Lennot Aasia Thaimaa Bangkok Helsinki lento kohteeseen Bangkok

Halvat lennot Helsinki - Bangkok

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Bangkok (BKK)
to 31.12.
to 7.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Bangkok

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Bangkok

Paras löydetty hinta 382 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bangkok viimeisten 72 tunnin aikana on 382 €
Lyhyin lentoaika 9h 45m Lyhyin lentoaika Helsinki Bangkok on 9h 45m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Bangkok ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi ja Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät kohteessa Bangkok 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi (BKK), Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema (DMK)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Bangkok

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bangkok?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bangkok on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Bangkok?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Bangkok?
keskipäivällä
Helsinki - Bangkok lennot ovat noin 12 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi ja saat parhaat Helsinki - Bangkok lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Bangkok?
18 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bangkok on noin 18 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Bangkok: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bangkok lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
25. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
31. toukokuuta
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
10t 20m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
25. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
31. toukokuuta
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
23t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
18. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
1 välilasku
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
31. joulukuuta
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
22t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bangkok

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bangkok, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways ja Lufthansa
Halvin
Sopivin
Nopein
Etihad Airways
26. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 15m
2 välilaskua
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
Lufthansa
26. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
1 välilasku
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
Qatar Airways
13. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
BKK
Bangkok Suvarnabhumi

Millä lentoyhtiöillä, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok on voimassa COVID-19-turvallisuuskäytännöt?

Monet lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön lisäturvatoimenpiteitä estääkseen COVID-19-koronaviruksen leviämisen. Yksi tälläisistä lentoyhtiöistä on Etihad Airways. Monet lentoyhtiöt, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok tarjoavat tehostettua siivousta lentokoneissaan. Muita lisäkäytäntöjä ovat muun muassa ennen lentoa tehtävät testit COVID-19-oireiden ja vasta-aineiden varalta. Kasvosuojat vaaditaan myös, ja ne annetaan matkailijoille. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat turvavälit huomioivia istumapaikkoja rajoitetun ajan. Käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten pidä tämä mielessä, kun etsit vaihtoehtoja.

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Qatar Airways, Turkish Airlines ja Emirates. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Qatar Airways, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bangkok?

Helsingin ja Bangkokin välillä liikennöidään sekä suoria lentoja että välilaskullisia lentoreittejä. Suorat lennot Helsingistä Bangkokiin operoi suomalainen Finnair. Suoria lentoja liikennöidään päivittäin, ja parhaimmillaan Finnair tarjoaa jopa viisi päivittäistä suoraa lentoa Bangkokiin. Kätevät lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bangkokiin voi saada myös yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Vaihdollisia lentoja Bangkokiin liikennöivät esimerkiksi venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways, saksalainen Lufthansa ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Vertaa lentoja tarkkaan ja löydä lentoreitit, jotka sopivat parhaiten budjettiisi ja matka-aikatauluihisi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan alueella. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle helposti ja nopeasti joukkoliikennevälineillä. Voit valita lähijunan, bussin ja taksin väliltä. Lähijunat I ja P liikennöivät lentokentälle Helsingin päärautatieasemalta. Junat ovat perillä lentoasemalla noin puolessa tunnissa ja matka on helppo, sillä lentokenttä on linjojen päätepysäkki. Toinen vaivaton vaihtoehto on lentokenttäbussi Finnair City Bus, joka liikennöi Helsingin rautatieasemalta lentokentälle tavallisesti noin 20 minuutin välein. Bussi suuntaa suorinta tietä lentokentälle, joten matka-aika on noin puoli tuntia. HSL:n seutuliikenteen busseja kulkee myös keskustasta lentokentälle, mutta matka-aika on pidempi kuin Finnairin lentokenttäbussilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bangkokissa?

Bangkokissa on kaksi lentokenttää: Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema ja Don Muangin kansainvälinen lentoasema. Lennot Helsingistä Bangkokiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta kaupungin suurimmalle lentokentälle, eli Suvarnabhumin lentoasemalle, joka ottaa vastaan valtaosan kaupungin kansainvälisestä lentoliikenteestä. Valtavalta lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet Bangkokin keskustan alueelle. Pääset lentokentältä keskustaan kätevimmin Bangkok Airport Rail Link -junalla. Juna liikennöi lentokentältä päivittäin noin kello 6–24 Makkasan Station -aseman kautta Phaya Thai -asemalle. Matkan hinta on kokonaisuudessaan noin 80 bahtia (noin 2,10 euroa).

Kuinka kauan Helsinki–Bangkok lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Bangkokiin kestävät alkaen noin yhdeksän tuntia ja 30 minuuttia. Välilaskullisilla lentoreiteillä matka-aika on yleensä vähintään noin 12 tuntia, mutta selvästi tätä pidemmätkin lennot ovat tavallisia.

Milloin on paras aika matkustaa Bangkokiin?

Bangkok on kaupunkikohde, joka kutsuu matkustajia kaikkina vuodenaikoina. Sään puolesta paras aika matkustaa Bangkokiin sijoittuu noin marras- ja helmikuun välille. Näinä kuukausina kaupungissa on paikallisen mittapuun mukaan viileää, eli lämpötilat pysyttelevät 30 asteen alapuolella. Sää sopiikin kaupungin lukemattomien nähtävyyksien tutkimiseen. Talvikauden haittapuoli on lentojen kallis hintataso, sillä marras- ja tammikuun välillä lentojen hinnat ovat keskimääräistä korkeammalla. Suomen kesälomakuukaudet ovat Bangkokissa sateisia, mutta se ei estä kaupunkiin matkustamista. Jos haluat lentoliput Helsingistä Bangkokiin halvalla, kannattaa matkat kaupunkiin suunnitella esimerkiksi toukokuulle tai syys-lokakuulle, eli sadekauden alkuun tai loppuun. Näinä kuukausina lennot ovat edullisia, mutta varaudu epävakaisiin säihin.

Tarvitaanko lennolle Bangkokiin passia/viisumia?

Bangkokin matkalla passi on pakollinen. Tarkista, että passisi on voimassa paitsi matkan ajan, myös vielä puoli vuotta Thaimaan matkan jälkeen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Bangkokiin tai muihin Thaimaan kohteisiin lentäessään viisumia, mutta maassa oleskeluun on silti määritelty aikaraja. Kun saavut Bangkokiin, saat passiisi saapumisleiman. Voit oleskella Thaimaan rajojen sisällä 30 vuorokautta leimassa mainitusta päivämäärästä lähtien.


Vinkkejä Bangkokiin

 • Bangkok on ruuhkainen miljoonakaupunki, joten liikkuminen kaupungin alueella onnistuu nopeimmin raiteita pitkin. Kokeile katutason yläpuolella kulkevaa BTS-junaa, eli niin sanottua Skytrainia, tai maan alla kulkevaa MRT-junaa. Muista silti testata myös paikallisia perinteisiä kulkuvälineitä, kuten tuk-tuk-takseja ja kanaaliveneitä.
 • Bangkok on shoppailijan unelmakohde, sillä kaupungissa on useita valtavia ostoskeskuksia. Hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Ostoshimon voit tyydyttää esimerkiksi BK Centerissä, Siam Paragonissa tai Central Worldissä. Paikallisia tuotteita löydät edullisesti myös katumarkkinoilta.
 • Ruoka on Bangkokissa yleensä todella edullista, eikä kaupungissa kannata pelätä aidon bangkokilaisen katuruuan testaamista. Suuntaa valtaville ruokatoreille, kuten JJ Green marketiin tai Talad Neon yömarkkinoille, joilla valinnanvaraa on valtavasti.

(Hinnat tarkistettu 21.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Bangkok

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 20m
Halvin hinta
602 €
Tampere - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 40m
Halvin hinta
718 €
Vaasa - Bangkok reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 05m
Halvin hinta
1187 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Bangkok:


Lennot muihin kaupunkeihin kohteessaBangkok

Eikö Bangkok houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin kohteessa Bangkok

Lennot Aasia Thaimaa Bangkok Helsinki lento kohteeseen Bangkok
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka