Halvat lennot Hania

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Hania (CHQ)
ma 25.1.
ma 1.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Hania lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hania lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Haniaan?

Kreetan saarella Kreikassa sijaitseva Hania on kauniine uimarantoineen täydellinen kesäkohde. Kaupunki tunnetaan myös nimellä Chania. Halvat lennot Haniaan myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolisille kuukausille. Erityisen edullista on marraskuussa. Talvikaudelle lentoliput Haniaan hankkivien kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät kaikki hotellit ja matkailupalvelut ole toiminnassa läpi vuoden. Pelkät lennot talvelle voi kuitenkin saada hyvin halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa perhelomalle Haniaan? Ehdottomasti kesäkaudella, kun kaikki seudun lomakeskukset ovat täydessä toiminnassa. Matkat Haniaan ovat hyvä vaihtoehto myös perheille, sillä alueelta löytyy monia lapsiystävällisiä rantoja. Budjettimatkailijalle kesä ei sovellu, sillä esimerkiksi heinäkuussa lentojen ja majoitusten hinnat ovat korkeimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Haniaan ja varsinkin jos toiveissasi on kesäloma kaupungissa, aloita lippujen etsintä viimeistään pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Muille vuodenajoille lennot voi bongata lentotarjousten kautta ja hintoja vertaamalla milloin tahansa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hania?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Hania on 40 € per henkilö kaupungista Thessaloniki, mikä on 79 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Hania. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Hania omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hania?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hania kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 169 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hania, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 196 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hania?

Paras aika varata lento kohteeseen Hania kohteesta Suomi on 55 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 291 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Hania milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 163 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hania?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Hania kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 167 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 321 € lentohinnan reitille Suomi - Hania.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hania?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hania. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 186 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 288 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Hania lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hania on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hania harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km kaupungin Hania keskustasta), Kithira lentokenttä (124 km kaupungin Hania keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (138 km kaupungin Hania keskustasta).

Voiko kaupunkiin Hania lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Kithira lentokenttä ovat keskimäärin 77 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Hania. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

momondosta löytyneet halvat lennot: Hania Souda

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hania Souda
Norwegian
25. huhtikuuta
3t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
06:00
Hania Souda
28. huhtikuuta
07:45
Hania Souda
3t 50m
11:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
3t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
05:40
Hania Souda
4. kesäkuuta
23:50
Hania Souda
3t 50m
03:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
22. toukokuuta
3t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
05:40
Hania Souda
5. kesäkuuta
06:40
Hania Souda
3t 55m
10:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. toukokuuta
3t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
05:55
Hania Souda
15. toukokuuta
06:40
Hania Souda
3t 55m
10:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
22. toukokuuta
9t 25m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
16:00
Hania Souda
4. kesäkuuta
23:50
Hania Souda
3t 50m
03:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
25. huhtikuuta
8t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
2 välilaskua
10:15
Hania Souda
28. huhtikuuta
02:20
Hania Souda
6t 30m
1 välilasku
08:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Haniaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hania

Suorat lennot Helsingistä Haniaan lentää suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Lentoja Haniaan lennetään jopa yhdeksän viikossa, ja kesäisin tarjontaa täydentävät reittilentojen lisäksi erilaiset lomalennot. Helsingistä Haniaan lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema, ja suorien lentojen lentoaika on hieman alle neljä tuntia. Kesäaikaan Finnair lentää Haniaan myös Kemin kaupungista. Kemistä Haniaan lentoaika on noin 4 tuntia 35 minuuttia, ja lähtökenttä on silloin Kemi-Tornion lentoasema. Mikäli sinulla on aikaa matkustaa Haniaan vaihtokentän kautta, muun muassa SAS tarjoaa vaihdollisia lentoyhteyksiä Haniaan edulliseen hintaan. Vaihdollisilla lennoilla matka-aika kaupunkiin venyy yleensä yli kuuteen tuntiin.


Miten pääsen lentokentältä Hanian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Hania lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Haniaan saapuvat Ioannis Daskalogiannisin kansainväliselle lentoasemalle. Ainoa joukkoliikenneväline kentältä keskustaan on lentokenttäbussi, jonka aikataulut vaihtelevat sesonkien mukaan. Bussipysäkki sijaitsee suoraan lentokenttäterminaalin ulkopuolella, ja liput bussiin voi ostaa suoraan kuljettajalta. Jos matkustat kaupunkiin matalan sesongin aikana eikä sopivaa bussiyhteyttä ole tarjolla, voit ottaa Hanian kaupunkiin taksin. Myös taksit odottavat matkailijoita lentokentän ulkopuolella, ja taksimatkan hinta keskustaan on normaalisti hieman alle 25 euroa. [Tarkistettu 17.6.2017] Lentokentältä voi myös vuokrata auton, mutta vuokrahintoja kannattaa verrata etukäteen.


Suositut lentoreitit Hania

Etsityimmät lennot Hania sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Chania (Crete) lennot
Lyhyin lentoaika
3t 55m
Halvin hinta
166 €
Rovaniemi - Chania (Crete) lennot
Lyhyin lentoaika
29t 30m
Halvin hinta
434 €
Oulu - Chania (Crete) lennot
Lyhyin lentoaika
24t 15m
Halvin hinta
461 €
Kokkola - Chania (Crete) lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
818 €
Näytä lisää

Liikkuminen Haniassa?

Hanian kauniisiin merimaisemiin ja rantoihin on mukava tutustua jalkaisin, joten pakkaa mukaan hyvät kävelykengät. Kaupungissa liikkuvat myös paikallisbussit (liikennöijänä Chania Urban Buses). Bussilippujen hinnat riippuvat siitä, kulkeeko bussi A- vai B-alueella. A-alueeseen kuuluvat muun muassa Agii Apostoli, Agios Ioannis, Halepa sekä Kalliston Hotel, ja lipun hinta on noin 1,20 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2 euroa kuskilta ostettuna. B-alueeseen kuuluvat esimerkiksi Agios Onoufrios, Galatas, Daratso, Kalamaki, Kampani sekä Korakies, ja lipun hinta on noin 1,70 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2,50 euroa kuskilta ostettuna. [Tarkistettu 17.6.2017

Muista myös meriliikenne, jolla pääsee tutustumaan Kreetan muihin kaupunkeihin.


Tarvitaanko Haniaan passi?

Kreikkaan on vaivatonta matkustaa, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Haniaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta kaupunkiin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Hanialla sijaitsevaan Suomen kunniakonsulaattiin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Vinkkejä Haniaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Haniaan?

Halvat lennot Haniaan myydään pääasiassa kesälomakauden ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Hanian nähtävyydet?

Hanian rannat ovat suurin vetonaula, mutta muista myös Hanian arkeologinen museo, Hanian vanhakaupunki ja Venetsialainen satama.

Mitä mukaan matkalle Haniaan?

Hyvä aurinkosuoja on Kreetalla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Haniassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Haniassa turvallista?

Hania on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, varo vain taskuvarkaita. Älä jätä myöskään autoon arvotavaraa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti auttaa sairastapauksissa.

Voiko Haniassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Haniassa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Hanian hintataso?

Hintataso on selvästi halvempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintolaruoka on edullisempaa, mutta matkailijoille suunnatuissa palveluissa hintahaitari on suuri.

Mikä on aikaero Suomi-Kreikka?

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hania?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 500 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka