Hotellit Aasia

Hotellit Aasia

Löydä parhaat hotellitarjoukset kohteessa Aasia

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suosittuja maita, joista varta hotelli - Aasia

Aasia matkakohteena, mutta et ole varma mihin mennä? Selvitä, mitkä maat ovat halvimmat
Hinta
58 € - 262 €
MAANOSAN AASIA SUOSITUIN MAA Thaimaa 83% useampi käyttäjä vieraili Suurin osa momondon käyttäjistä etsi hotelleja maasta Thaimaa kuin mistään muusta maanosan Aasia maasta.
HALPA MAA - AASIA Intia 53% halvempi Hotellit maassa Intia ovat halvempia kuin muissa suosituissa matkakohteissa maanosassa Aasia hinnan ollessa 58 € per yö keskimäärin.
KALLIS MAA - AASIA Hong Kong 54% kalliimpi Maanosan Aasia kalleimmat hotelliyöpymiset löytyvät maasta Hong Kong, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 262 € per yö.

Maanosan Aasia matkatiedot

Mikä on suosituin kohde käyttäjille, jotka etsivät hotellia Aasia maanosassa?

Maanosan Aasia suosituimmat matkakohteet ovat Bangkok (61 % momondon käyttäjistä siellä vierailee useammin), Pattaya (51 % momondon käyttäjistä vierailee siellä useammin) ja Singapore (43 % momondon käyttäjistä vierailee siellä useammin). Nämä kaupungit ovat loistavia vaihtoehtoja, kun suunnittelet matkaa maanosaan Aasia.

Mitkä ovat halvimmat kohteet varata hotelli Aasia maanosassa?

Halvin kohde matkustajille, jotka haluavat vierailla maanosassa Aasia on Krabi, mikä on 83 % halvempi kuin hotellin keskimääräinen hinta kohteessa Aasia. Keskimääräinen hinta per yö hotellille kaupungissa Krabi on 22 €. Niille, jotka etsivät vaihtoehtoja kaupungille Krabi voivat matkustaa myös kohteisiin Koh Samui ja Kuala Lumpur.

Hotellihinnat per yö kaupungissa Koh Samui ovat yleensä 28 €, mikä on 77 % alle keskimääräisten maanosan Aasia hotellihintojen.

Jos Kuala Lumpur kiinnostaa sinua enemmän, voit saada hotellin sieltä noin 47 € per yö, mikä on 63 % halvempi kuin maanosan Aasia keskimääräiset hinnat.

Mitkä ovat maanosan Aasia suositut maamerkit?

Maanosan Aasia suosituimmat maamerkit ovat Seminyak Beach, Lamai Beach ja Chaweng Beach. Nämä maamerkit ovat tyypillisesti erittäin suosittuja turistikohteita.

Seminyak Beach sijaitsee Kuta, missä keskimääräinen hotellihuoneen hinta on 58 €/yö.

Lamai Beach sijaitsee Koh Samui, missä keskimääräinen hotellihuoneen hinta on 28 €/yö.

Chaweng Beach sijaitsee Koh Samui, missä keskimääräinen hotellihuoneen hinta on 28 €/yö.

Mitä pidetään yleisesti ottaen halpana hotellihintana Aasia maanosassa?

Hotellihuoneen keskimääräinen hinta koko Aasia alueella on 122 €/yö. momondon mukaan mikä tahansa käyttäjien löytämä hinta, joka on alle tämän, on halpa.

Jos haluat vierailla missään maanosan Aasia maista, joka on yleensä edullisemmasta päästä harkitse kohteeksi Intia (58 €/yö keskimäärin), Singapore (62 €/yö keskimäärin) ja Thaimaa (65 €/yö keskimäärin). Nämä ovat maanosassa Aasia olevat halvemmat maat, joista varata hotelli.


Löydä maailma

Varasitko jo Aasia matkan? Harkitse seuraavaa matkaa mihin tahansa näistä kauniista paikoista
Hotellit Aasia