Halvat lennot Mumbai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Mumbai

Yhteenveto Mumbai lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

197 €

Halvin meno-paluulennon hinta

720 €

Nopein lentoaika

8t 50m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 197 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 720 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl).
Nopein lento kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi kestää 8t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Mumbai mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja Air France.

Halvimmat lennot kaupungin Mumbai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mumbai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mumbai

HALVIN REITTI Helsinki - Mumbai

Helsinki (HEL) - Mumbai (BOM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mumbai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 546 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MUMBAImaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Mumbai lennot maksavat keskimäärin vain 474 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MUMBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu31% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Mumbai lentojen keskimääräinen hinta on 718 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MUMBAI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu365% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mumbai kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Mumbai?

Paras aika matkustaa Mumbaihin on talvella, jolloin sää Mumbaissa on lämmin, muttei liian kuuma. Talvisin voi ajoittain sataa, mutta pääasiassa ilmat ovat aurinkoiset. Mumbain sää joulukuussa on lämmin ja lämpötila noin 22 °C. Lentolippujen hinnat ovat korkeimmillaan talvisin, joten varaa lentosi ajoissa. Näin varmistat halvat lennot Mumbaihin ja edulliset hotellit lomallesi. Maaliskuusta toukokuuhun Mumbaissa on kesä ja ilma on kuuma ja kostea. Lämpötilat nousevat päivisin 30–35 °C, mutta illat ovat viileämpiä. Tähän aikaan vuodesta lentoliput Mumbaihin voi napata halvalla. Vertaile lentotarjontaa ja nappaa itsellesi paras tarjoushinta Mumbaihin. Kun olet liikkeellä alkukeväästä, voit löytää itsellesi vuoden halvimmat lennot ja hotellit. Monsuuniaika on kesäkuusta syyskuuhun. Tällöin monsuunisateet kastelevat kaupungin lähes päivittäin. Tämä ei ole parhainta aikaa Mumbain matkalle, mutta toisaalta kaupunkien puistot ja ympäröivät kukkulat ovat vehreitä sateiden ansiosta. Mumbain lennot ovat halpoja tähän aikaan vuodesta, joten jos sateet eivät häiritse, käytä halvat lennot Intiaan hyväksesi. Vertaa hintoja momondon sivuilla. Näin löydät itsellesi sopivimman lentotarjouksen Mumbaihin. Varaa joko pelkät lennot tai lento ja hotelli.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Mumbai hintaan 30 €/henkilö, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Mumbai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Mumbai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai. Lennot maksavat noin 474 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Mumbai, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 474 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi, kun varaat 35 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Mumbai hintaan, joka on noin 546 €, kun etsit 35 päivää etukäteen.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mumbai kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 564 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Mumbai keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 668 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mumbai on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 549 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 747 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Mumbai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pune Lohegaon lentokenttä (122 km kaupungin Mumbai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Mumbai on tyypillisesti Pune Lohegaon lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 474 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Mumbai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mumbai
Finnair
13. elokuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
BOM22:45Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
31. elokuuta
BOM03:10Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
9t 25m
HEL12:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 10m
2 välilaskua
BOM06:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
27. kesäkuuta
BOM12:25Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
34t 25m
3 välilaskua
HEL22:50Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
23. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
BOM04:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
30. kesäkuuta
BOM09:10Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25t 40m
1 välilasku
HEL10:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 20m
3 välilaskua
BOM06:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
27. kesäkuuta
BOM12:25Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
34t 25m
3 välilaskua
HEL22:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. elokuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
BOM22:45Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
2. syyskuuta
BOM03:10Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
9t 25m
HEL12:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 10m
2 välilaskua
BOM06:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
27. kesäkuuta
BOM17:45Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
26t 55m
2 välilaskua
HEL20:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mumbai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Mumbai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Qatar Airways ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
58t 05m
3 välilaskua
BOM21:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 05m
3 välilaskua
BOM22:35Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
3 välilaskua
BOM22:35Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mumbai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mumbai

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mumbai?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Turkish Airlines, Lufthansa, Qatar Airways ja Etihad Airways. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Mumbai

Kohteeseen Mumbai on normaalina viikkona 6 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 506 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Mumbai). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,2 120 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Qatar Airways lennot kohteeseen Mumbai

Qatar Airways lentää kohteeseen yleensä Mumbai 17 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Mumbai kohteesta Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema. Qatar Airways (arviopisteet: 7,9, 328 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Mumbai. Paras momondosta löydetty Qatar Airways lipun hinta kohteeseen Mumbai oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (533 € meno-paluu).


Mumbai ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mumbai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kansainväliset lennot laskeutuvat Chhatrapatin Shivajin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 25 km päässä Mumbain keskustasta. Parhaiten lentokentältä pääsee Mumbain keskustaan Meru-yhtiön takseilla tai sovelluspohjaisilla kuljetuksilla kuten Uberilla tai Olalla. Taksin voi varata etukäteen lentokentän nettisivulla tai voit napata sen terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkan hinta Mumbain keskustaan on noin 120–200 INR (noin 1,50–2,50 EUR) ja Uberin ja Olan taksa on noin puolet tästä. Matka kestää noin tunnin, ruuhka-aikana jopa kaksi. Jos haluat kulkea julkisilla, ota taksi esimerkiksi 5 km päässä lentokentästä sijaitsevalle Andherin asemalle, josta voit kulkea junalla Mumbain keskusasemalle. Junalipun hinta on noin 10 INR (noin 0,10 EUR). Ruuhka-aikoina junat ovat täpötäynnä, joten ellet tunne Mumbaita entuudestaan, on parempi kulkea matka taksilla.


Mumbai: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Mumbai
Helsinki - Mumbai reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 50m
Halvin hinta660 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mumbai

Mumbaissa voit liikkua junilla, busseilla, takseilla ja riksoilla. Bussilinjoja on useita ja ennen bussilla kulkemista on hyvä selvittää oman majoituspaikan lähistöllä liikkuvat linjat. Hinta vaihtelee bussityypin ja matkan pituuden perusteella, mutta esimerkiksi alle viiden kilometrin matkalla hinta on noin 6–35 INR (noin 0,07–0,45 EUR). Bussilipun voi ostaa bussikuskilta. Voit kulkea Mumbaissa myös metrolla. Linjoja on neljä, joista central-linja kulkee historiallisen Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminuksen rautatieaseman ja Kalyanin kaupungin väliä. Harbour-linja taas kulkee Mumbain rantaviivan suuntaisesti. Kertalipun hinta vaihtelee kohteen etäisyyden perusteella ja on noin 10–40 INR (noin 0,10–0,50 EUR). Lippuja voi ostaa asemien lipunmyyntipisteistä.

Mumbaissa on useita taksiyhtiöitä, mutta kaupungin tunnetuimmat taksit tunnistat niiden mustakeltaisesta väristä. Takseissa on taksimittarit, mutta tarkista arvioitu hinta taksikuskilta ennen matkaa. Näin säästyt yllätyksiltä. Aloitusmaksu on 22 INR (noin 0,30 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 14,84 INR (noin 0,20 EUR). Voit liikkua myös kaupungin lukuisilla avonaisilla autoriksoilla. Myös riksoissa on mittarit, joiden perusteella matkan hinta määräytyy. Riksan aloitusmaksu on 18 INR (noin 0,25 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 12,19 INR (noin 0,15 EUR).


Kohteen Mumbai viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja tarvitsee viisumin Mumbain matkalle. Viisumia voi hakea netissä. Turistiviisumin hinta on 98 EUR. Hakulomakkeeseen tulee liittää värillinen passikuva. 12 kuukauden turistiviisumia varten tarvitset kuitin suoritetusta viisumimaksusta sekä paluu- tai jatkolentolipun pois Intiasta. Huomaa kuitenkin, että viisumilla Intiassa voi olla yhtäjaksoisesti ainoastaan 90 päivää. Matkassa tulee olla myös passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkaessa ja jossa on vähintään kaksi tyhjää aukeamaa.


Aloita matkan suunnittelu - Mumbai


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mumbai

Mumbai on suurkaupunki, joten esimerkiksi taskuvarkauksien ja ryöstöjen riski on olemassa. Valppaana on oltava etenkin öiseen aikaan liikkuessa. Tällöin kannattaa välttää myös yksin liikkumista. Mumbai on tästä huolimatta yksi turvallisimpia intialaisia suurkaupunkeja ja etenkin turistialueet ovat rauhallisia. Syrjäisemmillä alueilla ei kannata liikkua etenkään pimeän aikaan.

Intiassa ei ole vakiintunutta juomarahakulttuuria, mutta etenkin turistien tapana on jättää juomarahaa. Näin ollen tippaus on yleistynyt Intiassa. Jos ravintolalaskuun on lisätty 10 % palvelumaksu (service charge), ei tippiä odoteta. Muussa tapauksessa tarjoilijoille voi jättää 5–10 % ylimääräistä. Laukun kantamisesta ja muista palveluista sekä hotellihuoneen siivoamisesta voi antaa 20–100 INR (noin 0,25–1,30 EUR) per palvelu tai päivä, riippuen siitä, kuinka tyytyväinen olet palveluun.

Intiassa käytössä oleva valuutta on Intian rupia (INR). Rahanvaihto lentokentillä ja hotelleissa on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai oman pankkisi kautta ennen matkaa. Mumbain keskustassa on myös rahanvaihtopisteitä, joissa kurssi on edullinen. Muista käyttää vain virallisia vaihtopisteitä. Mumbaissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mumbai.

Kaikki lentohaut kohteeseen Mumbai momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mumbai.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mumbai niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Mumbai lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.