Halvat lennot Hania

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Hania (CHQ)
pe 23.7.
pe 30.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Hania lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hania lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hania

HALVIN REITTI Helsinki - Hania

Helsinki (HEL) - Hania (CHQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hania kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hania Souda, jolloin hinta on keskimääräinen 301 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANIAhuhtikuu42% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Hania lennot maksavat keskimäärin vain 175 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANIA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu62% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Hania lentojen keskimääräinen hinta on 488 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu567% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hania kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Haniaan?

Kreetan saarella Kreikassa sijaitseva Hania on kauniine uimarantoineen täydellinen kesäkohde. Kaupunki tunnetaan myös nimellä Chania. Halvat lennot Haniaan myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolisille kuukausille. Erityisen edullista on marraskuussa. Talvikaudelle lentoliput Haniaan hankkivien kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät kaikki hotellit ja matkailupalvelut ole toiminnassa läpi vuoden. Pelkät lennot talvelle voi kuitenkin saada hyvin halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa perhelomalle Haniaan? Ehdottomasti kesäkaudella, kun kaikki seudun lomakeskukset ovat täydessä toiminnassa. Matkat Haniaan ovat hyvä vaihtoehto myös perheille, sillä alueelta löytyy monia lapsiystävällisiä rantoja. Budjettimatkailijalle kesä ei sovellu, sillä esimerkiksi heinäkuussa lentojen ja majoitusten hinnat ovat korkeimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Haniaan ja varsinkin jos toiveissasi on kesäloma kaupungissa, aloita lippujen etsintä viimeistään pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Muille vuodenajoille lennot voi bongata lentotarjousten kautta ja hintoja vertaamalla milloin tahansa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hania?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Hania on 41 € per henkilö kaupungista Thessaloniki, mikä on 79 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Hania. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Hania omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hania?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hania kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 175 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hania, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 202 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hania?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Hania kohteesta Suomi, kun varaat 55 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Hania hintaan, joka on noin 301 €, kun etsit 55 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 87 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hania?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hania on torstai hintojen ollessa 172 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 332 € lentohinnan reitille Suomi - Hania.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hania?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Hania lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 105 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Hania, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 293 €. Lennot kohteeseen Hania kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Hania lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hania on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hania harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km kaupungin Hania keskustasta), Kithira lentokenttä (124 km kaupungin Hania keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (138 km kaupungin Hania keskustasta).

Voiko kaupunkiin Hania lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Kithira lentokenttä ovat keskimäärin 79 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Hania. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hania Souda

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hania Souda
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
CHQ14:40Hania Souda
24. elokuuta
CHQ08:10Hania Souda
3t 50m
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
7. syyskuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ07:25Hania Souda
14. syyskuuta
CHQ08:10Hania Souda
3t 50m
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
10. lokakuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ05:55Hania Souda
17. lokakuuta
CHQ06:40Hania Souda
3t 50m
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
CHQ11:45Hania Souda
14. syyskuuta
CHQ08:10Hania Souda
3t 50m
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
CHQ13:25Hania Souda
24. elokuuta
CHQ08:10Hania Souda
3t 50m
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. syyskuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
CHQ11:45Hania Souda
14. syyskuuta
CHQ09:00Hania Souda
11t 50m
1 välilasku
HEL20:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hania Souda

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Hania, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Finnair
3. elokuuta
HEL10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
CHQ14:40Hania Souda
Finnair
6. elokuuta
HEL11:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ15:40Hania Souda
Aegean Airlines
3. elokuuta
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
CHQ19:35Hania Souda

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Haniaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hania

Suorat lennot Helsingistä Haniaan lentää suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Lentoja Haniaan lennetään jopa yhdeksän viikossa, ja kesäisin tarjontaa täydentävät reittilentojen lisäksi erilaiset lomalennot. Helsingistä Haniaan lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema, ja suorien lentojen lentoaika on hieman alle neljä tuntia. Kesäaikaan Finnair lentää Haniaan myös Kemin kaupungista. Kemistä Haniaan lentoaika on noin 4 tuntia 35 minuuttia, ja lähtökenttä on silloin Kemi-Tornion lentoasema. Mikäli sinulla on aikaa matkustaa Haniaan vaihtokentän kautta, muun muassa SAS tarjoaa vaihdollisia lentoyhteyksiä Haniaan edulliseen hintaan. Vaihdollisilla lennoilla matka-aika kaupunkiin venyy yleensä yli kuuteen tuntiin.


Miten pääsen lentokentältä Hanian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Hania lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Haniaan saapuvat Ioannis Daskalogiannisin kansainväliselle lentoasemalle. Ainoa joukkoliikenneväline kentältä keskustaan on lentokenttäbussi, jonka aikataulut vaihtelevat sesonkien mukaan. Bussipysäkki sijaitsee suoraan lentokenttäterminaalin ulkopuolella, ja liput bussiin voi ostaa suoraan kuljettajalta. Jos matkustat kaupunkiin matalan sesongin aikana eikä sopivaa bussiyhteyttä ole tarjolla, voit ottaa Hanian kaupunkiin taksin. Myös taksit odottavat matkailijoita lentokentän ulkopuolella, ja taksimatkan hinta keskustaan on normaalisti hieman alle 25 euroa. [Tarkistettu 17.6.2017] Lentokentältä voi myös vuokrata auton, mutta vuokrahintoja kannattaa verrata etukäteen.


Suositut lentoreitit Hania

Etsityimmät lennot Hania sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 55m
Halvin hinta
144 €
Oulu - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 25m
Halvin hinta
316 €
Rovaniemi - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 10m
Halvin hinta
335 €
Kokkola-Pietarsaari - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
845 €
Näytä lisää

Liikkuminen Haniassa?

Hanian kauniisiin merimaisemiin ja rantoihin on mukava tutustua jalkaisin, joten pakkaa mukaan hyvät kävelykengät. Kaupungissa liikkuvat myös paikallisbussit (liikennöijänä Chania Urban Buses). Bussilippujen hinnat riippuvat siitä, kulkeeko bussi A- vai B-alueella. A-alueeseen kuuluvat muun muassa Agii Apostoli, Agios Ioannis, Halepa sekä Kalliston Hotel, ja lipun hinta on noin 1,20 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2 euroa kuskilta ostettuna. B-alueeseen kuuluvat esimerkiksi Agios Onoufrios, Galatas, Daratso, Kalamaki, Kampani sekä Korakies, ja lipun hinta on noin 1,70 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2,50 euroa kuskilta ostettuna. [Tarkistettu 17.6.2017

Muista myös meriliikenne, jolla pääsee tutustumaan Kreetan muihin kaupunkeihin.


Tarvitaanko Haniaan passi?

Kreikkaan on vaivatonta matkustaa, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Haniaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta kaupunkiin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Hanialla sijaitsevaan Suomen kunniakonsulaattiin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Vinkkejä Haniaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Haniaan?

Halvat lennot Haniaan myydään pääasiassa kesälomakauden ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Hanian nähtävyydet?

Hanian rannat ovat suurin vetonaula, mutta muista myös Hanian arkeologinen museo, Hanian vanhakaupunki ja Venetsialainen satama.

Mitä mukaan matkalle Haniaan?

Hyvä aurinkosuoja on Kreetalla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Haniassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Haniassa turvallista?

Hania on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, varo vain taskuvarkaita. Älä jätä myöskään autoon arvotavaraa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti auttaa sairastapauksissa.

Voiko Haniassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Haniassa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Hanian hintataso?

Hintataso on selvästi halvempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintolaruoka on edullisempaa, mutta matkailijoille suunnatuissa palveluissa hintahaitari on suuri.

Mikä on aikaero Suomi-Kreikka?

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hania?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 500 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka