Halvat lennot Varna

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Varna (VAR)
to 13.5.
to 20.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Varna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Varna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Varna

HALVIN REITTI Helsinki - Varna

Helsinki (HEL) - Varna (VAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Varna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Varna, jolloin hinta on keskimääräinen 204 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VARNAhuhtikuu27% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Varna lennot maksavat keskimäärin vain 149 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VARNA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu50% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Varna lentojen keskimääräinen hinta on 304 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VARNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu376% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Varna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Varnaan?

Mustanmeren rannikkoalueen suosituin kaupunkikohde on Bulgariassa sijaitseva Varna, joka huokuu elämää kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin Varna kutsuu rentotumaan rantahiekalle ja nauttimaan rantakaupungin tunnelmasta. Samalla kaupungissa saa syödä hyvin ja hengittää sisään bulgarialaisen suurkaupungin tunnelmaa. Varnassa on asukkaita lähes 340 000, joten pienestä rannikkokylästä ei suinkaan ole kysymys. Opiskelijakaupungissa tunnelmaa on matkailijoiden onneksi myös talvisin.

Lennot Varnaan ovat edullisia ympäri vuoden. Jos etsit varmaa aurinkoa, parhaimmillaan kaupungin sää on kesäkuusta elokuulle. Mikäli haluat ennemmin säästää lentolipun hinnassa, matkusta kaupunkiin kesälomakauden ulkopuolella. Off season -aikaan lennot ja majoituksen voi nimittäin saada selvästi kesäkautta halvemmalla. Talvella rantakeleistä voi kuitenkin vain unelmoida, sillä lämpötila painuu öisin noin nollan asteen tuntumaan.

Kevät ja syksyt voivat olla budjettimatkailijoille hyvää aikaa suunnitella matkaa Varnaan. Loppukeväästä ja alkusyksystä hotellin ja lennon voi saada halvalla. Silloin säätilat ovat pehmeät ja miellyttävät matkailijaakin. Rannallekin uskaltautuu ilman toppatakkia. Halvimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Varna?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Varna hintaan 49 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Varna. Löydät halvimmat hinnat alueelle Varna valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Varna?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Varna huhtikuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Varna reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 158 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Varna?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Varna on 51 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 204 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 191 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Varna?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Varna kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 164 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 280 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Varna?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Varna on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Varna voi maksaa jopa niin vähän kuin 207 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Varna, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 254 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Varna lähettyviltä muita lentokenttiä?

Varna kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (79 km kaupungin Varna keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Varna lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Varna on tyypillisesti Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 407 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Varna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Varna
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
1 välilasku
VAR07:35Varna
2. elokuuta
VAR00:50Varna
8t 30m
2 välilaskua
HEL09:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. lokakuuta
HEL04:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
VAR14:25Varna
30. lokakuuta
VAR19:00Varna
17t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
3 välilaskua
VAR16:50Varna
2. elokuuta
VAR00:50Varna
17t 15m
3 välilaskua
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. lokakuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
2 välilaskua
VAR08:45Varna
30. lokakuuta
VAR09:25Varna
10t 10m
1 välilasku
HEL19:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
23. lokakuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
VAR08:45Varna
30. lokakuuta
VAR09:30Varna
10t 15m
2 välilaskua
HEL19:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 10m
1 välilasku
VAR07:35Varna
2. elokuuta
VAR09:30Varna
9t 05m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Varna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Varna, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
10. heinäkuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
VAR11:45Varna
Lufthansa
10. heinäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
2 välilaskua
VAR08:45Varna
Austrian Airlines
10. heinäkuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
VAR08:45Varna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Varnaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Varna

Suomalaiskaupungeista Varnaan ei ole tarjolla ympärivuotisesti suoria reittilentoja. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta halvat reittilennot Varnaan voi kuitenkin saada kätevin ja nopein yhteyksin. Hyviä lentoreittivaihtoehtoja bulgarialaiseen kaupunkiin tarjoavat muun muassa Turkish Airlines, Lufthansa, airBaltic ja Austrian. Kesäaikaan Helsingistä on tarjolla suoriakin lentoreittejä Varnaan. Silloin tarjolla on muun muassa Finnairin ja Norwegianin lentoja. Suoralla yhteydellä lentoaika Helsingistä on hieman alle 3 tuntia, mutta vaihtolennolla matka-aika venyy normaalisti alkaen noin 5 tuntiin. Jos lentoreittisi etapeilla liikennöi useampi eli lentoyhtiö, muista tarkistaa matkatavarasäännökset jokaiselta lentoyhtiöltä erikseen. Säännöissä voi nimittäin olla isojakin eroja. Suomesta lähtevät lennot starttaavat tavallisesti kohti Bulgariaa Helsinki-Vantaan lentokentältä.


Miten pääsen lentokentältä Varnan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Varna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Varnan lentoasema, Varna Airport, on yksi Bulgarian suurimmista lentokentistä. Se sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustan ulkopuolella Aksakovon kunnan tuntumassa. Halvat lennot Varnaan laskeutuvat aina tälle kentälle, joka on alueen selvästi suurin lentoasema. Ainoan joukkoliikenneyhteyden lentokentältä kaupungin keskustaan tarjoaa bussi. Lentokenttäbussi 409 lähtee liikkeelle terminaali 2:n ulkopuolelta. Se kulkee Varnan ydinkeskustaan sekä Golden Sands -lomakeskukseen. Matka-aika keskustassa sijaitsevalle Varna Cathedralin pysäkille on noin 20 minuuttia. Golden Sandsin lomakeskukseen matka kestää keskimäärin jopa 50 minuuttia. Lipun, jonka hinta on noin 3 Bulgarian levaa, voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussi saattaa pysähtyä muillakin pysäkeillä Varnan alueella, esimerkiksi Grand Mall Varnan tai VarnaTowersin pysäkeillä. Lentokenttäbussi 409 liikennöi lentokentältä normaalisti noin 15–30 minuutin välein.


Suositut lentoreitit Varna

Etsityimmät lennot Varna sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Varna reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 15m
Halvin hinta
192 €

Liikkuminen Varnassa?

Koska Varna on merenrantakaupunki, ovat kaupungin ranta-alueet täydellisiä väyliä pyörä- ja kävelyretkille. Hotelleilta rannoille ja tärkeimpien nähtävyyksien äärelle on usein kävelymatka. Silti monet alueella matkailevat vuokraavat lomansa ajaksi myös auton. Jos toiveissa on tutkia Mustanmeren rannikkoa laajemmalti, vuokra-auto antaa siihen vapauden. Bulgarian liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varovainen auton kanssa, sillä ajokulttuuri eroaa Suomesta.

Varnan joukkoliikennejärjestelmää on hiljattain nykyaikaistettu. Kaupungin paikallisbusseja kannattaa ehdottomasti testata. Joukkoliikennettä pyörittää yhtiö nimeltä City Transport Varna. Paikallis- ja seutuliikenteen liput ovat varsin halpoja, sillä kertalipun hinta on vain noin yhden levan. Jos suuntaat kaupungin ulkopuolelle, esimerkiksi suosittuun Golden Sands -lomakeskukseen, hinta nousee noin kolmeen levaan. Bussijärjestelmään kuuluu tavallisten bussien lisäksi myös trolley-busseja ja minibusseja. Pitkän matkan ja seutuliikenteen bussit lähtevät liikenteeseen keskusbussiasemalta. Asema sijaitsee Boulevard Vladislav Varentchik -kadulla. Kaupungin kauniin Art Nouveau -tyylisen keskusrautatieaseman löydät meren rannan tuntumasta. Lisäksi kaupungin satamasta lähtee runsaasti erilaisia meriretkiä Mustallemerelle.


Tarvitaanko Varnaan passi?

Bulgaria kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen. Tämä tarkoittaa, että Suomesta Bulgariaan matkustavan on varauduttava myös rajatarkastuksiin. Passia ei ole pakko pakata mukaan Bulgarian reissulle, mutta se on kuitenkin suositeltavaa. Rajatarkastuksessa matkustusasiakirjaksi kelpaa passin lisäksi myös virallinen henkilökortti. Jollet aio autoilla Bulgariassa, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusasiakirjaksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Varnassa ollessasi. Paikalliset viranomaiset saattavat pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Jos haluat olla varma, että ongelmia henkilöllisyyden todistamisen kanssa ei tule, ota passi aina mukaan.


Vinkkejä Varnaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvimmillaan lennot ja majoitus ovat kesäkauden ulkopuolella. Etsi siis lentoja keväälle tai syksylle, kun sää on vielä lämmin, mutta kesälomalaiset ovat jo kaupungissa kadonneet. Tavallisesti edullisimmat lennot varataan noin kahta kuukautta ennen matkaa. Käytä hakuamme apuna ja vertaa eri lentoreittien ja matkapäivien eroja.

Kiinnostavatko Varnan nähtävyydet?

Mustanmeren maisemat ovat Varnan suurin vetonaula. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat myös Aladzhan luostari ja Euxinogradin palatsi.

Mitä mukaan matkalle Varnaan?

Varna on rantakohde, jonne matkustetaan varsinkin kesäaikaan nauttimaan auringosta. Muista kuitenkin myös aurinkosuojavoide. Kesäkauden ulkopuolella on hyvä varautua sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Varnassa

Bulgaria on EU-jäsenmaa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti Varnassa lähes Suomen hinnoilla. Tarkista kuitenkin roaming-rajoitukset ja matkapuhelinpalveluiden tarkat hinnat operaattoriltasi ennen matkaa. Hyödynnä ilmaisia wifi-yhteyksiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Varnassa turvallista?

Varnassa voi matkailla turvallisesti, mutta ole varovainen passisisi ja arvotavaroidesi suhteen. Taskuvarakaudet ovat yleisiä. Myös erilaisten huijausten suhteen kannattaa olla tarkkana.

Voiko Varnassa juoda kraanavettä?

Hanavettä ei ole Varnassa suositeltavaa juoda, eli juo mieluiten pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Varnassa?

Bulgariassa on tapana jättää aina pieni tippi (noin 10 %), olit sitten ravintolassa, kampaamossa tai kauneushoitolassa.

Millainen on Varnan hintataso?

Varnan hintataso on selvästi Suomea edullisempi. Esimerkiksi ravintoloissa voi syödä Helsingin hintoja selvästi halvemmalla.

Mikä on aikaero Suomi-Bulgaria?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Varna?

Välimatka on suoraa reittiä noin 1900 km.Lennot muihin kaupunkeihin Bulgaria

Sittenkin jotain muuta, kuin Varna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Bulgaria
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka