0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Ushuaia

Etsi halvat lennot Ushuaia

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 9/3
Sat 16/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ushuaia

Miten kauan kestää lentää Ushuaiaan?

Suomesta lennot Ushuaiaan Argentiinan eteläisessä kärjessä onnistuvat nopeimmillaan reilussa 31 ja puolessa tunnissa, kun lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tarjolla on myös hieman pidempään kestäviä vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi noin 32–33 tuntia kestäviä lentoyhdistelmiä, ja jopa pitkälle toista vuorokautta vieviä lentoreittejä eri mittaisine välilaskuineen. Jos puolestaan lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, lennot perille voivat onnistua esimerkiksi noin 32 ja puolessa tunnissa. Löydät myös hieman pidempään, esimerkiksi 37 ja puoli tuntia vieviä vaihtoehtoja. Joinakin päivinä tarjolla on vain huomattavasti pidempikestoisia reittejä, jolloin vietät matkalla esimerkiksi noin 48 tuntia eli jopa kaksi vuorokautta. Jyväskylästä lennot Ushuaiaan onnistuvat taas nopeimmillaan reilussa 56 ja puolessa tunnissa ja tällöinkin osa matkasta taittuu junalla. Ushuaian lentotarjouksista parhaat löydät, jos olet valmis joustamaan matkustuspäivissäsi. Joustavilla päivillä voit myös päästä perille huomattavasti nopeammin. Pienellä vaivannäöllä saatat myös löytää hieman erikoisempia reittejä määränpäähän.

Mistä voit lentää suoraan Ushuaiaan?

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Argentiinan Malvinas Argentinas Ushuaian kansainväliselle lentokentälle eteläisessä. Matkaan sisältyy aina vähintään kaksi välilaskua, jos siis lähdet liikkeelle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kahden välilaskun lennot kulkevat usein Frankfurtin ja Buenos Airesin kautta. Löydät myös useampia välilaskuja sisältäviä vaihtoehtoja, joilla matka-aika on hieman pidempi. Näillä lentoreiteillä välilaskut osuvat esimerkiksi Amsterdamiin, Madridiin ja Buenos Airesiin tai esimerkiksi Amsterdamiin, Pariisiin ja Buenos Airesiin. Jos taas matkasi alkupää on Rovaniemellä, reitillesi osuu vähintään kolme välilaskua. Ensimmäinen pysähdys tapahtuu jo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja seuraavat esimerkiksi Amsterdamissa ja Buenos Airesissa. Mikäli lähdet liikkeelle esimerkiksi Jyväskylästä, saattaa matka sisältää helposti kolmekin välilaskua sekä matkantekoa myös junan kyydissä. Nopeimmin saatat päästä perille siten, että otat ensin junan Helsinki-Vantaalle ja siitä lennot perille Ushuaiaan Amsterdamin ja Buenos Airesin kautta. Alkumatkan taittaminen junalla voi tosin avata sinulle muitakin reittivaihtoehtoja, joten kannattaa tehdä muutamia hakuja.

Löytyykö kaupungin Ushuaia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ushuaia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ushuaia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rio Grande lentokenttä (119 km Ushuaia keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä hinnat?

lentoa Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä?

1 toimija on valittavissa lentoa Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä osiossa maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä?

Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Ushuaia Malvinas Argentinas lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Ushuaia viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Ushuaiassa on?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Argentiinaan, jos matka kestää alle 90 päivää. Mukana on kuitenkin oltava voimassa oleva passi, jonka voimassaolo jatkuu vielä ainakin kuusi kuukautta matkan jälkeen. Jos olet muun maan kuin Suomen kansalainen, voit tarkistaa viisumia koskevat määräykset oman maasi suurlähetystöstä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ushuaia

Mitä voit tehdä ja nähdä Ushuaiassa?

Ushuaia kaupunki sijaitsee Tierra del Fuegon saarella Tulimaassa, Argentiinassa, ja sitä sanotaan maailman eteläisimmäksi kaupungiksi, tosin etelämpääkin löytyy pysyviä asutuskeskuksia. Ushuaia tarjoaa ennen kaikkea mahdollisuuden oleilla luonnon helmassa: patikoida, ratsastaa, kiipeillä tai vaikka sukeltaa. Cerro Castorin hiihtokeskuksessa voi myös harrastaa talviurheilulajeja. Monet tekevät retkiä esimerkiksi Tierra del Fuegon eli Tulimaan kansallispuistoon tai Martial-jäätikölle. Jäätikölle voi nousta laskettelurinteiden juurelta, kaupungin ulkopuolelta kulkevalla tuolihissillä, tai vaihtoehtoisesti kävellen. Monet ottavatkin ilon irti patikoinnista. Tulimaan kansallispuistoon on pieni matka kaupungista ja perillä odottaa Argentiinan eteläisin suojelualue, jonka rajana etelässä on Beagle-kanava. Kansallispuistoon voi tutustua omin päin, mutta sinne tehdään myös opastettuja retkiä. Alueella voit esimerkiksi patikoida, telttailla, meloa, pyöräillä, kalastaa, tarkkailla lintuja ja hiihtää talviaikaan. Beagle-kanavalla lahtineen ja luotoineen on runsaasti lintuja, ja alueelle tehdään retkiä monenlaisilla aluksilla moottoriveneistä katamaraanialuksiin. Retkellä voi törmätä pieneen saareen, jolla asuu merileijonia, sekä saareen, joka on tunnettu merimetsojen kotina. Ushuaian tunnetuimpiin museokohteisiin kuuluuaa puolestaan Museo del Fin del Mundo eli maailmanlopun museo, jossa voi tutustua sekä alkuperäiskansojen että alueelle saapuneiden ensimmäisten tutkimusretkeilijöiden tarinoihin. Toinen suosittu museokohde on merimuseo, joka sijaitsee vanhassa Ushuaian vankilassa. Rakennus kuuluu kansallisten historiallisten monumenttien joukkoon. Molempiin näistä museoista pääsee maksua vastaan.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Ushuaia?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Ushuaia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Ushuaia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Ushuaia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Ushuaia?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Ushuaia.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Ushuaia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Ushuaia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ushuaia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Ushuaia


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Ushuaia
1 aikuinen
Sat 9/3
Sat 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.