Etsi halpoja lentoja Hania alk. 174 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/6
ti 13/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Hania

Yhteenveto Hania lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

174 €

Halvin meno-paluulennon hinta

227 €

Nopein lentoaika

3t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 174 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 227 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda).
Nopein lento kohteeseen Hania kohteesta Suomi kestää 3t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hania mukaan lukien British Airways, Finnair ja Norwegian.

Hania lentotiedot ja trendit

Tutustu Hania lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hania?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hania kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 205 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hania, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 251 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hania?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hania?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hania on keskiviikko hintojen ollessa 291 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 363 € lentohinnan reitille Suomi - Hania.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hania?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Hania lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 179 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Hania, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 365 €. Lennot kohteeseen Hania kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hania?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Hania vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Hania Souda (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 3t 55m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Hania on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Hania Souda lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hania?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Hania kohteesta Suomi, kun varaat 47 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Hania hintaan, joka on noin 319 €, kun etsit 47 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 259 €.

Halvimmat lennot kaupungin Hania lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hania lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hania

HALVIN REITTI Helsinki - Hania

Helsinki (HEL) - Hania (CHQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hania kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hania Souda, jolloin hinta on keskimääräinen 319 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HANIAelokuu36% halvempielokuu aikana Helsinki - Hania lennot maksavat keskimäärin vain 205 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HANIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Hania lentojen keskimääräinen hinta on 407 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HANIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu387% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hania kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hania

Kreetan saarella Kreikassa sijaitseva Hania on kauniine uimarantoineen täydellinen kesäkohde. Kaupunki tunnetaan myös nimellä Chania. Halvat lennot Haniaan myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolisille kuukausille. Erityisen edullista on marraskuussa. Talvikaudelle lentoliput Haniaan hankkivien kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät kaikki hotellit ja matkailupalvelut ole toiminnassa läpi vuoden. Pelkät lennot talvelle voi kuitenkin saada hyvin halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa perhelomalle Haniaan? Ehdottomasti kesäkaudella, kun kaikki seudun lomakeskukset ovat täydessä toiminnassa. Matkat Haniaan ovat hyvä vaihtoehto myös perheille, sillä alueelta löytyy monia lapsiystävällisiä rantoja. Budjettimatkailijalle kesä ei sovellu, sillä esimerkiksi heinäkuussa lentojen ja majoitusten hinnat ovat korkeimmillaan.

Jos haluat halvat lennot Haniaan ja varsinkin jos toiveissasi on kesäloma kaupungissa, aloita lippujen etsintä viimeistään pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Muille vuodenajoille lennot voi bongata lentotarjousten kautta ja hintoja vertaamalla milloin tahansa.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hania

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hania
Norwegian
26. heinäkuuta
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ18:15Hania Souda
31. heinäkuuta
CHQ18:10Hania Souda
4t 00m
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
9. syyskuuta
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ19:00Hania Souda
16. syyskuuta
CHQ19:45Hania Souda
4t 00m
HEL23:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
CHQ16:00Hania Souda
17. kesäkuuta
CHQ18:05Hania Souda
14t 10m
2 välilaskua
HEL08:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
CHQ20:45Hania Souda
20. elokuuta
CHQ06:50Hania Souda
4t 00m
HEL10:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
26. heinäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
CHQ22:10Hania Souda
31. heinäkuuta
CHQ18:10Hania Souda
4t 00m
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
14. kesäkuuta
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ18:15Hania Souda
28. kesäkuuta
CHQ19:00Hania Souda
3t 55m
HEL22:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hania

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hania, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Ryanair
Norwegian
17. kesäkuuta
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 55m
CHQ19:00Hania Souda
Norwegian
23. kesäkuuta
RVN17:00Rovaniemi
22t 45m
1 välilasku
CHQ15:45Hania Souda
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
CHQ13:05Hania Souda

Muut matkustamoluokat Hania lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Hania lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hania?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hania

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Hania on Aegean Airlines, ja se liikennöi 27 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Ateena, ja paras tarjous Aegean Airlines lennolle kohteeseen Hania on 137 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 101 Aegean Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,4.

170 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Ryanair meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Hania. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Ryanair lentoyhtiöllä on 2 lentoa kohteeseen Hania useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 1 298 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Ryanair keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,0/10.


Hania: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hania
Helsinki - Hania reitin lennot
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta247 €
Oulu - Hania reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta439 €
Rovaniemi - Hania reitin lennot
Nopein lentoaika19t 40m
Halvin hinta635 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hania

Hanian kauniisiin merimaisemiin ja rantoihin on mukava tutustua jalkaisin, joten pakkaa mukaan hyvät kävelykengät. Kaupungissa liikkuvat myös paikallisbussit (liikennöijänä Chania Urban Buses). Bussilippujen hinnat riippuvat siitä, kulkeeko bussi A- vai B-alueella. A-alueeseen kuuluvat muun muassa Agii Apostoli, Agios Ioannis, Halepa sekä Kalliston Hotel, ja lipun hinta on noin 1,20 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2 euroa kuskilta ostettuna. B-alueeseen kuuluvat esimerkiksi Agios Onoufrios, Galatas, Daratso, Kalamaki, Kampani sekä Korakies, ja lipun hinta on noin 1,70 euroa bussiasemalta ostettuna ja noin 2,50 euroa kuskilta ostettuna.

Muista myös meriliikenne, jolla pääsee tutustumaan Kreetan muihin kaupunkeihin.


Kohteen Hania viisumivaatimukset

Kreikkaan on vaivatonta matkustaa, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Haniaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta kaupunkiin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Hanialla sijaitsevaan Suomen kunniakonsulaattiin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Aloita matkan suunnittelu - Hania


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hania

Halvat lennot Haniaan myydään pääasiassa kesälomakauden ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Hanian rannat ovat suurin vetonaula, mutta muista myös Hanian arkeologinen museo, Hanian vanhakaupunki ja Venetsialainen satama.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Hania on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Hania nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Hania, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.