Halvat lennot Mumbai

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Mumbai (BOM)
pe 30.10.
pe 6.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Mumbai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mumbai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Mumbaihin?

Paras aika matkustaa Mumbaihin on talvella, jolloin sää Mumbaissa on lämmin, muttei liian kuuma. Talvisin voi ajoittain sataa, mutta pääasiassa ilmat ovat aurinkoiset. Mumbain sää joulukuussa on lämmin ja lämpötila noin 22 °C. Lentolippujen hinnat ovat korkeimmillaan talvisin, joten varaa lentosi ajoissa. Näin varmistat halvat lennot Mumbaihin ja edulliset hotellit lomallesi. Maaliskuusta toukokuuhun Mumbaissa on kesä ja ilma on kuuma ja kostea. Lämpötilat nousevat päivisin 30–35 °C, mutta illat ovat viileämpiä. Tähän aikaan vuodesta lentoliput Mumbaihin voi napata halvalla. Vertaile lentotarjontaa ja nappaa itsellesi paras tarjoushinta Mumbaihin. Kun olet liikkeellä alkukeväästä, voit löytää itsellesi vuoden halvimmat lennot ja hotellit. Monsuuniaika on kesäkuusta syyskuuhun. Tällöin monsuunisateet kastelevat kaupungin lähes päivittäin. Tämä ei ole parhainta aikaa Mumbain matkalle, mutta toisaalta kaupunkien puistot ja ympäröivät kukkulat ovat vehreitä sateiden ansiosta. Mumbain lennot ovat halpoja tähän aikaan vuodesta, joten jos sateet eivät häiritse, käytä halvat lennot Intiaan hyväksesi. Vertaa hintoja momondon sivuilla. Näin löydät itsellesi sopivimman lentotarjouksen Mumbaihin. Varaa joko pelkät lennot tai lento ja hotelli.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mumbai?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Mumbai hintaan 48 €/henkilö, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Mumbai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Mumbai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mumbai?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 430 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Mumbai kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 430 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mumbai?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Mumbai reitille 35 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Mumbai hintaan 496 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 414 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mumbai?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mumbai kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 437 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Mumbai keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 539 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mumbai?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Mumbai on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 440 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Mumbai, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 531 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Mumbai lähettyviltä muita lentokenttiä?

Mumbai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pune Lohegaon lentokenttä (122 km kaupungin Mumbai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Mumbai lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Mumbai on tyypillisesti Pune Lohegaon lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 439 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Mumbai Chhatrapati Shivaji

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mumbai Chhatrapati Shivaji
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
4. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
1. tammikuuta
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
13t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 15m
1 välilasku
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
29. joulukuuta
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
20t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
30. joulukuuta
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
24t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
2. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
1 välilasku
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
16. maaliskuuta
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
32t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
15. maaliskuuta
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
14t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
15. maaliskuuta
BOM
Mumbai Chhatrapati Shivaji
17t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Mumbaihin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mumbai

Helsingistä Mumbaihin pääset esimerkiksi Finnairin, Lufthansan, Turkish Airlinesin, Vistaran ja Qatar Airwaysin lennoilla. Lennot sisältävät yhden välilaskun. Lentoaika Mumbaihin Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin 15 h. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten tarkista asia lentovarauksen yhteydessä. Halvat lennot Mumbaihin voit löytää momondon hakukoneen avulla. Tarkkaile pelkkiä lentoja tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Mumbain keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Mumbai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kansainväliset lennot laskeutuvat Chhatrapatin Shivajin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 25 km päässä Mumbain keskustasta. Parhaiten lentokentältä pääsee Mumbain keskustaan Meru-yhtiön takseilla tai sovelluspohjaisilla kuljetuksilla kuten Uberilla tai Olalla. Taksin voi varata etukäteen lentokentän nettisivulla tai voit napata sen terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkan hinta Mumbain keskustaan on noin 120–200 INR (noin 1,50–2,50 EUR) ja Uberin ja Olan taksa on noin puolet tästä. Matka kestää noin tunnin, ruuhka-aikana jopa kaksi. Jos haluat kulkea julkisilla, ota taksi esimerkiksi 5 km päässä lentokentästä sijaitsevalle Andherin asemalle, josta voit kulkea junalla Mumbain keskusasemalle. Junalipun hinta on noin 10 INR (noin 0,10 EUR). Ruuhka-aikoina junat ovat täpötäynnä, joten ellet tunne Mumbaita entuudestaan, on parempi kulkea matka taksilla.


Liikkuminen Mumbaissa?

Mumbaissa voit liikkua junilla, busseilla, takseilla ja riksoilla. Bussilinjoja on useita ja ennen bussilla kulkemista on hyvä selvittää oman majoituspaikan lähistöllä liikkuvat linjat. Hinta vaihtelee bussityypin ja matkan pituuden perusteella, mutta esimerkiksi alle viiden kilometrin matkalla hinta on noin 6–35 INR (noin 0,07–0,45 EUR). Bussilipun voi ostaa bussikuskilta. Voit kulkea Mumbaissa myös metrolla. Linjoja on neljä, joista central-linja kulkee historiallisen Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminuksen rautatieaseman ja Kalyanin kaupungin väliä. Harbour-linja taas kulkee Mumbain rantaviivan suuntaisesti. Kertalipun hinta vaihtelee kohteen etäisyyden perusteella ja on noin 10–40 INR (noin 0,10–0,50 EUR). Lippuja voi ostaa asemien lipunmyyntipisteistä.

Mumbaissa on useita taksiyhtiöitä, mutta kaupungin tunnetuimmat taksit tunnistat niiden mustakeltaisesta väristä. Takseissa on taksimittarit, mutta tarkista arvioitu hinta taksikuskilta ennen matkaa. Näin säästyt yllätyksiltä. Aloitusmaksu on 22 INR (noin 0,30 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 14,84 INR (noin 0,20 EUR). Voit liikkua myös kaupungin lukuisilla avonaisilla autoriksoilla. Myös riksoissa on mittarit, joiden perusteella matkan hinta määräytyy. Riksan aloitusmaksu on 18 INR (noin 0,25 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 12,19 INR (noin 0,15 EUR).


Tarvitaanko Mumbaihin passi tai viisumi?

Suomalainen matkustaja tarvitsee viisumin Mumbain matkalle. Viisumia voi hakea netissä. Turistiviisumin hinta on 98 EUR. Hakulomakkeeseen tulee liittää värillinen passikuva. 12 kuukauden turistiviisumia varten tarvitset kuitin suoritetusta viisumimaksusta sekä paluu- tai jatkolentolipun pois Intiasta. Huomaa kuitenkin, että viisumilla Intiassa voi olla yhtäjaksoisesti ainoastaan 90 päivää. Matkassa tulee olla myös passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkaessa ja jossa on vähintään kaksi tyhjää aukeamaa.


Lentolippu varattuna kohteeseen Mumbai? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Mumbaihin matkustavalle

Onko Mumbaissa turvallista?

Mumbai on suurkaupunki, joten esimerkiksi taskuvarkauksien ja ryöstöjen riski on olemassa. Valppaana on oltava etenkin öiseen aikaan liikkuessa. Tällöin kannattaa välttää myös yksin liikkumista. Mumbai on tästä huolimatta yksi turvallisimpia intialaisia suurkaupunkeja ja etenkin turistialueet ovat rauhallisia. Syrjäisemmillä alueilla ei kannata liikkua etenkään pimeän aikaan.

Tippi ja juomarahakäytännöt Mumbaissa?

Intiassa ei ole vakiintunutta juomarahakulttuuria, mutta etenkin turistien tapana on jättää juomarahaa. Näin ollen tippaus on yleistynyt Intiassa. Jos ravintolalaskuun on lisätty 10 % palvelumaksu (service charge), ei tippiä odoteta. Muussa tapauksessa tarjoilijoille voi jättää 5–10 % ylimääräistä. Laukun kantamisesta ja muista palveluista sekä hotellihuoneen siivoamisesta voi antaa 20–100 INR (noin 0,25–1,30 EUR) per palvelu tai päivä, riippuen siitä, kuinka tyytyväinen olet palveluun.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Mumbaissa?

Intiassa käytössä oleva valuutta on Intian rupia (INR). Rahanvaihto lentokentillä ja hotelleissa on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai oman pankkisi kautta ennen matkaa. Mumbain keskustassa on myös rahanvaihtopisteitä, joissa kurssi on edullinen. Muista käyttää vain virallisia vaihtopisteitä. Mumbaissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 23/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka