Etsi halpoja lentoja Israeliin alk. 64 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Israeliin

Yhteenveto Israelin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

64 €

Halvin meno-paluulennon hinta

119 €

Nopein lentoaika

12t 35m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Israel kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 64 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Israel kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 119 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Nopein lento kohteeseen Israel kohteesta Suomi kestää 12t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Israel mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Turkish Airlines.

Israelin lentotiedot ja trendit

Tutustu Israelin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Israel?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Israel ovat lentoyhtiön ISRAIR tarjoama 88 €, lentoyhtiön Ryanair tarjoama 100 € sekä lentoyhtiön airBaltic tarjoama 155 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Israel suosituimmat kaupungit?

Israel on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (96 %) vierailee kaupungissa Tel Aviv useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Israel muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Eilat ja Ovda.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Israel?

Keskimääräinen Suomi–Israel lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tel Aviv Ben Gurion Intl kestää keskimäärin 4t 40m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tel Aviv Ben Gurion Intl kestää keskimäärin . Tel Aviv Ben Gurion Intl on alueen Israel suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Israel?

Finnair on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Israel, ja 31 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Israel alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Turkish Airlines ja Lufthansa. Kohteeseen Israel lentää yhteensä Israel eri lentoyhtiötä.

Halvimmat lennot Israel kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Israel
Tel Aviv
Tel Aviv

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Israel

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Israel

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla North Beach?

Kun vierailet North Beach kaupungissa Eilat, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Eilat lentokenttä.

Mikä on alueen Israel suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Israel?

Lento kohteeseen Israel maksaa keskimäärin 408 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Israel niinkin alhaisella hinnalla kuin 262 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 262 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 345 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Israel?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Israel, muista varata lähtösi maanantaina. Lentäminen maanantaina ja torstaina on paras vaihtoehto. sunnuntaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Israel.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Israel hinnat?

lentoa Israel hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Israel?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Israel osiossa on 13 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Israel?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Israel matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Israel?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Israel matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Israel kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Israel kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Israel lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Israel lennollasi

Halvat lennot Israel: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Israel, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTel Aviv4t 40m105 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Israel

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Israeliin?

Halvat lennot Israeliin voi löytää suorin yhteyksin ainakin Finnairin ja norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin tarjonnasta. Finnair lentää reittilentoja Israeliin vuoden ympäri, Norwegian taas ainoastaan talvikaudella. Suomessa Israeliin lähtevät suorat lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Parhaat lentoyhteydet Suomen suurimmalta lentoasemalta on Tel Aviviin, jonne Finnair liikennöi suorin reittilennoin ainakin viitenä päivänä viikossa. Parhaimmillaan lentoja on kaksi päivässä. Tel Aviviin lentää talvisin myös Norwegian, joka tarjoaa israelilaiskaupunkiin yleensä noin yhden suoran reittilennon viikossa. Tel Avivissa lennot laskeutuvat Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä Tel Avivin ulkopuolella, ja matkailijoiden suosimaan Jerusalemiin kentältä on matkaa alle 60 kilometriä. Tel Avivin lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöidään suorin lennoin myös rantakohde Eilatiin. Finnair lentää kaupunkiin suoria lentoja syksyllä, talvella ja keväällä, noin lokakuusta huhtikuulle. Kesäkuukausina suoria Eilatin reittilentoja ei yleensä siis ole tarjolla. Mikäli loma-aikataulusi sallii välilaskulliset lennot Israeliin, on lentoyhtiövaihtoehtoja Finnairin ja Norwegianin lisäksi muitakin. Esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines ja tšekkiläinen Czech Airlines (CSA) tarjoavat edullisesti yhden välilaskun lentoja Suomesta Tel Aviviin.

Milloin on paras aika matkustaa Israeliin?

Matkat Israeliin voi ajoittaa lähes mille vuodenajalle tahansa, sillä sää Israelissa on aurinkoinen vuoden ympäri. Paahtavan kuumia säitä vältteleville sopivia matkustusajankohtia ovat kevät ja kesä, jolloin sää on maassa miellyttävän lämmin. Budjettimatkailijoiden kannattaa puolestaan etsiä lentoliput Israeliin talvelle, etenkin loka-marraskuulle tai helmi-maaliskuulle, jolloin lennot ja hotellit ovat maassa erityisen edullisia. Vaikka maassa voi talvisin sataa hieman, eivät sateet estä Israelin luonnon kauneudesta ja nähtävyyksistä nauttimista. Esimerkiksi Israelin eteläkärjessä sijaitsevassa Eilatissa voi lomailla talvikaudellakin miellyttävässä ilmastossa. Halvat lennot Israeliin kannattaa siis hyödyntää myös talvikaudella. Talven halpoihin hintoihin poikkeuksen tekee joulukuu, jolloin Israelin lentojen hinnat nousevat yleensä keskimääräistä korkeammiksi.

Kuinka kauan kestää lento Israeliin?

Lennot Suomesta Israeliin vaihtelevat kestoltaan, riippuen kohdekaupungista ja valitsemastasi lentoreitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Tel Aviviin kestävät normaalisti noin neljä tuntia ja 25 minuuttia. Suomesta Eilatiin lentoaika on suorilla lennoilla puolestaan noin viisi tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot Israeliin, lentoaika on kuitenkin selvästi pidempi. Esimerkiksi yhden vaihdon lennoilla Tel Aviviin matka-aika on vähintään kuusi tuntia ja 30 minuuttia. Riippuen lentoreitistä ja odotusajasta vaihtokentällä, matka-aika voi kuitenkin venyä helposti noin kahdeksaan tuntiin. Mikäli haluat Suomessa aloittaa matkasi joltain muulta lentokentältä kuin Helsinki-Vantaan lentoasemalta, muista lisätä matka-aikaan lentomatka Suomen sisällä sekä vaihtoaika Helsingissä. Esimerkiksi Finnair tarjoaa hyvän verkoston kotimaan lentoja Suomessa. Vaihtoehtoisesti voit tietysti vaihtaa konetta myös mualla kuin Helsinki-Vantaalla. Esimerkiksi airBaltic lentää Israeliin Riian kautta. Muista kuitenkin tarkistaa vaihtoajan pituus ja ota matkustusmukavuus huomioon.

Tarvitaanko Israeliin passi tai viisumi?

Matkat Israeliin ovat vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse israelilaiskohteissa viisumia alle kolmen kuukauden lomamatkoilla. Lähi-idässä sijaitsevassa Israelissa lentokenttien turvatoimet ovat varsin tiukat. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Israeliin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Muista myös, että lentomatkustajilla on oltava paluu- tai jatkolento hankittuna jo Israeliin matkustettaessa. Paluulennon hankintaa ei voi siis jättää paikan päälle. Joissakin Israelin osissa poliittinen tilanne on epävakaa, joten mikäli matkustat suosituimpien turistikaupunkien, kuten Eilatin ja Tel Avivin ulkopuolella, kannattaa alueiden turvallisuustilanne selvittää etukäteen. Israelin turvallisuustilannetta voit seurata jo ennen matkaa esimerkiksi Suomen ulkoministeriön maakohtaisten matkustustiedotteiden avulla.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Israel

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Israel?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Israel. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Israel momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Israel: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tel Aviv reitin lennot
Nopein lentoaika4t 40m
Halvin hinta105 €

Etsi lentoja kohteeseen Israel

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Israel


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Israel, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Israel?

Lentojen löytäminen kohteeseen Israel on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Israel.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Israel joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Israel momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Israel?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Israel.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Israel juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Israel. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Israel

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.