Halvat lennot Phuket

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Phuket

Yhteenveto Phuket lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

401 €

Halvin meno-paluulennon hinta

521 €

Nopein lentoaika

15t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Phuket kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 401 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phuketin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Phuket kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 521 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phuketin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Phuket kohteesta Suomi kestää 15t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Phuketin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Phuket mukaan lukien KLM, Turkish Airlines ja Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Phuket lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Phuket lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Phuket

HALVIN REITTI Helsinki - Phuket

Helsinki (HEL) - Phuket (HKT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Phuket kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Phuketin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 606 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PHUKETsyyskuu11% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Phuket lennot maksavat keskimäärin vain 536 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PHUKET KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu20% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Phuket lentojen keskimääräinen hinta on 726 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PHUKET KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu398% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Phuket kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Phuket?

Halvat lennot Phuketiin voi napata varsinkin lentotarjouksia seuraamalla mille vuodenajalle tahansa. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Phuketiin, tee päätös omien toiveidesi pohjalta. Jos etsit aurinkolomaa, ei saarelle kannata matkustaa sadekaudella, joka kestää noin toukokuusta lokakuuhun. Jos edulliset matkat Phuketiin kiinnostavat, kannattaa sadekauden halvat hotellit ja lennot kuitenkin hyödyntää. Huomioi myös, että sadekausi ei Thaimaassa tarkoita täyttä sadetta aamusta iltaan, vaan sadekauden ilmasto voi itseasiassa olla suomalaiseen makuun juuri sopiva lomailusää.

Marraskuussa lentoliput Phuketiin ovat edullisia, ja näihin aikoihin saarella alkaa myös niin kutsuttu viileä kausi, mikä tekee matkailusta helppoa. Viileidenkin kuukausien aikaan sää on suomalaiselle mukavan lämmin, ja mikä parasta, erilaiset palvelut ja majoituksen voi saada hyvään hintaan.

Keväästä syksyyn sää voi olla Phuketissa kuuma, mutta todellinen auringonpalvoja voi saada halvat lennot Phuketiin kesän suosituimmallekin lomakaudelle tarjouksia seuraamalla. Jos löydät pelkät lennot edullisesti, muista varata myös majoitus ajoissa suosituimmalle kesälomakuukaudelle, heinäkuulle. Milloin lennot Phuketiin kannattaa sitten ostaa? Noin 60 päivää ennen matkaa on tavallisesti hyvä ajankohta.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Phuket paikasta Glasgow ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Phuket. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Phuket alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

lokakuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Phuket, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 545 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 40 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Phuket. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 606 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Phuket tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Phuket hintaan 521 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Phuket on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Phuket tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 707 €. Lennot reitille Suomi - Phuket sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 787 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Phuket on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 712 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 758 €.

Phuket kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Krabi lentokenttä (70 km kaupungin Phuket keskustasta) tai Trang lentokenttä (141 km kaupungin Phuket keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Krabi lentokenttä ovat keskimäärin 702 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Phuket. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Phuket

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Phuket
KLM
1. marraskuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
2 välilaskua
HKT12:15Phuketin kansainvälinen lentoasema
15. marraskuuta
HKT14:50Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 25m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
2 välilaskua
HKT09:00Phuketin kansainvälinen lentoasema
10. joulukuuta
HKT14:50Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 25m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
2 välilaskua
HKT09:00Phuketin kansainvälinen lentoasema
10. joulukuuta
HKT14:50Phuketin kansainvälinen lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
2. marraskuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HKT10:00Phuketin kansainvälinen lentoasema
16. marraskuuta
HKT14:50Phuketin kansainvälinen lentoasema
22t 25m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 35m
2 välilaskua
HKT03:30Phuketin kansainvälinen lentoasema
9. lokakuuta
HKT08:10Phuketin kansainvälinen lentoasema
37t 50m
3 välilaskua
HEL22:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 35m
2 välilaskua
HKT03:30Phuketin kansainvälinen lentoasema
9. lokakuuta
HKT16:10Phuketin kansainvälinen lentoasema
28t 10m
2 välilaskua
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Phuket

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Phuket, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Qatar Airways
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 25m
3 välilaskua
HKT03:30Phuketin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
2 välilaskua
HKT10:20Phuketin kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
21. kesäkuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
HKT05:15Phuketin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuket?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Phuket

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuket?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Phuket suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Qatar Airways, Juneyao Airlines ja TUIfly Nordic. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Emirates lennot kohteeseen Phuket

Kohteeseen Phuket on 26 Emirates lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Bangkok Suvarnabhumi kohteeseen Phuket, suosituin reitti, jota Emirates liikennöi kohteeseen Phuket.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Emirates lento kohteeseen Phuket maksoi 526 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Emirates on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 119 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,5/10.

Singapore Airlines lennot kohteeseen Phuket

Singapore Airlines lentotarjoukset kohteeseen Phuket ovat alkaen 395 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Singapore Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Singapore Changi on suosituin Singapore Airlines lähtöpiste kohteen Phuket lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Singapore Airlines on saanut pistemäärän 8,2/10 52 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Phuket

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Phuket
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 562 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Phuket ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Phuket lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Lennot Phuketiin saapuvat aina Phuketin kansainväliselle lentokentälle, joka onkin Thaimaan toiseksi kiireisin lentokenttä. Phuketin kaupunkiin lentokentältä pääsee kätevimmin taksilla, mutta hinta on selvästi lentokenttäbusseja korkeampi. Taksilla pääsee myös esimerkiksi Patongiin (noin 550 bahtia) ja Kataan/Karoniin (noin 600 bahtia). Porukalla reissaavat voivat vuokrata kentältä käyttöönsä minibussin tai jopa limusiinin, ja kentällä on myös autovuokrausyritysten toimipisteitä. Thaimaan liikenteeseen tottumattoman kuskin kannattaa kuitenkin olla Phuketin teillä todella varovainen.


   Phuket: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Phuket
   Helsinki - Phuket reitin lennot
   Lyhyin lentoaika17t 30m
   Halvin hinta521 €
   Tampere - Phuket reitin lennot
   Lyhyin lentoaika31t 50m
   Halvin hinta1018 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Phuket

   Useimmat Phuketia omatoimisesti tutkiskelevat vuokraavat saarelta yleensä henkilöauton tai skootterin. Taksilla päiväretkien tekeminen tulee kalliiksi, sillä maan yleiseen hintatasoon nähden taksimatkat ovat varsin kalliita. Joukkoliikenne ei puolestaan ulotu saaren syrjäisempiin, usein kauneimpiin, kolkkiin. Phuketin kaupungista kulkee busseja Chalongiin sekä joillekin rannoille. Edullinen vaihtoehto Phuketissa on mopotaksi, mutta pidemmillä välimatkoilla mopokyyditys ei ole paras vaihtoehto. Kaupungissa lyhyistä mopotaksimatkoista maksetaan usein esimerkiksi 50 bahtia.

   Jos aiot auton rattiin, ota jo Suomessa kattava matkavakuutus vahinkojen varalta. Varovainen pärjää Phuketissakin, ja skootterin sijaan turvallisempaa on vuokrata henkilöauto. Vertaile vuokraamojen hintoja tarkkaan ennen vuokrausta, ja ota kulkupelistä mieluiten kuvia jo vuokraamon pihassa, ettei sinua myöhemmin syytetä olemattomista vahingoista. Saaren sademetsiä ja Khao Phra Taew -kansallispuistoa voi kätevimmin tutkia jalkapatikalla.


   Kohteen Phuket viisumivaatimukset

   Suomen kansalaisella on oltava Thaimaassa mukana passi, joka on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Suomen Bangkokin-suurlähetystö suosittelee matkustajia ottamaan passista kopion tai skannaamaan sen sähköpostiin, jossa kopio on varmassa tallessa. Passia toivotaan myös säilyttämään tallelokerossa. Suomen passia kantavat voivat saapua Thaimaahan ilman viisumia, mutta kun matkailija saapuu maahan, passiin leimataan saapumisleima. Leima kertoo, kuinka kauan turisti saa oleskella maassa. Lentokenttien kautta myönnettynä lupa on enintään 30 päivää. Viisumiin liittyvistä asioista vastaa Thaimaan Helsingin-suurlähetystö. Suomen Bangkokin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.th. Ennen Thaimaan-matkaa matkailijan kannattaa tutustua maata koskeviin matkustustiedotteisiin osoitteessa http://formin.finland.fi, ja omasta lomamatkasta Bangkokiin kannattaa tehdä myös matkustusilmoitus saman sivuston kautta. Matkustusilmoitus on avuksi erilaisissa hätä- ja kriisitilanteissa, sen avulla Suomen kansalaiset voidaan helposti paikantaa eri puolilta maailmaa.


   Aloita matkan suunnittelu - Phuket


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Phuket

   Halvat lennot Phuketiin voit saada suosimalla esimerkiksi sadekautta ja etsimällä lentotarjouksia.

   Paratiisirannat, kuten osuvasti nimetty Paradise Beach, ovat Phuketin vetonauloja. Tutustu myös lähisaariin ja saaren buddhalaisiin temppeleihin, kuten Wat Chaiyataram -temppeliin.

   Huomioi ennen matkaa, mikä sääkausi Phuketissa on matka-aikana käynnissä.

   Phuket on suhteellisen turvallinen, mutta normaali varovaisuus on tarpeen. Ota matkaa varten kattava matkavakuutus, etenkin jos Phuketissa on tarkoitus harrastaa esimerkiksi sukeltamista.

   Pulloveden juominen on suositeltavaa.

   Tippi ei ole pakollinen, mutta hyvästä palvelusta kiitetään usein pienellä tipillä.

   Thaimaan hintataso on roimasti Suomea edullisempi, ja vaikka Phuketissa on osaksi turistihinnat, on alue silti edullinen.

   Kello on Thaimaan Phuketissa viisi tuntia enemmän kuin Suomessa.

   Välimatka on noin 8340 kilometriä.

   Thaimaan rahayksikkö on baht. Vaihtomahdollisuudet ovat hyvät Phuketissa.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Phuket. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

   Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Phuket tällä käytännöllä.

   Kun kaikki mahdolliset Phuket lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

   Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Phuket, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Phuket lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.