Etsi halvat lennot Manila

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Manila

Yhteenveto Manila lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

730 €

Nopein lentoaika

17t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Manila kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 730 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manila Ninoy Aquino Intl).
Nopein lento kohteeseen Manila kohteesta Suomi kestää 17t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manila Ninoy Aquino Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Manila mukaan lukien KLM, Cathay Pacific ja Turkish Airlines.

Manila lentotiedot ja trendit

Tutustu Manila lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Manila?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Manila kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 795 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Manila, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 862 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Manila?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Manila kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 848 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 988 € lentohinnan reitille Suomi - Manila.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Manila?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Manila ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Manila keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 809 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 948 €. Lennot kohteeseen Manila kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Manila?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Manila (Manila Ninoy Aquino Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 21t 45m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Manila?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Manila on 41 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 968 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Manila tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Manila hintaan 1022 €.

Halvimmat lennot kaupungin Manila lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Manila lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Manila

HALVIN REITTI Helsinki - Manila

Helsinki (HEL) - Manila (MNL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Manila kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Manila Ninoy Aquino Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 965 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MANILAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Manila lennot maksavat keskimäärin vain 795 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MANILA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu28% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Manila lentojen keskimääräinen hinta on 1235 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MANILA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu302% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Manila kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Manila

Filippiinien Manila on valtava suurkaupunkialue, joka tarjoaa elämyksiä pidemmällekin lomalle. Trooppisen suurkaupungin ydinalueella asuu lähes 1,8 miljoonaa asukasta. Niin kutsuttu Metro-Manila – eli kaupunki sitä ympäröivine alueineen – tarjoaa kodin lähes 13 miljoonalle. Sanomattakin on selvää, ettei kaupunkia voi kokea täydessä laajuudessaan viikonloppulomalla.

Manilassa säät ovat lämpimät koko vuoden ympäri, eikä keskilämpötila koskaan putoa alle 26 asteen. Kun haluat lomaltasi aurinkoa ja urbaania elämänmenoa mihin vuodenaikaan tahansa, etsi itsellesi halvat lennot Manilaan. Sadekausi sijoittuu kesälle ja kestää kesäkuusta syyskuuhun. Silloin sateet tulevat kuuroissa, mutta sade ei kuitenkaan estä kaupungista nauttimista. Myrskyjä saattaa esiintyä varsinkin syksyisin. Vaikka kesä on Manilan kosteinta aikaa, on se myös kaupungin vilkkainta matkailukautta. Hotellien ja lentojen hinnat voivat olla kesäisin korkealla, eli varaa kesälomamatkasi ajoissa.

Jos reissaat pienellä budjetilla, halpoja lentolippuja Manilaan saa helpoimmin helmi-maaliskuulle ja loka-marraskuulle. Jos lennot ja majoituksen löytää halvalla, ei sateistakaan ole tuohon aikaan pelkoa. Manilassa eletään alku- ja loppuvuodesta kuivaa kautta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Manila

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Manila

Muut matkustamoluokat Manila lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Manila lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manila?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manila

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manila?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Manila kohteesta Suomi ovat Turkish Airlines, Qatar Airways, Cathay Pacific ja Etihad Airways. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Manila

Kohteeseen Manila on 18 Emirates lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Dubai Intl kohteeseen Manila, suosituin reitti, jota Emirates liikennöi kohteeseen Manila.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Emirates lento kohteeseen Manila maksoi 670 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Emirates on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 137 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,4/10.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Manila

Cathay Pacific lentotarjoukset kohteeseen Manila ovat alkaen 711 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Cathay Pacific lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Hongkong Hong Kong Intl on suosituin Cathay Pacific lähtöpiste kohteen Manila lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Cathay Pacific on saanut pistemäärän 8,1/10 39 arvostelujen perusteella.


Manila ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Manila lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Vaikka filippiiniläiskaupunki on kooltaan valtava, laskeutuvat kaikki kansainväliset halvat lennot Manilaan tultaessa samalle kentälle. Kaupunkia palvelee Ninoy Aquinon kansainvälinen lentokenttä (Ninoy Aquino International Airport), joka sijaitsee noin 7 km:n päässä keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevimmin julkisen liikenteen bussilla tai shuttle-bussilla. Lentokentältä kaupunkialueelle on kaikkiaan yhdeksän bussilinjaa. Kaikki niistä vie eri puolille laajaa kaupunkia. Kahdeksan linjaa kulkee Epifanio de los Santos Avenue -tien kautta ja yksi Circumferential Roadin kautta. Paikallisbusseja helpompi vaihtoehto kaupunkia tuntemattomalle matkustajalle on UBE Express -lentokenttäbussi, joka liikennöi lentokentältä kaupunkialueelle neljää eri reittiä. Punainen linja (Robinson route) kulkee Manilan keskustassa kaikkien suurimpien hotellien kautta. UBE-bussi noutaa matkustajia lentokentän terminaaleista 1–3. Vaikka kyseessä on Express-bussi, ruuhkat vaikuttavat matka-aikaan. Matkalipun hinta on noin 300 Filippiinien pesoa. Lipun voi varata etukäteen netin kautta. Lentokentältä UBE-busseja lähtee noin puolen tunnin välein. Lähin LRT-juna-asema (Manila Light Rail Transit System) sijaitsee 2 km:n päässä lentoasemasta, mutta kentälle avataan suunnitelmien mukaan oma juna-asemansa lähitulevaisuudessa.


Manila: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Manila
Helsinki - Manila reitin lennot
Nopein lentoaika21t 45m
Halvin hinta762 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Manila

Manilan kaltaisessa metropolissa, jossa ruuhkat ovat arkipäivää, on kätevintä liikkua raiteita pitkin. Kaupungin suosituimpia joukkoliikennevälineitä ovat Light Rail Transit (LRT) ja MRT-kaupunkijunat. Kohoradoilla kulkevia junalinjoja on kolme: LRT, MRT ja MRT2. Linjat on myös yhdistetty keskenään. Vaikka kaupungissa kulkee myös julkisen liikenteen busseja, ovat junat matkailijoille usein helpompi tapa liikkua miljoonakaupungissa. Ne ovat turvallisia, siistejä ja edullisia ja kulkevat melko täsmällisesti. Pysäkit ja reitit on merkitty selkeästi reittikarttoihin. Junamatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta, mutta kaupungin sisällä se on tyypillisesti noin 30 pesoa. Junat liikennöivät noin kello 5.30 alkaen aamuisin, ja viimeiset junat kulkevat illalla noin kello 22–23.

Halvin tapa liikkua Manilassa on liikenteen seasta napattava jeepney-minibussi. Näillä kulkupeleillä liikkuvat varsinkin paikalliset. Yhteen autoon mahtuu noin 15 matkustajaa ja matkalipun hinta on yleisimmin noin 8 pesoa (ensimmäisiltä neljältä kilometriltä). Mukana kannattaa pitää pientä rahaa, sillä vaihtorahaa ei välttämättä ole tarjolla. Jeepney-autoihin on aina merkitty reitti, jota auto kulkee. Säännöllisiä aikatauluja niillä ei ole. Parhaiten reiteistä saa tietoa kyselemällä paikallisilta.


Kohteen Manila viisumivaatimukset

Kaikkien Filippiineille reissaavien suomalaisten on pakattava matkaan mukaan passi. Suomen kansalaiset voivat matkustaa Manilaan ja muihin Filippiinien kohteisiin 30 vuorokaudeksi ilman viisumia. Viisumivapauden ehtona on, että matkustajalla on jo maahan saapuessaan paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan 30 päivän sisällä. Mikäli aiot viipyä maassa kuukautta pidempään, saat lisätietoa viisumista ja sen hakemisesta Filippiinien konsulaatista Helsingissä. Ota passista ennen matkaa kopio tai skannaa se mahdollisten varkaus- tai katoamistapausten varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Manila


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Manila

Halvat lennot Manilaan voit saada etenkin helmi-maaliskuulle ja loka-marraskuulle. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Elämää kuhisevassa Manilassa aika ei käy pitkäksi ja katuelämässä riittää ihmeteltävää. Vieraile esimerkiksi Chinatownissa, Manila Ocean Park -merimaailmassa sekä kaupungin rantakadulla, josta avautuvat maisemat Manilanlahdelle.

Manilan trooppisiin, kuumiin säihin kannattaa varautua hellevaatteilla. Kesäaikaan kaupungissa on sadekausi, joten sadevarusteille voi olla käyttöä.

Manila on suurkaupunki, jossa voi matkustaa turvallisesti, mutta varovaisuus on tarpeen. Matkailijoiden ei kannata liikkua kaikilla alueilla etenkään iltaisin ja öisin. Varkauksia esiintyy, joten arvotavaroita ei ole hyvä kantaa turhaan mukana. Filippiineillä matkustavien kannattaa seurata ulkoasiainministeriön matkustustiedotteita maasta.

Pulloveden juominen on suositeltavaa kaikkialla Filippiineillä.

Juomarahan jättäminen ei ole Filippiineillä pakollista, mutta Manilassa esimerkiksi ravintoloissa on kohteliasta jättää pieni tippi. Noin 10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva määrä.

Hintataso on Manilassa ja kaikkialla Filippiineillä selvästi Suomen hintatasoa edullisempi. Esimerkiksi ravintoloissa voi syödä yli puolet halvemmalla.

Filippiineillä aika on 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Välimatka on suoraa reittiä noin 8950 km.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Manila momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Manila. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Manila. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.