Autonvuokraukset kohteessa Sacramento, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Sacramento, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sacramento, CA, Yhdysvallat
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Sacramento, CA, Yhdysvallat
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sacramento

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sacramento

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Sacramento?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Sacramento löytyvät yleensä Avis kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvis, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 40 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Sacramento on 40 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Sacramento?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Sacramento 12 toimipaikalla.

Tärkeää tietoa Sacramento autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Sacramentossa on loistava tapa tutustua kaupunkiin. Sacramentoa kutsutaan myös jokikaupungiksi, ja se tarjoaa henkeäsalpaavia maisemallisia merinäköaloja ja jokiseikkailuja. Tutustu Old Sacramento Historic Parkiin ja palaa ajassa taaksepäin Sacramenton historiaan. Sacramenton eläintarhassa on monen hehtaarin laajuinen alue, jossa on monenlaisia eläimiä. Nauti ruokailusta Old Sacramento Waterfrontissa, jossa on kymmeniä eri ravintoloita, joista voit valita. Kaupungissa on myös runsaasti mittarillsia pysäköintipaikkoja. Interstate 80 Business (I-80 BL), jota kutsutaan myös Capital City Freewayksi, on Sacramenton läpi kulkevan Interstate 80:n (I-80) liikenteen solmukohta. Sacramento Regional Transit District liikennöi monia eri bussilinjoja ja kilometrejä kevytrautatietä. Paras tapa liikkua Sacramentossa on auto. Ja onneksi Sacramenton autonvuokrausta on saatavilla kaikkialla kaupungissa. Myös liikenneverkko voi olla hieman ruuhkainen, varsinkin viikonloppuisin.

Onko Sacramentossa vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto?

Loogisin tapa tutustua Sacramentoon ja ympäröiviin esikaupunkeihin on vuokrata luksusauto. Sacramenton vuokra-autot ovat helposti saatavilla ja niitä on hauska ajaa. Pysäköintipaikkoja on runsaasti, sillä kaupunki hallinnoi monia pysäköintialueita ja parkkihalleja kävelymatkan päässä Capitol Parkista. Kuten monissa kaupungeissa, liikenne voi olla vilkasta, ja jotkin moottoritien osuudet sijoittuvat huonosti ruuhkien vuoksi. Parasta on käyttää GPS:ää vaihtoehtoisten reittien etsimiseen, mutta älä jätä väliin ajelua halvalla vuokra-autolla Sacramentossa Route 160:llä, River Road Scenic Bywaylla. Vaikka keskusta-alueella on käveltäviä alueita, keskustaan tai ympäröiviin puistoihin pääsemiseksi tarvitset vuokra-auton. Maaseututie kiemurtelee Kalifornian suistoalueen läpi ja tarjoaa kauniita näkymiä. Delta on historiallinen ja maatalousvaltainen alue, joka on täynnä upeita maisemia ja eklektisiä kaupunkeja.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Sacramentossa?

Sacramentosta löytyy useita autonvuokrauspaikkoja Sacramenton kansainvälisellä lentoasemalta sekä eri puolita kaupunkia. Ennen kuin ajat halvalla vuokra-autolla Sacramentossa, tässä on muutamia sääntöjä, joita haluat noudattaa. Kuljettajien on pysäytettävä toiselle kaistalle lähestyessään tai ohittaessaan jätteenkeräysajoneuvoa, jonka keltaiset valot vilkkuvat. Kun kuljettaja kääntyy oikealle valtatiellä, jolla on merkittyjä kaistoja, hän kääntyy oikealle mille tahansa kaistalle, joka on laillisesti käytettävissä kyseiseen suuntaan liikkuvalle liikenteelle. HOV-kaistat (high occupancy vehicle) ovat käytettävissä useimmilla valtateillä, mutta muista, että ne ovat tarkoitettu autoille, joissa on kyydissä useita matkustajia. Tekstiviestien lähettäminen vuokra-auton ajon aikana ei ole sallittua, ja siitä määrätään sakkoja. Turvavyöt ovat pakolliset. Jos aiot lähteä ulos ja juoda alkoholijuomia, suosittelemme, että jätät vuokra-autosi parkkiin. Kalifornian osavaltiossa on laitonta ajaa, jos veren alkoholipitoisuus on vähintään 0,8 promillea. Voit tarkistaa mahdolliset lakipäivitykset Sacramenton moottoriajoneuvo-osastolta.

Voinko ylittää rajan Sacramenton vuokra-autolla?

Useimmat tunnetuista autonvuokrauslaitoksista sallivat Kanadan rajan ylittämisen Sacramenton vuokra-autolla.Meksikon rajan osalta on vaikeampaa löytää toimistoa, joka sallii sen, vaikka joissakin paikoissa se sallitaankin. Molempien maiden rajat ovat melko kaukana, joten varmista, että löydät myös Sacramenton autonvuokrauspaikat ilman kilometrirajoitusta, jos aiot matkustaa jompaankumpaan näistä maista vierailusi aikana. Jos kuitenkin haluat viedä vuokra-autosi Meksikoon, ota etukäteen yhteyttä vuokraamoon varmistaaksesi, että se on mahdollista. Sinulla on oltava voimassa olevat maahantulo- ja maastapoistumisluvat ja viisumit sekä Meksikon autovakuutus, jota et voi saada Meksikossa ja joka sinun olisi hankittava etukäteen Sacramenton autovuokraamoista. Osavaltioiden rajojen ylittäminen on myös sallittua, mutta muista noudattaa naapuriosavaltioiden lakeja vierailusi aikana.

Voitko vuokrata vuokra-auton Sacramentossa ilman luottokorttia?

Jos haluat vuokrata auton ilman luottokorttia, on olemassa pari vaihtoehtoa, joilla voit vuokrata auton Sacramentossa pankkikortilla. Jotkin Sacramentossa saatavilla olevista toimistoista, kuten DOLLAR, sallivat suurimpien pankkien pankkikortit ilman luottotietojen tarkistamista. Varmista etukäteen autonvuokrausyritykseltä, tekevätkö he luottotarkastuksia pankkikortin käyttäjille. Jos haluat maksaa pankkikortilla, sinua saatetaan lisäksi pyytää esittämään todiste matkasuunnitelmista, kuten paluulento- tai junalippu, sekä ylimääräinen henkilöllisyystodistus, kuten passi. On myös yleistä, että maksamiseen käytettävän kortin nimen on vastattava vuokralaisen nimeä. Joidenkin autovuokraamojen rajoitukset vaihtelevat sen mukaan, mistä toimistosta vuokraat auton. Suosittelemme varmistamaan etukäteen, voitko maksaa pankkikortilla autonvuokrauksen noutaessa sen Sacramentossa.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Sacramentossa?

Sacramenton autonvuokrausta varten sinun on oltava vähintään 20-vuotias. Vuokra-autoja Sacramentossa on saatavilla kaikkialla kaupungissa. Autoa saa ajaa vain auton vuokrannut valtuutettu kuljettaja. Henkilön on esitettävä voimassa oleva ajokortti ja voimassa oleva suuremman luottokorttiyhtiön luottokortti tai pankkikortti. Ulkomaisen ajokortin on oltava voimassa ja sen maan myöntämä, jossa vuokraaja ja mahdolliset lisäkuljettajat asuvat. Vakuutusta ei tarvitse ostaa autovuokraamon kautta, mutta vuokraaja on vastuussa kaikista ajoneuvolle ajamisen aikana aiheutuneista vahingoista. Jos vierailet Sacramentossa ulkomailta, et tarvitse erityistä lupaa, kuten kansainvälistä ajolupaa, ajaaksesi Kaliforniassa, ellet ole siellä yli 90 päivää. Jos kuitenkin aiot ylittää osavaltion rajan, sinun on noudatettava naapuriosavaltion lakeja, ja poliisi saattaa vaatia kansainvälisen ajoluvan onnettomuuden sattuessa.


0

Sacramento autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sacramento, Kalifornia

Enterprise Rent-A-Car

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

6,8

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,7

Value

6,9

Payless

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,8

Value

6,9

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,7

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Value

6,3

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,8

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,6

Value

6,0

Airport Van

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,7

Comfort

3,7

Kokonaisarvosana

3,7

Nouto/palautus

3,7

Value

3,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Sacramento suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sacramento

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Sacramento - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sacramento, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Sacramento, Kalifornia?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Sacramento ajankohtana lokakuu on keskihinnaltaan 40 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 40 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 0 € ja keskihinta on 0 €.

Peritäänkö Sacramento, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Sacramento sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Budget ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Sacramento lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Sacramento lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä 53 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Sacramento maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Sacramento, Kalifornia?

Kun ajat Sacramento kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Sacramento kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Sacramento, CA kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Sacramento kuukauden syyskuu aikana on 22 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 8 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Sacramento samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Sacramento ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kalifornia lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 20 °C ja mahdollinen sademäärä 5,8 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sacramento hinnat?

autoa Sacramento hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sacramento?

syyskuuta 2023 alkaen 44 toimijaa on valittavissa autoa Sacramento osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sacramento?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sacramento. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sacramento?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Sacramento. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Sacramento

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Sacramento

Aloita matkan suunnittelu - Sacramento


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Sacramento?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Sacramento käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sacramento?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Sacramento helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Sacramento, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Sacramento, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Sacramento momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Sacramento momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Sacramento autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Sacramento.

Voinko etsiä Sacramento vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Sacramento.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sacramento

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.