Halvat lennot Buenos Aires

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Buenos Aires

Yhteenveto Buenos Aires lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

606 €

Halvin meno-paluulennon hinta

952 €

Nopein lentoaika

18t 05m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 606 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 952 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
Nopein lento kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi kestää 18t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Buenos Aires mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Lufthansa.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Buenos Aires?

Lähes 2,9 miljoonaan asukkaan metropoli Buenos Aires sijaitsee Río de la Plata -joen eteläisellä rannalla. Etelä-Amerikan eurooppalaisimmaksi kaupungiksi tituleerattu argentiinalaiskohde tarjoaa koettavaa niin kulttuurin, ostosten, gastronomian kuin historiankin saralla. Ostit lentoliput mille kuukaudelle tahansa, tässä kaupungissa et varmasti pääse kyllästymään.

Vuodenajat kulkevat Argentiinan suurimmassa kaupungissa päinvastoin kuin Suomessa. Suomen talvikuukaudet ovat Buenos Airesissa helteisiä. Kesät ovat puolestaan viileitä. Kesälomallakaan et tosin pääse kaupungissa paleltumaan, sillä keskilämpötilat eivät putoa alle 11 asteen. Kaupungin suosituin matkailusesonki osuu lämpimälle kaudelle marraskuun ja maaliskuun välille. Tuolloin myös lentojen ja majoitusten hinnat usein nousevat. Sateet ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Halvat lennot Buenos Airesiin voi napata etenkin keväälle ja syksylle. Toki hotellin ja lennot on mahdollista saada Euroopan kesälomakaudellekin suhteellisen edullisesti. Jos et etsi helteistä lomakohdetta, Buenos Aires on hyvä vaihtoehto. Budjettimatkailijalle kaupunki on kaiken kaikkiaan hyvä kohde, sillä yleinen hintataso on alhaisempi kuin Suomessa.

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires. Lennot maksavat noin 571 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Buenos Aires, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 707 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Buenos Aires on 59 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 837 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Buenos Aires on lauantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 1027 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1263 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Buenos Aires.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 803 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Buenos Aires, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1208 € lippua kohden.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Buenos Aires on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Buenos Aires harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Buenos Aires Ministro Pistarini lentokenttä (27 km kaupungin Buenos Aires keskustasta).

Kyllä, pääset San Nicolas naapurustoon lentämällä kaupungin Buenos Aires Buenos Aires Jorge Newbery lentokentälle, mikä sijaitsee 5,8 km päässä.momondosta löytyneet halvat lennot: Buenos Aires

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Buenos Aires
Turkish Airlines
27. lokakuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 35m
2 välilaskua
EZE00:00Buenos Aires Ministro Pistarini
11. marraskuuta
EZE18:50Buenos Aires Ministro Pistarini
60t 45m
2 välilaskua
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
27. lokakuuta
HEL09:10Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 43m
1 välilasku
EZE11:53Buenos Aires Ministro Pistarini
11. marraskuuta
EZE18:55Buenos Aires Ministro Pistarini
31t 00m
2 välilaskua
HEL01:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 40m
3 välilaskua
EZE08:40Buenos Aires Ministro Pistarini
11. marraskuuta
EZE13:05Buenos Aires Ministro Pistarini
34t 05m
3 välilaskua
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1015 €
Etsi vastaava
American Airlines
27. lokakuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
EZE09:15Buenos Aires Ministro Pistarini
11. marraskuuta
EZE17:45Buenos Aires Ministro Pistarini
35t 10m
1 välilasku
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1020 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
27. lokakuuta
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
2 välilaskua
EZE08:40Buenos Aires Ministro Pistarini
11. marraskuuta
EZE13:05Buenos Aires Ministro Pistarini
25t 10m
3 välilaskua
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1029 €
Etsi vastaava
American Airlines
18. elokuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 27m
1 välilasku
EZE09:52Buenos Aires Ministro Pistarini
14. syyskuuta
EZE17:20Buenos Aires Ministro Pistarini
30t 50m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1036 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Buenos Aires

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Buenos Aires, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM, Lufthansa ja United Airlines
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 50m
2 välilaskua
EZE08:50Buenos Aires Ministro Pistarini
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 40m
3 välilaskua
EZE08:40Buenos Aires Ministro Pistarini
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
EZE08:50Buenos Aires Ministro Pistarini

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Buenos Aires?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Buenos Aires

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Buenos Aires?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi ovat Norwegian, Iberia, KLM ja Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Buenos Aires

Kohteeseen Buenos Aires on 12 KLM lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema kohteeseen Buenos Aires, suosituin reitti, jota KLM liikennöi kohteeseen Buenos Aires.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin KLM lento kohteeseen Buenos Aires maksoi 882 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 121 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,8/10.

American Airlines lennot kohteeseen Buenos Aires

American Airlines lennot kohteeseen Buenos Aires voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 1018 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 14 lentojen, joita American Airlines liikennöi kohteeseen Buenos Aires normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön American Airlines lento kohteeseen Buenos Aires lähtee kohteesta Miami. momondon käyttäjät ovat arvioineet American Airlines 7,4/10 pisteen arvoiseksi 470 arvostelujen perusteella.


Buenos Aires ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Buenos Aires lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Buenos Aires keskustaan

Kaupunkia palvelee kaksi lentokenttää, mutta kansainväliset halvat lennot Buenos Airesiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini de Ezeiza -lentokentälle (EZE). Toinen pienempi lentokenttä Aeroparque Jorge Newbery palvelee pääosin alueellista ja kotimaan lentoliikennettä. Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini de Ezeiza sijaitsee noin 22 km Buenos Airesin keskustasta etelään. Lentokentän ja kaupungin keskustan välinen joukkoliikenne on linja-autojen varassa, eikä esimerkiksi juna- tai metroyhteyksiä ole tarjolla. Jos et tunne Buenos Airesia, helpoin vaihtoehto voi olla hypätä lentokentältä Manuel Tienda León -bussiyhtiön shuttle-bussiin. Se kuljettaa lentomatkustajat suoraan kaupungin keskustaan. Shuttle-bussi liikennöi terminaaleista A ja B. Bussin pysäkki keskustassa on Terminal Madero -bussiasema. Matkalipun hinta keskustaan on noin 240 Argentiinan pesoa. Matka-aika on noin 50 minuuttia ruuhkista riippuen. Lentoasemalta pääsee eri puolille Buenos Airesia myös paikallisbusseilla, jotka ovat shuttle-bussia edullisempia. Esimerkiksi paikallisbussi numero 8 kulkee lentokentän kautta muun muassa Mercado Central -kauppahallille, Plaza de Mayo -aukiolle ja Paseo Colón -kadulle.


Buenos Aires: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Buenos Aires
Helsinki - Buenos Aires reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 10m
Halvin hinta1086 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Buenos Aires

2,9 miljoonan asukkaan metropolissa ei pääse kävellen kaikkialle, mutta Buenos Airesin tunnelmallisimmista kaupunginosista kannattaa ehdottomasti nauttia jalkaisin. Myös polkupyöräily on kaupungissa suosittuja. Pyöräharrastajien käytössä onkin noin 130 km pyöräteitä. Jos haluat liikkua nopeasti, ota käyttöön kaupungin metro Subte. Se on yleensä nopein keino liikkua suuressa ja ruuhkaisessa kaupungissa. Metroverkostoon kuuluu kuusi linjaa. Metron aikataulut riippuvat linjasta, mutta yleensä maanalainen liikennöi arkisin noin kello 5.30–23.30 ja sunnuntaisin noin kello 8–22.30 välillä. Työmatka-aikaan aamuisin ja alkuillasta metro voi olla ruuhkainen. Pidä omaisuudestasi hyvä huoli, sillä taskuvarkaita liikkuu metrossa usein. Asemilla on yleensä ilmainen wifi-yhteys. Metron kertalipun hinta on noin 7,50 pesoa.

Kaupungin pikabussijärjestelmä on nimeltään Metrobus. Pikabussit kulkevat omilla kaistoillaan, joten ne pystyvät välttämään pahimmat liikenneruuhkat. Paikallisten suosimat tavalliset paikallisbussit tunnetaan Buenos Airesissa nimellä colectivos. Ne ovat kulkuvälineinä halpoja. Normaalisti bussimatka maksaa kaupungin sisällä noin 6 pesoa. Tarkkaa hintaa voit tiedustella bussissa kuskilta.


Kohteen Buenos Aires viisumivaatimukset

Buenos Airesiin ja muihin Argentiinan kohteisiin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeenkin. Tarkista siis passisi vanhentumispäivämäärä hyvissä ajoin ennen matkaa. Buenos Airesissa liikkuessa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Jätä alkuperäinen matkustusasiakirja hyvään talteen hotellin tallelokeroon. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Argentiinaan viisumia alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille. Jos suunnittelet pidempää reissua Buenos Airesiin, viisumiasioista saa lisätietoa Argentiinan suurlähetystöstä Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Buenos Aires


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Buenos Aires

Halvat lennot Buenos Airesiin löydät helpoimmin keväälle ja syksylle. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä kaupunkiin on tarjolla monia erilaisia lentoreittejä. Tästä johtuen myös hinnoissa ja matka-ajoissa on suuria eroja. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Buenos Aires tarjoaa nähtävää ja koettavaa pitkällekin lomalle. Vieraile ainakin värikkäässä La Bocan kaupunginosassa, historiallisella Plaza de Mayon aukiolla ja boheemilla San Telmon alueella.

Suomen talviaikaan Buenos Airesissa on helteistä. Kesäkuukausina on puolestaan viileää. Tarkista lämpötilat ja sääennusteet ennen matkatavaroiden pakkaamista.

Buenos Airesissa voit matkailla turvallisesti, mutta kaupungissa on myös alueita, jotka eivät ole matkailijoille suositeltavia. Arvotavaroita tai suuria summia rahaa ei kannata kantaa turhaan mukana. Käytä vain virallisia takseja.

Buenos Airesin hanavettä ei suositella juotavaksi. Käytä matkallasi siis pullovettä.

Tippaaminen kuuluu Argentiinan kulttuuriin. Buenos Airesin ravintoloissa sopiva juomaraha on 10–15 prosenttia laskun loppusummasta.

Buenos Aires on suurkaupunki, jossa hintahaitari on laaja. Yleisesti kaupungin hintataso on kuitenkin selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi. Ravintoloissa voi syödä keskimäärin noin puolet halvemmalla kuin Suomessa.

Argentiinan aika on 6 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on suorinta reittiä noin 12960 km.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Buenos Aires, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Buenos Aires.

Kyllä. momondo voi seurata Buenos Aires lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.