Halvat lennot Hanoi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Hanoi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hanoi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hanoi

HALVIN REITTI Helsinki - Hanoi

Helsinki (HEL) - Hanoi (HAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hanoi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hanoi Noibai, jolloin hinta on keskimääräinen 585 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANOIlokakuu6% halvempilokakuu aikana Helsinki - Hanoi lennot maksavat keskimäärin vain 551 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANOI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Hanoi lentojen keskimääräinen hinta on 693 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANOI KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hanoi kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Hanoi?

Vietnam on ympärivuotinen kohde, jossa ilmat vaihtelevat sijainnista riippuen, koska maa jakautuu subtrooppiseen ja trooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Maan pääkaupunki Hanoi sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, jonka säähän vaikuttaa viileää ilmaa kuljettava koillismonsuuni. Se muuttaa Hanoin lämpötilat kylmemmiksi talvea vasten joulu-helmikuussa. Hanoihin kannattaa säiden puolesta matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä esimerkiksi toukokuussa kaupunki on kukassa, ja lokakuussa sää on selkeä sekä miellyttävä.

Milloin kannattaa ostaa lennot Hanoihin? Se riippuu siitä minkälaista säätä toivot kohteelta. Jos matkustat Hanoihin helteiden perässä, lennot kannattaa ostaa vuoden kuumimmalle ajalle kesä-elokuulle. Hanoin sää elokuussa on kuitenkin hiostavan läkähdyttävä ja lämpötilat nousevat yli 30 °C. Elokuu on samalla vuoden sateisin kuukausi, sillä kuuma ilma tuo mukanaan myös kosteuden ja sadekuurot. Jos et pidä helteistä, voit matkustaa Hanoihin myös talvella, jolloin lämpötilat ovat 15–20 °C. Hintojen puolesta matka kannattaa sijoittaa esimerkiksi maalis-toukokuulle, jolloin lentolippujen hinnat ovat Suomesta edullisimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit kohteesta löydät yleensä hiljaisimpina kausina suosittujen matkustusaikojen ulkopuolelta.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hanoi?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Hanoi kaupungista Chiang Mai oli 43 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Hanoi. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Hanoi omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hanoi?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Hanoi kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 551 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Hanoi kuukauden lokakuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 561 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hanoi?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Hanoi reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Hanoi hintaan 585 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hanoi?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hanoi on sunnuntai hintojen ollessa 574 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Hanoi on tiistai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 614 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hanoi?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Hanoi on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 586 €. Lennot kaupunkiin Hanoi ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 644 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Hanoi lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Hanoi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hải Phòng Catbi lentokenttä (97 km kaupungin Hanoi keskustasta) tai Thanh Hoa Tho Xuan lentokenttä (129 km kaupungin Hanoi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Hanoi lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 266 € henkilöä kohti ja Hải Phòng Catbi lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Hanoi. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hanoi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hanoi
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
HANHanoi Noibai

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hanoi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hanoi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
28. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
62t 15m
2 välilaskua
HAN03:10Hanoi Noibai
1980 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hanoi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hanoi
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hanoi?

  Lentäessäsi kohteeseen Hanoi kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Aeroflot, Qatar Airways, Vietnam Airlines tai Cathay Pacific. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Hanoi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hanoi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Hanoin Noi Bain kansainväliseltä lentokentältä, noin 25 kilometrin päässä kantakaupungista, kuljet kätevästi keskustaan bussilla, minibussilla tai taksilla. Linja 7 ajaa lentoaseman edestä Kim Ma -bussiasemalle ja linja 17 keskustan Long Bien -asemalle. Matka Hanoihin julkisilla kestää noin tunnin ja maksaa 5 000 VND (noin 0,20 EUR) per henkilö. Molemmat bussit liikennöivät noin 15–20 minuutin välein klo 05:00–22:00 välillä. Minibussilla sen sijaan voit matkustaa lentokentältä suoraan hotellillesi Hanoissa. Matka keskustassa sijaitsevalle Quang Trungin Vietnam Airlines -lentoyhtiön toimistolle maksaa minibussilla noin 32 000 VND (noin 1,40 EUR). Jos olet matkalla muihin kohteisiin Hanoissa, matka maksaa noin 86 500 VND (noin 3,75 EUR). Määränpäästä ja kyydin hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa aina ennen minibussiin nousemista. Otathan huomioon, että bussit lähtevät lentokentältä vasta niiden täytyttyä. Matkan keskustaan taitat lentokentältä myös kätevästi taksilla, johon voit hypätä suoraan lentokentän edestä. Taksimittareita käyttävän taksin kyydissä matkustat keskustaan puolessa tunnissa noin 320 000 VND (noin 13,85 EUR) hinnalla.


Hanoi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hanoi
Helsinki - Hanoi reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 30m
Halvin hinta1092 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hanoi

Hanoin hurjassa liikenteessä apuna kannattaa käyttää julkisia, vaikka etäisyydet ydinkeskustassa voit taittaa myös kävellen. Jos päätät kulkea kävellen, katuja ylittäessä on syytä etsiä suojatie tai lyöttäytyä ihmisvirtaan, jonka mukana pääset kaoottisessa liikenteessä kadun yli turvallisesti. Kulkupeleiksi Hanoissa sopivat paikallisbussit, taksit, Xe Om -moottoripyöräkyydit ja Cyclo -polkupyöräriksat, jotka liikkuvat ruuhkissa kuin kalat vedessä. Suosittuja menopelejä ovat edulliset moottoripyöräkyydit ja polkupyöräriksat, joissa maksat matkasta 20 000–30 000 VND (noin 0,85–1,30 EUR). Moottoripyörän kyydissä kuljet hinnalla normaalisti noin kahden kilometrin matkan, mutta polkupyörän kyydissä matkustat 20 000 VND:llä jopa tunnin. Voit myös hypätä mittarilla toimiviin takseihin, joissa hinta määräytyy alkutaksan, 10 000–12 000 VND (noin 0,45–0,50 EUR), ja kuljettavien kilometrien mukaan. Hanoin punakeltavalkoisissa busseissa sen sijaan maksat matkalipusta 5 000–10 000 VND (noin EUR) määränpäästä riippuen. Kun matkustat takseilla, moottoripyöräkyydeillä tai polkupyöräriksoilla, hinnasta kuuluu tinkiä ja se kannattaa sopia etukäteen kuljettajan kanssa.


Kohteen Hanoi viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset tarvitsevat Hanoihin matkustaakseen passin, mutta eivät välttämättä viisumia – jos matkan pituus ei ylitä 15 vuorokautta. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Jos matkan pituus ylittää 15 vuorokautta, tulee Suomen kansalaisenkin hakea viisumia. Elektronista e-Visa -viisumia, eli virallista matkustuslupaa, voi nykyisin hakea sähköisesti järjestelmän verkkosivuilta vähintään kolmea vuorokautta ennen matkaa. 25 USD (noin 23,60 EUR) maksavaa matkustuslupaa suositellaan kuitenkin hakemaan kaiken varalta jo aikaisemmin. Viisumi myönnetään 30 vuorokaudeksi ja se oikeuttaa pääsemään maahan vain yhden kerran.


Aloita matkan suunnittelu - Hanoi


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Hanoi

Miten löydän halvimmat lennot Hanoihin?

Halvat lennot Hanoihin löydät sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin hinnat ovat normaalia jonkin verran edullisemmat. Suomesta lentohinnat ovat halvimmillaan maalis-toukokuun välillä, jolloin varaat itsellesi parhaiten halvat lennot Hanoihin. Jos matkustat kaupunkiin vasta syys- tai marraskuussa, saatat bongata myös halvat lennot Hanoihin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Hanoissa?

Vietnamin valuuttaa eli dongeja (VND) ei kannata vaihtaa Suomessa, sillä kurssi on yleensä parempi paikan päällä. Lentokentällä ja pankeissa rahan vaihtaminen on jonkin verran kalliimpaa kuin paikallisissa kultakaupoissa, joissa eurojen vaihtaminen on useimmiten edullisinta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Vietnam

Eikö sittenkään Hanoi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Vietnam