Etsi halvat lennot Dhaka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dhaka

Yhteenveto Dhaka lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

359 €

Halvin meno-paluulennon hinta

736 €

Nopein lentoaika

12t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 359 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 736 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl).
Nopein lento kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi kestää 12t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dhaka mukaan lukien Turkish Airlines, Finnair ja Qatar Airways.

Dhaka lentotiedot ja trendit

Tutustu Dhaka lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dhaka?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 684 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Dhaka tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 703 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dhaka?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Dhaka on 72 € per henkilö kaupungista Dhaka, mikä on 73 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Dhaka. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Dhaka omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dhaka?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Dhaka kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 786 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 910 € lentohinnan reitille Suomi - Dhaka.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dhaka?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dhaka on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 769 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1037 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dhaka?

Keskimääräinen Suomi–Dhaka lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kestää keskimäärin 20t 45m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kestää keskimäärin . Dhaka Hazrat Shahjalal Intl on alueen Dhaka suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dhaka?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dhaka noin 50 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 811 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dhaka milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 770 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dhaka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dhaka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dhaka

HALVIN REITTI Helsinki - Dhaka

Helsinki (HEL) - Dhaka (DAC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dhaka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dhaka Hazrat Shahjalal Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 811 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DHAKAtammikuu16% halvempitammikuu aikana Helsinki - Dhaka lennot maksavat keskimäärin vain 684 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DHAKA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dhaka lentojen keskimääräinen hinta on 1141 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DHAKA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu574% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dhaka kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dhaka

Dhaka on eteläisessä Aasiassa sijaitsevan Bangladeshin kovaa vauhtia kasvava pääkaupunki. Lennot Bangladeshin Dhakaan kestävät Suomesta noin 14 tuntia. Tällöin matka sisältää yhden välilaskun. Matka alkaa pääkaupunkiseudulta Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta josta lennetään yleensä ensin Istanbuliin ja sieltä perille Dhakaan. Puhtaasti lentokoneessa vietettyä aikaa kertyy tälla reitillä noin 11 tuntia. Samaan lentokoneessa vietettyyn aikaan pääsee myös lentämällä Helsinki-Vantaalta ensin Dohaan Hamadin kansainväliselle lentoasemalle ja sieltä Dhakaan. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta, matka-aika kasvaa vähintään noin kahdella tunnilla, sillä matkaan tulee yksi välilasku lisää. Monesta kaupungista Suomessa alkumatka Helsinki-Vantaan lentokentälle on järkevintä taittaa ensin linja-autolla tai junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaa reilun tunnin mittaisella matkalla ensin Helsinkiin, ja sieltä lentäen eteenpäin.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Dhakaan ei tällä hetkellä ole saatavilla. Kaikki lennot Dhakaan pitävät sisällään siis vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli lähtee matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suorimmat ja lyhytkestoisimmat lentoreitit kulkevat Helsinki-Vantaalta ensin Istanbuliin tai Dohaan, ja jatkavat näistä kaupungeista perille Dhakan lentokentälle. Muilta Suomen lentokentiltä matkaan tulee useampia välilaskuja. Esimerkiksi Vaasan lentoasemalta täytyy ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja jatkaa matkaa sieltä eteenpäin.

Dhaka kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Barisal lentokenttä (113 km Dhaka keskustasta) tai Jessore lentokenttä (145 km Dhaka keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Dhaka on tyypillisesti Barisal lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 55 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dhaka

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dhaka
Qatar Airways
1. toukokuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
1 välilasku
DAC09:45Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
7. toukokuuta
DAC23:55Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
14t 10m
1 välilasku
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
1. toukokuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
1 välilasku
DAC09:45Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
8. toukokuuta
DAC16:15Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
21t 50m
1 välilasku
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. tammikuuta
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 05m
3 välilaskua
DAC00:00Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
7. helmikuuta
DAC14:25Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
22t 50m
1 välilasku
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. tammikuuta
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 05m
3 välilaskua
DAC00:00Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
7. helmikuuta
DAC14:25Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
24t 55m
2 välilaskua
HEL15:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
13. maaliskuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
DAC01:15Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
17. toukokuuta
DAC16:15Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
21t 50m
1 välilasku
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
1 välilasku
DAC09:45Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
7. toukokuuta
DAC23:25Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
16t 50m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dhaka

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dhaka, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Qatar Airways ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
16. helmikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 40m
3 välilaskua
DAC11:00Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 35m
3 välilaskua
DAC11:30Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 40m
3 välilaskua
DAC19:25Dhaka Hazrat Shahjalal Intl

Muut matkustamoluokat Dhaka lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dhaka lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dhaka?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dhaka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dhaka?

Qatar Airways on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Dhaka. Turkish Airlines, Emirates ja Etihad Airways ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Dhaka, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Emirates lennot kohteeseen Dhaka

Emirates on suosittu valinta kohteeseen Dhaka matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 24 lentoa joka viikko kohteeseen Dhaka lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Dubai Intl. Emirates lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 607 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 134 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Emirates keskimäärin pisteet: 8,4/10.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dhaka

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Dhaka on Turkish Airlines (8,0/10, 158 arvosteluilla). Suurin osa Turkish Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Dhaka saapuvat kohteesta Istanbul, mutta kohteeseen Dhaka on maailmanlaajuisesti 7 Turkish Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Turkish Airlines tarjous oli 506 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka, meno-paluu).


Dhaka ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dhaka lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Dhakan lentokentältä?

Lennot Dhakaan laskeutuvat Hazrat Shahjalalin kansainväliselle lentokentälle hieman kaupungin ytimestä pohjoiseen. Lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee monella tapaa ja hintataso on edullinen. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä terminaalilta, päätien varrelta, kulkee tasaisin välein useita bussilinjoja Dhakan keskustaan. Suurin osa bussilinjoista pysähtyy Gulistanin pysäkillä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että suuri osa busseista on yleensä täynnä matkustajia, ja mahdollisten ruuhkien vuoksi matkan kesto voi kohota reiluun tuntiin, vaikka kilometreissä matka ei ole pitkä. Saapuvien lentojen terminaalien 1 ja 2 edestä pääsee hyppäämään hieman nopeamman kulkuvälineen eli taksin kyytiin. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, esimerkiksi keltaiset ilmastoidut taksit ja mustat ilmastoimattomat taksit. Dhakan lentokentältä voi myös olla kätevää ottaa etukäteen maksettu taksi. Taksit ovat muutenkin varsin suosittu kulkumuoto ja yksi turvallisimmista tavoista päästä paikasta toiseen. Jotkut Dhakan hotelleista tarjoavat myös majoituksen yhteydessä kuljetukset kentältä ja kentälle esimerkiksi pikkubussilla tai taksilla. Keskustaan pääsee myös junalla. Juna-asema sijaitsee lentokenttää vastapäätä, mutta sinne on siitä huolimatta pieni kävelymatka. Erityisesti kevyiden kantamusten kanssa myös rikša eli pyörätaksi voi olla varteenotettava ja edullinen kulkutapa keskustaan . Dhakan lentokentältä pystyy toki myös vuokraamaan auton omaan käyttöön. Kallein, mutta yksi parhaista kulkutavoista, on joidenkin vuokrayritysten tarjoama palvelu, jossa pystyy vuokraamaan koko päiväksi omassa käytössä olevan kuskin ja auton. Näin ei tarvitse tilailla takseja tai odotella muita julkisia kulkuneuvoja.


Dhaka: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dhaka
Helsinki - Dhaka reitin lennot
Nopein lentoaika20t 45m
Halvin hinta739 €
Turku - Dhaka reitin lennot
Nopein lentoaika31t 20m
Halvin hinta1212 €

Kohteen Dhaka viisumivaatimukset

Dhaka sijaitsee Bangladeshissa, ja sinne matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi. Maahan tullessa tarvitsee viisumin.Saavuttaessa myönnettävä viisumi on voimassa 30 päivää ja sille pystyy tarvittaessa hakemaan jatkoksi toiset 30 päivää. Jatkohakemuksen voi tehdä aikaisintaan viikkoa ennen viisumin voimassaolon umpeutumista.


Aloita matkan suunnittelu - Dhaka


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dhaka

Bangladeshin pääkaupunki Dhaka on näyttävä kaupunki, ja kun Dhaka lentotarjoukset on tutkittu, valittu niistä paras ja lennetty perille, pääsee kaupungin nähtävyyksistä vihdoin nauttimaan. Buriganga- joen läheltä löytyvä upea pinkki Ahsan Manzil -palatsi ja museo ovat kaupungin nähtävyyksien aatelia. Samaa voi sanoa erittäin tyylikkäästäj a modernista Bangladeshin parlamenttitalosta. Vanhassa Dhakassa sijaitsevassa 1600-luvun Lalbagh Fortissa voi sen sijaan ihastella hieman erilaisen rakennuksen komeaa arkkitehtuuria. Myös vanhassa Dhakassa sijaitsevaa Sadarghatin aluetta voi pitää nähtävyytenä. Tästä vilkkaasta satamasta voi napata itselleen venekyydin, jonka aikana pääsee näkemään paikallisen elämän menoa aidoimmillaan. Kaupungin museoista kannattaa käydä katsastamassa ainakin Bangladeshin kansallismuseo sekä vapaussodan museo. Vapaussotaan liittyvä marttyyrien muistomerkki on myös yksi kaupungin tyylikkäistä monumenteista.  Dhakan hienojen uskonnollisten rakennusten joukkoon kuuluu muun muassa  komeilla koristuksilla ja pihan ikonisella tähtikuviolla varusteltu Tara Masjid -moskeija ja hieno, jo 1100-luvulta asti paikallaan seissyt hindutemppeli Dhakeshwari Mandir. Muita upeita nähtävyyksiä kaupungissa ovat esimerkiksi Bangladeshin kansallinen eläintarha Mirpurin alueella sekä brittiläisen aikakauden arkkitehtuuria edustava Curzon Hall.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bangladesh

Eikö sittenkään Dhaka? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bangladesh

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Dhaka. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dhaka ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Dhaka lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dhaka niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Dhaka lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.