Lennot Aasia Singapore Singapore Helsinki lento kohteeseen Singapore

Halvat lennot Helsinki - Singapore

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Singapore (SIN)
ti 11.5.
ti 18.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Singapore

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Singapore

Paras löydetty hinta392 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Singapore viimeisten 72 tunnin aikana on 392 €
Lyhyin lentoaika16h 20mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Singapore on 16h 20m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Singapore ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi.
Lentokentät kohteessa Singapore2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä Singapore: Singapore Seletar (XSP), Singapore Changi (SIN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Singapore

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Singapore?

heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Singapore on heinäkuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Singapore?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Singapore?

keskipäivällä
Helsinki - Singapore lennot ovat noin 15 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Singapore?

Juneyao Airlines
Juneyao Airlines, Turkish Airlines ja Emirates ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Singapore reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Singapore reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi ja saat parhaat Helsinki - Singapore lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SIN
Singapore Changi

Milloin on halvinta varata Helsinki - Singapore lento?

43 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Singapore on noin 43 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Singapore: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Singapore lennot vaihtamalla välilehteä
Singapore Airlines
1. kesäkuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
07:25Singapore Changi
7. kesäkuuta
20:30Singapore Changi
15t 05m
1 välilasku
11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
16. huhtikuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
06:45Singapore Changi
22. huhtikuuta
23:10Singapore Changi
16t 55m
1 välilasku
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
16. huhtikuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
06:45Singapore Changi
22. huhtikuuta
23:10Singapore Changi
16t 55m
1 välilasku
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Singapore

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Singapore, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Qatar Airways ja Turkish Airlines
Finnair
6. kesäkuuta
20:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
08:10Singapore Changi
Finnair
3. kesäkuuta
20:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
08:10Singapore Changi
Qatar Airways
7. kesäkuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
06:45Singapore Changi

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Singapore

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Singapore momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Turkish Airlines
Hintaalk. 395 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,7
KLM
Hintaalk. 406 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
Lufthansa
Hintaalk. 412 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
Qatar Airways
Hintaalk. 418 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,9
Emirates
Hintaalk. 426 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,1
Air China
Hintaalk. 428 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
5,1
Finnair
Hintaalk. 433 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Singapore Airlines
Hintaalk. 481 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,5
British Airways
Hintaalk. 851 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
5,5

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Singapore Changi reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Qatar Airways ja Lufthansa. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Singapore?

Lennot Helsingistä Singaporeen onnistuvat monen eri lentoyhtiön siivillä. Kotimainen Finnair lentää reittiä suorana. Välilaskulliset lennot Helsingistä Singaporeen onnistuvat Qatar Airwaysilla, Air Chinalla, Air Francella, British Airwaysilla, Cathay Pacificilla, Lufthansalla, SAS:lla, Singapore Ailinesilla, Thai Airwaysilla ja Turkish Airlinesilla. Helsinki‒Singapore-lennot voi löytää myös halvalla. Vertaa lentoja etukäteen. Näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sekä matkan hintaan että lentoaikaan. Halvat lennot Helsingistä Singaporeen saa tavallisesti parhaiten, kun on ajoissa liikkeessä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet, minkä lisäksi sinne voi kulkea myös omalla autolla. Helsinkiläiset ja pääkaupunkiseutulaiset pääsevät Helsingin keskustasta lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea matkustavat pääsevät Helsingin lentokentälle joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä vastaa Matkahuolto ja junayhteyksistä VR. Saat lisätietoa heidän kotisivuiltaan sekä aikatauluista että lippujen hinnoista. Lentokenttäjunasta saat puolestaan lisätietoja HSL:n kotisivuilta. Voit tarkistaa tiedot saapuvista ja lähtevistä lennoista Finavian kotisivuilta. Sieltä löydät ajantasaisimman tiedon.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Singaporessa?

Lennot Helsingistä Singaporeen laskeutuvat Changin kansainväliselle lentoasemalle, joka on yksi Aasian vilkkaimmista. Se on myös valittu useana vuotena maailman parhaaksi lentoasemaksi. Lentokenttä toimii tärkeänä solmukohtana sekä Aasian sisäisillä että Euroopan ja Australian välisillä lennoilla. Changin lentokenttä on myös kansallisen Singapore Airlinesin kotikenttä. Lentokentältä pääsee keskustaan niin metrolla, paikallisbussilla kuin taksillakin. Jos haluat matkustaa mahdollisimman halvalla, kannattaa turvautua julkisiin kulkuvälineisiin. Huomioi kuitenkin, että linja-autossa täytyy maksaa tasarahalla kuljettajalle. Voit myös ostaa lentokentältä matkakortin ja ladata siihen matkarahaa. Yksi vaihtoehto keskustaan kulkemiseen on lentokentän oma sukkulabussi, Airport Shuttle. Lipun siihen voi varata etukäteen netistä.

Kuinka kauan Helsinki–Singapore-lento kestää?

Jos sinulle on tärkeää päästä kohteeseen mahdollisimman nopeasti, kannattaa ostaa lentoliput Helsingistä Singaporeen suoralle reitille, jota liikennöi kotimainen Finnair. Suorat Helsinki‒Singapore-lennot kestävät noin 11 h 35 min. Välilaskulliset lennot Helsingistä Singaporeen ovatkin sitten hitaampia, ja matkaan saa varata jopa yli 20 h. Lyhyt lentoaika on esimerkiksi Finnairin lennolla, jossa välilasku on Bangkokissa ja jonka loppumatka taittuu Jetstar Asian koneella. Lentoaika on tällöin 14 h 20 min. Varsin nopea on myös Finnairin lento, jossa välilasku on Hongkongissa. Lentoaika on 14 h 45 min.

Milloin on paras aika matkustaa Singaporeen

Suosituin ajankohta matkustaa Singaporeen on sadekausien ulkopuolella eli maaliskuusta lokakuuhun. Kaupunkiin voi kuitenkin matkustaa ympäri vuoden, ja lämpöä riittää takuulla, sillä keskilämpötila on noin 30 °C ympäri vuoden. Vaikka Singapore on etupäässä juuri kaupunkilomakohde, löytyy sieltä myös hiekkarantoja, joilla voi ottaa ilon irti paahteisista päivistä.

Tarvitaanko Singaporeen passia/viisumia?

Jos Singaporen matkasi kestää alle 90 vuorokautta, et tarvitse matkallesi viisumia. Passi sinun tulee sen sijaan ottaa mukaan. Huomaathan, että sen tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen.


Vinkkejä Singaporeen

 • Singapore on maailmankuulu tiukoista siisteyslaeistaan. Kannattaa tutustua lakeihin ennen matkaa, sillä maassa ovat kiellettyjä monet oudoltakin kuulostavat asiat, ja niistä voi saada sakkoja ja jopa vankeusrangaistuksen. Lailla kiellettyä on esimerkiksi wc-pöntön huuhtelematta jättäminen käytön jälkeen, julkinen halailu sekä purukumin sylkeminen maahan. Tapakulttuurin mukaisesti myös vasemman käden käyttöä tulee välttää, erityisesti syödessä ja tervehtiessä.
 • Kunhan vain muistat olla lainkuuliainen, Singaporessa voi viettää lomaa turvallisesti. Esimerkiksi talouslehti Forbes on nimittäin nimennyt Singaporen maailman turvallisimmaksi matkakohteeksi.
 • Yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä Singaporessa on Gardens by the Bay, futuristinen kasvitieteellinen puutarha. Sieltä löytyy kaksi valtavaa kasvihuonetta sekä liki 20 superpuuta, jotka kohoavat jopa 50 m korkeuteen. Nämä ihmisten tekemät “puut” on valmistettu itseasiassa teräksestä ja ne keräävät puutarhan käyttöön valoenergiaa ja sadevettä, minkä lisäksi ne toimivat ilmanvaihtokanavina. Superpuiden luona Super Tree Grovessa järjestetään joka ilta mahtavat valoshow’t. Kasvihuoneet ovat valtavien lasikupujen alla, ja tarjoavat myös uskomattoman näkymän kuin suoraan scifi-elokuvasta.
 • Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisen ruokakulttuurin antimiin. Singaporelaisia herkkuja saa halvalla erityisesti paikallisten suosimista pienistä ravintoloista sekä ruokamarkkinoilta, joita kutsutaan Hawker Center -nimellä. Ruokamarkkinoita löytyy hyvin kaupungin keskustasta. Paikallisiin ruokiin kuuluvat esimerkiksi kanariisi, luukeitto ja kalanpääcurry sekä erilaiset nuudeliruuat. Alkoholi on kaupungissa suhteellisen hintavaa, mutta älä anna sen estää yöelämän katsastamista. Singaporen yöelämä kuuluu nimittäin Aasian parhaimmistoon. Kaupungin baarikeskittymä löytyy Clarke Quaysta, joenrannan vanhoista satamamakasiineista.

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Singapore:

Lennot Aasia Singapore Singapore Helsinki lento kohteeseen Singapore
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka