Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Hanoi

Halvat lennot Hanoi alk. 747 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Hanoi, jonka lähtöpäivä on 16.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Hanoi lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Hanoi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

374 €

Halvin meno-paluulennon hinta

747 €

Nopein lentoaika

15t 55m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 374 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hanoi Noibai).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 747 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hanoi Noibai).
Nopein lento kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi kestää 15t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hanoi Noibai).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hanoi mukaan lukien Air France, Japan Airlines ja Turkish Airlines.

Hanoi lentotiedot ja trendit

Tutustu Hanoi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hanoi?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hanoi kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 847 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Hanoi kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 866 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hanoi?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hanoi on torstai hintojen ollessa 925 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Hanoi on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 983 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hanoi?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Hanoi on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 921 €. Lennot kaupunkiin Hanoi ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1127 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hanoi?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Hanoi riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Hanoi Noibai (suosituin lentokenttä alueella Hanoi) niin lentoaika on keskimäärin 15t 55m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Hanoi Noibai, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hanoi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Hanoi reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Hanoi hintaan 974 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 865 €.

Halvimmat lennot kaupungin Hanoi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hanoi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hanoi

HALVIN REITTI Helsinki - Hanoi

Helsinki (HEL) - Hanoi (HAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hanoi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hanoi Noibai, jolloin hinta on keskimääräinen 974 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANOIsyyskuu14% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Hanoi lennot maksavat keskimäärin vain 847 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANOI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu22% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Hanoi lentojen keskimääräinen hinta on 1193 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANOI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu357% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hanoi kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hanoi

Vietnam on ympärivuotinen kohde, jossa ilmat vaihtelevat sijainnista riippuen, koska maa jakautuu subtrooppiseen ja trooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Maan pääkaupunki Hanoi sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, jonka säähän vaikuttaa viileää ilmaa kuljettava koillismonsuuni. Se muuttaa Hanoin lämpötilat kylmemmiksi talvea vasten joulu-helmikuussa. Hanoihin kannattaa säiden puolesta matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä esimerkiksi toukokuussa kaupunki on kukassa, ja lokakuussa sää on selkeä sekä miellyttävä.

Milloin kannattaa ostaa lennot Hanoihin? Se riippuu siitä minkälaista säätä toivot kohteelta. Jos matkustat Hanoihin helteiden perässä, lennot kannattaa ostaa vuoden kuumimmalle ajalle kesä-elokuulle. Hanoin sää elokuussa on kuitenkin hiostavan läkähdyttävä ja lämpötilat nousevat yli 30 °C. Elokuu on samalla vuoden sateisin kuukausi, sillä kuuma ilma tuo mukanaan myös kosteuden ja sadekuurot. Jos et pidä helteistä, voit matkustaa Hanoihin myös talvella, jolloin lämpötilat ovat 15–20 °C. Hintojen puolesta matka kannattaa sijoittaa esimerkiksi maalis-toukokuulle, jolloin lentolippujen hinnat ovat Suomesta edullisimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit kohteesta löydät yleensä hiljaisimpina kausina suosittujen matkustusaikojen ulkopuolelta.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Hanoi Noibai lentokenttä hinnat?

lentoa Hanoi Noibai lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Hanoi Noibai lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Hanoi Noibai lentokenttä osiossa on 11 huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Hanoi Noibai lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Hanoi Noibai lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Hanoi Noibai lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Hanoi Noibai lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hanoi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hanoi
Turkish Airlines
16. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
HAN15:25Hanoi Noibai
23. toukokuuta
HAN23:05Hanoi Noibai
23t 30m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Vietnam Airlines
29. toukokuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
HAN06:05Hanoi Noibai
5. kesäkuuta
HAN22:55Hanoi Noibai
20t 00m
1 välilasku
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Vietnam Airlines
29. toukokuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
HAN12:15Hanoi Noibai
5. kesäkuuta
HAN22:55Hanoi Noibai
20t 00m
1 välilasku
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Vietnam Airlines
29. toukokuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
HAN12:15Hanoi Noibai
5. kesäkuuta
HAN18:45Hanoi Noibai
24t 10m
2 välilaskua
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. toukokuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 20m
1 välilasku
HAN06:35Hanoi Noibai
4. kesäkuuta
HAN02:20Hanoi Noibai
47t 55m
2 välilaskua
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
16. toukokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
HAN13:55Hanoi Noibai
31. toukokuuta
HAN08:45Hanoi Noibai
34t 30m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hanoi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hanoi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 15m
3 välilaskua
HAN12:25Hanoi Noibai
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 40m
2 välilaskua
HAN12:35Hanoi Noibai
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
1 välilasku
HAN06:35Hanoi Noibai

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hanoi

Hanoin hurjassa liikenteessä apuna kannattaa käyttää julkisia, vaikka etäisyydet ydinkeskustassa voit taittaa myös kävellen. Jos päätät kulkea kävellen, katuja ylittäessä on syytä etsiä suojatie tai lyöttäytyä ihmisvirtaan, jonka mukana pääset kaoottisessa liikenteessä kadun yli turvallisesti. Kulkupeleiksi Hanoissa sopivat paikallisbussit, taksit, Xe Om -moottoripyöräkyydit ja Cyclo -polkupyöräriksat, jotka liikkuvat ruuhkissa kuin kalat vedessä. Suosittuja menopelejä ovat edulliset moottoripyöräkyydit ja polkupyöräriksat, joissa maksat matkasta 20 000–30 000 VND (noin 0,85–1,30 EUR). Moottoripyörän kyydissä kuljet hinnalla normaalisti noin kahden kilometrin matkan, mutta polkupyörän kyydissä matkustat 20 000 VND:llä jopa tunnin. Voit myös hypätä mittarilla toimiviin takseihin, joissa hinta määräytyy alkutaksan, 10 000–12 000 VND (noin 0,45–0,50 EUR), ja kuljettavien kilometrien mukaan. Hanoin punakeltavalkoisissa busseissa sen sijaan maksat matkalipusta 5 000–10 000 VND (noin EUR) määränpäästä riippuen. Kun matkustat takseilla, moottoripyöräkyydeillä tai polkupyöräriksoilla, hinnasta kuuluu tinkiä ja se kannattaa sopia etukäteen kuljettajan kanssa.


Kohteen Hanoi viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset tarvitsevat Hanoihin matkustaakseen passin, mutta eivät välttämättä viisumia – jos matkan pituus ei ylitä 15 vuorokautta. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Jos matkan pituus ylittää 15 vuorokautta, tulee Suomen kansalaisenkin hakea viisumia. Elektronista e-Visa -viisumia, eli virallista matkustuslupaa, voi nykyisin hakea sähköisesti järjestelmän verkkosivuilta vähintään kolmea vuorokautta ennen matkaa. 25 USD (noin 23,60 EUR) maksavaa matkustuslupaa suositellaan kuitenkin hakemaan kaiken varalta jo aikaisemmin. Viisumi myönnetään 30 vuorokaudeksi ja se oikeuttaa pääsemään maahan vain yhden kerran.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hanoi

Miten löydän halvimmat lennot Hanoihin?

Halvat lennot Hanoihin löydät sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin hinnat ovat normaalia jonkin verran edullisemmat. Suomesta lentohinnat ovat halvimmillaan maalis-toukokuun välillä, jolloin varaat itsellesi parhaiten halvat lennot Hanoihin. Jos matkustat kaupunkiin vasta syys- tai marraskuussa, saatat bongata myös halvat lennot Hanoihin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Hanoissa?

Vietnamin valuuttaa eli dongeja (VND) ei kannata vaihtaa Suomessa, sillä kurssi on yleensä parempi paikan päällä. Lentokentällä ja pankeissa rahan vaihtaminen on jonkin verran kalliimpaa kuin paikallisissa kultakaupoissa, joissa eurojen vaihtaminen on useimmiten edullisinta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Hanoi?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Hanoi on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Hanoi nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Hanoi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Hanoi ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Hanoi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Hanoi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hanoi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Hanoi lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hanoi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Hanoi

Suositut lennot Hanoi
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.