Halvat lennot Köln

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Köln lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Köln lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Köln

HALVIN REITTI Helsinki - Köln

Helsinki (HEL) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Köln kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 189 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖLNtammikuu21% halvempitammikuu aikana Helsinki - Köln lennot maksavat keskimäärin vain 154 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖLN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu17% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Köln lentojen keskimääräinen hinta on 229 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖLN KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu495% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Köln kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Köln?

Saksa on täynnä kiehtovia kaupunkikohteita, eikä yli miljoonan asukkaan Kölnkään petä vieraitaan. Etsit sitten matkaltasi kulttuuria, historiaa tai hienoja keskieurooppalaisia maisemia, matkat Kölniin ovat hyvä valinta. Keski-Euroopan kohteeseen voi hyvin matkustaa niin kesällä kuin talvellakin. Päätä siis, odotatko lomaltasi leppoisia saksalaisia kesäkelejä vai talven tunnelmaa.

Halvat lennot Kölniin voit löytää melko hyvin ympäri vuoden. Panosta etenkin lentotarjousten seuraamiseen. Saksa on idyllisten joulutoriensa ja talviurheilumahdollisuuksiensa ansiosta talvimatkailijoiden unelmakohde. Siksi myös lentoliput Kölniin ovat kalleimmillaan joulu- ja tammikuussa. Jos et halua venyttää matkabudjettiasi, halvalla kaupunkiin pääsee heti vuodenvaihteen jälkeen. Helmi-maaliskuussa lento ja majoitus on mahdollista saada edullisesti.

Myös Euroopan kesälomakaudelle toukokuusta elokuun loppuun on hyvin mahdollista saada halvat lennot Kölniin. Tuolloin lentojen hinnat ovat usein yllättävänkin alhaiset. Vaikka pelkät lennot voi löytää kesälomareissulle edullisesti, majoitusten hinta saattaa olla kesällä korkeampi. Lento ja majoitus kannattakin varata kesäksi hyvissä ajoin. Lentojen hinnat ovat yleensä alimmillaan noin 55 päivää ennen matkaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Köln?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Köln hintaan 31 €/henkilö, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Köln. Löydät halvimmat hinnat alueelle Köln valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Köln?

  tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Köln kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 154 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Köln tammikuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Köln reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 176 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Köln?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 58 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Köln. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 195 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Köln jopa niin halpaan hintaan kuin 160 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Köln?

  Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Köln kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 188 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Köln sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 239 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Köln?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Köln ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Köln illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 200 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Köln, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 225 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Köln lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Duesseldorf Intl lentokenttä, Dortmund lentokenttä, Düsseldorf Weeze lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä tai Frankfurt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Köln.

 • Voiko kaupunkiin Köln lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Köln keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Düsseldorf Weeze lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 85 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Köln

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Köln
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
CGN19:40Kölnin–Bonnin lentoasema
16. syyskuuta
CGN16:50Kölnin–Bonnin lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. marraskuuta
HEL14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
CGN19:25Kölnin–Bonnin lentoasema
15. marraskuuta
CGN01:20Kölnin–Bonnin lentoasema
4t 30m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 40m
2 välilaskua
CGN13:55Kölnin–Bonnin lentoasema
16. syyskuuta
CGN16:50Kölnin–Bonnin lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 05m
3 välilaskua
CGN08:40Kölnin–Bonnin lentoasema
23. syyskuuta
CGN16:50Kölnin–Bonnin lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
CGN19:40Kölnin–Bonnin lentoasema
23. syyskuuta
CGN16:50Kölnin–Bonnin lentoasema
26t 30m
3 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 05m
3 välilaskua
CGN08:40Kölnin–Bonnin lentoasema
23. syyskuuta
CGN16:50Kölnin–Bonnin lentoasema
35t 15m
3 välilaskua
HEL04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Köln

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Köln, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
CGN19:40Kölnin–Bonnin lentoasema
Turkish Airlines
31. elokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
CGN06:50Kölnin–Bonnin lentoasema
Lufthansa
29. syyskuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
CGN10:55Kölnin–Bonnin lentoasema

Köln ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Köln lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Kölniin laskeutuvat kaupungin suurelle Köln Bonn Airport -lentoasemalle. Yksi Saksan vilkkaimmista kentistä sijaitsee kaupungin lounaispuolella noin 15 kilometriä Kölnin ulkopuolella. Lentokentältä keskustaan pääsee helpoimmin S-Bahn-junalla, sillä lentokentän alueella on juna-asema. Nappaa siis lentoasemalta esimerkiksi S-Bahn-juna numero 13 suuntaan Troisdorf/Hennefin. Junayhteys lentokentältä kaupungin pääjuna-asemalle kestää noin 15 minuuttia, eli matka on varsin joutuisa. Kertalipun hinta on aikuiselle noin 2,80 euroa ja lapselle noin 1,60 euroa. Lippuja myydään juna-aseman lippuautomaateissa. Kertalippu on voimassa kaikkiaan 90 minuutin ajan. Päivälippu maksaa puolestaan noin 9 euroa. Junia lähtee normaalisti 20 minuutin välein. Ainoastaan sunnuntaisin ja pyhäpäivisin liikennöintiväli harvenee 30 minuuttiin. Junaliikennettä lähtee lentokentältä myös muille alueille. Suoraa bussiyhteyttä kentältä Kölnin keskustaan ei ole, mutta lentoasemalta voi halutessaan ottaa bussin numero 161 Porz Marktiin. Sieltä matka jatkuu keskustaan S-Bahn-junalla numero 7. Bussi pysähtyy matkan varrella pysäkeillä Untergeschoss, Busbahnhof ja Verwaltung.


Köln: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Köln
Helsinki - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 00m
Halvin hinta160 €
Tampere - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 30m
Halvin hinta261 €
Vaasa - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 05m
Halvin hinta339 €
Kajaani - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 25m
Halvin hinta355 €

Liikkuminen Kölnissä?

Köln sopii hyvin tutkittavaksi jalkaisin, mutta suuressa kaupungissa on hyvä ottaa käyttöön myös joukkoliikenne. Pyöräilykin on mahdollista, joskaan saksalaiskaupungeista Köln ei ehkä ole kaikkein pyöräily-ystävällisin. Jos haluat kuitenkin pyöräillä, pyörävuokrauspisteitä on ympäri kaupunkia. Vuokrahinnat ovat alkaen noin 10 euroa vuorokaudelta. Matkailijan kannattaa hyödyntää etenkin kaupungin bussi- ja metroliikennettä niiden laajan verkoston vuoksi. Paikallisliikennettä pyörittää Kölner Verkehrs-Betriebe (KVB).

Kölnin metro- ja raitiovaunujärjestelmä tunnetaan nimeltään Cologne Stadtbahn. Siihen kuuluu niin maanalaisia metroja kuin maan päällä kulkevia raitiovaunujakin. Matkalippujen hinta riippuu kuljettavasta matkasta. KölnCard-kortti voi olla turistille kätevä hankinta, sillä kortin avulla julkista liikennettä voi käyttää tietyn ajan sisällä rajoituksetta. Lisäksi kortilla saa monien suosittujen vierailukohteiden hinnoista 50 prosentin alennuksen. 24 tunnin kortin hinta on noin 9 euroa ja 48 tunnin kortin noin 18 euroa. Ryhmäkortit vastaaville ajoille maksavat noin 19 tai 38 euroa. Kertalippuja voi ostaa bussi-, metro- ja raitiovaunupysäkkien lippuautomaateista. Lyhyet matkat (maksimissaan neljä pysäkkiä) maksavat noin 2 euroa, pidemmät noin 2,50 euroa. Liput on leimattava pysäkillä tai liikennevälineessä.


Tarvitaanko Kölniin passi?

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Kölniin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, on lennolla aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Vaihtoehto passille on virallinen henkilökortti. Suomesta Kölniin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu autoilla Kölnissä, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Köln


Vinkkejä Kölniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kölniin voi bongata paitsi lopputalveksi, helmi-maaliskuulle, myös kesälomakuukausille. Vertaa lentohintoja ja seuraa tarjouksia.

Kiinnostavatko Kölnin nähtävyydet?

Kaupungin tunnetuin kohde on Kölnin tuomiokirkko. Muista herkutella olutkaupungin panimoravintoloissa. Kulttuurin ystävän kohteeksi sopii myös Museum Ludwig -taidemuseo.

Mitä mukaan matkalle Kölniin?

Kaupunkikohteeseen kannattaa pakata mukaan kävelyyn sopivat kengät. Varaudu talvisin viileisiinkin säihin.

Onko Kölnissä turvallista?

Köln on suurkaupunki mutta suhteellisen turvallinen. Pidä kuitenkin arvoesineistäsi huolta.

Voiko Kölnissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kölnissä?

Hyvä palvelu palkitaan Saksassa yleensä tipillä.

Millainen on Kölnin hintataso?

Hintataso on Saksassa samankaltainen tai hieman edullisempi kuin Suomessa keskimäärin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Köln?

Välimatka Helsingistä Kölniin on teitä pitkin noin 1800 km.