Halvat lennot Salzburg

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Salzburg (SZG)
ma 13.7.
ma 20.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Salzburg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Salzburg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Salzburgiin?

Itävallan suurimpiin kaupunkeihin lukeutuva Salzburg on historiallinen kaupunkikohde, joka vetää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Auringonpaistetta, vehreitä puistoja ja kukkaloistoa etsivän kannattaa suunnata kaupunkiin kesällä, jolloin keskilämpötila pyörii 20 asteen tuntumassa, mutta Salzburgin keväässäkin on viehätyksensä. Myös itävaltalaiskaupungin talvi idyllisine joulutoreineen kutsuu matkailijoita, ja kaupungissa riittää nähtävyyksiä niillekin päiville, kun sää on kehno.

Halvat lennot Salzburgiin myydään talvelle, alkukeväälle ja syksylle, ja erityisen halpoja lentolippuja voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai syyskuulle. Budjettimatkaajan kannattaa siis ryhtyä suunnittelemaan talvi- tai syysreissua. Korkeimmillaan hotellien ja lentojen hinnat ovat paitsi eurooppalaisen kesälomasesongin aikaan, myös toukokuussa ja joulukuussa. Lentotarjouksia etsimällä ja hintoja vertaamalla matkat Salzburgiin voi kuitenkin saada edullisesti näillekin kuukausille.

Ideaaliaika buukata halvat lennot Salzburgiin on tavallisesti noin 60 päivää ennen matkaan lähtöä, jolloin lennot ja majoituskin ovat vielä kohtuuhinnoissa. Vertaa tarkkaan lentojen hintaeroja myös viikonpäivien välillä, sillä halvalla voi saada yleensä etenkin alkuviikosta lähteviä lentoja.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Salzburg?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 205 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Salzburg tammikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Salzburg reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 209 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Salzburg?

Paras aika varata lento kohteeseen Salzburg kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 262 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Salzburg kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 167 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Salzburg?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Salzburg kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 210 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 302 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Salzburg?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Salzburg lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 204 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Salzburg, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Salzburg on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 280 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Salzburg

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Salzburg
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
14. syyskuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
14. syyskuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
15t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
16. elokuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
14. syyskuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
16. elokuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
1 välilasku
SZG
Salzburgin lentoasema
16. elokuuta
SZG
Salzburgin lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Salzburgiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Salzburg

Suomesta itävaltalaiskaupunkiin ei ole ainakaan toistaiseksi tarjolla ympärivuotisia suoria lentoja, mutta Salzburgiin pääsee aina lentämään kätevästi eurooppalaisten vaihtokenttien kautta. Yhden vaihdon lennolla lentoaika Helsingistä Salzburgiin on normaalisti noin 4 tunnnista ylöspäin, mutta matka-aika riippuu valitusta reitistä. Talvikaudella, joulukuusta maaliskuun loppupuolelle, suomalainen Finnair tarjoaa kaupunkiin suoria lentoja. Lentoaika on suoralla lennolla Helsingistä Salzburgiin noin 2 tuntia 30 minuuttia. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mikäli vaihtolennot sopivat suunnitelmaasi, halvat lennot Salzburgiin voi valita esimerkiksi saksalaisen Lufthansan tai itävaltalaisen Austrian Airlinesin kattavasta tarjonnasta. Pelkät lennot on helppo saada halvalla, sillä reittivaihtoehtoja on monia. Jos yhdistät matkallasi useamman lentoyhtiön lentoja, muista tarkistaa jokaisen lentoyhtiön matkatavarasäännökset.


Miten pääsen lentokentältä Salzburgin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Salzburg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Itävaltalaiskaupunkia palvelee kaupungin oma lentokenttä, Salzburg Airport. Kentälle laskeutuvat kaikki halvat lennot Salzburgiin. Lentoasema sijaitsee noin 4 km:n päässä kaupungista, keskustan länsipuolella, ja vaivattomimmin lentoasemalta keskustaan pääsee bussilla. Julkisen liikenteen trolley-bussit kulkevat keskustaan noin 10–20 minuutin välein. Arkisin yhteydet ovat tiheät, kun sunnuntaisin ja pyhäpäivisin busseja taas kulkee vähemmän. Bussilinja 2 kulkee lentokentän ja kaupungin Hauptbahnhof-päärautatieaseman väliä, ja matka-aika on noin 20 minuuttia. Bussilinja 10 kulkee puolestaan noin 15 minuutissa Salzburgin keskustaan jatkaen sieltä Salzburg-Samiin. Linja 27 liikennöi myös pääjuna-asemalle, mutta kulkee Wals/Viehhausenin kautta; matka-aika on noin 40 minuuttia. Bussin kertalipun hinta on aikuisille noin 2,50 euroa ja alle 15-vuotiaille lapsille vajaan 1,50 euroa. Lipun voi ostaa joko lentokentän Newscorner-pisteestä, bussipysäkin automaatista tai suoraan kuskilta. Jos saavut kentälle yöaikaan, voi ainoaksi vaihtoehdoksi keskustaan pääsemiseksi jäädä taksi tai vuokra-auto. Kentällä onkin useita vuokra-autopisteitä, joista on helppo vuokrata auto loman ajaksi. Tämä saattaakin olla hyvä idea, jos toiveissa on tutustua myös kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin.


Suositut lentoreitit Salzburg

Etsityimmät lennot Salzburg sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Salzburg lennot
Lyhyin lentoaika
8t 10m
Halvin hinta
173 €

Liikkuminen Salzburgissa?

Salzburgin keskusta-alue ja useimmat nähtävyydet on helppo ottaa haltuun jalkaisin, ja historiallinen kaupunki kutsuukin matkailijoita kävelemään. Hyvällä säällä kaupunkiin voi tutustua myös pyörällä, varsinkin jos suuntana ovat kaupungin hieman syrjäisemmät alueet. Julkista liikennettä suosivien kannattaa tutustua etenkin kaupungin bussi- ja paikallisjunajärjestelmiin. Salzburgin ympäristöystävälliset trolley-bussit kuljettavat paikallisia ja matkailijoita eri puolille kaupunkia arkisin noin 10 minuutin välein (linjasta riippuen), kun taas tavalliset bussit kulkevat noin 15 minuutin välein. Bussiliput on edullisinta ostaa etukäteen Trafik-kioskeista, ja kertalippujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi 24 tunnin lippuja. Matkailijan kannattaa harkita myös Salzburg Card -kortin hankintaa, sillä korttiin sisältyvät lähes kaikki julkisen liikenteen yhteydet. Bussien normaalien kertalippujen hinnat vaihtelevat noin 2–2,50 euron välillä.

S-Bahn-paikallisjunalla kulkevien ei tarvitse tuskailla kaupungin ruuhkissa, ja junalla on helppoa liikkua etenkin kaupunkia ympäröiville alueille. Junalinjoja on kaikkiaan viisi, ja hinnat riippuvat kuljettavasta matkasta. Salzburgin vanhan kaupungin parhaille paikoille voi nousta myös kätevällä funikulaarilla, joka vie matkustajansa Hohensalzburgin linnoitukselle.


Tarvitaanko Salzburgiin passi?

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin toistaiseksi jättäytynyt Schengen-alueen ulkopuolelle, mikä merkitsee, että myös Suomesta Salzburgiin matkustavan on varauduttava rajatarkastuksiin. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia, suosituksena on nimenomaan passi. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä myös paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin. Näin se on tallessa myös siinä tapauksessa, että alkuperäinen dokumentti katoaa tai se varastetaan.


Lentolippu varattuna kohteeseen Salzburg? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Salzburgiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Salzburgiin voi napata vuoden ympäri lentolippujen hintoja vertaamalla. Hinnat voivat vaihdella viikonpäivien ja kellonaikojen mukaan.

Kiinnostavatko Salzburgin nähtävyydet?

Muista tutustua ainakin Salzburgin vanhaan kaupunkiin, joka on Unesco-kohde, sekä komeaan Hohensalzburgin linnoitukseen.

Mitä mukaan matkalle Salzburgiin?

Pakkaa vuodenaikojen mukaan ja ota mukaan hyvät kävelykengät. Englantia puhutaan laajalti, mutta suomi-saksa-sanakirja voi olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Salzburgissa

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Salzburgissa turvallista?

Salzburg on turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Salzburgissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Salzburgissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Salzburgin hintataso?

Salzburg on hintatasoltaan hyvin samankaltainen Helsingin kanssa.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Itävallan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Salzburg?

Teitä pitkin välimatka on noin 2000 km.


Lennot muihin kaupunkeihin Itävalta

Sittenkin jotain muuta, kuin Salzburg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Itävalta
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka