Etsi halpoja lentoja Phuket alk. 675 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Phuket

Yhteenveto Phuket lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

675 €

Nopein lentoaika

16t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Phuket kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 675 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phuketin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Phuket kohteesta Suomi kestää 16t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phuketin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Phuket mukaan lukien KLM, Qatar Airways ja Etihad Airways.

Phuket lentotiedot ja trendit

Tutustu Phuket lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Phuket?

kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Phuket, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 735 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Phuket?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Phuket paikasta Bangkok ovat löytäneet lentoja 43 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Phuket. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Phuket alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Phuket?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Phuket on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Phuket torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 930 €. Lennot reitille Suomi - Phuket perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1282 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Phuket?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Phuket on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 916 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1247 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Phuket?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Phuket lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Phuketin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 11t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Phuketin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä 36t 45m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Phuket?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Phuket. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 911 €.

Halvimmat lennot kaupungin Phuket lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Phuket lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Phuket

HALVIN REITTI Helsinki - Phuket

Helsinki (HEL) - Phuket (HKT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Phuket kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Phuketin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 911 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PHUKETtoukokuu30% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Phuket lennot maksavat keskimäärin vain 644 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PHUKET KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu41% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Phuket lentojen keskimääräinen hinta on 1289 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PHUKET KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu504% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Phuket kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Phuket

Halvat lennot Phuketiin voi napata varsinkin lentotarjouksia seuraamalla mille vuodenajalle tahansa. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Phuketiin, tee päätös omien toiveidesi pohjalta. Jos etsit aurinkolomaa, ei saarelle kannata matkustaa sadekaudella, joka kestää noin toukokuusta lokakuuhun. Jos edulliset matkat Phuketiin kiinnostavat, kannattaa sadekauden halvat hotellit ja lennot kuitenkin hyödyntää. Huomioi myös, että sadekausi ei Thaimaassa tarkoita täyttä sadetta aamusta iltaan, vaan sadekauden ilmasto voi itseasiassa olla suomalaiseen makuun juuri sopiva lomailusää.

Marraskuussa lentoliput Phuketiin ovat edullisia, ja näihin aikoihin saarella alkaa myös niin kutsuttu viileä kausi, mikä tekee matkailusta helppoa. Viileidenkin kuukausien aikaan sää on suomalaiselle mukavan lämmin, ja mikä parasta, erilaiset palvelut ja majoituksen voi saada hyvään hintaan.

Keväästä syksyyn sää voi olla Phuketissa kuuma, mutta todellinen auringonpalvoja voi saada halvat lennot Phuketiin kesän suosituimmallekin lomakaudelle tarjouksia seuraamalla. Jos löydät pelkät lennot edullisesti, muista varata myös majoitus ajoissa suosituimmalle kesälomakuukaudelle, heinäkuulle. Milloin lennot Phuketiin kannattaa sitten ostaa? Noin 60 päivää ennen matkaa on tavallisesti hyvä ajankohta.

Phuket kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Krabi lentokenttä (70 km Phuket keskustasta) tai Trang lentokenttä (141 km Phuket keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Krabi lentokenttä ovat keskimäärin 72 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Phuket. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Phuket

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Phuket
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 50m
2 välilaskua
HKT06:00Phuketin kansainvälinen lentoasema
21. syyskuuta
HKT17:55Phuketin kansainvälinen lentoasema
29t 40m
2 välilaskua
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
6. syyskuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
1 välilasku
HKT11:00Phuketin kansainvälinen lentoasema
20. syyskuuta
HKT10:50Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 25m
2 välilaskua
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
8. syyskuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 05m
2 välilaskua
HKT06:00Phuketin kansainvälinen lentoasema
20. syyskuuta
HKT17:55Phuketin kansainvälinen lentoasema
40t 25m
2 välilaskua
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 20m
2 välilaskua
HKT12:40Phuketin kansainvälinen lentoasema
20. syyskuuta
HKT17:55Phuketin kansainvälinen lentoasema
30t 30m
2 välilaskua
HEL00:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
6. syyskuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
HKT10:20Phuketin kansainvälinen lentoasema
19. syyskuuta
HKT16:40Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 35m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
4. syyskuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 20m
2 välilaskua
HKT01:30Phuketin kansainvälinen lentoasema
21. syyskuuta
HKT16:40Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 35m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Phuket

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Phuket, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
HKTPhuketin kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Phuket lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Phuket lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuket?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Phuket

Kohteeseen Phuket on 110 Thai Airways lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Bangkok Suvarnabhumi kohteeseen Phuket, suosituin reitti, jota Thai Airways liikennöi kohteeseen Phuket.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Thai Airways lento kohteeseen Phuket maksoi 793 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Thai Airways on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 49 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,9/10.

Qatar Airways lentotarjoukset kohteeseen Phuket ovat alkaen 724 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Qatar Airways lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Bangkok Suvarnabhumi on suosituin Qatar Airways lähtöpiste kohteen Phuket lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Qatar Airways on saanut pistemäärän 7,8/10 414 arvostelujen perusteella.


Phuket: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Phuket
Helsinki - Phuket reitin lennot
Nopein lentoaika11t 30m
Halvin hinta640 €
Tampere - Phuket reitin lennot
Nopein lentoaika36t 45m
Halvin hinta1108 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Phuket

Useimmat Phuketia omatoimisesti tutkiskelevat vuokraavat saarelta yleensä henkilöauton tai skootterin. Taksilla päiväretkien tekeminen tulee kalliiksi, sillä maan yleiseen hintatasoon nähden taksimatkat ovat varsin kalliita. Joukkoliikenne ei puolestaan ulotu saaren syrjäisempiin, usein kauneimpiin, kolkkiin. Phuketin kaupungista kulkee busseja Chalongiin sekä joillekin rannoille. Edullinen vaihtoehto Phuketissa on mopotaksi, mutta pidemmillä välimatkoilla mopokyyditys ei ole paras vaihtoehto. Kaupungissa lyhyistä mopotaksimatkoista maksetaan usein esimerkiksi 50 bahtia.

Jos aiot auton rattiin, ota jo Suomessa kattava matkavakuutus vahinkojen varalta. Varovainen pärjää Phuketissakin, ja skootterin sijaan turvallisempaa on vuokrata henkilöauto. Vertaile vuokraamojen hintoja tarkkaan ennen vuokrausta, ja ota kulkupelistä mieluiten kuvia jo vuokraamon pihassa, ettei sinua myöhemmin syytetä olemattomista vahingoista. Saaren sademetsiä ja Khao Phra Taew -kansallispuistoa voi kätevimmin tutkia jalkapatikalla.


Kohteen Phuket viisumivaatimukset

Suomen kansalaisella on oltava Thaimaassa mukana passi, joka on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Suomen Bangkokin-suurlähetystö suosittelee matkustajia ottamaan passista kopion tai skannaamaan sen sähköpostiin, jossa kopio on varmassa tallessa. Passia toivotaan myös säilyttämään tallelokerossa. Suomen passia kantavat voivat saapua Thaimaahan ilman viisumia, mutta kun matkailija saapuu maahan, passiin leimataan saapumisleima. Leima kertoo, kuinka kauan turisti saa oleskella maassa. Lentokenttien kautta myönnettynä lupa on enintään 30 päivää. Viisumiin liittyvistä asioista vastaa Thaimaan Helsingin-suurlähetystö. Suomen Bangkokin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.th. Ennen Thaimaan-matkaa matkailijan kannattaa tutustua maata koskeviin matkustustiedotteisiin osoitteessa http://formin.finland.fi, ja omasta lomamatkasta Bangkokiin kannattaa tehdä myös matkustusilmoitus saman sivuston kautta. Matkustusilmoitus on avuksi erilaisissa hätä- ja kriisitilanteissa, sen avulla Suomen kansalaiset voidaan helposti paikantaa eri puolilta maailmaa.


Aloita matkan suunnittelu - Phuket


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Phuket

Halvat lennot Phuketiin voit saada suosimalla esimerkiksi sadekautta ja etsimällä lentotarjouksia.

Paratiisirannat, kuten osuvasti nimetty Paradise Beach, ovat Phuketin vetonauloja. Tutustu myös lähisaariin ja saaren buddhalaisiin temppeleihin, kuten Wat Chaiyataram -temppeliin.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Phuket. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Phuket tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.