Etsi halpoja lentoja Denpasar alk. 704 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Denpasar

Yhteenveto Denpasar lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

704 €

Nopein lentoaika

18t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 704 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
Nopein lento kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi kestää 18t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Denpasar mukaan lukien Air France, KLM ja Turkish Airlines.

Denpasar lentotiedot ja trendit

Tutustu Denpasar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Denpasar?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Denpasar kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 828 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Denpasar marraskuu aikana, on lokakuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Denpasar reitillä lokakuu aikana maksavat keskimäärin 842 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 864 €. Lennot reitille Suomi - Denpasar lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 965 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Denpasar?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 798 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Denpasar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Denpasar ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1011 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Denpasar?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Denpasar lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai lento kestää keskimäärin 24t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Denpasar Bali Ngurah Rai kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Denpasar?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Denpasar on 43 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 967 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 880 €.

Halvimmat lennot kaupungin Denpasar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Denpasar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Denpasar

HALVIN REITTI Helsinki - Denpasar

Helsinki (HEL) - Denpasar (DPS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Denpasar Bali Ngurah Rai, jolloin hinta on keskimääräinen 967 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DENPASARmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Denpasar lennot maksavat keskimäärin vain 828 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu45% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Denpasar lentojen keskimääräinen hinta on 1402 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 104% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Denpasar

Se, että Balin saari on suosituin matkakohde Indonesiassa, heijastuu lentojen hinnoista. Halvat lennot Balille on kuitenkin mahdollista saada esimerkiksi lentotarjouksien avulla ja lentojen hintoja vertaamalla. Lentolippujen hinnoissa on isoja vaihteluita sesonkien mukaan, joten vertailu kannattaa.

Lentoliput Balille on mahdollista saada halvalla toukokuussa, kun taas heinäkuussa – eurooppalaisten suosituimman lomakuukauden aikana – lentojen ja majoitusten hinnat nousevat selvästi. Milloin kannattaa ostaa lennot Balille, jos toiveissa on saada ne halvalla? Etenkin kesäkaudelle Balin-lennot kannattaa buukata noin paria kuukautta ennen matkaan lähtöä.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Balille, muista että lämpöä saarella riittää vuoden ympäri. Syksyn lopussa alkavat kuitenkin sateet, jotka kestävät aina maaliskuulle saakka. Halvat lennot Balille kannattaa yrittää buukata esimerkiksi keväälle, vaikkapa edulliselle toukokuulle, jolloin suosituin lomasesonki ei vielä ole alkanut. Silloin lennot ja majoituksen voi saada budjettimatkailijankin kukkarolle sopivalla hinnalla. Muista myös että sadekausi Balilla voi silti olla suomalaiseen makuun oikein sopiva sää, eikä sateita välttämättä tule joka päivä, ja sekin vaihtelee riippuen siitä, missä päin matkustat. Voit siis hyvin varata lennot Balille myös talvikaudelle ja paeta pimeää pohjoisen talvea.

Löytyykö kaupungin Denpasar lähettyviltä muita lentokenttiä?

Denpasar kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Banyuwangi Blimbingsari lentokenttä (105 km Denpasar keskustasta) tai Praya Lombok Intl lentokenttä (116 km Denpasar keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Denpasar lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Praya Lombok Intl lentokenttä ovat keskimäärin 31 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Denpasar. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä hinnat?

lentoa Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 16 toimijaa on valittavissa lentoa Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Denpasar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Denpasar
Air France
14. tammikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 35m
2 välilaskua
DPS14:15Denpasar Bali Ngurah Rai
29. tammikuuta
DPS21:40Denpasar Bali Ngurah Rai
49t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
9. tammikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 35m
2 välilaskua
DPS14:15Denpasar Bali Ngurah Rai
24. tammikuuta
DPS15:15Denpasar Bali Ngurah Rai
31t 25m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
27. tammikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 35m
2 välilaskua
DPS14:15Denpasar Bali Ngurah Rai
7. helmikuuta
DPS21:40Denpasar Bali Ngurah Rai
49t 00m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 30m
2 välilaskua
DPS18:25Denpasar Bali Ngurah Rai
19. maaliskuuta
DPS15:15Denpasar Bali Ngurah Rai
31t 25m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 30m
3 välilaskua
DPS10:10Denpasar Bali Ngurah Rai
19. maaliskuuta
DPS15:15Denpasar Bali Ngurah Rai
31t 25m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
DPS19:15Denpasar Bali Ngurah Rai
19. maaliskuuta
DPS15:55Denpasar Bali Ngurah Rai
25t 40m
2 välilaskua
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Denpasar

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Denpasar, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
DPSDenpasar Bali Ngurah Rai

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Denpasar

Monet Baliin tutustuvat haluavat vuokrata auton, moottoripyörän tai skootterin pystyäkseen liikkumaan saarella joustavasti. Vuokraus onkin hyvä vaihtoehto ja hinnat kohtuulliset, mutta Balin vilkkaaseen liikenteeseen tottumattoman kannattaa olla varovainen saaren teillä.

Lyhyemmille matkoille voit hyvin napata paikallisen taksin, ja jos liikut pidempiä matkoja kaupunkikohteiden ulkopuolelle, hinnat ovat usein neuvoteltavissa. Balilta lähisaarille on tarjolla lauttaliikennettä.

Kaupunkien sisällä Balilla voi liikkua esimerkiksi Bemo-minibusseilla, jotka eivät tosin ole matkailijoiden suosiossa. Yleensä helpompi vaihtoehto reittejä huonosti tuntevalle on taksi. Bemoilla ei ole kiinteää hinnoittelua, mutta yleensä matkan hinta lähtee 5000 rupiasta.

Kaupunkien välisestä bussiliikenteestä saa parhaiten tietoa vierailemalla kaupunkien bussiterminaaleissa. Ryhmille on usein kätevintä tilata yksityinen minibussikuljetus paikasta toiseen, mutta paikallisiin liikennevälineisiin kannattaa tutustua, sillä niissä on oma tunnelmansa.


Kohteen Denpasar viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset ovat vuodesta 2016 alkaen saaneet oleskella Indonesiassa alle 30 päivää ilman viisumia. Maahan saapuminen sekä maasta poistuminen on siis maksutonta. Mukana on aina oltava voimassa oleva passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Balille lentävien on saavuttava saarelle nimenomaan Ngurah Rain lentoaseman kautta, jotta 30 päivän viisumivapaus on voimassa. 30 päivän viisumivapautta ei voi jatkaa poistumatta maasta. Jos sinulla on suunnitteilla kuukautta pidempi matka Balille, on viisumi hankittava etukäteen Suomesta. Konsulaatin käsittelyaika viisumille on noin viisi päivää. Vierailuviisumi on tarkoitettu esimerkiksi turisteille ja liikematkailijoille, ja sillä saa oleskella Indonesiassa enintään 60 päivää. Indonesian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa auttava Suomen Indonesian-suurlähetystö sijaitsee Jakartassa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.id.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Denpasar

Miten löydän halvimmat lennot Balille?

Halvat lennot Balille voi saada esimerkiksi sadekaudelle ja muille vähemmän suosituille matkailukuukausille. Vertaa hintoja ja muista lentotarjoukset.

Kiinnostavatko Balin nähtävyydet?

Saaren paratiisirannat sukellusmahdollisuuksineen ovat Balin suurin vetonaula. Kaupungeissa, esimerkiksi Kutassa ja Denpasarissa, voi tutustua paikalliseen elämänmenoon.

Mitä mukaan matkalle Balille?

Auringolta suojaava, ilmava vaatetus ja aurinkovoiteet ovat saarella tarpeen.

Onko Balilla turvallista?

Balilla on oltava varovainen etenkin liikenteessä. Varo taskuvarkaita ja huijareita. Saarelle matkatessa kannattaa hankkia kattava matkavakuutus.

Voiko Balilla juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Balilla?

On tavallista jättää pieni tippi.

Millainen on Balin hintataso?

Hinnat ovat todella edulliset Suomeen verrattuna, esimerkiksi ravintolassa ateria saattaa maksaa kymmenesosan Suomen hinnoista.

Mikä on aikaero Suomi-Indonesia?

Balilla ollaan 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bali?

Suora välimatka Helsingistä Denpasariin on noin 10 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Balilla?

Balilla on käytössä Indonesian rupia, ja rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä. Varo kuitenkin tulemasta huijatuksi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Denpasar?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Denpasar on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Denpasar nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Denpasar joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Denpasar, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Denpasar?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Denpasar.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Denpasar juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Denpasar, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Denpasar lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Denpasar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.