Halvat lennot Denpasariin, Balille

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Denpasar (DPS)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Denpasar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Denpasar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Denpasar

HALVIN REITTI Helsinki - Denpasar

Helsinki (HEL) - Denpasar (DPS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Denpasar Bali Ngurah Rai, jolloin hinta on keskimääräinen 631 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DENPASARmarraskuu9% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Denpasar lennot maksavat keskimäärin vain 574 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu25% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Denpasar lentojen keskimääräinen hinta on 790 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu403% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Balille?

Se, että Balin saari on suosituin matkakohde Indonesiassa, heijastuu lentojen hinnoista. Halvat lennot Balille on kuitenkin mahdollista saada esimerkiksi lentotarjouksien avulla ja lentojen hintoja vertaamalla. Lentolippujen hinnoissa on isoja vaihteluita sesonkien mukaan, joten vertailu kannattaa.

Lentoliput Balille on mahdollista saada halvalla toukokuussa, kun taas heinäkuussa – eurooppalaisten suosituimman lomakuukauden aikana – lentojen ja majoitusten hinnat nousevat selvästi. Milloin kannattaa ostaa lennot Balille, jos toiveissa on saada ne halvalla? Etenkin kesäkaudelle Balin-lennot kannattaa buukata noin paria kuukautta ennen matkaan lähtöä.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Balille, muista että lämpöä saarella riittää vuoden ympäri. Syksyn lopussa alkavat kuitenkin sateet, jotka kestävät aina maaliskuulle saakka. Halvat lennot Balille kannattaa yrittää buukata esimerkiksi keväälle, vaikkapa edulliselle toukokuulle, jolloin suosituin lomasesonki ei vielä ole alkanut. Silloin lennot ja majoituksen voi saada budjettimatkailijankin kukkarolle sopivalla hinnalla. Muista myös että sadekausi Balilla voi silti olla suomalaiseen makuun oikein sopiva sää, eikä sateita välttämättä tule joka päivä, ja sekin vaihtelee riippuen siitä, missä päin matkustat. Voit siis hyvin varata lennot Balille myös talvikaudelle ja paeta pimeää pohjoisen talvea.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Denpasar?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Denpasar on 22 € per henkilö kaupungista Praya, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Denpasar. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Denpasar omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Denpasar?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Denpasar kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 574 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Denpasar ovat vielä keskimäärin 592 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Denpasar?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Denpasar reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Denpasar hintaan 631 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Denpasar kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 604 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Denpasar maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 587 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 632 € lentohinnan reitille Suomi - Denpasar.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Denpasar?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 623 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Denpasar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Denpasar on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 749 €.

Löytyykö kaupungin Denpasar lähettyviltä muita lentokenttiä?

Denpasar kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Banyuwangi Blimbingsari lentokenttä (105 km kaupungin Denpasar keskustasta) tai Praya Lombok Intl lentokenttä (116 km kaupungin Denpasar keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Denpasar lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Praya Lombok Intl lentokenttä ovat keskimäärin 191 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Denpasar. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Denpasar Bali Ngurah Rai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Denpasar Bali Ngurah Rai
KLM
1. syyskuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
10:25Denpasar Bali Ngurah Rai
30. syyskuuta
16:35Denpasar Bali Ngurah Rai
21t 35m
2 välilaskua
14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
11:50Denpasar Bali Ngurah Rai
29. syyskuuta
16:35Denpasar Bali Ngurah Rai
21t 35m
2 välilaskua
14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
2. elokuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
1 välilasku
10:30Denpasar Bali Ngurah Rai
2. syyskuuta
17:00Denpasar Bali Ngurah Rai
26t 05m
1 välilasku
19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
10. elokuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
10:25Denpasar Bali Ngurah Rai
4. syyskuuta
16:35Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 55m
2 välilaskua
18:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
11:50Denpasar Bali Ngurah Rai
29. syyskuuta
09:30Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 50m
3 välilaskua
11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. elokuuta
06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
02:00Denpasar Bali Ngurah Rai
2. syyskuuta
06:25Denpasar Bali Ngurah Rai
29t 15m
2 välilaskua
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Balille?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Denpasar

Suoria lentoja Helsingistä Balille ei tällä hetkellä ole tarjolla, mutta monet lentoyhtiöt tarjoavat edullisia lentoja paratiisisaarelle yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Halvat lennot Balille voi saada sellaisilta lentoyhtiöiltä kuin Qatar Airways ja Cathay Pacific Airways. Myös kotimaisen Finnairin siivin on helppo lentää Aasiaan, josta vaihtoyhteydet Balille saakka ovat helposti saatavilla Oneworld-allianssin kumppaniyhtiöiden ansiosta. Lentoaika Helsingistä Balille on normaalisti vähintään noin 15–16 tuntia, riippuen vaihtoaikojen pituudesta. Lähtökenttä lähteville lennoille on yleensä Helsinki-Vantaa, tosin Suomen kotimaanlennot vaikkapa Turusta, Tampereelta tai Oulusta on helppo yhdistää jatkolentoina pakettiin.


Miten pääsen Balin lentokentältä kaupunkiin?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Denpasar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Balin lentokenttä, Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Denpasarin kaupungin tuntumassa, hieman Kutan ulkopuolella. Lentomatkustajat pääsevät parhaiten siirtymään pois kentältä taksilla tai bussilla; junayhteyksiä ei ole tarjolla. Bussilinjoja kentältä kulkee kaksi. Jos käytät taksia, tarkista että kyseessä on virallinen taksi, ja jos matkassa on isompi porukka, on paras vaihtoehto hyödyntää kentän shuttle-palveluja.


Liikkuminen Balilla?

Monet Baliin tutustuvat haluavat vuokrata auton, moottoripyörän tai skootterin pystyäkseen liikkumaan saarella joustavasti. Vuokraus onkin hyvä vaihtoehto ja hinnat kohtuulliset, mutta Balin vilkkaaseen liikenteeseen tottumattoman kannattaa olla varovainen saaren teillä.

Lyhyemmille matkoille voit hyvin napata paikallisen taksin, ja jos liikut pidempiä matkoja kaupunkikohteiden ulkopuolelle, hinnat ovat usein neuvoteltavissa. Balilta lähisaarille on tarjolla lauttaliikennettä.

Kaupunkien sisällä Balilla voi liikkua esimerkiksi Bemo-minibusseilla, jotka eivät tosin ole matkailijoiden suosiossa. Yleensä helpompi vaihtoehto reittejä huonosti tuntevalle on taksi. Bemoilla ei ole kiinteää hinnoittelua, mutta yleensä matkan hinta lähtee 5000 rupiasta. [Tarkistettu 14.6.2017]

Kaupunkien välisestä bussiliikenteestä saa parhaiten tietoa vierailemalla kaupunkien bussiterminaaleissa. Ryhmille on usein kätevintä tilata yksityinen minibussikuljetus paikasta toiseen, mutta paikallisiin liikennevälineisiin kannattaa tutustua, sillä niissä on oma tunnelmansa.


Tarvitaanko Balille passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset ovat vuodesta 2016 alkaen saaneet oleskella Indonesiassa alle 30 päivää ilman viisumia. Maahan saapuminen sekä maasta poistuminen on siis maksutonta. Mukana on aina oltava voimassa oleva passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Balille lentävien on saavuttava saarelle nimenomaan Ngurah Rain lentoaseman kautta, jotta 30 päivän viisumivapaus on voimassa. 30 päivän viisumivapautta ei voi jatkaa poistumatta maasta. Jos sinulla on suunnitteilla kuukautta pidempi matka Balille, on viisumi hankittava etukäteen Suomesta. Konsulaatin käsittelyaika viisumille on noin viisi päivää. Vierailuviisumi on tarkoitettu esimerkiksi turisteille ja liikematkailijoille, ja sillä saa oleskella Indonesiassa enintään 60 päivää. Indonesian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa auttava Suomen Indonesian-suurlähetystö sijaitsee Jakartassa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.id.


Vinkkejä Balille matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Balille?

Halvat lennot Balille voi saada esimerkiksi sadekaudelle ja muille vähemmän suosituille matkailukuukausille. Vertaa hintoja ja muista lentotarjoukset.

Kiinnostavatko Balin nähtävyydet?

Saaren paratiisirannat sukellusmahdollisuuksineen ovat Balin suurin vetonaula. Kaupungeissa, esimerkiksi Kutassa ja Denpasarissa, voi tutustua paikalliseen elämänmenoon.

Mitä mukaan matkalle Balille?

Auringolta suojaava, ilmava vaatetus ja aurinkovoiteet ovat saarella tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Balilla

Hyödynnä esimerkiksi hotellien WiFi-yhteyksiä. Myös saaren lentokentällä on langaton nettiyhteys.

Onko Balilla turvallista?

Balilla on oltava varovainen etenkin liikenteessä. Varo taskuvarkaita ja huijareita. Saarelle matkatessa kannattaa hankkia kattava matkavakuutus.

Voiko Balilla juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Balilla?

On tavallista jättää pieni tippi.

Millainen on Balin hintataso?

Hinnat ovat todella edulliset Suomeen verrattuna, esimerkiksi ravintolassa ateria saattaa maksaa kymmenesosan Suomen hinnoista.

Mikä on aikaero Suomi-Indonesia?

Balilla ollaan 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bali?

Suora välimatka Helsingistä Denpasariin on noin 10 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Balilla?

Balilla on käytössä Indonesian rupia, ja rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä. Varo kuitenkin tulemasta huijatuksi.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka