Halvat lennot Denpasar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 5/12
su 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Denpasar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Denpasar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Denpasar

HALVIN REITTI Helsinki - Denpasar

Helsinki (HEL) - Denpasar (DPS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Denpasar Bali Ngurah Rai, jolloin hinta on keskimääräinen 666 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DENPASARmarraskuu9% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Denpasar lennot maksavat keskimäärin vain 606 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu25% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Denpasar lentojen keskimääräinen hinta on 833 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu403% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Denpasar?

Se, että Balin saari on suosituin matkakohde Indonesiassa, heijastuu lentojen hinnoista. Halvat lennot Balille on kuitenkin mahdollista saada esimerkiksi lentotarjouksien avulla ja lentojen hintoja vertaamalla. Lentolippujen hinnoissa on isoja vaihteluita sesonkien mukaan, joten vertailu kannattaa.

Lentoliput Balille on mahdollista saada halvalla toukokuussa, kun taas heinäkuussa – eurooppalaisten suosituimman lomakuukauden aikana – lentojen ja majoitusten hinnat nousevat selvästi. Milloin kannattaa ostaa lennot Balille, jos toiveissa on saada ne halvalla? Etenkin kesäkaudelle Balin-lennot kannattaa buukata noin paria kuukautta ennen matkaan lähtöä.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Balille, muista että lämpöä saarella riittää vuoden ympäri. Syksyn lopussa alkavat kuitenkin sateet, jotka kestävät aina maaliskuulle saakka. Halvat lennot Balille kannattaa yrittää buukata esimerkiksi keväälle, vaikkapa edulliselle toukokuulle, jolloin suosituin lomasesonki ei vielä ole alkanut. Silloin lennot ja majoituksen voi saada budjettimatkailijankin kukkarolle sopivalla hinnalla. Muista myös että sadekausi Balilla voi silti olla suomalaiseen makuun oikein sopiva sää, eikä sateita välttämättä tule joka päivä, ja sekin vaihtelee riippuen siitä, missä päin matkustat. Voit siis hyvin varata lennot Balille myös talvikaudelle ja paeta pimeää pohjoisen talvea.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Denpasar?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Denpasar on 11 € per henkilö kaupungista Praya, mikä on 99 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Denpasar. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Denpasar omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Denpasar?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Denpasar kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 606 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Denpasar marraskuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Denpasar reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 624 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Denpasar?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Denpasar on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 666 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 614 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar?

  Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 620 €. Lennot reitille Suomi - Denpasar lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 666 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Denpasar?

  Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 657 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Denpasar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Denpasar ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 790 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Denpasar lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Denpasar kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Banyuwangi Blimbingsari lentokenttä (105 km kaupungin Denpasar keskustasta) tai Praya Lombok Intl lentokenttä (116 km kaupungin Denpasar keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Denpasar lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Praya Lombok Intl lentokenttä ovat keskimäärin 803 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Denpasar. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Denpasar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Denpasar
Useita lentoyhtiöitä
3. toukokuuta
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
1 välilasku
DPS10:30Denpasar Bali Ngurah Rai
17. toukokuuta
DPS11:35Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 20m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
3. toukokuuta
HEL08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
1 välilasku
DPS10:30Denpasar Bali Ngurah Rai
16. toukokuuta
DPS17:00Denpasar Bali Ngurah Rai
26t 05m
1 välilasku
HEL19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
18. helmikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
DPS09:20Denpasar Bali Ngurah Rai
4. maaliskuuta
DPS11:25Denpasar Bali Ngurah Rai
26t 45m
3 välilaskua
HEL14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
28. helmikuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 55m
3 välilaskua
DPS01:05Denpasar Bali Ngurah Rai
13. maaliskuuta
DPS12:25Denpasar Bali Ngurah Rai
31t 00m
3 välilaskua
HEL19:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
29. maaliskuuta
HEL08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
1 välilasku
DPS10:30Denpasar Bali Ngurah Rai
11. huhtikuuta
DPS17:00Denpasar Bali Ngurah Rai
19t 55m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. helmikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
1 välilasku
DPS08:35Denpasar Bali Ngurah Rai
18. helmikuuta
DPS10:35Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 30m
2 välilaskua
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Denpasar

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Denpasar, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
DPSDenpasar Bali Ngurah Rai

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Denpasar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Denpasar
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Denpasar?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi ovat Qatar Airways, Cathay Pacific, Turkish Airlines ja Emirates. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Denpasar ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Denpasar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Balin lentokenttä, Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Denpasarin kaupungin tuntumassa, hieman Kutan ulkopuolella. Lentomatkustajat pääsevät parhaiten siirtymään pois kentältä taksilla tai bussilla; junayhteyksiä ei ole tarjolla. Bussilinjoja kentältä kulkee kaksi. Jos käytät taksia, tarkista että kyseessä on virallinen taksi, ja jos matkassa on isompi porukka, on paras vaihtoehto hyödyntää kentän shuttle-palveluja.


Denpasar: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Denpasar
Helsinki - Denpasar reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 50m
Halvin hinta602 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Denpasar

Monet Baliin tutustuvat haluavat vuokrata auton, moottoripyörän tai skootterin pystyäkseen liikkumaan saarella joustavasti. Vuokraus onkin hyvä vaihtoehto ja hinnat kohtuulliset, mutta Balin vilkkaaseen liikenteeseen tottumattoman kannattaa olla varovainen saaren teillä.

Lyhyemmille matkoille voit hyvin napata paikallisen taksin, ja jos liikut pidempiä matkoja kaupunkikohteiden ulkopuolelle, hinnat ovat usein neuvoteltavissa. Balilta lähisaarille on tarjolla lauttaliikennettä.

Kaupunkien sisällä Balilla voi liikkua esimerkiksi Bemo-minibusseilla, jotka eivät tosin ole matkailijoiden suosiossa. Yleensä helpompi vaihtoehto reittejä huonosti tuntevalle on taksi. Bemoilla ei ole kiinteää hinnoittelua, mutta yleensä matkan hinta lähtee 5000 rupiasta.

Kaupunkien välisestä bussiliikenteestä saa parhaiten tietoa vierailemalla kaupunkien bussiterminaaleissa. Ryhmille on usein kätevintä tilata yksityinen minibussikuljetus paikasta toiseen, mutta paikallisiin liikennevälineisiin kannattaa tutustua, sillä niissä on oma tunnelmansa.


Kohteen Denpasar viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset ovat vuodesta 2016 alkaen saaneet oleskella Indonesiassa alle 30 päivää ilman viisumia. Maahan saapuminen sekä maasta poistuminen on siis maksutonta. Mukana on aina oltava voimassa oleva passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Balille lentävien on saavuttava saarelle nimenomaan Ngurah Rain lentoaseman kautta, jotta 30 päivän viisumivapaus on voimassa. 30 päivän viisumivapautta ei voi jatkaa poistumatta maasta. Jos sinulla on suunnitteilla kuukautta pidempi matka Balille, on viisumi hankittava etukäteen Suomesta. Konsulaatin käsittelyaika viisumille on noin viisi päivää. Vierailuviisumi on tarkoitettu esimerkiksi turisteille ja liikematkailijoille, ja sillä saa oleskella Indonesiassa enintään 60 päivää. Indonesian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa auttava Suomen Indonesian-suurlähetystö sijaitsee Jakartassa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.id.


Aloita matkan suunnittelu - Denpasar


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Denpasar

Miten löydän halvimmat lennot Balille?

Halvat lennot Balille voi saada esimerkiksi sadekaudelle ja muille vähemmän suosituille matkailukuukausille. Vertaa hintoja ja muista lentotarjoukset.

Kiinnostavatko Balin nähtävyydet?

Saaren paratiisirannat sukellusmahdollisuuksineen ovat Balin suurin vetonaula. Kaupungeissa, esimerkiksi Kutassa ja Denpasarissa, voi tutustua paikalliseen elämänmenoon.

Mitä mukaan matkalle Balille?

Auringolta suojaava, ilmava vaatetus ja aurinkovoiteet ovat saarella tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Balilla

Hyödynnä esimerkiksi hotellien WiFi-yhteyksiä. Myös saaren lentokentällä on langaton nettiyhteys.

Onko Balilla turvallista?

Balilla on oltava varovainen etenkin liikenteessä. Varo taskuvarkaita ja huijareita. Saarelle matkatessa kannattaa hankkia kattava matkavakuutus.

Voiko Balilla juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Balilla?

On tavallista jättää pieni tippi.

Millainen on Balin hintataso?

Hinnat ovat todella edulliset Suomeen verrattuna, esimerkiksi ravintolassa ateria saattaa maksaa kymmenesosan Suomen hinnoista.

Mikä on aikaero Suomi-Indonesia?

Balilla ollaan 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bali?

Suora välimatka Helsingistä Denpasariin on noin 10 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Balilla?

Balilla on käytössä Indonesian rupia, ja rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä. Varo kuitenkin tulemasta huijatuksi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Indonesia

Eikö sittenkään Denpasar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Indonesia