Halvat lennot Varna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Varna

Yhteenveto Varna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

95 €

Halvin meno-paluulennon hinta

172 €

Nopein lentoaika

8t 45m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Varna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 95 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Varna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 172 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Varna kohteesta Suomi kestää 8t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Varnan lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Varna mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Varna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Varna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Varna

HALVIN REITTI Helsinki - Varna

Helsinki (HEL) - Varna (VAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Varna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Varnan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 236 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VARNAhuhtikuu27% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Varna lennot maksavat keskimäärin vain 172 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VARNA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu50% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Varna lentojen keskimääräinen hinta on 352 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VARNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu376% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Varna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Varna?

Mustanmeren rannikkoalueen suosituin kaupunkikohde on Bulgariassa sijaitseva Varna, joka huokuu elämää kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin Varna kutsuu rentotumaan rantahiekalle ja nauttimaan rantakaupungin tunnelmasta. Samalla kaupungissa saa syödä hyvin ja hengittää sisään bulgarialaisen suurkaupungin tunnelmaa. Varnassa on asukkaita lähes 340 000, joten pienestä rannikkokylästä ei suinkaan ole kysymys. Opiskelijakaupungissa tunnelmaa on matkailijoiden onneksi myös talvisin.

Lennot Varnaan ovat edullisia ympäri vuoden. Jos etsit varmaa aurinkoa, parhaimmillaan kaupungin sää on kesäkuusta elokuulle. Mikäli haluat ennemmin säästää lentolipun hinnassa, matkusta kaupunkiin kesälomakauden ulkopuolella. Off season -aikaan lennot ja majoituksen voi nimittäin saada selvästi kesäkautta halvemmalla. Talvella rantakeleistä voi kuitenkin vain unelmoida, sillä lämpötila painuu öisin noin nollan asteen tuntumaan.

Kevät ja syksyt voivat olla budjettimatkailijoille hyvää aikaa suunnitella matkaa Varnaan. Loppukeväästä ja alkusyksystä hotellin ja lennon voi saada halvalla. Silloin säätilat ovat pehmeät ja miellyttävät matkailijaakin. Rannallekin uskaltautuu ilman toppatakkia. Halvimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Varna hintaan 37 €/henkilö, mikä on 74 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Varna. Löydät halvimmat hinnat alueelle Varna valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Jos et pysty lentämään kohteeseen Varna huhtikuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Varna reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 183 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Varna on 51 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 236 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 172 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Varna kentältä Suomi on perjantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja perjantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 240 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 343 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Varna on illalla. Lennot reitille Suomi - Varna voi maksaa jopa niin vähän kuin 174 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Varna, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 366 € lippua kohden.

Varna kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (79 km kaupungin Varna keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Varna on tyypillisesti Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 142 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Varna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Varna
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 00m
2 välilaskua
VAR22:55Varnan lentoasema
1. heinäkuuta
VAR09:30Varnan lentoasema
32t 30m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
2 välilaskua
VAR11:40Varnan lentoasema
24. heinäkuuta
VAR01:05Varnan lentoasema
40t 10m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
2 välilaskua
VAR11:40Varnan lentoasema
24. heinäkuuta
VAR15:30Varnan lentoasema
26t 30m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. heinäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 00m
2 välilaskua
VAR16:25Varnan lentoasema
10. heinäkuuta
VAR00:50Varnan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
2 välilaskua
VAR11:40Varnan lentoasema
23. heinäkuuta
VAR19:00Varnan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
2 välilaskua
VAR11:40Varnan lentoasema
22. heinäkuuta
VAR04:35Varnan lentoasema
36t 05m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Varna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Varna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja Turkish Airlines
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
VAR06:15Varnan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
VAR11:40Varnan lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
3 välilaskua
VAR13:55Varnan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Varna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Varna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Varna?

Norwegian Air International on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Varna. Turkish Airlines, Austrian Airlines ja Norwegian ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Varna kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Varna, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Varna

Turkish Airlines lentää kohteeseen Varna noin 4 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 198 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Varna reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,2/10 pistettä.

Lufthansa lennot kohteeseen Varna

154 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Lufthansa meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Varna. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Lufthansa lentoyhtiöllä on 7 lentoa kohteeseen Varna useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 299 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Lufthansa keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,3/10.


Varna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Varna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Varnan lentoasema, Varna Airport, on yksi Bulgarian suurimmista lentokentistä. Se sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustan ulkopuolella Aksakovon kunnan tuntumassa. Halvat lennot Varnaan laskeutuvat aina tälle kentälle, joka on alueen selvästi suurin lentoasema. Ainoan joukkoliikenneyhteyden lentokentältä kaupungin keskustaan tarjoaa bussi. Lentokenttäbussi 409 lähtee liikkeelle terminaali 2:n ulkopuolelta. Se kulkee Varnan ydinkeskustaan sekä Golden Sands -lomakeskukseen. Matka-aika keskustassa sijaitsevalle Varna Cathedralin pysäkille on noin 20 minuuttia. Golden Sandsin lomakeskukseen matka kestää keskimäärin jopa 50 minuuttia. Lipun, jonka hinta on noin 3 Bulgarian levaa, voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussi saattaa pysähtyä muillakin pysäkeillä Varnan alueella, esimerkiksi Grand Mall Varnan tai VarnaTowersin pysäkeillä. Lentokenttäbussi 409 liikennöi lentokentältä normaalisti noin 15–30 minuutin välein.


Varna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Varna
Helsinki - Varna reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 20m
Halvin hinta186 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Varna

Koska Varna on merenrantakaupunki, ovat kaupungin ranta-alueet täydellisiä väyliä pyörä- ja kävelyretkille. Hotelleilta rannoille ja tärkeimpien nähtävyyksien äärelle on usein kävelymatka. Silti monet alueella matkailevat vuokraavat lomansa ajaksi myös auton. Jos toiveissa on tutkia Mustanmeren rannikkoa laajemmalti, vuokra-auto antaa siihen vapauden. Bulgarian liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varovainen auton kanssa, sillä ajokulttuuri eroaa Suomesta.

Varnan joukkoliikennejärjestelmää on hiljattain nykyaikaistettu. Kaupungin paikallisbusseja kannattaa ehdottomasti testata. Joukkoliikennettä pyörittää yhtiö nimeltä City Transport Varna. Paikallis- ja seutuliikenteen liput ovat varsin halpoja, sillä kertalipun hinta on vain noin yhden levan. Jos suuntaat kaupungin ulkopuolelle, esimerkiksi suosittuun Golden Sands -lomakeskukseen, hinta nousee noin kolmeen levaan. Bussijärjestelmään kuuluu tavallisten bussien lisäksi myös trolley-busseja ja minibusseja. Pitkän matkan ja seutuliikenteen bussit lähtevät liikenteeseen keskusbussiasemalta. Asema sijaitsee Boulevard Vladislav Varentchik -kadulla. Kaupungin kauniin Art Nouveau -tyylisen keskusrautatieaseman löydät meren rannan tuntumasta. Lisäksi kaupungin satamasta lähtee runsaasti erilaisia meriretkiä Mustallemerelle.


Aloita matkan suunnittelu - Varna


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Varna

Halvimmillaan lennot ja majoitus ovat kesäkauden ulkopuolella. Etsi siis lentoja keväälle tai syksylle, kun sää on vielä lämmin, mutta kesälomalaiset ovat jo kaupungissa kadonneet. Tavallisesti edullisimmat lennot varataan noin kahta kuukautta ennen matkaa. Käytä hakuamme apuna ja vertaa eri lentoreittien ja matkapäivien eroja.

Mustanmeren maisemat ovat Varnan suurin vetonaula. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat myös Aladzhan luostari ja Euxinogradin palatsi.

Varna on rantakohde, jonne matkustetaan varsinkin kesäaikaan nauttimaan auringosta. Muista kuitenkin myös aurinkosuojavoide. Kesäkauden ulkopuolella on hyvä varautua sateisiin.

Varnassa voi matkailla turvallisesti, mutta ole varovainen passisisi ja arvotavaroidesi suhteen. Taskuvarakaudet ovat yleisiä. Myös erilaisten huijausten suhteen kannattaa olla tarkkana.

Hanavettä ei ole Varnassa suositeltavaa juoda, eli juo mieluiten pullovettä.

Bulgariassa on tapana jättää aina pieni tippi (noin 10 %), olit sitten ravintolassa, kampaamossa tai kauneushoitolassa.

Varnan hintataso on selvästi Suomea edullisempi. Esimerkiksi ravintoloissa voi syödä Helsingin hintoja selvästi halvemmalla.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on suoraa reittiä noin 1900 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Varna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Varna. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Varna, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Varna. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Varna lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.