Halvat lennot Oulu Turku

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Oulu-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Turku

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Turku

1 lentokenttä
Oulu - Turku reitille ei ole suoria lentoja. Oulu - Turku ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Turku: Turku (TKU)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Turku

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu - Turku?

keskiviikko. Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Turku?

keskipäivällä. Oulu - Turku lennot ovat noin 15 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

  • Reitin Oulun lentoasema-Turku etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Oulun lentoasema-Turku reitille on 532,0 km.


Lennot Oulusta Turkuun liikennöi pääosin suomalainen Finnair. Finnair ei operoi suomalaiskaupunkien välillä suoria lentoja, vaan lentoreitit liikennöidään Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Lennot sisältävät siis aina yhden välilaskun. Finnair operoi Oulusta Turkuun yleensä kaikkina viikonpäivinä, ja käteviä lentoreittejä on tarjolla yleensä ainakin kaksi päivässä. Suomalaislentoyhtiön kotimaan lentoja operoi usein Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran liikennöimmät Oulu–Turku-lennot ovat kuitenkin palveluiltaan samanlaisia kuin kaikki Finnairin kotimaan lennot. Muista, ettei Finnairin edullisimpaan lipputyyppiin sisälly yhtään ruumaan laitettavaa matkatavaraa. Jos matkaat pohjoisesta etelään runsaiden matkatavaroiden kera, huomioi se lentoa ja lipputyyppiä valitessasi.

Lennot Oulusta Turkuun lähtevät liikkeelle Oulun lentoasemalta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 14 km. Lentokenttämatkan taitat kätevästi joukkoliikenteellä, sillä Oulun julkisen liikenteen bussit ajavat lentoasemalle vilkkain yhteyksin. Pääset lentoasemalle linjoilla 8, 9 ja 8B. Lentokentälle kulkevien bussien kyytiin voi nousta keskustassa esimerkiksi Toripakasta. Oulun seudun joukkoliikenteen nettisivuilta näet kätevästi lentokenttäbussien tarkat reitit ja aikataulut. Oulussa bussimatkojen hinta riippuu kuljetuista vyöhykkeistä, ja lentokentälle matkan hinta on noin 3,30–5,80 EUR. Taksin lentokentälle nappaavan kannattaa varautua maksamaan matkasta alkaen noin 30 EUR.

Turkuun saapuvat lennot laskeutuvat Turun lentokentälle. Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin kahdeksan kilometriä. Matka taittuu kätevimmin Turun sujuvan joukkoliikenteen avulla. Lentoaseman ja Turun keskustan väliä liikennöi Turun seudun joukkoliikenteen bussi numero 1. Turun kaupunkialueella bussi pysähtyy muun muassa Turun satamassa sekä Linnakadulla. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen nettisivuilta näet kätevästi bussin tarkan reitin ja aikataulun. Bussimatkan kesto on noin 20 min, ja bussilipun hinta on noin 3 EUR. Lentoasemalta keskustaan voi napata myös taksin, ja Turun lentoasemalla matkustajia odottavat myös lukuisat autovuokraamot. Jos haluat liikkua Turussa vuokra-autolla, on se kätevintä napata mukaan heti lentoasemalta. Varaa vuokra-auto mieluiten etukäteen tai tarkista, ovatko vuokraamot avoinna lentosi laskeutuessa.

Lennot Oulusta Turkuun kestävät alkaen noin 2 h 15 min. Lentoaika Finnairin lennoilla vaihtelee hieman lennosta ja Helsinki-Vantaalla vietettävästä vaihtoajasta riippuen. Kotimaan lento on parhaimmillaan nopea ja kätevä tapa matkustaa pohjoisesta Etelä-Suomeen, joten vertaa lentoaikoja eri reittien välillä tarkasti.

Turku on monipuolinen kaupunkikohde kaikkina vuodenaikoina, mutta parhaimmillaan kaupunki on kesällä. Kesälomamatkailijat pääsevät nauttimaan Aurajoen äärellä sijaitsevassa Turussa monipuolisista kesätapahtumista, vilkkaasta katuelämästä ja lämpimistä säistä. Kesämatkojen miinuspuoliin lukeutuvat keskimääräistä kalliimmat hinnat: lentoliput Oulusta Turkuun ovat kesäkuukausista elokuuhun keskimääräistä kalliimpia. Myös majoituspalveluiden hinnat nousevat Turussa kesäkuukausina. Muina loma-aikoina, esimerkiksi joululomaviikkoina, Turun lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä hieman. Budjettimatkailijoille ideaali aika matkustaa Turkuun on keväällä tai syksyllä. Halvat lennot Oulusta Turkuun löydät parhaiten ennen kesälomasesonkia ja sen jälkeen. Keväällä Turun kohteisiin voi usein tutustua pehmeässä auringonpaisteessa, ja syksyllä matkailijat ottaa puolestaan vastaan Turun seudun ruska.

Lennot Oulusta Turkuun ovat kotimaan lentoja, joten voit jättää passin halutessasi kotiin. Finnairin liikennöimillä kotimaan lennoilla henkilöllisyyden voi todistaa passilla, henkilökortilla, ajokortilla tai Kela-kortilla.


  • Turku on todella monipuolinen museokaupunki, joten vietä ainakin yksi lomapäivä kaupungin museoihin tutustuen. Vieraile esimerkiksi Sibelius-museossa, Luostarinmäen käsityöläismuseossa, Apteekkimuseossa tai Turun taidemuseossa. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuvassa Turun tuomiokirkossa on myös oma museonsa, ja kuvataiteen ystäville suositeltava piipahduspaikka on nykytaiteeseen keskittynyt Wäinö Aaltosen museo.
  • Tutustu Turun kaupunkialueen lisäksi myös Turun kauniiseen saaristoon. Saaristossa kulkee säännöllistä yhteysalusliikennettä. Vieraile esimerkiksi Kemiönsaaressa, jossa komeilee yksi Pohjoismaiden korkeimmista majakoista. Kemiönsaaressa ja monissa muissakin saarissa voit myös majoittua. Jos et ehdi saaristoon asti, luonnonkauniita maisemia pääsee ihailemaan kaupungin keskustassa Aurajoen äärellä.
  • Jos aiot tutustua nähtävyyksiin eri puolilla Turkua, kannattaa Turun seudun joukkoliikenteen eli Fölin linja-autoihin hankkia päivälippu. Lipun voi hankkia 1–7 päiväksi tai kahdeksi viikoksi, ja esimerkiksi päivälipun hinta on 7 EUR.

Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta99 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta128 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta128 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta102 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta160 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta128 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta86 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta87 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta178 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta219 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta154 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta159 €

Vastaavia ​​Oulu - Turku lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Turku vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Oulu - Turku lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lentoja reitille Oulu - Turku joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Oulu - Turku.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Oulu - Turku lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.