Etsi halpoja lentoja Ho Chi Minhin kaupunki alk. 348 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ho Chi Minhin kaupunki

Yhteenveto Ho Chi Minhin kaupunki lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

348 €

Halvin meno-paluulennon hinta

692 €

Nopein lentoaika

16t 05m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 348 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 692 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kohteesta Suomi kestää 16t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki mukaan lukien Turkish Airlines, China Southern ja Qatar Airways.

Ho Chi Minhin kaupunki lentotiedot ja trendit

Tutustu Ho Chi Minhin kaupunki lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ho Chi Minhin kaupunki?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Ho Chi Minhin kaupunki kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 778 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 819 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ho Chi Minhin kaupunki?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki on keskiviikko hintojen ollessa 772 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Ho Chi Minhin kaupunki on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 845 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ho Chi Minhin kaupunki?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 711 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 930 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kestää yleensä 17t 10m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema kentälle (Ho Chi Minhin kaupunki suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 931 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 923 €.

Halvimmat lennot kaupungin Ho Chi Minhin kaupunki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ho Chi Minhin kaupunki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ho Chi Minhin kaupunki

HALVIN REITTI Helsinki - Ho Chi Minhin kaupunki

Helsinki (HEL) - Ho Chi Minhin kaupunki (SGN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 931 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HO CHI MINHIN KAUPUNKItoukokuu17% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Ho Chi Minhin kaupunki lennot maksavat keskimäärin vain 778 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HO CHI MINHIN KAUPUNKI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu34% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Ho Chi Minhin kaupunki lentojen keskimääräinen hinta on 1253 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HO CHI MINHIN KAUPUNKI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu331% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ho Chi Minhin kaupunki

Paras aika matkustaa Ho Chi Minh Cityyn on joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana, jolloin Vietnamissa on kuiva aika eli sateita on harvoin. Ho Chi Minh Cityn sää joulukuussa on noin lämmin, ja elohopea nousee 30 °C:een. Tämä on kuitenkin vilkkainta sesonkiaikaa joulun kiireisen lentoliikenteen ja vietnamilaisen uuden vuoden vuoksi, joten lentoliput Ho City Minh Cityyn kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin varmistat helpoimmin halvat lennot Ho Chi Min Cityyn ja hotellin tarjoushintaan. Kaikkein edullisin aika matkustaa Ho Chi Minh Cityyn on keväällä tai syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset ja hotellihuoneen saa halvalla. Kesät ja syksy ovat Vietnamissa sadeaikaa, joten säät ovat kuumat ja kosteat. Sateet tulevat usein lyhyinä rankkasateina, joten myös auringosta pääsee nauttimaan tähän vuodenaikaan. Halpoja matkoja Vietnamiin löydät ympäri vuoden. Hae Ho Chi Minh Cityn lennot momondon kotisivulta ja vertaa hintoja – näin löydät itsellesi sopivimman lentotarjouksen. Valitse pelkät lennot tai varaa sekä lento ja hotelli.

Löytyykö kaupungin Ho Chi Minhin kaupunki lähettyviltä muita lentokenttiä?

Can Tho lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Ho Chi Minhin kaupunki.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 15 toimijaa on valittavissa lentoa Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ho Chi Minhin kaupunki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki
Turkish Airlines
12. marraskuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
SGN19:00Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
19. marraskuuta
SGN16:40Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
18t 55m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. helmikuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 10m
2 välilaskua
SGN03:10Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
14. maaliskuuta
SGN01:00Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
25t 00m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
SGN19:00Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
19. marraskuuta
SGN13:00Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
22t 35m
2 välilaskua
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
11. maaliskuuta
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
SGN19:00Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
11. huhtikuuta
SGN17:25Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
18t 40m
1 välilasku
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
10. joulukuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
1 välilasku
SGN19:00Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
17. tammikuuta
SGN16:40Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
25t 20m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
China Southern
12. marraskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
SGN00:10Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
19. marraskuuta
SGN10:40Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
50t 30m
2 välilaskua
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ho Chi Minhin kaupunki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Qatar Airways ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
56t 40m
3 välilaskua
SGN08:55Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
26. syyskuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
1 välilasku
SGN20:05Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL04:25Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 05m
3 välilaskua
SGN08:30Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki?

Japan Airlines lennot kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki

Kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki on 28 Japan Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Hanoi Noibai kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki, suosituin reitti, jota Japan Airlines liikennöi kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Japan Airlines lento kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki maksoi 968 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Japan Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 348 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,0/10.

Singapore Airlines lennot kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki

Singapore Airlines lentää kohteeseen yleensä Ho Chi Minhin kaupunki 35 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki kohteesta Singapore Changi. Singapore Airlines (arviopisteet: 7,9, 353 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki. Paras momondosta löydetty Singapore Airlines lipun hinta kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (677 € meno-paluu).


Ho Chi Minhin kaupunki: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki
Helsinki - Ho Chi Minhin kaupunki reitin lennot
Nopein lentoaika17t 10m
Halvin hinta648 €
Turku - Ho Chi Minhin kaupunki reitin lennot
Nopein lentoaika43t 20m
Halvin hinta1004 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Ho Chi Minhin kaupunki

Pääset liikkumaan Ho Chi Minh Cityssä esimerkiksi bussilla, taksilla tai moottoripyörätaksilla, joista jälkimmäisin on kätevin tapa liikkua. Moottoripyörätaksin hinta on noin 10 000 VND (noin 0,40 EUR) kilometriltä, tosin ulkomaalaisilta pyydetään usein hieman enemmän. Hinta tulisi sopia etukäteen. Moottoripyörissä on kypäräpakko, joten valitse kuljettaja, jolta saat kypärän. Näin kyyti käy turvallisemmin etkä saa matkalla sakkoja. Ho Chi Minh Cityssä pääsee liikkumaan myös moderneilla busseilla. Linjakarttoja saat keskustan Ben Thanin bussiasemalta. Lipun hinta on noin 4 000–8 000 VND (noin 0,15–0,30 EUR) matkan pituudesta riippuen. Lippuja voit ostaa bussien rahastajilta. Taksiyhtiöitä Ho Chi Minh Cityssä on monia erilaisia ja ne määrittelevät omat hintansa. Ennen taksiin nousemista sovi mittarin käytöstä tai sovi matkan hinta etukäteen. Muutaman kilometrin matka on hinnaltaan noin 40 000–50 000 VND (noin 1,55–1,95 EUR).


Kohteen Ho Chi Minhin kaupunki viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Vietnamiin alle 15 päivän matkoilla. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahantulopäivästä katsoen ja sinun on esitettävä paluu- tai jatkolentolippu. Jos haluat viipyä Vietnamissa pidempään, hae viisumia Vietnamin suurlähetystöstä Helsingistä hintaan 40 EUR tai netistä hintaan 15–17 EUR. Nettihakemuksella saat kutsukirjeen Vietnamiin, jonka avulla saat ostettua Ho Chi Minh Cityn lentokentältä viisumin hintaan 25 USD (noin 22,40 EUR).


Aloita matkan suunnittelu - Ho Chi Minhin kaupunki


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ho Chi Minhin kaupunki

Onko Ho Chi Minh Cityssä turvallista?

Ho Chi Minh City on suhteellisen turvallinen kaupunki. Ole kuitenkin valppaana mahdollisten taskuvarkaiden varalta etenkin ruuhkaisilla paikoilla ja pysyttele poissa syrjäisiltä kujilta pimeän aikaan. Liikenne on kaoottista ruuhkien, erilaisten liikennesääntöjen ja niistä piittaamattomuuden vuoksi, joten ole valppaana myös liikenteessä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Ho Chi Minh Cityssä?

Paikallisten suosimissa katukeittiössä juomarahaa ei ole tapana jättää, mutta hyvätasoissa ravintoloissa tippiä voi jättää noin 10 % laskun loppusummasta. Hotelleissa henkilökunnalle voi antaa 20 000–50 000 VND (noin 0,75–1,95 EUR) arvoisen juomarahan erilaisista palveluista kuten laukkujen kantamisesta ja huoneen siivoamisesta. Takseissa hinnan voi pyöristää ylempään tasasummaan, jos palvelu on mielestäsi ollut hyvää.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Ho Chi Minh Cityssä?

Vietnamissa käytössä oleva valuutta on dong (VND). Rahaa voi tilata etukäteen pankista tai Forexista, missä rahanvaihto on usein kätevintä ja edullisinta. Rahaa voi myös vaihtaa lentokentällä tai hotellin rahanvaihtopisteessä, mutta kurssit näissä paikoissa ovat usein korkeita. Ho Chi Minh Cityn keskustassa on myös rahanvaihtopisteitä, joissa kurssi on edullinen, mutta käytä vain virallisia vaihtopisteitä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Vietnam

Eikö sittenkään Ho Chi Minhin kaupunki? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Vietnam

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Ho Chi Minhin kaupunki lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ho Chi Minhin kaupunki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.