Halvat lennot Mumbai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot kaupungin Mumbai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mumbai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mumbai

HALVIN REITTI Helsinki - Mumbai

Helsinki (HEL) - Mumbai (BOM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mumbai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 503 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MUMBAImaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Mumbai lennot maksavat keskimäärin vain 436 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MUMBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu31% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Mumbai lentojen keskimääräinen hinta on 661 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MUMBAI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu365% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mumbai kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Mumbai?

Paras aika matkustaa Mumbaihin on talvella, jolloin sää Mumbaissa on lämmin, muttei liian kuuma. Talvisin voi ajoittain sataa, mutta pääasiassa ilmat ovat aurinkoiset. Mumbain sää joulukuussa on lämmin ja lämpötila noin 22 °C. Lentolippujen hinnat ovat korkeimmillaan talvisin, joten varaa lentosi ajoissa. Näin varmistat halvat lennot Mumbaihin ja edulliset hotellit lomallesi. Maaliskuusta toukokuuhun Mumbaissa on kesä ja ilma on kuuma ja kostea. Lämpötilat nousevat päivisin 30–35 °C, mutta illat ovat viileämpiä. Tähän aikaan vuodesta lentoliput Mumbaihin voi napata halvalla. Vertaile lentotarjontaa ja nappaa itsellesi paras tarjoushinta Mumbaihin. Kun olet liikkeellä alkukeväästä, voit löytää itsellesi vuoden halvimmat lennot ja hotellit. Monsuuniaika on kesäkuusta syyskuuhun. Tällöin monsuunisateet kastelevat kaupungin lähes päivittäin. Tämä ei ole parhainta aikaa Mumbain matkalle, mutta toisaalta kaupunkien puistot ja ympäröivät kukkulat ovat vehreitä sateiden ansiosta. Mumbain lennot ovat halpoja tähän aikaan vuodesta, joten jos sateet eivät häiritse, käytä halvat lennot Intiaan hyväksesi. Vertaa hintoja momondon sivuilla. Näin löydät itsellesi sopivimman lentotarjouksen Mumbaihin. Varaa joko pelkät lennot tai lento ja hotelli.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mumbai?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Mumbai hintaan 49 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Mumbai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Mumbai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mumbai?

  Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai. Lennot maksavat noin 436 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Mumbai, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 436 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mumbai?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Mumbai kohteesta Suomi, kun varaat 35 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Mumbai hintaan, joka on noin 503 €, kun etsit 35 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Mumbai milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 392 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mumbai?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Mumbai kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 449 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Mumbai keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 548 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mumbai?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mumbai on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 470 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 583 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Mumbai lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Mumbai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pune Lohegaon lentokenttä (122 km kaupungin Mumbai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Mumbai lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Mumbai on tyypillisesti Pune Lohegaon lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 414 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Mumbai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mumbai
KLM
12. maaliskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
BOM16:10Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25. maaliskuuta
BOM22:30Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
18t 25m
1 välilasku
HEL16:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
BOM15:35Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25. maaliskuuta
BOM22:30Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
14t 15m
1 välilasku
HEL12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. huhtikuuta
HEL02:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
BOM16:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
28. huhtikuuta
BOM20:50Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL10:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
BOM16:10Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25. maaliskuuta
BOM22:30Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
17t 25m
2 välilaskua
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
12. maaliskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
BOM15:35Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25. maaliskuuta
BOM22:30Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
17t 25m
2 välilaskua
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
12. maaliskuuta
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
2 välilaskua
BOM16:35Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
25. maaliskuuta
BOM22:30Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
17t 25m
2 välilaskua
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mumbai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Mumbai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
2. marraskuuta
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
1 välilasku
BOM21:40Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
Useita lentoyhtiöitä
2. marraskuuta
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 20m
3 välilaskua
BOM02:25Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl
Useita lentoyhtiöitä
2. marraskuuta
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
2 välilaskua
BOM00:45Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mumbai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mumbai
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mumbai?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Mumbai suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Turkish Airlines, Qatar Airways, Lufthansa ja KLM. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Mumbai ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mumbai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kansainväliset lennot laskeutuvat Chhatrapatin Shivajin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 25 km päässä Mumbain keskustasta. Parhaiten lentokentältä pääsee Mumbain keskustaan Meru-yhtiön takseilla tai sovelluspohjaisilla kuljetuksilla kuten Uberilla tai Olalla. Taksin voi varata etukäteen lentokentän nettisivulla tai voit napata sen terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkan hinta Mumbain keskustaan on noin 120–200 INR (noin 1,50–2,50 EUR) ja Uberin ja Olan taksa on noin puolet tästä. Matka kestää noin tunnin, ruuhka-aikana jopa kaksi. Jos haluat kulkea julkisilla, ota taksi esimerkiksi 5 km päässä lentokentästä sijaitsevalle Andherin asemalle, josta voit kulkea junalla Mumbain keskusasemalle. Junalipun hinta on noin 10 INR (noin 0,10 EUR). Ruuhka-aikoina junat ovat täpötäynnä, joten ellet tunne Mumbaita entuudestaan, on parempi kulkea matka taksilla.


Mumbai: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Mumbai
Helsinki - Mumbai reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 50m
Halvin hinta480 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mumbai

Mumbaissa voit liikkua junilla, busseilla, takseilla ja riksoilla. Bussilinjoja on useita ja ennen bussilla kulkemista on hyvä selvittää oman majoituspaikan lähistöllä liikkuvat linjat. Hinta vaihtelee bussityypin ja matkan pituuden perusteella, mutta esimerkiksi alle viiden kilometrin matkalla hinta on noin 6–35 INR (noin 0,07–0,45 EUR). Bussilipun voi ostaa bussikuskilta. Voit kulkea Mumbaissa myös metrolla. Linjoja on neljä, joista central-linja kulkee historiallisen Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminuksen rautatieaseman ja Kalyanin kaupungin väliä. Harbour-linja taas kulkee Mumbain rantaviivan suuntaisesti. Kertalipun hinta vaihtelee kohteen etäisyyden perusteella ja on noin 10–40 INR (noin 0,10–0,50 EUR). Lippuja voi ostaa asemien lipunmyyntipisteistä.

Mumbaissa on useita taksiyhtiöitä, mutta kaupungin tunnetuimmat taksit tunnistat niiden mustakeltaisesta väristä. Takseissa on taksimittarit, mutta tarkista arvioitu hinta taksikuskilta ennen matkaa. Näin säästyt yllätyksiltä. Aloitusmaksu on 22 INR (noin 0,30 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 14,84 INR (noin 0,20 EUR). Voit liikkua myös kaupungin lukuisilla avonaisilla autoriksoilla. Myös riksoissa on mittarit, joiden perusteella matkan hinta määräytyy. Riksan aloitusmaksu on 18 INR (noin 0,25 EUR) ja ensimmäisen 1,5 km jälkeen kilometritaksa on 12,19 INR (noin 0,15 EUR).


Kohteen Mumbai viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja tarvitsee viisumin Mumbain matkalle. Viisumia voi hakea netissä. Turistiviisumin hinta on 98 EUR. Hakulomakkeeseen tulee liittää värillinen passikuva. 12 kuukauden turistiviisumia varten tarvitset kuitin suoritetusta viisumimaksusta sekä paluu- tai jatkolentolipun pois Intiasta. Huomaa kuitenkin, että viisumilla Intiassa voi olla yhtäjaksoisesti ainoastaan 90 päivää. Matkassa tulee olla myös passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkaessa ja jossa on vähintään kaksi tyhjää aukeamaa.


Aloita matkan suunnittelu - Mumbai


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Mumbai

Onko Mumbaissa turvallista?

Mumbai on suurkaupunki, joten esimerkiksi taskuvarkauksien ja ryöstöjen riski on olemassa. Valppaana on oltava etenkin öiseen aikaan liikkuessa. Tällöin kannattaa välttää myös yksin liikkumista. Mumbai on tästä huolimatta yksi turvallisimpia intialaisia suurkaupunkeja ja etenkin turistialueet ovat rauhallisia. Syrjäisemmillä alueilla ei kannata liikkua etenkään pimeän aikaan.

Tippi ja juomarahakäytännöt Mumbaissa?

Intiassa ei ole vakiintunutta juomarahakulttuuria, mutta etenkin turistien tapana on jättää juomarahaa. Näin ollen tippaus on yleistynyt Intiassa. Jos ravintolalaskuun on lisätty 10 % palvelumaksu (service charge), ei tippiä odoteta. Muussa tapauksessa tarjoilijoille voi jättää 5–10 % ylimääräistä. Laukun kantamisesta ja muista palveluista sekä hotellihuoneen siivoamisesta voi antaa 20–100 INR (noin 0,25–1,30 EUR) per palvelu tai päivä, riippuen siitä, kuinka tyytyväinen olet palveluun.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Mumbaissa?

Intiassa käytössä oleva valuutta on Intian rupia (INR). Rahanvaihto lentokentillä ja hotelleissa on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai oman pankkisi kautta ennen matkaa. Mumbain keskustassa on myös rahanvaihtopisteitä, joissa kurssi on edullinen. Muista käyttää vain virallisia vaihtopisteitä. Mumbaissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.