Lennot Aasia Thaimaa Bangkok Helsinki lento kohteeseen Bangkok

Halvat lennot Helsinki - Bangkok

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Bangkok (BKK)
pe 4.6.
pe 11.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Bangkok

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Bangkok

Paras löydetty hinta346 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bangkok viimeisten 72 tunnin aikana on 346 €
Lyhyin lentoaika9h 45mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Bangkok on 9h 45m.
Suora lentotoSuoria lentoja Helsinki - Bangkok reitille lennetään torstai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Finnair.
Lentokentät kohteessa Bangkok2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi (BKK), Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema (DMK)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Bangkok

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bangkok?

maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bangkok on maaliskuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Bangkok?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Bangkok?

aamulla
Helsinki - Bangkok lennot ovat noin 13 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin Helsinki - Bangkok reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi ja saat parhaat Helsinki - Bangkok lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Bangkok lento?

18 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bangkok on noin 18 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Bangkok: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bangkok lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
21. syyskuuta
HEL13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
BKK23:15Bangkok Suvarnabhumi
6. lokakuuta
BKK04:55Bangkok Suvarnabhumi
10t 20m
HEL15:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
2. kesäkuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
BKK05:15Bangkok Suvarnabhumi
29. kesäkuuta
BKK23:10Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 välilasku
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. heinäkuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
BKK04:55Bangkok Suvarnabhumi
18. heinäkuuta
BKK19:20Bangkok Suvarnabhumi
18t 00m
1 välilasku
HEL13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bangkok

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bangkok, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Aeroflot ja Turkish Airlines
Finnair
4. heinäkuuta
HEL13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
BKK23:15Bangkok Suvarnabhumi
Aeroflot
3. heinäkuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
BKK04:50Bangkok Suvarnabhumi
Turkish Airlines
4. heinäkuuta
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
BKK07:25Bangkok Suvarnabhumi

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Bangkok

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Bangkok momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Ukraine International Airlines
Hintaalk. 344 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,2
Turkish Airlines
Hintaalk. 364 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
KLM
Hintaalk. 369 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
Cathay Pacific
Hintaalk. 379 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,0
Norwegian
Hintaalk. 379 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,1
Air China
Hintaalk. 387 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,0
Etihad Airways
Hintaalk. 396 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Qatar Airways
Hintaalk. 398 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,7
Aeroflot
Hintaalk. 401 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,9
Emirates
Hintaalk. 403 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,8

Millä lentoyhtiöillä, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok on voimassa COVID-19-turvallisuuskäytännöt?

Monet lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön lisäturvatoimenpiteitä estääkseen COVID-19-koronaviruksen leviämisen. Yksi tälläisistä lentoyhtiöistä on Etihad Airways. Monet lentoyhtiöt, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok tarjoavat tehostettua siivousta lentokoneissaan. Muita lisäkäytäntöjä ovat muun muassa ennen lentoa tehtävät testit COVID-19-oireiden ja vasta-aineiden varalta. Kasvosuojat vaaditaan myös, ja ne annetaan matkailijoille. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat turvavälit huomioivia istumapaikkoja rajoitetun ajan. Käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten pidä tämä mielessä, kun etsit vaihtoehtoja.

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Qatar Airways ja Aeroflot. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bangkok?

Helsingin ja Bangkokin välillä liikennöidään sekä suoria lentoja että välilaskullisia lentoreittejä. Suorat lennot Helsingistä Bangkokiin operoi suomalainen Finnair. Suoria lentoja liikennöidään päivittäin, ja parhaimmillaan Finnair tarjoaa jopa viisi päivittäistä suoraa lentoa Bangkokiin. Kätevät lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bangkokiin voi saada myös yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Vaihdollisia lentoja Bangkokiin liikennöivät esimerkiksi venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways, saksalainen Lufthansa ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Vertaa lentoja tarkkaan ja löydä lentoreitit, jotka sopivat parhaiten budjettiisi ja matka-aikatauluihisi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan alueella. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle helposti ja nopeasti joukkoliikennevälineillä. Voit valita lähijunan, bussin ja taksin väliltä. Lähijunat I ja P liikennöivät lentokentälle Helsingin päärautatieasemalta. Junat ovat perillä lentoasemalla noin puolessa tunnissa ja matka on helppo, sillä lentokenttä on linjojen päätepysäkki. Toinen vaivaton vaihtoehto on lentokenttäbussi Finnair City Bus, joka liikennöi Helsingin rautatieasemalta lentokentälle tavallisesti noin 20 minuutin välein. Bussi suuntaa suorinta tietä lentokentälle, joten matka-aika on noin puoli tuntia. HSL:n seutuliikenteen busseja kulkee myös keskustasta lentokentälle, mutta matka-aika on pidempi kuin Finnairin lentokenttäbussilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bangkokissa?

Bangkokissa on kaksi lentokenttää: Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema ja Don Muangin kansainvälinen lentoasema. Lennot Helsingistä Bangkokiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta kaupungin suurimmalle lentokentälle, eli Suvarnabhumin lentoasemalle, joka ottaa vastaan valtaosan kaupungin kansainvälisestä lentoliikenteestä. Valtavalta lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet Bangkokin keskustan alueelle. Pääset lentokentältä keskustaan kätevimmin Bangkok Airport Rail Link -junalla. Juna liikennöi lentokentältä päivittäin noin kello 6–24 Makkasan Station -aseman kautta Phaya Thai -asemalle. Matkan hinta on kokonaisuudessaan noin 80 bahtia (noin 2,10 euroa).

Kuinka kauan Helsinki–Bangkok lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Bangkokiin kestävät alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Välilaskullisilla lentoreiteillä matka-aika on yleensä vähintään noin 12 tuntia, mutta selvästi tätä pidemmätkin lennot ovat tavallisia.

Milloin on paras aika matkustaa Bangkokiin?

Bangkok on kaupunkikohde, joka kutsuu matkustajia kaikkina vuodenaikoina. Sään puolesta paras aika matkustaa Bangkokiin sijoittuu noin marras- ja helmikuun välille. Näinä kuukausina kaupungissa on paikallisen mittapuun mukaan viileää, eli lämpötilat pysyttelevät 30 asteen alapuolella. Sää sopiikin kaupungin lukemattomien nähtävyyksien tutkimiseen. Talvikauden haittapuoli on lentojen kallis hintataso, sillä marras- ja tammikuun välillä lentojen hinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Suomen kesälomakuukaudet ovat Bangkokissa sateisia, mutta se ei estä kaupunkiin matkustamista. Jos haluat lentoliput Helsingistä Bangkokiin halvalla, kannattaa matkat kaupunkiin suunnitella esimerkiksi toukokuulle tai syys-lokakuulle, eli sadekauden alkuun tai loppuun. Näinä kuukausina lennot ovat edullisia, mutta varaudu epävakaisiin säihin.

Tarvitaanko lennolle Bangkokiin passia/viisumia?

Bangkokin matkalla passi on pakollinen. Tarkista, että passisi on voimassa paitsi matkan ajan, myös vielä puoli vuotta Thaimaan matkan jälkeen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Bangkokiin tai muihin Thaimaan kohteisiin lentäessään viisumia, mutta maassa oleskeluun on silti määritelty aikaraja. Kun saavut Bangkokiin, saat passiisi saapumisleiman. Voit oleskella Thaimaan rajojen sisällä 30 vuorokautta leimassa mainitusta päivämäärästä lähtien.


Vinkkejä Bangkokiin

 • Bangkok on ruuhkainen miljoonakaupunki, joten liikkuminen kaupungin alueella onnistuu nopeimmin raiteita pitkin. Kokeile katutason yläpuolella kulkevaa BTS-junaa, eli niin sanottua Skytrainia, tai maan alla kulkevaa MRT-junaa. Muista silti testata myös paikallisia perinteisiä kulkuvälineitä, kuten tuk-tuk-takseja ja kanaaliveneitä.
 • Bangkok on shoppailijan unelmakohde, sillä kaupungissa on useita valtavia ostoskeskuksia. Hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Ostoshimon voit tyydyttää esimerkiksi BK Centerissä, Siam Paragonissa tai Central Worldissä. Paikallisia tuotteita löydät edullisesti myös katumarkkinoilta.
 • Ruoka on Bangkokissa yleensä todella edullista, eikä kaupungissa kannata pelätä aidon bangkokilaisen katuruuan testaamista. Suuntaa valtaville ruokatoreille, kuten JJ Green marketiin tai Talad Neon yömarkkinoille, joilla valinnanvaraa on valtavasti.

(Hinnat tarkistettu 21.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Bangkok

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
31t 35m
Halvin hinta
310 €
Tampere - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 40m
Halvin hinta
715 €
Vaasa - Bangkok reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 40m
Halvin hinta
742 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Bangkok:


Lennot muihin kaupunkeihin kohteessaBangkok

Eikö Bangkok houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin kohteessa Bangkok

Lennot Aasia Thaimaa Bangkok Helsinki lento kohteeseen Bangkok
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka