Etsi halvat lennot Hanoi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Hanoi

Yhteenveto Hanoi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

439 €

Halvin meno-paluulennon hinta

736 €

Nopein lentoaika

15t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 439 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hanoi Noibai).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 736 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hanoi Noibai).
Nopein lento kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi kestää 15t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hanoi Noibai).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hanoi mukaan lukien Cathay Pacific, Turkish Airlines ja Finnair.

Hanoi lentotiedot ja trendit

Tutustu Hanoi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hanoi?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hanoi kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 783 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Hanoi kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 794 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hanoi?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Hanoi kaupungista Phu Quoc oli 27 €. Tämä on 92 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Hanoi. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Hanoi omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hanoi?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hanoi on tiistai hintojen ollessa 868 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Hanoi on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 982 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hanoi?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Hanoi on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 891 €. Lennot kaupunkiin Hanoi ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1122 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hanoi?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Hanoi riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Hanoi Noibai (suosituin lentokenttä alueella Hanoi) niin lentoaika on keskimäärin 15t 45m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Hanoi Noibai, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hanoi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Hanoi reitille 51 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Hanoi hintaan 979 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 944 €.

Halvimmat lennot kaupungin Hanoi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hanoi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hanoi

HALVIN REITTI Helsinki - Hanoi

Helsinki (HEL) - Hanoi (HAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hanoi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hanoi Noibai, jolloin hinta on keskimääräinen 979 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANOItoukokuu20% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Hanoi lennot maksavat keskimäärin vain 783 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANOI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu35% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Hanoi lentojen keskimääräinen hinta on 1321 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANOI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu443% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hanoi kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hanoi

Vietnam on ympärivuotinen kohde, jossa ilmat vaihtelevat sijainnista riippuen, koska maa jakautuu subtrooppiseen ja trooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Maan pääkaupunki Hanoi sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, jonka säähän vaikuttaa viileää ilmaa kuljettava koillismonsuuni. Se muuttaa Hanoin lämpötilat kylmemmiksi talvea vasten joulu-helmikuussa. Hanoihin kannattaa säiden puolesta matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä esimerkiksi toukokuussa kaupunki on kukassa, ja lokakuussa sää on selkeä sekä miellyttävä.

Milloin kannattaa ostaa lennot Hanoihin? Se riippuu siitä minkälaista säätä toivot kohteelta. Jos matkustat Hanoihin helteiden perässä, lennot kannattaa ostaa vuoden kuumimmalle ajalle kesä-elokuulle. Hanoin sää elokuussa on kuitenkin hiostavan läkähdyttävä ja lämpötilat nousevat yli 30 °C. Elokuu on samalla vuoden sateisin kuukausi, sillä kuuma ilma tuo mukanaan myös kosteuden ja sadekuurot. Jos et pidä helteistä, voit matkustaa Hanoihin myös talvella, jolloin lämpötilat ovat 15–20 °C. Hintojen puolesta matka kannattaa sijoittaa esimerkiksi maalis-toukokuulle, jolloin lentolippujen hinnat ovat Suomesta edullisimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit kohteesta löydät yleensä hiljaisimpina kausina suosittujen matkustusaikojen ulkopuolelta.

Niiden retkeilijöiden, jotka etsivät perheystävällisiä ulkoilupaikkoja kaupungissa Hanoi kannattaa harkita lentojen varaamista tammikuu, helmikuu ja maaliskuu kuukausina, koska silloin heillä on mahdollisuus vierailla Hoan Kiem Lake puistossa ja nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan.

Hanoi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hải Phòng Catbi lentokenttä (97 km Hanoi keskustasta) tai Thanh Hoa Tho Xuan lentokenttä (129 km Hanoi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 325 € henkilöä kohti ja Hải Phòng Catbi lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Hanoi. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hanoi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hanoi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hanoi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hanoi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hanoi?

Lentäessäsi kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Qatar Airways, Turkish Airlines, Vietnam Airlines tai Singapore Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Emirates lennot kohteeseen Hanoi

Kohteeseen Hanoi on 7 Emirates lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Dubai Intl kohteeseen Hanoi, suosituin reitti, jota Emirates liikennöi kohteeseen Hanoi.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Emirates lento kohteeseen Hanoi maksoi 702 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Emirates on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 134 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,4/10.

Cathay Pacific lennot kohteeseen Hanoi

Cathay Pacific lentotarjoukset kohteeseen Hanoi ovat alkaen 759 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Cathay Pacific lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Hongkong Hong Kong Intl on suosituin Cathay Pacific lähtöpiste kohteen Hanoi lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Cathay Pacific on saanut pistemäärän 8,2/10 37 arvostelujen perusteella.


Hanoi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hanoi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Hanoin Noi Bain kansainväliseltä lentokentältä, noin 25 kilometrin päässä kantakaupungista, kuljet kätevästi keskustaan bussilla, minibussilla tai taksilla. Linja 7 ajaa lentoaseman edestä Kim Ma -bussiasemalle ja linja 17 keskustan Long Bien -asemalle. Matka Hanoihin julkisilla kestää noin tunnin ja maksaa 5 000 VND (noin 0,20 EUR) per henkilö. Molemmat bussit liikennöivät noin 15–20 minuutin välein klo 05:00–22:00 välillä. Minibussilla sen sijaan voit matkustaa lentokentältä suoraan hotellillesi Hanoissa. Matka keskustassa sijaitsevalle Quang Trungin Vietnam Airlines -lentoyhtiön toimistolle maksaa minibussilla noin 32 000 VND (noin 1,40 EUR). Jos olet matkalla muihin kohteisiin Hanoissa, matka maksaa noin 86 500 VND (noin 3,75 EUR). Määränpäästä ja kyydin hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa aina ennen minibussiin nousemista. Otathan huomioon, että bussit lähtevät lentokentältä vasta niiden täytyttyä. Matkan keskustaan taitat lentokentältä myös kätevästi taksilla, johon voit hypätä suoraan lentokentän edestä. Taksimittareita käyttävän taksin kyydissä matkustat keskustaan puolessa tunnissa noin 320 000 VND (noin 13,85 EUR) hinnalla.


Hanoi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hanoi
Helsinki - Hanoi reitin lennot
Nopein lentoaika15t 45m
Halvin hinta719 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hanoi

Hanoin hurjassa liikenteessä apuna kannattaa käyttää julkisia, vaikka etäisyydet ydinkeskustassa voit taittaa myös kävellen. Jos päätät kulkea kävellen, katuja ylittäessä on syytä etsiä suojatie tai lyöttäytyä ihmisvirtaan, jonka mukana pääset kaoottisessa liikenteessä kadun yli turvallisesti. Kulkupeleiksi Hanoissa sopivat paikallisbussit, taksit, Xe Om -moottoripyöräkyydit ja Cyclo -polkupyöräriksat, jotka liikkuvat ruuhkissa kuin kalat vedessä. Suosittuja menopelejä ovat edulliset moottoripyöräkyydit ja polkupyöräriksat, joissa maksat matkasta 20 000–30 000 VND (noin 0,85–1,30 EUR). Moottoripyörän kyydissä kuljet hinnalla normaalisti noin kahden kilometrin matkan, mutta polkupyörän kyydissä matkustat 20 000 VND:llä jopa tunnin. Voit myös hypätä mittarilla toimiviin takseihin, joissa hinta määräytyy alkutaksan, 10 000–12 000 VND (noin 0,45–0,50 EUR), ja kuljettavien kilometrien mukaan. Hanoin punakeltavalkoisissa busseissa sen sijaan maksat matkalipusta 5 000–10 000 VND (noin EUR) määränpäästä riippuen. Kun matkustat takseilla, moottoripyöräkyydeillä tai polkupyöräriksoilla, hinnasta kuuluu tinkiä ja se kannattaa sopia etukäteen kuljettajan kanssa.


Kohteen Hanoi viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset tarvitsevat Hanoihin matkustaakseen passin, mutta eivät välttämättä viisumia – jos matkan pituus ei ylitä 15 vuorokautta. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Jos matkan pituus ylittää 15 vuorokautta, tulee Suomen kansalaisenkin hakea viisumia. Elektronista e-Visa -viisumia, eli virallista matkustuslupaa, voi nykyisin hakea sähköisesti järjestelmän verkkosivuilta vähintään kolmea vuorokautta ennen matkaa. 25 USD (noin 23,60 EUR) maksavaa matkustuslupaa suositellaan kuitenkin hakemaan kaiken varalta jo aikaisemmin. Viisumi myönnetään 30 vuorokaudeksi ja se oikeuttaa pääsemään maahan vain yhden kerran.


Aloita matkan suunnittelu - Hanoi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hanoi

Halvat lennot Hanoihin löydät sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin hinnat ovat normaalia jonkin verran edullisemmat. Suomesta lentohinnat ovat halvimmillaan maalis-toukokuun välillä, jolloin varaat itsellesi parhaiten halvat lennot Hanoihin. Jos matkustat kaupunkiin vasta syys- tai marraskuussa, saatat bongata myös halvat lennot Hanoihin.

Vietnamin valuuttaa eli dongeja (VND) ei kannata vaihtaa Suomessa, sillä kurssi on yleensä parempi paikan päällä. Lentokentällä ja pankeissa rahan vaihtaminen on jonkin verran kalliimpaa kuin paikallisissa kultakaupoissa, joissa eurojen vaihtaminen on useimmiten edullisinta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Vietnam

Eikö sittenkään Hanoi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Vietnam

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Hanoi on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Hanoi nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Hanoi ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Hanoi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Hanoi lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.