Halvat lennot Köln

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Köln

Yhteenveto Köln lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

31 €

Halvin meno-paluulennon hinta

63 €

Nopein lentoaika

7t 40m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Köln kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 31 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kölnin–Bonnin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Köln kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 63 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kölnin–Bonnin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Köln kohteesta Suomi kestää 7t 40m (Tampere-Pirkkala - Kölnin–Bonnin lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Köln mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Köln lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Köln lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Köln

HALVIN REITTI Helsinki - Köln

Helsinki (HEL) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Köln kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖLNtammikuu21% halvempitammikuu aikana Helsinki - Köln lennot maksavat keskimäärin vain 170 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖLN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu17% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Köln lentojen keskimääräinen hinta on 252 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖLN KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu495% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Köln kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Köln?

Saksa on täynnä kiehtovia kaupunkikohteita, eikä yli miljoonan asukkaan Kölnkään petä vieraitaan. Etsit sitten matkaltasi kulttuuria, historiaa tai hienoja keskieurooppalaisia maisemia, matkat Kölniin ovat hyvä valinta. Keski-Euroopan kohteeseen voi hyvin matkustaa niin kesällä kuin talvellakin. Päätä siis, odotatko lomaltasi leppoisia saksalaisia kesäkelejä vai talven tunnelmaa.

Halvat lennot Kölniin voit löytää melko hyvin ympäri vuoden. Panosta etenkin lentotarjousten seuraamiseen. Saksa on idyllisten joulutoriensa ja talviurheilumahdollisuuksiensa ansiosta talvimatkailijoiden unelmakohde. Siksi myös lentoliput Kölniin ovat kalleimmillaan joulu- ja tammikuussa. Jos et halua venyttää matkabudjettiasi, halvalla kaupunkiin pääsee heti vuodenvaihteen jälkeen. Helmi-maaliskuussa lento ja majoitus on mahdollista saada edullisesti.

Myös Euroopan kesälomakaudelle toukokuusta elokuun loppuun on hyvin mahdollista saada halvat lennot Kölniin. Tuolloin lentojen hinnat ovat usein yllättävänkin alhaiset. Vaikka pelkät lennot voi löytää kesälomareissulle edullisesti, majoitusten hinta saattaa olla kesällä korkeampi. Lento ja majoitus kannattakin varata kesäksi hyvissä ajoin. Lentojen hinnat ovat yleensä alimmillaan noin 55 päivää ennen matkaa.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Köln hintaan 29 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Köln. Löydät halvimmat hinnat alueelle Köln valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Köln kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 170 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Köln tammikuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Köln reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 193 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 58 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Köln. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 215 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Köln jopa niin halpaan hintaan kuin 63 €.

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Köln kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 178 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Köln sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 258 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Köln ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Köln illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 106 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Köln, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 236 € lippua kohden.

Duesseldorf Intl lentokenttä, Dortmund lentokenttä, Düsseldorf Weeze lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä tai Frankfurt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Köln.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Köln keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 120 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Köln

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Köln
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
1 välilasku
CGN06:25Kölnin–Bonnin lentoasema
14. kesäkuuta
CGN11:45Kölnin–Bonnin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
1 välilasku
CGN06:25Kölnin–Bonnin lentoasema
14. kesäkuuta
CGN11:45Kölnin–Bonnin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
CGN06:45Kölnin–Bonnin lentoasema
14. kesäkuuta
CGN11:45Kölnin–Bonnin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
1 välilasku
CGN06:25Kölnin–Bonnin lentoasema
14. kesäkuuta
CGN02:50Kölnin–Bonnin lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
CGN06:45Kölnin–Bonnin lentoasema
14. kesäkuuta
CGN11:45Kölnin–Bonnin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
CGN14:00Kölnin–Bonnin lentoasema
14. kesäkuuta
CGN11:45Kölnin–Bonnin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Köln

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Köln, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 45m
2 välilaskua
CGN05:20Kölnin–Bonnin lentoasema
Ryanair
1. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
2 välilaskua
CGN15:00Kölnin–Bonnin lentoasema
Ryanair
1. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
2 välilaskua
CGN15:00Kölnin–Bonnin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Köln?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Köln

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Köln?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Köln kohteesta Suomi ovat Lufthansa, Ryanair, easyJet ja Finnair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Lufthansa lennot kohteeseen Köln

Lufthansa lentää kohteeseen Köln noin 15 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Lufthansa tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 155 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Köln reitille. Lufthansa on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,4/10 pistettä.

Ryanair lennot kohteeseen Köln

Ryanair lentotarjoukset kohteeseen Köln ovat alkaen 53 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Ryanair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Mallorca Son Sant Joan on suosituin Ryanair lähtöpiste kohteen Köln lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Ryanair on saanut pistemäärän 7,1/10 692 arvostelujen perusteella.


Köln ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Köln lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Kölniin laskeutuvat kaupungin suurelle Köln Bonn Airport -lentoasemalle. Yksi Saksan vilkkaimmista kentistä sijaitsee kaupungin lounaispuolella noin 15 kilometriä Kölnin ulkopuolella. Lentokentältä keskustaan pääsee helpoimmin S-Bahn-junalla, sillä lentokentän alueella on juna-asema. Nappaa siis lentoasemalta esimerkiksi S-Bahn-juna numero 13 suuntaan Troisdorf/Hennefin. Junayhteys lentokentältä kaupungin pääjuna-asemalle kestää noin 15 minuuttia, eli matka on varsin joutuisa. Kertalipun hinta on aikuiselle noin 2,80 euroa ja lapselle noin 1,60 euroa. Lippuja myydään juna-aseman lippuautomaateissa. Kertalippu on voimassa kaikkiaan 90 minuutin ajan. Päivälippu maksaa puolestaan noin 9 euroa. Junia lähtee normaalisti 20 minuutin välein. Ainoastaan sunnuntaisin ja pyhäpäivisin liikennöintiväli harvenee 30 minuuttiin. Junaliikennettä lähtee lentokentältä myös muille alueille. Suoraa bussiyhteyttä kentältä Kölnin keskustaan ei ole, mutta lentoasemalta voi halutessaan ottaa bussin numero 161 Porz Marktiin. Sieltä matka jatkuu keskustaan S-Bahn-junalla numero 7. Bussi pysähtyy matkan varrella pysäkeillä Untergeschoss, Busbahnhof ja Verwaltung.


Köln: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Köln
Helsinki - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 45m
Halvin hinta111 €
Vaasa - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 55m
Halvin hinta544 €
Tampere - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 40m
Halvin hinta215 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Köln

Köln sopii hyvin tutkittavaksi jalkaisin, mutta suuressa kaupungissa on hyvä ottaa käyttöön myös joukkoliikenne. Pyöräilykin on mahdollista, joskaan saksalaiskaupungeista Köln ei ehkä ole kaikkein pyöräily-ystävällisin. Jos haluat kuitenkin pyöräillä, pyörävuokrauspisteitä on ympäri kaupunkia. Vuokrahinnat ovat alkaen noin 10 euroa vuorokaudelta. Matkailijan kannattaa hyödyntää etenkin kaupungin bussi- ja metroliikennettä niiden laajan verkoston vuoksi. Paikallisliikennettä pyörittää Kölner Verkehrs-Betriebe (KVB).

Kölnin metro- ja raitiovaunujärjestelmä tunnetaan nimeltään Cologne Stadtbahn. Siihen kuuluu niin maanalaisia metroja kuin maan päällä kulkevia raitiovaunujakin. Matkalippujen hinta riippuu kuljettavasta matkasta. KölnCard-kortti voi olla turistille kätevä hankinta, sillä kortin avulla julkista liikennettä voi käyttää tietyn ajan sisällä rajoituksetta. Lisäksi kortilla saa monien suosittujen vierailukohteiden hinnoista 50 prosentin alennuksen. 24 tunnin kortin hinta on noin 9 euroa ja 48 tunnin kortin noin 18 euroa. Ryhmäkortit vastaaville ajoille maksavat noin 19 tai 38 euroa. Kertalippuja voi ostaa bussi-, metro- ja raitiovaunupysäkkien lippuautomaateista. Lyhyet matkat (maksimissaan neljä pysäkkiä) maksavat noin 2 euroa, pidemmät noin 2,50 euroa. Liput on leimattava pysäkillä tai liikennevälineessä.


Kohteen Köln viisumivaatimukset

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Kölniin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, on lennolla aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Vaihtoehto passille on virallinen henkilökortti. Suomesta Kölniin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu autoilla Kölnissä, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Köln


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Köln

Halvat lennot Kölniin voi bongata paitsi lopputalveksi, helmi-maaliskuulle, myös kesälomakuukausille. Vertaa lentohintoja ja seuraa tarjouksia.

Kaupungin tunnetuin kohde on Kölnin tuomiokirkko. Muista herkutella olutkaupungin panimoravintoloissa. Kulttuurin ystävän kohteeksi sopii myös Museum Ludwig -taidemuseo.

Kaupunkikohteeseen kannattaa pakata mukaan kävelyyn sopivat kengät. Varaudu talvisin viileisiinkin säihin.

Köln on suurkaupunki mutta suhteellisen turvallinen. Pidä kuitenkin arvoesineistäsi huolta.

Hanavesi on täysin juomakelpoista.

Hyvä palvelu palkitaan Saksassa yleensä tipillä.

Hintataso on Saksassa samankaltainen tai hieman edullisempi kuin Suomessa keskimäärin.

Saksassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Välimatka Helsingistä Kölniin on teitä pitkin noin 1800 km.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Köln. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Köln tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Köln.

Kyllä. momondo voi seurata Köln lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.