Halvat lennot Helsinki Ulan Bator alk. 1435 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 22/8
ma 29/8

Helsinki-Ulan Bator lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Ulan Bator

Lyhyin lentoaika

14t 10m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Ulan Bator

2 lentokenttää
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Ulan Bator on 14t 10m.
Helsinki - Ulan Bator ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä.
2 lentokenttää lähellä Ulan Bator: Ulan Bator Chinggis Khaan (UBN), Ulan Bator Buyant Ukhaa (ULN)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Ulan Bator

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Ulan Bator?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Ulan Bator?

iltapäivällä

Helsinki - Ulan Bator lennot ovat noin 64 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin Helsinki - Ulan Bator reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Ulan Bator Buyant Ukhaa

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Ulan Bator Buyant Ukhaa ja saat parhaat Helsinki - Ulan Bator lentohinnat


  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Ulan Bator Buyant Ukhaa reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Ulan Bator Buyant Ukhaa, kuten Turkish Airlines ovat lisänneet joustavuutta muutoskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Ulan Bator Buyant Ukhaa etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Ulan Bator Buyant Ukhaa lento kestää noin 5149,3 km.Helsingissä ja Ulan Batorissa on käytössä vain yksi lentokenttä. Näin ollen lennot Helsingistä Ulan Batoriin kulkevat aina samojen lentokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentokenttä on miellyttävä paikka aloittaa lentomatka sen melko pienen koon sekä hyvän palvelutarjonnan takia. Kentältä löytyy kaikki tarvittava – ilman että tarvitsee kuluttaa paljon aikaa jonottamiseen sekä kävelyyn. Lähtöselvityksestä lähtöportille pääsee yleensä melko nopeasti ja matkalla voi tutustua kauppoihin, ravintoloihin sekä kahviloihin. Lentokenttä on oiva paikka ostaa suomalaisia tuliaisia lopulliseen matkakohteeseen. Lentokenttäloungeja on useita ja niissä voi rentoutua mukavasti ennen lentoa hyvän ruuan sekä juoman parissa. Erikoisuutena voit Finnairin loungessa käydä uimassa, saunomassa ja suihkussa. Ulan Batorin lentokenttä tarjoaa myös matkustajilleen hyvät puitteet. Helsinki-Vantaaseen verrattuna kenttä on melko pieni, mutta tämä tekee siitä hyvin helppokulkuisen. Uusi lentokenttä avattiin vuonna 2021 ja palvelutaso on parantunut hurjasti vanhaan kenttään verrattuna. Matkustajille on tarjolla niin kauppoja, ravintoloita kuin kahviloita. Kaikki tämä löytyy kuitenkin kätevästi yhdestä terminaalirakennuksesta ja kävelymatkat ovat mukavan lyhyitä.


Lennot Helsingistä Ulan Batoriin alkavat tietenkin matkalla Helsinki-Vantaalle. Lentokenttä on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja sinne voi matkata autolla, taksilla sekä julkisella liikenteellä. Bussit kulkevat molemmille terminaaleille ja linjalla 615 pääsee perille läpi yön. Muita lentokentälle operoivia busseja ovat muun muassa 415, 561 sekä 570. Juna-asema sijaitsee terminaalien välissä olevalla yhdyskäytävällä ja sieltä pääsee kävelemään sisäkautta molempiin terminaaleihin. Junat I sekä P pysähtyvät lentokentällä ja kuljettavat matkaajia aina aamuvarhaisesta iltamyöhään. Perinteisten taksien lisäksi perille vievät myös kuljetuspalvelusovellukset Uber ja Yango. Omalla autolla kulkeva löytää lentokentän lähistöltä maksullisia pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Ulan Batorin päässä matkan voi taittaa bussilla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Useat kaupungissa toimivat autovuokraamot toimittavat autot myös lentokentälle, vaikka niillä ei kentällä olisikaan toimipistettä. Kaupungin bussi 4:7 kulkee suoraan Ulan Batorin keskustaan. Linja operoi aamusta iltaan melko tiheällä vuorovälillä. Perille pääsee noin puolessa tunnissa. Sukkulabusseja on myös saatavilla ja ne vievät kaupungin bussia nopeammin perille. Taksit löytyvät aivan terminaalin edustalta, minkä lisäksi ne ovat länsimaalaisittain melko edullisia. Perille pääsee juuri haluamaansa osoitteeseen ja tämä on etenkin raskaiden matkalaukkujen kanssa matkaavalle miellyttävä tapa matkustaa.

Ulan Bator on Mongolian suurin kaupunki ja siellä sijaitsee maan ainoa iso kansainvälinen lentokenttä. Mongolia on laaja maa, mistä johtuen välimatkat saattavat olla kaupunkien välillä erittäin pitkiä. Luonto on kuitenkin kuvankaunista eikä koskaan kaukana – missä tahansa päin Mongoliaa matkustaakaan. Trans-Siperian junarata kulkee Ulan Batorin kautta ja sillä voi matkata halutessasi Venäjän tai Kiinan puolelle. Suosittuja matkakohteita Mongoliassa ovat Ulan Batorin lisäksi Gobin autiomaa, Tereljin kansallispuisto, Altain vuoristo sekä Kharkhorin-Erdenezuu – Mongolivaltakunnan pääkaupunki. Bussit kulkevat Ulan Batorin keskustasta suurimpiin kaupunkeihin, joista voi jatkaa matkaa pienempiin kyliin. Miellyttävä ja kenties nopein tapa kiertää maata on vuokrata itselleen auto. Kannattaa kuitenkin huomioida Mongolian melko huonokuntoiset tiet autoa valitessa. Monet isommat tiet kaupunkien välillä ovat hiekkateitä ja talvisin lumen sekä jään peitossa. Onneksi jo lentokentällä voit ottaa allesi nelivetoisen auton, jolla pääsee paikkaan kuin paikkaan. Jos itse ei halua ajaa, voi lisäksi vuokrata itselleen kuljettajan loman ajaksi. Yhdensuuntaiset lennot Helsingistä Ulan Batoriin sekä halvat lennot Helsingistä Ulan Batoriin löytyvät kaikki kätevästi momondon verkkosivuilta.


Vastaavia ​​Helsinki - Ulan Bator lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Ulan Bator vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Ulan Bator lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Ulan Bator tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Ulan Bator tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Ulan Bator lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.