Halvat lennot Helsinki - Bangkok

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 8/8
su 15/8

Helsinki-Bangkok lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Bangkok
Paras löydetty hinta329 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bangkok viimeisten 72 tunnin aikana on 329 €
Lyhyin lentoaika9t 35mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Bangkok on 9t 35m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Bangkok ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Bangkok Suvarnabhumi lentokenttä ja Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Bangkok2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi (BKK), Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema (DMK)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Bangkok

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bangkok?

maaliskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bangkok on maaliskuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Bangkok?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Bangkok?

aamulla

Helsinki - Bangkok lennot ovat noin 13 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bangkok?

Turkish Airlines

Cathay Pacific, Etihad Airways ja Juneyao Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Bangkok reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Bangkok reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi ja saat parhaat Helsinki - Bangkok lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Bangkok lento?

15 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bangkok on noin 15 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Bangkok

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bangkok lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
BKKBangkok Suvarnabhumi
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
DMKBangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bangkok

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bangkok, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
BKKBangkok Suvarnabhumi
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
DMKBangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Bangkok

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Bangkok momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Ukraine International Airlines
Hintaalk. 349 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
Turkish Airlines
Hintaalk. 368 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
KLM
Hintaalk. 374 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
Cathay Pacific
Hintaalk. 383 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
Norwegian
Hintaalk. 384 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,0
Air China
Hintaalk. 392 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,0
Etihad Airways
Hintaalk. 401 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,7
Qatar Airways
Hintaalk. 403 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,4
Aeroflot
Hintaalk. 406 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Emirates
Hintaalk. 408 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,8

 • Millä lentoyhtiöillä, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok on voimassa COVID-19-turvallisuuskäytännöt?

  Monet lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön lisäturvatoimenpiteitä estääkseen COVID-19-koronaviruksen leviämisen. Yksi tälläisistä lentoyhtiöistä on Etihad Airways. Monet lentoyhtiöt, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok tarjoavat tehostettua siivousta lentokoneissaan. Muita lisäkäytäntöjä ovat muun muassa ennen lentoa tehtävät testit COVID-19-oireiden ja vasta-aineiden varalta. Kasvosuojat vaaditaan myös, ja ne annetaan matkailijoille. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat turvavälit huomioivia istumapaikkoja rajoitetun ajan. Käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten pidä tämä mielessä, kun etsit vaihtoehtoja.

 • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

  Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Qatar Airways ja Aeroflot. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

 • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Bangkok etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Bangkok välinen etäisyys on 7883,0 km. Tämä matka kestää lentäen yleensä 12t 50m.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bangkok?

Helsingin ja Bangkokin välillä liikennöidään sekä suoria lentoja että välilaskullisia lentoreittejä. Suorat lennot Helsingistä Bangkokiin operoi suomalainen Finnair. Suoria lentoja liikennöidään päivittäin, ja parhaimmillaan Finnair tarjoaa jopa viisi päivittäistä suoraa lentoa Bangkokiin. Kätevät lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bangkokiin voi saada myös yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Vaihdollisia lentoja Bangkokiin liikennöivät esimerkiksi venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways, saksalainen Lufthansa ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Vertaa lentoja tarkkaan ja löydä lentoreitit, jotka sopivat parhaiten budjettiisi ja matka-aikatauluihisi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan alueella. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle helposti ja nopeasti joukkoliikennevälineillä. Voit valita lähijunan, bussin ja taksin väliltä. Lähijunat I ja P liikennöivät lentokentälle Helsingin päärautatieasemalta. Junat ovat perillä lentoasemalla noin puolessa tunnissa ja matka on helppo, sillä lentokenttä on linjojen päätepysäkki. Toinen vaivaton vaihtoehto on lentokenttäbussi Finnair City Bus, joka liikennöi Helsingin rautatieasemalta lentokentälle tavallisesti noin 20 minuutin välein. Bussi suuntaa suorinta tietä lentokentälle, joten matka-aika on noin puoli tuntia. HSL:n seutuliikenteen busseja kulkee myös keskustasta lentokentälle, mutta matka-aika on pidempi kuin Finnairin lentokenttäbussilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bangkokissa?

Bangkokissa on kaksi lentokenttää: Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema ja Don Muangin kansainvälinen lentoasema. Lennot Helsingistä Bangkokiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta kaupungin suurimmalle lentokentälle, eli Suvarnabhumin lentoasemalle, joka ottaa vastaan valtaosan kaupungin kansainvälisestä lentoliikenteestä. Valtavalta lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet Bangkokin keskustan alueelle. Pääset lentokentältä keskustaan kätevimmin Bangkok Airport Rail Link -junalla. Juna liikennöi lentokentältä päivittäin noin kello 6–24 Makkasan Station -aseman kautta Phaya Thai -asemalle. Matkan hinta on kokonaisuudessaan noin 80 bahtia (noin 2,10 euroa).

Kuinka kauan Helsinki–Bangkok lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Bangkokiin kestävät alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Välilaskullisilla lentoreiteillä matka-aika on yleensä vähintään noin 12 tuntia, mutta selvästi tätä pidemmätkin lennot ovat tavallisia.

Milloin on paras aika matkustaa Bangkokiin?

Bangkok on kaupunkikohde, joka kutsuu matkustajia kaikkina vuodenaikoina. Sään puolesta paras aika matkustaa Bangkokiin sijoittuu noin marras- ja helmikuun välille. Näinä kuukausina kaupungissa on paikallisen mittapuun mukaan viileää, eli lämpötilat pysyttelevät 30 asteen alapuolella. Sää sopiikin kaupungin lukemattomien nähtävyyksien tutkimiseen. Talvikauden haittapuoli on lentojen kallis hintataso, sillä marras- ja tammikuun välillä lentojen hinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Suomen kesälomakuukaudet ovat Bangkokissa sateisia, mutta se ei estä kaupunkiin matkustamista. Jos haluat lentoliput Helsingistä Bangkokiin halvalla, kannattaa matkat kaupunkiin suunnitella esimerkiksi toukokuulle tai syys-lokakuulle, eli sadekauden alkuun tai loppuun. Näinä kuukausina lennot ovat edullisia, mutta varaudu epävakaisiin säihin.

Tarvitaanko lennolle Bangkokiin passia/viisumia?

Bangkokin matkalla passi on pakollinen. Tarkista, että passisi on voimassa paitsi matkan ajan, myös vielä puoli vuotta Thaimaan matkan jälkeen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Bangkokiin tai muihin Thaimaan kohteisiin lentäessään viisumia, mutta maassa oleskeluun on silti määritelty aikaraja. Kun saavut Bangkokiin, saat passiisi saapumisleiman. Voit oleskella Thaimaan rajojen sisällä 30 vuorokautta leimassa mainitusta päivämäärästä lähtien.


Vinkkejä Bangkokiin

 • Bangkok on ruuhkainen miljoonakaupunki, joten liikkuminen kaupungin alueella onnistuu nopeimmin raiteita pitkin. Kokeile katutason yläpuolella kulkevaa BTS-junaa, eli niin sanottua Skytrainia, tai maan alla kulkevaa MRT-junaa. Muista silti testata myös paikallisia perinteisiä kulkuvälineitä, kuten tuk-tuk-takseja ja kanaaliveneitä.
 • Bangkok on shoppailijan unelmakohde, sillä kaupungissa on useita valtavia ostoskeskuksia. Hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Ostoshimon voit tyydyttää esimerkiksi BK Centerissä, Siam Paragonissa tai Central Worldissä. Paikallisia tuotteita löydät edullisesti myös katumarkkinoilta.
 • Ruoka on Bangkokissa yleensä todella edullista, eikä kaupungissa kannata pelätä aidon bangkokilaisen katuruuan testaamista. Suuntaa valtaville ruokatoreille, kuten JJ Green marketiin tai Talad Neon yömarkkinoille, joilla valinnanvaraa on valtavasti.

(Hinnat tarkistettu 21.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Bangkok -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Phuket reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 05m
Halvin hinta494 €
Vaasa - Bangkok reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 25m
Halvin hinta636 €
Tampere - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 40m
Halvin hinta723 €
Helsinki - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 20m
Halvin hinta761 €
Helsinki - Koh Samui reitin lennot
Lyhyin lentoaika36t 40m
Halvin hinta771 €
Helsinki - Rayong reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 20m
Halvin hinta993 €
Tampere - Phuket reitin lennot
Lyhyin lentoaika32t 00m
Halvin hinta1024 €