Halvat lennot Denpasariin, Balille

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Denpasar (DPS)
pe 7.8.
pe 14.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Denpasar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Denpasar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Balille?

Se, että Balin saari on suosituin matkakohde Indonesiassa, heijastuu lentojen hinnoista. Halvat lennot Balille on kuitenkin mahdollista saada esimerkiksi lentotarjouksien avulla ja lentojen hintoja vertaamalla. Lentolippujen hinnoissa on isoja vaihteluita sesonkien mukaan, joten vertailu kannattaa.

Lentoliput Balille on mahdollista saada halvalla toukokuussa, kun taas heinäkuussa – eurooppalaisten suosituimman lomakuukauden aikana – lentojen ja majoitusten hinnat nousevat selvästi. Milloin kannattaa ostaa lennot Balille, jos toiveissa on saada ne halvalla? Etenkin kesäkaudelle Balin-lennot kannattaa buukata noin paria kuukautta ennen matkaan lähtöä.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Balille, muista että lämpöä saarella riittää vuoden ympäri. Syksyn lopussa alkavat kuitenkin sateet, jotka kestävät aina maaliskuulle saakka. Halvat lennot Balille kannattaa yrittää buukata esimerkiksi keväälle, vaikkapa edulliselle toukokuulle, jolloin suosituin lomasesonki ei vielä ole alkanut. Silloin lennot ja majoituksen voi saada budjettimatkailijankin kukkarolle sopivalla hinnalla. Muista myös että sadekausi Balilla voi silti olla suomalaiseen makuun oikein sopiva sää, eikä sateita välttämättä tule joka päivä, ja sekin vaihtelee riippuen siitä, missä päin matkustat. Voit siis hyvin varata lennot Balille myös talvikaudelle ja paeta pimeää pohjoisen talvea.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Denpasar?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Denpasar kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 544 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Denpasar ovat vielä keskimäärin 560 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Denpasar?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Denpasar reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Denpasar hintaan 630 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Denpasar kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 532 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Denpasar maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 590 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 634 € lentohinnan reitille Suomi - Denpasar.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Denpasar?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 607 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Denpasar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Denpasar on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 749 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Denpasar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Denpasar
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
11. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
2 välilaskua
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
23. tammikuuta
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
21t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
15. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 20m
1 välilasku
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
14. tammikuuta
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
7. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
1 välilasku
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
28. lokakuuta
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
26t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
2 välilaskua
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
11. tammikuuta
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
21t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
14. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
15. tammikuuta
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
17t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
30. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
1 välilasku
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
7. lokakuuta
DPS
Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Balille?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Denpasar

Suoria lentoja Helsingistä Balille ei tällä hetkellä ole tarjolla, mutta monet lentoyhtiöt tarjoavat edullisia lentoja paratiisisaarelle yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Halvat lennot Balille voi saada sellaisilta lentoyhtiöiltä kuin Qatar Airways ja Cathay Pacific Airways. Myös kotimaisen Finnairin siivin on helppo lentää Aasiaan, josta vaihtoyhteydet Balille saakka ovat helposti saatavilla Oneworld-allianssin kumppaniyhtiöiden ansiosta. Lentoaika Helsingistä Balille on normaalisti vähintään noin 15–16 tuntia, riippuen vaihtoaikojen pituudesta. Lähtökenttä lähteville lennoille on yleensä Helsinki-Vantaa, tosin Suomen kotimaanlennot vaikkapa Turusta, Tampereelta tai Oulusta on helppo yhdistää jatkolentoina pakettiin.


Miten pääsen Balin lentokentältä kaupunkiin?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Denpasar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Balin lentokenttä, Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Denpasarin kaupungin tuntumassa, hieman Kutan ulkopuolella. Lentomatkustajat pääsevät parhaiten siirtymään pois kentältä taksilla tai bussilla; junayhteyksiä ei ole tarjolla. Bussilinjoja kentältä kulkee kaksi. Jos käytät taksia, tarkista että kyseessä on virallinen taksi, ja jos matkassa on isompi porukka, on paras vaihtoehto hyödyntää kentän shuttle-palveluja.


Liikkuminen Balilla?

Monet Baliin tutustuvat haluavat vuokrata auton, moottoripyörän tai skootterin pystyäkseen liikkumaan saarella joustavasti. Vuokraus onkin hyvä vaihtoehto ja hinnat kohtuulliset, mutta Balin vilkkaaseen liikenteeseen tottumattoman kannattaa olla varovainen saaren teillä.

Lyhyemmille matkoille voit hyvin napata paikallisen taksin, ja jos liikut pidempiä matkoja kaupunkikohteiden ulkopuolelle, hinnat ovat usein neuvoteltavissa. Balilta lähisaarille on tarjolla lauttaliikennettä.

Kaupunkien sisällä Balilla voi liikkua esimerkiksi Bemo-minibusseilla, jotka eivät tosin ole matkailijoiden suosiossa. Yleensä helpompi vaihtoehto reittejä huonosti tuntevalle on taksi. Bemoilla ei ole kiinteää hinnoittelua, mutta yleensä matkan hinta lähtee 5000 rupiasta. [Tarkistettu 14.6.2017]

Kaupunkien välisestä bussiliikenteestä saa parhaiten tietoa vierailemalla kaupunkien bussiterminaaleissa. Ryhmille on usein kätevintä tilata yksityinen minibussikuljetus paikasta toiseen, mutta paikallisiin liikennevälineisiin kannattaa tutustua, sillä niissä on oma tunnelmansa.


Tarvitaanko Balille passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset ovat vuodesta 2016 alkaen saaneet oleskella Indonesiassa alle 30 päivää ilman viisumia. Maahan saapuminen sekä maasta poistuminen on siis maksutonta. Mukana on aina oltava voimassa oleva passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Balille lentävien on saavuttava saarelle nimenomaan Ngurah Rain lentoaseman kautta, jotta 30 päivän viisumivapaus on voimassa. 30 päivän viisumivapautta ei voi jatkaa poistumatta maasta. Jos sinulla on suunnitteilla kuukautta pidempi matka Balille, on viisumi hankittava etukäteen Suomesta. Konsulaatin käsittelyaika viisumille on noin viisi päivää. Vierailuviisumi on tarkoitettu esimerkiksi turisteille ja liikematkailijoille, ja sillä saa oleskella Indonesiassa enintään 60 päivää. Indonesian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa auttava Suomen Indonesian-suurlähetystö sijaitsee Jakartassa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.id.


Lentolippu varattuna kohteeseen Denpasar? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Balille matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Balille?

Halvat lennot Balille voi saada esimerkiksi sadekaudelle ja muille vähemmän suosituille matkailukuukausille. Vertaa hintoja ja muista lentotarjoukset.

Kiinnostavatko Balin nähtävyydet?

Saaren paratiisirannat sukellusmahdollisuuksineen ovat Balin suurin vetonaula. Kaupungeissa, esimerkiksi Kutassa ja Denpasarissa, voi tutustua paikalliseen elämänmenoon.

Mitä mukaan matkalle Balille?

Auringolta suojaava, ilmava vaatetus ja aurinkovoiteet ovat saarella tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Balilla

Hyödynnä esimerkiksi hotellien WiFi-yhteyksiä. Myös saaren lentokentällä on langaton nettiyhteys.

Onko Balilla turvallista?

Balilla on oltava varovainen etenkin liikenteessä. Varo taskuvarkaita ja huijareita. Saarelle matkatessa kannattaa hankkia kattava matkavakuutus.

Voiko Balilla juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Balilla?

On tavallista jättää pieni tippi.

Millainen on Balin hintataso?

Hinnat ovat todella edulliset Suomeen verrattuna, esimerkiksi ravintolassa ateria saattaa maksaa kymmenesosan Suomen hinnoista.

Mikä on aikaero Suomi-Indonesia?

Balilla ollaan 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bali?

Suora välimatka Helsingistä Denpasariin on noin 10 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Balilla?

Balilla on käytössä Indonesian rupia, ja rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä. Varo kuitenkin tulemasta huijatuksi.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka