Elämänhalun suihkulähde. Aukion halkaisee myös kaupungin pääostoskatuna tunnettu jalankulkualue Kröpeliner Straße. Kaupungin kolme pääkirkkoa ovat myös oivia nähtävyyksiä. 1300-luvulla rakennettu Pyhän Nikolain kirkko on rakennuksenakin jo komea, Pyhän Marian kirkosta löytyy vuosisatoja vanha astronominen kello, ja Pyhän Pietarin kirkko on taasen kolmikosta vanhin, vaikka sinne myöhemmin onkin rakennettu hissi, jolla pääsee kymmenien metrien korkeudessa sijaitsevalle korokkeelle. Historiasta pitäville matkustajille löytyy kaupungista paljon muutakin, kuten erittäin vanha kaupungintalo, keskiaikainen kaupunginmuuri, josta on jäjellä neljä kaupunginporttia, sekä Suomen presidentti Kekkosen mukaan nimetty katu, Urho Kekkonen Straße. Ulkoilmanähtävyyksiin Rostockissa kuuluu esimerkiksi Warnemünden sataman vanhemmat osat, esimerkiksi 1400-luvun Alter Strom -kanava, Warnemünden majakka, sekä Warnemünden hieno ranta uima- ja vesiurheilumahdollisuuksineen. Museokävijöille löytyy muun muassa . todella hienossa miljöössä sijaitseva kulttuurihistoriallinen museo, jossa voi ihastella hienoja esineitä aina keskiajoilta asti sekä myös taidetta, antiikkileluja, kolikoita useilta vuosisadoilta ja paljon muuta. Myöskään jättimäisessä rahtilaivassa sijaitsevan laivanrakennus- ja merenkulkumuseon ei tarvitse hävetä tyylinsä puolesta. Muihin merkittäviin nähtävyyksiin Rostockissa kuuluu esimerkiksi kylmäävä Stasi-Knast -vankila, jossa järjestetään opastettuja kierroksia ja kerrotaan vankilan toiminnasta sellejä esitellen, sekä selkeästi lupsakampaa ajanvietettä tarjoava Rostockin eläintarha, joka on Saksan pohjoisosan suurin.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Rostock. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Rostock tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Rostock, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rostock niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Rostock lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.