Halvat lennot Helsinki Ulan Bator alk. 1335 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 29/11
ke 6/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Ulan Bator lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Ulan Bator

Lyhyin lentoaika

14t 10m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Ulan Bator on 14t 10m.
Helsinki - Ulan Bator ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Ulan Bator

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Milloin on halvin aika lentää Ulan Bator?

Aamulla. Helsinki - Ulan Bator lennot ovat noin 13 % kalliimpia illalla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Ulan Bator?

Turkish Airlines. Turkish Airlines on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Ulan Bator reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Ulan Bator reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Ulan Bator Buyant Ukhaa. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Ulan Bator Buyant Ukhaa ja saat parhaat Helsinki - Ulan Bator lentohinnat

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Ulan Bator

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Ulan Bator momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Turkish AirlinesHintaalk. 546 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
302 arvostelua
Etsi Turkish Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Ulan Bator Buyant Ukhaa etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Ulan Bator Buyant Ukhaa lento kestää noin 5149,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä?

  Valittavissa oleva toimijoiden määrä lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä osiossa on 1 marraskuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Ulan Batorissa?

Helsingissä ja Ulan Batorissa on käytössä vain yksi lentokenttä. Näin ollen lennot Helsingistä Ulan Batoriin kulkevat aina samojen lentokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentokenttä on miellyttävä paikka aloittaa lentomatka sen melko pienen koon sekä hyvän palvelutarjonnan takia. Kentältä löytyy kaikki tarvittava – ilman että tarvitsee kuluttaa paljon aikaa jonottamiseen sekä kävelyyn. Lähtöselvityksestä lähtöportille pääsee yleensä melko nopeasti ja matkalla voi tutustua kauppoihin, ravintoloihin sekä kahviloihin. Lentokenttä on oiva paikka ostaa suomalaisia tuliaisia lopulliseen matkakohteeseen. Lentokenttäloungeja on useita ja niissä voi rentoutua mukavasti ennen lentoa hyvän ruuan sekä juoman parissa. Erikoisuutena voit Finnairin loungessa käydä uimassa, saunomassa ja suihkussa. Ulan Batorin lentokenttä tarjoaa myös matkustajilleen hyvät puitteet. Helsinki-Vantaaseen verrattuna kenttä on melko pieni, mutta tämä tekee siitä hyvin helppokulkuisen. Uusi lentokenttä avattiin vuonna 2021 ja palvelutaso on parantunut hurjasti vanhaan kenttään verrattuna. Matkustajille on tarjolla niin kauppoja, ravintoloita kuin kahviloita. Kaikki tämä löytyy kuitenkin kätevästi yhdestä terminaalirakennuksesta ja kävelymatkat ovat mukavan lyhyitä.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Ulan Batorissa?

Lennot Helsingistä Ulan Batoriin alkavat tietenkin matkalla Helsinki-Vantaalle. Lentokenttä on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja sinne voi matkata autolla, taksilla sekä julkisella liikenteellä. Bussit kulkevat molemmille terminaaleille ja linjalla 615 pääsee perille läpi yön. Muita lentokentälle operoivia busseja ovat muun muassa 415, 561 sekä 570. Juna-asema sijaitsee terminaalien välissä olevalla yhdyskäytävällä ja sieltä pääsee kävelemään sisäkautta molempiin terminaaleihin. Junat I sekä P pysähtyvät lentokentällä ja kuljettavat matkaajia aina aamuvarhaisesta iltamyöhään. Perinteisten taksien lisäksi perille vievät myös kuljetuspalvelusovellukset Uber ja Yango. Omalla autolla kulkeva löytää lentokentän lähistöltä maksullisia pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Ulan Batorin päässä matkan voi taittaa bussilla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Useat kaupungissa toimivat autovuokraamot toimittavat autot myös lentokentälle, vaikka niillä ei kentällä olisikaan toimipistettä. Kaupungin bussi 4:7 kulkee suoraan Ulan Batorin keskustaan. Linja operoi aamusta iltaan melko tiheällä vuorovälillä. Perille pääsee noin puolessa tunnissa. Sukkulabusseja on myös saatavilla ja ne vievät kaupungin bussia nopeammin perille. Taksit löytyvät aivan terminaalin edustalta, minkä lisäksi ne ovat länsimaalaisittain melko edullisia. Perille pääsee juuri haluamaansa osoitteeseen ja tämä on etenkin raskaiden matkalaukkujen kanssa matkaavalle miellyttävä tapa matkustaa.

Mihin kaupunkeihin on mahdollista matkustaa Ulan Batorista?

Ulan Bator on Mongolian suurin kaupunki ja siellä sijaitsee maan ainoa iso kansainvälinen lentokenttä. Mongolia on laaja maa, mistä johtuen välimatkat saattavat olla kaupunkien välillä erittäin pitkiä. Luonto on kuitenkin kuvankaunista eikä koskaan kaukana – missä tahansa päin Mongoliaa matkustaakaan. Trans-Siperian junarata kulkee Ulan Batorin kautta ja sillä voi matkata halutessasi Venäjän tai Kiinan puolelle. Suosittuja matkakohteita Mongoliassa ovat Ulan Batorin lisäksi Gobin autiomaa, Tereljin kansallispuisto, Altain vuoristo sekä Kharkhorin-Erdenezuu – Mongolivaltakunnan pääkaupunki. Bussit kulkevat Ulan Batorin keskustasta suurimpiin kaupunkeihin, joista voi jatkaa matkaa pienempiin kyliin. Miellyttävä ja kenties nopein tapa kiertää maata on vuokrata itselleen auto. Kannattaa kuitenkin huomioida Mongolian melko huonokuntoiset tiet autoa valitessa. Monet isommat tiet kaupunkien välillä ovat hiekkateitä ja talvisin lumen sekä jään peitossa. Onneksi jo lentokentällä voit ottaa allesi nelivetoisen auton, jolla pääsee paikkaan kuin paikkaan. Jos itse ei halua ajaa, voi lisäksi vuokrata itselleen kuljettajan loman ajaksi. Yhdensuuntaiset lennot Helsingistä Ulan Batoriin sekä halvat lennot Helsingistä Ulan Batoriin löytyvät kaikki kätevästi momondon verkkosivuilta.


Vastaavia ​​Helsinki - Ulan Bator lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Ulan Bator vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Ulan Bator lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Ulan Bator lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Ulan Bator joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Ulan Bator tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Ulan Bator?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Ulan Bator tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Ulan Bator lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Ulan Bator lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ulan Bator

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.