Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Buenos Aires

Halvat lennot Buenos Airesiin alk. 1022 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Buenos Airesiin, jonka lähtöpäivä on 27.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Buenos Airesin lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Buenos Airesin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1022 €

Nopein lentoaika

17t 00m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1022 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Jorge Newbery).
Nopein lento kohteeseen Buenos Aires kohteesta Suomi kestää 17t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Buenos Aires mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Delta.

Buenos Airesin lentotiedot ja trendit

Tutustu Buenos Airesin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires. Lennot maksavat noin 1094 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Buenos Aires, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 1170 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Buenos Aires on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 1299 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1529 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Buenos Aires.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Buenos Aires on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1348 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Buenos Aires, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1398 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Buenos Aires?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Buenos Aires riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Buenos Aires Ministro Pistarini (suosituin lentokenttä alueella Buenos Aires) niin lentoaika on keskimäärin 31t 30m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Buenos Aires Ministro Pistarini, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Buenos Aires?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Buenos Aires on 34 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 1388 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 617 €.

Halvimmat lennot kaupungin Buenos Aires lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Buenos Aires lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Buenos Aires Ministro Pistarini lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Buenos Aires

Helsinki (HEL) - Buenos Aires (BUE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Buenos Aires kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Buenos Aires, jolloin hinta on keskimääräinen 1388 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUENOS AIRESmarraskuu22% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Buenos Aires lennot maksavat keskimäärin vain 1094 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUENOS AIRES KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Buenos Aires lentojen keskimääräinen hinta on 1771 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUENOS AIRES KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu391% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Buenos Aires kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Buenos Airesiin

Lähes 2,9 miljoonaan asukkaan metropoli Buenos Aires sijaitsee Río de la Plata -joen eteläisellä rannalla. Etelä-Amerikan eurooppalaisimmaksi kaupungiksi tituleerattu argentiinalaiskohde tarjoaa koettavaa niin kulttuurin, ostosten, gastronomian kuin historiankin saralla. Ostit lentoliput mille kuukaudelle tahansa, tässä kaupungissa et varmasti pääse kyllästymään.

Vuodenajat kulkevat Argentiinan suurimmassa kaupungissa päinvastoin kuin Suomessa. Suomen talvikuukaudet ovat Buenos Airesissa helteisiä. Kesät ovat puolestaan viileitä. Kesälomallakaan et tosin pääse kaupungissa paleltumaan, sillä keskilämpötilat eivät putoa alle 11 asteen. Kaupungin suosituin matkailusesonki osuu lämpimälle kaudelle marraskuun ja maaliskuun välille. Tuolloin myös lentojen ja majoitusten hinnat usein nousevat. Sateet ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Halvat lennot Buenos Airesiin voi napata etenkin keväälle ja syksylle. Toki hotellin ja lennot on mahdollista saada Euroopan kesälomakaudellekin suhteellisen edullisesti. Jos et etsi helteistä lomakohdetta, Buenos Aires on hyvä vaihtoehto. Budjettimatkailijalle kaupunki on kaiken kaikkiaan hyvä kohde, sillä yleinen hintataso on alhaisempi kuin Suomessa.

Löytyykö kaupungin Buenos Aires lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Buenos Aires on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Buenos Aires harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä (7 km Buenos Aires keskustasta).

Voiko kaupunkiin Buenos Aires lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä keskimääräiseen hintaan 176 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Onko naapurustoon San Telmo saatavilla lentoja?

Kyllä, pääset San Telmo naapurustoon lentämällä kaupungin Buenos Aires Buenos Aires Jorge Newbery lentokentälle, mikä sijaitsee 8,0 km päässä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Buenos Aires hinnat?

lentoa Buenos Aires hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Buenos Aires?

huhtikuuta 2024 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Buenos Aires osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Buenos Aires?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Buenos Aires matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Buenos Aires?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Buenos Aires matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Buenos Aires

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Buenos Aires
Useita lentoyhtiöitä
27. toukokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
2 välilaskua
AEP07:15Buenos Aires Jorge Newbery
12. kesäkuuta
AEP16:40Buenos Aires Jorge Newbery
26t 35m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1022 €
Etsi vastaava
Lufthansa
27. toukokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
1 välilasku
EZE06:25Buenos Aires Ministro Pistarini
12. kesäkuuta
EZE16:45Buenos Aires Ministro Pistarini
26t 30m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1024 €
Etsi vastaava
Lufthansa
27. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
EZE06:25Buenos Aires Ministro Pistarini
12. kesäkuuta
EZE16:45Buenos Aires Ministro Pistarini
26t 30m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1042 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
27. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
2 välilaskua
EZE21:40Buenos Aires Ministro Pistarini
12. kesäkuuta
EZE23:50Buenos Aires Ministro Pistarini
31t 20m
2 välilaskua
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1056 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
27. toukokuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
50t 05m
3 välilaskua
EZE10:45Buenos Aires Ministro Pistarini
12. kesäkuuta
EZE16:45Buenos Aires Ministro Pistarini
36t 15m
2 välilaskua
HEL11:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1058 €
Etsi vastaava
Turkish Airlines
2. toukokuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 00m
2 välilaskua
EZE22:30Buenos Aires Ministro Pistarini
6. toukokuuta
EZE23:55Buenos Aires Ministro Pistarini
36t 40m
2 välilaskua
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1061 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Buenos Aires

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Buenos Aires, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
EZEBuenos Aires Ministro Pistarini

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Buenos Aires

2,9 miljoonan asukkaan metropolissa ei pääse kävellen kaikkialle, mutta Buenos Airesin tunnelmallisimmista kaupunginosista kannattaa ehdottomasti nauttia jalkaisin. Myös polkupyöräily on kaupungissa suosittuja. Pyöräharrastajien käytössä onkin noin 130 km pyöräteitä. Jos haluat liikkua nopeasti, ota käyttöön kaupungin metro Subte. Se on yleensä nopein keino liikkua suuressa ja ruuhkaisessa kaupungissa. Metroverkostoon kuuluu kuusi linjaa. Metron aikataulut riippuvat linjasta, mutta yleensä maanalainen liikennöi arkisin noin kello 5.30–23.30 ja sunnuntaisin noin kello 8–22.30 välillä. Työmatka-aikaan aamuisin ja alkuillasta metro voi olla ruuhkainen. Pidä omaisuudestasi hyvä huoli, sillä taskuvarkaita liikkuu metrossa usein. Asemilla on yleensä ilmainen wifi-yhteys. Metron kertalipun hinta on noin 7,50 pesoa.

Kaupungin pikabussijärjestelmä on nimeltään Metrobus. Pikabussit kulkevat omilla kaistoillaan, joten ne pystyvät välttämään pahimmat liikenneruuhkat. Paikallisten suosimat tavalliset paikallisbussit tunnetaan Buenos Airesissa nimellä colectivos. Ne ovat kulkuvälineinä halpoja. Normaalisti bussimatka maksaa kaupungin sisällä noin 6 pesoa. Tarkkaa hintaa voit tiedustella bussissa kuskilta.


Kohteen Buenos Aires viisumivaatimukset

Buenos Airesiin ja muihin Argentiinan kohteisiin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeenkin. Tarkista siis passisi vanhentumispäivämäärä hyvissä ajoin ennen matkaa. Buenos Airesissa liikkuessa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Jätä alkuperäinen matkustusasiakirja hyvään talteen hotellin tallelokeroon. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Argentiinaan viisumia alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille. Jos suunnittelet pidempää reissua Buenos Airesiin, viisumiasioista saa lisätietoa Argentiinan suurlähetystöstä Helsingissä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Buenos Aires

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Buenos Airesiin löydät helpoimmin keväälle ja syksylle. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä kaupunkiin on tarjolla monia erilaisia lentoreittejä. Tästä johtuen myös hinnoissa ja matka-ajoissa on suuria eroja. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Buenos Airesin nähtävyydet?

Buenos Aires tarjoaa nähtävää ja koettavaa pitkällekin lomalle. Vieraile ainakin värikkäässä La Bocan kaupunginosassa, historiallisella Plaza de Mayon aukiolla ja boheemilla San Telmon alueella.

Mitä mukaan matkalle Buenos Airesiin?

Suomen talviaikaan Buenos Airesissa on helteistä. Kesäkuukausina on puolestaan viileää. Tarkista lämpötilat ja sääennusteet ennen matkatavaroiden pakkaamista.

Onko Buenos Airesissa turvallista?

Buenos Airesissa voit matkailla turvallisesti, mutta kaupungissa on myös alueita, jotka eivät ole matkailijoille suositeltavia. Arvotavaroita tai suuria summia rahaa ei kannata kantaa turhaan mukana. Käytä vain virallisia takseja.

Voiko Buenos Airesissa juoda kraanavettä?

Buenos Airesin hanavettä ei suositella juotavaksi. Käytä matkallasi siis pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Buenos Airesissa?

Tippaaminen kuuluu Argentiinan kulttuuriin. Buenos Airesin ravintoloissa sopiva juomaraha on 10–15 prosenttia laskun loppusummasta.

Millainen on Buenos Airesin hintataso?

Buenos Aires on suurkaupunki, jossa hintahaitari on laaja. Yleisesti kaupungin hintataso on kuitenkin selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi. Ravintoloissa voi syödä keskimäärin noin puolet halvemmalla kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Argentiina?

Argentiinan aika on 6 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Buenos Aires?

Välimatka on suorinta reittiä noin 12960 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Buenos Aires?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Buenos Aires joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Buenos Aires, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Buenos Aires?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Buenos Aires.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Buenos Aires juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Buenos Aires lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Buenos Aires

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Buenos Airesissa

Suositut lennot Buenos Airesiin
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.