Etsi halpoja lentoja Cebun provinssi alk. 443 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/12
la 16/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Cebun provinssi

Yhteenveto Cebun provinssi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

443 €

Halvin meno-paluulennon hinta

864 €

Nopein lentoaika

18t 55m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Cebun provinssi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 443 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cebun provinssi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 864 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
Nopein lento kohteeseen Cebun provinssi kohteesta Suomi kestää 18t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Cebun provinssi mukaan lukien Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Cebun provinssi lentotiedot ja trendit

Tutustu Cebun provinssi lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Cebun provinssi?

Keskimääräinen Suomi–Cebun provinssi lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Cebu Mactan Intl kestää keskimäärin 21t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Cebu Mactan Intl kestää keskimäärin . Cebu Mactan Intl on alueen Cebun provinssi suosituin lentokenttä.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Cebun provinssi?

torstaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Cebun provinssi lentohintojen perusteella. maanantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Cebun provinssi, yritä välttää lentämistä tiistaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Cebun provinssi?

4 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Cebun provinssi, mutta Qatar Airways, Cathay Pacific ja Singapore Airlines ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 43 % lentoja kohteeseen Cebun provinssi hakeneista halusi matkustaa Qatar Airways yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Halvimmat lennot Cebun provinssi kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Cebun provinssi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Cebun provinssi

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Cebun provinssi

Paljon maksaa halvin lento alueelle Cebun provinssi?

Keskimääräinen lento kohteeseen Cebun provinssi maksaa 110 € per henkilö ja halvin Cebun provinssi lento on 31 € per henkilö. Tämä hinta vaihtelee monien tekijöiden, kuten lähtölentokentän, lentoyhtiön, varausajan ja matkan ajankohdan mukaan.

Mikä lentokenttä on paras matkustaessa kaupunkiin Cebu?

Millainen sää on alueella Cebun provinssi?

Alueen Cebun provinssi lämpötilat vaihtelevat tyypillisesti välillä 27 °C(tammikuu) ja 29 °C(toukokuu). Niiden matkustajien, jotka haluavat välttää sadetta ja/tai lunta vieraillesaan Cebun provinssi, tulisi suunnitella matkansa maaliskuu, huhtikuu tai helmikuu ajalle, koska näinä kuukausina sateiset säät ovat harvinaisempia.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Cebun provinssi hinnat?

lentoa Cebun provinssi hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Cebun provinssi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Cebun provinssi osiossa on 8 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Cebun provinssi?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Cebun provinssi matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cebun provinssi?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Cebun provinssi matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Cebun provinssi? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä alueen Cebun provinssi suositut nähtävyydet.

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Cebun provinssi kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Cebun provinssi kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Cebun provinssi: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Cebun provinssi, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiCebu21t 10m939 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Cebun provinssi

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Cebun provinssi?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Cebun provinssi. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Cebun provinssi momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Cebun provinssi?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Cebun provinssi. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Cebun provinssi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Cebun provinssi joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Cebun provinssi?

Kun kaikki mahdolliset Cebun provinssi lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Cebun provinssi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Cebun provinssi on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cebun provinssi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.