Halvat lennot Hanoi

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Hanoi (HAN)
ke 27.1.
ke 3.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Hanoi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hanoi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Hanoihin?

Vietnam on ympärivuotinen kohde, jossa ilmat vaihtelevat sijainnista riippuen, koska maa jakautuu subtrooppiseen ja trooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Maan pääkaupunki Hanoi sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, jonka säähän vaikuttaa viileää ilmaa kuljettava koillismonsuuni. Se muuttaa Hanoin lämpötilat kylmemmiksi talvea vasten joulu-helmikuussa. Hanoihin kannattaa säiden puolesta matkustaa keväällä tai syksyllä, sillä esimerkiksi toukokuussa kaupunki on kukassa, ja lokakuussa sää on selkeä sekä miellyttävä.

Milloin kannattaa ostaa lennot Hanoihin? Se riippuu siitä minkälaista säätä toivot kohteelta. Jos matkustat Hanoihin helteiden perässä, lennot kannattaa ostaa vuoden kuumimmalle ajalle kesä-elokuulle. Hanoin sää elokuussa on kuitenkin hiostavan läkähdyttävä ja lämpötilat nousevat yli 30 °C. Elokuu on samalla vuoden sateisin kuukausi, sillä kuuma ilma tuo mukanaan myös kosteuden ja sadekuurot. Jos et pidä helteistä, voit matkustaa Hanoihin myös talvella, jolloin lämpötilat ovat 15–20 °C. Hintojen puolesta matka kannattaa sijoittaa esimerkiksi maalis-toukokuulle, jolloin lentolippujen hinnat ovat Suomesta edullisimmillaan. Halvimmat lennot ja hotellit kohteesta löydät yleensä hiljaisimpina kausina suosittujen matkustusaikojen ulkopuolelta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hanoi?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Hanoi kaupungista Chiang Mai oli 41 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Hanoi. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Hanoi omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hanoi?

Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Hanoi. Lennot maksavat noin 528 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Hanoi lokakuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 537 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hanoi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Hanoi reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Hanoi hintaan 561 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hanoi?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Hanoi kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 550 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Hanoi tiistai aikana on 588 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hanoi?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Hanoi ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Hanoi iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 555 €. Lennot kaupunkiin Hanoi ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 606 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Hanoi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Hanoi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hải Phòng Catbi lentokenttä (97 km kaupungin Hanoi keskustasta) tai Thanh Hóa Tho Xuan lentokenttä (129 km kaupungin Hanoi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Hanoi lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 233 € henkilöä kohti ja Hải Phòng Catbi lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Hanoi. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

momondosta löytyneet halvat lennot: Hanoi Noibai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hanoi Noibai
Turkish Airlines
14. huhtikuuta
17t 20m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
1 välilasku
08:20
Hanoi Noibai
18. huhtikuuta
17:45
Hanoi Noibai
24t 20m
1 välilasku
18:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Vietnam Airlines
14. huhtikuuta
22t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
02:40
Hanoi Noibai
18. huhtikuuta
19:15
Hanoi Noibai
19t 55m
1 välilasku
15:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1461 €
Etsi vastaava
Vietnam Airlines
14. huhtikuuta
22t 10m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
2 välilaskua
02:10
Hanoi Noibai
18. huhtikuuta
15:30
Hanoi Noibai
23t 45m
2 välilaskua
15:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1385 €
Etsi vastaava
Vietnam Airlines
14. huhtikuuta
22t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
02:40
Hanoi Noibai
18. huhtikuuta
15:30
Hanoi Noibai
23t 45m
2 välilaskua
15:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1385 €
Etsi vastaava
Vietnam Airlines
14. huhtikuuta
28t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
08:40
Hanoi Noibai
18. huhtikuuta
19:15
Hanoi Noibai
19t 55m
1 välilasku
15:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1462 €
Etsi vastaava
Emirates
13. huhtikuuta
33t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 05m
1 välilasku
05:15
Hanoi Noibai
17. huhtikuuta
21:30
Hanoi Noibai
25t 40m
1 välilasku
23:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Hanoihin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hanoi

Hanoin Noi Bain kansainväliselle lentokentälle ei tehdä tällä hetkellä Suomesta suoria lentoja. Lennot Hanoihin voit buukata sen sijaan kansainvälisiltä lentoyhtiöiltä kuten Cathay Pacificiltä, Qatar Airwaysilta, Turkish Airlinesilta tai Aeroflotilta. Lentoyhtiöiden Hanoin lennot Helsingistä lentävät kohteeseen yhdellä tai kahdella välilaskulla ja pysähtyvät matkalla joko Euroopan tai Aasian kentillä. Lentoliput Hanoihin bongaat myös Finnairilta, jonka matkassa lennät kohteeseen yhdellä välilaskulla. Finnair liikennöi Hanoihin yhteistyössä Vietnam Airlinesin ja Cathay Dragonin kanssa, ja lentoaika perille kestää parhaimmillaan noin 15 tuntia. Finnairin matkassa voit lisäksi lentää suoralla lennolla (10 h 40 min) talvisin Vietnamin suurimpaan kaupunkiin Ho Chi Minhiin, josta voit jatkaa matkaa maan sisäisellä lennolla Hanoihin.


Miten pääsen lentokentältä Hanoin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Hanoi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Hanoin Noi Bain kansainväliseltä lentokentältä, noin 25 kilometrin päässä kantakaupungista, kuljet kätevästi keskustaan bussilla, minibussilla tai taksilla. Linja 7 ajaa lentoaseman edestä Kim Ma -bussiasemalle ja linja 17 keskustan Long Bien -asemalle. Matka Hanoihin julkisilla kestää noin tunnin ja maksaa 5 000 VND (noin 0,20 EUR) per henkilö. Molemmat bussit liikennöivät noin 15–20 minuutin välein klo 05:00–22:00 välillä. Minibussilla sen sijaan voit matkustaa lentokentältä suoraan hotellillesi Hanoissa. Matka keskustassa sijaitsevalle Quang Trungin Vietnam Airlines -lentoyhtiön toimistolle maksaa minibussilla noin 32 000 VND (noin 1,40 EUR). Jos olet matkalla muihin kohteisiin Hanoissa, matka maksaa noin 86 500 VND (noin 3,75 EUR). Määränpäästä ja kyydin hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa aina ennen minibussiin nousemista. Otathan huomioon, että bussit lähtevät lentokentältä vasta niiden täytyttyä. Matkan keskustaan taitat lentokentältä myös kätevästi taksilla, johon voit hypätä suoraan lentokentän edestä. Taksimittareita käyttävän taksin kyydissä matkustat keskustaan puolessa tunnissa noin 320 000 VND (noin 13,85 EUR) hinnalla.


Liikkuminen Hanoissa?

Hanoin hurjassa liikenteessä apuna kannattaa käyttää julkisia, vaikka etäisyydet ydinkeskustassa voit taittaa myös kävellen. Jos päätät kulkea kävellen, katuja ylittäessä on syytä etsiä suojatie tai lyöttäytyä ihmisvirtaan, jonka mukana pääset kaoottisessa liikenteessä kadun yli turvallisesti. Kulkupeleiksi Hanoissa sopivat paikallisbussit, taksit, Xe Om -moottoripyöräkyydit ja Cyclo -polkupyöräriksat, jotka liikkuvat ruuhkissa kuin kalat vedessä. Suosittuja menopelejä ovat edulliset moottoripyöräkyydit ja polkupyöräriksat, joissa maksat matkasta 20 000–30 000 VND (noin 0,85–1,30 EUR). Moottoripyörän kyydissä kuljet hinnalla normaalisti noin kahden kilometrin matkan, mutta polkupyörän kyydissä matkustat 20 000 VND:llä jopa tunnin. Voit myös hypätä mittarilla toimiviin takseihin, joissa hinta määräytyy alkutaksan, 10 000–12 000 VND (noin 0,45–0,50 EUR), ja kuljettavien kilometrien mukaan. Hanoin punakeltavalkoisissa busseissa sen sijaan maksat matkalipusta 5 000–10 000 VND (noin EUR) määränpäästä riippuen. Kun matkustat takseilla, moottoripyöräkyydeillä tai polkupyöräriksoilla, hinnasta kuuluu tinkiä ja se kannattaa sopia etukäteen kuljettajan kanssa.


Tarvitaanko Hanoissa passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Hanoihin matkustaakseen passin, mutta eivät välttämättä viisumia – jos matkan pituus ei ylitä 15 vuorokautta. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Jos matkan pituus ylittää 15 vuorokautta, tulee Suomen kansalaisenkin hakea viisumia. Elektronista e-Visa -viisumia, eli virallista matkustuslupaa, voi nykyisin hakea sähköisesti järjestelmän verkkosivuilta vähintään kolmea vuorokautta ennen matkaa. 25 USD (noin 23,60 EUR) maksavaa matkustuslupaa suositellaan kuitenkin hakemaan kaiken varalta jo aikaisemmin. Viisumi myönnetään 30 vuorokaudeksi ja se oikeuttaa pääsemään maahan vain yhden kerran.


Vinkkejä Hanoihin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Hanoihin?

Halvat lennot Hanoihin löydät sesonkiaikojen ulkopuolella, jolloin hinnat ovat normaalia jonkin verran edullisemmat. Suomesta lentohinnat ovat halvimmillaan maalis-toukokuun välillä, jolloin varaat itsellesi parhaiten halvat lennot Hanoihin. Jos matkustat kaupunkiin vasta syys- tai marraskuussa, saatat bongata myös halvat lennot Hanoihin.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Hanoissa?

Vietnamin valuuttaa eli dongeja (VND) ei kannata vaihtaa Suomessa, sillä kurssi on yleensä parempi paikan päällä. Lentokentällä ja pankeissa rahan vaihtaminen on jonkin verran kalliimpaa kuin paikallisissa kultakaupoissa, joissa eurojen vaihtaminen on useimmiten edullisinta. (Hinnat tarkistettu 01/05/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka