Halvat lennot Salzburg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Salzburg

Yhteenveto Salzburg lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

85 €

Halvin meno-paluulennon hinta

195 €

Nopein lentoaika

11t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 85 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 195 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi kestää 11t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburgin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Salzburg mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Salzburg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Salzburg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Salzburg

HALVIN REITTI Helsinki - Salzburg

Helsinki (HEL) - Salzburg (SZG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Salzburg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salzburgin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 255 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SALZBURGmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Salzburg lennot maksavat keskimäärin vain 211 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SALZBURG KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu21% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Salzburg lentojen keskimääräinen hinta on 307 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SALZBURG KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu675% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Salzburg kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Salzburg?

Itävallan suurimpiin kaupunkeihin lukeutuva Salzburg on historiallinen kaupunkikohde, joka vetää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Auringonpaistetta, vehreitä puistoja ja kukkaloistoa etsivän kannattaa suunnata kaupunkiin kesällä, jolloin keskilämpötila pyörii 20 asteen tuntumassa, mutta Salzburgin keväässäkin on viehätyksensä. Myös itävaltalaiskaupungin talvi idyllisine joulutoreineen kutsuu matkailijoita, ja kaupungissa riittää nähtävyyksiä niillekin päiville, kun sää on kehno.

Halvat lennot Salzburgiin myydään talvelle, alkukeväälle ja syksylle, ja erityisen halpoja lentolippuja voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai syyskuulle. Budjettimatkaajan kannattaa siis ryhtyä suunnittelemaan talvi- tai syysreissua. Korkeimmillaan hotellien ja lentojen hinnat ovat paitsi eurooppalaisen kesälomasesongin aikaan, myös toukokuussa ja joulukuussa. Lentotarjouksia etsimällä ja hintoja vertaamalla matkat Salzburgiin voi kuitenkin saada edullisesti näillekin kuukausille.

Ideaaliaika buukata halvat lennot Salzburgiin on tavallisesti noin 60 päivää ennen matkaan lähtöä, jolloin lennot ja majoituskin ovat vielä kohtuuhinnoissa. Vertaa tarkkaan lentojen hintaeroja myös viikonpäivien välillä, sillä halvalla voi saada yleensä etenkin alkuviikosta lähteviä lentoja.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Salzburg kaupungista Amsterdam oli 165 €. Tämä on 48 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Salzburg. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Salzburg omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Salzburg kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 222 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi on 38 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 255 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Salzburg kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 195 € momondossa.

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Salzburg kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 247 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 305 €.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Salzburg ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Salzburg illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 172 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Salzburg, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 284 € lippua kohden.

Linz Hoersching lentokenttä, Innsbruckin lentoasema lentokenttä tai Klagenfurt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Salzburg.

Voit löytää tarjouksia kentälle Klagenfurt lentokenttä keskimääräiseen hintaan 195 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Salzburg

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Salzburg
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
SZG07:15Salzburgin lentoasema
28. kesäkuuta
SZG02:30Salzburgin lentoasema
14t 40m
2 välilaskua
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
SZG07:15Salzburgin lentoasema
28. kesäkuuta
SZG02:30Salzburgin lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
SZG11:45Salzburgin lentoasema
24. kesäkuuta
SZG06:50Salzburgin lentoasema
10t 25m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. kesäkuuta
HEL09:30Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
SZG14:50Salzburgin lentoasema
21. kesäkuuta
SZG14:45Salzburgin lentoasema
5t 30m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
3 välilaskua
SZG11:45Salzburgin lentoasema
24. kesäkuuta
SZG06:50Salzburgin lentoasema
10t 25m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
SZG15:20Salzburgin lentoasema
24. kesäkuuta
SZG06:50Salzburgin lentoasema
10t 25m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Salzburg

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Salzburg, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
11. heinäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 40m
2 välilaskua
SZG07:15Salzburgin lentoasema
Ryanair
5. heinäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
SZG07:15Salzburgin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. elokuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
SZG11:45Salzburgin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Salzburg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Salzburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Salzburg?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Salzburg suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Norwegian Air International, Finnair ja Norwegian. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Lufthansa lennot kohteeseen Salzburg

Lufthansa lentää kohteeseen Salzburg noin 15 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Lufthansa tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 220 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Salzburg reitille. Lufthansa on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,3/10 pistettä.


Salzburg ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Salzburg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Itävaltalaiskaupunkia palvelee kaupungin oma lentokenttä, Salzburg Airport. Kentälle laskeutuvat kaikki halvat lennot Salzburgiin. Lentoasema sijaitsee noin 4 km:n päässä kaupungista, keskustan länsipuolella, ja vaivattomimmin lentoasemalta keskustaan pääsee bussilla. Julkisen liikenteen trolley-bussit kulkevat keskustaan noin 10–20 minuutin välein. Arkisin yhteydet ovat tiheät, kun sunnuntaisin ja pyhäpäivisin busseja taas kulkee vähemmän. Bussilinja 2 kulkee lentokentän ja kaupungin Hauptbahnhof-päärautatieaseman väliä, ja matka-aika on noin 20 minuuttia. Bussilinja 10 kulkee puolestaan noin 15 minuutissa Salzburgin keskustaan jatkaen sieltä Salzburg-Samiin. Linja 27 liikennöi myös pääjuna-asemalle, mutta kulkee Wals/Viehhausenin kautta; matka-aika on noin 40 minuuttia. Bussin kertalipun hinta on aikuisille noin 2,50 euroa ja alle 15-vuotiaille lapsille vajaan 1,50 euroa. Lipun voi ostaa joko lentokentän Newscorner-pisteestä, bussipysäkin automaatista tai suoraan kuskilta. Jos saavut kentälle yöaikaan, voi ainoaksi vaihtoehdoksi keskustaan pääsemiseksi jäädä taksi tai vuokra-auto. Kentällä onkin useita vuokra-autopisteitä, joista on helppo vuokrata auto loman ajaksi. Tämä saattaakin olla hyvä idea, jos toiveissa on tutustua myös kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin.


Salzburg: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Salzburg
Helsinki - Salzburg reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 40m
Halvin hinta195 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Salzburg

Salzburgin keskusta-alue ja useimmat nähtävyydet on helppo ottaa haltuun jalkaisin, ja historiallinen kaupunki kutsuukin matkailijoita kävelemään. Hyvällä säällä kaupunkiin voi tutustua myös pyörällä, varsinkin jos suuntana ovat kaupungin hieman syrjäisemmät alueet. Julkista liikennettä suosivien kannattaa tutustua etenkin kaupungin bussi- ja paikallisjunajärjestelmiin. Salzburgin ympäristöystävälliset trolley-bussit kuljettavat paikallisia ja matkailijoita eri puolille kaupunkia arkisin noin 10 minuutin välein (linjasta riippuen), kun taas tavalliset bussit kulkevat noin 15 minuutin välein. Bussiliput on edullisinta ostaa etukäteen Trafik-kioskeista, ja kertalippujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi 24 tunnin lippuja. Matkailijan kannattaa harkita myös Salzburg Card -kortin hankintaa, sillä korttiin sisältyvät lähes kaikki julkisen liikenteen yhteydet. Bussien normaalien kertalippujen hinnat vaihtelevat noin 2–2,50 euron välillä.

S-Bahn-paikallisjunalla kulkevien ei tarvitse tuskailla kaupungin ruuhkissa, ja junalla on helppoa liikkua etenkin kaupunkia ympäröiville alueille. Junalinjoja on kaikkiaan viisi, ja hinnat riippuvat kuljettavasta matkasta. Salzburgin vanhan kaupungin parhaille paikoille voi nousta myös kätevällä funikulaarilla, joka vie matkustajansa Hohensalzburgin linnoitukselle.


Kohteen Salzburg viisumivaatimukset

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin toistaiseksi jättäytynyt Schengen-alueen ulkopuolelle, mikä merkitsee, että myös Suomesta Salzburgiin matkustavan on varauduttava rajatarkastuksiin. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia, suosituksena on nimenomaan passi. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä myös paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin. Näin se on tallessa myös siinä tapauksessa, että alkuperäinen dokumentti katoaa tai se varastetaan.


Aloita matkan suunnittelu - Salzburg


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Salzburg

Halvat lennot Salzburgiin voi napata vuoden ympäri lentolippujen hintoja vertaamalla. Hinnat voivat vaihdella viikonpäivien ja kellonaikojen mukaan.

Muista tutustua ainakin Salzburgin vanhaan kaupunkiin, joka on Unesco-kohde, sekä komeaan Hohensalzburgin linnoitukseen.

Pakkaa vuodenaikojen mukaan ja ota mukaan hyvät kävelykengät. Englantia puhutaan laajalti, mutta suomi-saksa-sanakirja voi olla tarpeen.

Salzburg on turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Salzburg on hintatasoltaan hyvin samankaltainen Helsingin kanssa.

Itävallan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Teitä pitkin välimatka on noin 2000 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Itävalta

Eikö sittenkään Salzburg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Itävalta

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Salzburg. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Salzburg joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Salzburg tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Salzburg lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.