Halvat lennot Buenos Aires

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Buenos Aires (EZE)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Buenos Airesiin?

Lähes 2,9 miljoonaan asukkaan metropoli Buenos Aires sijaitsee Río de la Plata -joen eteläisellä rannalla. Etelä-Amerikan eurooppalaisimmaksi kaupungiksi tituleerattu argentiinalaiskohde tarjoaa koettavaa niin kulttuurin, ostosten, gastronomian kuin historiankin saralla. Ostit lentoliput mille kuukaudelle tahansa, tässä kaupungissa et varmasti pääse kyllästymään.

Vuodenajat kulkevat Argentiinan suurimmassa kaupungissa päinvastoin kuin Suomessa. Suomen talvikuukaudet ovat Buenos Airesissa helteisiä. Kesät ovat puolestaan viileitä. Kesälomallakaan et tosin pääse kaupungissa paleltumaan, sillä keskilämpötilat eivät putoa alle 11 asteen. Kaupungin suosituin matkailusesonki osuu lämpimälle kaudelle marraskuun ja maaliskuun välille. Tuolloin myös lentojen ja majoitusten hinnat usein nousevat. Sateet ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Halvat lennot Buenos Airesiin voi napata etenkin keväälle ja syksylle. Toki hotellin ja lennot on mahdollista saada Euroopan kesälomakaudellekin suhteellisen edullisesti. Jos et etsi helteistä lomakohdetta, Buenos Aires on hyvä vaihtoehto. Budjettimatkailijalle kaupunki on kaiken kaikkiaan hyvä kohde, sillä yleinen hintataso on alhaisempi kuin Suomessa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires. Lennot maksavat noin 496 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Buenos Aires, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 614 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Buenos Aires?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Buenos Aires on 59 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 728 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Buenos Aires on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 643 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 745 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Buenos Aires.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 778 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Buenos Aires, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 826 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Buenos Aires lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Buenos Aires on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Buenos Aires harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Buenos Aires Ministro Pistarini lentokenttä (27 km kaupungin Buenos Aires keskustasta).

Voiko kaupunkiin Buenos Aires lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä keskimääräiseen hintaan 646 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Buenos Aires

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Buenos Aires
Air Europa
6. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
EZE08:35Buenos Aires Ministro Pistarini
10. marraskuuta
EZE08:30Buenos Aires Ministro Pistarini
22t 55m
2 välilaskua
HEL07:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
6. marraskuuta
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
EZE09:20Buenos Aires Ministro Pistarini
10. marraskuuta
EZE09:30Buenos Aires Ministro Pistarini
23t 30m
1 välilasku
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
6. marraskuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
1 välilasku
EZE10:40Buenos Aires Ministro Pistarini
10. marraskuuta
EZE17:45Buenos Aires Ministro Pistarini
30t 25m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1301 €
Etsi vastaava
Air Canada
6. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
3 välilaskua
EZE13:55Buenos Aires Ministro Pistarini
10. marraskuuta
EZE12:00Buenos Aires Ministro Pistarini
39t 10m
3 välilaskua
HEL03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Europa
6. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 35m
2 välilaskua
EZE08:35Buenos Aires Ministro Pistarini
10. marraskuuta
EZE08:30Buenos Aires Ministro Pistarini
29t 25m
2 välilaskua
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Buenos Aires

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Buenos Aires, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
1 välilasku
EZE12:00Buenos Aires Ministro Pistarini
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL16:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 05m
1 välilasku
EZE12:40Buenos Aires Ministro Pistarini
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
1 välilasku
EZE12:40Buenos Aires Ministro Pistarini

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Buenos Airesiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Buenos Aires

Suomalaiskaupungeista Argentiinan Buenos Airesiin ei ole tarjolla suoria lentoja. Yhden tai useamman vaihtokentän kautta halvat lennot Buenos Airesiin on kuitenkin mahdollista löytää helposti. Reiteillä Helsingistä argentiinalaiskaupunkiin liikennöivät muun muassa maailman suurimpiin lentoyhtiöihin kuuluva American Airlines, saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, suomalainen Finnair, espanjalainen Iberia, ranskalainen Air France, brittiläinen British Airways ja lukuisat muut lentoyhtiöt. Reittivaihtoehtoja on monia, ja kaukolennolle lentoreitti kannattaakin valita tarkoin. Lentoaika Helsingistä Buenos Airesiin on yleensä alkaen noin 18 tuntia, mutta lennot voivat kestää myös yli vuorokauden. Lähtevät lennot nousevat matkaan Suomessa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Vertaa tarkkaan paitsi lentolippujen hintoja myös lentoyhtiöiden matkatavararajoituksia.


Miten pääsen lentokentältä Buenos Airesin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Buenos Aires lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kaupunkia palvelee kaksi lentokenttää, mutta kansainväliset halvat lennot Buenos Airesiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini de Ezeiza -lentokentälle (EZE). Toinen pienempi lentokenttä Aeroparque Jorge Newbery palvelee pääosin alueellista ja kotimaan lentoliikennettä. Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini de Ezeiza sijaitsee noin 22 km Buenos Airesin keskustasta etelään. Lentokentän ja kaupungin keskustan välinen joukkoliikenne on linja-autojen varassa, eikä esimerkiksi juna- tai metroyhteyksiä ole tarjolla. Jos et tunne Buenos Airesia, helpoin vaihtoehto voi olla hypätä lentokentältä Manuel Tienda León -bussiyhtiön shuttle-bussiin. Se kuljettaa lentomatkustajat suoraan kaupungin keskustaan. Shuttle-bussi liikennöi terminaaleista A ja B. Bussin pysäkki keskustassa on Terminal Madero -bussiasema. Matkalipun hinta keskustaan on noin 240 Argentiinan pesoa. Matka-aika on noin 50 minuuttia ruuhkista riippuen. Lentoasemalta pääsee eri puolille Buenos Airesia myös paikallisbusseilla, jotka ovat shuttle-bussia edullisempia. Esimerkiksi paikallisbussi numero 8 kulkee lentokentän kautta muun muassa Mercado Central -kauppahallille, Plaza de Mayo -aukiolle ja Paseo Colón -kadulle.


Liikkuminen Buenos Airesissa?

2,9 miljoonan asukkaan metropolissa ei pääse kävellen kaikkialle, mutta Buenos Airesin tunnelmallisimmista kaupunginosista kannattaa ehdottomasti nauttia jalkaisin. Myös polkupyöräily on kaupungissa suosittuja. Pyöräharrastajien käytössä onkin noin 130 km pyöräteitä. Jos haluat liikkua nopeasti, ota käyttöön kaupungin metro Subte. Se on yleensä nopein keino liikkua suuressa ja ruuhkaisessa kaupungissa. Metroverkostoon kuuluu kuusi linjaa. Metron aikataulut riippuvat linjasta, mutta yleensä maanalainen liikennöi arkisin noin kello 5.30–23.30 ja sunnuntaisin noin kello 8–22.30 välillä. Työmatka-aikaan aamuisin ja alkuillasta metro voi olla ruuhkainen. Pidä omaisuudestasi hyvä huoli, sillä taskuvarkaita liikkuu metrossa usein. Asemilla on yleensä ilmainen wifi-yhteys. Metron kertalipun hinta on noin 7,50 pesoa.

Kaupungin pikabussijärjestelmä on nimeltään Metrobus. Pikabussit kulkevat omilla kaistoillaan, joten ne pystyvät välttämään pahimmat liikenneruuhkat. Paikallisten suosimat tavalliset paikallisbussit tunnetaan Buenos Airesissa nimellä colectivos. Ne ovat kulkuvälineinä halpoja. Normaalisti bussimatka maksaa kaupungin sisällä noin 6 pesoa. Tarkkaa hintaa voit tiedustella bussissa kuskilta.


Tarvitaanko Buenos Airesiin passi tai viisumi?

Buenos Airesiin ja muihin Argentiinan kohteisiin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeenkin. Tarkista siis passisi vanhentumispäivämäärä hyvissä ajoin ennen matkaa. Buenos Airesissa liikkuessa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Jätä alkuperäinen matkustusasiakirja hyvään talteen hotellin tallelokeroon. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Argentiinaan viisumia alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille. Jos suunnittelet pidempää reissua Buenos Airesiin, viisumiasioista saa lisätietoa Argentiinan suurlähetystöstä Helsingissä.


Vinkkejä Buenos Airesiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Buenos Airesiin löydät helpoimmin keväälle ja syksylle. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä kaupunkiin on tarjolla monia erilaisia lentoreittejä. Tästä johtuen myös hinnoissa ja matka-ajoissa on suuria eroja. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Buenos Airesin nähtävyydet?

Buenos Aires tarjoaa nähtävää ja koettavaa pitkällekin lomalle. Vieraile ainakin värikkäässä La Bocan kaupunginosassa, historiallisella Plaza de Mayon aukiolla ja boheemilla San Telmon alueella.

Mitä mukaan matkalle Buenos Airesiin?

Suomen talviaikaan Buenos Airesissa on helteistä. Kesäkuukausina on puolestaan viileää. Tarkista lämpötilat ja sääennusteet ennen matkatavaroiden pakkaamista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Buenos Airesissa

Tiedustele matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilipalvelujen hintoja Argentiinassa. Edullisinta voi olla hyödyntää paikallisia prepaid-liittymiä ja ilmaisia wifi-yhteyksiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Buenos Airesissa turvallista?

Buenos Airesissa voit matkailla turvallisesti, mutta kaupungissa on myös alueita, jotka eivät ole matkailijoille suositeltavia. Arvotavaroita tai suuria summia rahaa ei kannata kantaa turhaan mukana. Käytä vain virallisia takseja.

Voiko Buenos Airesissa juoda kraanavettä?

Buenos Airesin hanavettä ei suositella juotavaksi. Käytä matkallasi siis pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Buenos Airesissa?

Tippaaminen kuuluu Argentiinan kulttuuriin. Buenos Airesin ravintoloissa sopiva juomaraha on 10–15 prosenttia laskun loppusummasta.

Millainen on Buenos Airesin hintataso?

Buenos Aires on suurkaupunki, jossa hintahaitari on laaja. Yleisesti kaupungin hintataso on kuitenkin selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi. Ravintoloissa voi syödä keskimäärin noin puolet halvemmalla kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Argentiina?

Argentiinan aika on 6 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Buenos Aires?

Välimatka on suorinta reittiä noin 12960 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka