Etsi halpoja lentoja Buenos Airesiin alk. 1625 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Buenos Airesiin

Yhteenveto Buenos Airesin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1625 €

Nopein lentoaika

21t 15m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1625 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
Nopein lento kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi kestää 21t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Buenos Aires mukaan lukien British Airways, Air Canada ja Air France.

Buenos Airesin lentotiedot ja trendit

Tutustu Buenos Airesin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires. Lennot maksavat noin 1034 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Buenos Aires, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 1093 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Buenos Aires on sunnuntai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 993 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1384 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Buenos Aires.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1170 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Buenos Aires, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1319 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Buenos Aires?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Buenos Aires Ministro Pistarini (suosituin lentokenttä alueella Buenos Aires) niin lentoaika on keskimäärin 21t 15m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Buenos Aires Ministro Pistarini, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Buenos Aires?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Buenos Aires on 52 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 1322 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 1156 €.

Halvimmat lennot kaupungin Buenos Aires lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Buenos Aires lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Buenos Aires Ministro Pistarini lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Buenos Aires

Helsinki (HEL) - Buenos Aires Ministro Pistarini lentokenttä (EZE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Buenos Aires kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Buenos Aires Ministro Pistarini, jolloin hinta on keskimääräinen 1252 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUENOS AIREStoukokuu22% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Buenos Aires lennot maksavat keskimäärin vain 1034 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUENOS AIRES KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu32% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Buenos Aires lentojen keskimääräinen hinta on 1754 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUENOS AIRES KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu342% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Buenos Aires kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Buenos Airesiin

Lähes 2,9 miljoonaan asukkaan metropoli Buenos Aires sijaitsee Río de la Plata -joen eteläisellä rannalla. Etelä-Amerikan eurooppalaisimmaksi kaupungiksi tituleerattu argentiinalaiskohde tarjoaa koettavaa niin kulttuurin, ostosten, gastronomian kuin historiankin saralla. Ostit lentoliput mille kuukaudelle tahansa, tässä kaupungissa et varmasti pääse kyllästymään.

Vuodenajat kulkevat Argentiinan suurimmassa kaupungissa päinvastoin kuin Suomessa. Suomen talvikuukaudet ovat Buenos Airesissa helteisiä. Kesät ovat puolestaan viileitä. Kesälomallakaan et tosin pääse kaupungissa paleltumaan, sillä keskilämpötilat eivät putoa alle 11 asteen. Kaupungin suosituin matkailusesonki osuu lämpimälle kaudelle marraskuun ja maaliskuun välille. Tuolloin myös lentojen ja majoitusten hinnat usein nousevat. Sateet ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Halvat lennot Buenos Airesiin voi napata etenkin keväälle ja syksylle. Toki hotellin ja lennot on mahdollista saada Euroopan kesälomakaudellekin suhteellisen edullisesti. Jos et etsi helteistä lomakohdetta, Buenos Aires on hyvä vaihtoehto. Budjettimatkailijalle kaupunki on kaiken kaikkiaan hyvä kohde, sillä yleinen hintataso on alhaisempi kuin Suomessa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Buenos Aires on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Buenos Aires harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Buenos Aires Ministro Pistarini lentokenttä (27 km Buenos Aires keskustasta).

Kyllä, pääset Villa Crespo naapurustoon lentämällä kaupungin Buenos Aires Buenos Aires Jorge Newbery lentokentälle, mikä sijaitsee 4,9 km päässä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Buenos Aires

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Buenos Aires
British Airways
20. heinäkuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 25m
2 välilaskua
EZE10:20Buenos Aires Ministro Pistarini
7. elokuuta
EZE09:40Buenos Aires Ministro Pistarini
25t 20m
1 välilasku
HEL11:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1625 €
Etsi vastaava
Air France
20. heinäkuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
EZE23:35Buenos Aires Ministro Pistarini
7. elokuuta
EZE19:55Buenos Aires Ministro Pistarini
17t 40m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1640 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
20. heinäkuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 25m
2 välilaskua
EZE23:35Buenos Aires Ministro Pistarini
7. elokuuta
EZE19:55Buenos Aires Ministro Pistarini
42t 30m
2 välilaskua
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1691 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
20. heinäkuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 50m
2 välilaskua
EZE00:30Buenos Aires Ministro Pistarini
6. elokuuta
EZE22:30Buenos Aires Ministro Pistarini
51t 35m
2 välilaskua
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1857 €
Etsi vastaava
LATAM Airlines
20. heinäkuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
2 välilaskua
AEP19:30Buenos Aires Jorge Newbery
7. elokuuta
AEP06:30Buenos Aires Jorge Newbery
30t 35m
2 välilaskua
HEL13:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2176 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
20. heinäkuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
EZE23:35Buenos Aires Ministro Pistarini
6. elokuuta
EZE22:30Buenos Aires Ministro Pistarini
38t 35m
2 välilaskua
HEL13:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2582 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Buenos Aires

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Buenos Aires, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
EZEBuenos Aires Ministro Pistarini

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Buenos Aires?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Buenos Aires

Kohteeseen Buenos Aires on 7 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Panamá Tocumen Intl kohteeseen Buenos Aires, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Buenos Aires.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Buenos Aires maksoi 666 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 266 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,6/10.

KLM lennot kohteeseen Buenos Aires voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 978 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 14 lentojen, joita KLM liikennöi kohteeseen Buenos Aires normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön KLM lento kohteeseen Buenos Aires lähtee kohteesta Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,6/10 pisteen arvoiseksi 255 arvostelujen perusteella.


Buenos Aires ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Buenos Aires lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Buenos Aires keskustaan

Kaupunkia palvelee kaksi lentokenttää, mutta kansainväliset halvat lennot Buenos Airesiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini de Ezeiza -lentokentälle (EZE). Toinen pienempi lentokenttä Aeroparque Jorge Newbery palvelee pääosin alueellista ja kotimaan lentoliikennettä. Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini de Ezeiza sijaitsee noin 22 km Buenos Airesin keskustasta etelään. Lentokentän ja kaupungin keskustan välinen joukkoliikenne on linja-autojen varassa, eikä esimerkiksi juna- tai metroyhteyksiä ole tarjolla. Jos et tunne Buenos Airesia, helpoin vaihtoehto voi olla hypätä lentokentältä Manuel Tienda León -bussiyhtiön shuttle-bussiin. Se kuljettaa lentomatkustajat suoraan kaupungin keskustaan. Shuttle-bussi liikennöi terminaaleista A ja B. Bussin pysäkki keskustassa on Terminal Madero -bussiasema. Matkalipun hinta keskustaan on noin 240 Argentiinan pesoa. Matka-aika on noin 50 minuuttia ruuhkista riippuen. Lentoasemalta pääsee eri puolille Buenos Airesia myös paikallisbusseilla, jotka ovat shuttle-bussia edullisempia. Esimerkiksi paikallisbussi numero 8 kulkee lentokentän kautta muun muassa Mercado Central -kauppahallille, Plaza de Mayo -aukiolle ja Paseo Colón -kadulle.


Buenos Aires: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Buenos Aires
Helsinki - Buenos Aires reitin lennot
Nopein lentoaika21t 15m
Halvin hinta1072 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Buenos Aires

2,9 miljoonan asukkaan metropolissa ei pääse kävellen kaikkialle, mutta Buenos Airesin tunnelmallisimmista kaupunginosista kannattaa ehdottomasti nauttia jalkaisin. Myös polkupyöräily on kaupungissa suosittuja. Pyöräharrastajien käytössä onkin noin 130 km pyöräteitä. Jos haluat liikkua nopeasti, ota käyttöön kaupungin metro Subte. Se on yleensä nopein keino liikkua suuressa ja ruuhkaisessa kaupungissa. Metroverkostoon kuuluu kuusi linjaa. Metron aikataulut riippuvat linjasta, mutta yleensä maanalainen liikennöi arkisin noin kello 5.30–23.30 ja sunnuntaisin noin kello 8–22.30 välillä. Työmatka-aikaan aamuisin ja alkuillasta metro voi olla ruuhkainen. Pidä omaisuudestasi hyvä huoli, sillä taskuvarkaita liikkuu metrossa usein. Asemilla on yleensä ilmainen wifi-yhteys. Metron kertalipun hinta on noin 7,50 pesoa.

Kaupungin pikabussijärjestelmä on nimeltään Metrobus. Pikabussit kulkevat omilla kaistoillaan, joten ne pystyvät välttämään pahimmat liikenneruuhkat. Paikallisten suosimat tavalliset paikallisbussit tunnetaan Buenos Airesissa nimellä colectivos. Ne ovat kulkuvälineinä halpoja. Normaalisti bussimatka maksaa kaupungin sisällä noin 6 pesoa. Tarkkaa hintaa voit tiedustella bussissa kuskilta.


Kohteen Buenos Aires viisumivaatimukset

Buenos Airesiin ja muihin Argentiinan kohteisiin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeenkin. Tarkista siis passisi vanhentumispäivämäärä hyvissä ajoin ennen matkaa. Buenos Airesissa liikkuessa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Jätä alkuperäinen matkustusasiakirja hyvään talteen hotellin tallelokeroon. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Argentiinaan viisumia alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille. Jos suunnittelet pidempää reissua Buenos Airesiin, viisumiasioista saa lisätietoa Argentiinan suurlähetystöstä Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Buenos Aires


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Buenos Aires

Halvat lennot Buenos Airesiin löydät helpoimmin keväälle ja syksylle. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä kaupunkiin on tarjolla monia erilaisia lentoreittejä. Tästä johtuen myös hinnoissa ja matka-ajoissa on suuria eroja. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Buenos Aires tarjoaa nähtävää ja koettavaa pitkällekin lomalle. Vieraile ainakin värikkäässä La Bocan kaupunginosassa, historiallisella Plaza de Mayon aukiolla ja boheemilla San Telmon alueella.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Argentiina

Eikö sittenkään Buenos Aires? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Argentiina

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Buenos Aires, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.