Halvat lennot Oulu - Turku

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 26/9
su 3/10

Oulu-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Turku
Suora lentoEi yhtäänOulu - Turku reitille ei ole suoria lentoja. Oulu - Turku ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Turku1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Turku: Turku (TKU)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Turku

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu - Turku?

perjantai

Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Turku?

keskipäivällä

Oulu - Turku lennot ovat noin 17 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Turku?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Oulu - Turku reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Oulu - Turku

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Turku momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 178 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Oulu-Turku etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Oulu-Turku reitille on 532,0 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Oulu–Turku?

Lennot Oulusta Turkuun liikennöi pääosin suomalainen Finnair. Finnair ei operoi suomalaiskaupunkien välillä suoria lentoja, vaan lentoreitit liikennöidään Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Lennot sisältävät siis aina yhden välilaskun. Finnair operoi Oulusta Turkuun yleensä kaikkina viikonpäivinä, ja käteviä lentoreittejä on tarjolla yleensä ainakin kaksi päivässä. Suomalaislentoyhtiön kotimaan lentoja operoi usein Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran liikennöimmät Oulu–Turku-lennot ovat kuitenkin palveluiltaan samanlaisia kuin kaikki Finnairin kotimaan lennot. Muista, ettei Finnairin edullisimpaan lipputyyppiin sisälly yhtään ruumaan laitettavaa matkatavaraa. Jos matkaat pohjoisesta etelään runsaiden matkatavaroiden kera, huomioi se lentoa ja lipputyyppiä valitessasi.

Lähtö: Miten päästä Oulun lentokentälle?

Lennot Oulusta Turkuun lähtevät liikkeelle Oulun lentoasemalta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 14 km. Lentokenttämatkan taitat kätevästi joukkoliikenteellä, sillä Oulun julkisen liikenteen bussit ajavat lentoasemalle vilkkain yhteyksin. Pääset lentoasemalle linjoilla 8, 9 ja 8B. Lentokentälle kulkevien bussien kyytiin voi nousta keskustassa esimerkiksi Toripakasta. Oulun seudun joukkoliikenteen nettisivuilta näet kätevästi lentokenttäbussien tarkat reitit ja aikataulut. Oulussa bussimatkojen hinta riippuu kuljetuista vyöhykkeistä, ja lentokentälle matkan hinta on noin 3,30–5,80 EUR. Taksin lentokentälle nappaavan kannattaa varautua maksamaan matkasta alkaen noin 30 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Turussa?

Turkuun saapuvat lennot laskeutuvat Turun lentokentälle. Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin kahdeksan kilometriä. Matka taittuu kätevimmin Turun sujuvan joukkoliikenteen avulla. Lentoaseman ja Turun keskustan väliä liikennöi Turun seudun joukkoliikenteen bussi numero 1. Turun kaupunkialueella bussi pysähtyy muun muassa Turun satamassa sekä Linnakadulla. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen nettisivuilta näet kätevästi bussin tarkan reitin ja aikataulun. Bussimatkan kesto on noin 20 min, ja bussilipun hinta on noin 3 EUR. Lentoasemalta keskustaan voi napata myös taksin, ja Turun lentoasemalla matkustajia odottavat myös lukuisat autovuokraamot. Jos haluat liikkua Turussa vuokra-autolla, on se kätevintä napata mukaan heti lentoasemalta. Varaa vuokra-auto mieluiten etukäteen tai tarkista, ovatko vuokraamot avoinna lentosi laskeutuessa.

Kuinka kauan Oulu–Turku-lento kestää?

Lennot Oulusta Turkuun kestävät alkaen noin 2 h 15 min. Lentoaika Finnairin lennoilla vaihtelee hieman lennosta ja Helsinki-Vantaalla vietettävästä vaihtoajasta riippuen. Kotimaan lento on parhaimmillaan nopea ja kätevä tapa matkustaa pohjoisesta Etelä-Suomeen, joten vertaa lentoaikoja eri reittien välillä tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Turkuun?

Turku on monipuolinen kaupunkikohde kaikkina vuodenaikoina, mutta parhaimmillaan kaupunki on kesällä. Kesälomamatkailijat pääsevät nauttimaan Aurajoen äärellä sijaitsevassa Turussa monipuolisista kesätapahtumista, vilkkaasta katuelämästä ja lämpimistä säistä. Kesämatkojen miinuspuoliin lukeutuvat keskimääräistä kalliimmat hinnat: lentoliput Oulusta Turkuun ovat kesäkuukausista elokuuhun keskimääräistä kalliimpia. Myös majoituspalveluiden hinnat nousevat Turussa kesäkuukausina. Muina loma-aikoina, esimerkiksi joululomaviikkoina, Turun lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä hieman. Budjettimatkailijoille ideaali aika matkustaa Turkuun on keväällä tai syksyllä. Halvat lennot Oulusta Turkuun löydät parhaiten ennen kesälomasesonkia ja sen jälkeen. Keväällä Turun kohteisiin voi usein tutustua pehmeässä auringonpaisteessa, ja syksyllä matkailijat ottaa puolestaan vastaan Turun seudun ruska.

Tarvitaanko lennolle Oulusta Turkuun passia?

Lennot Oulusta Turkuun ovat kotimaan lentoja, joten voit jättää passin halutessasi kotiin. Finnairin liikennöimillä kotimaan lennoilla henkilöllisyyden voi todistaa passilla, henkilökortilla, ajokortilla tai Kela-kortilla.


  • Turku on todella monipuolinen museokaupunki, joten vietä ainakin yksi lomapäivä kaupungin museoihin tutustuen. Vieraile esimerkiksi Sibelius-museossa, Luostarinmäen käsityöläismuseossa, Apteekkimuseossa tai Turun taidemuseossa. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuvassa Turun tuomiokirkossa on myös oma museonsa, ja kuvataiteen ystäville suositeltava piipahduspaikka on nykytaiteeseen keskittynyt Wäinö Aaltosen museo.
  • Tutustu Turun kaupunkialueen lisäksi myös Turun kauniiseen saaristoon. Saaristossa kulkee säännöllistä yhteysalusliikennettä. Vieraile esimerkiksi Kemiönsaaressa, jossa komeilee yksi Pohjoismaiden korkeimmista majakoista. Kemiönsaaressa ja monissa muissakin saarissa voit myös majoittua. Jos et ehdi saaristoon asti, luonnonkauniita maisemia pääsee ihailemaan kaupungin keskustassa Aurajoen äärellä.
  • Jos aiot tutustua nähtävyyksiin eri puolilla Turkua, kannattaa Turun seudun joukkoliikenteen eli Fölin linja-autoihin hankkia päivälippu. Lipun voi hankkia 1–7 päiväksi tai kahdeksi viikoksi, ja esimerkiksi päivälipun hinta on 7 EUR.

(Hinnat tarkistettu 26/4/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta70 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta74 €
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta75 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta80 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta93 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta102 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta102 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 10m
Halvin hinta102 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 30m
Halvin hinta113 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta113 €