Etsi halpoja lentoja Mumbai alk. 496 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/6
ti 13/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Mumbai

Yhteenveto Mumbai lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

496 €

Nopein lentoaika

14t 10m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 496 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl).
Nopein lento kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi kestää 14t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Mumbai mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja KLM.

Mumbai lentotiedot ja trendit

Tutustu Mumbai lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mumbai?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai. Lennot maksavat noin 551 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Mumbai, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 559 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mumbai?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mumbai?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mumbai kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 601 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Mumbai keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 823 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mumbai?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mumbai on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 615 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 686 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Mumbai?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 8t 50m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mumbai?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi, kun varaat 36 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Mumbai hintaan, joka on noin 673 €, kun etsit 36 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Mumbai milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 656 €.

Halvimmat lennot kaupungin Mumbai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mumbai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mumbai

HALVIN REITTI Helsinki - Mumbai

Helsinki (HEL) - Mumbai (BOM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mumbai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 673 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MUMBAIsyyskuu19% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Mumbai lennot maksavat keskimäärin vain 551 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MUMBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu38% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Mumbai lentojen keskimääräinen hinta on 930 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MUMBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu352% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mumbai kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mumbai

Paras aika matkustaa Mumbaihin on talvella, jolloin sää Mumbaissa on lämmin, muttei liian kuuma. Talvisin voi ajoittain sataa, mutta pääasiassa ilmat ovat aurinkoiset. Mumbain sää joulukuussa on lämmin ja lämpötila noin 22 °C. Lentolippujen hinnat ovat korkeimmillaan talvisin, joten varaa lentosi ajoissa. Näin varmistat halvat lennot Mumbaihin ja edulliset hotellit lomallesi. Maaliskuusta toukokuuhun Mumbaissa on kesä ja ilma on kuuma ja kostea. Lämpötilat nousevat päivisin 30–35 °C, mutta illat ovat viileämpiä. Tähän aikaan vuodesta lentoliput Mumbaihin voi napata halvalla. Vertaile lentotarjontaa ja nappaa itsellesi paras tarjoushinta Mumbaihin. Kun olet liikkeellä alkukeväästä, voit löytää itsellesi vuoden halvimmat lennot ja hotellit. Monsuuniaika on kesäkuusta syyskuuhun. Tällöin monsuunisateet kastelevat kaupungin lähes päivittäin. Tämä ei ole parhainta aikaa Mumbain matkalle, mutta toisaalta kaupunkien puistot ja ympäröivät kukkulat ovat vehreitä sateiden ansiosta. Mumbain lennot ovat halpoja tähän aikaan vuodesta, joten jos sateet eivät häiritse, käytä halvat lennot Intiaan hyväksesi. Vertaa hintoja momondon sivuilla. Näin löydät itsellesi sopivimman lentotarjouksen Mumbaihin. Varaa joko pelkät lennot tai lento ja hotelli.

Mumbai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pune Lohegaon lentokenttä (122 km Mumbai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Mumbai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mumbai
British Airways
3. lokakuuta
HEL10:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
BOM04:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
26. lokakuuta
BOM04:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
16t 40m
1 välilasku
HEL21:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
2 välilaskua
BOM16:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
24. lokakuuta
BOM20:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
13t 40m
1 välilasku
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. lokakuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
BOM16:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25. lokakuuta
BOM20:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
13t 40m
1 välilasku
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
2 välilaskua
BOM16:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
23. lokakuuta
BOM20:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. lokakuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
BOM16:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
23. lokakuuta
BOM20:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. syyskuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
BOM16:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
24. lokakuuta
BOM20:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
13t 40m
1 välilasku
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mumbai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Mumbai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
BOMMumbai Chhatrapati Shivaji Intl

Muut matkustamoluokat Mumbai lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Mumbai lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mumbai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mumbai

Kohteeseen Mumbai on normaalina viikkona 21 Qatar Airways lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema ja paras momondossa nähty Qatar Airways lipun hinta on 420 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Mumbai). Qatar Airways lentoyhtiö on saanut 7,8 404 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Finnair lentää kohteeseen yleensä Mumbai 3 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Mumbai kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair (arviopisteet: 7,7, 341 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Mumbai. Paras momondosta löydetty Finnair lipun hinta kohteeseen Mumbai oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (474 € meno-paluu).


Mumbai: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Mumbai
Helsinki - Mumbai reitin lennot
Nopein lentoaika8t 50m
Halvin hinta620 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mumbai

Mumbaissa voit liikkua junilla, busseilla, takseilla ja riksoilla. Bussilinjoja on useita ja ennen bussilla kulkemista on hyvä selvittää oman majoituspaikan lähistöllä liikkuvat linjat. Hinta vaihtelee bussityypin ja matkan pituuden perusteella, mutta esimerkiksi alle viiden kilometrin matkalla hinta on noin 6–35 INR (noin 0,07–0,45 EUR). Bussilipun voi ostaa bussikuskilta. Voit kulkea Mumbaissa myös metrolla. Linjoja on neljä, joista central-linja kulkee historiallisen Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminuksen rautatieaseman ja Kalyanin kaupungin väliä. Harbour-linja taas kulkee Mumbain rantaviivan suuntaisesti. Kertalipun hinta vaihtelee kohteen etäisyyden perusteella ja on noin 10–40 INR (noin 0,10–0,50 EUR). Lippuja voi ostaa asemien lipunmyyntipisteistä.

Mumbaissa on useita taksiyhtiöitä, mutta kaupungin tunnetuimmat taksit tunnistat niiden mustakeltaisesta väristä. Takseissa on taksimittarit, mutta tarkista arvioitu hinta taksikuskilta ennen matkaa. Näin säästyt yllätyksiltä. Aloitusmaksu on 22 INR (noin 0,30 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 14,84 INR (noin 0,20 EUR). Voit liikkua myös kaupungin lukuisilla avonaisilla autoriksoilla. Myös riksoissa on mittarit, joiden perusteella matkan hinta määräytyy. Riksan aloitusmaksu on 18 INR (noin 0,25 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 12,19 INR (noin 0,15 EUR).


Kohteen Mumbai viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja tarvitsee viisumin Mumbain matkalle. Viisumia voi hakea netissä. Turistiviisumin hinta on 98 EUR. Hakulomakkeeseen tulee liittää värillinen passikuva. 12 kuukauden turistiviisumia varten tarvitset kuitin suoritetusta viisumimaksusta sekä paluu- tai jatkolentolipun pois Intiasta. Huomaa kuitenkin, että viisumilla Intiassa voi olla yhtäjaksoisesti ainoastaan 90 päivää. Matkassa tulee olla myös passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkaessa ja jossa on vähintään kaksi tyhjää aukeamaa.


Aloita matkan suunnittelu - Mumbai


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mumbai

Mumbai on suurkaupunki, joten esimerkiksi taskuvarkauksien ja ryöstöjen riski on olemassa. Valppaana on oltava etenkin öiseen aikaan liikkuessa. Tällöin kannattaa välttää myös yksin liikkumista. Mumbai on tästä huolimatta yksi turvallisimpia intialaisia suurkaupunkeja ja etenkin turistialueet ovat rauhallisia. Syrjäisemmillä alueilla ei kannata liikkua etenkään pimeän aikaan.

Intiassa ei ole vakiintunutta juomarahakulttuuria, mutta etenkin turistien tapana on jättää juomarahaa. Näin ollen tippaus on yleistynyt Intiassa. Jos ravintolalaskuun on lisätty 10 % palvelumaksu (service charge), ei tippiä odoteta. Muussa tapauksessa tarjoilijoille voi jättää 5–10 % ylimääräistä. Laukun kantamisesta ja muista palveluista sekä hotellihuoneen siivoamisesta voi antaa 20–100 INR (noin 0,25–1,30 EUR) per palvelu tai päivä, riippuen siitä, kuinka tyytyväinen olet palveluun.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Intia

Eikö sittenkään Mumbai? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Intia

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Mumbai.

Kaikki lentohaut kohteeseen Mumbai momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.