Halvat lennot Salzburg

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Salzburg (SZG)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Salzburg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Salzburg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Salzburg

HALVIN REITTI Helsinki - Salzburg

Helsinki (HEL) - Salzburg (SZG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Salzburg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salzburgin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 225 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SALZBURGmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Salzburg lennot maksavat keskimäärin vain 187 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SALZBURG KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu21% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Salzburg lentojen keskimääräinen hinta on 271 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SALZBURG KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu675% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Salzburg kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Salzburgiin?

Itävallan suurimpiin kaupunkeihin lukeutuva Salzburg on historiallinen kaupunkikohde, joka vetää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Auringonpaistetta, vehreitä puistoja ja kukkaloistoa etsivän kannattaa suunnata kaupunkiin kesällä, jolloin keskilämpötila pyörii 20 asteen tuntumassa, mutta Salzburgin keväässäkin on viehätyksensä. Myös itävaltalaiskaupungin talvi idyllisine joulutoreineen kutsuu matkailijoita, ja kaupungissa riittää nähtävyyksiä niillekin päiville, kun sää on kehno.

Halvat lennot Salzburgiin myydään talvelle, alkukeväälle ja syksylle, ja erityisen halpoja lentolippuja voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai syyskuulle. Budjettimatkaajan kannattaa siis ryhtyä suunnittelemaan talvi- tai syysreissua. Korkeimmillaan hotellien ja lentojen hinnat ovat paitsi eurooppalaisen kesälomasesongin aikaan, myös toukokuussa ja joulukuussa. Lentotarjouksia etsimällä ja hintoja vertaamalla matkat Salzburgiin voi kuitenkin saada edullisesti näillekin kuukausille.

Ideaaliaika buukata halvat lennot Salzburgiin on tavallisesti noin 60 päivää ennen matkaan lähtöä, jolloin lennot ja majoituskin ovat vielä kohtuuhinnoissa. Vertaa tarkkaan lentojen hintaeroja myös viikonpäivien välillä, sillä halvalla voi saada yleensä etenkin alkuviikosta lähteviä lentoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Salzburg?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Salzburg kaupungista Helsinki oli 110 €. Tämä on 76 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Salzburg. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Salzburg omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Salzburg?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 187 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Salzburg maaliskuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Salzburg reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 196 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Salzburg?

Paras aika varata lento kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi on 38 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 225 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Salzburg kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 176 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Salzburg?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Salzburg kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 199 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 288 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Salzburg?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Salzburg lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 199 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Salzburg, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Salzburg on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 254 €.

Löytyykö kaupungin Salzburg lähettyviltä muita lentokenttiä?

Linz Hoersching lentokenttä, Innsbruckin lentoasema lentokenttä tai Klagenfurt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Salzburg.

Voiko kaupunkiin Salzburg lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Klagenfurt lentokenttä keskimääräiseen hintaan 358 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Salzburgin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Salzburgin lentoasema
Lufthansa
27. syyskuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
11:05Salzburgin lentoasema
3. lokakuuta
07:05Salzburgin lentoasema
5t 30m
1 välilasku
12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
27. syyskuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
2 välilaskua
11:05Salzburgin lentoasema
3. lokakuuta
07:05Salzburgin lentoasema
5t 30m
1 välilasku
12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. elokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
11:05Salzburgin lentoasema
25. elokuuta
07:05Salzburgin lentoasema
11t 30m
1 välilasku
18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. elokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
11:05Salzburgin lentoasema
25. elokuuta
07:05Salzburgin lentoasema
11t 40m
2 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. elokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
11:05Salzburgin lentoasema
25. elokuuta
07:05Salzburgin lentoasema
11t 40m
2 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
27. syyskuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
2 välilaskua
11:05Salzburgin lentoasema
3. lokakuuta
07:05Salzburgin lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Salzburgiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Salzburg

Suomesta itävaltalaiskaupunkiin ei ole ainakaan toistaiseksi tarjolla ympärivuotisia suoria lentoja, mutta Salzburgiin pääsee aina lentämään kätevästi eurooppalaisten vaihtokenttien kautta. Yhden vaihdon lennolla lentoaika Helsingistä Salzburgiin on normaalisti noin 4 tunnnista ylöspäin, mutta matka-aika riippuu valitusta reitistä. Talvikaudella, joulukuusta maaliskuun loppupuolelle, suomalainen Finnair tarjoaa kaupunkiin suoria lentoja. Lentoaika on suoralla lennolla Helsingistä Salzburgiin noin 2 tuntia 30 minuuttia. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mikäli vaihtolennot sopivat suunnitelmaasi, halvat lennot Salzburgiin voi valita esimerkiksi saksalaisen Lufthansan tai itävaltalaisen Austrian Airlinesin kattavasta tarjonnasta. Pelkät lennot on helppo saada halvalla, sillä reittivaihtoehtoja on monia. Jos yhdistät matkallasi useamman lentoyhtiön lentoja, muista tarkistaa jokaisen lentoyhtiön matkatavarasäännökset.


Miten pääsen lentokentältä Salzburgin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Salzburg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Itävaltalaiskaupunkia palvelee kaupungin oma lentokenttä, Salzburg Airport. Kentälle laskeutuvat kaikki halvat lennot Salzburgiin. Lentoasema sijaitsee noin 4 km:n päässä kaupungista, keskustan länsipuolella, ja vaivattomimmin lentoasemalta keskustaan pääsee bussilla. Julkisen liikenteen trolley-bussit kulkevat keskustaan noin 10–20 minuutin välein. Arkisin yhteydet ovat tiheät, kun sunnuntaisin ja pyhäpäivisin busseja taas kulkee vähemmän. Bussilinja 2 kulkee lentokentän ja kaupungin Hauptbahnhof-päärautatieaseman väliä, ja matka-aika on noin 20 minuuttia. Bussilinja 10 kulkee puolestaan noin 15 minuutissa Salzburgin keskustaan jatkaen sieltä Salzburg-Samiin. Linja 27 liikennöi myös pääjuna-asemalle, mutta kulkee Wals/Viehhausenin kautta; matka-aika on noin 40 minuuttia. Bussin kertalipun hinta on aikuisille noin 2,50 euroa ja alle 15-vuotiaille lapsille vajaan 1,50 euroa. Lipun voi ostaa joko lentokentän Newscorner-pisteestä, bussipysäkin automaatista tai suoraan kuskilta. Jos saavut kentälle yöaikaan, voi ainoaksi vaihtoehdoksi keskustaan pääsemiseksi jäädä taksi tai vuokra-auto. Kentällä onkin useita vuokra-autopisteitä, joista on helppo vuokrata auto loman ajaksi. Tämä saattaakin olla hyvä idea, jos toiveissa on tutustua myös kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin.


Suositut lentoreitit Salzburg

Etsityimmät lennot Salzburg sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Salzburg reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 05m
Halvin hinta
176 €

Liikkuminen Salzburgissa?

Salzburgin keskusta-alue ja useimmat nähtävyydet on helppo ottaa haltuun jalkaisin, ja historiallinen kaupunki kutsuukin matkailijoita kävelemään. Hyvällä säällä kaupunkiin voi tutustua myös pyörällä, varsinkin jos suuntana ovat kaupungin hieman syrjäisemmät alueet. Julkista liikennettä suosivien kannattaa tutustua etenkin kaupungin bussi- ja paikallisjunajärjestelmiin. Salzburgin ympäristöystävälliset trolley-bussit kuljettavat paikallisia ja matkailijoita eri puolille kaupunkia arkisin noin 10 minuutin välein (linjasta riippuen), kun taas tavalliset bussit kulkevat noin 15 minuutin välein. Bussiliput on edullisinta ostaa etukäteen Trafik-kioskeista, ja kertalippujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi 24 tunnin lippuja. Matkailijan kannattaa harkita myös Salzburg Card -kortin hankintaa, sillä korttiin sisältyvät lähes kaikki julkisen liikenteen yhteydet. Bussien normaalien kertalippujen hinnat vaihtelevat noin 2–2,50 euron välillä.

S-Bahn-paikallisjunalla kulkevien ei tarvitse tuskailla kaupungin ruuhkissa, ja junalla on helppoa liikkua etenkin kaupunkia ympäröiville alueille. Junalinjoja on kaikkiaan viisi, ja hinnat riippuvat kuljettavasta matkasta. Salzburgin vanhan kaupungin parhaille paikoille voi nousta myös kätevällä funikulaarilla, joka vie matkustajansa Hohensalzburgin linnoitukselle.


Tarvitaanko Salzburgiin passi?

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin toistaiseksi jättäytynyt Schengen-alueen ulkopuolelle, mikä merkitsee, että myös Suomesta Salzburgiin matkustavan on varauduttava rajatarkastuksiin. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia, suosituksena on nimenomaan passi. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä myös paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin. Näin se on tallessa myös siinä tapauksessa, että alkuperäinen dokumentti katoaa tai se varastetaan.


Vinkkejä Salzburgiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Salzburgiin voi napata vuoden ympäri lentolippujen hintoja vertaamalla. Hinnat voivat vaihdella viikonpäivien ja kellonaikojen mukaan.

Kiinnostavatko Salzburgin nähtävyydet?

Muista tutustua ainakin Salzburgin vanhaan kaupunkiin, joka on Unesco-kohde, sekä komeaan Hohensalzburgin linnoitukseen.

Mitä mukaan matkalle Salzburgiin?

Pakkaa vuodenaikojen mukaan ja ota mukaan hyvät kävelykengät. Englantia puhutaan laajalti, mutta suomi-saksa-sanakirja voi olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Salzburgissa

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Salzburgissa turvallista?

Salzburg on turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Salzburgissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Salzburgissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Salzburgin hintataso?

Salzburg on hintatasoltaan hyvin samankaltainen Helsingin kanssa.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Itävallan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Salzburg?

Teitä pitkin välimatka on noin 2000 km.Lennot muihin kaupunkeihin Itävalta

Sittenkin jotain muuta, kuin Salzburg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Itävalta
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka