Etsi halvat lennot Denpasar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Denpasar

Yhteenveto Denpasar lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

524 €

Halvin meno-paluulennon hinta

671 €

Nopein lentoaika

18t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 524 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 671 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
Nopein lento kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi kestää 18t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Denpasar mukaan lukien Air France, Cathay Pacific ja Turkish Airlines.

Denpasar lentotiedot ja trendit

Tutustu Denpasar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Denpasar?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Denpasar kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 739 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Denpasar maaliskuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Denpasar reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 743 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Denpasar?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Denpasar on 64 € per henkilö kaupungista Praya, mikä on 83 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Denpasar. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Denpasar omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Denpasar. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 879 €. Lennot reitille Suomi - Denpasar torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 979 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Denpasar?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Denpasar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 887 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Denpasar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Denpasar ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1044 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Denpasar?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Denpasar lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar Bali Ngurah Rai lento kestää keskimäärin 19t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Denpasar Bali Ngurah Rai kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Denpasar?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Denpasar on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 893 €.

Halvimmat lennot kaupungin Denpasar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Denpasar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Denpasar

HALVIN REITTI Helsinki - Denpasar

Helsinki (HEL) - Denpasar (DPS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Denpasar Bali Ngurah Rai, jolloin hinta on keskimääräinen 893 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DENPASARmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Denpasar lennot maksavat keskimäärin vain 739 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Denpasar lentojen keskimääräinen hinta on 1130 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DENPASAR KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu248% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Denpasar kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Denpasar

Se, että Balin saari on suosituin matkakohde Indonesiassa, heijastuu lentojen hinnoista. Halvat lennot Balille on kuitenkin mahdollista saada esimerkiksi lentotarjouksien avulla ja lentojen hintoja vertaamalla. Lentolippujen hinnoissa on isoja vaihteluita sesonkien mukaan, joten vertailu kannattaa.

Lentoliput Balille on mahdollista saada halvalla toukokuussa, kun taas heinäkuussa – eurooppalaisten suosituimman lomakuukauden aikana – lentojen ja majoitusten hinnat nousevat selvästi. Milloin kannattaa ostaa lennot Balille, jos toiveissa on saada ne halvalla? Etenkin kesäkaudelle Balin-lennot kannattaa buukata noin paria kuukautta ennen matkaan lähtöä.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Balille, muista että lämpöä saarella riittää vuoden ympäri. Syksyn lopussa alkavat kuitenkin sateet, jotka kestävät aina maaliskuulle saakka. Halvat lennot Balille kannattaa yrittää buukata esimerkiksi keväälle, vaikkapa edulliselle toukokuulle, jolloin suosituin lomasesonki ei vielä ole alkanut. Silloin lennot ja majoituksen voi saada budjettimatkailijankin kukkarolle sopivalla hinnalla. Muista myös että sadekausi Balilla voi silti olla suomalaiseen makuun oikein sopiva sää, eikä sateita välttämättä tule joka päivä, ja sekin vaihtelee riippuen siitä, missä päin matkustat. Voit siis hyvin varata lennot Balille myös talvikaudelle ja paeta pimeää pohjoisen talvea.

Denpasar kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Banyuwangi Blimbingsari lentokenttä (105 km Denpasar keskustasta) tai Praya Lombok Intl lentokenttä (116 km Denpasar keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Praya Lombok Intl lentokenttä ovat keskimäärin 375 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Denpasar. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Denpasar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Denpasar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Denpasar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Denpasar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Denpasar?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Denpasar kohteesta Suomi ovat Qatar Airways, Turkish Airlines, Air France ja Aeroflot. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Denpasar

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Denpasar on Emirates, ja se liikennöi 20 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Kuala Lumpur Intl, ja paras tarjous Emirates lennolle kohteeseen Denpasar on 755 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Denpasar, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 134 Emirates Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,4.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Denpasar

Cathay Pacific lentää kohteeseen yleensä Denpasar 7 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Denpasar kohteesta Hongkong Hong Kong Intl. Cathay Pacific (arviopisteet: 8,2, 37 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Denpasar. Paras momondosta löydetty Cathay Pacific lipun hinta kohteeseen Denpasar oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (741 € meno-paluu).


Denpasar ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Denpasar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Balin lentokenttä, Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Denpasarin kaupungin tuntumassa, hieman Kutan ulkopuolella. Lentomatkustajat pääsevät parhaiten siirtymään pois kentältä taksilla tai bussilla; junayhteyksiä ei ole tarjolla. Bussilinjoja kentältä kulkee kaksi. Jos käytät taksia, tarkista että kyseessä on virallinen taksi, ja jos matkassa on isompi porukka, on paras vaihtoehto hyödyntää kentän shuttle-palveluja.


Denpasar: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Denpasar
Helsinki - Denpasar reitin lennot
Nopein lentoaika19t 30m
Halvin hinta682 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Denpasar

Monet Baliin tutustuvat haluavat vuokrata auton, moottoripyörän tai skootterin pystyäkseen liikkumaan saarella joustavasti. Vuokraus onkin hyvä vaihtoehto ja hinnat kohtuulliset, mutta Balin vilkkaaseen liikenteeseen tottumattoman kannattaa olla varovainen saaren teillä.

Lyhyemmille matkoille voit hyvin napata paikallisen taksin, ja jos liikut pidempiä matkoja kaupunkikohteiden ulkopuolelle, hinnat ovat usein neuvoteltavissa. Balilta lähisaarille on tarjolla lauttaliikennettä.

Kaupunkien sisällä Balilla voi liikkua esimerkiksi Bemo-minibusseilla, jotka eivät tosin ole matkailijoiden suosiossa. Yleensä helpompi vaihtoehto reittejä huonosti tuntevalle on taksi. Bemoilla ei ole kiinteää hinnoittelua, mutta yleensä matkan hinta lähtee 5000 rupiasta.

Kaupunkien välisestä bussiliikenteestä saa parhaiten tietoa vierailemalla kaupunkien bussiterminaaleissa. Ryhmille on usein kätevintä tilata yksityinen minibussikuljetus paikasta toiseen, mutta paikallisiin liikennevälineisiin kannattaa tutustua, sillä niissä on oma tunnelmansa.


Kohteen Denpasar viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset ovat vuodesta 2016 alkaen saaneet oleskella Indonesiassa alle 30 päivää ilman viisumia. Maahan saapuminen sekä maasta poistuminen on siis maksutonta. Mukana on aina oltava voimassa oleva passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Balille lentävien on saavuttava saarelle nimenomaan Ngurah Rain lentoaseman kautta, jotta 30 päivän viisumivapaus on voimassa. 30 päivän viisumivapautta ei voi jatkaa poistumatta maasta. Jos sinulla on suunnitteilla kuukautta pidempi matka Balille, on viisumi hankittava etukäteen Suomesta. Konsulaatin käsittelyaika viisumille on noin viisi päivää. Vierailuviisumi on tarkoitettu esimerkiksi turisteille ja liikematkailijoille, ja sillä saa oleskella Indonesiassa enintään 60 päivää. Indonesian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa auttava Suomen Indonesian-suurlähetystö sijaitsee Jakartassa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.id.


Aloita matkan suunnittelu - Denpasar


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Denpasar

Halvat lennot Balille voi saada esimerkiksi sadekaudelle ja muille vähemmän suosituille matkailukuukausille. Vertaa hintoja ja muista lentotarjoukset.

Saaren paratiisirannat sukellusmahdollisuuksineen ovat Balin suurin vetonaula. Kaupungeissa, esimerkiksi Kutassa ja Denpasarissa, voi tutustua paikalliseen elämänmenoon.

Auringolta suojaava, ilmava vaatetus ja aurinkovoiteet ovat saarella tarpeen.

Balilla on oltava varovainen etenkin liikenteessä. Varo taskuvarkaita ja huijareita. Saarelle matkatessa kannattaa hankkia kattava matkavakuutus.

Hanavesi ei ole juomakelpoista.

On tavallista jättää pieni tippi.

Hinnat ovat todella edulliset Suomeen verrattuna, esimerkiksi ravintolassa ateria saattaa maksaa kymmenesosan Suomen hinnoista.

Balilla ollaan 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Suora välimatka Helsingistä Denpasariin on noin 10 800 kilometriä.

Balilla on käytössä Indonesian rupia, ja rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä. Varo kuitenkin tulemasta huijatuksi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Indonesia

Eikö sittenkään Denpasar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Indonesia

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Denpasar on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Denpasar nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Denpasar, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Denpasar.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Denpasar, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Denpasar lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.