Halvat lennot Hania

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Hania

Yhteenveto Hania lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

49 €

Halvin meno-paluulennon hinta

113 €

Nopein lentoaika

3t 55m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 49 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 113 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda).
Nopein lento kohteeseen Hania kohteesta Suomi kestää 3t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hania mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Hania lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hania lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hania

HALVIN REITTI Helsinki - Hania

Helsinki (HEL) - Hania (CHQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hania kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hania Souda, jolloin hinta on keskimääräinen 331 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANIAhuhtikuu42% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Hania lennot maksavat keskimäärin vain 192 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANIA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu62% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Hania lentojen keskimääräinen hinta on 537 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu567% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hania kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Hania?

Kreetan saarella Kreikassa sijaitseva Hania on kauniine uimarantoineen täydellinen kesäkohde. Kaupunki tunnetaan myös nimellä Chania. Halvat lennot Haniaan myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolisille kuukausille. Erityisen edullista on marraskuussa. Talvikaudelle lentoliput Haniaan hankkivien kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät kaikki hotellit ja matkailupalvelut ole toiminnassa läpi vuoden. Pelkät lennot talvelle voi kuitenkin saada hyvin halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa perhelomalle Haniaan? Ehdottomasti kesäkaudella, kun kaikki seudun lomakeskukset ovat täydessä toiminnassa. Matkat Haniaan ovat hyvä vaihtoehto myös perheille, sillä alueelta löytyy monia lapsiystävällisiä rantoja. Budjettimatkailijalle kesä ei sovellu, sillä esimerkiksi heinäkuussa lentojen ja majoitusten hinnat ovat korkeimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Haniaan ja varsinkin jos toiveissasi on kesäloma kaupungissa, aloita lippujen etsintä viimeistään pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Muille vuodenajoille lennot voi bongata lentotarjousten kautta ja hintoja vertaamalla milloin tahansa.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Hania on 58 € per henkilö kaupungista Turku, mikä on 74 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Hania. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Hania omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hania kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 192 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hania, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 222 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Hania kohteesta Suomi, kun varaat 55 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Hania hintaan, joka on noin 331 €, kun etsit 55 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 113 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hania on keskiviikko hintojen ollessa 214 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 303 € lentohinnan reitille Suomi - Hania.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Hania lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 198 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Hania, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 297 €. Lennot kohteeseen Hania kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hania on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hania harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km kaupungin Hania keskustasta), Kithira lentokenttä (124 km kaupungin Hania keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (138 km kaupungin Hania keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Kithira lentokenttä ovat keskimäärin 155 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Hania. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Hania

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hania
Useita lentoyhtiöitä
25. syyskuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
CHQ19:05Hania Souda
8. lokakuuta
CHQ01:00Hania Souda
17t 00m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 30m
2 välilaskua
CHQ00:00Hania Souda
15. lokakuuta
CHQ19:40Hania Souda
11t 25m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
15. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ07:25Hania Souda
22. elokuuta
CHQ08:10Hania Souda
3t 50m
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
15. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ07:25Hania Souda
22. elokuuta
CHQ08:10Hania Souda
3t 50m
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. syyskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
2 välilaskua
CHQ10:55Hania Souda
8. lokakuuta
CHQ01:00Hania Souda
17t 00m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
CHQ20:00Hania Souda
18. kesäkuuta
CHQ05:15Hania Souda
25t 50m
2 välilaskua
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hania

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hania, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 25m
1 välilasku
CHQ00:00Hania Souda
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
CHQ20:00Hania Souda
Norwegian
20. heinäkuuta
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ19:45Hania Souda

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hania?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hania

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hania?

Kohteeseen Hania kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Norwegian, Royal Wings ja TUIfly Nordic. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Hania rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Hania

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Hania on Norwegian Air International, ja se liikennöi 1 lento tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Kööpenhamina, ja paras tarjous Norwegian Air International lennolle kohteeseen Hania on 73 € (meno-paluu, Oulun lentoasema - Hania, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 21 Norwegian Air International Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,8.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Hania

99 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Aegean Airlines meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Hania. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Aegean Airlines lentoyhtiöllä on 24 lentoa kohteeseen Hania useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 58 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Aegean Airlines keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 8,4/10.


Hania ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hania lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Haniaan saapuvat Ioannis Daskalogiannisin kansainväliselle lentoasemalle. Ainoa joukkoliikenneväline kentältä keskustaan on lentokenttäbussi, jonka aikataulut vaihtelevat sesonkien mukaan. Bussipysäkki sijaitsee suoraan lentokenttäterminaalin ulkopuolella, ja liput bussiin voi ostaa suoraan kuljettajalta. Jos matkustat kaupunkiin matalan sesongin aikana eikä sopivaa bussiyhteyttä ole tarjolla, voit ottaa Hanian kaupunkiin taksin. Myös taksit odottavat matkailijoita lentokentän ulkopuolella, ja taksimatkan hinta keskustaan on normaalisti hieman alle 25 euroa. Lentokentältä voi myös vuokrata auton, mutta vuokrahintoja kannattaa verrata etukäteen.


Hania: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hania
Helsinki - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta154 €
Rovaniemi - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 25m
Halvin hinta300 €
Oulu - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 45m
Halvin hinta425 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hania

Hanian kauniisiin merimaisemiin ja rantoihin on mukava tutustua jalkaisin, joten pakkaa mukaan hyvät kävelykengät. Kaupungissa liikkuvat myös paikallisbussit (liikennöijänä Chania Urban Buses). Bussilippujen hinnat riippuvat siitä, kulkeeko bussi A- vai B-alueella. A-alueeseen kuuluvat muun muassa Agii Apostoli, Agios Ioannis, Halepa sekä Kalliston Hotel, ja lipun hinta on noin 1,20 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2 euroa kuskilta ostettuna. B-alueeseen kuuluvat esimerkiksi Agios Onoufrios, Galatas, Daratso, Kalamaki, Kampani sekä Korakies, ja lipun hinta on noin 1,70 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2,50 euroa kuskilta ostettuna.

Muista myös meriliikenne, jolla pääsee tutustumaan Kreetan muihin kaupunkeihin.


Kohteen Hania viisumivaatimukset

Kreikkaan on vaivatonta matkustaa, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Haniaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta kaupunkiin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Hanialla sijaitsevaan Suomen kunniakonsulaattiin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Aloita matkan suunnittelu - Hania


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hania

Halvat lennot Haniaan myydään pääasiassa kesälomakauden ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Hanian rannat ovat suurin vetonaula, mutta muista myös Hanian arkeologinen museo, Hanian vanhakaupunki ja Venetsialainen satama.

Hyvä aurinkosuoja on Kreetalla tarpeen.

Hania on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, varo vain taskuvarkaita. Älä jätä myöskään autoon arvotavaraa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti auttaa sairastapauksissa.

Hanavettä voi juoda.

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Hintataso on selvästi halvempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintolaruoka on edullisempaa, mutta matkailijoille suunnatuissa palveluissa hintahaitari on suuri.

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Teitä pitkin välimatka on noin 3 500 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Hania on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Hania nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Hania, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Hania.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Hania, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Hania lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.