Halvat lennot Manila

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Manila (MNL)
ma 10.5.
ma 17.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Manila lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Manila lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Manila

HALVIN REITTI Helsinki - Manila

Helsinki (HEL) - Manila (MNL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Manila kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Manila Ninoy Aquino Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 550 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MANILAsyyskuu12% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Manila lennot maksavat keskimäärin vain 483 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MANILA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu31% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Manila lentojen keskimääräinen hinta on 722 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MANILA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu514% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Manila kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Manilaan?

Filippiinien Manila on valtava suurkaupunkialue, joka tarjoaa elämyksiä pidemmällekin lomalle. Trooppisen suurkaupungin ydinalueella asuu lähes 1,8 miljoonaa asukasta. Niin kutsuttu Metro-Manila – eli kaupunki sitä ympäröivine alueineen – tarjoaa kodin lähes 13 miljoonalle. Sanomattakin on selvää, ettei kaupunkia voi kokea täydessä laajuudessaan viikonloppulomalla.

Manilassa säät ovat lämpimät koko vuoden ympäri, eikä keskilämpötila koskaan putoa alle 26 asteen. Kun haluat lomaltasi aurinkoa ja urbaania elämänmenoa mihin vuodenaikaan tahansa, etsi itsellesi halvat lennot Manilaan. Sadekausi sijoittuu kesälle ja kestää kesäkuusta syyskuuhun. Silloin sateet tulevat kuuroissa, mutta sade ei kuitenkaan estä kaupungista nauttimista. Myrskyjä saattaa esiintyä varsinkin syksyisin. Vaikka kesä on Manilan kosteinta aikaa, on se myös kaupungin vilkkainta matkailukautta. Hotellien ja lentojen hinnat voivat olla kesäisin korkealla, eli varaa kesälomamatkasi ajoissa.

Jos reissaat pienellä budjetilla, halpoja lentolippuja Manilaan saa helpoimmin helmi-maaliskuulle ja loka-marraskuulle. Jos lennot ja majoituksen löytää halvalla, ei sateistakaan ole tuohon aikaan pelkoa. Manilassa eletään alku- ja loppuvuodesta kuivaa kautta.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Manila?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Manila kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 483 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Manila, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 485 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Manila?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Manila on 56 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 550 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Manila?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Manila kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 508 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 583 € lentohinnan reitille Suomi - Manila.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Manila?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Manila ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Manila illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 509 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 633 €. Lennot kohteeseen Manila kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Manila Ninoy Aquino Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Manila Ninoy Aquino Intl
Turkish Airlines
7. syyskuuta
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 10m
1 välilasku
MNL10:10Manila Ninoy Aquino Intl
28. syyskuuta
MNL17:30Manila Ninoy Aquino Intl
19t 20m
1 välilasku
HEL12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
1. marraskuuta
HEL08:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
1 välilasku
MNL08:15Manila Ninoy Aquino Intl
30. marraskuuta
MNL17:00Manila Ninoy Aquino Intl
19t 35m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. marraskuuta
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
2 välilaskua
MNL14:15Manila Ninoy Aquino Intl
30. marraskuuta
MNL15:45Manila Ninoy Aquino Intl
22t 30m
1 välilasku
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Japan Airlines
31. lokakuuta
HEL20:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 20m
1 välilasku
MNL19:30Manila Ninoy Aquino Intl
30. marraskuuta
MNL18:45Manila Ninoy Aquino Intl
21t 15m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
29. syyskuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
1 välilasku
MNL10:10Manila Ninoy Aquino Intl
3. lokakuuta
MNL17:30Manila Ninoy Aquino Intl
19t 20m
1 välilasku
HEL12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
29. syyskuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
1 välilasku
MNL10:10Manila Ninoy Aquino Intl
3. lokakuuta
MNL17:30Manila Ninoy Aquino Intl
19t 20m
1 välilasku
HEL12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Manila Ninoy Aquino Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Manila, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MNL10:05Manila Ninoy Aquino Intl
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MNL10:05Manila Ninoy Aquino Intl
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
MNL02:25Manila Ninoy Aquino Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Manilaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manila

Helsingistä Manilaan ei ole normaalisti tarjolla suoria lentoyhteyksiä. Vaihtokenttien kautta halvat lennot Manilaan saa kuitenkin helposti. Lennot sisältävät ainakin yhden lentokoneen vaihdon, usein kaksikin. Lentoliput filippiiniläiskaupunkiin voi saada halvalla esimerkiksi hongkongilaiselta Cathay Pacific -lentoyhtiöltä ja Qatarin kansalliselta lentoyhtiöltä Qatar Airwaysiltä. Lentoreiteillä kaupunkiin liikennöivät myös muun muassa suomalainen Finnair, hongkongilainen Dragonair ja filippiiniläinen Philippine Airlines. Lentoaika Helsingistä Manilaan on alkaen noin 14 tuntia ja 30 minuuttia. Useamman vaihtokentän kulkevilla reiteillä matka-aika venyy selvästi pidemmäksi. Lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaalta, jonne on hyvät lentoyhteydet eri puolilta Suomea. Pitkiä kaukolentoja varatessa kiinnitä huomiota paitsi lennon hintaan myös lennon palveluihin ja matkatavararajoituksiin.


Miten pääsen lentokentältä Manilan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Manila lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Vaikka filippiiniläiskaupunki on kooltaan valtava, laskeutuvat kaikki kansainväliset halvat lennot Manilaan tultaessa samalle kentälle. Kaupunkia palvelee Ninoy Aquinon kansainvälinen lentokenttä (Ninoy Aquino International Airport), joka sijaitsee noin 7 km:n päässä keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevimmin julkisen liikenteen bussilla tai shuttle-bussilla. Lentokentältä kaupunkialueelle on kaikkiaan yhdeksän bussilinjaa. Kaikki niistä vie eri puolille laajaa kaupunkia. Kahdeksan linjaa kulkee Epifanio de los Santos Avenue -tien kautta ja yksi Circumferential Roadin kautta. Paikallisbusseja helpompi vaihtoehto kaupunkia tuntemattomalle matkustajalle on UBE Express -lentokenttäbussi, joka liikennöi lentokentältä kaupunkialueelle neljää eri reittiä. Punainen linja (Robinson route) kulkee Manilan keskustassa kaikkien suurimpien hotellien kautta. UBE-bussi noutaa matkustajia lentokentän terminaaleista 1–3. Vaikka kyseessä on Express-bussi, ruuhkat vaikuttavat matka-aikaan. Matkalipun hinta on noin 300 Filippiinien pesoa. Lipun voi varata etukäteen netin kautta. Lentokentältä UBE-busseja lähtee noin puolen tunnin välein. Lähin LRT-juna-asema (Manila Light Rail Transit System) sijaitsee 2 km:n päässä lentoasemasta, mutta kentälle avataan suunnitelmien mukaan oma juna-asemansa lähitulevaisuudessa.


Liikkuminen Manilassa?

Manilan kaltaisessa metropolissa, jossa ruuhkat ovat arkipäivää, on kätevintä liikkua raiteita pitkin. Kaupungin suosituimpia joukkoliikennevälineitä ovat Light Rail Transit (LRT) ja MRT-kaupunkijunat. Kohoradoilla kulkevia junalinjoja on kolme: LRT, MRT ja MRT2. Linjat on myös yhdistetty keskenään. Vaikka kaupungissa kulkee myös julkisen liikenteen busseja, ovat junat matkailijoille usein helpompi tapa liikkua miljoonakaupungissa. Ne ovat turvallisia, siistejä ja edullisia ja kulkevat melko täsmällisesti. Pysäkit ja reitit on merkitty selkeästi reittikarttoihin. Junamatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta, mutta kaupungin sisällä se on tyypillisesti noin 30 pesoa. Junat liikennöivät noin kello 5.30 alkaen aamuisin, ja viimeiset junat kulkevat illalla noin kello 22–23.

Halvin tapa liikkua Manilassa on liikenteen seasta napattava jeepney-minibussi. Näillä kulkupeleillä liikkuvat varsinkin paikalliset. Yhteen autoon mahtuu noin 15 matkustajaa ja matkalipun hinta on yleisimmin noin 8 pesoa (ensimmäisiltä neljältä kilometriltä). Mukana kannattaa pitää pientä rahaa, sillä vaihtorahaa ei välttämättä ole tarjolla. Jeepney-autoihin on aina merkitty reitti, jota auto kulkee. Säännöllisiä aikatauluja niillä ei ole. Parhaiten reiteistä saa tietoa kyselemällä paikallisilta.


Tarvitaanko Manilaan passi tai viisumi?

Kaikkien Filippiineille reissaavien suomalaisten on pakattava matkaan mukaan passi. Suomen kansalaiset voivat matkustaa Manilaan ja muihin Filippiinien kohteisiin 30 vuorokaudeksi ilman viisumia. Viisumivapauden ehtona on, että matkustajalla on jo maahan saapuessaan paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan 30 päivän sisällä. Mikäli aiot viipyä maassa kuukautta pidempään, saat lisätietoa viisumista ja sen hakemisesta Filippiinien konsulaatista Helsingissä. Ota passista ennen matkaa kopio tai skannaa se mahdollisten varkaus- tai katoamistapausten varalta.


Vinkkejä Manilaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Manilaan voit saada etenkin helmi-maaliskuulle ja loka-marraskuulle. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Manilan nähtävyydet?

Elämää kuhisevassa Manilassa aika ei käy pitkäksi ja katuelämässä riittää ihmeteltävää. Vieraile esimerkiksi Chinatownissa, Manila Ocean Park -merimaailmassa sekä kaupungin rantakadulla, josta avautuvat maisemat Manilanlahdelle.

Mitä mukaan matkalle Manilaan?

Manilan trooppisiin, kuumiin säihin kannattaa varautua hellevaatteilla. Kesäaikaan kaupungissa on sadekausi, joten sadevarusteille voi olla käyttöä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Manilassa

Tiedustele operaattoriltasi matkapuhelinpalveluiden hintoja Filippiineillä. Suurissa hotelleissa on usein ilmainen wifi-yhteys asiakkaille.

Onko Manilassa turvallista?

Manila on suurkaupunki, jossa voi matkustaa turvallisesti, mutta varovaisuus on tarpeen. Matkailijoiden ei kannata liikkua kaikilla alueilla etenkään iltaisin ja öisin. Varkauksia esiintyy, joten arvotavaroita ei ole hyvä kantaa turhaan mukana. Filippiineillä matkustavien kannattaa seurata ulkoasiainministeriön matkustustiedotteita maasta.

Voiko Manilassa juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa kaikkialla Filippiineillä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Manilassa?

Juomarahan jättäminen ei ole Filippiineillä pakollista, mutta Manilassa esimerkiksi ravintoloissa on kohteliasta jättää pieni tippi. Noin 10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva määrä.

Millainen on Manilan hintataso?

Hintataso on Manilassa ja kaikkialla Filippiineillä selvästi Suomen hintatasoa edullisempi. Esimerkiksi ravintoloissa voi syödä yli puolet halvemmalla.

Mikä on aikaero Suomi-Filippiinit?

Filippiineillä aika on 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Manila?

Välimatka on suoraa reittiä noin 8950 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka