Halvat lennot Köln

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Köln (CGN)
to 29.10.
to 5.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Köln lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Köln lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Kölniin?

Saksa on täynnä kiehtovia kaupunkikohteita, eikä yli miljoonan asukkaan Kölnkään petä vieraitaan. Etsit sitten matkaltasi kulttuuria, historiaa tai hienoja keskieurooppalaisia maisemia, matkat Kölniin ovat hyvä valinta. Keski-Euroopan kohteeseen voi hyvin matkustaa niin kesällä kuin talvellakin. Päätä siis, odotatko lomaltasi leppoisia saksalaisia kesäkelejä vai talven tunnelmaa.

Halvat lennot Kölniin voit löytää melko hyvin ympäri vuoden. Panosta etenkin lentotarjousten seuraamiseen. Saksa on idyllisten joulutoriensa ja talviurheilumahdollisuuksiensa ansiosta talvimatkailijoiden unelmakohde. Siksi myös lentoliput Kölniin ovat kalleimmillaan joulu- ja tammikuussa. Jos et halua venyttää matkabudjettiasi, halvalla kaupunkiin pääsee heti vuodenvaihteen jälkeen. Helmi-maaliskuussa lento ja majoitus on mahdollista saada edullisesti.

Myös Euroopan kesälomakaudelle toukokuusta elokuun loppuun on hyvin mahdollista saada halvat lennot Kölniin. Tuolloin lentojen hinnat ovat usein yllättävänkin alhaiset. Vaikka pelkät lennot voi löytää kesälomareissulle edullisesti, majoitusten hinta saattaa olla kesällä korkeampi. Lento ja majoitus kannattakin varata kesäksi hyvissä ajoin. Lentojen hinnat ovat yleensä alimmillaan noin 55 päivää ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Köln?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Köln hintaan 30 €/henkilö, mikä on 86 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Köln. Löydät halvimmat hinnat alueelle Köln valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Köln?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Köln. Lennot maksavat noin 154 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Köln kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 175 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Köln?

Paras aika varata lento kohteeseen Köln kohteesta Suomi on 58 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 195 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Köln tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Köln hintaan 146 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Köln?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Köln on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Köln keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 186 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 234 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Köln?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Köln. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 189 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 209 €. Lennot kohteeseen Köln kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Köln lähettyviltä muita lentokenttiä?

Duesseldorf Intl lentokenttä, Dortmund lentokenttä, Düsseldorf Weeze lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä tai Frankfurt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Köln.

Voiko kaupunkiin Köln lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Köln keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Düsseldorf Weeze lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 81 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kölnin–Bonnin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kölnin–Bonnin lentoasema
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
15. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema
13. tammikuuta
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
1 välilasku
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema
26. huhtikuuta
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema
14t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kölnin–Bonnin lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Köln, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
2. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
2 välilaskua
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema
Turkish Airlines
2. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 35m
1 välilasku
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
3 välilaskua
CGN
Kölnin–Bonnin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kölniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Köln

Suunnitteletko hotellin ja lennon varaamista Kölniin? Valinnanvaraa on molempien suhteen, sillä Köln on suosittu matkailukaupunki. Myös lentoyhteydet Suomesta Kölniin ovat hyvät. Suoria lentoja Helsingistä Kölniin ei ole toistaiseksi myynnissä, mutta vaihtokenttien kautta saksalaiskaupunkiin on helppo matkata. Halvat lennot Kölniin voi hankkia useammalta eri lentoyhtiöltä. Tsekkaa kuitenkin ainakin saksalaislentoyhtiö Lufthansan tarjonta. Laadukkaalla yhtiöllä on kaupunkiin erinomaiset yhteydet, ja lähtevät lennot ponnistavat kohti Kölniä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kaupunkiin on myös useita yhteyksiä, joiden etapit ovat eri lentoyhtiöiden liikennöimiä. Esimerkiksi SAS (Scandinavian Airlines) ja Eurowings kuljettavat matkailijoita kaupunkiin yhteistyössä. Jos lennät useampien lentoyhtiöiden siivin, muista varmistaa lentojesi matkatavararajoitusten yhteensopivuus. Lentoaika Helsingistä Kölniin on noin 4 tuntia tai enemmän.


Miten pääsen lentokentältä Kölnin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Köln lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Kölniin laskeutuvat kaupungin suurelle Köln Bonn Airport -lentoasemalle. Yksi Saksan vilkkaimmista kentistä sijaitsee kaupungin lounaispuolella noin 15 kilometriä Kölnin ulkopuolella. Lentokentältä keskustaan pääsee helpoimmin S-Bahn-junalla, sillä lentokentän alueella on juna-asema. Nappaa siis lentoasemalta esimerkiksi S-Bahn-juna numero 13 suuntaan Troisdorf/Hennefin. Junayhteys lentokentältä kaupungin pääjuna-asemalle kestää noin 15 minuuttia, eli matka on varsin joutuisa. Kertalipun hinta on aikuiselle noin 2,80 euroa ja lapselle noin 1,60 euroa. Lippuja myydään juna-aseman lippuautomaateissa. Kertalippu on voimassa kaikkiaan 90 minuutin ajan. Päivälippu maksaa puolestaan noin 9 euroa. Junia lähtee normaalisti 20 minuutin välein. Ainoastaan sunnuntaisin ja pyhäpäivisin liikennöintiväli harvenee 30 minuuttiin. Junaliikennettä lähtee lentokentältä myös muille alueille. Suoraa bussiyhteyttä kentältä Kölnin keskustaan ei ole, mutta lentoasemalta voi halutessaan ottaa bussin numero 161 Porz Marktiin. Sieltä matka jatkuu keskustaan S-Bahn-junalla numero 7. Bussi pysähtyy matkan varrella pysäkeillä Untergeschoss, Busbahnhof ja Verwaltung.


Suositut lentoreitit Köln

Etsityimmät lennot Köln sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Vaasa - Cologne lennot
Lyhyin lentoaika
16t 10m
Halvin hinta
282 €
Tampere - Cologne lennot
Lyhyin lentoaika
7t 20m
Halvin hinta
316 €
Helsinki - Cologne lennot
Lyhyin lentoaika
10t 55m
Halvin hinta
327 €
Kajaani - Cologne lennot
Lyhyin lentoaika
8t 25m
Halvin hinta
354 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kölnissä?

Köln sopii hyvin tutkittavaksi jalkaisin, mutta suuressa kaupungissa on hyvä ottaa käyttöön myös joukkoliikenne. Pyöräilykin on mahdollista, joskaan saksalaiskaupungeista Köln ei ehkä ole kaikkein pyöräily-ystävällisin. Jos haluat kuitenkin pyöräillä, pyörävuokrauspisteitä on ympäri kaupunkia. Vuokrahinnat ovat alkaen noin 10 euroa vuorokaudelta. Matkailijan kannattaa hyödyntää etenkin kaupungin bussi- ja metroliikennettä niiden laajan verkoston vuoksi. Paikallisliikennettä pyörittää Kölner Verkehrs-Betriebe (KVB).

Kölnin metro- ja raitiovaunujärjestelmä tunnetaan nimeltään Cologne Stadtbahn. Siihen kuuluu niin maanalaisia metroja kuin maan päällä kulkevia raitiovaunujakin. Matkalippujen hinta riippuu kuljettavasta matkasta. KölnCard-kortti voi olla turistille kätevä hankinta, sillä kortin avulla julkista liikennettä voi käyttää tietyn ajan sisällä rajoituksetta. Lisäksi kortilla saa monien suosittujen vierailukohteiden hinnoista 50 prosentin alennuksen. 24 tunnin kortin hinta on noin 9 euroa ja 48 tunnin kortin noin 18 euroa. Ryhmäkortit vastaaville ajoille maksavat noin 19 tai 38 euroa. Kertalippuja voi ostaa bussi-, metro- ja raitiovaunupysäkkien lippuautomaateista. Lyhyet matkat (maksimissaan neljä pysäkkiä) maksavat noin 2 euroa, pidemmät noin 2,50 euroa. Liput on leimattava pysäkillä tai liikennevälineessä.


Tarvitaanko Kölniin passi?

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Kölniin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, on lennolla aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Vaihtoehto passille on virallinen henkilökortti. Suomesta Kölniin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu autoilla Kölnissä, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Lentolippu varattuna kohteeseen Köln? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Kölniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kölniin voi bongata paitsi lopputalveksi, helmi-maaliskuulle, myös kesälomakuukausille. Vertaa lentohintoja ja seuraa tarjouksia.

Kiinnostavatko Kölnin nähtävyydet?

Kaupungin tunnetuin kohde on Kölnin tuomiokirkko. Muista herkutella olutkaupungin panimoravintoloissa. Kulttuurin ystävän kohteeksi sopii myös Museum Ludwig -taidemuseo.

Mitä mukaan matkalle Kölniin?

Kaupunkikohteeseen kannattaa pakata mukaan kävelyyn sopivat kengät. Varaudu talvisin viileisiinkin säihin.

Onko Kölnissä turvallista?

Köln on suurkaupunki mutta suhteellisen turvallinen. Pidä kuitenkin arvoesineistäsi huolta.

Voiko Kölnissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kölnissä?

Hyvä palvelu palkitaan Saksassa yleensä tipillä.

Millainen on Kölnin hintataso?

Hintataso on Saksassa samankaltainen tai hieman edullisempi kuin Suomessa keskimäärin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Köln?

Välimatka Helsingistä Kölniin on teitä pitkin noin 1800 km.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka