Etsi halpoja lentoja Köln alk. 80 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Köln

Yhteenveto Köln lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

80 €

Halvin meno-paluulennon hinta

271 €

Nopein lentoaika

5t 40m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Köln kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 80 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kölnin–Bonnin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Köln kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 271 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kölnin–Bonnin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Köln kohteesta Suomi kestää 5t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kölnin–Bonnin lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Köln mukaan lukien Austrian Airlines, Eurowings ja Pegasus Airlines.

Köln lentotiedot ja trendit

Tutustu Köln lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Köln?

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Köln kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 190 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Köln kesäkuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Köln reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 213 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Köln?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Köln kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 229 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Köln tiistai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 316 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Köln?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Köln ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Köln illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 268 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Köln, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 331 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Köln?

Keskimääräinen Suomi–Köln lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Kölnin–Bonnin lentoasema kestää keskimäärin 5t 40m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Kölnin–Bonnin lentoasema kestää keskimäärin 17t 35m. Kölnin–Bonnin lentoasema on alueen Köln suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Köln?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Köln. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 248 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Köln jopa niin halpaan hintaan kuin 234 €.

Halvimmat lennot kaupungin Köln lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Köln lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Köln

HALVIN REITTI Helsinki - Köln

Helsinki (HEL) - Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä (HHN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Köln kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Frankfurt–Hahnin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 189 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖLNkesäkuu24% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Köln lennot maksavat keskimäärin vain 190 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖLN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Köln lentojen keskimääräinen hinta on 293 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖLN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu384% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Köln kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Köln

Saksa on täynnä kiehtovia kaupunkikohteita, eikä yli miljoonan asukkaan Kölnkään petä vieraitaan. Etsit sitten matkaltasi kulttuuria, historiaa tai hienoja keskieurooppalaisia maisemia, matkat Kölniin ovat hyvä valinta. Keski-Euroopan kohteeseen voi hyvin matkustaa niin kesällä kuin talvellakin. Päätä siis, odotatko lomaltasi leppoisia saksalaisia kesäkelejä vai talven tunnelmaa.

Halvat lennot Kölniin voit löytää melko hyvin ympäri vuoden. Panosta etenkin lentotarjousten seuraamiseen. Saksa on idyllisten joulutoriensa ja talviurheilumahdollisuuksiensa ansiosta talvimatkailijoiden unelmakohde. Siksi myös lentoliput Kölniin ovat kalleimmillaan joulu- ja tammikuussa. Jos et halua venyttää matkabudjettiasi, halvalla kaupunkiin pääsee heti vuodenvaihteen jälkeen. Helmi-maaliskuussa lento ja majoitus on mahdollista saada edullisesti.

Myös Euroopan kesälomakaudelle toukokuusta elokuun loppuun on hyvin mahdollista saada halvat lennot Kölniin. Tuolloin lentojen hinnat ovat usein yllättävänkin alhaiset. Vaikka pelkät lennot voi löytää kesälomareissulle edullisesti, majoitusten hinta saattaa olla kesällä korkeampi. Lento ja majoitus kannattakin varata kesäksi hyvissä ajoin. Lentojen hinnat ovat yleensä alimmillaan noin 55 päivää ennen matkaa.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Köln hintaan 152 €/henkilö, mikä on 41 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Köln. Löydät halvimmat hinnat alueelle Köln valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Duesseldorf Intl lentokenttä, Dortmund lentokenttä, Düsseldorf Weeze lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä tai Frankfurt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Köln.


momondosta löytyneet halvat lennot: Köln

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Köln
Eurowings
28. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
CGN18:05Kölnin–Bonnin lentoasema
5. heinäkuuta
CGN04:25Kölnin–Bonnin lentoasema
6t 20m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
28. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
CGN18:55Kölnin–Bonnin lentoasema
5. heinäkuuta
CGN18:30Kölnin–Bonnin lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
28. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
CGN09:45Kölnin–Bonnin lentoasema
5. heinäkuuta
CGN18:30Kölnin–Bonnin lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
CGN20:10Kölnin–Bonnin lentoasema
20. kesäkuuta
CGN02:50Kölnin–Bonnin lentoasema
25t 20m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
3 välilaskua
CGN18:25Kölnin–Bonnin lentoasema
5. heinäkuuta
CGN18:30Kölnin–Bonnin lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Eurowings
14. elokuuta
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
CGN17:25Kölnin–Bonnin lentoasema
16. elokuuta
CGN04:25Kölnin–Bonnin lentoasema
6t 20m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Köln

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Köln, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
CGN08:55Kölnin–Bonnin lentoasema
Ryanair
28. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
CGN18:55Kölnin–Bonnin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 30m
2 välilaskua
CGN21:30Kölnin–Bonnin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Köln?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Köln

Ryanair lentää kohteeseen Köln noin 5 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Ryanair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 76 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Köln reitille. Ryanair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,0/10 pistettä.

Lufthansa lentotarjoukset kohteeseen Köln ovat alkaen 223 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Lufthansa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - München Franz Josef Strauss on suosituin Lufthansa lähtöpiste kohteen Köln lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Lufthansa on saanut pistemäärän 6,9/10 702 arvostelujen perusteella.


Köln: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Köln
Helsinki - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika5t 40m
Halvin hinta205 €
Tampere - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika17t 35m
Halvin hinta478 €
Vaasa - Köln reitin lennot
Nopein lentoaika11t 30m
Halvin hinta743 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Köln

Köln sopii hyvin tutkittavaksi jalkaisin, mutta suuressa kaupungissa on hyvä ottaa käyttöön myös joukkoliikenne. Pyöräilykin on mahdollista, joskaan saksalaiskaupungeista Köln ei ehkä ole kaikkein pyöräily-ystävällisin. Jos haluat kuitenkin pyöräillä, pyörävuokrauspisteitä on ympäri kaupunkia. Vuokrahinnat ovat alkaen noin 10 euroa vuorokaudelta. Matkailijan kannattaa hyödyntää etenkin kaupungin bussi- ja metroliikennettä niiden laajan verkoston vuoksi. Paikallisliikennettä pyörittää Kölner Verkehrs-Betriebe (KVB).

Kölnin metro- ja raitiovaunujärjestelmä tunnetaan nimeltään Cologne Stadtbahn. Siihen kuuluu niin maanalaisia metroja kuin maan päällä kulkevia raitiovaunujakin. Matkalippujen hinta riippuu kuljettavasta matkasta. KölnCard-kortti voi olla turistille kätevä hankinta, sillä kortin avulla julkista liikennettä voi käyttää tietyn ajan sisällä rajoituksetta. Lisäksi kortilla saa monien suosittujen vierailukohteiden hinnoista 50 prosentin alennuksen. 24 tunnin kortin hinta on noin 9 euroa ja 48 tunnin kortin noin 18 euroa. Ryhmäkortit vastaaville ajoille maksavat noin 19 tai 38 euroa. Kertalippuja voi ostaa bussi-, metro- ja raitiovaunupysäkkien lippuautomaateista. Lyhyet matkat (maksimissaan neljä pysäkkiä) maksavat noin 2 euroa, pidemmät noin 2,50 euroa. Liput on leimattava pysäkillä tai liikennevälineessä.


Kohteen Köln viisumivaatimukset

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Kölniin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, on lennolla aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Vaihtoehto passille on virallinen henkilökortti. Suomesta Kölniin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu autoilla Kölnissä, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Köln


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Köln

Halvat lennot Kölniin voi bongata paitsi lopputalveksi, helmi-maaliskuulle, myös kesälomakuukausille. Vertaa lentohintoja ja seuraa tarjouksia.

Kaupungin tunnetuin kohde on Kölnin tuomiokirkko. Muista herkutella olutkaupungin panimoravintoloissa. Kulttuurin ystävän kohteeksi sopii myös Museum Ludwig -taidemuseo.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Köln. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Köln tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.