Loma-asunnot Kuopiossa, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  77 Kuopiossa, [1,place:'genitive']

Kuopio, Suomi
25. toukokuu — 26. toukokuu2
Kuopio, Suomi
ke 25/5
to 26/5

Suositut loma-asunnot kohteessa Kuopio

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Kuopio
Hinta
€45.09
€166.25
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata loma-asunto kohteesta Kuopio

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Kuopio
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
224 €
31 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Kuopio

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Kuopio

Loma-asunnot kaupungissa Kuopio, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Kuopio loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Tietoja majoittumisesta kohteessa Kuopio

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Kuopio

Mikäli loma-asunto Kuopiossa kiinnostaa osana melko läheisen Tahkovuoren aktiviteettilomaa, ja haluat samalla tutustua kaupungin yöelämään, kannattaa harkita loma-asuntoa Kuopion keskustan ja Vahtivuoren alueilta. Majoituspaikaksi sopii esimerkiksi Hostelli Matkustajakoti. Näille alueille keskittyy suurin osa kaupungin yöelämästä. Baareja ja kulmakuppiloita löytyy toki ympäri kaupunkia, mutta erityisesti ne ovat keskittyneet leikkisästi “baarikaduksikin” nimetyllä Kauppakadulle sekä Vuorikadulle, joista jälkimmäisellä sijaitsee esimerkiksi koko illan ja yön rientoihin Viihdemaailma Ilona ja ehkä hieman rauhallisempaan illanviettoon ja istuskeluun asiallinen Apteekkari. Kauppakatua voi kulkea iloisesti baarista toiseen hypellen aina satamaan asti. Enemmän ruokaan keskittyvään illanviettoon soveltuu hyvin sataman eteläpuolella sijaitseva komeaan holvikellarimiljööseen rakennettu Musta Lammas -ravintola. Mikäli juhlimisen haluaa yhdistää hyvään live-musiikkiin, löytyy lyhyen matkan päästä Sawohouse Underground, jossa hotellin ja ravintolan lisäksi on lukuisia laadukkaita, pääosin suomalaisten artistien keikkoja. Urheilun ystäville mainio illanviettotapa on mennä nauttimaan paikallisten pääsarjajoukkueiden kotiottelutunnelmasta joko KuPS:n jalkapallo-ottelussa tai KalPan lätkämatsissa.

Perheille loma-asunto Kuopiossa voi olla yksi vaihtoehto Savoa kierrellessä tai talvista Tahkon aktiivilomaa vietettäessä. Lapsiperheille puuhaa löytyy hieman joka puolelta kaupunkia ja kaupungin ympäristöstä, joten loma-asunnon sijainti voi hyvin olla lähellä Kuopion keskustaa, esimerkiksi Kotimaailma Apartments Kuopiossa. Ympäri kaupunkia löytyy useita hyväkuntoisia ja laadukkaita leikki- ja lähiliikuntapaikkoja. Lisäksi kaupungista löytyy sisäleikkipaikkoja, kuten HopLop, jossa sisäänpääsymaksun jälkeen löytyy tekemistä pidemmäksikin aikaa. Kesäpäivinä varsinkin pienempien lasten riemuksi katujuna Kukko Pekka kiertelee Kuopion keskustan kohteita ja tutustuttaa sataman maisemiin. Kuopion eläinpuisto on myös mainio kohde, jossa voi tutustua hyvin hoidettuihin maalaiseläimiin. Lähiseudun kauniisiin vesialueisiin voi tutustua matkustajasatamasta lähtevillä risteilyillä tai vaikka muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta sijaitsevassa erittäin hienossa Saana -saunamaailmassa, jossa pääsee saunomaan, sekä nauttimaan ulkoilma-altaasta ja ravintolaruuasta upeissa järvimaisemissa. Koko perheelle soveltuva kohde on luonnollisesti myös Puijon torni, jonka huipulta avautuvista näkymistä nauttii niin nuori kuin kokeneempikin matkaaja. Myös luonnontieteellinen museo sekä automuseon historialliset menopelit voivat olla oiva kohde koko perheelle. Siikalahden rannasta löytyvä Huippu Center ja Voema antavat mahdollisuuksia hauskaan liikkumiseen kuntosalilla, useamman sadan neliön trampoliinipuistossa ja kiipeilykeskuksessa, josta löytyy oma kiipeilyseinä myös lapsille. Urheilullisempaa lomaa suunnitteleville Kuopion loma-asunto ja sieltä liikkuminen on suhteellisen helppo yhdistää aktiivilomaan alle tunnin matkan päässä sijaitsevalla Tahkolla, jossa talvisin lasketellaan ja hiihdetään ja kesäisin on golffataan, kalastetaan tai pyöräillään kauniissa maisemissa.

Hotellimajoitukseen verrattuna loma-asunto Kuopiossa mahdollistaa kauniiden järvimaisemien yksityisemmän ihailun esimerkiksi rustiikkisen puumökin verannalta. Mökeistä löytyy monesti myös tunnelmallinen takka. Mahdollisuus omaan rauhaan ja omaan aikatauluun raikkaassa ilmassa, esimerkiksi vuokratussa rantahuvilassa, helpottaa omalla tai vuokra-autolla liikkujan tulevien retkien suunnittelua. Erityisesti ulkoilmamatkailua harrastaville loma-asunto Kuopiossa on todella varteenotettava vaihtoehto. Loma-asuntona toimii hienosti esimerkiksi Spa Rauhalahti Apartments. Ruuanlaittoa varten perustarvikkeita myydään suuressa määrässä pienempiä kauppoja sekä muutamassa supermarketissa. Tuoreeseen ja monipuoliseen valikoimaan elintarvikkeita, esimerkiksi lihaherkkuihin ja kasviksiin, pääsee käsiksi eläväisellä Kuopion torilla sekä vierestä löytyvässä varsin tyylikkäässä kauppahallissa. Matkaajan kannattaa luonnollisesti kokeilla paikallista perinneruokaa eli kalakukkoa. Paikallisilta olutpanimoilta on hyvä käydä paikan päältä hakemassa yksityiseen illanviettoon tai loma-asunnon omalla pihalla nautittavaksi maistuvia pienpanimotuotteita. Hyvänä esimerkkinä on palkittu RPS Brewing. Sama pätee pienleipomoihin ja konditorioihin, joista saa aamupalat ja kahviherkut käytännössä suoraan leipomon uunista. Valtaosassa Kuopion loma-asunnoista löytyy loma-arkea helpottavat pyykinpesu- ja tiskikone. Kerrostaloista löytyvissä loma-asunnoissa on suurimmassa osassa myös oma parveke.

1 yö on tyypillinen loma-asunnon vuokrauksen pituus kohteessa Kuopio.

Loma-asunto kohteessa Kuopio maksaa tyypillisesti noin 133 € - huomioithan, että jos varaat asunnon suuremmalle ryhmälle tai tarvitset lisää huoneita tai muita palveluita on hinta todennäköisesti korkeampi.

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Kuopio on yleensä toukokuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 50 % halvemmat kuun aikana toukokuu verrattuna sesonkiin.


Aloita matkan suunnittelu - Kuopio


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.