Etsi halpoja lentoja Dhaka alk. 230 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dhaka

Yhteenveto Dhaka lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

230 €

Halvin meno-paluulennon hinta

713 €

Nopein lentoaika

13t 10m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 230 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 713 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl).
Nopein lento kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi kestää 13t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Dhaka mukaan lukien Turkish Airlines.

Dhaka lentotiedot ja trendit

Tutustu Dhaka lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dhaka?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Dhaka kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 708 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Dhaka syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 723 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dhaka?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Dhaka kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 966 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 1088 € lentohinnan reitille Suomi - Dhaka.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dhaka?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dhaka on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 973 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1087 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dhaka?

Keskimääräinen Suomi–Dhaka lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kestää keskimäärin 15t 05m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kestää keskimäärin . Dhaka Hazrat Shahjalal Intl on alueen Dhaka suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dhaka?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dhaka noin 52 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 858 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dhaka milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 802 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dhaka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dhaka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dhaka

HALVIN REITTI Helsinki - Dhaka

Helsinki (HEL) - Dhaka (DAC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dhaka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dhaka Hazrat Shahjalal Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 858 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DHAKAsyyskuu18% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Dhaka lennot maksavat keskimäärin vain 708 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DHAKA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu29% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dhaka lentojen keskimääräinen hinta on 1108 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DHAKA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu368% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dhaka kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dhaka

Miten kauan kestää lentää Dhakaan?

Dhaka on eteläisessä Aasiassa sijaitsevan Bangladeshin kovaa vauhtia kasvava pääkaupunki. Lennot Bangladeshin Dhakaan kestävät Suomesta noin 14 tuntia. Tällöin matka sisältää yhden välilaskun. Matka alkaa pääkaupunkiseudulta Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta josta lennetään yleensä ensin Istanbuliin ja sieltä perille Dhakaan. Puhtaasti lentokoneessa vietettyä aikaa kertyy tälla reitillä noin 11 tuntia. Samaan lentokoneessa vietettyyn aikaan pääsee myös lentämällä Helsinki-Vantaalta ensin Dohaan Hamadin kansainväliselle lentoasemalle ja sieltä Dhakaan. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta, matka-aika kasvaa vähintään noin kahdella tunnilla, sillä matkaan tulee yksi välilasku lisää. Monesta kaupungista Suomessa alkumatka Helsinki-Vantaan lentokentälle on järkevintä taittaa ensin linja-autolla tai junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaa reilun tunnin mittaisella matkalla ensin Helsinkiin, ja sieltä lentäen eteenpäin.

Mistä voi lentää suoraan Dhakaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Dhakaan ei tällä hetkellä ole saatavilla. Kaikki lennot Dhakaan pitävät sisällään siis vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli lähtee matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suorimmat ja lyhytkestoisimmat lentoreitit kulkevat Helsinki-Vantaalta ensin Istanbuliin tai Dohaan, ja jatkavat näistä kaupungeista perille Dhakan lentokentälle. Muilta Suomen lentokentiltä matkaan tulee useampia välilaskuja. Esimerkiksi Vaasan lentoasemalta täytyy ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja jatkaa matkaa sieltä eteenpäin.

Löytyykö kaupungin Dhaka lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dhaka kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Barisal lentokenttä (113 km Dhaka keskustasta) tai Jessore lentokenttä (145 km Dhaka keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dhaka Hazrat Shahjalal Intl lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dhaka

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dhaka
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 55m
3 välilaskua
DAC08:00Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
16. lokakuuta
DAC12:35Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
22t 30m
3 välilaskua
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 55m
3 välilaskua
DAC08:00Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
16. lokakuuta
DAC13:00Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
22t 05m
2 välilaskua
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
4. maaliskuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
1 välilasku
DAC07:45Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
17. huhtikuuta
DAC02:35Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
32t 30m
1 välilasku
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 10m
2 välilaskua
DAC16:10Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
16. lokakuuta
DAC08:55Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
50t 25m
2 välilaskua
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
3. marraskuuta
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
1 välilasku
DAC07:45Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
12. marraskuuta
DAC02:15Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
32t 20m
1 välilasku
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
DAC11:40Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
15. lokakuuta
DAC21:40Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
18t 05m
2 välilaskua
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dhaka

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dhaka, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 30m
3 välilaskua
DAC11:15Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
DAC13:45Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
Turkish Airlines
26. lokakuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
DAC08:05Dhaka Hazrat Shahjalal Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dhaka?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dhaka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dhaka?

Qatar Airways lennot kohteeseen Dhaka

Qatar Airways on suosittu valinta kohteeseen Dhaka matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 24 lentoa joka viikko kohteeseen Dhaka lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema. Qatar Airways lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 593 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 492 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Qatar Airways keskimäärin pisteet: 7,7/10.

Finnair lennot kohteeseen Dhaka

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Dhaka on Finnair (7,7/10, 368 arvosteluilla). Suurin osa Finnair lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Dhaka saapuvat kohteesta Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema, mutta kohteeseen Dhaka on maailmanlaajuisesti 12 Finnair lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Finnair tarjous oli 631 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dhaka, meno-paluu).


Dhaka: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dhaka
Helsinki - Dhaka reitin lennot
Nopein lentoaika15t 05m
Halvin hinta793 €
Turku - Dhaka reitin lennot
Nopein lentoaika43t 30m
Halvin hinta973 €

Kohteen Dhaka viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Dhakaan?

Dhaka sijaitsee Bangladeshissa, ja sinne matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi. Maahan tullessa tarvitsee viisumin.Saavuttaessa myönnettävä viisumi on voimassa 30 päivää ja sille pystyy tarvittaessa hakemaan jatkoksi toiset 30 päivää. Jatkohakemuksen voi tehdä aikaisintaan viikkoa ennen viisumin voimassaolon umpeutumista.


Aloita matkan suunnittelu - Dhaka


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dhaka

Mitä voi nähdä ja tehdä Dhakassa?

Bangladeshin pääkaupunki Dhaka on näyttävä kaupunki, ja kun Dhaka lentotarjoukset on tutkittu, valittu niistä paras ja lennetty perille, pääsee kaupungin nähtävyyksistä vihdoin nauttimaan. Buriganga- joen läheltä löytyvä upea pinkki Ahsan Manzil -palatsi ja museo ovat kaupungin nähtävyyksien aatelia. Samaa voi sanoa erittäin tyylikkäästäj a modernista Bangladeshin parlamenttitalosta. Vanhassa Dhakassa sijaitsevassa 1600-luvun Lalbagh Fortissa voi sen sijaan ihastella hieman erilaisen rakennuksen komeaa arkkitehtuuria. Myös vanhassa Dhakassa sijaitsevaa Sadarghatin aluetta voi pitää nähtävyytenä. Tästä vilkkaasta satamasta voi napata itselleen venekyydin, jonka aikana pääsee näkemään paikallisen elämän menoa aidoimmillaan. Kaupungin museoista kannattaa käydä katsastamassa ainakin Bangladeshin kansallismuseo sekä vapaussodan museo. Vapaussotaan liittyvä marttyyrien muistomerkki on myös yksi kaupungin tyylikkäistä monumenteista.  Dhakan hienojen uskonnollisten rakennusten joukkoon kuuluu muun muassa  komeilla koristuksilla ja pihan ikonisella tähtikuviolla varusteltu Tara Masjid -moskeija ja hieno, jo 1100-luvulta asti paikallaan seissyt hindutemppeli Dhakeshwari Mandir. Muita upeita nähtävyyksiä kaupungissa ovat esimerkiksi Bangladeshin kansallinen eläintarha Mirpurin alueella sekä brittiläisen aikakauden arkkitehtuuria edustava Curzon Hall.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bangladesh

Eikö sittenkään Dhaka? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bangladesh

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dhaka?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Dhaka. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dhaka joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dhaka ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dhaka?

Kun kaikki mahdolliset Dhaka lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dhaka juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dhaka niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Dhaka lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dhaka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.