Hotellit Aasia

Hotellit Aasia

Löydä parhaat hotellitarjoukset kohteessa Aasia

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suosittuja maita, joista varta hotelli - Aasia

Aasia matkakohteena, mutta et ole varma mihin mennä? Selvitä, mitkä maat ovat halvimmat
Hinta
57 € - 433 €
MAANOSAN AASIA SUOSITUIN MAA Thaimaa 86% useampi käyttäjä vieraili Suurin osa momondon käyttäjistä etsi hotelleja maasta Thaimaa kuin mistään muusta maanosan Aasia maasta.
HALPA MAA - AASIA Intia 65% halvempi Hotellit maassa Intia ovat halvempia kuin muissa suosituissa matkakohteissa maanosassa Aasia hinnan ollessa 56 € per yö keskimäärin.
KALLIS MAA - AASIA Malediivit 64% kalliimpi Maanosan Aasia kalleimmat hotelliyöpymiset löytyvät maasta Malediivit, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 432 € per yö.

Maanosan Aasia matkatiedot

Mikä on suosituin kohde käyttäjille, jotka etsivät hotellia Aasia maanosassa?

Maanosan Aasia suosituimmat matkakohteet ovat Bangkok (61 % momondon käyttäjistä siellä vierailee useammin), Pattaya (51 % momondon käyttäjistä vierailee siellä useammin) ja Singapore (43 % momondon käyttäjistä vierailee siellä useammin). Nämä kaupungit ovat loistavia vaihtoehtoja, kun suunnittelet matkaa maanosaan Aasia.

Mitkä ovat halvimmat kohteet varata hotelli Aasia maanosassa?

Halvin kohde matkustajille, jotka haluavat vierailla maanosassa Aasia on Krabi, mikä on 87 % halvempi kuin hotellin keskimääräinen hinta kohteessa Aasia. Keskimääräinen hinta per yö hotellille kaupungissa Krabi on 21 €. Niille, jotka etsivät vaihtoehtoja kaupungille Krabi voivat matkustaa myös kohteisiin Koh Samui ja Kuala Lumpur.

Hotellihinnat per yö kaupungissa Koh Samui ovat yleensä 28 €, mikä on 83 % alle keskimääräisten maanosan Aasia hotellihintojen.

Jos Kuala Lumpur kiinnostaa sinua enemmän, voit saada hotellin sieltä noin 46 € per yö, mikä on 72 % halvempi kuin maanosan Aasia keskimääräiset hinnat.

Mitkä ovat maanosan Aasia suositut maamerkit?

Maanosan Aasia suosituimmat maamerkit ovat Lamai Beach, Chaweng Beach ja Sentosa Island. Nämä maamerkit ovat tyypillisesti erittäin suosittuja turistikohteita.

Lamai Beach sijaitsee Koh Samui, missä keskimääräinen hotellihuoneen hinta on 28 €/yö.

Chaweng Beach sijaitsee Koh Samui, missä keskimääräinen hotellihuoneen hinta on 28 €/yö.

Sentosa Island sijaitsee Singapore, missä keskimääräinen hotellihuoneen hinta on 97 €/yö.

Mitä pidetään yleisesti ottaen halpana hotellihintana Aasia maanosassa?

Hotellihuoneen keskimääräinen hinta koko Aasia alueella on 158 €/yö. momondon mukaan mikä tahansa käyttäjien löytämä hinta, joka on alle tämän, on halpa.

Jos haluat vierailla missään maanosan Aasia maista, joka on yleensä edullisemmasta päästä harkitse kohteeksi Intia (56 €/yö keskimäärin), Thaimaa (68 €/yö keskimäärin) ja Malesia (70 €/yö keskimäärin). Nämä ovat maanosassa Aasia olevat halvemmat maat, joista varata hotelli.


Löydä maailma

Varasitko jo Aasia matkan? Harkitse seuraavaa matkaa mihin tahansa näistä kauniista paikoista
Hotellit Aasia