Halvat lennot Ushuaia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 3/6
pe 10/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Ushuaia?

Suomesta lennot Ushuaiaan Argentiinan eteläisessä kärjessä onnistuvat nopeimmillaan reilussa 31 ja puolessa tunnissa, kun lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tarjolla on myös hieman pidempään kestäviä vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi noin 32–33 tuntia kestäviä lentoyhdistelmiä, ja jopa pitkälle toista vuorokautta vieviä lentoreittejä eri mittaisine välilaskuineen. Jos puolestaan lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, lennot perille voivat onnistua esimerkiksi noin 32 ja puolessa tunnissa. Löydät myös hieman pidempään, esimerkiksi 37 ja puoli tuntia vieviä vaihtoehtoja. Joinakin päivinä tarjolla on vain huomattavasti pidempikestoisia reittejä, jolloin vietät matkalla esimerkiksi noin 48 tuntia eli jopa kaksi vuorokautta. Jyväskylästä lennot Ushuaiaan onnistuvat taas nopeimmillaan reilussa 56 ja puolessa tunnissa ja tällöinkin osa matkasta taittuu junalla. Ushuaian lentotarjouksista parhaat löydät, jos olet valmis joustamaan matkustuspäivissäsi. Joustavilla päivillä voit myös päästä perille huomattavasti nopeammin. Pienellä vaivannäöllä saatat myös löytää hieman erikoisempia reittejä määränpäähän.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Argentiinan Malvinas Argentinas Ushuaian kansainväliselle lentokentälle eteläisessä. Matkaan sisältyy aina vähintään kaksi välilaskua, jos siis lähdet liikkeelle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kahden välilaskun lennot kulkevat usein Frankfurtin ja Buenos Airesin kautta. Löydät myös useampia välilaskuja sisältäviä vaihtoehtoja, joilla matka-aika on hieman pidempi. Näillä lentoreiteillä välilaskut osuvat esimerkiksi Amsterdamiin, Madridiin ja Buenos Airesiin tai esimerkiksi Amsterdamiin, Pariisiin ja Buenos Airesiin. Jos taas matkasi alkupää on Rovaniemellä, reitillesi osuu vähintään kolme välilaskua. Ensimmäinen pysähdys tapahtuu jo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja seuraavat esimerkiksi Amsterdamissa ja Buenos Airesissa. Mikäli lähdet liikkeelle esimerkiksi Jyväskylästä, saattaa matka sisältää helposti kolmekin välilaskua sekä matkantekoa myös junan kyydissä. Nopeimmin saatat päästä perille siten, että otat ensin junan Helsinki-Vantaalle ja siitä lennot perille Ushuaiaan Amsterdamin ja Buenos Airesin kautta. Alkumatkan taittaminen junalla voi tosin avata sinulle muitakin reittivaihtoehtoja, joten kannattaa tehdä muutamia hakuja.

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Ushuaia kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 870 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ushuaia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ushuaia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rio Grande lentokenttä (119 km kaupungin Ushuaia keskustasta).Ushuaia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Ushuaia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Ushuaian lentokentältä kaupungin keskustaan?

Malvinas Argentinas Ushuaian kansainvälinen lentokenttä sijaitsee varsin lähellä Ushuaian kaupungin keskustaa. Lentokentältä ei ole esimerkiksi bussiyhteyttä keskustaan, sillä kaupungissa ei ole lainkaan bussiliikennettä. Myöskään kyydinjakosovellukset, kuten Uber, eivät auta kyydin hankkimisessa keskustaan. Pääset lentokentältä Ushuaiaan helpoiten ottamalla taksin. Matka vie vain pienen hetken eikä Suomen hintoihin tottuneelle ole lainkaan kallis. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto. Usuaian lentokentältä löytyy useamman eri autovuokraamon edustus. Otathan kuitenkin huomioon sen, että Ushuaian alue on vuoristoista ja siellä ajaminen voi olla haastavaa.


Kohteen Ushuaia viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Argentiinaan, jos matka kestää alle 90 päivää. Mukana on kuitenkin oltava voimassa oleva passi, jonka voimassaolo jatkuu vielä ainakin kuusi kuukautta matkan jälkeen. Jos olet muun maan kuin Suomen kansalainen, voit tarkistaa viisumia koskevat määräykset oman maasi suurlähetystöstä.


Aloita matkan suunnittelu - Ushuaia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ushuaia

Ushuaia kaupunki sijaitsee Tierra del Fuegon saarella Tulimaassa, Argentiinassa, ja sitä sanotaan maailman eteläisimmäksi kaupungiksi, tosin etelämpääkin löytyy pysyviä asutuskeskuksia. Ushuaia tarjoaa ennen kaikkea mahdollisuuden oleilla luonnon helmassa: patikoida, ratsastaa, kiipeillä tai vaikka sukeltaa. Cerro Castorin hiihtokeskuksessa voi myös harrastaa talviurheilulajeja. Monet tekevät retkiä esimerkiksi Tierra del Fuegon eli Tulimaan kansallispuistoon tai Martial-jäätikölle. Jäätikölle voi nousta laskettelurinteiden juurelta, kaupungin ulkopuolelta kulkevalla tuolihissillä, tai vaihtoehtoisesti kävellen. Monet ottavatkin ilon irti patikoinnista. Tulimaan kansallispuistoon on pieni matka kaupungista ja perillä odottaa Argentiinan eteläisin suojelualue, jonka rajana etelässä on Beagle-kanava. Kansallispuistoon voi tutustua omin päin, mutta sinne tehdään myös opastettuja retkiä. Alueella voit esimerkiksi patikoida, telttailla, meloa, pyöräillä, kalastaa, tarkkailla lintuja ja hiihtää talviaikaan. Beagle-kanavalla lahtineen ja luotoineen on runsaasti lintuja, ja alueelle tehdään retkiä monenlaisilla aluksilla moottoriveneistä katamaraanialuksiin. Retkellä voi törmätä pieneen saareen, jolla asuu merileijonia, sekä saareen, joka on tunnettu merimetsojen kotina. Ushuaian tunnetuimpiin museokohteisiin kuuluuaa puolestaan Museo del Fin del Mundo eli maailmanlopun museo, jossa voi tutustua sekä alkuperäiskansojen että alueelle saapuneiden ensimmäisten tutkimusretkeilijöiden tarinoihin. Toinen suosittu museokohde on merimuseo, joka sijaitsee vanhassa Ushuaian vankilassa. Rakennus kuuluu kansallisten historiallisten monumenttien joukkoon. Molempiin näistä museoista pääsee maksua vastaan.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Ushuaia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Ushuaia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Ushuaia.

Kyllä. momondo voi seurata Ushuaia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.