Lennot Israel

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Israel kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Israel
Tel Aviv
Tel Aviv

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Israel

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Israel
 • Mitkä ovat maan Israel suosituimmat kaupungit?

  Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Israel. Maan Israel suosituin matkailukaupunki on Tel Aviv, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 186 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Israel ovat Eilat ja Ovda.

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Israel?

  Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Israel ovat:
  68 € per henkilö EL AL-lennolle
  73 € per henkilö easyJet-lennolle
  87 € per henkilö Wizz Air-lennolle


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Israel? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Israel kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Israel kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Israel: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Israel, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiTel Aviv74 €

Lähi-idän kiehtovimpiin matkakohteisiin kuuluu kiistatta Israel, jossa matkailijat pääsevät yhdistämään historialliset kohteet ja rantaloman. Kohteet, kuten Jerusalem, Tel Aviv ja Eilat, tarjoavat valtavasti tutkittavaa, ja Israelissa matkailijat saavat todistaa tuhansia vuosia vanhaa historiaa. Suomesta on helppo napata halvat lennot Israeliin, sillä lentoyhteydet maiden välillä ovat melko vilkkaat. Helsinki-Vantaan lentokentältä on suoria lentoja esimerkiksi Tel Aviviin parhaimmillaan kaksi päivässä. Matkat Israeliin voi taittaa Suomesta suorin lennoin lähes jokaisena viikonpäivänä, ja Israel onkin suosittu matkakohde vuoden ympäri. Kesälomakuukaudet tuovat maahan paljon matkailijoita, mutta vilkkain sesonki maassa ajoittuu kesän lisäksi kevääseen ja syksyyn. Israelin kesälämpötilat voivat olla painostavan kuumia, joten monet matkailijat tutustuvat maan historiallisiin kohteisiin mieluummin keväällä ja syksyllä. Näiden vuodenaikojen leppoisan lämmin sää suosii kaupungeissa kiertelyä. Talvella lennot Israelliin voi saada selvästi edullisemmin kuin kesällä, tosin poikkeuksen sääntöön tekee suosittu joulukuu, jolloin hinnat usein kohoavat. Talvella etenkin illat ja yöt voivat olla joillakin Israelin alueilla viileitä, mutta mikäli et etsi Israelin lomaltasi pelkkää rannalla löhöilyä, ovat talvikuukaudet maassa erinomaisia matkustuskuukausia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Israeliin?

Halvat lennot Israeliin voi löytää suorin yhteyksin ainakin Finnairin ja norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin tarjonnasta. Finnair lentää reittilentoja Israeliin vuoden ympäri, Norwegian taas ainoastaan talvikaudella. Suomessa Israeliin lähtevät suorat lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Parhaat lentoyhteydet Suomen suurimmalta lentoasemalta on Tel Aviviin, jonne Finnair liikennöi suorin reittilennoin ainakin viitenä päivänä viikossa. Parhaimmillaan lentoja on kaksi päivässä. Tel Aviviin lentää talvisin myös Norwegian, joka tarjoaa israelilaiskaupunkiin yleensä noin yhden suoran reittilennon viikossa. Tel Avivissa lennot laskeutuvat Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä Tel Avivin ulkopuolella, ja matkailijoiden suosimaan Jerusalemiin kentältä on matkaa alle 60 kilometriä. Tel Avivin lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöidään suorin lennoin myös rantakohde Eilatiin. Finnair lentää kaupunkiin suoria lentoja syksyllä, talvella ja keväällä, noin lokakuusta huhtikuulle. Kesäkuukausina suoria Eilatin reittilentoja ei yleensä siis ole tarjolla. Mikäli loma-aikataulusi sallii välilaskulliset lennot Israeliin, on lentoyhtiövaihtoehtoja Finnairin ja Norwegianin lisäksi muitakin. Esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines ja tšekkiläinen Czech Airlines (CSA) tarjoavat edullisesti yhden välilaskun lentoja Suomesta Tel Aviviin.

Milloin on paras aika matkustaa Israeliin?

Matkat Israeliin voi ajoittaa lähes mille vuodenajalle tahansa, sillä sää Israelissa on aurinkoinen vuoden ympäri. Paahtavan kuumia säitä vältteleville sopivia matkustusajankohtia ovat kevät ja kesä, jolloin sää on maassa miellyttävän lämmin. Budjettimatkailijoiden kannattaa puolestaan etsiä lentoliput Israeliin talvelle, etenkin loka-marraskuulle tai helmi-maaliskuulle, jolloin lennot ja hotellit ovat maassa erityisen edullisia. Vaikka maassa voi talvisin sataa hieman, eivät sateet estä Israelin luonnon kauneudesta ja nähtävyyksistä nauttimista. Esimerkiksi Israelin eteläkärjessä sijaitsevassa Eilatissa voi lomailla talvikaudellakin miellyttävässä ilmastossa. Halvat lennot Israeliin kannattaa siis hyödyntää myös talvikaudella. Talven halpoihin hintoihin poikkeuksen tekee joulukuu, jolloin Israelin lentojen hinnat nousevat yleensä keskimääräistä korkeammiksi.

Kuinka kauan kestää lento Israeliin?

Lennot Suomesta Israeliin vaihtelevat kestoltaan, riippuen kohdekaupungista ja valitsemastasi lentoreitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Tel Aviviin kestävät normaalisti noin neljä tuntia ja 25 minuuttia. Suomesta Eilatiin lentoaika on suorilla lennoilla puolestaan noin viisi tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot Israeliin, lentoaika on kuitenkin selvästi pidempi. Esimerkiksi yhden vaihdon lennoilla Tel Aviviin matka-aika on vähintään kuusi tuntia ja 30 minuuttia. Riippuen lentoreitistä ja odotusajasta vaihtokentällä, matka-aika voi kuitenkin venyä helposti noin kahdeksaan tuntiin. Mikäli haluat Suomessa aloittaa matkasi joltain muulta lentokentältä kuin Helsinki-Vantaan lentoasemalta, muista lisätä matka-aikaan lentomatka Suomen sisällä sekä vaihtoaika Helsingissä. Esimerkiksi Finnair tarjoaa hyvän verkoston kotimaan lentoja Suomessa. Vaihtoehtoisesti voit tietysti vaihtaa konetta myös mualla kuin Helsinki-Vantaalla. Esimerkiksi airBaltic lentää Israeliin Riian kautta. Muista kuitenkin tarkistaa vaihtoajan pituus ja ota matkustusmukavuus huomioon.

Tarvitaanko Israeliin passi tai viisumi?

Matkat Israeliin ovat vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse israelilaiskohteissa viisumia alle kolmen kuukauden lomamatkoilla. Lähi-idässä sijaitsevassa Israelissa lentokenttien turvatoimet ovat varsin tiukat. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Israeliin matkustettaessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Muista myös, että lentomatkustajilla on oltava paluu- tai jatkolento hankittuna jo Israeliin matkustettaessa. Paluulennon hankintaa ei voi siis jättää paikan päälle. Joissakin Israelin osissa poliittinen tilanne on epävakaa, joten mikäli matkustat suosituimpien turistikaupunkien, kuten Eilatin ja Tel Avivin ulkopuolella, kannattaa alueiden turvallisuustilanne selvittää etukäteen. Israelin turvallisuustilannetta voit seurata jo ennen matkaa esimerkiksi Suomen ulkoministeriön maakohtaisten matkustustiedotteiden avulla.


Israel: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tel Aviv reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 50m
Halvin hinta74 €

Etsi lentoja kohteeseen Israel

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Israel


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Israel, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita